Cozy

Jag och några kompisar. Snacka om tb, vet inte när den här bilden togs.
Vaknade kring nio idag och åkte till täby c vid lunch. Resten av eftermiddagen har spenderats med Elsa. Tog väldigt många bilder på henne till en fotouppgift. Bilderna blev sjukt bra! Kom hem, åt middag och har pluggat foto inför provet nästa vecka. Nu är det bara fem dagar kvar till min födelsedag. Skönt att bli äldre, hinna "ikapp" alla andra i åldern. Eftersom jag går med 98:orna så vill jag helst vara jämngammal.. Ett tag i alla fall tills de flesta hinner fylla 17. 

I'm feeling good

(Google bild) I sommar blir det förmodligen segling i Sicilien! Drömmen. Södra Italien med massa mat och fina stränder.  
Blev så jäkla skoltaggad nu när jag såg på schoolsoft att jag har fått A på bokomslagsuppgiften i foto! Varje gång jag får ett bra betyg så fylls min energi på till hundra procent. Har ju de senaste veckorna/månaderna haft en enorm svacka när det gäller skolan. Aldrig tagit skolan så oseriöst som jag har gjort nu i gymnasiet. Men nu blir jag verkligen motiverad till att plugga, ställa mycket frågor och få bra betyg. Framöver ska jag vara så jäkla seriös i alla ämnen förutom matte för det är ett hopplöst ämne. Hopplöst fall. Ja ännu en vecka har gått nu. Eller helgen börjar imorgon men ändå. Allting börjar falla på sin plats nu. Även fast jag har en del jobbiga tankar och rädslor så måste jag verkligen arbeta bort allt det negativa. 

Tröttis

Fina Catalina typ andra veckan i gymnasiet. Fatta att jag snart har gått ut ettan?! Sedan tvåan och sen studenten. Tiden flyger iväg. 
Shit alltså jag glömmer verkligen bort bloggen hela tiden! Aja idag var en helt vanlig dag. Är helt slut eftersom vi dansade afrikans dans på balettakademin på idrotten. Så jäkla kul men jobbigt. Höll på att spy för hade ätit så mycket på donken precis innan.. På tal om ingenting, januari måste vara den tråkigaste månaden. Den är allmänt mörk och slaskig. Det händer ingenting. Inget lov eller någon speciell "högtid". Vi går ju mot ljusare tider nu vilket känns som en enorm lättnad. Är så trött på mörker och snö. Det enda positiva är att man kan åka skidor när det är minus. Himla mysigt! Aja nu ska jag laga mat och längta till sommaren. 

Härliga fredag

Tb
Inte bloggat på ett par dagar, helt glömt bort bloggen. Inte bra! Idag är det fredag. Var i skolan som vanligt. En sjuk grej hände på lunchen. En tjej i min klass hittade en skalbagge i hennes mat.. Ja ni läste rätt. En skalbagge i maten. Vingar och allting. Död och kokt typ. Vidrigt! Alltså visst rekommenderar ksg som skola men carolaseko borde fan stämmas (matleverantören). Hur som helst så tvingade mamma mig att köpa gympaskor eftersom mina har varit borta i månader typ. Köpte ett par svarta nike free run. Är väldigt nöjd! Idag var sista dagen då jag går i en klass med bara tjejer. För på måndag så börjar det tre (kanske fyra) nya killar i klassen. Spännande haha! Ja jag tror det var allt. Sjukt trött. Ska ta en dusch och sedan sova tror jag. Lugn fredagskväll med andra ord. 

tisdag

Tänker på frozen när jag ser den här bilden. Från december, gud så längesedan det känns!
Hej bloggen! Haha nej gud så 2008.. Helt vanlig skoldag idag. Det kom tre killar som var med hela dagen på provdag för att se om de kanske skulle börja i vår klass. Vi får väl se om de vågar börja hehe. Försökt skriva lite på mitt svenska referat. Åh jag orkar bara inte. Orkar inte göra läxor orkar inte ens gå till skolan. Så himla trött på mornarna så det finns inte. Idag har varit en sådan dag då jag är taggad för något. Inte ens sommarlovet. Förstår ni hur otaggad på livet jag är just nu? Aja det blir nog bättre snart. Måste hitta motivationen för skolarbetet först. 

-

Igår gjorde jag inget speciellt på dagen. Fortsatte med en photoshopinlämning som ska vara inne nästa fredag. Satt och gjorde masken i typ 2 timmar totalt. Himla segt men är sjukt nöjd! Resultatet ser ni ovanför. Vi ska alltså göra en cd-booklet så den bilden ni ser är bara framsidan på ett cd-omslag som jag har gjort. Alla fick en låt och utifrån den känslan man fick av låten så skulle man ta bilder och skapa ett cd-omslag. Fick låten "Fools gold" av The stone roses. Väldigt tung låt, någon som kämpar, går långt, lång väg, ont av packningen typ. Aja hur som helst på kvällen så kom en kompis över och vi hade det bara trevligt och lugnt! Idag ska jag träffa två kompisar i täby c. Sjukt längesedan jag var där nu.  

Friday

tb sommaren 13
Började 9.00 idag med självstudier. Ja ni kan ju gissa själva hur det gick? Pratade och gjorde annat i tre timmar. Eftermiddagspasset bestod av kreativt skrivande, som jag och Astrid var på i fem minuter innan vi drog. Gick upp till högsta våningen i skolan och planerade saker inför sommaren. Jag är så jäkla taggad! Vi gjorde en bucketlist på massa saker vi ska göra. Vet att man inte ska göra sånt eller förvänta sig något men den här sommaren kommer jag vara 16 och det är dags att börja göra saker utan föräldrar och vara lite mer spontan. Tror denna sommaren kommer bli riktigt bra, hoppas jag. Bara 150 dagar kvar. Atm ligger jag i sängen och väntar på att min matkoma ska gå över så att jag kan göra mugcake med grädde. Jag i ett nötskal. Ska se på en film sålänge. Kram! 

Wanties

Alltså jag är dökör i dessa marc by jacobs ponies, tofsarna som man även kan ha som armband. Jag är helt galen i armband och skulle inte kunna gå till skolan utan något armband eller halsband på mig. Dessa ska jag köpa snart. Så himla snygga och finns i massa olika färger! Vans har jag velat ha länge och de kommer jag köpa i USA. Älskar halsband med runda detaljer, så detta från ginatricot är så snyggt. Skalet känns fräscht och lyxigt från marc jabos. Linnet känns väldigt somrigt och kommer vara snyggt i sommar/vår. Jeansen känns coola och lite vågade så ja de vill jag också ha! Dock inte allt detta tillsammans haha. Skulle bli skevt med orange på orange t.ex. Aja lite blanat bara. 

Torsdag

Kära weheartit. Drömmen, roadtrip med vänner. 
Veckorna går så snabbt. Kanske för att jag lullar mig igenom skoldagarna. Aldrig varit så oseriös i skolan som jag är just nu. Inte bra alls. Har ingen vilja inom mig, ingen lust, är så himla lat. För att komma någonstans i livet så måste man ha viljan, men jag har varken någon vilja eller motivation till att plugga och få bra betyg. Hur som helst.. Imorgon är det fredag. Har FU dag (folkuniversitetsdag) så vi på ksg kommer att få prova på hela dagen några av folkuniversitetes kurser. Det fanns alltifrån att lära sig ryska, japanska, måla kroki, grafittimålning, skrivkurs osv. Valde tillsammans med några kompisar självstudier och kreativt skrivande. Trist med det sistnämnda men det mesta var fullt och ja fanns en annan anledning till att jag valde det heheh. Roligt att ettor, tvåor och treor är blandade.. ;) Nu måste jag bestämma outfit för imorgon. Har press på mig att jag måste vara snygg. Kommer säkert ha världens fuldag bara för att lixom. Hejdå! 

3 år med celineeslife

Idag "fyller" min blogg tre år. Helt sjukt att tiden har gått så snabbt och att jag har förändrats så mycket. Fast vem gör inte det? Om du går ju sjuan nu så kommer du säga i nian att du var så extremt ful när du gick i sjuan. Det var jag i alla fall utan tvekan. Blogginläggen har ju förändrats en del också. Från att jag gjorde smileys i varje inlägg och hade fula bilder i olika storlekar till bilder i bara 800px. Nejmen det här känns bra. Kommer aldrig någonsin radera min blogg. Tänk när jag är 30 år och kanske har barn och kan kolla tillbaka på mig själv, mina åsikter, mina bilder som tonåring. Hur häftigt? Även om jag bara har 10-15 unika läsare varje dag så kommer jag alltid fortsätta uppdatera. Fast nej säkert inte hela mitt liv men vi får se. 

Hej

Testar outfit för imorgon. Funderar på att ha min nya kenzo tröja som kom med posten idag (som förövrigt är 100 % fejk pga den kostade 50 kr, från Kina från ebay). Men tyckte den var så jäkla cool och snygg. Passar ju hur bra som helst med svart kjol och converse så why not? Dock är den för stor i ryggen och i ärmarna men får dra ner den hela tiden så det inte ser sjukt ut. Hoppas det inte skriker för mycket fejkhet hah! Äh bryr mig inte ändå. Men men. Vad har hänt de senaste dagarna? Lyssnat som fan på Kent (från 1D till Kent vad hände öh?) Men tycker inte alls att de sjunger deppigt. Alltså det är verkligen som terapi för mig. Så jäkla skönt att lyssna på och ja än har jag inte lyssnat sönder deras album. Nu ska jag se på Katitzi som jag såg på när jag var liten, min brorsa fixade hela säsongen så jag är sjukt glad. Kram! 

Så trist väder

Haha fråga inte vad det här är för bild. Tyckte den blev lite cool (men läskig) bara. 
Januari måste vara den mest deppiga och tråkigaste månaden på året. Jag menar kolla ut genom fönstret? Idag är det grått och trist ute. Jag mår verkligen psykiskt dåligt av sånt här tråkigt väder. Gud vad jag längtar till våren och sommaren för den delen. Men just nu har jag verkligen tröttnat på det här. Kan man tröttna på livet? För just nu känns det så. Snälla kan inte bara januari, februari och mars gå snabbt. Snabbspola tiden fram till typ april. Eller åtminstonde tills det blir soligt väder och lite varmare. För just nu är jag så trött på det gråa! 

arg

Förlåt för bara tumblr bilder men orkar inte ta någon atm bild för det är mörkt och fult ute.
Hej! Sov bara typ fyra timmar inatt. Men är inte alls trött. Vaknade halv sju och försökte desperat somna om.. Segt. Vid tolv åkte jag in till stan och lunchade med några tjejer i klassen. Trevligt! Åkte hem, fixade lite saker, åt mugcake med grädde (himlen) och nu ska jag iväg igen. Är så jävla pissed off för att min mamma alltid ska lägga sig i allt jag gör, veta allt om mig osv. Jag får panik. Varför kan jag inte få ha "privatliv"? Kom in och terroriserade mig fem gånger förut. Ställde massa frågor om vart jag skulle. Skulle jag umgås med äldre män? Ska jag ut och knarka? Why the fuck skulle jag gör det? Aja. Önskar att föräldrar kunde klippa navelsträngen någon gång. Gör vad jag vill. Wow tonårsrevolt typ men orkar inte bry mig längreeee. 

Selfies och hejdån

Iphonekvalité yes
Känns så jäkla läskigt att ha en sån här stor bild på mig själv här på bloggen. Tänkt på att jag nästan aldrig lägger ut bilder på mitt ansikte längre. Så här får ni en! Kan förövrigt berätta att jag hade värsta selfie stunden nyss. Ni vet när man känner sig så jävla snygg och tar massa bilder för att passa på. Tar nästan aldrig selfies men när jag väl gör det så är går jag all in. Hur som helst.. Idag så slutade den enda killen i es14b. Jag visste att den här dagen skulle komma. Jag menar ensam kille med bara massa estettjejer. Hatar att säga hejdå till folk som man aldrig mer kommer träffa. Jag hatar det. Känns så sorgligt även fast jag och han inte var så jättenära. Har svårt att släppa personer och minnen.. Kanske därför jag grät som en bebis när jag slutade friberga? Jag grät som inihelvette. Tre skitår och jag grät när det äntligen var över? Känner nu att jag börjar bli lite tårögd. Tanken att aldrig mer gå i fribergas korridorer, aldrig mer träffa lärarna, öppna mitt skåp 432 i hela mitt liv. Den känslan gör mig gråtfärdig. Klarar inte av att "aldrig mer göra" vissa saker som jag har gjort så länge. När jag tänker på studenten så börjar jag nästan gråta. Hur ska jag klara den dagen om 2,5 år? Ännu värre när min crush tar studenten om 1,5 år haha. Aja nu ska jag sluta skriva det blir för långt och för känslosamt. 

-

Tumblr.
Började 12.00 och slutade 14.40. Skön dag! Är så himla glad att vi har bytt franskalärare till en som jag hade de första veckorna på KSG. Visst han är också dålig men otroligt skön. Låter en jobba med de man sitter brevid och ställer inga oförberedda frågor. Kommer ha honom fram till sommarlovet så jag är så glad över att slippa (sorry) häxan. Andra lektionen var matte och ja jag orkar inte ens satsa. Jobbar alltid ute med sofia, astrid och elin eller ja "jobbar". Vi sitter ute i launchen och pratar, skrattar och typ drömmer lite om sommaren. Inte öppnat matteboken på de senaste 4 lektionerna typ.. Inte bra men om jag vet att jag kommer få E så varför satsa när jag inte ens ska fortsätta mer med matten efter ettan? Jag är nöjd över min insats haha. Imorgon är jag ledig (resursdag) så ska luncha med några kompisar. Mysigt! 

Halsband

Shit vilken slarvig redigering av bilden. Tänker bara på när jag tog bort fula märken på bordet men ah så blir det ibland. 
Första dagen avklarad. Var ingen speciell dag eller jo haha men det orkar jag inte skriva om här. Ju mer jag lär känna de i klassen, desto mer skämmer jag ut mig. Eller "skämmer" ut mig men alltså gör för impulsiva saker som jag har ångest för efter. Men men förhoppningsvis så tänker ingen annan på det förutom jag. Borde inte göra så stor grej av saken. Och vad ska man annars skratta åt om man inte lyckas skämma ut sig ibland? Haha! Btw så kom mitt halsband idag. Beställde det från Ebay för typ 1,5 veckor sedan. Coolt hur det kan vara så billigt (10 kr) och skickas ända från Kina till Sverige på så kort tid. Det var snyggt på i alla fall så jag är nöjd. Älskar att beställa hem skitsaker från Ebay, himla billigt och roligt att bara leta efter skal, smycken osv. 

Sista dagen på lovet

49 dagar kvar! Bild från google. 
Hejhej! Idag skulle jag ha träffat en kompis men det blev lite förhinder så vi får ta det nästa vecka! Så planerna för idag är ingenting. Snart ska jag gå och tvätta håret. La i kokosolja i hårtopparna och på längderna igårkväll och sov med det så mitt hår känns väldigt tungt. Ska bara ta och njuta av den sista lovdagen idag för imorgon börjar skolan. Det känns inte så hemskt att skolan börjar. Visst är det skönast att bara vara hemma och ta dagen som den kommer men nu har ju flera saker att se fram emot. Bara 49 dagar kvar till NY! Gud vad jag ska shoppa alltså. 

Just do it!

Inte för att den här bilden har något med min text att göra men här var en härlig kväll från Danmark. Ja jag ser onaturligt röd och orange ut men det var pga solen stod lågt och höll på att på ned. 
Sitter och kallsvettas med en nervös mage just nu. Helt spontant kom jag nyss på att jag vill göra något annorlunda det här året.. Kliva ut ur min comfort zone. Jag behöver verkligen växa som person, bli mindre osäker på mig själv och bara ta eget initiativ. Vet ni vad jag kom på då? Jo, börja en teaterkurs. Blir verkligen nervös när jag tänker på det men det vore så himla kul! Behöver öva på att prata inför folk. Det är faktiskt något jag tycker är riktigt kul men har ju i flera år haft scenskräck och extrem ångest för att rodna när jag ska prata inför publik. Men nu är jag verkligen redo. För 2-3 år sedan skulle jag aldrig kunna göra något sånt här men det vore så himla kul. Få öva, bli mer säker på scen, bli mer säker när det kommer till att prata med nya människor och lära känna nytt folk utanför skolan för en gångs skull. Nej det här ska jag göra. Och eftersom det är folkuniversitetet som håller i kursen (och jag går på ksg som är i samma byggnad) så får jag 50 % elevrabatt så kommer detta bara kosta 525 kronor. 525 kronor för sju veckors teater, det känns värt det eftersom det är så "billigt". 

Sådär

Nu är jag klar med headern och lite annat småfix. Kommer säkert tröttna snart igen men just nu är jag nöjd och gillar den! Kom just på att jag fyller år om exakt en månad, 5 februari. Ska bli jätteskönt. För mig är det inte så "kul" att fylla år eftersom jag är 99:a men går i gymnasiet med 98:orna. Har alltid gjort det, började skolan ett år tidigare. Känns bara jobbigt att vara ett år yngre än alla andra. När folk fyller 18 och kan gå ut kan jag inte.. Dessutom är det jobbigt för alla har såna extrema fördomar mot både 99:or och 00:or. 98:or och äldre kan vara vänner men såfort man är 99:a så är man orre eller fjortis typ. Väldigt löjligt men jag kan typ förstå lite.. Fast sån stor skillnad är det egenltigen inte. Några månader hit och dit. 

Ensam hemma

Vill egentligen spy på den där mössan med pälsboll och mina bruna uggs men jag passar verkligen inte i några mössor och uggs är sköna men fula
Vaknade vid halv tolv idag. Inte bra för det känns dumt att slösa bort en hel förmiddag på sovande. Drömde en konstig dröm. Drömde om att jag reste till Nordkorea med min pappa och att kim jong un inte var ledaren utan en kvinna som visade runt mig i nordkorea. Vi blev typ bästavänner jag och den där den kvinnliga diktatorn. Trodde inte på all dubbelmoral som fanns där men det vågade jag ju inte säga. Pratade engelska i hela drömmen också med henne haha. Jag såg "The interview" för några dagar sedan, kanske därför jag drömde om Nordkorea. Konstig film, lite underhållande men extremt amerikansk.

Lite allmänt

Letade upp i mitt arkiv för att kolla när det var jag fick min vita iphone alltså den som jag har nu. Juni 2012. Vilket betyder att jag har haft samma iphone i 2,5 år och den fungerar fortfarande lika bra. Väntar dock på att den ska gå sönder.. Gud är det ens okej att tänka så? Så himla sugen på en ihone 6. Kommer definitivt bli en sådan när den här rackaren dör såsmåningom. Annars då? Sitter och ojar mig för att jag alltid råkar skicka fel snapchats till folk. Har gjort det seriöst 10 gånger till olika personer. Känns så stelt också när personen inte svarar på min ursäkt efteråt. Vill rensa min snapchatlista och folk som jag följer på ig som inte följer mig. Men jag orkar inte. Vanligtvis så är jag sjukt "noggran" med att jag ska behandla enskilda individer som de behandlar mig. Om du aldrig börjar starta en konversation med mig, bye vi hörs aldrig mer för jag tänker inte vara den personen som bara tar initiativ hela tiden. Typ så. Aja nu ska jag skriva i min dagbok och sedan kolla klart lite på en serie. 

Hair

 
Igår tonade jag mitt hår. Visste inte riktigt hur det skulle bli, ville bara ha en förändring. Men det vart lite mörkare och mer jämnare färg än förut, dvs inga slingor. Ja jag ser i stort sett ut likadan men Men man ser faktiskt att det är mörkare irl. Är nöjd men nästa gång vill jag nog ha lite kallare färg, mer askig. Askigare och ljusare vill jag ha nästa gång. Passar inte i varma färger eftersom mina ögonbryn är en kall väldigt mörk färg. Men lite ljusare hår + mörkare ögonbryn är så snyggt tycker jag! Nu ska jag snart cykla iväg och träffa lite vänner ikväll, kram! 

RSS 2.0