Sthlm

En torsdag inne i stan med en bästavän. Spenderar för mycket tid med elin, vi blir bara konstigare och konstigare. Dock så har vi sjukligt roligt tillsammans. Imorgon ska vi äta pizzabuffé också.
Har precis målat naglarna. Det blev en vit färg. Älskar att måla naglarna så extremt mycket medan jag kollar på film. Blir bättre och bätte för varje gång typ. Skojigt att högerhanden ser likadan ut som vänsterhanden. Ska sussa alldeles strax. Goodnight my friends! 

Sleepover

Igår när jag gick fram och tillbaka till Rösjön. Borde utnyttja skogen mer i och med att jag bor granne med den!
Hallå där. Igår chillade jag hela dagen, gick prommis och på kvällen cyklade jag till Disa. Vi hade det supermysigt, snackade och sov över. Åkte hem idag efter tolv och sedan dess har jag inte gjort något. Har äntligen tvättat håret nu vilket jag inte hade gjort på så länge. Känner mig som en människa igen! 

Varmt

Sorry elin för att din min inte blev den bästa, men de andra bilderna blev så oskarpa
Idag har jag hängt med kvinnan ovanför. Vi gjorde lunch och supergod lemonad. Sedan solade vi på altanen, åh så varmt och skönt. Är så sjukt trött nu så ska sussa nu. :))

Minnen

Halloj! Idag tog jag o clara en fick i täby c. Vi kollade i lite affärer också men måste spara pengar så köpte inget. Nu är jag hemma och ligger i soffan och kollar på Ullared. Så fort jag ser på Ullared så tänker jag på en gammal kompis från typ sexan. Hon hade alltid massa tofsar från ullared och jag tyckte hon var så jäääkla cool. Min dröm när jag var yngre var att åka till det där enorma varuhuset "ullared". Haha det var tider de! 

99 dagar kvar

99 dagar kvar till Ayia Napa!! (Bild från google)
Nu är det äntligen sommartid. Jag förstår inte varför jag längtar till sommaren så mycket just det här året? Det har varit extremt. Har mått så dåligt av allt mörker. Även fast en del skojiga saker har hänt så var nog januari den deppigaste månaden på länge. Men nu är det verkligen snart jag går ut tvåan. Det är ju bara cirka två månader kvar till sommarlov. Inte för att vara sån men tror det här sommarlovet kommer bli bäst. Har flera roliga grejer planerade: Ayia Napa, Weekend festival, skärgården osv. Det är i alla fall saker som är spikade! Jag måste få sommarjobb också.

Glad påsk

Det enda godiset jag gillar är choklad, mumma!
Åt världens godaste frukost idag. Pannkakor med vaniljglass. Efter att ha sett för mycket på linn ahlborg vloggar har jag blivit så sugen på det i flera fagar. Hur som helst snart ska min familj iväg och träffa släkten och äta påsklunch. 

Skämmigt i matsalen


Igår var min klass på utsällning i kulturhuset.
Loooov! Skönt men inte så extremt välbehövligt ändå. Var ju nyss sportlov, men jag klagar ej. Hur skönt som helst ändå. Hände en liten skämmig grej på lunchen. Råkade välta en soptunna när jag skulle flytta en annan soptunna. Såklart var det den tiden då typ alla hade lunch så blev lite stel samtidigt som mina kompisar skrattade åt mig. Min lärare kom fram sen och ba "flyttar den här soptunnan så du inte behöva välta den igen". Haha han har sett mig göra flera stela grejer. Eller sett och sett hahahah. Åkte till täby efter skolan med elin. Skrattade så jävla mycket åt ordet "nibblegris" som serverades i skolan idag. Börjar skratta bara jag tänker på det. 


Grattis Catalina

Grattis Catalina, min fina! Du är så otroligt söt, alla killar vill ju lägga in en stöt. Nu är du faktiskt 18 år, lova att inte komma hem på en bår. 

Snö och grammatik

Vill ha vår! Inte kyla och snö.
Halloj! Åt halloumiburgare till middag. Det var gott men brödet var lite otäckt. Haha vilken intressant fakta va? På tal om en heeeelt annan grej, nu vill jag leka lite granmatikpolis. Snälla rara ni, om ni är osäkra på om det ska stå de eller dem, skriv de eftersom chansen att det ska stå de är större än att de ska stå dem. Dessutom stör ett felaktigt dem mer än de gör. Tycker jag är så hemskt när folk skriver/säger fel grammatik. Samma sak när det gällar han/honom. Blir så frustrerad haha. 

Sista veckan nu kör vi

Mamma bakade svingoda kakor idag.
Har haft ont i halsen och hostat i några dagar nu. Igår var min ena halsmandel så svullen och stor så den nuddade den där grejen i mitten (vet ej vad den heter?). Men idag är den mycket bättre och jag har inte ont när jag sväljer. Nu är det bara fyra skoldagar kvar sedan lov igen. Herre vad tiden går snabbt. Sportlovet var ju det tråkigaste någonsin för gjorde knappt någonting men tror påsklovet kommer bli asnaaajs. Har redan lite roliga saker planerade. 

Exotic

Igår hade Cata sin 18-års middag. Det var så roligt tema (exotiskt) och god mat. Hade verkligen svinrolig kväll!! Tack så mycket Cata! 
Vad har hänt mer då? Jo lyckades få Kent biljetter!! Köade sedan halv tolv typ (biljetterna släpptes 12). Kom fram i kön och fick dåliga sittplatser typ högst upp på läktaren. Hade helst velat ha ståplats.. Så råkade på något vänster släppa biljetterna och min köplats försvann. Gav upp hoppet, sprang in i mitt rum och storgrät. Hela grejen var så stressande och jag klarar inte av sådan stor stress. Men sedan släpptes ju extrakonserten och då lyckades jag få ståplatse, shit vilken lättnad. Så taggad för 16 december med min kusin Clara!!

Hej

Inspo bild, Grekland
Orkar inte att jag håller på att bli sjuk. Har så ont i halsen och hostar.. Hur som helst så är det fredag imorgon. Efter skolan blir det lite småfix på stan. Och på lördag ska Cata ha sin b-day middag. Taggelitagg!!! 

Skratta

Ni vet när man verkligen inte får skratta men skrattar så sjukt mycket i huvudet och håller för munnen för att inte börja gapskratta. Det har hänt mig typ tre gånger den senaste veckan. Och det är fan inte roligt. Förra fredagen då vi fick besök från facket då två personer kom och föreläste för oss. De började prata sina livshistorier och försökte vara sådär sköna och coola. Killen kastade en bok i golvet (retoriskt knep) men hela grejen kändes bara så fruktansvärt pinsam. Så där höll jag på att dö av skratt. Sedan igår på en guidad visning på ett museum. Kan ju inte stå där och skratta åt guiden. Och sedan idag på en redovisning när jag, issa och kajsa skulle läsa upp en norsk pjäs för vår klass + paralellklassen. Det här är en sådan känsla när man ba får en skrattatack och inte kan stoppa det. Och då kan jag inte kolla på någon, speciellt inte elin eftersom hon också har samma problem. Om vi skulle kolla på varandra skulle jag verkligen börja GAPSKRATTA. Istället måste jag sitta där och fokusera på min andning och hålla i munnen för att jag inte dö av skratt. 

Irriterad

Första projektdagen. Alltså orkar verkligen inte grupparbeten. Blir så sjukt irriterad på sådant. En annan sak jag blir irriterad på är människor som inte lyckas föra en konversation vidare. Snälla människa om jag säger något till dig så är det meningen att vi ska konversera, du ska kommentera och kanske ställa någon fråga. Inte bara säga "okej" och vara helt tyst. Då får det fan vara! Äee är på sånt där lack humör just nu. Kommer på massa saker jag stör mig på och blir bara irriterad på allt. 

Sisådär

Är det bara jag som inte tycker de nya vitaminwell smakerna inte är så goda? Äpple var god men den här med citrus/fläder smakar hemskt. Påminner mig om en äcklig drink med jättemycket mynta. 
Idag är det söndag och jag ska inte göra något speciellt. Mina föräldrar kommer hem från Göteborg efter att ha kollat på en båt där. Ska kolla på några missade avsnitt av Torpederna. Så sjukt bra och rolig serie. Kollade på den förra året men finns på tv4play. 

Prommis

Tog en spontanprommis med disa idag. Hade min nya vårjacka och frös inte ett dugg. Åh så så taggad på våren! Något som är sorgligt dock är att jag har tappat bort mina raybans igen.. De var ju borta ett halvår förra året innan jag hittade dem i garaget. Men nu är de borta igen. Asså orkar inte. Klarar mig inte utan raybans så i så fall får jag köpa nya. :(( 

Pasta

Olivolja, rödlök, vitlök, kantareller, champignoner, färsk basilika, babyspenat, tagliatelle, körsbärstomater, toppa med parmesanost. SÅ GOTT. 
Vet inte om jag har skrivit det förut men ibland drömmer jag om att öppna ett litet café med fräscha vegetariska rätter/smörgåsar. Jag vet att mina mackor jag gör i smörgåsgrillen är mycket godare än EH's mackor. Brukar köra på gateaubröd, philadelphiaost, pesto och fetaost/mozarella/brieost. Det blir alltid så gott. Jag tror det skulle sälja bra och priserna skulle inte vara löjligt höga utan kanske 30-40 kronor per macka (som är perfekt lunch). Aja haha ibland får man drömma litt! 

Vårig fredag

Odenplan en solig fredag.
Hallå där!! Idag har jag och elin klippt oss. Blev för första gången på väldigt länge riktigt nöjd. Kanske var 1 dm som försvann, men det blev verkligen superfräscht. Tar bilder imorgon! 

:))

Längesen jag bloggade? Har inga bilder att lägga ut så det är typ den anledning till 0 uppdatering. Ska bli så mycket bättre på att uppdatera nu när det är vår och fint ute! Veckan har rullat på som vanligt. Imorgon efter skolan ska jag och elin klippa oss vid odenplan. Nu ska jag fanemig klippa kort! Inte kortkort men sådär fräscht som många har. Har för mig att det heter lob. Googla så ser ni bilder. Spännande!! 

Kärlek till debatter

Har äckligt stor bildbrist 
Har under den senaste tiden börjat kolla mycket på debatter på youtube (vanligtvis SVT debatt). Tycker det är väldigt intressant och avkopplande samtidigt som jag lär mig mer. Vad roligt nu vet ni det haha. Btw ni har väl inte missat Hov1's senaste låt "Kärleksbrev". Så SINNES bra, blev besatt så fort de släppte den idag. Finns på spotify. 
 

Livet går vidare

Weheartit
Igår träffade jag elin och åt lurre i stan + shoppade. Det var bra att jag piggades upp lite eftersom ca 20 min innan jag skulle gå fick veta en tråkig nyhet. Fick i alla fall hem en vårjacka och en randig t-shirt. Jag ÄLSKAR randigt. Har nog fem olika tröjor som alla är svart/vit randiga hehe. På kvällen träffade jag Disa, det var också skönt att snacka av sig och diskutera allt möjligt.

5 mars

När blir det vååååår?? Seriöst jag orkar inte med det gråa, trista vädret och snön som är kvar hur länge som helst på marken. Nu är det bara två dagar kvar på lovet. Buhuu men om tre veckor är det lov igen så jag klarar mig nog. :))

Mat o träning

Bästa snapen jag fått på länge från elin. Ska seriöst beställa hem den här boken! 
Godkväll kära läsare. Har blivit helt sjuukt beroende av mat på senaste tiden. Det har verkligen skenat iväg. Inte bra haha!! Äter när jag inte har något att göra och för att det är gott. Sedan är det en vana att man går till köket, öppnar kylen och stänger. Vet att jag säger det hela tiden men jag ska börja träna. Såfort det är lite varmare ute ska jag fanemig gå fram och tillbaka till rösjön minst en gång per vecka. Pallar ej men borde ta vara på att jag faktiskt bor granne med skogen.

Ba trött

TB brun och fina naglar 
Idag känns vädret som en deppig höstdag. Dimma och kallt i luften. Är väl inte på världens bästa humör idag heller. Känner mig bara irriterad och obekväm på min omgivning. Genrellt trött på att människor förändras och blir en tråkig version av hur de var innan. Hur svårt är det för människor att ha minsta lilla sociala kompetens?! Och är ba trött på att jag inte tar tag i saker. Istället för att göra en "förändring" eller bara något litet (typ börja plugga) så blir jag sur på allt annat. 

Rosa

En av mina favvisar från Lush. Thank youu leo och disa! 
Jag är helt beroende av Frans låt If I were sorry. Ingen har väl missat den eftersom den var med både i mello och är etta på svenska topplistan. Jag har ju som sagt inte kollat på något mello avsnitt iår så jag visste inte att den var med i mello. Annars brukar sådana låtar vara ganska "förstörda" pga det är just melodifestivalen. Men det som jag älskar är att både hans röst och låten i sig inte är typisk melodifestivalaktig. Bästa!

Kungsan

Jag och JB
Godmorgon! Har nyss sett klart en dokumentären "Surviving hitler a love story" som finns på netflix. Den var faktiskt bra. Igår träffade jag som sagt paula, cata och jb i stan. Vi åt pizzabuffé lunch på pizzahut vid hötorget. mumma mumma. Idag är det onsdag och halva lovet har typ redan gått? Känner att mitt liv är otroligt lugnt men det är narre. 

RSS 2.0