Hej


Gott nytt år! Japp såhär spenderar jag 2013 sista kväll. Kul jag har ja. Ska iväg till stan sen skansen tror jag för att kolla på fyverkerierna med min familj. Men har ej lust med det vill hellre stanna hemma själv lol.. Nej skrattat inte ens ett skit nu. Använder ordet lol alldeles för mycket. Men ja blir litte trött på alla bilder "nytt år nytt liv". Nej det är inte ett nytt liv bara för att det är nytt år? Tid att förändra? Ja men det kommer inte direkt bli någon skillnad bara för att det är nytt år.. Aja! happy new year

Är det söndag?..

Så skönt när man inte vet riktigt vilken dag det är! Lördag varje dag typ. Idag vaknade jag upp hos elss för sov över där förra natten med elin. Ja sen var jag jätteseg när jag kom hem för sov inte så bra under natten, vaknade fler gånger och hade svårt att somna om. Men vilade i några timmar och såg på film. Sen vid halv fyra träffade jag nora och elin en stund sen gick jag hem och åt middag osv! Just nu har jag gröt i ansiktet, ja gröt. Eller havregryn och vatten.. Räknas det som gröt om det har kokats och så? Aja den här ansiktsmasken ska vara bra mot huden i alla fall. Ska se på någon film nu igen och sen sova åh är peppad på livet tack vare massa citat och weheartit! 

Före detta VS modell

Kylie, fd Victoria's Secret angel berättar hur modellandet var och hur dåligt självförtroende hon hade hela sitt liv i princip. Hon berättar också att modellivet och att vara en VS angel inte är så glamoröst som alla tror. Spola fram till 20 minuter in på filmen. 

Klarar inte av det här..

Weheartit #Hessa
(Varning för fangirl!!) Att det är bara en halv bok kvar på After. Okej typ ingen kommer förstå mig i den här texten bara mina nära vänner.. Alltså känns som om jag är bunden till den historian och att den är verklig även fast den bara är påhittad. Får typ en hjärtattack varje gång jag ser att författaren (Anna) har uppdaterat på wattpad. Asså åh vet inte vart jag vill komma med den här texten för ingen fattar ändå men vet inte hur jag ska klara mig utan just After när den är slut. Ja hon kommer ju skriva någon liknande bok, Before eller After i Harrys pov men kommer sakna just After.. 

Lurad..

Igår var jag i täby och var inne på Diabless. Det stod med stora bokstäver i skyltfönstret "REA REA REA" osv. Sen när jag gick in där så var det röda prislappar på i princip allt i butiken men när jag kollade in en blus som jag har spanat in ett tag så hade de fkn HÖJT priset och satt dit en röd prislapp. Alltså prislappen som fanns innan var borttaget så man såg inte hur mycket den kostade innan. Började kolla då på flera av sakerna och så var det på alla saker. Sedan så sa jag till mamma lixom "De har höjt priset på den här blusen", då hörde en tjej det som jobbade där och ba "Våra vita prislappar är slut så det är därför vi har röda prislappar på allt". Man ba SURE att de vita prislapparna skulle ta slut just nu när mellandagsrean är igång och varför står det REA i skyltfönstret när det inte är rea på ett skit i affären och dessutom hade höjt priset på en vara (säkert flera, vet inte). Så himla dåligt att förvirra kunderna och lura folk. Mellandagsrean tycker jag är överskattad och det är många affärer som luras och höjer priset genom att sätta dit en röd prislapp, kolla löpsedlarna bara. Nejmen det är i alla fall sjukt lågt och gud vad jag blev irriterad efteråt. Håll koll på plånboken och låt er inte luras av massa reaskyltar i vissa fall. Långt inlägg det här blev men det är intressant hur affärer gör för att tjäna mer pengar..

Inte så smart kanske

Bild från typ november
Haha var så arg nyss så tog en springtur på typ 25 minuter och nu är jag jättehes och kan knappt prata. Inte så smart att jogga i 3 grader med bara mjukisar och en kofta. Det typ bränner i halsen. Alltså åhh det var så ovärt eftersom min hals är typ död nu.. ): Fast nu är jag helt neutral heheh så det var ju bra. 

Skrattar åt mitt patetiska humör

Ska gå och köpa en fkn pizza sen kommer nog bli bättre då fast just nu mår jag bara illa. Ska ta en springtur nu hejdå


bekwkjbeywsk


Från igår
På förmiddagen var jag och familjen i täby c. Lämnade tillbaka lite julklappar och köpte även en tröja på ginatricot. Älskar modellen och man ser jättesöt ut men den är lite gammal eller den såldes i augusti typ men det var iaf rea på den nu. Ikväll ska jag sova över med elin o elsa tror jag.. o om du ser det här elin svara på din teleton (internskämt). Denna dagen är bara allmänt deppig pga vädret..

Nytt

Var i stan idag med Elsa och Elin! Först åt vi lunch på jensens sen gick vi till några butiker. Köpte duschkrämen från sephora (nej får aldrig nog av duschkrämer och skönhetsprodukter haha) och kjolen från HM. Kjolen kostade bara 50 kr, eller fick halva priset för det var ett pyttelitet hål längst upp så det var ett fynd! Ska bara sy typ 2 stygn så är det fixat. Känner mig jättelik elsa när jag har på mig kjolen haha! Men tycker det är så himla fint med kjolar, förut skulle jag aldrig ha det på mig men nu ska jag försöka ändra på det.

ricinolja


Fick ju ricinolja i julklapp och har varit väldigt nojig över om den skulle vara bra eller inte. Det är en väldigt fet olja som ska göra att håret växer upp till 5 cm i månaden. Har ju läst massa negativa saker om att den ska vara dålig som finnar i hårbotten, tappar hår, sliter ut håret osv! Men sen så har jag läst att den funkar jättebra för vissa och deras hår blir mycket finare. Men provade den nyss i alla fall och så får jag se om den funkar eller inte. Tog väldigt lite för att se att jag inte var allergisk eller något. Ska bli intressant, hoppas håret växer mycket mer nu eller om det bara är sånt som folk säger. En liten rolig sak är att ricinolja är laxeringsmedel hahha! 

Igår

Dåliga bilder men hade kjol på mig halva dagen tills jag blev för arg på strumpbyxorna och tog på mig mjukisbyxor.. Strumpbyxorna var hemska typ försmå/kliade och så.
Lite bilder från julafton igår! Orkar inte ta bild på alla presenter jag fick men fick i alla fall body butter, ricinolja (för håret), duschkräm, dvd filmer, en pyjamas, jättefint påslakan till täcket, en stickad tröja med tryck på ryggen och sen några till saker men kommer inte på allt. 

Julafton

Hej allihopa! Hade en jättemysig julafton idag. Har ätit så sjukt mycket mat också. Jullunch som bestod av (bara) potatisgratäng och pastasallad. Mår illa bara jag tänker på "riktigt" julbord med massa äckliga köttbullar, korvar, sill och sånt.. urs haha. Sen kalle anka sen öppnade vi julklapparna. Ska visa vad jag fick imorgon för orkar inte ta bild på allt nu men är jättenöjd! Nu ska jag äta mer asså blev typ hungrig nu (?) så jaa men julafton är det tillåtet att äta asmycket. 

replay replay replay

Älskar den här låten!! Den är så himla härlig och ba helt underbar tycker jag. Har 3 olika spellistor på min telefon haha en "1D gammal", "1D ny" och "Deep shit" så ja nu lyssnar jag igenom deep shit musiken och har mest Ron Pope han sjunger som en gud seriöst haha! 

Betyg och skit

Jätteskönt med jullov åh är så glad! Fick mina betyg, de var helt okej ändå.. C i det mesta så kan höja mig i många ämnen sen tror jag och ska försöka med det. Aja ska inte skriva om skolan nu. Ska äta middag ikväll med lite kompisar i täby tror jag sen kanske det blir lite titta i affärer, har fortfarande inte köpt en enda julklapp.. Varje år är det så men jag blir inte stressad för det. Det är ju bara till familjen just nu som behövs fixas först så..

Torsdag

Så himla trist väder ute, inga fina snöbilder kan det bli för det är ingen snö och alltid grått. Har bildbrist..
Jullooov imorgon!! Är mer taggad nu faktiskt. Fixade en gran nyss som står så fint i vardagsrummet fast jag tycker bara den ser ful ut men jaja. Haha det har hänt en jätterolig sak som jag inte kan berätta här lol men det är så random och typsikt mig att hitta sånthär. Men det var faktiskt lite skojsigt. 

En bättre dag

Hejsan! Ligger i sängen och vaknade för inte så länge sedan. Har jätteont i ryggen efter att ha legat i sängen så länge.. Tekniskt sett hade jag kunnat gå idag men ville inte riskera att få ont i magen mitt på stan och så. Men nu kan jag i alla fall gå och är normal. imorgon blir det jullov, som jag har längtat! Fast det känns inte lika kul längre av någon anledning.. Snart är det slut ändå och då är man tillbaka på skolan ett halvår till sen gymnasiet. Blir bara ledsen när jag tänker på det. Aja nu ska jag gå upp och göra massa saker. 

Lite snabbt collage

Jeans och tröja bikbok, primeboots, iphone skal och armband från brandy melville.
 

Orkar inte

Skulle inte sitta helt fel just nu. Kollagebilder från weheartit
Just precis när det är roliga och lugna dagar i skolan så blir jag sjuk.. Eller är inte sjuk men är hemma för har sjukt jävla ont i magen så kan knappt göra någonting än att kolla på filmer och vara deppig haha. Hoppas verkligen det blir bättre till imorgon för känns så onödigt att vara hemma när man ändå ska vara hemma i typ 3 veckor sen och som sagt så har vi ju inga vanliga lektioner i skolan nu. Skulle göra allt för att inte ha ont i magen just nu för kan knappt gå upp ur sängen. Får fortsätta att kolla på julfilmer på datorn hela dagen! 

Perfekt.

Kollat på den här underbara videon typ 30 gånger, gråter seriöst

Måndagen klar


Frozen yoghurt från idag
Måndagen gick jättesnabbt! Kändes seriöst som en fredag nästan. Kanske för att jag inte gick på sista no lektionen men ändå. Var i täby på kvällen och köpte 2 tröjor, ansiktsrengöring och ett nagellack som sög seriöst det syns inte att jag har på mig det. Måste handla julklappar till familj och vänner me istället köper jag massa skit.. Men behöver verkligen nya kläder och andra saker! Nattis

Tankar

Ful bild från förra julen
Kom just på att jag inte har varit utanför huset sedan torsdag.. Helgen har jag bara varit hemma och haft tråkigt och surat typ. Varför är jag så lat? Eller är inte alls lat faktiskt men har ingenting att göra utomhus så varför ska jag då gå ut lixom? Gjorde pepparkakshus igår, det blev inte så jättefint men bättre än för några år sedan. Imorgon är det måndag. Ska försöka att inte vara sur för det för det är bara 1 skolvecka kvar, eller bara 1 vanlig skoldag och resten temadagar, städning och avslutning. Men har ändå inte lust att gå till skolan för orkar inte med massa personer där. Nu fick jag en klump i magen.. blä, vill ha ledighet och inte massa onödiga dagar som man måste stå ut med. 

Mitt rum

Jättefula bilder men här är lite bilder från mitt rum! Gör om hela tiden typ men det här är det senaste. Tavlan ovanför skrivbordet ska bort och ska sätta upp ett hyllplan och sen ha lite VS saker där och prydnader tror jag. 

-

Seriöst bästa filmen jag har sett på länge! Såg på den idag och gud så bra den var. Spännande, romantisk, sorglig, lugn, mysig och fin på samma gång. Alla borde se den (om ni inte redan har sett den). Såg den nya versionen för några veckor sen från 2012, men den officiella från 1980 är sjukt mycket bättre på alla sätt. Ni kan se den här på swefilmer, rekommenderar den verkligen. Fast deras kläder är.. lite roliga och lättklädda haha, men den är jättemysig ändå. 

random


Har möblerat om i mitt rum, visar bilder senare! 
Sitter på bussen nu påväg hem. Har jätteont i huvudet för några småtjejer skriker och pratar jättehögt och svär hela tiden.. Alltså de går typ i tvåan och beter sig som högljudda idioter?!?!? Alla på bussen stör sig typ på dem för de e de enda som låter. Hade kemiprov nyss, det gick okej tror jag! Har luciatåg ikväll vill bara att det ska vara över för orkar inte.. 

Bra för plugg


Lyssnar alltid på samma musik när jag pluggar, lugn musik som inte gör att jag tappar koncentrationen. Ni hittar min "pluggmusik" här. Pluggar kemi just nu, kan typ 90 %! Känns jätteroligt att jag förstår för första gången typ haha! 

Ja tack gärna

Så himla kul haha, klicka HÄR
 
 

Lite julkänsla!

Snöade så mycket igår, blev sjukt glad för nu känns det juligare! Men den kommer ju smälta för det ska bli så mycket plusgrader nästa vecka, asså seriöööst PLUSGRADER I DECEMBER?!? Det ska ju va typ -10 tycker och snö tycker jag..
Igår var en jättenice dag i skolan. Hade bara 30 min lektion sen 1,5 h föreläsning sen slutade vi! Åt på CG's med lite kompisar och folk från klassen sen gick vi till coop och köpte vermonster eller något och gick hem till amanda! Såg på 2 filmer och sen gick jag hem vid 00. Var inte på bästa humöret på slutet hehe men aja. Idag har jag bara pluggat, himla segt men måste göra det. Gjort klart svenskan, hemkunskapen och övat massa kemi. Har matteprov på måndag och helvette det kommer gå åt skogen, vet inte ens om jag klarade grunddelen förra veckan hoppas verkligen det.. :( Matte är verkligen inte min grej, eller jo det är helt okej men min lärare ger mycket svårare prov. Får ont i huvudet nu urs! Ska städa rummet nu och sen skriva en sak! 

Gud haha..

adventsstjärnan i mitt rum
Idag har varit en helt ok dag! Hade bildredovisning på bilden och det gick ganska bra fast sa "öh" typ 20 gånger.. aja bryr mig inte! Imorgon är det fredag så chill vi har bara lite lektion sen föreläsning i typ 2 h sen slutar vi!

3 december

Vill bara att det ska vara fredag nu för orkar inte skolan och den här veckan. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Känner inte alls någon julstämning, jättetråkigt utan snö i december. Men det ska ju bli snö på fredag typ! Har jättemycket plugg i skolan, men vem har inte det vid den här tiden innan jul? Hejdå ska fortsätta plugga nu, har pluggat matte, franska och svenska sedan halv tre. segt men det lönar sig senare i livet! 

2 jobbiga veckor

Min bakgrund hehe blir peppad 
Godkväll! Ska sova efter att jag har skrivit klart det här inlägget. Imorgon börjar en jobbig vecka med massa plugg, eller förresten de två kommande veckorna kommer bli jobbiga. Betygen sätts ju om typ 2 veckor? Snart är det jullov, shit tiden går så himla snabbt! Känns som om jag skriver det ofta men det är sant. Ser inte fram emot måndag imorgon, värsta dagen på veckan lektionsvis typ, eller måndagar och onsdagar är ingen rolig lek haha. Längtar så himla mycket till lovet, julafton, nyårsafton och allt. Nu ska jag sluta skriva. Hörs! 

Helgen

2 bilder från i fredags
I fredags var min klass bara på ett musuem och slutade vid halv elva typ. Jag och några kompisar åt lunch på tacobar och åkte hem! Sen följde jag med mamma till Ikea och gick runt lite där, köpte 2 doftljus och fikade där. Sen på kvällen kom Elin hem till mig och sov över. På lördagen var jag hela dagen med Elin och sen gick vi till ellie och var med massa andra personer och från klassen där och hade det mys! Gick hem kring halv ett imorse och kom hem 1. Gick och la mig nästan direkt för fick inte sova bort dagen för mig själv för behövde plugga massa idag. Och ja idag har jag bara pluggat i princip och tagit det lugnt. Så har min helg sett ut och gått väldigt snabbt, synd för imorgon är det måndag och är allt annat än taggad.. haha men vem är taggad för skolan ändå? 

RSS 2.0