Nya Hunters

Fick Hunters idag! *Wiie* De är asköna också. Här är två bilder, de är superdåliga bilder men kanske lägger ut någon imorgon för att man ser knappt hur de ser ut nu för att det är så mörkt.

Pöss♥



Lite random info !

Jag och mamma och min borsa åkte till sigtuna och gick runt och fikade och lite så. Det blir hemgjorda köttbullar me pommes och sås MUMS! Efter maten ska ja och mamma åka och köpa Hunters till mig!! :D
image description

image description

Dageens

Kör med gula converse idag! Woow det är 11 + ute!! Nu är våren här. :D


Mitt nya rum

Här är några bilder (som inte är så bra) på mitt rum. Har ju köpt lite nytt som ni såg igår och möblerat om också. Det ser faktiskt snyggare ut i verkligheten men på bilderna syns inte "det där extra".

morrn

Solen skiner himlen är blå åh vad det doftar smörblommor då. Hahahaha!!
Nejmen idag ska jag lägga ut bilder på mitt rum eftersom jag har köpt massa nya saker + att jag har möblerat om som ni inte har sett. Men nu ska jag äta jordgubbatr och dricka äppelcider.
pöss

Köpta grejer + mitt skal har kommit!

Hallojsan. Nu har jag gjort klart allt och så. Här är några grejer som jag har köpt idag. Lägger upp resten imorgon för alla gick inte att överföra. Men mitt och Elsas pingvin skal kom idag!! Sjukt glad. Har packat upp mitt och satt på det. Elsas är kvar i plasten ska ju inte precis ta upp hennes också. Men ska ge det till henne nästa gång vi ses.
väckarklocka
sprejsak
New York tavla

Lunch på ikea

Haha lite sent inlägg men har ätit lunch på ikea nu. Sitter i bilen påväg hem och när jag kommer hem ska jag sätta upp en ny ram och en tavla som jag köpte idag! Köpte en såndär fin väckarklocka också. Visar bilder när jag kommer hem. Höörs <3


Inspiration Juicy couture!

Synd att märket ska vara så sketdyrt. :(

Dagens outfit


Mycket roligare att blogga nu!

Tänkte bara göra ett glatt inlägg. Tycker det är sjukt roligt att blogga just nu! För att jag kan göra såna saker som jag inte har kunnat förut. Jag kan redigera massor nu i photoshop och gör typ allt där också. Men har jättefå besökare per dag. Förra veckan var medelvärdet ca 37 unika besökare. Igår hade jag 11 unika besökare och iförrgår hade jag 16 unika besökare. Alla är på semester. Haha!
Men nu ska jag platta håret och klä på mig för har tvättat det nyss.
xoxo, celine


Bilden säger allt! :D


Tummen upp och tummen ner!

Facebook: Där alla är samlade. Älskar facebook. Man ser andras bilder och statusar. *Älska*.
Sova: Nu när det är lov så är det så himla skönt att sova ut!
TV-spel: Det är kul att spela tv-spel och dessutom avkopplande.
Träning: Känslan när man nyss har tränat eller tränar! Superfräscht.
Parfymsamlingar: Vad är bättre än att lukta gott? Parfymsamlingar i sitt rum är fint och luktar asgott.
Långa flygturer: TUMMEN NER. Man känner sig obekväm, äcklig, nervös och hungrig. Urs!
Regniga dagar: =Deppiga dagar. Allt blir så deppigt med regn!
Smutsiga skor: Den nya känslan med nya rena fina skor är helt borta.
För mycket grädde: Man blir bara mätt och mår illa. haha.

Ny väska och jeansjacka

Köpte ju en ny vårjacka och en skolväska. Gillar dem faktiskt fast vet inte ändå om det är min stil till 100 %. Väskan är från accessorize och den kostar ca 349 kr? Aslik Longchamp ju. Man kan vika in väskans hörn så att hörnen blir rundare (den är marinblå, mörkblå fast den ser lite svart ut på bilden). Jackan är då från HM och kostar 349 kr. Här är två dåliga bilder. Ni kanske får bättre bilder imorgon.

Jag hatar bibliotek..

Det är så tyst filt och tråkigt!! Sitter och väntar på att hela min familj ska bli klar här. Det är sjukt segt att bara sitta och vänta här på biblioteket..


I täby c

Har köpt en ny väska och en jeansjacka. Visar bilder på dem när jag kommer hem! En randomegobild på finaste Julia. <3


Vill ha!

Den här jeansjackan är superfin! Ska nog gå och köpa den till våren. Redan förra året letade jag efter en jeansjacka men hittade aldrig en perfekt. Den finns att köpa på HM för 349 kr.

Blir sjukt glad av den här låten!


Bara för att jag gillar att äta..

Vofflor med sylt, banan, grädde och chokladsås. Haha tjockis jag är..
Men nu ska jag städa lite och möblera om i mitt rum sen ska jag TRÄNA! träna träna träna! :D



27 februari, outfit

Här är en bild på vad jag har på mig idag. Ni tröttnar väl inte på dagens outfit? För jag tar ju bild på det varje dag.
Byxor: Ginatricot
Kofta: Hollister
T-short: Hollister

vårkläder inspiration.

Photoshopverk! Har gjort hela bilden. *Stolt*
Linne: Hollister
Shorts: Hollister
Väska?
Örhängen: HM
Converse: Jarmeus

Tummen upp och tummen ner!


(Fick inspiration från lifeeofelin.blogg.se)
Snödroppar: Jag ÄLSKAR våren och jag älsar när de nya vårblommorna börjar komma fram såhär nära våren. Ett perfekt tecken på att det snart är vår!
Instagram: Skulle inte kunna klara mig utan instagram. Jag älskar alla funktioner där och det är sjukt nice att kunna se andras bilder, lämna kommentarer och gilla.
Body splash: Det luktar gott, fräscht och är helt underbart. Man får en glad känsla bara man ser den fina flaskan!
Färgglada shorts: Det är coolt men ändå konstigt på samma gång. Men till exempel ett par solgula shorts med brunbrända ben och en magtröja och bikinin under! Gosh, längtar till jag kommer få ha på mig det.
Snön smälter långsamt: Det är så irriterande att snön aldrig smälter bort helt! Det går flera dagar och den ena dagen är det 3+ och dagen efter 5- .
Fula kjolar: Det är så fult med tantkjolar (enligt mig). Till exempel ginatricot fula långkjolar. haha! urs.
Billys pizza: Bara jag ser på bilden så mår jag illa. Det är hur äckligt som helst med billys pizza och alla andra pizzor som är frysta och som man värmer i ugnen. URS.
Gelatingodis: Jag har aldrig gillat det särskligt mycket och med tanken på vad det är gjort av.. Euw. Nej tummen ner på gelatingodis också.

OTROLIGT. ":)"

Har bloggat som en tok idag, tagit massa med bilder redigerat dem och ansträngt mig. Så tittar jag på statistiken nu och blev sjukt besviken. Har bara haft 9 unika besökare idag. Åh allt känns så bortkastat. Har ju bloggat så inihelvette!! Fast anledningen är väl för att väldigt många är bortresta och åker skidor någonstans..
xoxo, celine

facelook

Två ganska läskiga egobilder.. Men aja. Älskar instagram. <3
Nu ska jag gå och göra något vettigt. Vet inte riktigt vad jag ska skriva i inläggen.
pöss

Redigering för och efter.

Tog en bild och redigerade den så att den blev skarpare. Mycket men lite skillnad ändå!
Vad tycks om redigeringen?
före:
'
efter:

randombilder



ingen rubrik

Fotade lite och redigerade men Oliver blev för redigerad såg jag nu i efterhand. Men jag övar ju fortfarande. ;)
Ska snart städa lite grann och snart ska jag laga lunch, så bloggar senare.
xoxo, celine

outfit 26 februari

T-shirt - Hollister
Kofta - Hollister
Skor - Uggs
Byxor - BikBok

Godmorgon

Vaknade för en timme sen och har läst min bok i sen dess. Det är jätteljust och fint ute. Ska nog ta en fototur idag.
Tog två snabba bilder på ljuset i mitt rum.
Blog u later, xoxo celine

Längtar till Sommaren <3

Kompisar, LEDIGT, shopping, bikinis, långa ljusa kvällar, bada, cykla, flumma, ta bilder, chilla, sova, shorts, sol, värme. Omg orkar inte vänta mer! Vill ha sommar NU NU NU NUU. Längtar sjukt mycket till sommarlovet seriöst. Kommer snart dö om det inte blir sommar och vår snart.

Redigering på random bild..

Tog en bild från google och redigerade bort alla finnar och märken för att öva på photoshop! Det gick superbra. Ett perfekt ansikte att öva sig fram. Haha. :)
före
efter

xoxo, celine <3

Ljus

Oskarp bild. :/

Redigeringar i photoshop CS5

Tog några bilder på lite tjejiga saker. Och redigerade om dem lite i photoshop. Har börjat lära mig photoshop och nu kollar jag på en film om hela PS CS5! Det går bra och snart kommer jag kunna redigera lätt och göra massa fina saker till bloggen.

xoxo, Celine

Dagens outfit 25/2-2012

Tröja: Hollister
Byxor: U-turn
Baslinne: Ginatricot
Huntersinlägg: ?
Här är en bild på "dagens outfit" som jag tog ute nyss. Det var inte så kallt faktiskt. Men det kändens lite awkward att stå där och fota sig själv medans grannarna var ute. Haha!

Målat naglarna.

Babyrosa nagellack och genomskinigt nagellack som "överdrag".
Gillar det faktiskt.

Mitt nya skal :3

Supersött skal som passar till våren och någon jeansjacka! Det kom igårkväll.
Köpte det från Ebay, som jag brukar göra.

Såhär ser dagen ut!

Instagrambild.
Ska städa lite grann i huset så att ja får städpengar. Ska blogga ett inlägg per timme också! Chilla, träna och laga mat. Låter väl ganska kuligt? Okej men jag kommer blogga mycket idag för har inget att göra. haha!

jävla pissråtta.

Hann inte köpa en skitfin tröja igår från Hollister för att mamma dampade sönder på mig i telefon.
Var påväg till konståkningen då jag ringde julia för typ 20 min sen och så sa hon att hon inte skulle gå på konståkningen. Då vände jag och gick hem. Det är skittråkigt utan henne så nu är mamma och pappa borta hela dan och ja måste va själv hemma me mina syskon hela jävla dan. :(
fml

Sitter on tha bus


Datasalen


Dagens


Snödroppar på marken.

Ägd Elsa.
Titta vilka söta snödroppar som kommer upp! Riktigt fina. Haha. Tog bilden för en timme sen och då var det helt ljust nu är det svart och mörkt ute.

Folk som tror..

Nu ska jag blogga om livet. Seriöst jag hatar extremt mycket när folk säger att de är tjocka, eller fetton. Då menar jag inte när man skojar med sina kompisar typ när man äter cupcakes på en buss så säger man att man är tjockisar det är lixom ok om alla är med på det. Men när personer går runt och säger "åhh, jag är så tjock jag vill inte äta onyttigt osv osv". asså det är seriöst egoistisk för personerna i närheten kanske inte vill höra på andras prat om att man är tjock och dessutom så säger man ju själv "Nej du är inte tjock" och då känner man själv att man måste trösta personen. Gud vad jag hatar när folk säger att de är tjocka fast de är helt normala och dessutom smala!! Vi är alla annorlunda och det måste man acceptera. Okej jag kan själv tycka att jag behöver träna mer för att få en finare mage till exempel men jag går inte runt och snackar om att jag är tjock.
Anorexia är något som jag inte förstår varför man slutar äta.
Det är även sjukt DÅLIGT när modeller visar upp bara skinn och skelett. Urs vad vidrigt det är när man är för smal. ÄT FÖR FAN.

Omgomg

8 + grader nästa måndag.. :DDD


videoblogg

fy fan hahahahha titta "visningsbilden"

Indiskt snart!

Mamma köper hem indisk mat, Tikka masala eller hur det stavas och naan bröd. Underbart! :D
image description

BESTÄLLDA!

Har beställt 3 nya skal alldeles nyss! Egentligen 4 för ett är till Elsa <3 För hon ska skaffa Iphone också!
Pingvinskal, ett rosa till Elsa och ett rosa till mig.  42 kr styck , ebay
Gameboy skal, babyrosa, 17 kr ebay
Juicy couture skal, 134 kr + frakt 26 kronor. Så tillsammans kostade det här skalet 168 kr. Från Ebay.

Påväg hem! :3

Nu är jag påväg hem. Elin och Amanda sa att jag skulle blogga påväg hem så nu gör jag det. Det är jättefint väder ute. Det känns också varmt. Solen lyser och fåglarna kvittrar.
Här är en konstig bild på mig som jag tog för en minut sedan..


BESTÄLLDA!

Har beställt två söta skal från ebay igen. Den rakt under kostade 168 kr och kaninskalet kostade 26 kr.
Bilden rakt under visar en Iphone 3gs. Men har beställt ett likadant skal för 4S.

outfit från idag

Det är egentligen marinblå t-shirt och mellanmlåa jeans.. :)

Just nu

Övar


Lockigt/rakt hår.

Här är två bilder från när jag plattade håret nyss. Titta vad stoora maffiga lockar det blev när jag hade bulle efter att jag hade badat idag. Det vart ganska fint med så stora "lockar" men skulle aldrig kunna ha det i skolan. :)

Tre måsten för sommaren!


Ojsan!

Ska blogga mer jag lovar! Ska minst blogga 4 inlägg per dag, jag LOVAR. Har sjukt mycket läxor och skolan bränner ut mig seriöst. Men snart är det sportlov så det är chill! Bloggar inte om något roligt heller känns det som men det ska bli mer outftis, videbloggar och fler bilder på mig. Om det låter bra? :)

orkar inte

kan man inte bara ta paus från livet någon gång? orrrrkaaarr inteeee dig och dig. du är jobbig och du pressar mig hela jävla tiden med massa skola och skit.
Såhäär känner jag mig just nu. Och mår sjukt dåligt är skitarg på allting. snälla kommentera inte "finns" för jag är så aaarrrgggg.

2 nya grejer

Igår var jag i täby med Alexandra. Köpte två tröjor från Hollister då. Riktiga fynd. Den ena hade kostat 380 och kostade 149 kr. Och den andra hade kostat 320 men det var rea på den med, 149 kr! svinbilligt. haha!


dagens


Ny idé! igen..

Rostad macka, nutella på och små bananbitar på mackan! super gottt! provade det idag!
:D
asso jag skulle inte KLARA MIG UTAN NUTELLA.


skum idé..

Man borde ha typ någon kväll/sova över sak med sina närmaste vänner och så snackar man om massa saker som  sårar en så gråter man så att det blir en "gråtkväll" så sen äter man massa gött godis chips och sånt så blir man superflummig så kanske man kan hantera sitt problem lättare. haha! men skulle va kul att prova typ?
först 
sen 

mår illa

euw ja. höll nyss på att gråta när Elin skrev en text om någon och var rädd att det är jag. :(
vill bara spy nu. men nu ska jag typ chilla och imorgon äre FREDAG!

Bilden säger allt

Hahahahahah ska gå efter det här schemat nu!


euuuuw.

sitter som en nolifer och kollar på jedward klipp och de är så sjukt töntiga. förlåt ni som är såna där "jedheds" men de suger så ini helväätte. lol
Lipstock on jäääää jää gott my lipstik on hä jäää

yeeey!

Kul dag FÖRUTOM att min Iphone låste sig hela dan men nu är den återställd. Jag gick hem innan den sista lektionen skulle börja (musik). För jag orkade inte gå på den för jag hade sjuukt ont i huvudet efter tekniken då alla sågade och spikade och allting. Kom hem från utvecklingssamtalet för ca 30 min sen. Det var kul faktiskt.. Min mentor sa till mig att det går mycket bättre nu än förut i till exempel matte och jag sa att det var för att jag sitter bredvid tjejer i olika ämnen då blir jag SJUKT mycket säkrare och har mer roligt osv osv. Så kommer typ få sitta bredvid tjejer i massa ämnen nu hoppas jag! lol Men ska vara mer muntlig på lektionerna typ räcka up handen och så och det är så jävla kul för min mamma mutar mig alltid , eller nästan alltid inom skolan, betyg osv så nu har jag och mamma bestämt att jag får 5 kr per gång som jag räcker upp handen i skolan. hahha. Och sen får jag pengar när jag får uppnåt mål väl för varje ämne men det säger jag inte mer om nu för vill inte verka såhär ah bortskämd. lol alla är bortskämda på något sätt lol
sjukt lång text men här får ni en trist bild. Har ingen annan hejdååå!

Franska

Nu har vi franska!


Min nya kudde!

.. Som jag har gjort i syslöjden. Den blev ganska fin och söt. Passar i sängen! lol
Men här är en bild. Det är rutigt babyblått typ och broderad rosett på sidan om man ser det.
Kan ta en närmare bild på kudden imorgon för den andra bilden gick inte att ladda upp?

En video när jag försöker spela början av Unfaithful..

Började för en timme sen så jag failade totalt. :s
Men här kommer videon i alla fall!

INOM 2 MÅNADER!!

Ska jag kunna spela den här underbara vackra låten på piano. Ska börja öva nu skitmycket sen om ca 2 månader eller om jag kan den innanan ska jag spela in och lägga ut här på bloggen! Sjukt taggad. Älskar att spela på piano/keyboard men har inte gjord det på typ 6 månader så vi får se hur det kommer bli.
Det kommer låta såhär fint när jag spelar som på filmen under. 

..

Alltså seriöst. Kollade nyss lite på Rapport och såg att vissa djur i vissa länder plågas innan de ska slaktas. Tyckte så sjukt synd omd djuren, och det här är någonting som jag har funderat på ganska länge nu att bli vegetarian.
Men Tror inte jag kan för jag gillar nötkött och kyckling. Det enda kött jag äter är ju nötkött och kyckling.
Vill bli vegetarian för jag brinner verkligen för djuren. omg. :(
OMG, kom att tänka på att jag ALDRIG kan äta gott gott på McDonald's.. OMG.. Det går inte. D:

Omg

Har inte bloggat så mycket idag. Förlåt, har inte haft tid. Har fullt upp och så. Men kommer nog inte börja blogga mycket tills torsdag. Så på onsdag/torsdag kommer jag blogga lika mycket igen. Det kan hända att det bara blir kring 2 - 3 inlägg imorgon för vi slutar 7kt sent (15.50) och då orkar jag inte blogga så mycket sen. Men får hoppas på det bästa! :)
Bildlöst inlägg. :(

Elsa gästbloggar

Moshi moshi <3
Sitter nu utanför klassrummet och ugglar. Stenman satte på nåt jäkla tinnitusljud så man kan inte koncentrera sig alls...
Iallafall, så klippte mamma mig igår :) inte mycket alls men det syns. Ingen har märkt nåt än :D skulle lägga ut en bild på frisyren om jag inte vore inne i klassrummet igen. Robert kom och de stängde av ljudet. *pjuw*
Här kmr en bild jag tog iaf.


Black and white


THE KING


Dagens outfit.

Lite sent men här är dagens outfit från dagen!

Pluggat skitmycket..

Japp. Har suttit nu i typ 2 timmar nu på kvällen. Satt också 2 timmar på förmiddagen. Har pluggat 4 timmar matte på hela dagen, haha borde plugga mer men orkar inte nu.
Nu ska jag titta på solsidan och kanske göra dipp med morötter.
Puss! ♥





Nu vare klart!

Med möbleringen. Ganska fint tycker jag att det blev. Men det ser sjukt mycket finare ut irl än på bild. Haha! Ljuset blev konstigt men det får duga.

Nya grejer från Ikea

Köpte tre nya saker från Ikea. Billigt och bra! Haha. Nu ska jag möblera om i mitt rum.

På ikea

Haha tog en smygbild.


Påväg till båten..

Sitter i bilen nu. Vi ska bara titta till den sen ska min brorsa och min pappa övningsköra på parkeringen till ikea och medans ska jag och mamma in till ikea igen. Känner mig glad idag för det är fint väder och ganska varmt ute. Kring 0 är det ute. Superfint med solen också.


Funderar på att beställa..

Alltså, det är skitdyrt men har seriöst alltid velat ha det här skalet!
38 dollar kostar det.

Godmorgon alla bloggläsare!

Idag kommer jag tråååka. Men plugga skitmycket. Nu ska jag plugga matte sen hoppar jag in i duschen.
Så bloggar mer senare.

Lol

Haha en bild på mig och Elin där hon försöker vara med. XD


lool


Video påväg

Haha, titta inte på mitt ansikte här på bilden. URS. Men videon är påväg och kommer upp på bloggen snart.

Solsidan, next!

Ska titta på Solsidan nu och sen ska jag se på melodifestivalen när det börjar.
Hoppas ni har en bra lördagkväll!

Angående frågan innan :)


Dageeens

Baslinne: Svea
Blus: Zara
Byxor: BikBok
Kofta: Hollister

Tårta!

Nu har jag bakat den här fina tårtan alldeles själv! Ska äta den till mellanmål och ikväll. Tjockis..
Men ska ju inte äta upp allt själv. Är sjukt nöjd hoppas den är god. :3

Angående mitt skal

Jag beställde ett skal, pch betalade så från ebay innan skalet kom. Men sen fick jag TVÅ skal av samma sort. Så nu har jag skalet på mobilen och så har jag fortfarande ett extra o-uppackat. Betalade ju bara för en fast jag fick 2 st.
Men jag vet inte vad jag ska göra med det. Ska jag kanske lotta ut det här på bloggen? Eller sälja det, spara det? eller vad tycker ni? Ni har chansen att få bestämma.

Lördag!

Kom hem från träningen för ca 30 min sen. Det gick ganska bra. Idag ska jag bara chilla och tare lungt. Snart ska jag göra min favorittårta! Vet inte varför men jag övertalade mamma om att vi skulle köpa ingridenser till den så jag ska bara göra jordgubbstårta helt random och äta som "lördagsgodis".

Mitt nya skal

Kom i brevlådan igårkväll. Jag gillar baksidan och färgerna men är lite besviken på framsidan. Mobilen känns så klumpig nu och den blev jättestor. Men det skyddar ju bättre, får vänja mig. Är är några bilder på skalet som jag har fotat.

Trött

Ligger i sängen är astrött orkar inte gå upp men måste för jag har konståkning snart!


Fler unika besökare på din blogg?

Klicka på bilden för att komma till sidan!

Jag blev medlem här på bloggtrafik och fick faktiskt fler besökare. Nu har jag jättemånga besökare vsrje dag. Bli medlem du med, det är enkelt och lätt

Dagens outfit

Ganska enkel och fin. :)

Heart



GRATTIS!!

Idag fyller bästa Elsa och Amanda fjååårtis!! :)<33
Hoppas ni har en superbra dag och får massa bra presenter och annat gott.
Älskar att få vara vän med er och ni är två av mina bästa vänner! ÄLSKAR ER! <33
Mina skitungar <33
Love yaa!
SÅ *** SNYGG!!!<22
Titta vad söt och oskylidg Elsa är här i snödrivan... o.o <3
nuttis !

vd blogg igen lol euw

bjuder.

Läxor..

Har pluggat klart för idag nu. Hoppas det går bra på provet och förhöret i morgon.


Jag vill kunna göra

Alltså på mina gamla Windows dator kunde jag göra typ massa prt scr bilder och sånt fint. Men nu har jag mac och jag kan seriöst inte mac? Alltså, måste bli bättre på programmen här. Vill kunna lixom olika redigeringsprogram så jag till ex kan redigera en outfit från olika butiker på internet? Ni förstår säkert.
Men a, tråkigt inlägg. Är beroende av Vampire Diaries nu!
puss
gammal
nuvarnade
Tittar på Solsidan om ni undrar det.
Har egentligen min gamla dator, men den är så jobbig och stor.

Sjukt sant


asso seriöst

Är besatt av den här låten.. :( <3

Hallojsan

Slutade 14.35 idag. Sköna lektioner förutom engelskan urs. Men har börjat göra franska och historian till imorgon. Vi har historiaprov imorgon.. Men det ska bli kul! Nu måste jag sätta mig på toan och läsa på båda sakerna.
puss och kram. blog u later! (:
image description
Såhär såg jag ut idag. Superdålig bild men hade brottom imorse.

alltså jag viker mig av skratt

Älskar den här videon seriöst. Gillar inte Hanna men den här videon är så sjukt kul.
När hon säger bajs bajs hela tiden och hur hon pratar.
lol

Snart skolan


Hatar när jag känner såhär..

Att jag älskar något, men kommer aldrig få uppleva det påriktigt, det är inte riktigt, det är påhittat. Hatar när det blir såhär om något. Omg, faller verkligen snabbt för vad som helst alltså. Mår skit när jag älskar något men aldrig kommer "älska mig tillbaka".
fuck ya </3

Ginatricot härmar Hollister

Bilderna är lite dåliga och små, men titta vad Ginatricot härmar Hollister!
Tycker faktiskt att det är ganska dåligt men ändå bra för alla har inte råd att köpa på Hollister hela tiden då kan H&M, Gina, Kappahl sälja nästan samma plagg men lite andra former osv fast kanske 200 kr billigare.
Hollister har ju sin speciella egna stil och om fler butiker härmar dem så blir Hollister inte så speciellt längre.
(Hollister till vänster, Gina till höger.)
xoxo, Celine

duschen - NEXT

Ska tvätta håret nu. Det är jättefett verkligen, och sen ska jag fixa mig osv inför skolan imorgon. </3
fml
En söt bild på mig och Amanda!
xoxo, Celine

Inte bloggat på LÄNGE!

Haha, alltså har varit sjuk och haft fullt upp så har inte kunnat blogga eller jo men jag har haft 0 bloglust. Men nu ska jag sätta igång igen som förut. Ca 4-8 inlägg per dag! Hoppas jag inte har förlorat massa läsare nu men aja.
Ska försöka att blogga lite mer intressantare saker och fler bilder nu också.
xoxo, Celine


I'm in love.

Min gulle nummer 1<33
Min gulle nummer två!!<33
fy fan alltså ..!!!!! <33333333
I <333 Vampire Diaries.

Nu ska vi äta på Ikea

lol jaa jag älskar maten från Ikea så nu åker vi dit och äter middag.

vad jag fick för presenter


Jag har 7kt tråkigt

omg vet inte vad jag ska göra. alla är så trista i familjen omg fml
hejdå

ok grattis till mig!! FYLLER 13 idag!!

Fyller ju år idag. Det har varit skittrist imorse och i förmiddags. Jag och mamma bråkade så hon var arg på mig hela tiden. Grät typ varannan minut.. lol
Men nu är vi "vänner" typ. Och nu har lite släkt kommit och vi har ätit tårta och bullar. Senare ikväll så kmr jag lägga upp bilder på alla presenterna jag fick! Nu ska jag fortsätta. puuss

värsta födelsedagen ever

lol fuck my life bara
tack för att du förstörde min dag jävla fucking idiot.
pallar nt blogga är verkligen nere. fml fml fml gånger tusen

.


Svar på frågestunden

Haha, jag fick typ attack i slutet för att jag kan inte filma mer än 10 min typ?
För det gick inte att ladda upp innan så jag behövde skynda mig.

myskläder <3


Mina älskade Hollister byxor och så Alexandras fina present som ja har på mig nu. Ska nog spara den också. (HAHA) <3

instagram?

Följ mig på instagram?
@celinees
Jag följer dig!

Håller på att ladda upp svaren på frågestunden!

Det blir ett videoinlägg om ca 30 min när det har laddat klart. :D
Det är superseegt men får se hur det går sen.

Länkbyte

Med sötaste Nora! :) <3
Klicka på bilden för att kolla in hennes blogg.

egooo



IMORGON FYLLER JA ÅR !

JAA! :) Hoppas jag får mycket presenter heheheheh. hajdå :D

Dagens outfit

Tre bilder så man ser noga och så. Men den vita koftan fick jag igår, ÄLSKAR DEN <333
psykbild
Blå t-shirt: Hollister
Kofta: Hollister
Byxor: U-turn

Tårtan

Haha, jag åt så jävla mycket igår så att jag spydde upp allting sen.
Först åt jag tacos sen chips och popcorn sen vare marängtårtan (med 5 dl grädde, choklad, 8 ägg, 4 dl socker osv) i och så.. Kände mig som en tjockis som proppade i mig allting och sen så spydde ja ju upp allting.. lol
En jättefin bild på tårtan! Frestande? ;)

Nuttisar <3


Facelook, instagram


Min nutte pluttis <3


Filmer


Hyrde dem förra veckan men vet inte om jag ska se ikväll. Får se, fast kommer nog inte orka men.

Instagram - ros

Seriöst, jag tycker att Iphones tar bättre bilder än systemkameror och de är lättare att hantera och att föra över till datorn också! Tack Steve Jobs för att du uppfann denna funktion/mobil.

Pengar

Håller på att samla ihop pengar till något fint på Hollister. Jag är verkligen beroende av den affären.. :( <3
Så nu har jag 270 kronor och ska spara tills jag kan köpa något fint plagg därifrån.
Har städat mycket igår (75 kronor fick jag). Sen idag städade jag badrummet då fick jag 60 kr.

Längtar till "Vågar du 3" OMG <3


Alltså kärlek till de här killarna. <33333
RmM!!

gomorrn

Har ju ledigt hela dagen idag så nu sitter jag och kollar på film. Ja och mama hållr på och städar huset sen ska vi åka och handla mat.
Det är jättemycket snö ute nu, + att det snöar igen.. :/
köket just nu.
Vardagsrummet just nu.
Blog u Later!

->

Fråga vad du vill. Jag kommer fråga på nästan alla frågor. (Y
Sen kommer jag göra ett videoklipp eller ett vanlig inlägg med alla svaren.

<3


chaaa

Är hemma nu får badet, var skitkul men lite vilt..? Badet var aslitet men det var mysigt ändå. <3
Jag är verkligen supertrött i hela kroppen och har tvättat håret nyss och nu ska jag platta det.
Imorgn har jag LEDIGT och så kuul med fräda.

På bussen!!

Påväg till husbybadet. Sitter i Noras knä för det är väldigt trångt på bussen här. Sen ska vi bara badaa!! :)
Jag e typ den enda som har med mig cyklop. Lol


snart !

När som helst kommer Elin och plockar upp mig. Har varit färdig i en halvtimme. haha! :)
Men vi ska åka tunnelbana en station sen buss resten. Jag har fobi för tunnelbana med det ska nog gå bra för det är bara en station!

daagens outfit

Samma som i måndags ungefär fast det är tvättat igen. puss

HUSBYBADET IDAG !

JAA. Är helt klar med allt redan. Ska bara sminka mig och göra matsäck. :)
Elin hämtar mig om ca 1 h så har mycket tid på mig.

Jag gillar inte..

När folk säger lixom på facebook "Gratis på 13 årsdagen", bara för att jag är 99:a och ett år yngre än alla andra.
fy fan alltså. När jag fyllde 11 år så skrev någon på facebook "Grattis på 11 årsdagen elvaåringen", eller något i den stilen.. För mig räcker det med bara grattis.
4 dagar kvar!


asså omg

Har inget att göra.. Packat allting klart för äventyrsbadet imorgon, städat och fint  mitt rum, inga läxor..
Är rastlös. :/
Bikni, kam, borste, hänglås, cyklop, handduk, plånkbok. Och sen matsäck imorrn. :)

lol

Fick ett presentkort på McDondald's idag för att jag fyller år.
Får det varje år eftersom jag är med i Ronald M'dondald klubb på internet.. Så får gratis värdemeny upp till 62 kronor varje år jag fyller år. (Y
HAHHA !

RSS 2.0