-


Älskar verkligen den här bilden! 
Hejhej! Slutade 16 idag. Har pluggat typ 15 min hkk, har prov imorgon. Känner att jag kan allt ganska bra så tar det lugnt. Är så otroligt lat verkligen. Måste börja plugga ordentligt och så. Juste det gick svin på biologiprovet.. Ska fråga om jag får göra om det annars kmr det förstöra seriöst hela mitt BI betyg. Önskar jag hade fått f för då hade jag fått göra om det automatiskt. nejmen. xD Är så lat, måste plugga mer hkk nu sen måste jag gå till coop och köpa några kakor till mentorsfikat imon. orkar
ej.. 

Hatar söndagar

Hello. Måste plugga massa hemkunskap idag. Har prov om 2 dagar och har ej pluggat så mycket. Men det är rätt enkelt som tur är. Asså åhh fml har så himla ont i kroppen, fryser och trött. Sitter på en förjävlig stol för min vanliga gick sönder så får ont i nacken och ryggen hela tiden för den passar inte mitt "sittsätt". Orkar verkligen inte skolan imorgon.. Aja som tur är så är det bara 4 veckor kvar till lov om man räknar med hela nästa vecka + tre veckor till. Sen efter lovet har jag skola en vecka sen 2 veckor prao. Ånej nu började jag kolla igenom gamla arkivet från dec 2012. Kom just på att jag längtar jättemycket till julen nu, snön också. 

258 dagar kvar!

Bilden är från elins instagram. 258 dagar kvar, fredag 13 juni. Shit, dagen då vi slutar nian. Det kommer bli så underbart. Längtar, sjukt lång tid kvar men tiden går snabbt. För snart kommer den dagen då vi står där på konserten. Aah! 

nah nah nah nah

Min och amandas belöning efter att ha haft hkk "jour". Vi handlade maten åt hemkunskapen
Hejsan! Började 8.10 idag och slutade 16.00. Dagen gick bra, och ja den var okej! Har typ alla roliga lektioner idag, eller jag gillar franska väldigt mycket och svenska är så sjukt mycket roligare än i åttan för vi har ny lärare som är skojsig. Hehe! Har pluggat ganska mycket nu på kvällen, känner mig inte så stressad när jag börjar med prov och läxor i tid. Så det kommer nog gå bra nästa vecka. Ska duscha och packa väskan för imorgon. Natts

Taggga

1D i öronen, såklart hehe
Tisdagen avklarad. Nu är det bara 3 dagar och de kommer gå snabbt för vi har typ inga jobbiga lektioner och inte mycket läxor. Är så sjukt taggad till fredag!!! Ska ha möte om taktik och sånt till 1D biljetterna som släpps på lördag morgon. Så japp, kommer vara specialist på ticnet fredagkväll. Nu måste jag fixa massa saker till imorgon, packa väskan, duscha och sånt. ciao

You are cute as a button every single one of you

Visst är min bakgrund fin? xD Nejmen av någon anledning så tycker jag att alla UP bilder är sjukt mysiga
Kan verkligen inte plugga alls. Såfort jag börjar läsa mitt biologihäfte så tappar jag fokus. Inte bra, fast kan allt helt okej men måste plugga minst en timme till, sen kan jag nog allt super. Längtar bara tills måndagen är över, ska bli jätteskönt då för har biologiprov och något tal på engelskan som jag inte har börjat med. Men ska börja snart och det ska vara ganska kort så ja. Vill att det ska bli fredag igen nuuuu!! Tror veckan kommer gå ganska snabbt för vi har typ inga läxor? Förutom måndag och fredag. Måste bli bättre på att uppdatera

Glad

Godkväll! Idag har jag varit sjukt seg. Har bara varit i mitt rum i princip hela dagen och pluggat och kollat på 1D videos på yt. Hur många timmar sammanlagt på youtube? Minst 7 timmar seriöst. Är helt beroende typ. D: Aja nu ska jag laga lite middag. Har inte varit hungrig alls idag förutom nu. Det är lite jobbigt för ibland har jag ingen hungerkänsla som idag då. Har bara ätit lite glass och keso idag. Inte bra, men men nu blir det fullkornspasta med quornsås ? gottiii

Igår

Har kollat på videon typ 20 gånger. Harry är så himla gullig
Igår vid fyra såg jag amanda och elin på One Direction "this is us" på bio. Ganska efter, men.. Det var bara typ sju andra personer i salongen. Filmen var jättemysig verkligen och har fått en helt annan uppfattning om 1D. Men gillade dem ganska mycket innan men igårkväll satt jag och kollade på seriöst varenda intervju/typical Harry videos. Och åhh de är så jäkla härliga! Så glada och fulla av massa energi. Hoppas det varar länge! Så är lite One Direction tokig nu. Nästa lördag ska vi boka biljetter till deras konsert 2014. Kommer dö om vi inte hinner få biljetter, väckarklockan måste ställas på 7 typ. TAGGA! 

<3

Hejsan! Håller på att skriva mitt tal till engelskan. Efter typ 10 dagars tänkande om vilket ämne jag ska prata om så har jag bestämt mig för internetmobbning. Känner mig fett djup, nejmen vill förmedla det till andra. Inte för att jag har varit i den positionen men tänker på de personer som får taskiga kommentarer på ask.fm/bloggar/hemsidor och sånt. Kanske instagram? Eller.. Men känner att jag är igång med engelskan så måste fortsätta! 

Min blogg suger

Igår gick jag hem efter lunch. Och så var jag hemma idag. Igår var en förjävlig dag. Alltså har aldrig mått så dåligt. Eller hade så ont i magen att jag knappt kunde stå. Natten var hemsk, sov knappt något. Men ska sluta klaga för varje gång jag tänker på magont så får jag ont igen så nu har jag ont tack vare att jag tänkte tillbaka. Har kollat på Eva och Adam hela dagen typ och gud vad jag skrattar, alltså de är så små och söta. Funderar på att gå till skolan imorgon, men tror inte det blir så för är fortfarande förkyld. Åh juste slog rekord i att nysa!! Nös 4 gånger på raden (med typ 1 sekund mellanrum), 4 gånger. Har aldrig någonsin gjort det. Så det var lite roligt, fast tråkig information. ärs

förkyld


13-13-13 osv
Ligger i sängen och ska snart sova. Lyssnar på världens underbaraste låt "summer shade" av cody simpson. Så
himla härlig låt. Är förkyld. Har haft jätteont i halsen hela dagen, nyser, och ont i huvudet. Helvette orkarinte. Har presentation på svenskan för hela klassen imorgon. Visserligen är min text bara 40 sekunder men ändå. Orkar INTE. Får göra mitt nervössak imorgon innan redovisningen. Drt hjälper faktiskt! Kan förklara i ett annat inlägg men ingen kommer ändå fatta eller något. 

Fredag

Från vandrinen på morgonen. Fy fan ska aldrig mera vandra, sova i tält eller något som har med friluftsliv att göra. Seriöst, finns inga ord för tält. Har typ tältfobi om man kan ha det. Inte för att det är äckligt utan pga klaustrofobi.
Denna fredagen spenderar jag själv i mitt rum med mjukglass och bär. Nejmen är så himla trött så hade inte orkat göra något typ. Hade 2 lektioner sen slutade jag. Är fett stolt för fick 25/25 på franska förhöret och hade bara pluggat typ 30 min totalt igår. Hehe till skillnad från när jag pluggade 3 timmar förra veckan sammanlagt och fick bara 8/10 på franska föröhöret så var detta bättre. Aja.  Åkte till täby med några (standard) och åt på burger king. Köpte en peplum tröja från bikbok som är fin! Ska nog bada eller duscha nu, koppla av o så! 

6 bekännelser

- Har tre olika personligheter. En sur/lugn personlighet hemma, en galen personlighet med kompisar och en tyst och blyg personlighet med folk jag inte kännner. 
 
- Är livrädd för gymnasiet. Att lämna min "comfortzone" är något som jag är så sjukt orolig för.
 
 
- Är så rädd för att jag inte kommer lära känna nya för är så blyg med folk jag inte känner. Känner mig bara pinsam då och vill bara fly. Nejmen är ganska social av mig för när jag väl känner folk så älskar jag det. Ska bli intressant ändå med utmaning
 
- Har nästan alltid städat rum.
 
- Det värsta jag vet i skolan är att prata på engelska. Mitt ordförråd är sämst och kan inte uttrycka mig alls. Det känns som om jag har hur mycket som helst att säga men orden kommer inte fram och allt bara snurrar när det väl gäller.
 
- Älskar söder te och choklad tillsammans. 

Plugg

Drömde världens underbaraste dröm inatt. Sen jag köpte min drömfångare har jag drömt bra drömmar (och kommit ihåg dem) varje natt typ. Och har inte drömt någon mardröm sen flera år tillbaks typ.
Har slöat och segat hela dagen hemma. Var ganska skönt för fick mycket tid till att plugga. Känner att jag ligger efter med flera saker, som matten. Men ska jobba jättehårt i helgen/söndag. Funderar på att göra om designen lite på bloggen, fast har inte nya fräscha bilder bara från i somras men får se! 

Sjuk


Testar nya blogg.se appen eller har uppdaterat så får se om den funkar eller ej..! 

Vandring imorgon!

Bild från förra årets vandring 
Ska vandra igen, är lite nervös men det kommer nog bli nice. Min packning är mycket lättare än förra gången så det är jätteskönt. Ville bara uppdatera lite nu på kvällen. Har nyss packat klart allt, känns alltid som om man har glömt något. Urs hatar den känslan. Men ärs, det är ju bara en natt. 

sunday

 
klippte ihop massa bilder till ett collage från weheartit. asså åhh älskar alla färgerna på UGGsen
Har varit i Sollentuna c idag, pluggat och tagit det lugnt. Köpte en vinterjacka från Salt. Känns bra för vill inte ha Hollisterjackan från förra året.. Och dessutom vill jag vara först innan alla andra hinenr köpa så att jag inte köper samma hehe. Fast känns inte så kul att köpa vinterjacka när det är typ 22 + och sol. Aja den nya jackan är mycket snyggare och "classy". Testade också primeboots. Förlåt men det var fan de oskönaste skorna jag någonsin har haft på mig. Förstår ej hur folk kan ha på sig dem. Testade i flera modeller och storlekar, höga låga osv men det kändes som att gå i sten för de var så tunga och jättehårda inuti. URS. Kommer alltså fortsätta med UGGs som jag har haft varje vinter ända sen femman typ. Nejmen primeboots är förjävligt snygga men väldigt osköna (enligt mig)! Har putsat mina UGGs med mockaborste + satt på ny mockafärg på dem så nu är de nästan som nya. Måste bara köpa sulor till dem för de är äckliga innuti. Ullet är nedtrampat och äckligt.  

Tyskland del 2

Skulle ha publicerat den här videon för typ en månad sen! Men ja i alla fall så är det här från tyskland andra gången!


Lördag

Haha fyfan. blev bara fail och ser ut som skit men egobiild
Sov över hos kompis inatt med kompis. Det lät kul. Nu är jag hemma och ska snart iväg med mina föräldrar till någon mässa i Kista om att flytta utomlans. Ska bli intressant, hehe men följer bara med för att vi ska till Kista gallera efteråt. Är så shoppingsugen!! 

Imorgon fredag! :D

Har haft bildbrist aslänge
Ska bli så nice! Längtar seriöst för skolan är bajs. Idag var helt okej dag, haha förutom idrotten. Fick så jävla ont igår efter idrotten igår för vår lärare körde slut på oss. När jag skulle säga idag att jag inte kunde vara med för hade sprängande huvudvärk och ont i kroppen vände han sig om och svarade inte alls, utan gick bara iväg. Det är andra gången han gör så mot mig, han gjorde så mot mig i åttan också. man ba "tack så jävla mycket för respekten du har mot människor". Aja ska inte snacka mer om det för bli så äckligt frustrerad och arg varje gång jag tänker på idrott. Förut var det min "favoritlektion", nu är det den värsta lektionen på hela veckan. Har i alla fall gjort lite franska men måste fortsätta för kan inte glosorna så bra. Hörs senare! :) 

ho ha ho ha ho

Internskämt (rubriken)
Har pluggat franska och massa matte när jag kom hem vid halv fem. Sedan tog jag en joggingrunda på 2,5 km sen duschade o tvättade håret och nu ser jag på idol. Jobbigt för måste platta sen. Aja.. 

Lazy day

Saknar sommaren så mycket. Får panik när jag ser att löven utanför mitt fönster börjar bli gula. 
Har i princip varit i mitt rum hela dagen. Slösurfat, kollat på bibliotekstjuven och blev nyss klar med den nya möbleringen i mitt rum. Inte så "ny" möblering eftersom jag har haft såhär förut typ kanske 1 år sedan men ny för mig osv. Funderar på att köpa en vit sängkappa Skulle bli sjukt snyggt tror jag. Ellnos nästa! Nu måste jag klä på mig (hehe) och sen göra matte för vi har matteläxa till en måndag.. Aja.

RSS 2.0