Min dag

Haha asså detta är ett collage som vi har gjort på bilden i många veckor (grupparbete) den ser konstig ut här men den är skitfin irl! Fick B på den iaf. xD
Asså gud denna dag har varit blandad. Blev jättefrustrerad under gympan så kunde knappt andas och grät pga att jag var så arg och frustrerad över massa saker. Asså gråter ofta i skolan? Eller typ varannan månad typ. Men jag gråter lätt och blir frustrerad för saker. Ärs skit it orkar inte bry mig om det. Sen åkte jag till täby med  elsa och amanda. Köpte inget speciellt där för hittade inget fint. 

Är så arg, förbannad, ilsken.

Känner att jag behöver skriva av mig lite nu för är så sjukt jävla arg!! På min fysikinlämning fick jag ifyllt på matrisen C, C, A, A, A (som skulle leda till betyg B?), sen på den sista fick jag E (på källorna..) Och det här gör ju att jag kommer få betyg D för hela uppsatsen antar jag. Jag hade jobbat som inihelvette med den här inlämningen men det slutar ändå med att jag får D lixom (?). Fuck this shit. Jag gråter av ilska för betygssystemet är så orättvist för om man har det minsta lilla fel på (dvs typ E på någon ruta) så får man ju betyget under eller ännu sämre än det. Hur länge kommer det här hålla egentligen? Inte bara jag som är arg för det här. Vem fan är så jävla idiotisk som hittar på ett sånt här betygsystem och pressar ungdomar på det här sättet. Elakt och orättvist för det här är inte rättvist alls, enligt min åsikt. Skyller inte så mycket på lärarna (beror på vem det är) men är förbannad. Tack för mig. 

Lite om mig (fakta)

* Aldrig smakat på kebabställe (kebab?) och skulle ALDRIG GÖRA DET. fyfan vad äckligt kebab luktar och urs. mår illa nu seriöst. 
* Älskar te
* Har inget favoritämne i skolan
* Är blyg när det gäller att lära känna folk som jag inte riktigt känner, men många är väl det antar jag? eller inte bara jag iaf. Känner mig sååå steeel osv. 
* Gillar inte ordet normal för det finns ingen person som är normal, alla är olika och enligt mig. Det finns det inget "normalt" eller "onormalt". hehe ni fattar.
* När jag var typ 10 år tyckte jag att jag var tjock eller något och var fast besluten om att gå ner typ 4 kg. Dock så sprack idéen när jag åt på donken samma kväll lol. 
* Önskar att jag skulle kunna få ha en påse på huvudet någon dag i skolan för ibland står jag inte ut med mitt ansikte. 

whuuut

 
bild från förra året som jag tog någonstans
Asså gud! Tiden går så sjukt snabbt. Känns som om början på åttan var igår lixom? Eller åtminstode känns det som om det var januari typ igår. Åttan har gått jättesnabbt och nu när jag tänker tillbaka så förstår jag inte hur jag har kunnat stå ut med skiten. Nästa år nian och sen gymnasiet lixom?!?! omg. Snart sommarlov ju, inga förväntningar alls!! Det är bra det för urs vad hemskt det är att bli besviken. Kram! 

Hej tomaten

Denna dag = urs. Eller det har varit en ganska mörk dag med jobbiga lektioner. Men nyss var jag hos Annie och så var vi några andra. Vi spelade in de sista scenerna till vår film (skolprojekt)! Tror den kommer bli riktigt bra faktiskt. Väldigt seriös och inte så amatörfilm. ;) Får se på fredag för då ska vi presentera den för klassen! 
 

Något ni inte visste om mig, absolut ingen person.

Är att ibland brukar jag spå mig själv! Kände att idag (nyss) var en perfekt stund då jag behövde "svar". Och tro inte att jag är någon galen kvinna som tror på älvor eller något men de här korten stämmer in till 99 %. Först tänker man en fråga (inte typ hur många husdjur har jag? Utan typ frågor om livet, en själv lixom), sen blandar man korten och sen väljer man något kort och läser det i beskrivningen. Känns verkligen bra att det stämmer in på mig för blir lite lugnare då! Så tips att köpa något sånt här kortlek för de är jättebra! ;)

Skoljoggen

Powerwalkade/joggade 5 km idag för vi hade skoljoggen. Det var jobbigt för blev så trött i benen och har ont nu. Men aja det var sååå mycket bättre än lektion!!! Kom hem och åt choklad.. Måste tvätta håret nu för urs vad äckligt det är! Men har pluggat klart tror jag eller är klar med allt men måste bara öva på de 2 presentationerna lite. Ska hoppa in i duschen innan jag drar av mig mer hår än vad jag gör just nu. 
 
 

:)

Började 10.20 idag eftersom jag redan har gjort mitt uppspel, chiill! Längtar tills onsdag är slut för har 2 presentationer..! Aja ska berätta en liten rolig sak, spådde mig idag med kort (väldigt simpelt) och det funkade verkligen. Eller asså på kortet så stod det precis det som jag måste göra för att lösa "problemet" (scenskräck) och ja det var lite häftigt! Måste sova nu för annars blir jag så sjukt trött imorgon, fast är inte ens trött nu.. Aja ska nog kolla lite på film i sängen. :3 

 
 

regnigt

Plockade lite blommor till mamma för det är ju morsdag. Jättebra present! Det handlar inte om pengar eller någont sånt utan ens förälder blir glad av tanken! :)

smoothie

Så gott och jättenyttigt! Mums.
Hallå, idag är det söndag ingen rolig helgdag för söndag är ju alltid "ångest-pluggdag" men har faktiskt inte så mycket plugg för jobbade igårkväll (xD) och är klar med det mesta. Har suttit ute lite och solat men det blev molnigt nu + blåsigt så gick in. 

Lyckan... <3

26 grader där jag bor nästa helg, OMG! <3 Hoppas det håller i sig.

Hej sociala celine


Två bilder från igårkväll
Igårkväll var jag på tjejmiddag, det var jättemysigt och gott som bara den! <3 Sen vaknade jag idag vid tio (av att några skitjobbiga personer som skrek och jublade för det var någon tävling utanför mitt hus?) var på inte topphumöret så steg upp ur sängen vid halv tolv. Ska laga lunch snart och senare ska jag träffa Annie och vi ska bada på kvarnis, ska bli jätteskojsigt för har inte umgåtts med henne på aslänge! Så nu är jag positiv till livet för det är varmt, ska bli socialare (?), snart sommarlov och ikväll ska jag äta bullaaaar! 
 

vårkonsert

Var på vårkonserten nu på kvällen och det var kul men sjuukt lökigt! Kan ej förstå hur vissa människor bara är jättebra på något! Eller jag vet inte, men önskar att jag vore en sådan person också. Mådde inte så bra nu på kvällen och spydde fast har inte feber i alla fall? Tur det men mår illa nu så ska lägga mig i sängen och titta på några avsnitt av avatar är på den mest spännande delen när Zuko säger till hans pappa att han ska trotsa honom iiiihh!! Hejdå! 
 
 

tittar höger, ingen bil, tittar vänster, ingen bild *tar egopic*

Ska ha vårkonsert nu i skolen eller kören ska uppträdan Ska faktiskt bli kul!!


rubrik ?

Hej alla! Ska til skolan snart. Imorse var jag på vårdcentralen men åkte hem sen för mådde illa. Men ska till skolan snart för illamåendet har gått över och jag kan verkligen inte missa syslöjden för måste göra klart mina saker annars kommer det drabba mitt betyg osv. Har inte mycket att skriva nu. Längtar sjukt mycket till sommarlovet, 2 veckor tills jag åker! 
 
 

nej

är så sugen på glass så det finns inte
Mår så illa. Känns som om jag ska spy hela tiden. Urs vill inte bli sjuk igen hoppas det går över under natten sen. 

Varmt te

Så skönt att inte ha så mycket läxor och skit! Så nu sitter jag med en kopp varm te och ska fixa lite saker. Städa mitt rum, fixa kläder för imorgon osv. Ikväll är det Americas next Top model åhh ska bli såå kul! Och skönt med ett "vanligt" top model och inte top model usa/england eller gamla deltagare som det har varit de senaste säsongerna. NICE! 
 

måndag

Omg denna bild alltså.. Aja hår målat naglarna snyggt! 
Har uppspel nu första lektionen. Ska spela keyboard och sjunga inför läraren alltså. Åh kommer inte gå bra för jag är lite hes och kan knappt sjunga för kan inte komma upp i så höga toner. Men det får gå som det går. 

Söndag

bildbrist
Har inte gjort så mycket nu på morgonen eller jo kanske! Har gjort lite på fr revolutionen, blekt håret med blondspray och tittat på en tv serie. Ja typ det, är så hungrig så ska äta världens godaste lunch seriöst! xD Men blondsprayen luktar förjävligt och kan inte tvätta håret idag för håret måste vara "smutsigt" när man sprayar så måste gå i illaluktande hår + äckligt hår i skolan. BLÄ fast ska nog tvätta håret ikväll i alla fall för det här går inte det är hemskt äckligt. Juste har en förebild på håret och sen när jag har plattat det idag kommer ni se efter fast det är inte mycket skillnad för sprayen är en produkt som man tar lite då och då. Ju blondare/ljusare resultat man vill ha desto fler gånger sprayar man håret med några dagars mellanrum. 
 

bye bye brunette

Töntig rubrik men ja ni kan ju förstå hur jag menar. SKa ju inte spreja blond blond men bleka håret så att det blir lite ljusare i alla fall och mer färg. Är så sjukt trött på mitt mörka hår vill verkligen ha ljusare hår nu när sommaren börjar. Och som sagt så kommer det absolut inte bli så blont som på bilden! 

DISS

Förlåt om någon av er tycker att det här är snyggt men måste säga min åsikt och inte ba "aah.. fint". NEJ asså Hollister seriöst? urs och blä. Titta på bikinin alltså så tantigt.. åh så synd att de har ändrat sin stil från BAM till BLÄ. t-shirtarna ser killiga ut också, speciellt den som är grå. förlåt behövde bara få ut min irritation. 

älskar färgen!

Asså ja haha! Ska ta bort sminket och sen nej fy vad tråkigt liv jag har. Tänker inte säga vad jag ska göra för det är så jäkla tråkigt blä. orkar inteee! Hejdå, okej kan säga vad jag ska göra ska handla på coop med mamma ja så tråkigt liv. 

2 nya

Rosa linne HM 30:-
Peach top Cubus 129:- 
Så skönt att ha börjat köpa sommarkläder ljua och fina färger + luftiga. Hatar att ha mörka kläder nu på sommaren eller iaf alla mörka stickade tröjor jag har.. URS! 

gaahh

Har massa plugg! Har pluggat massa matte för har prov imorgon men det kommer gå fan för jag känner mig osäker på vissa saker.. Längtar till fredag för älskar helg och då är allt över också!!! 

Härliga sommar

Det är så himla fint ute med alla gröna blad, grönt gräs och blommor. Och det luktar dessutom jättegott!! Allt grus är borta från trotoaren 19 + ute åhh! Aja skrev av mig lite. XD Har ont i armarna för gjorde massa armhävningar till en idrottssak men skit it! 
 

Lite nya saker

Har ändrat bakgrund, header och småbilderna i menyn! Känns bra för nu känns min blogg lite mera stilren? Det är det viktigaste för mig en stilren och snygg blogg annars är allt tråkigt. Har tagit mig flera år att få till en bra och stilren blogg men nu känns det som om det blir bra. Har märkt att jag ofta har vattenbilder (vid hav typ) men det blir svinfina bilder då faktiskt. Måste göra iordning mig för imorgon har 0 lust men det är bara 18 riktiga skoldagar kvar, måste hålla ut. 
 

Lite bilder från Åland


Sverige

Är i Sverige nu men fortfarande ute på havet. Har masa bilder att lägga ut men internet är jättesegt här så ni får bara en bild än så länge. Önskar att det inte var skola imorgon för har hur mycket som helst nästa vecka..

<3

(tidsinställt)
När jag kommer hem måste jag verkligen göra om designen som ska vara lite somrigare! Har redan lite ideer men kommer inte kunna göra om designen förrän nästa helg.

Checklista

*Kvällsbada 
*Cykla typ jättesent på kvällen någonstans xD
*Morgonpowerwalk 
*Göra något annorlunda
*Skapa minnen 
*Fota mycket med kompisar
*Ha typ myskväll på terassen med massa filtar, ljus, te med kompisar xD
*Sommarland? 
*Hoppa på studsmattan i bikini
*Shoppa massor
*Vara med kompisar i solnedgången vid någon strand och ta massa bilder 
*Vara ute massor inte sitta inne och ha tråkigt
*Och vara väldigt spontan
Ja det är några saker som jag verkligen VILL göra i sommar! Någon som är på? Haha nejmen det kommer bli kul hoppas jag! Har absolut inte stora förhoppningar för sommaren det ska man aldrig ha för då blir det precis tvärt om. 

en nytagen

Sitter i bilen just nu stannade vid vägen och tog lite bilder och här är en mamma tog på mig. Hahahah omg fick just världens skrattattack när pappa inte fick på sig sin tröja! haha låter fett tråkigt men det var svinkul. 

Hejdå snart

Ska åka om typ 2 timmar så kommer inte ha internet eller någonting på mobilen eller datorn på flera dagar ända till söndag kväll. Asså åhh fmlar lite för har inte hunnit plugga så mycket har massa nästa vecka. Har inget att säga ska packa nu har inte ens börjat och sen platta håret. 

Helgdagar kvar

Arkivbild, tog den typ i förrgår
Ska åka båt till Åland fre-sön men ska göra lite tidsinställda, ville bara säga det! ^^
Idag hade vi orienteringsprov och jag fick A! Nejmen alla fick ju typ A känns det som så det var inte så speciellt eller jag vet inte. Ska på yoga ikväll med Elsa och kanske manda? Har lagat lite tai till mig fast det smakar blä men det får gå. Har faktiskt ganska mycket att plugga till nästa vecka blää. 

Så varm dag

Tog den här bilden idag såå fina!
Dagen var braa! Vi har ju fortfarande stockholmsveckan så man får ju bestämma allt själv i gruppen vad man ska göra osv. Så idag var vi först på polismuseet och sen åkte vi till mcdondalds där vid Kungsträdgården. Vi skulle ta med take-away och så tar jag ketchup i en mcdonken sak så såklart spillde jag ut all ketchup på min jackärm och min ena skor. Lite pinsamt, haha nejmen det var inte så pinsamt mest jobbigt för alla fick vänta på mig. Aja när jag var klar gick jag och några andra och åt vår lunch på Kungsträdgården med vår lärare hahaha (bildläraren). Det var lite lol men fick reda på massa saker om andra fast var mest upptagen med min lunch lol. 
 
Sen åkte jag och min grupp till Naturhistoriska och valde en sak som vi ska skriva om (obligatoriskt arbete, sthlmsveckan) så vi valde en jätte bläckfisk eller vad det var. Kommer skratta när vi redovisar detta för klassen asså en jävla bläckfisk info. 

Nytagna

Hellå! Har varit en bra dag idag väldigt skönt väder åhh love life nejmen det var awesome! 

Lite småsaker

Ny tavla + dipliner. Och nagellacksborttagning men den glömde jag i bilen. Tavlan tycker jag om för den är harmonisk och somrig! 

prickigkorv

haha ja ni ser hut jag ser ut lite här.. 
Ser ut som en pajas i ansiktet för har 7 myggbett I ANSIKTET seriöst.. Och alla är röda och kliar och har aldrig sett ut såhär förut. Fick det under fredagkvällen för vi hade mitt fönster öppet hela kvällen typ och nästa dag hade jag massa myggbett osv. Känns verkligen kul att gå ut bland folk såhär och med klassen imorgon.. blöää
 

Vet inte

För kanske 1-2 veckor sen såg jag VÄRLDENS snyggaste gympaskor på någon random tjejs blogg och hon hade en länk till dem. Men kommer inte ihåg hemsidan och är så ledsen för det för de var helt underbara lysfärgade aprikos typ. Men ska beställa någon av dessa ovanför men kan inte bestämma mig om jag ska en köpa någon av dessa två. 

Från fredag kväll

 

lol


Har såå mycket att säga

- Jag blir så trött på att bara vara. Har så jäkla tråkigt ibland så det är sån kick att släppa loss ibland
- Gillar att göra så som jag själv vill och hatar när folk bestämmer över mig vad jag ska göra
- Om en månad exakt åker jag bort från skolskiten 
- I skolan är jag sååå tillbakadragen, är inte mig själv där för vantrivs på vissa lektioner
- Vill skapa minnen tillsammans med mina kompisar inte bara vara 
 
Här fick ni lite "djup" fakta. Nejmen var så irriterad nyss på allt och orkar inte förklara och allt. Men fick av mig lite eneregi nu när jag skrev allt detta! 

Fix

Har haft det lugnt denna kväll. Har tvättat håret och sen smörjt in mig i bodylotions. Använder alltid fler stycken samtidigt på t.ex. en på benen o en på armarna för vill inte slösa på en och samma haha! Aja är svintrött nu men ska redigera klart videon som kommer upp imorgon! 

Lite valborg

Elsa och elin sov över hos mig! Berättar mer sen osv. Men ska inte göra något speciellt idag. Juste igår så tappade jag mobilen på asfalt på grus med skärmen ner. Ja ni kan ju tänka er hur min mobil ser ut nu lixom.. Massa sprickor på glaset.. Ska fixa den när jah hat tröttnat på sprrickorna dvs ganska snart! Aja


Träning

Hej! Har börjat träna. Fick min inspiration från yt video en man som tränade sin mage på 70 dagar och först hade han typ ölmage sen sen efter 70 dagar hade han Hollistermage. Hehe så har börjat träna idag först 20 min powerwalk sen 20 min ben/magövningar. Ska också filma efter varje dag och sen om en månad se om det har blivit någon förändring haha liten kul grej bara + vill ju ha tränad mage! ;)

RSS 2.0