En fjäril tre färger

Hittade en väldigt fin och tam (?) fjäril i gräset. Kunde ha den på handen hur länge som helst. Tur att jag hade snygga naglar iaf. 
Hello uppe från skogarna i Norrland! Är i Hälsingland vid vårat landställe. Mysigt att vara här några dagar och bara vara i naturen och inte behöva tänka på hur jag ser ut haha. Modet här är ju mjukisbyxor och regnjackor. Inget fel på det men men.. Åker hem på måndag eller tisdag, får se. Har knappt något internet här uppe. Eller jo har det men mitt internet är snart slut. Omg kommer ihåg för två veckor sedan då jag hade jättelite surf kvar och tänkte att jag aldrig skulle klara av att vara utan surf (på tunnelbanan typ). Men i övermorgon är det påfyllning wiho. 

Godmorgon

Hello där! Vaknade för exakt 5 min så är fortfarande helt yrvaken. Ligger här i sängen och funderar på hur jag ska klippa håret. Vill bara klippa av det!! Absolut inte själv här hemma eller "pojkkort" för den delen (skulle se ut som ett får dåk). Nej utan vill klippa av kanske 1 dm och få lite mer frisyr. Just nu hänger det bara och är fult och risigt. Men grejen är den att jag inte vet någon bra frisör. Det blir alltid misslyckat och slutar med att jag gråter eller blir arg. Fär fråga runt lite.. 

Sims

Varmt och skönt i Italien
Börjat spela sims idag. Har ju mina simsperioder där jag sitter timmar i streck i flera dagar, sedan spelar jag det intte på flera månader. Spelar bara sims 2. Tycker sims 3 har dålig upplösning, fult ljus, fula möbler, simmar osv. 

Aloha

Älskar mitt nya nagellack från Maybelline. Målade för 2 dagar sedan och de ser fortfarande nymålade ut. Fast jag har dock funderat på det här med sminkmärken som testar på djur.. Ska försöka undvika de företagen som testar på djur. Läste dock att Maybelline testar på djur efter att jag hade köpt nagellacket. Finns en lista på vilka företag som testar på djur. 

Hej där! Idag ska jag vara med en kompis. Skulle egentligen ha åkt och firat min kusin som fyller år + resten av släkten men hade glömt bort att jag var upptagen idag. Får bli nästa gång istället. Riktigt pissig sommar iår. Regn och rusk varje dag. Fy satan för vädret den här sommaren. Känns som höst?? Fast nu känner jag mig ändå helt ok klar med sommaren.. Även fast det är en månad kvar av sommarlovet typ. Läntar lite till hösten och skolan om jag ska vara ärlig hihi. 

-

"How a panic attack feels like"

+ fler

Fler från i fredagskväll
Tanken var ju att jag och min familj skulle ha åkt upp till Hälsingland igår. Men det skulle bli dåligt väder och mycket regn så vi bestämde oss att vi skulle åka upp nästa helg. Ska bli toppenväder nu till helgen där uppe så hoppas det håller i sig. Så på torsdag åker vi och stannar i några dagar! Just nu ligger jag i sängen och kollar på Askungen 2 haha älskar den filmen. 

Nya

Köpte nya sneakers idag. Har velat ha ett par vita sååå länge och hittade ett par snygga och billiga på skopunkten. Känns som ett par året runt skor. 

Ställen

Mina snygga kompisar
Saknar västkusten så mycket. När jag var liten åkte vi 2 eller 3 somrar ner till Bohuslän och hyrde en villa. När jag blir stor och får familj och blir en "typical" svennefamilj så vill jag verkligen ha ett sommarhus där nere. Jag har funderat mycket på det här med att flytta utomlands, permanent alltså och tror inte att det är ett alternativ. Jag älskar Stockholm alldeles för mycket för att kunna bo någon annanstans. Visst ett tag kanske jag vill bo/resa utomlands efter studenten men inte för alltid. Fast jag får se om några år kanske mina tankar och Sverige har förändrats.. Men det tar jag då om det händer.

Cosy

Igårkväll hos Paula, fler bilder kommer!
Hejhej! Hade en superrolig kväll hos Paula igår. Så god mat, mycket skratt och dans. La upp lite väl pinsamma bilder och videos på snap men vafan bjuder på det haha! Sov över hos henne och blev hämtad vid 11 idag. Tog med systemkameran igår vilket var väldigt lyckad. Bilderna blir så mycket bättre och jag vill använda systemkameran mer när jag är med kompisar. Om 45 min ska jag cykla till bussen för att möta upp elin och elsa i mörby. Blir stan i några timmar sedan ska vi hem till mig och äta middag och hänga resten av kvällen. Känner mig lite stressad sitter forfarande i gårdagens smink osv så måste skynda mig. Puss

Mmmm

Ätit glass varje dag i en vecka!
Oki nu är jag fin och fräsch. Nytvättat hår och allting. Ska snart ta och platta det och sedan fixa naglarna. Kollar atm på Wild Kids från 2007 såklart. Kärlek till deras roliga kommentarer. Skulle vilja citera dem typ tio gånger per minut haha skrattar så mycket. Så söta. 

Fattig på allt

Från min springtur i förrgår.
Just nu är jag riktigt fattig. På allt känns det som. 39 kronor på kortet. 200 mb surf kvar (vilket räcker typ en dag) på mobilen. Näe allt suger nu. Lönen kommer inte in förrens om en månad. Och får nytt surf om typ 8 dagar. Oki det här är väl inte det största problemet som finns men ni förstår ändå?! Och dessutom vad är grejen med alla skaffar pojkvän nu. Ok typ ett fåtal men ändå lite stelt att säga "har nyss fått en pojkvän" eller "skaffade nyss en pojkvän". Man ba what? Fått en pojkvän? Fick du honom i present eller? Gick du ut på stan och införskaffade dig en pojkvän i en klädaffär? Äee förstår ej hetsen kring detta.

Hej

Hamnar alltid efter disa och alma när vi cyklar. Kan inte cykla så snabbt och misstänker att Alma planerar att cykla ifrån mig (skämtåsido HAHA)
Okej två dagar kvar. Det klarar jag av. Min lata sida kommer fram mer och mer nu när jag verkligen inte orkar bry mig för är så trött. Lite fler pauser och segare arbete. Nog om det nu ska jag äta middag eller något för är så hungrig.

Ut och springa

SUGER ATT JAG REDAN ÄR BLEK.. Eller mitt ansikte har sämst pigment så är blek i facet men har kvar brännan på resten av kroppen. 
Nu ska jag ut och springa. Eller efter det här blogginlägget. Känner att jag vill svettas och bara få frisk luft. Och smart att passa på och springa när det regnar ute för då är jag ensam i skogen woho. Känner lite såhär, bor granne med skogen så varför inte utnyttja det mer lixom. Skulle aldrig kunna springa om jag bodde typ i stan, eller om i ett random villaområde. Känns skitstelt? Egentligen är jag ganska trött efter jobbet men jag har varit lite sugen på att träna och svettas i några dagar. På tal om ingenting är helt beroende av Emil Bergs låt, du swipa höger. Lyssnat på den i veckor men kom på idag att den handlar om tinder. Alltså hur fucking efter får man vara hahah orkar inte bara jag som skulle kunna lyssna på en låt och komma på lååångt senare vad den handlar om. Vem är jag ens?! 

4 dagar

4 dagar kvar av jobb. Är riktigt taggad på att vara fri. Sjukt taggad på att slippa gå upp 6.50 varje vardag i tre veckor haha. Atm sitter i min säng med massa tända ljus och lyssnar på Ron Pope i stereon. Tycker han sjunger mycket bättre än Ed Sheeran (sry men så jäkla uttjatad). Snart ska jag skölja av ansiktsmasken och dricka upp mitt te. Orkar ej vad k bry inlägg det här blev men vet inte vad jag ska skriva. :(( 

TB Italien

Lite tb bilder
Sådärja! Nu har jag fixat designen snyggare i mobilen. Antar att de flesta läser min blogg via mobilen så nu blir det enklare och snyggare att läsa. 

Lösningar

Känner mig smart och glad nu. Har äntligen kommit på hur man förminskar i rätt format i photoshop cs6. Under flera år när jag har förminskat mina bilder inför bloggen så har de blivit korniga och jag har inte förstått varför. Så har alltid behövt redigera i cs6 och sedan spara bilden i cs5. Krångligt eller hur haha. Det enda som behövdes var att klicka i en annan ruta.. Alltså lol här har jag behövt krångla i två program för att bilden skulle se fin ut när egentligen jag bara hade kunnat spara i cs6 från början om jag hade klickat i rätt ruta. Dessutom så har mina bilder fått en gråare ton på sistonde när jag har laddat upp dem någonstans (instagram elr bloggen osv) och jag har inte förstått varför? Det är för att jag redigerar i bridge före. Och på något sätt så blir färgerna fuckade i bridge och sedan när jag laddar upp bilden. Så när jag slutade redigera i bridge igårkväll så blev färgerna normala. Varför skriver jag ens det här? Haha känner mig lite stolt bara. 

Stranden

Just nu saknar jag att vara utomlands. Fast inte så lång tid utan en weekend eller typ 4 dagar. Speciellt London! Omg vad jag vill åka till London just nu. Eller Köpenhamn vore mysigt. En regning dag som denna så längtar man ju lite extra mycket. Fast har inte så mycket emot regn nu. Tycker det är mysigt och jag ser fram emot att bara ligga i sängen hela dagen och kolla på film och äta haha. 

Heeeelg

Ovanför Kroatioen
Shit vad jag är smutsig. Bokstavligen. Städade hela dagen idag.. Mina byxor är brun/gråa fast de är egentligen svarta. Fick bära massa tunga bommar och andas in farlig luft med damm. Tror inte personalen vet villkoren för sommarjobb. Man får inte bära för tungt. Man får inte heller göra något som utmanar hälsan (dammet i luften). Nej usch! Nu ska det bli riktigt skönt med helg.

???

Idag har jag jobbat och träffat mina babes i stan. Det var kul och ses saknat tjejerna. Dock var vi inte alla där, fortfarande inte träffat jb på typ en månad?? Satt på EH och fikade. Eller inte jag lol för har bara 40 kr på kortet #fattig. Längtar tills mina 7000 kr trillar in på kontot i augusti! Så vääärt. Just nu ligger jag i soffan och väntar på att mamma ska komma hem med donken till mig. Riktigt hungrig! Sedan ska jag kolla på serien V (från 80-talet) med mami. 

Funderingar

Från i helgen 
Ännu en dag avklarad på stallet. Har bara 7 jobbdagar kvar nu. Har så mycket tankar och funderingar om allt. Skulle bara behöva vila från tankarna ett tag. Är det inte lite konstigt att man ständigt har konversationer med sig själv? Alltså när man tänker. Haha! Brukar ofta tänka så men försöker låta bli för mindfuckar mig själv så lätt och det blir så jobbigt. Ska typ ta en dusch nu och sen ta en nap. Eller kolla på film i sängen. Är så fruktansvärt trött! 

Dinner in Italy

Sista kvällen innan jag fick solsting. De här bilderna är de sista som finns från resan. Tog inte en enda bild på 4 dagar efter hehe.
Nu har jag nyss duschat och är ligger i sängen på magen med datorn på kudden. Intressant? Snapar lite med disa men ska snart sova. :)) Sommarjobbet tar så jäkla hårt på mig. Helt slut efter varje dag! Fan också håller på att bli sjuk.. Ont i halsen och nyser så ofta. Orkar inteee. 

Ananaslampa

Äntligen är min lampa från Ellos här. Leveransen tog 4 månader. Helt sjukt att jag beställde den för så längesen och den kom nu. Aja är i alla fall nöjd! :))

Gårdagen + jobb

 Helt glömt bort bloggen haha. Igår var jag i stan med elin. Vi åt lunch på fridays (så fucking gott alltså tar alltid deras ceasarsallad). Sen gick vi på stan och kollade lite i affärer. Köpte en kofta inne på brandy. Idag har jag jobbat hela dagen. Trivs såå bra med de jag jobbar med men gillar fan inte hästar så mycket hahah. Sorry hästtjejer som läser min blogg men de är så läskiga! 

lite planer

Så typiskt mig att välja en effekt pga min fulhet haha orkar inte mig själv på morgonen
Idag ska jag in till stan och träffa elin. Ska äta lunch och kolla runt lite typ! Har inga mer planer för dagen utan ska mest vila upp för imorgon börjar jobbet igen. Ska ta och platta håret för första gången på en månad nu omg. Inte orkat under semestern och sen har det inte blivit av efteråt. 

Fredag

Arkivbild
Första jobbveckan klar! Är så glad att jag har sommarjobb. Jobbar ju på ett stall för er som inte visste det med två andra tjejer. Det mesta vi får göra är att städa. Sopa och svabba hela läktaren inne i manegen men får även vara en del med hästarna, rykta och borsta. Har blivit mer hästvan nu och tycker det är mysigt att vara med dem men skulle nog aldrig kunna bli en hästtjej. Hästar är väl inte mitt favoritdjur haha tycker nog lite mer om stallkatten faktiskt. Inte lika stor och behöver inte vara rädd för att den ska trampa på mig och krossa mig. Dagarna går snabbt och är roliga. Har långa och intressanta konversationer vilket är så kul! I helgen har jag ingenting speciellt planerat. Ska ta det lugnt och träffa Elin. 
 

Hello

Tillbaka, I think. Skulle vilja förklara allt som har hänt men det är invecklat och tror att faktiskt ingen förstår om man själv inte har varit med om det.. Kort sagt har jag inte mått bra psykiskt sen onsdagen förra veckan (i Italien). Fick panikångest för ingenting. Skulle precis sova och hade kollat på bilder i typ en timme. Dagen och dagarna efter hade jag ständig oro och ångest. Inte sån där ångest som man skämtar om, nej. Jag har faktiskt upplevt riktig ångest (googla på 1177 och läs). Var nedstämd hela dagarna och låg mest inne och grät i båten och trodde att min liv var förstört. För vem fan kan egenlitgen gå runt och oroa sig för att få panikångest när man inte ens gör något obehagligt? Var ju hos en läkare i Italien och de sa att solstingen hade orsakat panikångesten men att det efteråt hade grott in sig lite i min hjärna. När jag kom hem till Sverige fortsatte min oro och ångest.
 
Började sommarjobba i måndags och gud är så glad för det jobbet. Måste vara ödet! Att hålla sig sysselsatt när man inte vill tänka på jobbiga saker är den bästa medicinen. Tjejerna jag jobbar med är riktigt sköna och vi skrattar mycket tillsammans! Så himla kul att snacka om massa lågstadieminnen och skvaller från högstadiet. (Vi tre gick i samma skola i lågstadiet). 
 
Jag är mycket bättre än vad jag var för en vecka sedan, men ska fortfarande få professionell hjälp. Mår ändå psykiskt dåligt varje gång jag hör landet Italien. Jag älskar landet men har bara så jävla dåliga minnen från de sista dagarna vilket är så synd. Hade verkligen en kanonsemester! Öppnade inte ens min dator förrän precis nyss. Den har legat urladdad sedan natten till onsdag förra veckan. Alltså inte rört min dator på 9 dagar vilket är otroligt. Är så hur som helst så tacksam för att jag har stöttande föräldrar och vänner, det har hjälpt mig MYCKET! 

-

Tar en bloggpaus nu. Vet inte när jag kommer tillbaka. Måste reda ut lite saker innan jag kan vara tillbaka på banan igen. Förhoppningsvis kommer jag må bättre snart. Ha det bra och ta hand om er. Kram! 

Sista dagen

Imorgon åker jag hem. Kommer bli en jobbig dag då vi ska åka till flygplatsen 07.00 på morgonen men kommer inte hem till sverige förrens tio tiden på kvällen. Gud är så utmattad och mår så jävla dåligt. Tror jag fått solsting. Besökt läkare och skit igår. Gick sådär italienare kan ju typ ingen engelska så fick ha någon slags tolk med oss. Hoppas jag blir bra igen. Det första vi ska göra på söndag morgon är att åka in till danderyds sjukhus.. Fuck this shit. Alltså bokstavligen, aldrig mått såhär dåligt. Sorry för deppigt inlägg hehe.

♫ Provsmakar livets heroin ♫

Är verkligen besatt av "valborg" av Håkan Hellström. Så somrig och jag blir kär varje gång jag hör den. Det är verkligen så jag att sätta på någon halvdeppig sång och titta på solnedgången eller bara sätta mig i skogen och tänka på allting. 

Soluppgång

28/6-2015

Som en tavla

När vi bogserades hem i solnedgången framför vulkanen Stromboli. Vackraste solnedgången jag har sett. 

Underbart

Köpte ett par nya solglasögon av en strandförsäljare igår på stranden i Tropea!
Vill bara ta upp lite med priser och "turistfällor".. I Amalfi (värsta turistfällan usch) så kostade en glass stor 70 kr medan här i Tropea kostar en stor glass 30 kr. Att turister ens går på det?!? Samma med restauranger. Blir så jäkla irriterad när vi går förbi en turistfälla där en pizza kostar typ 150 spänn. Ehh va? Och då är det inte ens en fancy restaurang, det hade ju varit en annan sak. Dunno vill bara inte att folk ska lura mig/andra på pengar! Och ett par flip flops för 200 kr, helt vanliga i någon liten turistbutik i Italien. De kostar typ 5 kr att producera i Kina? lol. Jag är inte snål nejnej! Är mer en slösare faktiskt. Men känner lite såhär, varför skulle jag köpa det där iphoneskalet inne på HM för 99 kr när jag kan hitta samma skal på ebay för 7 kr? Blir så irriterad haha!

RSS 2.0