Mysig dag

Några bilder från idag
Hello! Idag på eftermiddagen åkte jag och min familj till Bogesund i Vaxholm och gick runt där vid vattnet åh så sjukt fint det var! Tog massa bilder med Iphonen. Så himla synd att jag inte tog med mig systemkameran dit så skulle det ha blivit mycket skarpare och bättre kvalité. :( Var perfekt badplats på sommaren där vid stranden, jättefint och fin sand på botten med såna där ränder. Sen nu på kvällen åt vi tacos för min faster och min kusin kom ju till Stockholm idag. Märkte att min faster också säger taakos som jag säger så det är inte bara jag som säger uttalar tacos taakos. Men nu har vi ätit glass lite och tittat på deras kök. Så nu är jag i mitt rum här och de sitter i vardagsrummet lite. 

Godmorgon

Sommartid nu om ni har missat det! En timme mer är solen uppe, bra! Solen går ju ner 19.30 idag wow, jättesent ju. Men snart ska jag duscha och klä på mig sedan ska vi åka till Vaxholm och till plantagen. Jag har planerat att köpa 2 små fina krukor + 2 fröpåsar för att så. Den ena fröpåsen ska vara minimorötter och den andra ska vara någon fin blommsort eller någon annan grönsak. 

Dag 12 - En blogg jag nyligen börjat läsa

Eh vet inte riktigt, har inte börjat läsa någon ny blogg på senaste! hehe.. 

Vårjackor

1. Jofama by Kenza 3, 2. HM, 3. HM 
Jofama by Kenza 3 jackan är ju helt äckligt snygg! Och skitfin innuti och allmänt vårig den är absolut en drömjacka! Men den är inte värd nästan 3000 kr tycker jag.. Nej den är supersnygg men 3000 kr på en jacka skulle jag inte lägga pengar på. HM jackan i mitten är helt okej men tycker att alla skinnjackor (fejk) är så otroligt osköna och kalla. Fin få lida pin? Men tycker skinnjackor bara är snygga när de är öppna men det är så kallt. Som sagt tycker jag de är jätteosköna och hårt och halvläskigt material. Jacka nummer 3 är från HM också, militärgröna jackor är sjukt snygga på folk som passar i dem men jag är inte så vågad av mig och känns inte som min stil! Men de är snygga på andra men inte på mig. Har panik, måste köpa vårjacka snart men hittar ingen som är bra. Åh. 

Glad påsk!

Lite sent kanske men det är ju fortfarande påskafton! Imorse satte jag upp de här fjädrarna på altanen, visst blev det fint? Sjukt fint när solen lyste på dem så tog några bilder och dessa bilder har jag bara redigerat skarpheten lite. 
Hoppas er påskafton har varit bra! Det har min varit i alla fall, lugn och mycket mat o godis. Först lagade vi mat (asgod buffé påsklunch) sen åkte vi till bergianska eller nej varför säger jag vi haha jag stannade hemma. Men aja sen spelade jag lite kort med pappa (roligt liv jag har ja) sen har vi ätit resterna från middagen. Gooott var det! Imorgon ikväll kommer min faster och kusin hit de ska sova över. Det kommer vara lite awkward men vad ska jag göra lixom hehe..! Vill helst fly till någon kompis haha lol! 

Dag 11 - Någonstans jag vill åka

Haha var ska jag börja? Finns så sjukt många länder och platser jag vill besöka ju! Men väljer nog Karibien eller Fiji öarna fast de tar ju typ 40 timmar att resa till fiji där bora bora finns osv. Men Karibien är ju närmare då! Så t.ex. vill jag åka till Barbados eller Bahamas! Sen finns det ju andra öar runt om som St. Martin, Jamaica osv! Jag vill resa till varma, tropiska länder långt bort! Dessutom fina stränder måste finnas på min drömresa! Åhh.. <3

Dag 9 - Min favoritbutik

Åh har flera favoritbutiker, men inga här i Sverige! Men utomlans typ i London så gillar jag typ New Look, Juicy Couture, Victoria's Secret. Och flera men de här butikerna har fina kläder fast VS har ju bästa skönhetssaker, underkläder och träningskläder så måste nog säga VS! 

Dag 8 - Vad jag tycker om min kropp

peppig bild från weheartit
Jobbig fråga men ärligt talat så orkar jag inte bry mig så mycket, eller jo såklart jag bryr mig om hur jag ser ut men jag går inte och tänker på att jag inte ska äta sötsaker på en onsdag eller så. Förut typ när jag var 11 år ? typ så bestämde jag att jag typ skulle gå ner 1 kg eller så men haha fattar inte varför jag gjorde det? Jag försökte aldrig ens. Kommer ihåg när jag var liten så gjorde jag lista på min tavla hur många gånger i veckan jag max fick äta på donken. Men som sagt så tycker jag att jag har ganska okej kropp, vissa dagar kan jag känna nej nu ska jag bli fit lixom men pallar inte. Men ska börja med träningen nu till våren, inte för att gå ner i vikt utan för att bli hälsosam, bra kondition och lite mer fastare kropp typ. 
 

Detta har jag lärt mig under praon

1. Hantera awkwarda situationer
2. Lära mig prata med okända folk utan att vara nervös
3. Slå in fina paket
4. Hur man står i kassan lite
5. Hur människorna jobbar där 
6. Trotsat mina fobier genom att dela ut tepåsar i mörby c
Och fler men kommer inte på flera saker just nu! 

Dag 7 - En som betyder mycket

Min katt Oliver. <3 

hej

Idag är det näst sista dagen på praon! Känns skönt för det är lite jobbigt att praoa där för man måste stå så mycket men det går bra ändå! OMG kom på måste gå nu förfan!! shit hejdå! 

bla bla


Dag 6 - Min favoritplats

Tre gamla bilder på mitt rum, har gjort om mycket och har fler jättefina lampor men kan inte ta bild nu för det är stöktigt osv! Ni kommer ju få bilder på mitt rum dag 20. ;)
Mitt rum!! Eller ja det är väl inte min favoritplats men en plats som jag älskar att vara på, ha kontroll över och kan göra vad som helst! 

Tisdag

ser ut som en apa just nu haha
Kom hem kring halv fem idag! Snart ska jag äta middag osv. Idag var det ganska okej dag på praon de är så snälla på mitt praoställe!! Men dock kan jag bli irriterad på mig själv när jag inte vet vad jag ska göra så står jag bara vid disken lite.. Aja. Igår delade jag ut massa tepåsar för gjorde reklam för butiken, i mörby utanför t banan. Idag gjorde jag också det lite pinsamt men det vänjde mig efter ett tag. 

:)

Halå! Är hemma kom hem vid ca 17.15 tiden och har ätit middag. Ska fixa lite saker i mitt rum, damsuga, vika in kläder och byta lakan på sängen. Sen ska jag duscha och sen vid åtta ska jag och min familj se på V, säsong två! :) Den är bra att se på med familjen men det är ingen serie som jag vill titta på i mitt rum själv lixom. Ni fattar.  :D Juste fick smaka chai te idag för första gången med skummad möljk HAHAH fyfan vad äckligt det var. Hällde ut hela koppen i personalrummet när alla hade gått! urs blä!

Ny vecka ny prao!

Hallå, idag börjar en ny prao. Har ju två olika prao två veckor så idag ska jag jobba på Cranberrycorner som är en liten inredningsbutik vid mörby. Är lite nervös men det går nog bra! Börjar 11 och vet inte riktigt när jag slutar än. Men ska gå vid tjugo över så tänkte bara blogga lite snabbt nu! 

Hos Elsa!

Hej det är Nora!
Celine håller på att bädda sängen så därför skriver jag istället!
Jag, Celine, Elin, Elsa och Amanda har gjort hembakade pizzor och just nu så snackar vi bara!
Sov gott ;)


OMG MITT HÅR

 
Kolla den ljusa/rödaaktiga hårfärgen!! Omg vilket skillnad jämfört med nu, detta var för ungefär 1 år sedan.HAHAH igorera mina kbryiga meningar.

Planer

Planerna för idag är först prao sen hem och fixa mig för ikväll! Ska till Elsis ikväll med några andra och sover förhoppningsvis över där också så där spenderas min fredagskväll!


Mitt öga närbild

Pupillen ser fett läskig ut med fönstret alltså! Men ska nog fler gånger ta såna här bilder faat överdrivet mycket tema, t

Tre enkla outfits

Från vänster: Hollister top, hm jeans, glitter Converse.
Mitten: Odd Molly top, hm jeans och uggs bailey button
Höger:Odd molly blus, hm jeans och hunters

Dag 5 - Mina största misstag

hade ingen annan bild som passade till detta inlägget hehe
Asså har inte gjort några jättestora misstag? Ingen big deal med det lixom.. Men i vissa tillfällen i mitt liv så kanske jag ångrar att jag lät det gå längre, med scenskräcken i sjuan. Då skulle vi presentera på engelska några saker om den kompinsen man kom i samma grupp med och då skulle jag berätta typ 10 ord om en kompis för min mentorsgrupp. Det var väl då jag fortsatte med scenskräcken efter sexan så ja, att jag blev nervös för när jag skulle presentera det där i sjuan var väl ett misstag eftersom jag skulle ha varit starkare osv. Och sen vissa andra gånger att jag har varit så feg och blyg och inte t.ex. lärt känna mina nuvarande kompisar bättre i 4,5 och sexan.

Den här låten spelas om och om igen

I tried to write
The perfect song
But every time I do
I feel like, it just comes out wrong
I've tried to find
The perfect words
I'm still looking for
The ones that you deserve

And I don't know
If I will ever find
The perfect way to tell you, why
When every time I try...

[Chorus]
I'm right back at the first date
And the first kiss
That couldn't wait
'Cause every moment meant so much
I couldn't let it pass
I'm right back where I first stood
When I first knew
That I would, always love you
And you know
I've never looked back
And every time I try to tell you how I feel
I feel like that
I feel like that

It's hard to give
When I am still fallin'
But I haven't hit the ground
But I hope
You can understand
I'm only trying to say
In the best way that I can

And I don't think
That I will ever find the perfect way to tell you, why
When every time I try...

[Chorus]
I'm right back at the first date
And the first kiss
That couldn't wait
'Cause every moment meant so much
I couldn't let it pass
I'm right back where I first stood
When I first knew
That I would, always love you
And you know
I've never looked back
And every time I try to tell you how I feel
I feel like that
I feel like that

And I don't know
If I will ever find the perfect way to tell you, why
'Cause every time I try

I'm right back at the first date
And the first kiss
That couldn't wait
'Cause every moment meant so much
I couldn't let it pass
I'm right back where I first stood
When I first knew
That I would, always love you
And you know
I've never looked back

I'm right back at the first date
And the first kiss
That couldn't wait
'Cause every moment meant so much
I couldn't let it pass
And every time I try to tell you how I feel
I feel like that

shoo bre

Eftersom jag är sjukt dålig på läsförståelse i typ alla ämnen så tänkte jag börja läsa böcker för en gångs skull. Har inte läst en bok frivilligt på flera år så antar att jag kan träna upp snabbheten av att läsa + förstå mer om jag läser fler böcker. Valde att läsa shoo bre, så har kommit till sida 56 den är ganska bra även faat jag stör mig på alla särstavningar..  haha språket i boken är lol, "Jao, finns fett många schysta guzzar i plugget bre". Handlar typ om att man får följa 2 killar och de bor i förorten. Elias den ena killen är och har varit kriminell och baxar bilar osv och Oscar den andra blir typ kär i sin lärare. Svårt att förklara men läs den om ni inte har något att göra! Den finns även som film, ska se den när jag har läst klart boken. 

argh

Bild från 21 mars 2012, 1 år sedan och 1 dag. 
Sitter och kollar Mars 2012 arkivet här på bloggen, exakt för ett år sen var det +10 typ och all snö var borta! SERIÖST. Varför ska äckelsnön vara kvar nu + det är svinkallt. Det var ju lixom vår då för ett år sen exakt.. Orkar verkligen inte snön och det kalla vädret vill ha vår NU. Nästa vecka ska det var lixom -10. Kolla här , tog en skärmdump för 1 år sen och 10 dagar ungefär, mycket varmare än vad det är nu åhh. 
 
 

Dag 4 - Min inspiration

Bilderna på justgirlythings är så jäkla fina och underbara! 
Måste säga att jag får min inspiration får http://justgirlythings.tumblr.com/. Det är så sjuukt fina bilder där och vackra färger, + de flesta sakerna är sanna eller stämmer in på mig. Kan seriöst sitta och gråta av att bara stirra på en bild där för den berör så mycket och visar verkligen känslor, vissa i alla fall. En del är bara underbara och mysiga att titta på. 

Dag 3 - En person jag vill träffa just nu

Jag är personen med foten högst upp av alla! ;)
Vet inte riktigt, det är många personer jag vill träffa just nu! Men vill träffa mina kompisar, det var längesen känns det som! Saknar er alla. <3 

blä

Urs vill inte tillbaka till min prao.. Den är nästan hemsk. Kan inte förklara hur jag känner men har ingen lust, den är tråkig + awkward + mycket mer. Får stå ut denna dag också, hoppas på att den blir annorlundare än igår i alla fall. Hej svejs!

Gott

Hej! Är så sjukt trött efter praon idag. Fick stå upp 3 timmar irad utan att sätta mig ned, fick skala grönsak efter grönsak hehe. Men åt denna goda dryck förut, suktade? Det är baja oboj med grädde men ändå! 

Första dan klar

fick ett vackert plåster typ? Någon självhäftande tygbit, men de är fräschare att ha när man lagar mat än typ äckliga vanliga plåster..
Nu är första dagen avklarad! Det var väl helt okej praodag, gjorde bara simpla uppgifter som skala morötter, gul rödbeta?, ströbrödsak, plocka i diskmaskin typ. Men råkade skära bort en bit av min nagel när jag skalade morötter. började blöda 3 ggr (tre olika tillfällen). Lite awkward vid lunchen för personalen pratade lite med varandra. Dessutom skämde jag bort mig totalt när jag sa att jag var vegetarian och så frågade kocken "vrf?" jag ba "ehh.. Vet inte. Såg en slaktvideo en gång så har blivit lite avskräckt." HAHAH omg vad pinsamt det var efter, de ba "mm......" 

Dag 2 - Mina rädslor

Londoneye skulle jag inte våga åka.. 
Ja jag har väl 2 huvudrädslor eller hur man ska säga. Det är ju min klaustrofobi, och scenskräcken i vissa fall i skolan, inte alltid. Men tror inte att folk förstår hur jobbigt jag kan ha det med klaustrofobin ibland, har typ inte åkt buss själv på 1 år pga är rädd att det ska hända något och om man har någon kompis kan man ju prata med den personen. Men det känns bättre nu än vad det gjorde med min lilla bussfobi för 2 månader sen! Sen undviker jag tunnelbanor för det är ju verkligen klaustrofobiframkallande med lixom tunnlar, åker bara om jag måste och då är jag ganska rädd när jag åker. Men sedan har väl alla typ rädslor för att någon familjemedlem eller någon nära person ska dö, så det är väl också en rädsla.

Prao om 1 timme

hahahah snyggt vänster ögonbryn..... hahah
Oh shit! Min prao börjar om ungefär 1 timme. Är ganska nervös inför den men har faktiskt andledning att vara nervös för ska ju prao på någon restaurang/lunch ställe och då kommer jag få uppgifter som att typ gå fram till borden där folk sitter och fråga om de är klara med tallrikarna osv. Kommer skämma ut mig eller börja gråta nej, stay strong. Det kommer nog bli kul och det här är ju sjukt mycket bättre än skolan! Slutar ungefär vid 15 så det är bara 5 timmars jobbande! Men måste fixa klart mig nu iiih. 

urbeans

Har köpt urbanears nu! Skulle köpa
hörlurar men alla var så fula förutom urbanears osv. Fast har dock hört att urbanears går sönder lätt..! Men det är ju öppet köp ett år så då får man nya gratis om de går sönder inom ett år. Det är färgen Coral och den är ny i sortimentet typ.


Nu är jag klar tror jag

Hallo. Som det hej heter på tyska! Har ont i magen för har ätit typ 100 kg onyttigt denna helg så nu mår man sådär. Vet ej vad jag ska skriva. Jo juste är typ klar med möbleringen men det blev tyvärr inte så snyggt så ska ändra tillbaka kanske! Bordet står vid fönstret nu och det är så mycket saker då vid fönstret. 

Bonjour

Idag ska jag möblera om i mitt rum! Ska bli intressant fast jobbigt. Egentligen är jag rätt nöjd med det jag har nu men vill ha en förändring ändå. Det går ju alltid att möblera tillbaka om jag inte blir nöjd lixom. Ska också sätta in nya bilder i mina ramar! 

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta

1. Dricker te typ 2-3 ggr per dag
2. Om jag är nervös får jag ont i magen
3. Jag vill bli vig igen
4. Är envis när jag vill något hehe
5. På sommaren blir lite av mitt hår illblondt
6. Sjunger the cup song hela tiden hemma
7. Är 90 % vegetarian. Äter endast kyckling typ 1 eller 2 ggr i veckan
8. Om jag vore rik så skulle jag starta organisarioner till djurplågeri, fattigdom i Afrika osv.
9. Mina naglar är korta just nu
10. Ibland kan jag styra mina drömmar


Det här ska jag lyckas hålla nu!

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta
Dag 2 - Mina rädslor
Dag 3 - En person jag vill träffa just nu
Dag 4 - Din inspiration
Dag 5 - Mina största misstag
Dag 6 - Min favoritplats
Dag 7 - En som betyder mycket
Dag 8 - Vad jag tycker om min kropp
Dag 9 - Min favoritbutik
Dag 11 - Någonstans jag vill åka
Dag 12 - En blogg jag nyligen börjat läsa
Dag 13 - Vad jag vill med min framtid
Dag 14 - Berätta om ditt bästa minne
Dag 15 - Bild på mig från ett år tillbaka
Dag 16 - Min favoritdag på året
Dag 17 - Hur jag sköter mig i skolan
Dag 18 - Vad jag tycker om storbloggarna
Dag 19 - Bild från förra sommaren
Dag 20 - Mitt rum
Dag 21 - Det värsta du varit med om 
Dag 22 - Visa mitt favoritplagg
Dag 23 - Berätta om en rolig resa jag varit med om
Dag 24 - En person jag skulle vilja byta liv med för 1 dag & varför
Dag 25 - Något jag är beroende av
Dag 26 - Vem jag smsar eller ringer när jag är nere
Dag 27 - Saker jag vill ändra med mitt utseende
Dag 28 - En av mina favoritbilder som jag själv tagit
Dag 29 - Hur du är som person 
Dag 30 - Något som ändrat mig
Börjar med dag 1 imorgon för är så trött nu.

Skulle inte vara helt fel just nu

Åh gud, vill till värme, sol och bad! Blir så otroligt trött när det står att det ska snöa och minusgrader flera dagar nästa vecka. Sommarlov om 77 dagar nu, ungefär!! Kommer bli solbränare än någonsin, 3/6 veckor på båt utomlans är en bra början på brännan. hehe..! 

Jag blir kind of tokig

nej jag är inte sur eller deppig jag hatar bara matteprovet på fredag hhehe
hehe blandar engelska lite med svenska. Idag var jag hemma för orkade inte trycket i skolan, det är så mycket och jag är så sjukt stressad, ont i magen och huvudet ja ni förstår. Jag måste måste verkligen bli bättre i skolan! Det känns ärligt talat SKIT när jag vet att mina kompisar fick bättre resultat än mig på något, det tär på mig, det gör så att jag får sämre självförtroende i skolan. Jag hatar att jag alltid ska jämföra mig med andra i skolan!! Det är som anorexia nästan, kan inte sluta bli fixerad över något. Ni förstår. Tänk er en cirkel, högst upp är bäst linjen, men sämst linjen går också där. Om jag får något dåligt resultat är jag inne på sämst linjen, och då tar det jättelång tid innan man kommer upp till bäst för man faller hela tiden längre bort från bäst linjen. Så är det för mig typ, om jag får något dåligt på prov så kommer jag längre och längre ifrån bäst linjen. 

i like choklad

oh shiet vad jag vill ha sommarlov, bjuder me denna bild haha urs..!
Tänkte unna mig lite ledigt denna kväll, inget plugg mer idag! Har suttit ända sen klockan 4 med skiten. Aja äter iaf choklad och ska duscha och sedan ta på mig myskläder. Längtar grymt mycket till på fredag eller då fredag är slut för har prov på 3/4 lektioner den dagen. Aja är glad att fysikprovet är över fick C är ganska nöjd för att vara NO men tkr fysik är typ det lättaste av NO ämnena eller det är mycket lättare än mattefan. Juste ska göra TE också, fick världens godaste te när jag gick till min prao för info osv, de var grymt snälla på östergårds och ska jobba 10-15 varje dag ungefär, nice me haha, hejdå! 

Jag hatar mobbning

fyfan, att det finns så sjuka människor som kan sänka personer så mycket att det leder till självmord. Alla människor borde respekteras likadant. Det är så sjukt att det finns folk som ger sig på andra, speciellt på nätet för där behöver man inte visa sig själv.. Hoppas mobbarna åker fast i detta fall. Läs mer här! 

Har jätteont i huvudet

bild från weheartit
Är skitorolig för sommaren nu 2013, får tårar när jag tänker på det för vi ska åka båt under 3 veckor i juni, hemma hela juli och sen åka tre veckor i augusti. Mår jätteilla för pallar inte vara borta från mina kompisar så jävla länge, förra sommaren skapade vi historia tillsammans t.ex. på ljusterö. Men hur fan ska det bli nu när jag är borta mer än halva sommarlovet från allt det roliga, pallar nt. åh ångest men a. Ni anar inte hur ledsen jag är nu.. 

Nagelfix

Har nyss fixat naglarna! De håller på att torka och om kanske 20 min ska jag duscha. Imorgon fredag, jätteskönt! Fast är inte så beroende av helg, hade ju en vecka lov nyss och sen är det bara 1 vecka kvar nästa vecka sen borta 3 v. Vill ha sommarlov nu i alla fall! <3 

Jag förstår inte hur människor tänker ibland

Hej pluggar det går skitbra. Hejdå! 

aloha

söt bild från helgen
Vad ska jag säga? Var i skolan helt ok dag förutom typ 1/3 h för då var jag jävligt irriterad. Men sen var det roligt igen hihi. Är så stolt för är klar med min labbrapport fast den tog typ bara 25 min att göra klart. Har pluggat hela eftermiddagen också annars skulle jag få F på provet på fre. URS pallar inte snacka om läxor men det är det enda som händer just nu, min blogg är typ en läxblogg känner jag svintråkigt. Ska hoppa in i duschen och tvätta håret, sedan vid 21 ska jag se maria mindy bff eller vad det heter. ciao!

Alla prov kan ta sig

såhär ser jag ut när jag pluggar 
Hellå! Har haft studiedag idag jätteskönt så skolan börjar imorgon bajsskit. Aja men det är ju bara 9 skoldagar sen är man borta från helvettet i 3 veckor, 2 veckor prao och sedan påsklov direkt efter! Idag har jag sett på massa svenska filmer åhh älskar verkligen I rymden finns inga känslor, såg den för första gången igår men såg om den idag så himla bra och rolig film. <3 Sen har jag pluggat till religionsprovet till på fredag, tror inte att min so lärare inser HUR jävla mycket han har skrivit att man ska kunna. Det är seriöst 3 A4 papper med storlek 11, att plugga till. Det provet kan ta sig. där bak. hehe nejmen hae 3 andra prov + redov nästa vecka!! bajs. Aja nu ska jag plugga och ikväll ska vi till biblioteket för har inte börjat läsa en engelskabok och ska ha book talk om den nästa vecka gaaah streeess! 

Haha oj vilket smile

Varför ser man alltid bättre ut med svartvitt filter? hmm. Därför är min header svartvit för den ser bättre ut då. haha!
Ska plocka undan saker nu och lägga massa kläder till tvätt, har massa orena tröjor och byxor i byrån urs. Men ska vika in saker osv sen, duktig "chey" haha urs det låter så fult när man säger så men aja. 

Pinsamt..

Bild påväg till London tidigt på morgonen
Haha åh gud. Har glömt berätta en svinpinsam sak som hände på flyget hem. Jag skulle gå på toa och dörren till toaletten var konstig och trög att stänga/öppna. Jag visste inte om det var någon på toaletten eftersom den inte var helt stängd eller låst så jag öppnade så var det en man där som stod och kissade. Han hann inte vända sig om och se vem jag var förrän jag stängde dörren (inte helt för det gjorde han). Haha jag gick tillbaka till min plats för det var så jäkla stelt att stå där när han kom ut. Som tur var såg jag inte något...! HAHA lol typiskt mig att råka ut för en sånhär sak. 

Metallic blå + glitter på

Åh det rimmade typ! Men fixade naglarna lite för de var så fula och skitiga. Målade med mitt nya metallic blåa lack från London. 

London shopping


GH blus, Juicy hoodie, 3 basics linnen (20 kr st på Primak), 10 VS trosor, bikiniunderdel, 3 nagellack, 2 mascaror, 3 VS bodylotion, 2 DKNY parfymer, PINK yoga pants med babyrosa där uppe, pink yogapants med svart där uppe, A&F t-shirt, River Island Jeans, pink yoga pants lysrosa, stickad paljettröja. 
 
Det var all shopping tror jag om jag inte har glömt något! Dock så kan jag ångra DKNY parfymen den gula eller vad den är för det var impulsköp på flygplatsen men den luktar ganska gott ändå. 

Godmorgon bloggeen!

Idag ska jag antingen på judiska museet (pga har prov på fredag och mamma vill att jag ska ha en bakgrund av judendomen osv), eller åka skidor. Vaknade vid nio kanske och sol och väldigt fin väder ute! wiie. Tog massa foton igår på shoppingen men ska ta nya för det är dagsljus nu och de blev inte så fina igår så vi ses sen. Dessutom tar det 5 år för blogg.se att ladda upp en enda bild här + att kvalitén försämras så enormt mycket när man förminskar dem till 700px här..

London "bildbomb"

Vill ni ha fler bilder från London? Jag och mamma var 5 dagar där, det var väldigt trevligt! Vädret var helt ok lite trist och grått men den näst sista dagen var det lite sol. 
 
Måndag: Vi landade vid 10.00 och var på vårat hotell ca 10.30 för vi tog London express tåg som åker till Paddington och vårat hotell ligger 5 min promenad från Paddington. Sedan gick vi till Marble Arch och hela Oxfordstreet gatan även lite på New bond street (VS) och Burlington Gardens (A&F). Sen köpte jag även lite saker på andra affärer. Vi köpte hem mat från M&C som är en mataffär i England, typ som Coop här. Sen badade jag i poolen på kvällen.
 
Tisdag: Vi tog tunnelbanan till shepherds bush där Westfield ligger (GH, topshop, hollister, juicy osv) så köpte jag lite saker där. Vi tog tunnelbanan mot Paddington igen och det hände en skitkonstig sak påvägen hem som jag har tänkt på hela resan..<3 Sedan gick vi tillbaka till hotellet och slappade, även middag från M&C för det var så goott! 
 
Onsdag: Åt frukost (jättegott), sedan gick vi till Marble Arch och shoppade igen på Oxford Street och även några bakgator bakom Oxford st. Åt lunch på Starbucks och sen gick vi till british museum och kollade lite. Sen gick vi hem igen och jag hade jäätteont i fötterna, fast det hade jag varje dag för vi gick så himla mycket!
 
Torsdag: Först lämnade vi tbx några saker på PRIMAK sen åkte vi the original sightseeing bus till massa sevärdheter. Var sååå skönt att bara sitta på en buss med öppet tak och fota. Vi hoppade av vid Towern och åt lunch på någon italiensk restaurang, fast det var gott. Sen tog mamma typ 100 bilder på mig framför Big Ben men blev aldrig nöjd med någon.. Ser drogad ut på 70 % av alla bilder. 
 
Fredag: Tog turistbussen igen till National Gallery och kollade på tavlor, hittade även gratis wifi på någon restaurang som vi åt på! På eftermiddagen gick vi sista rundan till Victoria's Secret. :c Sen fikade vi på Starbucks och återvände till hotellet och vid halv 7 på kvällen typ åkte vi till Heathrow. 
 
PS! Shoppingen från London kommer upp ikväll.

Tillbaka från Londooon!

Åh gud hatar att lägga upp närbilder men bjuder med denna närbild..
Flygningen gick bra både fram och tillbaka förutom när vi åkte tillbaka igår så hade jag oturen att sitta framför en tjej (i min ålder), blev så irriterad på henne för hon pratade jättehögt och sa saker som man inte ska säga kanske när det sitter 90 personer i ett flyg. Hon sa till exempel jättehögt "MAMMA JAG BAJSADE, DET KOM BAJS". Wtf lixom kan hon inte vara tyst med sitt jäkla bajs lixom! Sen plötsligt när det var tyst en stund började hon svära utan anledning?.. Men hon måste ha varit lite konstig för hon gjorde andra konstiga saker. Aja. Men berättar mer om resan sen har HUNDRATALS bilder att ladda upp och shoppingen sen, wow! Orkar knappt redigera alla 100 bilder som jag ska lägga upp här! 

5 fakta hihi

*Gillar att skriva sånt här fem fakta 
*Tycker hästbloggar är svintråkiga, för fattar inte ett skit av de som skriver. Om jag vore hästinresserad hade det varit en helt annan sak!
*Hatar när det är mörk, tänder alltid lamporna i huset för annars är det så fult
*Är så sjukt glad för att vi går mot ljusare tider så att det inte är så mörkt ute
*Skulle ha det så sjukt jävla tråkigt om jag inte hade mina vänner!!

Grattis på 19-årsdagen Justin! <3

Som ni kanske vet så fyller Justin Bieber 19 år idag, åh grymt mycket kärlek till honom! Kommer ihåg alla hans födelsedagar, eller hur jag kände då och drömde att jag träffade honom. Tiden går såfort, från att han var killen med ljus röst som verkade som en präktig kille till en mer sensuell person (haha) och grymt het och sexig!! 

RSS 2.0