Fyndat

10 kr styck på ur&penn!
Ikväll skulle jag egentligen äta middag ute med Annie och några från hennes klass. Men det blev inte så pga en sak. Synd! Så det blir ännu en lugn kväll för min del. Ska drömma mig bort till någon paradisö nu.. Nästa sommar kommer bli så nice eftersom min familj äntligen kommer åka till något fint ställe. Antingen medelhavet men alla är sugna på Indiska oceanen. Drömsemester. 

Sluta överanalysera Celine

Hatar att jag alltid måste överanalysera saker. Är inte det lite typsikt? Såfort man är misstänksam så börjar man utgå från det värsta. Speciellt när det är så lätt att ta reda på saker (stalker är mitt förnamn) så känns det fan inte bättre.
Är fett trött fast jag inte har gjort så mycket. Fikat med en vän, städat hemma och kollat på film. Haha varför är jag så trött för? Annars känner jag mig lite ledsen för att lovet snart är slut. Mina känslor är blandade. Grymt skönt med lov men ändå lite tråkigt. Vill dock inte tillbaka till skolan riktigt än för det är så skönt att sova ut och lufsa runt i yogapants + t-shirt. Nu ska jag göra mig en kopp te, släcka alla lampor i mitt rum, tända doftljus, öppna fönstret och vira runt mig i täcket. Fett cozy och deep jag vet. 

Hello

Förlåt jag vet att jag har lagt ut den här bilden förut och att jag har liknande som header. Men förstår ni vilken bildbrist jag har?!
Godmorgon! Snart ska jag hoppa in i duschen men först skriva klart det här inlägget. Idag ska jag fika med en vän som jag inte har träffat på 3,5 år. Bokstavligen inte sett varandra på 3,5 år. Inser nu hur snabbt tiden går. Senast jag ens såg henne var skolavslutningen i sjuan? Så det ska bli roligt att ses. Känner för att spela sims ikväll så det är väl planen för ikväll. Mysigt det med haha!

Lovet går för snabbt

Bjuder på en bild från i somras igen
Hejhej! Idag har jag varit i täby med elsa. Först fikade vi på espressohouse, tog världens godaste chailatte. Sen gick vi runt i massa affärer. Hittade mycket snyggt faktiskt. Köpte ett par midjejeans + en top på bikbok. Hittade även många snygga saker i Hollister haha. Skäms typ när jag går in där men de har faktiskt en del snygga kläder. Nu ska jag titta på gårdens avsnitt av portkod och sen äta middag. 

8 fakta

Så sjukt brun här åh saknar. Haha ignorera mitt stora leende men gud vad jag älskade livet när den här bilden togs.
1. Jag känner mig ofta ensam. Även fast jag har vänner och familj runt omkring mig så känner jag mig ändå ensam. Såfort jag är ensam känner jag mig ensam typ. Jättejobbig känsla eftersom jag mår så dåligt av den.
 
2. Gillar egentligen inte tunnelbanor. Får ofta panik mellan danderyds sjukhus och mörby c för att tunnelbanan alltid brukar köra jättelångsamt där/stanna mitt i tunneln. Fyfan säger jag bara!
 
3. Har blivit mycket självsäkrare. Visst det går upp och ned ibland men nu vågar jag ta kontakt mer med människor. Kan prata med nya människor utan att känna mig superstel. 
 
4. Längtar fett mycket tills jag fyller 18, man får ju typ göra allt då!
 
5. Skriver nästan alltid "Haha" i ett sms så att jag inte ska låta elak. Skriver det ofta här på bloggen också har jag märkt. Har också börjat skriva "omg" hela tiden i sms.
 
6. Är extremt kräsen med vilka bilder jag lägger ut på mig själv. Om jag känner mig ful så lägger jag bara på massa filter/effekter/svartvitt så känns det bättre. 
 
7. Är också sjukt kräsen när det gäller mat. Det är många saker som jag inte gillar och inte ens kan titta på. Dock så älskar jag mat. Äter allt som jag ser typ. Men seriöst mat i mitt hjärta!!
 
8. Får väldigt lätt kväljningar (HAHA) på mornarna. Speciellt när jag går till skolan så är det alltid vid ett visst område där jag mår illa och behöver andas i min halsduk för att seriöst inte spy. Och just där går det alltid många killar hahah. 

Allmänt

Sv: Går på Kungstensgymnasiet i Stockholm! 
 
Idag sov jag länge. Vaknade tidigt för mina förjävliga syskon väckte mig (de skramlade i köket) Hatar att bli väckt! Får ont i huvudet och är sur hela dagen om någon väcker mig. Hur som helst efter lunch åkte jag och mamma in till stan. Skjutsade pappa till något möte medan vi gick en promenad på Djurgården. Borde verkligen haft med mig systemkameran. Så fint ljus var det! Ska snart äta middag och sedan kolla på film. Imorgon blir det shopping i stan med mina side baes haha! 

Är inte alls trött


Förlåt för denna extremt fula mobilbilden..
Mycket som har hänt på en dag! Känt mig social på fb (HAHAHA). Men det har ändå varit skönt. Snackat ut lite om en grej vilket känns skönt det med. Vill inte tynga mina kompisar mer om det haha de hör mitt tjat tillräckligt ändå! Men klockan börjar närma sig ett men är inte alls trött. Är forfarande sjukt uppspelt och har massa energi kvar. Jobbigt för kommer ju vakna sent imorgon. 

Jag håller på att bli galen

Just nu känns det som om jag håller på att bli galen. Känner mig vuxen samtidigt som jag känner mig som ett dagisbarn. Känns galet att jag går i gymnasiet, samtidigt som det känns så otroligt befriande. Men åter till att jag håller på att bli galen. Ja när går gränsen till att man blir galen? Tokig? För just nu vill jag bara springa tio varv runt huset och skrika av glädje samtidigt som jag vill gråta i min säng och aldrig mer prata med någon. Den här känslan är så konstig, otroligt konstig. Mår seriöst illa! Haha ville bara dela mina konstiga tankar någonstans..

ABCDEFUCKU

När man inte riktigt vill visa ansiktet så är det perfa att bara välja en effekt. Vaknade upp och mitt hår ser ut såhär. Inte helt fel, kan det inte vara såhär varje dag haha? 
Hejhej! Sitter i min pyjamaströja från KSG och kollar på film. Ska snart ta och städa rummet och fixa lite. Ikväll ska jag på middag men ingenting annat är bestämt. Juste var på Ikea förra helgen (eller kanske förrförra?) och de har redan börjat med julsaker. Det kändes såå fel att gå där i mitten av oktober när det fortfarande är höst och se massa julsaker, granar, paket, pepparkakor osv. Nejnejnej. Jag är jättekräsen när det kommer till såntdär. Alltså vilken tid man ska börja med julsaker. För mig så är det ok att börja med julsaker 1 december, inte en dag innan. December är julmånaden, men oktober och november är det fortfarande höst. 

Idk

Testade mig fram, resultatet blev ju inte så bra hah.
Idag har jag inte gjort något speciellt. Vaknade vid 10, åt lunch, kollade på serier lite, åkte till mio en sväng med mamma och sedan åkte jag hem. Så otroligt glad för att det är lov, så att jag kan sova ut. Annars så saknar jag skolan lite. Helt sjukt att jag skriver det men har ärligt talat tråkigt på lovet om jag inte är med kompisar. Hur som helst.. Nu ska jag fortsätta slösurfa runt på tumblr för mer inspiration. Ska också läsa mer ur boken "Egoboost!" av blondinbella. Velat läsa den hur länge som helst.

Söndag

Extrem bildbrist..
Asså gud jag skäms. Kollade min facebooklogg och bilder.. Varför skrev jag såna konstiga saker? Och ointressanta saker? Typ "Orka läxan..", med 0 kommentarer och 0 gillningar HAHA. Tog bort massa taggar från massa bilder. Hade ju en photoshoot hösten 2011 med nora och elsa, de bilderna är förjävliga så nu är de äntligen borta. I alla fall igårkväll var jag med elsa och elin. Det var kul men nu i efterhand ångrar jag lite saker hah.. Har inga planer för idag vilket är skönt för idag är en sådan dag då jag bara vill vara hemma och inte prata med någon. Nu ska jag springa på löpbandet samtidigt som jag kollar på det nya avsnittet av vampire diaries. Var så längesedan jag tränade.

Min fina skola

Längst upp i huset, från klassens instagram. Suddig bild för den behövdes förstoras i ps!
Skön fredag. Hade något litet "prov" där man bara skulle förklara om sitt foto som man tog i tisdags. Sedan hade vi lunch och sen var det vernissage där alla bara åt chips och drack cider. Ja slapp dag. Nu är det äntligen höstlov! Har dock inte längtat alls men det ska bli skönt att sova ut varje dag. 

Chill

Jag måste nog gå världens skönaste linje på gymnasiet. Överallt hör jag och läser jag folk som har sjukt mycket plugg och pluggar hela dagarna. Haha vad gör jag då? Jo fotar lite grann och redigerar.. Gud låter sjukt slappt men har verkligen inte mycket plugg. Askönt! Så ni 99:or som ska välja gymnasium och är skoltrött, väl någon estetlinje så får ni det chill! Imorgon är det fredag, om 24 timmar är det fucking höstlov! Är verkligen taggad. Mest taggad på att få sova ut varje dag. Kommer sakna klassen lite dock för vad ska man göra hela dagarna om man inte är i skolan? Visst umgås med vänner men ändå är det inte samma grej som när man är i skolan. Imorgon har jag bara någon utvärderingssak och något litet prov på foton. Sedan har vi vernissage i galleriet i skolan! Kan ta lite bilder så ni får se hur det ser ut imorgon. 

Om två dygn är det höstlov omg

I somras
Hejhej! Idag har varit en bra dag. Började vid nio och har haft medieproduktion hela dagen. Redigerade bilden och ändrade bildstorlek osv. Slutade 1,5 h tidigare woho! Gud känns lite stelt efter gårkvällens inlägg haha var verkligen så arg när jag skrev det. Dock får det stå kvar.. Jag är ju faktiskt också en människa med känslor och nej jag är absolut inte sådär arg hela tiden. Hur som helst så åt jag middag idag på bk med mamma och sen gick vi in en inredningsbutik (room heter den) i täby. Alltså GUD säger jag bara, så sjukt snygga saker där. Vill ha typ allt där inne men oj så dyrt!

Skriver ut min frustation

Jag blir så sjukt jävla irriterad på folk som aldrig ger tillbaka. Nu snackar jag alltså om att ge och ta. Borde egentligen bara sluta tänka på personer som inte bryr sig alls om en. Vardagsfrågor som "hur mår du?" och frågor där man lyssnar och pratar med varandra. När det handlar om att ge och ta så har jag dämpat mig väldigt mycket. Varför ska jag ge när folk inte ger tillbaka? Jag är så jäkla less på folk som inte ger tillbaka, jag känner sig så fånig bara. Också när man själv tar initiativet till att göra något. Jag är trött på att gång efter gång fråga om någon vill göra något. Nu får det fan räcka!! Man måste ge 50/50 för att en vänskap ska hålla, det är sjukt att en person gör allt för att vänskapen ska hålla. Jag tänker INTE vara den personen som frågar hela tiden om någon vill umgås. Jag måste stå på mig som person och inte ge efter bara för att jag saknar någon. Om du inte hör av dig, fine då kommer vi inte vara vänner mer för jag tänker inte svansa efter folk. Är självständig och har gått vidare i livet. Går i en ny klass med nya kompisar. 
 
En annan sak som jag har tänkt på är att jag i fortsättningen ska säga precis så som jag tycker. Tänker inte hålla mig för att folk dömer vad jag säger, de får väl fan tycka vad de vill. Som sagt så är jag självständig nu och står på egna ben. Bara fegt när folk bara håller med för att slippa tjafs. Nej, jag tänker säga precis så som jag tycker i fortsättninge och får ta konsekvenserna. Aldrig mer att jag viker mig för att slippa tjafs. 
 
Sen det här med att folk ska döma hela tiden. Är så himla trött på det också! Vem bryr sig om han/hon röker och festar varje helg? Det är hans/hennes val och lägg dig inte i det. Okej visst erkänner att jag dömer folk också, men inte sådär ytligt. Som att man inte kan bli vän med en person som röker bara för att han/hon röker, väx upp. Sluta vara så präktig hela tiden. Spyr snart av människor som är för präktiga. Nej du behöver inte följa alla regler, skit i det. Lev ditt liv som tonåring och bryt regler. Håll inte tillbaka bara för att du "kanske inte får för mamma och pappa". 
 
Fjärde åsikten nu då haha. Det här med självständighet. Nu i gymnasiet har jag blivit så självständig, har verkligen vuxit som person. Det är befriande att kunna gå till skolan och göra saker på egen hand utan att ha en kompisgrupp som hela tiden är med. Kommer ihåg i 7:an, 8:an och i 9:an så skolkade jag från skolan bara för att alla mina kompisar var sjuka samma dag. För om jag kom till skolan och mina 4 kompisar som jag hände med var sjuka så skulle jag vara helt själv i klassen. Detta var dock ovanligt att alla var sjuka samtidigt men det har hänt. Dock så hände det väl oftare att jag skippade no:n för att de jag hängde med var sjuka. 
 
Oj den här texten kan verkligen låta dryg. Ni får tolka den hur ni vill men läs detta med en nypa salt. Jag är irriterad och då skriver jag vilt på utan att tänka efter. Kan hända att jag raderar den här texten imorgon för då kommer jag inte känna mig lika irriterad som jag är nu. Och om vissa meningar är lite konstiga så är det för att min svenska inte är på topp. Speciellt inte när jag skriver snabbt av irritation haha!

Tema sport och genus

Ledig hela dagen idag till för att vi ska fota till vårat fotoprojekt, tema "sport och genus". Min bild ser ni ovanför. Är väl ganska nöjd över den, förstår ni budskapet med min bild? (kommentera gärna) Nu när jag kollar på den igen så ser den inte lika bra som förut.. Har lite prestationsångest för att alla andra kommer ha tagit bättre bilder än mig. Funderar på att göra den svartvit för att få lite mera djup i bilden. Får se! 

Drömmen

Mitt senaste drömresemål har varit New York en tid tillbaka. Och absolut att man åker dit vid jul. Amerikaner är ju helt galna i julpynt och alla möjliga ljusslingor/utomhusbelysning så det vore så häftigt att åka dit vid jul. Mamma och jag är verkligen sugna på NY men det är ju så långt bort + kostar en hel del. Annars antar jag att vi kommer åka till London som vi har gjort i tre år i rad en gång per år. Vill verkligen åka till en storstad vid julen, hur mysigt?! 

Atm


Sitter på espressohouse med några i klassen och skriver en liten text. Haft matte muntligt haha det gick sådär sa typ bara 3 saker på 25 min men satsar ändå bara på E i matte så bryr mig inte riktigt. Ska snart dra tillbaka till skolan för att få närvaro sen ska vi åka hem eftersom vi bara har projekttid i gruppen och alla är klara osv.

I'm dead

Några dagar gammal bild från skogen hah
Insparksfesten var väl helt okej igår. Kom dit efter nio med massa personer. Skrattade åt stämningen som var ibörjan. Kändes som ett skoldisco i sexan hahah. Jättestelt var det då.. Men när det kom fler folk så blev stämningen bättre och folk släppte loss mer. Så det var en helt okej kväll. Kom hem vid halv två och somnade direkt. Vaknade upp idag vid nio och är fortfarande helt död. Ont i huvudet, mår typ illa och min kropp är slut. Känner mig som ett levande lik haha. 

Livet

Nu är jag äntligen klar med bildanalysen. Lämnade nyss in den på schoolsoft och det känns jättebra! Längtar till så många saker just nu. Längtar till helgen, tills jag får listan på mina brevvänner och framtiden. Låter det konstigt att jag längtar till framtiden? Ska göra så många roliga saker, skaffa mig ett roligt jobb där jag får resa mycket. Är så taggad på livet helt enkelt. En sak som jag verkligen vill göra att resa mycket utomlands. Tänker INTE stanna kvar i Sverige och skaffa mig ett 8-5 jobb och komma hem till mina två barn och man. Nej tack. Livet är alldeles för kort för att slösas bort på ett sånt sätt. Det är absolut inget fel med ett svenneliv, nejnej men jag personligen tycker att det verkar så tråkigt i längden. Självklart vill jag ha barn och familj i framtiden men först vill jag leva och resa så får jag se vad som händer efter det. 

Lång text här

Bildbrist så ni får en till bild på min side bae
Dagen började med en mindre intressant föreläsning. Kvinnan kom från gih och föreläste om sport och genus. Hela hennes förälsning var verkligen sådant som man visste. Killar ska vara framåt, ha muskler, vältränade osv och tjejer ska vara tystlåtna, känslosamma osv. Ointressant för det är sånt som man hör hela tiden. Aja sedan så gick jag hem och åt lunch snabbt sedan hade jag tandläkartid för att dra ut min mjölktand hahah. Ja jag är ganska snart 16 år och har inte tappat alla mjölktänder, fast nu har jag det (tror jag?). Ser ut som en åttaåring med ett hål i ni vet. Tur att det inte syns när jag ler och pratar, bara när jag gapar. Sen har jag pluggat. Håller på att skriva på min bildanalys som ska vara inne senast 22 ivkäll. Det kom upp på schoolsoft för bara några timmar sedan, ingen visste att det var deadline idag för de har inte ens sagt något om det här. Aja det är bara att bita i det sura äpplet. Går ju på gymnasiet nu så kan inte klaga på att lärarna gör lite småsponta inlämningar.. Tur att de har en deadline också så det går inte att lämna in senare än 22 ikväll på schoolsoft. Så kan de lata eleverna som inte lämnar in i tid skylla sig själva. En deadline är en deadline. 

Hej på er

Stort leende, kom precis på att det är Portkod1525, Svenska hollywoodfruar och PH ikväll! WOHO!
Hejhej! Då var tisdagen avklarad. Morgonen började med en sjukt intressant föreläsning. Det var en fotograf som kom och berättade om hennes jobb som fotograf och sportfotograf. Blev verkligen inspirerad. Sedan var det lunch, vilket var nice för var så hungrig. Dock smakar maten piss som vanligt så gick därifrån hungrig (igen). Måste verkligen börja äta ordentligt för känner mig alltid svimfärdig och illamående efter. Sedan hade vi franska och efter det engelska. Slutade 14.40 och gick till brandymelville med elin. Köpte också choklad och chailatte påväg till tunnelbanan. Alltså chailatte i mitt hjärta!! I vinter kommer det bli alldeles för mycket chailatte. Sjukt mysigt att dricka det när det börjar bli kallare. Åh! Just nu sitter jag och försöker plugga. Håller på att göra en tankekarta till fredagens essay. Det går väldigt bra faktiskt, nästan klar med tankekartan. Nej nu ska jag gå och äta västerbottenostpaj mums hejdå. 

Five

Tumblr
1. Förutom One Direction så älskar jag Ron Pope, Passenger, Ed Sheeran, Chris Trapper, The vamps och Bon Iver. Tycker faktiskt mer om låtar som inte är så poppiga ut mer lugna men inspirerande. Låtar som inte är så glada typ heh.
2. Tror inte på gud även fast jag ibland ber till gud? 
3. Tycker inte om när folk säger åt mig vad jag ska göra. Avskyr verkligen det. 
4. Gillar inte heller människor som klagar hela tiden och är negativa. 
5. Oj inser nu att jag bara lyssnar på manliga artiser. Tycker faktiskt inte om många kvinnliga artister, det blir för skrikigt många gånger.. 

Klänningen

Standardfula omklädningsrumsbilder haha! Var inte meningen att jag skulle lägga ut dessa. 
Köpte i alla fall den här klänningen i fredags. Ska ha den på insparksfesten! Känns inte riktigt Blair Waldorf men jag vill verkligen inte köpa en klänning och ha den en enda kväll. Den här kan jag ha på sommaren också och på vintern med en stor stickad kofta, strumpbyxor och boots! 

Parfym

Var i täby och lämnade tillbaka 2 saker. Köpte också den här parfymen från Tommy Hilfiger. Suktat efter den i månader. Doftar typisk parfym lukt och lite blomma. Svårt att förklara men gott luktar den! 
Vilken deppig söndag det har varit. Eller vädret är deppigt så allt känns mycket deppigare. Önskar att det vore lördag då skulle vädret vara perfekt! Ska snart göra matte och kolla på ett klipp tills imorgon. La nyss ut 3 st parfymer på blocket. Två DKNY parfymer och en Justin Bieber parfym som jag aldrig använder. 

Side bae

Från igårmorse. Hur mysig är han inte? 
Vaknade upp vid halv nio och fick lite smått panik för att det var söndag idag. Varför går helgen så snabbt? Igår var jag med e och e i stan. Köpte en klänning från brandy, eyeliner från sephora och ett hårband från glitter. Ska dock lämna tillbaka hårbandet idag för det kostade 60 kr och har redan ett hårband här hemma. Orkar inte lägga 60 kr på ett hårband som jag kommer ha i 4 timmar och sedan slänga typ. Måste verkligen köpa en parfym också. Min ralph lauren är slut. Mår illa av mina andra två DKNY parfymer, ni vet den där som luktar äpple och är grön? Britney Spears parfymen vill jag inte ha, trött på den med. 

Älskade lördag

Oseriös bild såhär på morgonen 
Idag blir det shoppingdag i stan med elin o elsa. Måste köpa en klänning till insparksfesten som är nästa fredag. Vi har tema serier (ehh) och då ska jag vara Blair Waldorf i gossipgirl. Perfekt! Behövs bara en svart snygg klänning, svarta nylonstrumpbyxor, hårband och lockat hår. Kan vara snygg utan att se ut som en tönt. 

I need this

Åh gud vad jag är sugen på chips och cola just nu!
Dagarna går så snabbt. Idag hade jag bara två lektioner. Matte och engelska. På matten gjorde vi typ inget. Har ju projektveckor så lektionerna är sjukt luddiga och lite halvflummiga. På matten ska vi ta reda på hur män vs kvinnor framstås i sport på sportnytt och göra statistik på det. Långt det har gått när de blandar in feminism i matten, hör det ihop? Fast går ju estet så vad förväntar jag mig hehe. Fick tillbaka resultatet från matteprovet som vi hade för några veckor sen. Trodde jag skulle få typ C eller minst D för det gick så bra men fick fucking F haha förstår inte hur jag lyckas? Om jag skulle räkna alla F jag har fått på olika matteprov och sånt så skulle det vara en hel del. Matte är ingenting för mig (säger jag hela tiden). Och nej har bara dåligt betyg i matte, är ganska bra på allt annat. 

oh shit såklart så är det så

Försöker liva upp stämningen med denna härliga låt som vi lyssnade på franskan i nian + i förrgår! 
Onsdagen avklarad då. Blir deppig av vädret, regn och blött hela tiden. Dessutom går vi mot mörkare tider nu orkar inte. Allt är bara jobbigt just nu. Har muntlig eximination imorgon eller fredag, vet inte riktigt och det gör mig riktigt nervös. Diskutera i en liten grupp på engelska om en film vi har sett. Sure jag gillar att diskutera men på svenska tack. Såfort jag ska säga något spontant på engelska så kommer orden inte fram, eller bara konstigt. Avskyr verkligen att prata på engelska. Gillar engelska generellt så men när det kommer till den muntliga delen så vill jag bara gräva ner mig. Blir ju inte bättre av att de i min grupp är asgrymma på att prata på engelska. Fan också måste skärpa mig! Men just nu känns allt bara bajs. Varit lyckligt ovetande i några veckor men nu så bara neeej. Fult inlägg det här blev också. 

åh

Hallojhelloj. Dagen började sjukt segt. Var så trött och kall imorse. Körde rugby i ösregn i typ 1,5 timmar. Fast det var ganska kul. Eller roligare mot slutet då vi fick ta i mer/halvtacklas? Det enda negativa var att jag kände mig så extremt ful efter. Ni vet sådär jätteäcklig och ful? Mina hårtoppar var jättekonstiga och lockigt på några ställen men inte allt. Aja. Sen var det lunch vilket var asnice heheh.. öh. Sen var det franska. Hade ny franskaläarare eftersom min förra bara hade franska med oss tillfälligt. Synd för gillade verkligen honom. Han var aschill och man fick snacka utan att han blev arg. De lektionerna gick alltid fort! Nu däremot. Första lektionen får jag en oförberedd fråga vilket jag verkligen avskyr. Får verkligen panik om jag ska säga något inför klassen utan att veta vad jag ska säga, och på franska också.. Usch! 

Vill sova


Asså nej Harry..
Orkar inte med livet nu. Sitter i mörby och väntar på Elin. Vi ska i två timmar vara i Vasaparken och ha idrott. I regnet. Och i blåsten. Asså finns det ens några ord på hur jag känner just nu? Har regnjacka som är jättestora ärmar, äckliga träningstights och fula blöta gympaskor. Ser ut som en tönt och en idiot. Palla komma blöt till nästa lektion efter idrotten och sminket kommer ju vara lagom fuckad. Ville bara klaga lite på livet.. Btw så sitter jag vid någon korvsak i mörby så det luktar så äckligt. Får kvällnigar även fast jag gick och satte mig på en bänk längre bort. Det står på mannens t-shirt "I <3 mitt jobb" men det ser inte ut som om han gör det ändå. Hans ansiktsuttryck säger tvärt om. 

Så trött.

Fråga inte vad det här är för bild haha, ville bara inte ha ett bildlöst inlägg
Haft orienteringsdag idag. Gick väldigt bra haha eller kanske för att jag var i samma grupp med en tjej i min klass som var grym på det. Klarade 18 kontroller på 40 min, de ni! Kom hem vid fyra och var så trött. Somnade till en liten stund nu på kvällen. Imorgon börjar projektveckorna typ. Man ska typ jobba i grupp i tre veckor, föreläsningar och sånt. Lite nervös för grupperna dock.. 

Fem

Min preliminära bild till fotolektionen, självporträttsuppgift. Ska dock ta en ny senare.
- Jag hatar hatar hatar oreo och allt som har med oreo att göra. Mår illa bara jag ser oreokakor.
- Har klädkris typ hela tiden nu för tiden, behöver köpa nya kläder men hittar inget snyggt.
- Jag älskar att inreda mitt rum, köpa nya saker och detaljer. Köper nya småsaker hela tiden och byter ut saker mot andra saker. Det senaste är att jag verkligen vill sälja min malmbyrå och köpa en hemnes istället. Vill ha lite mer New England stil, passar jättebra med den bruna pläden jag har på sängen.
- Är så trött på för präktiga människor. Så trött så att jag spyr. Varför ska man hela tiden exakt följa alla regler och aldrig göra något som man inte brukar göra? Stör mig lite på såna människor.. Som alltså är för präktiga. 

Nytt i ramarna

Hejsan! Just nu är jag ensam hemma vilket är så skönt. Har sjungit en hel del, man måste ju passa på hehe. Nu sitter jag och kollar ut genom fönstret i mitt rum. Löven har hunnit bli gula. Ser så mycket fram emot hösten. Varje årstid har ju sin charm men hösten måste nog vara den vackraste med alla färger. 

Med/utan text på headern?

Ja jag vet inte. Gillar inte mitt bloggnamn alls. Skapade ju den här bloggen i sjuan, därför är namnet jättetöntigt. Åter till den stora frågan: Ska jag ha text på headern eller ha så som jag har nu, dvs ingen text? 

Börjar ju kunna det här med redigering

Före och efter redigering i Camera Raw
Lite brusig bakgrund men har ju trots allt fotat i ett ganska mörkt rum nu på kvällen. Som sagt så tycker jag det är extremt fult med den gula tonen som ni ser på orginalbilden högst upp. Men fixade bara vitbalansen så den inte ser så gult ut. Kan verkligen inte låta bli att störa mig på folk som lägger upp suddiga/överredigerade bilder på deras bloggar. Snälla, om du inte kan redigera, redigera inte sönder bilden. Det är extremt fult. Verkligen besserwisser men jag blir så irriterad på det hahah. Inte för att jag själv är bäst på att redigera men ah. Och när folk tar suddiga bilder, sure med mobilen men när man har en systemkamera så ska man väl ändå kunna få till en skarp bild? Nog om det nu haha. Btw så har jag bytt ut bilderna på tavlorna i bakgrunden. Kan visa upp bild på dem imorgon!

Happy

Tror inte jag har lagt ut denna?
Fredag, favoritdagen! Ser fram emot den här helgen, har inget plugg alls eftersom vi bara har projektveckor de kommande tre veckorna. Vi kommer ju ha prov men just nu får jag njuta av en pluggfri helg. Dagen har varit bra i alla fall. Hade mediaproduktion första lektionen, jobbade med photoshop hela lektionen kul! Sen var det lunch, skulle egentligen äta ute med några andra men hade bara 52 kr på kortet så äh. Åt i skolan med andra i klassen då. Hade svenska som vi bara skrev lite. Slutade 14.30. Alltså kommer aldrig tröttna på ksg. Allt är så himla mysigt. Älskar salarna, korridorerna, matsalen, trappan, allt haha! Inte alls någon äcklig skolmiljö, klotter och skit. Ser inte ens ut som en skola. Så fruktansvärt glad över att slippa friberga hahah. Känner mig bara så himla fri här! Till er 99:or som läser detta så rekommenderar jag verkligen Kungstensgymnasiet haha. De ska ju bli sam/beteende och ekonomi nästa år. Nu finns det ju bara estet och samsam. Blev lite reklam nu men äsch! 

Torsdag

Gud vad veckan har gått fort. Imorgon är det fredag. Älskar att veckorna går så fort. Idag hade jag bara en lektion, matte. Skippade franskan eftersom vi bara ser på En oväntad vänskap som jag har sett 100 gånger. Började då 13.25 med matte och slutade 14.40. Det går väl bra i skolan. Finns alltid någonting att göra så har seriöst aldrig tråkigt. Om vi har lång lunch/rast brukar vi i klassen gå till Espresso House så har blivit lite fattigare efter så många fikor. Måste göra klart lite saker nu, reklamanalysfilmen, svenskaboken och ngn photoshopläxa. Btw så är det himla skönt att gå i en estetklass. Ingen gillar matte och ingen är sådär överdrivet pluggig av sig. Skulle aldrig palla gå natur hahah. Skulle inte kunna tänka mig att gå någon annan linje faktiskt. Så nöjd över mitt val! 

RSS 2.0