duschen next

Ska tvätta håret nu och sen vika in lite kläder. Bakade kolakakor förut blev rätt goda men inte så. Har inte gjort något idag typ bara chillat och så. Imorgon ska jag till täby med Amanda Elin och Nora! Shit har inte träffat Amanda på hela sommaren tror jag, saknat dig! <3 Men nu ska jag gå på toa. ciao! 
 
Här är dagens outfit, spetslinne från forever 21 och svarta shorts från gina. 

Lite om dagarna

Helluw! Igår så började dagen med att gå upp och åkte till mörby c och tog tunnelbanan in till stan (östermalmstorg) med Issa och Annie! Sen gick vi runt på stan lite!! Det enda vi köpte var vatten där och så åt vi lunch. lol XD Men jag issa och annie låtsades att vi var turister som knappt kunde engelska så frågade vi random personer om vägen till åhlens så stod vi utanför osv haha! Sen var det skitkonstigt för vi frågade en man vägen till åhlens så fick vi något papper av honom och jag bara "this is very good" så var det lixom papper om könssjukdomar och sånt osv. SÅ TYPISKT MIG! Såg inte det förrens efteråt att det handlade om det. Sen åkte vi hem och sen kom Julia och hon sov över hos mig åhh vi var lite galna på ip hihi. Och tjejsnack osv. Nu har hon gått hem så nu är det tomt här typ. Ajuste issa köpte två zucchini för 10 kr på hemköp i mörby.. :) 

Saknar någon som inte finns.

Tomt.


En dag lyckas det inte. Snälla.

Godkväll ligger i sängen julia sover redan haha! Asså vi var fett galna åkte till ip och typ skrek och sprang runt på den där gräsmattan med svarta saker lol! Klättrade på en traktor osv. Julia, lilla julia.. :o aja ska sova nu godnattis


Med Julia

Sitter i mitt rum med Julia G vi har ätit middag handlat och sprungit på ips konstgräs och fan vi såg fucking vip biljetter till jbs konseert så att man kunde träffa honom och ta bilder osv men de var slut och så det hade ändå nt gått för de var så dyrt. Nu ska vi äta chips och godis osv och titta på film kramisar!!!!!

Ip me julia

M Bdj


Jäää

Hejj och godmorgon ska bara äta lunch lite och sen efter ska jag träffa Nora och Elin!! :)


gott

Idag var mormor på besök vi åt tårta och lite sånt. Sen gick hon hem och jag städade min syrras rum för hon kommer hem imorgon från Finland. Vi åt nyss indisk mat till middag, asgott! Igår var jag med annie vi cyklade till rösjön och badade och var skitflummiga och hade askul haha! Och vet ni? Jag sog en skitlång katt fast katten var  ganska så inte söt om man ska säga så. Bara Annie förstår vad jag menar haha omg! Tittar på Narnia nu i alla fall. Imorgon kommer pappa hem btw!! :D
Min snuffe

Var nöjd med era kroppar!!

En sak är jag så sjukt trött på. Det är så uttjatat och ointressant och det är ingen som vill höra det heller. Jävla kroppskomplex! Asså vafan är så sjukt trött på människor som går runt och klagar på sina kroppar och säger att de är feta eller något. Varje gång jag hör av någon "åh vad tjock jag är, eller kolla min mage" har jag bara sagt typ nej du är inte alls tjock men nästa gång jag hör det kommer jag fan hålla en hel redovisning för är så JÄVLA trött på att höra folks problem om vikt, om att de väger för mycket osv. HÅLL KÄFTEN OCH VAR NÖJD MED DIG SJÄLV LIXOM. Hur vill ni se ut egentligen? Man kan inte gå runt och tro att en perfekt människokropp är som en vs modell. Det finns ingen speciell Perfekt kropp, alla är olika. Det är likadant som att det inte finns någon perfekt människa heller. Så sluta klaga över era kroppar för det är ingen som vill höra det!!!! Det är så ointressant om vikt och sånt skit! Nu säger jag inte att alla klagar över sina fucking kroppar men ville bara få ut det här. Förut höll jag också på så där, typ nu ska jag träna mera vill ha bättre kropp osv men nu säger jag bara YOLO ät vad du vill, du förtjänar det och du kommer inte bli tjock om du äter en kaka. ommmggg.aja nu ska jag städa hejdå.
 
Det är fult att vara för smal. Folk dör av anorexia. DU är skitfin som du är så shut up and smile.

ormkvinna???!!

Seriöst älskar den här kvinnans rörelser jag menar titta hon är ju värsta ormkvinnan eller hur? Shit vill vara lika vig som henne, fast det är ändå äckligt sjukt vig hon är! 
 

vaaarm dag

skönt med lite värme! Men idag var jag i barkarby och handlade me mammis. Har inte gjort något mer idag bara tagit det lugnt. Måste passa på att köpa ny bikini osv till ....... 2013!! :D Kommer bli så jävla nice! 
Nu ska jag äta mat, potatisgratäng med quarnbitar blir till mig! 

Fjäril

Såg en fjärl i badrummet och sprang genast upp och hämtade kameran älskar att fota djur och speciellt fjärilar för de är så vackra! Men det är svårt för de rör sig så mycket så man kanske inte får en sån skarp bild.

Godmorgon världen

Idag ska vi köpa tapeter till köket. Ska bli 27 grader idag!! Riktigt varmt. Vill bada idag ska nog göra det men ska försöka få med mig någon eller några. Har inget att skriva mer har inga ideer om vad jag ska skriva om. :( Och vet inte vilka bilder jag ska ta för att det ska bli bra.
 

Dagen

Har varit med elin och alex idag först möttes vi vid brage och cyklade till täby och åt lunch tog ceasarsallad som vanligt och sen kollade vi runt lite grann sådär. oh urs haaha hände en svinpinsam grej påväg ut lol. Men sen cyklade vi till alex och fy vad lökiga vi vart efter. Sen så var vi där snackade lite osv och sen åkte jag hem och elin också sen så har jag gjort lite smågrejer här hemma.. IIIIH är så glad! Nu ska jag gå på toa snart och sen städa i mitt rum och sen tvätta håret. kramis 
 

Trassel

Har nyss ätit middag tittar på trassel jä men måste sluta för har bara 2 % kvar av batteriet men ska äta glass med hallon nu! haha


GLAD SOM FAN!!!!!!!!!!

wiiiie. Är pissglad... :DD Ville bara säga det. lol 
 
 

Milkshake

Sitter med en god milkshake i mitt rum och ska titta på film. Blev inge bad med Elsa, Elin och elsas lillasyster för orkade inte. :/ Men nu ska jag titta på filmen. 

Hemmåt

Är i bilen påväg hem från Arlanda för vi har nyss lämnat av min syrra för hon ska flyga till sin kompis i Finland och bo hos henne i 6 dar tror jag. Nu ska vi snart svänga förbi donken och äta middag ska ta ceasarsallad som vabligt äter inte längre nötkött. Just nu är jag 70 % vegetarian för äter bara kyckling. Har börjat köpa massa skitgoa vegetariska saker från fryshyllan i mataffären alltså quorn saker.. Och det bästa med att laga egen mat e att man kan lägga i saker som man tkr om. Lol


Varm dag

Godmorgon alla läsare! Sitter i soffan och tittar på Ensam mamma söker urs vad det känns larvigt tycker jag. Jag menar det är ju som om hon har typ 5 pojkvänner samtidigt och kysser alla då och då men har inget annat att titta på. Lite underhållande äre i alla fall. Vaknade kring halv elva och gick upp och solade direkt när jag hade klätt på mig, måste ju jobba med brännan känner mig jätteblek! Det ska bli fett kul för imorgon ska vi köpa tapeter till köket och tapetsera om där när de har kommit. Sen ska vi tapetsera vardagsrummet fast det kommer nog ta ett tag. Kaos här hemma , men inte lika som förut för nu har vi målat fönstrerna klart.. 
Haha urs bjuder med den här bilden

Mariehamn!

Åh saknar Mariehamn och Mariebad och den charmiga staden osv. Fast det negativa är att det är så jäkla dyrt på Åland typ ett paket polarbröd kostar typ 35 kr medans i Sverige kostar den typ 20 kr.. Men skit i det. Ska seriöst börja planera för sommaren 2013 snart för seriöst sommaren 2012 var inte såå rolig som jag förväntade mig men sommaren 2013 kommer bli askul hoppas jag. lol. Nu ska jag snart sova är pisstrött efter att ha jobbat med designen på bloggen. Ny header och lite ändringar i designen. Vad tycks? :) Tycker om det men ska nog kanske ändra bilderna i headern imorgon, får mig bara att längta tillbaka till vissa stunder. :( 

Vdblogg haha


Glad tjej här

Ska äta den här underbara bakelsen när den är tinad.. För den är fryst nu. Men är sugen även fast jag är lite småmätt.


Varje gång, blir mitt hjärta varmt. <3


Satsa!

Har få unika besökare varje dag så nu ska jag försöka satsta ska börja med bloggtrafik igen, höll på massa ett tag men slutade sen. Kommentera bloggar osv. Nice! Ikväll ska vi grilla trevlans ska ta lite bilder sen och så. Måste seriöst få bättre blogg 10 inlägg om dagen som jag hade förut ett tag typ och blogga varierat. Min absoluta favoritblogg är Juliahofsweden , hon uppdaterar bra och skriver om intressanta saker men hon gör massa saker jag gör inte mycket på dagarna än att vara med kompisar ibland och så lol! 

puuhh

Nyss städat i duschrummet lol på bilden
Om ni inte hann kolla på det förra videoinlägget var för att jag raderade det. Kände mig så löjlig och dessutom så gjorde jag den bara för att testa om videofyme appen funkade för mig har den inte fungerat förut men nu när den funkar så blir det videoblogg ikväll! tjoho! Tycker det är roligare att blogga dessutom om mina kompisar bloggar också men aja.. XD Vet inte varför men känns bättre! 
 

Sooligt

Sitter ute i solen med ett glas kall citrusdryck med en citronskiva i. Mumsigt känns så himla härligt att sitta och dricka en kall dricka när man sitter i solen och det är varmt. Sommar!!! Fast nu åkte solen bakom ett moln. Blir så himla avundsjuka när vissa sitter på en strand någonstans utomlands där det är typ 25 eller 30 grader så sitter man själv här och halvfryser när solen går i moln.. Men får tänka positivt nu! Har typ aldrig varit på solsemester ju utan bara på kalla ställen som jag har räknat ned dagarna på. Fast London och Grekland är nog de bästa hittills! Fast bäst bäst så måste jag säga grekland för de landet är så perfekt om man tänker semesteraktigt.


Hello sunshines!

Fan vad jag saknar det här! :( I början av sommarlovet fick ju 10 dagar mer sommarlov än de andra. Åh gud. 
Idag har jag inget planerat, tittar på film nu haha ni vet nog vilken men snart är maten klar och efter den ska jag nog städa för har 700 kr innestående veckopengar och ska försöka jobba av allt idag genom städningen men får typ 30-40 kr per rum så kommer nog ta låång tid. Urs är svinhungrig.. 

svar till deud

I min familj kallar vi vår Ipad för padda typ "var är paddan" osv vet inte varför men Ipad och Padda det är rätt lika? Haha men det känns lättare att säga padda istället för Ipad. Så därför kallar Ipad för padda. lol! :)

Lol

Hej! Sitter i Elins uppblåsbara säng bloggar med henes padda men måste sluta för det är pissjobbggr att skriva medämne här paDdan.. Kram!!!!

Chillar vid kvarnis

Sitter här vid kvarnis med issa och annie elsa badar ensam lol! Men hon är klar om typ en timme så vi tre får hålla på med mobilerna och lite snack sådär. Sen ska jag och elsa hem till elin och sova där. Mys.


najs

Snart när som helst typ kommer Elsa och Elin till mig. Längesen jag träffade dem så ska bli kul att träffa dem. Vi ska baka crossianter tror jag. mums! Ikväll ska jag bada med Annie och kanske Issa + kanske ngn mer ? Får se. Här är dagens outfit sålänge. 

godmorgon torsdag

Vaknade vid halv nio med huvudverk typiskt mig. Satt och grät igårkväll vid typ 23 tiden för jag lyssnade på Vampire Diaries sånger med högsta volym och sen brast tårarna. Det var seriöst magiskt.. <3 Första gången jag lyssnade på dem för har inte hittat de låtarna som var med i filmerna. Ska göra samma sak ikväll. Och de var så jävla fina. <3 Det är refrängerna som är magiska som gör så att jag gråter typ. 
 
 

Lär känna personen mer istället för att säga att det blir awkward ensam

Det sårade
Nu har jag poppat popcorn till mig ska se på zoey 101 så himla mycket barndomsminnen alltså! Har 2 säsonger kvar. Zoey 101 var mitt favoritprogram när jag gick typ i tvåan/trean men jag gillar det fortfarande nu.. <3 Haha! Har inget liv. Men för måste jag bädda sängen SUCK. Sen ska jag bara njuta av livet. Dock så tycker jag att Jamie Lynn ser nergången ut nu på bilderna när hon har fått barn fast det är hon kanske inte men ser ut som det. 
 

:(

Varför?


Uppdatering

Cha e hos annie med alex också vi har lagat asgod mat hihi och nu ser vi på film och när det börjar regna i filmen aka vi baka sa alex. Lol!


Vid hotellet


Riktigt fräscht och modernt ställe utanför hotellet i omårdet där. Alla gick runt i kjolar/kavajer, klackar, håret i en knut och en kaffe från Starbucks typ. Så jag man där själv lökig som fan, svettig, håret spretar åt alla håll efter regnet och halvblöta kläder, nice. Men annars var det ett skönt område eftersom de flesta områden i London tycker JAG är skumma och äckliga. 

Vid hotellet


Riktigt fräscht och modernt ställe utanför hotellet i omårdet där. Alla gick runt i kjolar/kavajer, klackar, håret i en knut och en kaffe från Starbucks typ. Så jag man där själv lökig som fan, svettig, håret spretar åt alla håll efter regnet och halvblöta kläder, nice. Men annars var det ett skönt område eftersom de flesta områden i London tycker JAG är skumma och äckliga. 

London del 2, svartvitt

Lite tråkiga mobilbilder. Men fler bilder från London kommer senare! 

Mmm

Nutella på sked


Solar

Kom precis hem från täby med annie. Nu sitter jag på terassen och solar är hungrig men mamma och adele lagar kycklingrullar eller något sånt. Måste seriöst bli brunare , känns som om jag är jätteblek så ska pressa idag.


17 juli

Ska åka till täby idag med Annie måste köpa bandeau till mitt hollisterlinne. aj shit vad ont i magen jag fick nu omg! aj.. Men har inte så mycket att skriva. Ni får dagens outfit bild, och sen kaos i bakgrunden. :o Nu ska jag duscha. Bloggar senare! 

Forever 21 <3

Älskar den här butiken seriöst det bästa med London nästan! Skulle kunna bo här alltså allting är så fint och så fint upplagt osv. Så ljust och inte mycket folk på övervåningen heller. 

Mot ösbysjön


Topp och shorts

Köpte detta idag på Hollister. Älskar dem men måste köpa en bandeau som jag kan ha under toppen. Shortsen är korta och låga i modellen men de passar ändå. Kramis! 

Bibblan

Sitter i bibblan här i täby. Har varit lite i centrumet med mamma och köpte ett par shorts och ett linne utan band på Hollister på rean. Det var nästan inga där. Skönt! Ska åka och bada ikväll på ösbysjön det är så varmt där..


Flygplansbild

Tog den här påväg till London. Gillar den men det skakade asmycket efteråt..


Sparkly Nails

Det ser snyggare ut i verkligheten
Målade naglarna nyss med de två nagellacken jag köpte i London (kostade bara 10 kr styck) Fanns en hel hylla med massa nyanser av olika färger. Borde ha köpt fler. Blev faktiskt skitcoolt tycker jag. Kul med lite förändring jag menar har oftast olika nyanser av rosa på naglarna men nu har jag grått underlag sen silverglittrigt ovanpå. 

Morning!

Godmorgon! Vaknade vid nio idag och sen dess har jag kollat på film ätit mackor. Vi ska köpa ny tvättmaskin idag för vår har gått sönder. Men annars har jag inga planer alls för dagen. Ingen svarar på mobilen typ. XD 

London shopping

bodyshop 100 kr 
 
Linne, monsoon ca 144 kr 
 
 
Juicy kofta ca 1481 kr 
 
deo från bodyshop ca 25 kr , mascara ca 40 kr (randombutik) 
 
shorts, butik ? ca 180 kr 
 
film ca 30 kr 
 
örhängen, ca 30 kr , forever 21 
 
Linne, forever 21 ca 140 kr ?
 
Juicy t-shirt ca 280 kr
 
Linne, new look ca 100 kr
 
t-shirt, forever 21 ca 160 kr? 
 
Kofta, Primark ca 100 kr 
 
Linne, topshop ca 70 kr 
Köpte också en till vanlig vit t-shirt på forever 21 men den ligger i tvätten för råkade spilla nutella på den..
Förlåt för dåliga bilder försökte göra video men blev aldrig nöjd och det gick inte att ladda upp. :( Men lovar att göra en videoblogg imorgon! :) 

London del 1

Fler bilder kommer snart! ^^

Utsikt från hotellrummet

Fick ta genom fönstret för man kunde inte öppna så mycket. Lite trist men rätt cool ändå! 

Hemma från London!

Klarade mig bra under resan! Flygplanet gick helt ok men fick lite panik när jag fick sitta bredvid 2 randommänniskor nästan längst fram och mamma satt längst bak i planet. Men det gick ok! Fy vad jag hatar att flyga tror bara det ska störta hela tiden. Shoppade inte så jättemycket för hann inte klart. Shit jag vill åka tillbaka ville inte åka hem till sverige alls grät nästan när vi lämnade hotellet.. Vi hann inte se London heller lol XD Gick bara och shoppade 3 dagar i rad. Men vi ska tillbaka dit snart har jag och mamma bestämt kanske någon gång nästa år eller nu på höstlovet men inget besämt än. Första dagen gick vi 7 timmar, andra 8 h tredje typ 2 h. Så vi har gått en del och vi gick lixom överallt och ända från hotellet till oxford street. Ska berätta mer sen om vad vi gjorde på dagarna senare. Men vill ni se shoppingen jag har köpt? Video eller bilder? 
 

:o

Är det myt eller har ni någonsin haft otur på fredag den trettone? Det har inte jag vad jag kommer ihåg i alla fall. 

5 fakta

1 Jag är FLYGRÄDD! 
2 Sitter oftast inte normalt på min skrivbordsstol utan med båda benen uppe eller ett ben på bordet och ett ben på stolen.. 
3 undrar ofta varför man lever, meningen med livet osv.
4 Jag älskar fortfarande Justin även fast det kanske inte syns lika mycket som förut.. <3 
5 Efter sommaren kommer jag att förändra mig, till en "ny" Celine som är självsäker och inte rädd. 
 
Kram! här är en typisk gammal bild från mitt gamla jag. 

Drömesmester..

Åh vill så gärna resa till något tropiskt fint land där det är strand, sol, värme och allmänt mysigt. Har aldrig haft en riktig "celine semester" eller jo kanske Grekland 2009 segling i två veckor men sen har vi bara rest till kalla länder Indien på vintern, Kina på vintern och det har varit jobbigt att resa när man inte är taggad och vill dit. Har varit i Spanien kanarieöarna när jag var typ 2 år eller något men det kmr man ju inte ihåg. Hur som helst så vill jag verkligen resa till något av de här ställerna. Mamma är också sugen på Italien, Sardinien och det är så sjukt god mat där också.. <3 

på flyget förmodligen

Nu är jag påväg till London yeeey! Men som ni kanske förstår så är detta ett tidsinställt inlägg. Sitter säkert i flyget nu skiträdd över att det kanske ska störta? Men är alltid rädd att flygplan ska störta när man åker med det men får hoppas att det inte gör det. Men bloggappen funkar så jag kommer blogga lite då och då från mobilen i London annars så har jag lite tidsinställda! :) 
(flyget startar 7.05) Hoppas det inte är några problem det brukar ofta vara det när jag flyger eller förseningar. 
 
Kram. 
 
 
googlebild 

Hejdå!

Vet inte hur jag orkar blogga nu, eller ens att jag orkade sminka mig nyss också. Haha! Är inte alls så trött men dock inte så supertaggad. XD Men blir väl det sen. Är så nervös för det där jevla flygplanet är flygrädd och vill inte att det ska störta. Men tror inte det kommer det. Bloggar senare ikväll kanske om jag lever. Om jag inte bloggar så kanske jag inte har internet eller död. Nejmen i alla fall kommer hem den 14:de på kvällen så det blir kulkul då lägger jag ut bilder osv. 
 
Kram, ha det så bra. <3333
 

Tomt

Har inget att skriva om. Asså vettefan vad jag ska skriva jag har lixom inte gjort något idag eller igår typ. Ska börja packa nu och kan säga att jag har sett på Vampire Diaries säsong 3 hela dagen nästan hela dagen.

Har inte mycket att skriva här på bloggen men igårkväll var jag och mamma vid ösbysjön och badade. Jättevarmt i vattnet efter ett litet tag och den här gången var jag inte ALLS rädd för fiskar, hajar och krokodiler. Börjar komma över min fobi för sånt kanske. 

VIDRIGT

Urs! Var i affären förut och såg detta.. Tycker det här är vidrigt. Hur kan man hitta på sånt här? Bara jag som känner att jag inte skulle vilja äta några jävla slemmiga maskar som godismys? Urs!! Vad tycker ni? Det här är bara för mycket enligt mig. lol 


Todays outfut

Lite konstig bild men ni får leva med det.. ;) 

Perfekta locken

Fick till den perfekta locken nästan med plattången imorse. Exprementerar mig med att locka håret med platttång. Ni som tror att "naturligt hår som är lockigt" ser ut som en ängel men nej hahaa ni ska få se verkligheten sen. 

STRESSAD

Känner mig  så himla stressad. Det är så mycket vi ska göra inför resan snart. Åker på onsdag om ca 2 dagar!! Och jag har inte hunnit planera något eller skrivit upp adresser eller något. Måste hämta ut pengar och fixa passen med mamma imorgon om jag hinner för på tis kom jag inte ha någon tid alls. Får magklumpar varje gång jag tänker på allt jag måste göra innan onsdag. Har stora påsar under ögonen så ni får inte så någon bild idag. Ska börja städa och fixa iordning och sortera kläderna.
Bjuder med en trevlig skrattbild sålänge. 
PS! Julia jag kanske inte kan sova hos dig.. Det är så mycket att göra och somsagt är jag skitstressad. :( Hatar att ställa in saker men befinner mig i kris just nu. 

tråk

Har ingenting att göra. Tittar på vampire diaries säsong 3 men det är verkligen tråkigt att alltid när man tittar på säsonger av olika serier så håller de inte sin kvalité. Fått slut på ideer? Jag menar de senare säsongerna är tråkigare än typ ettan och tvåan. Eller vad tycker ni? Titta på HSM t.ex förut blev jag besviken för några år sedan när jag såg på trean. Men kanske bara är jag. Men VD säsong 3 är så himla mörk och allt går ut på att döda och mörka scener. Fyran kommer ut i oktober som kommer sändas får hoppas den är bättre då! :)

sommarhärligt

blus - cubus
shorts: - Hollister
nagellack - gina
converse - Jarmeus
Usa bikini - style by tyra 
Armband - accessorize

Kan man bara inte spola tillbaka tiden?

Och springa tillbaks till början igen. Har sån sjukt ångest shit alltså! :( Tänk om jag hade varit mer aktiv och frågat någon innan så skulle jag fan ha biljetterna. Men nu är det omöjligt nästan. Så orättvist! Fast nej men kommer ha ett pissår pga detta seriöst. Kommer lida ända tills nästa år och tänka på det här varje dag typ. Men ska lösa det på något sätt. BelForEva

Lördagsmys


Lite smågodis, jordgubar och smultron. Mums! Ska titta på film nu och sen göra lite småsaker. Filmen är 3 h lång men kommer dock inte ihåg vad den heter. Imorgon ska vi måla vårat tak vitt i köket och på måndag ska jag vara hos Julia och sova hos henne. mys. Ny design tror den är tillfällig för den känns lite tråkig men får se. Ska ändra lite smågrejer i den senare. Ciao! 

Bildbomb från Hälsingland

Så här har ni massa bilder! Synd att vissa blev väldigt dåligt kvalité vet inte varför men får leva med det. 

Äntligen!!!

Funkar bloggappen! Det var på tiden det tycker man. Svinglad, nu kommer jag uppdatera massor på bloggen igen. Wiie!


HOME!

Är hemma vart så jäkla lökig så jag tog en dusch direkt när jag kom hem för typ 30 min sen och tvättade håret. Skönt! Men gud vad det var kvavt och fuktigt här! Bara man går ut så är det som en bastu vädret är superkvavt och exremt fuktigt som i en regnskog. Haha! Våra jordgubbar har växt massor på altanen och alla är illröda! Och sen har vi massa smultron i trädgården ska gå på jakt sen ikväll senare. Kommer visa er massa bilder, bildbomb men inte just nu för sitter i handduk och måste packa upp lite först men ses snart!
Ni får nöja er med en kostig bild sålänge. XD 

6 juli deppdag

Men har deppat hela dagen ja ni förstår nog varför min dröm blev just krossad. fuuuuck! Sen typ 2 år tillbaka har jag gråtit över att det kanske finns hopp, en dag då min dröm kanske kommer i uppfyllelse. Biljetterna är slut såklart och dessutom har vi inte haft internet på hela dagen. Vem skulle jag gå med typ? Vet inte om ens någon av mina kompisar vill gå på Hans konsert och betala typ 2000 kr för en bra plats. fuuck hatar mitt liv. Men Det är så orättvist allting! Blir så irriterad på folk som köper biljetter bara för att jävlas och sen säljer dem för flera tusen och utnyttjar oss andra tonåringar/Beliebers som faktiskt försöker få vår dröm i uppfyllelse. Kommer deppa i flera dagar och ha ångest. Vet att det finns biljetter som folk säljer men vill fan inte gå med mamma eller pappa. LOL hejdå nu ska jag gå och lägga mig i sängen och gråta. dööö 
 

Dreams

Idag har jag varit i huset hela dagen. Har läst massa böcker.. Till middag åt vi jättegoda saker vi åt grillspätt med grillad kyckling. Mums! Mamma tog också massa bilder på mig idag, så ny pp men hatar att infoga nya profilber på fb för det känns så jobbigt om ingen gillar. Haha! XD
 
Får magklumpar varje gång jag tänker på en sak. Förut var jag inte tillräckligt stor för att ha lust och så. Önskar du kunde fråga igen. :( Kollar på VD nu, åh åh. Ska fortsätta internet är sååå segt här men på lördag, i övermorgon (lördag) åker vi hem till Sthlm. Jaaa! 

Hälsingland

Ville bara säga att jag lever! Internet är såååå segt i stugan men när vi är ute på vägarna är det helt ok! Så kommer bara blogga när vi åker bil. Men det var superfint igår. Fick värsta fototillfället också så tog kameran och tog en tur. Nu är vi påväg till en mataffär. Finns inte mycket mer att säga men har tagit sjukt många bilder. Det värsta som finns med vissa sommarställen är att ibland finns det inte toaletter så man måste gå ut en jättelång väg här för att göra sina behov .... Asså urs det är hemskt jobbigt! Fast varje gång jag går på toa tar jag med mig Oliver så det är ingen fara hihi. Vi har varit med varandra ungefär i hela vistelsen än så länge asså han är som min bästis här vi går på promenader tsm och sånt. <3

landet snart

Ska packa väskan nu och sen om typ 2 timmar så åker vi. 3 timmar tar det ungefär så tror det blir middag ute på vägen najs älskar det. Men har hittat mina solglasögon så här får ni en somrig bild.. 

5 fakta

1. Jag älskar att bli fotograferad typ som värsta makeovern när folk stylar mig sen tar massa bilder. Dock så har jag nästan aldrig gjort det. 
2. Jag blir typ aldrig nöjd med saker då menar jag typ när jag möblerar mitt rum, fixar med bloggdesignen, målar naglarna osv. ni fattar! 
3. Har simsperiod just nu. spelat typ 4 dagar irad. 
4. Vill så sjukt lära mig mer om html koder och försöker men det är svåårt. Vill kunna göra underbara designers som vissa kan.. <3
5. Min drömsemester skulle typ vara Barbados på jullovet eller någonannastans där det är skitvarmt och asfina stränder att åka till på vintern och får färg.

Matbilder på Instagram..

Haha tittade förut på min instagramsida och 5/12 bilder var mat just då. Skäms verkar ju jätteglupsk och det är bara feta saker också. XD XD Men nu ska jag inte lägga upp mer matbilder eller de får fakstiskt flest likes men ändå. Haha! 
@celinees

miaow

Hola! Idag har jag varit med mamma och vi har varit på Ikea och sen köpt trosor. För har ju komplex över trosstrecket syns XD XD XD men skit it! Köpte supersöta glasstrosor och några frukttrosor med körsbär på hihi. Imorgon åker vi till Torpet asså vårat landställe i Hälsingland (norrland) urs jag orkar inte. Vi är där i 6 dagar kanske lite kortare om det är dåligt väder. Vi kommer hem den nionde tror jag. Vi kanske ska till något badhus där som ligger i färila ingen bra idé är inte så badsugen.. Kommer förstöra mitt hår i så fall och så. 

Godnatt! :3

Ska sova nu. Ganska trött. Men har fixat designen lite men ska fortsätta mer imorgon. Måste få den till i mitten och sen fixa smådetaljer. Ska bara borsta tänderna, ta på mig pyjamas och bädda sängen sen soooova. Hörs om några timmar! 

random

jag: "Mamma får jag koka ris, jag är så hungrig" 
mamma: eh aja! 
 
men har faktiskt bara ätit tre mackor (lunch) och en mellan popcorn (bio) på hela dagen så nu ska jag koka ris och så såg jag någon god sås i kylen sen tar jag typ 2 nutellamackor.. mums! men såg på bio nyss eller ja förut med Amanda och Elin snow white and the huntsman hette den tror jag den var ganska bra! Men kanske lite seg vissa stunder. Men helt ok typ! Sen så har jag cyklat till rösjön med min syrra och sen har jag mamma och min syrra målatvättat (asså man tvättar rent det innan man målar så att färgen fäster bättre..) för vi ska måla taket vitt imorgon tror det kommer bli skitsnyggt och i många fina hus så är taken vita och det är assnyggt. Just nu är den ful brun..... Sen ska vi måla taket i vardagsrummet och kanske skaffa spotlights i vardagsrummet men får se! kommer iaf bli awesome! 
tråkig bild men har ingen annan bild att visa orkar inte. XD

RSS 2.0