tråkigt igårkväll

Spökena lyser i mörket
Plockade fram fimoleran som jag höll på med för kanske 2 år sen? Tårtan blev finare än vad jag förväntade mig faktiskt. Kanske ska börja med fimolera igen? Njaa, gjorde bara de här små grejerna för hade ingenting att göra. Det är inte riktigt min grej längre med den här "stilen" men några fler saker kanske jag gör och visar upp här. 
 

wb fotograf

Hellå! Höstlöv är så himla skönt, men det dåliga är att jag är rastlös hela tiden. Det enda som finns att göra är att äta.. Och vara inne på datorn. Det enda verkligen. Men ska inte klaga, det är mycket bättre än skolan. Vet inte vad jag ska skriva för har inte gjort något speciellt. Förutom igår då var jag och kompisar i täby och badade sen åt på tacobar sen sprang till donken och köpte pommes osv. Men hallå nachoportionerna har blivit jättesmå??!?!? Man får inte så mycket mat för de 77 kronorna. Avskyr när matportioner ändras och blir mindre + dyrare. åh gud vad töntigt inlägg det här blev. Aja nu ska jag kolla i min gamla garderob, hittade ju massa roliga saker där igårkväll. 

Varför jag gillar dokumentärer

Har alltid gillat att se verkligheten. Tycker det är så intressant med program som visar hur folket är, åsikter och verkliga händelser. Dokumentärer visar verkligen en del av mänskligheten, eller en del av världen. Det är så intressant med dokumentärer för man lär sig verkligen att världen är annorlunda och dessutom så är det väldigt intellektuellt. Saker som många inte vet får man reda på. 

dokumentäär


Kollar på en dokumentär på yt. Det finns seriöst hundratals sök bara på "bbc documentary"! Var så himla rastlös förut så kollade i min minneslåda på massa bilder, skolfoton, kalasinbjudningar och sånt. Haha roligt att man bjöd alla i hela klassen typ..! 

höstlov är så skönt!

 
förlåt för bildbrist (återigen) men ska verkligen börja ta fina bilder. btw, min weheartit sida är så deep. men tycker nog att weheartit är den bästa appen (efter instagram)!
Älskar att sova ut på mornarna så himla härligt. Dock så är jag väldigt lat och kollar bara på film eller spelar sims (xD) så ja. Imorgon ska jag i alla fall vara med litt kompisar. Vi ska bada och sen äta lunch i täby. Vill också verkligen börja träna. Typ jogga eller så för vill så gärna vara i form, bra kondition och fit kropp och så men börjar aldrig. Ska börja imorgon har jag bestämt nu, powerwalk. Det är bara ett + om det regnar för då är det inga andra i skogen. Aja ska fortsätta kolla på film nu och snart sova.

Höstlov/halloween i skolan imorgon!!

google bild 
Sket i franskaläxan. Har typ 30 meningar som jag ska kunna stava men orkar inte.. Har suttit minst 30 minuter varje dag men kan ändå bara 3/30 stycken haha. Men ja kommer få typ 1/10 imorgon men bryr mig inte för har ansträngt mig så många gånger den här terminen hehe. Imorgon ska alla i skolan klä ut sig, och jag med för första gången på friberga. varför har jag inte klätt ut mig förut? Kanske för att då man är 7a/8a så tycker niorna att man är töntig men nu när jag är 9a så är det en heeelt anna grej! Svårt att förklara men ska i alla fall vara cowgirl, kom inte på något annat och vill inte köpa massa grejer heller. Kommer bli rätt okej ändå för har rutig shorta, boots, hatt, flätor och så. 

Halloween

weheartit
Får alltid googla halloween för stavar alltid fel på det! Längtar verkligen till fredag då är det lov och ja halloweentema på skolan. Ska "klä ut mig" med några kompisar men inga ideer än har vi. Oj min svenska är jättekonstig. Alltså gud är så ensam, sitter i mitt rum och skrattar helt själv för tänker på roliga saker. Hahah asså. Och det här inlägget var det fulaste på länge.. goodbye. Nu ska jag fortsätta dricka te och kolla på paradise hotel!

Detaljer

Kommer aldrig släppa sims 2! haha.. Bilden blev lite dålig (och färgerna) men tog bilden från min mobil direkt på skärmen. Har spelat sims hela dagen typ, men det är så bra tidsfördriv och kreativt faktiskt! 
 

ingen bild

Efter skolan fixade jag och elsa prao tillsammans! Vi ska praoa på ett hunddagis nära. Har praoplats en vecka nu så nu behövs det bara en vecka till.. kanske! Men vill praoa hos mina föräldrar men får typ inte det för de vill att jag ska vara på en riktig praoplats och inte hemma hela dagarna. Har pluggat matte, lite franska och typ 2 timmar musik. Har musikprov nästa måndag och det här är det första provet som jag VILL plugga till. Tycker det är jättejätteroligt att plugga, lyssna och få veta massa om klassisk musik. Mest för att det är intressant och för att jag tycker musiken är fantastisk! 

Härliga lördag

Effekten är så galen men ni ser mitt hår i alla fall, klippte mig igår
Vaknade upp med ett leende, tack o lov det är ingen skola idag! Solen skiner och allt är bara jättefint ute. Just nu håller jag på att göra en systemåterställning på min gamla compaq. Vill så gärna spela sims 2 haha.. Om det inte funkar så måste hårddisken lagas. Ska göra lite frukost snart och sen vet jag inte. Älskar såna här dagar då jag inte gör någonting och bara myser runt. Ikväll ska jag sova över med lite kompsiar! Aja, hörs senare. 

Nu börjar jag sakna sommaren lite

Lite bilder från sommaren :)
Fast välkommnar hösten ändå eller hur man ska säga. Jag älskar alla höstens färger och njuter varenda sekund jag går utanför huset. För alla fina löv kommer snart falla ner och snart blir det träd utan färger. Så ja, sommaren är bäst men känns bra ändå med hösten!

Glad :)

Förlåt, ska verkligen börja fota för har sån bildbrist.. Här är en bild från tyskland i alla fall
Idag har varit en bra dag! Har varit glad idag förutom typ 10 minuter på bilden. Fick typ något deppanfall och var sur i tio min men det gick över på som sagt 10 min. hahha. Slutade halv två men stannade lite efter för att göra en sak och kom hem vid två. Har pluggat biologi för ska ha omprov på någon del för fick bara E så jag fick göra om, men det kommer gå bättre imorgon! Ska klippa mig imorgon efter skolan om det finns någon bra frisör i stinsen. Har så himla svårt att lita på frisörer för gråter typ alltid efter om jag inte blir nöjd (hänt mer än 3 gånger haha). Måste växa upp men ärs det kommer bli fint tror jag. 
 

trött


Pluggar lite i sängen. Måste plugga intensivt snart, efter det här blogginlägget. Imorgon är fredag och tack o lov!! Så skönt det ska bli. I helgen vill jag klippa mig så hoppas jag kan göra det. Har haft komplex för mitt hår i ca 2 veckor kanske. Det står ut jättemycket och ser jätteslitet ut. Men vill egentligen bara klippa mig för att tunna ut det, för det är hemskt att ha dålig hårdag dag in och dag ut vad jag
än gör så står det ut och är hemskt.. Nu måste jag plugga mer. 

kvällstankar


Försöker sova men kan verkligen inte. Funderar på så många saker och ja kan inte koncentrera mig på att vara trött? Lyssnar på 1D och blir fett peppad på skolan, eller känner mig starkare typ. :) En  sån känsla att jag ska sluta bry mig om allt som jag gör fel/tycker är pinsamt ska jag glömma
osv. Jag menar ingen bryr sig egentligen  och ja.. Alla är fokuserade på dem själva och jag behöver inte vara den tjejen som tar mest plats eller så för att må
bra och ha kul. Har kommit på att jag har faktiskt kul i skolan. Skrattar så
himla mycket med mina kompisar och ja.. Har egentligen inte mått såhär
bra (i genomsnitt) på flera år. Ska verkligen inte klaga då det finns miljoner andra som har det värre än mig i skolan. 

Sängkappa + blommigt påslakan ?


Känner mig stolt nu när jag har städat rummet + badrummet. Nu är min säng perfekt typ, med sängkappan på. Haha gud sängkappa låter så fult men är nöjd i alla fall! 

Harry Potter maraton


Ligger i soffan och degar hos sandra med några andra! Vi har hp maraton och har snart sett klart första filmen sen ska vi se andra tredje osv! Asså har så sjukt mycket snacks så det är inte sant.. Typ 4 200 g choklad, tre chipspåsar, 3 påsar popcorn, 4 liter läsk osv! haha det är galeeet. Ska fortsätta se på filmen nu, är ashungrig o vi ska snart äta! 

sötsöt


Woho! Nu kan man äntligen ändra bildstorleken på blogg.se appen. Den äger seriöst, funka utan problem och allt är så fräscht! Har nyss satt upp sängkappan på sängen åh det blev så snyggt! Visar bild sen för mitt täcke måste torka så jag kan visa bild på allt på en gång. ;)

Tack för trakteringen tack för serveringen


Sitter på bussen nu påväg hem. Slutar egentligen fyra men skippade no:n för har så sjukt ont i huvudet.. (mina föräldrar har föranmält) På kören så fick jag sådär ont för alla skramlade med "instrument". Påminner mig om musiklektionena i 4,5,6an då det var ett helvette.. Hade så himla ont i öronen hela tiden för min musiklärare spelade jättehög musik. Var tyo bara jag som tyckte det men har väldigt bra hörsel.. xD Aja! ska äta när jag kommet hem ät svinhungrig.

lycka

lite slarviga lockar, aja det få vara så
Kollade nyss på tonårsbossen. Har längtat efter programmet faktiskt och blev jätteglad när jag såg att det har kommit ut en ny säsong så från och med nu varje måndagkväll! Tvättade håret förut, känns bra. Tycker det är så stressigt att tvätta håret under skoldagarna men ja nu har jag typ inga läxor. Har lockat håret, hoppas det håller sig till imorgon och efter idrotten. 

tråkigt i skolan

haha gud vad awkward när jag ser att någon person ser mig sitta och ta egobilder på datorn genom att hålla datorn i luften och le.. helvette xD
Hallå. Har nyss haft hkk prov. Det gick bra, kunde allt och så. Nästa lektion börjar om 35 min så kan göra vad som helst fram till dess. Sitter i soffan och framför mig sitter nora och elsa sociala.se. De läser böcker och ja ba jahopp.. Kan inte koncentrera mig att göra någon läxa. Skulle aldrig kunna läsa, hatar böcker. Tycker böcker är så tråkiga. De enda böckerna jag tycker är ok är katarina von bredows böcker. men läser aldrig böcker, bara då jag måste.. 

RSS 2.0