Visste du att?..

- Jag läser över 20 bloggar varje dag
- Haft scenskräck sedan sexan. Var som värst i sexan/sjuan men har även problem med det idag. ):
- Kollar instagram hela tiden, såfort jag inte har något att göra
- Vill resa jorden runt 
- Börjat älska kärleksfilmer då jag bara gråter ut haha
- Stör mig jättelätt på folk nuförtiden
- Har social fobi, värre vissa dagar och mindre andra dagar
- Blir jättelätt sur och irriterad på folk
- Har typ inget tålamod. Kan stå och vänta i en kö för att köpa något och blir alldeles varm, sur, irriterad och tänker massa svordomar för är så sur.. lol
- Det kan ta en timme för mig att välja kläder som jag ska ha på mig. Därför väljer jag alltid "outfiten" kvällen innan skolan

absolut ingenting

Rubriken beskriver mig haha, gör absolut ingenting. Har ingenting att blogga om för jag gör ingenting och orkar inte sätta ihop massa klädcollage och sånt, känns så onödigt hah.. Satsig på bloggen verkligen. Saknar mina vänner :( Går runt och öppnar kylskåpet minst 10 gånger om dagen och bara kollar om det finns något att äta men nejnej bara äckliga saker. Vill ha onyttigt, socker, kakor och mat. Om ungefär en månad ska jag börja träna till sommaren. Haha förstår inte varför folk helt plötsligt har något emot att man vill komma igång med träningen för att få en snygg kropp. Det är hela tiden snack om skönhetsidealen (ja jag tycker det är vidrigt) men man borde ändå få välja själv hur man ser ut utan att folk bara ehh.. Aja, lite random snack. Ska fortsätta plugga nu för har inget annat att göra. 

Hejhopp


weheartit
Ligger i soffan och kollar på Top model Sverige. Snart börjar det nya avsnittet! Urs avskyr verkligen en tjej där, hon är sjukt egoistisk och skrytig vet inte vad hon heter men hon är blond.. Säger mycket men aja. Himla underhållande i alla fall! Idag har jag varit hemma hela dagen (nähä!?) och pluggat och spelat sims. Så har alla dagar på lovet sett ut. Knappt gått utanför dörren vara suttit hemma, pluggat, spelat sims. Roligt lov jaa. 

åh

Kan fortfarande inte smälta filmen The notebook. Varför har jag inte sett den förut?!?! Har ju gått miste om världens bästa film i 10 år, lol! Det var i alla fall den bästa filmen jag har sett och jag satt och grät som en bebis. Och i slutet, grät så mycket så att jag knappt kunde få luft, ville ju inte låta så högt så att jag väckte alla (för det var typ mitt i natten) så försökte gråta tyst. Haha helt sjukt!! Har tänkt på filmen hela dagen herregud. Tack ellie för tipset hihi! :) Ska se om filmen ikväll, skulle seriöst kunna se den 100 gånger irad. 

Böcker

Bästa bästa bästa
Försökte läsa en svensk fanfiction om The fooo på wattpad (nej jag gillar inte ens the fooo så mycket). Läste en sida för klarade inte av alla grammatiska fel och konstiga böjningar.. Funderar seriöst på at skriva en bok själv (som ingen ska läsa hehe..) Skulle inte klara av att andra fick läsa för jag vill att boken ska vara realistisk och har inte så bra självförtroende för att andra ska kunna läsa den. Svårt stt förklara men gud kul det skulle vara att kunna bestämma allt själv!

Måste faktiskt skärpa mig!!

Såhär ser mitt lov ut! Men det kommer löna sig längre fram.
Alltså jag är så himla lat verkligen. Jag pluggar nästan ingenting förutom till fysikprov där jag vet att jag kan få bra resultat. Anledningen? Jo dels för att jag har tappat lusten! Lönar det sig att plugga inför ett kemiprov varje dag i en vecka 1 h, och sen bara få ett E? HAHA, välkommen till Sveriges sjuka skolsystem. Aja, satsar bara i de ämnena där jag vet kan få bättre än E. För vissa lärare jag har älskar ju att sätta E på sina elever, varför ska de bry sig lixom? Oj gud vilken dubbelmoral text märkte jag nu, pluggar knappt och klagar på E nejmen så är det inte riktigt bara i några få ämnen..
 
Det jag ville säga var att jag pluggar knappt något för är så jäkla lat! Jag tar inte skolan så seriöst som jag borde göra, men får ändå hyfsat bra resultat, mycket C och B.. Det är väl bra? I guess, för pluggar som sagt inte så mycket som jag borde göra. Men nu under lovet ska jag skärpa mig. Kommer ändå inte ha något att göra för alla är typ bortresta så då kan jag lika gärna plugga.. Mina föräldrar säger ofta till mig att jag inte har något "flow", har inget mål om vad jag vill göra. Och ja det är ju sant? Slösar verkligen bort min tid på att argumentera på skitsidor istället för att göra något vettigt typ. Men jag har ju inget mål i livet riktigt.. Det är det jag måste hitta! Jag har ingen motivation till något och jag behöver ett mål som jag kan se fram emot.  
 
För vad vill jag? Lol alltså jag vill typ ingenting, jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv. Ena dagen vill jag lixom ha "svenne" liv, ha ett vanligt jobb, 2 barn kanske, köra volvo och bo i en villa i skarpäng typ haha, och andra dagen vill jag lixom flytta utomlands, bo i Australien ett år och plugga. Ärs kommer ingenvart med den här texten. Är inte ens bra på att skriva texter för min svenska blir alltid konstig. Kanske ni har märkt för jag skriver inte så jättebra för har så många ideer i huvudet och vet inte hur jag ska uttrycka mig och då blir det bananpannkaka lol. Lol, hejdå! 

grymt

Wow den har fått 15 miljoner visningar på en vecka. Och tjejen som sjunger är bara 11 år!! Hon har verkligen jätteren röst. 

Kan ej prata

Haha nej sitter verkligen inte och ler såhär lite smått, men behöver se normal ut på bilden lol. Behövde täcka mitt hår för ena ögonbrynet för det ser HEMSKT ut
Väntar på att mina föräldrar ska komma hem med mat till mig, gooh mat så jävla gott finns inget godare. Det är pasta med tomatsås och massa ost som man värmer i micron. Låter fett äckligt men det är heaven! Kollar lite på Breaking Bad första avsnittet, inte så bra men har bara sett 5 min så ska fortsätta se haha. 

Flum flum

Tack o lov att jag har Photoshop annars hade alla bilder varit så himla mycket fulare än vad de redan är haha!
Har nyss druckigt en kopp söderte med skummad mjölk. Har druckigt det så mycket när jag har varit sjuk. Sitter och lyssnar på "I see fire" och ska snart göra Yoga flum flum. Nejmen ska slappna av lite. Längtar så mycket till sportlovet, bara 3 dagar kvar woho! 

Förlorat luktsinnet..

 
Asså åh hatar att vara såhär sjuk. Har förlorat luktsinnet, eller känner inga dofter alls inte ens min starkaste parfym om jag sprejar lite. Himla jobbigt. Är inte ens täppt i näsan så man ba wtf? Dock nyser jag mycket men är inte täppt eller så. Aja det är bara så jobbigt det här.

It's all about the light

Arkivbild wb

Äntligen lite sol

Ligger i sängen och kollar på solsidan. Är sjuk fortfarande. Känns som om det var ett år sedan solen tittade fram för det har ju varit grått och molnigt VARJE DAG sen typ december.. Kom på nu hur sjukt mycket jag saknar sommaren. Ska bli så himla skönt med sommar. Sommarkänslan, fåglarna kvittrar, gröna löv på träden, blommor, skolavslutningssånger och allt. 

Längtar.

Bilden är från nyårsafton
Vet inte hur många gånger jag har sagt och tänkt det här på sista tiden - längtar så mycket till gymnasiet. Jag är så sjukt nervös och vet att den dagen jag börjar kommer vara den nervösaste dagen någonsin! Jag fruktar för gymnasiet är rädd för allt möjligt såklart, att jag inte ska trivas, hamna i en klass som känns fel och sådant för jag är ingen optimist (?). Är verkligen trött på friberga nu, är så sjukt jäkla trött på den. Allting verkligen. Är trött på korridorerna, dumma lärare som är superstränga med betygen, jobbiga personer, maten och fyfan verkligen allt. Tur att jag bara har mindre än en termin kvar i den här *host* skolan. Vill lixom bara bort på en gång och aldrig återvända. Innan jullovet så tänkte jag hela tiden att jag skulle ta vara på den här tiden, för jag har bekvämligheten med kompisar och sånt men nu känner jag mig redo att öppna dörrarna till friheten. Haha vad poetiskt det lät. Nejmen jag är så klar med den här skolan och allt som finns innuti där och ärligt talat så orkar jag inte bry mig längre vad andra tycker om mig där.. Ville bara skriva av mig här på kvällskvisten. Har valt gymnasium nu också. Det blev;
1. Täby enskilda: ekonomi, ekonomi.
2. Täby enskilda: sam, beteendevetenskap.
3. Kungstensgymnasiet: sam, internationell.
4. Kungstensgymnasiet: estet, foto

Sjuk

Från igår, min sötis haha! Bär typ alltid runt honom såhär, när jg lagar mat, ska hämta något eller så. Så fin katt! 
Ligger hemma sjuk i soffan. Började igår med att ja hade ont i halsen och nu har jag ont överallt haha. Höger öra, huvud, hals och yr.. Det är ju bara en vecka kvar av skolan!! Så onödigt. Men en positiv sak är att om 24 dagar åker jag och mamma till London!! Är så taggad och håller på att göra en lista på allt jag ska köpa. Ska fortsätta se på Simpsons nu.

Alla hjärtans dag

Fick den här fina rosen gratis på coop idag, blev så glad!
Har inte gjort något speciellt idag. Eller jo följde med mamma till ikea och köpte en rund spegel och lite annat till mitt rum. Känns som om jag övermöblerar mitt rum nu, känns inte bra.. Om jag hade ett större rum skulle det vara så mycket roligare att möblera och typ mörkbrunt golv istället för typ ljust fult golv som jag har. Hur som helst så är det himla skönt med fredag och om en vecka är det lov. Kommer ha så tråkigt lov för alla är ju typ bortresta förutom jag. Vill också ut och resa men det blir senare iår, kanske London i vår och kanske någonstans på höstlovet men inget spikat än. 

Roligt liv jag har

Vill inte skriva ett surt inlägg nu så håller mig borta från bloggen lite för ångrar mig alltid efter. 

assåååååååååå

Jag orkar inte. Hans röst och gitarrspel är så sjukt rfnewajbfdjkbjwekr bra. Justin Bieber släng dig i väggen för här har vi en riktigt bra röst. 

Tar paus från vilandet för att plugga


Från aquaria igår. Tog bilden med min iphone så den blev inte så bra.
Är påväg hem från plantagen nu. Varje söndag åker jag och min familj till ett café och pluggar typ. Köpte någon inredningsflaska och en växt. Imorgon är det skola och skulle göra allt för att slippa gå dit. Har uppspel men det ska väl gå bra och om det inte gör det får jag väl göra om det senare. Idag var en sån dag då jag bara ville ta flyget till typ karibien och aldrig komma tillbaka till  sverige.. Aja! Ska försöka tänka positivt nu, men det kommer man långt. 

Mysigt


Köpte de här svarta jeansen igår för 99:- på hm och koftan från hm för 199:-
Igår var jag i täby med elin vid 10 när de öppnade. Kollade i massa affärer och köpte det ovan och ett glittrigt gellack. Nora kom vid lunch och åt med oss sen åkte vi hem kring halv två. Nu ska jag åka till aquaria med min familj haha lol. 

Behandla andra som du själv vill bli behandlad?

Är inte sur eller något men det här är en sak jag kom på nyss!
Asså både ja och nej. Själv så behandlar jag andra som jag själv blir behandlade av dem, eller jag försöker göra det. Varför ska det varför vara en själv som alltid tar tag i saken? Det är det jag blir irriterad på! Om någon ger mig en sur blick så ger jag en sur blick tillbaka. Gud vad bitter jag låter nu men blir verkligen irriterad för vissa borde verkligen bete sig bättre. Ibland undrar jag varför vissa inte kan bry sig lite mer..

Mer än ett år sedan

Wow känns typ igår som om det var den åttonde december
Idag var jag hemma hela dagen. Hade vinteridrottsdag och hade 2 friskis och svettis pass men hade ont i halsen och man ska inte träna när man är krasslig så ja var hemma. Har pluggat och städat mitt rum idag. Juste har målat naglarna med gellack också, så snyggt i alla fall på vänsterhanden. Naglarna är så himla mjuka och fina. Ska definitivt köpa massor av färger för det här var asnice! 

Vidriga vidra svin.

Ni som har sett finalen och vem som vann förstår mig nu. Jävla vidriga svin säger jag bara. Urs vilken idiot. Är seriöst arg nu på den personen. 

15

<3
Känns sjukt bra att vara 15 nu. Lite jobbigt är det väl att alla blir 16 och jag blev nyss 15 men ärs! Hade i alla fall en jättebra födelsedag. Var i skolan och det var jobbigt för var så trött men helt okej var det ändå. Sen kom jag hem och bara slappade åt pizza till middag, öppnade presenter och åt tårta. Fick gellack (:D), 1 gellack lack, en dekorationstavla eller något, en lykta med typ gammal stil, någon klädsak, en skrivbok/dagbok, 700 kr och lite fler smågrejer som jag har glömt vad det var. Men är jättenöjd för ville verkligen ha gellack och pengar heheh! Nu ska jag vänta i 40 min till PH börjar. Godnattisii, skönt för har långhelg nu. 

Nästa vecka är chill.


Vet inte om jag har lagt ut den här innan men tog bilden från ett fiskmuseum i tyskland. Haha så
rolig.
Blev klar med religionsuppsatsen för kanske 1,5 h sen. Hoppas verkligen att jag får bra betyg eftersom det här är den enda uppgiften som bedöms i religion. Gick kanske lite off topic när jag började skriva om kvinnoförtryck och om annorlunda värderingar men antar att det handlar om etik och moral. Hur som helst så är ju hela den här
debatten om feminismen så inne så känner mig modern som skriver lite med sådana tankar lol. Ska sova nu och sedan är det bara 3 skoldagar denna vecka. Ser mycket fram emot den här veckan har inte mycket plugg men måste ändå plugga för näst nästa vecka är det mycket. Godnatt! 

Lördagkvällen = uppsats


Dör.
Ville bara säga godnatt nu. Min blogg känns så tråkig och det enda jag skriver är typ bara vad jag gör och tankar. Men det får vara så för orkar inte satsa så mycket för det är ändå bara 10-15 unika besökare per dag haha. Spenderade hela lördagkvällen med min religionsuppsats som ska va typ 6-8 sidor lång. Fast jag tycker det är fett kul faktiskt, intressant och enkelt när man väl har kommit igång. Har skrivit 5 sidor nu men känns som om jag har gjort fel men hoppas jag får bra betyg för annars tänker jag fan klaga lol. 

:)

Någon randombild som jag hittade i kameran 
Igår var jag och Elin på öppet hus på täby enskilda. Vilken positiv överraskning!! Tyckte verkligen om skolan och det kändes rätt efter typ 15 minuter. Alla verkade jättetrevliga där och hade en jättesöt guide som visade oss runt i skolan lol. Just nu står täby enskilda som etta på min gymnasielista ekonomiprogrammet, tvåa står kungstengymnasiet men ska dit på öppet hus på måndagkväll. Det är bara de två gymnasiumerna som jag vill gå på. Har kollat mycket på gymnasium.se och då hade täby enskilda i genomsnittligt betyg 17,0 (vilket nästan motsvarar B i alla ämnen på ekonomi) och bara för att jämföra (..) så hade dagy bara 13,6 i genomsnittligt betyg (D ungefär). Jag säger inte att dagy är dålig men tror lärarna är stränga med betygen såsom min nuvarande skola är, men förstår ändå de som vill börja i dagy varför de vill börja där och så.

RSS 2.0