Splayday event

Ligger i sägen och ska sova strax sova. Idag var som sagt eventet för alla youtubers som är med i Splay. Det var så kul att få se de som jag bokstavligen följer nästan varje dag på youtube. Som clara henry, NormelTv, 2chips1cola, lakidoris, Manfred, felicia bergström, keyyo, misslisibell haha osv! Gud vad man alltid blir förvånad över hur korta folk alltid är i verkligheten. Vet inte vad man förväntar sig men visst är det typ så att "kändisar" är fett korta irl? Typ som Justin Bieber. Hmm men nu ska jag sova för ska upp klockan halv sju imorgon. Börjar 8 och slutar 12 så det är skönt! 

Ogillar (-) och gillar (+)

- Folk som medvetet låter bli att svara på sms/liknande på en gång. Asså what?! Jag ser nästan alltid smsen efter en minut och förstår mig inte på de personer som medvetet väntar med att svara, fast de har sett meddelandet men inte r:at det. Jag vill ha svar när du ser det, inte 10 min efter för att du inte vill svara för snabbt, suck haha. 
 
+ Spontanitet. Ok har nämnt typ 100 gånger att jag älskar spontana människor. Livet skulle bli så mycket enklare med mer spontanitet i vardagen. 
 
- Dryga kommentarer. Man kanske inte tycker likadant om allting men att alltid ge dryga kommentarer för att man inte tycker om samma saker är inte kul. DON'T. 
 
+ Glädjespridare. På en dag hinner jag "beta av" 100 olika humör. Sur, irriterad, glad, taggad, stressad, ja allt. Men glada människor gör mig faktiskt bara gladare. Älskart!

Jobb

Från igåår!
Var faktiskt inte så trött imorse när jag gick upp. Kom hem ganska tidigt igårkväll/natt så var hemma till typ halv ett. Sedan skulle jag upp vid sju och jobba som sagt för Splay. Det var faktiskt riktigt kul! Även fast dagen var lång så känns det häftigt tatt få fixa inför eventet imorgon. Så kul med alla youtubers som kommer. Haha lär ju bli starstrucked imorgon. Tagga träffa misslisibell lixom. Haha nejmen är riktigt trött nu så ska bara sminka av mig och sedan kolla på film i sängen. 

E det fest, får man komma

Ikväll blir det halloweenpartaj hos Ella. Har svårt för det här med utklädnad.. Är för snål för att köpa något nytt och satsa känns för jobbigt haha. Men ska i alla fall vara Mimmi Pigg, vinröd festlig topp, svart kjol och Mimmi Pigg öron. Känns tillräckligt utklätt. Ska gå om typ 20 min så det här blev ett snabbt litet inlägg. Lär ju ta det lite lugnt ikväll eftersom jag ska jobba imorgon.. Aja ingen har väl dött av att vara liiite bakis dagen man jobbar?? 

Jobba i helgen

Vaknade upp utvilad idag. Idag är sista "lediga" dagen för imorgon börjar jag och mitt tjejgäng att jobba. Paula kirrade jobb åt oss för Splay-helgen så vi kommer pynta och assistera under youtubeeventet. Så sjukt nice och fett värt. Bästa Paula *emoji hjärtögon*. Förutom det så rullar allt på hehe. :))

Oskönt

Inte från min bästa sida haha
Så jäkla oskönt av folk att avslöja PH vinnarna. Läste på kissies blogg och skulle sedan kommentera hennes inlägg men så ser jag fler idioter som avslöjar ph vinnarna?? Asså fy vad oskön du är som människa. Det är ju förfan månader kvar av programmet typ. Hoppas i alla fall att det inte stämmer det jag läste men inte kul längre.. 

Natti

Ska strax sova, efter det här inlägget. Vill bara kommentera hur fucking rolig Oliver var i kvällens ph avsnitt. Han tror han är så himla smart hahah ja satt bara och skrattade. Typ jag efter ett prov ibland. Man känner sig så smart men så är man helt ute och cyklar. Äeee fy vad kul. Godnatt nu ska jag sussa.

Höstfärger

Förra helgen köpte jag denna kruka + blomma på plantagen. Passar perfekt till höstfärgerna ute. 
Godmorgon! Vaknade vid sex imorse (blev väckt av att de andra skramlade i köket). Jag hatar verkligen att bli väckt. Om jag inte vaknar av mig själv blir jag på enormt dåligt humör haha! Har hunnit städa mitt rum och spelat lite sims. Har inga planer idag vilket är skönt. Det är såhär lov ska vara. Man ska ta dagen som den kommer! 

Mellanmjölk

Ibland blir jag bara så fruktansvärt trött på att vara den här "mellanmjölkspersonen". Man har det bra och bekvämt men det är ingenting mer. Betygen är varken superdåliga men inte heller jättebra. Man är inte jätteful men inte heller supersnygg. Allt är dugligt lixom. Jag har börjat jämföra mig så mycket med andra personer. Om någon t.ex. gör ett finare och bättre arbete eller får bättre betyg. Självklart så glädjer det mig att det som andra gör går bra men det är jag som känner av dålig prestation från mitt håll. Som den senaste fotouppgiften. Missförstod den totalt. Och när jag har jobbat med den i 2 veckor och till slut faktiskt läser uppgiftsbeskrivningen noggrant så förstår jag att jag har gjort fel. Jag har misslyckats. Fyfan vad trött jag blir. Det är ju bara mitt fel. Det är ju jag som inte anstränger mig tillräckligt mycke. Klart som fan jag vill vara bäst? Klart att alla människor vill vara bäst? Just nu känns det som om det går åt helsike med skolan. Jag är för lat. Det är ju jag som väljer att inte anstränga mig till 100 %. Jag behöver ett mål, ha en röst som säger GO GO GO! Men det har jag inte, jag smälter bara in och är just den där mellanmjölkspersonen. 

Autumn lookbook

Paulas video som vi filmade igår som jag och och resten var med i. Så himla snyggt gjord! Titta och prenumerera på hennes kanal vettja. :))

"Nu är det bra, nu är det nog" - lottis

Godmorgon! Skönt att vakna upp utvilad haha. dag har jag tänkt chilla. Ska följa med mamma och pappa och välja golv. Städa rummet ska jag också göra. Blir nog lite invigning av Sims idag, som jag har längtat. Juste det är ju vintertid nu. Nu är sommarhalvåret verkligen över. Shit varför går tiden så snabbt?! 

Vi kör tills vi dör

På tal om att va spontan som jag skrev i förra inlägget. Jag och lottis köpte två biljetter till teg's och åvas halloweenfest i skyddsrummet av hennes tindermatch. Åkte till åkersberga och hämtade dem och några timmar senare var vi där haha! Så kul spontana människor är det BÄSTA jag vet. Att ba säga ja till allt och köra det gillar jag! Det var i alla fall en kul kväll, snackade med många. Även fast det hände föera stela grejer som jag ångrar så mycket så känner jag lite vafan lixom. Vi kom hem vid tre till Lidingö och somnade direkt. Idag gick jag o lottis och mötte upp issa, paula, jb och cata för att filma en grej till paulas yt kanal. Tänkte länka den här när den är klar. Nu är jag hos mormor. Vill bara hem och sova NU. 

Käpprätt åt helvete

Drömmiga Italien
Nu lägger jag plugget åt sidan. Hade franskaprov idag som gick käpprätt åt helvete så all min pluggenergi ligger på 0. Har ju inget mer plugg kvar att göra heller. På tal om ingenting, känner att jag vill göra något riktigt spontant. Vet inte vad men bara vara spontan och shit. Äh vet inte vad jag ska skriva mer, ni får hade bra. :))

Säga till när det behövs

Jag önskar att jag inte var så konflikträdd. Eller ah, bara säga till när jag inte håller med/tycker något är fel. Till exempel förra fredagen när jag och elin beställde pizza. När vi hämtade pizzan sa pizzabagaren att det inte var någon tomatsås i utan att jag skulle få den i en burk på sidan? Eh what the fuck? Där och då blev jag så arg, gråtfärdig och riktigt irriterad. Det jag hade besällt var en calzone utan skinka. Så fick jag bara ost i? Okej fan vad det här exemplet känns så oseriöst nu men varför accepterade jag det ens? Jag skulle ha sagt att han får göra en ny pizza. För vem fan äter en pizza utan tomatsås i? Med bara ost? Seriöst varje gång jag bara hör någon säga till någon annan, för att de faktiskt står upp för sig själva så känner jag bara YES, go you! Hädanefter ska jag verkligen inte ta skit. Inte i vardagliga situationer, aldrig. Alla ska stå upp för sig själva. 

Det bästa som finns..

Visst är jag söt?
...Är att ha ett smeknamn. Ärligt alla som känner mig måste kalla mig celle haha eller i alla fall mina kompisar. Nejmen det var bara en liten grej jag tänkte på. Så himla mysigt att ha smeknman på sig själv och sina kompisar. Annars då? Ja livet rullar på. Skolan går väl helt okej, inget speciellt där lixom. Nu är det bara tre dagar kvar till lov. Under höstlovet ska jag inte göra något speciellt. Ska förmodligen hjälpa till att måla vardagsrumsväggarna vita. Kommer bli så nytt och fräscht orkar ej. Just nu har vi gula flammiga tapeter, så sjukt fula. Ska också hänga med kompisar under lovet. Annars så får jag se om det händer något mer speciellt. Nu ska jag fortsätta plugga och njuta av att jag mejlade min SH lärare och kirrade sovmorgon mig och klassen yey. 

:/

Fy min sjukdom har blivit sämre under dagen. Känner mig inte bara förkyld utan febrig och kramper i magen också. Usch jag hatar verkligen att vara sjuk. Var inte lämge sen jag var sängliggandes? Typ två månader sen jag var riktigt sjuk. Får försöka bli frisk idag och förmoligen imorgon så jag inte missar alltför mycket i skolan. Den mest hektiska veckan som kommer också, så blir jag sjuk. Typsikt va!! 

I'm sick

En bild från igår
Helloo! Tänkte berätta lite om min helg. I fredags var jag med elin efter skolan och under kvällen. Vi åkte hem till mig, chillade, köpte pizza och gjorde typ 5 olika video challenges men alla blev skeva så kan inte lägga upp något haha. Får bli något under höslovet istället. Igårkväll skulle jag egentligen ha gått på fest med JB men det blev så stressigt så jag bröt ihop och började gråta i bilen påväg till jb haha så vart inte så festsugen längre.. Känner nu i efterhand att det var lika bra eftersom jag har varit förkyld sen i fredags. Imorse slog förkylningen till rejält, hade ju varit tre gånger så sjuk om jag gick igårkväll. Nej nu ska jag seriöst plugga hela dagen. Sen kör vi sista skolveckan innan lov wohoo! 

tysm

Haha lika roligt varje gång när man har lagt ut en bild på insta så ser man vilka följare som kunde ha gillat bilden man la ut men näee?! Varför är folk så snåla med stödlikes haha jag stödlikear alltid allas bilder. Hoppas bara folk förstår min sarkasm när jag ber folk att stödlikea mina bilder och att jag blir sur när alla inte likear haha. Är på riktigt sarkastisk och ironisk hela tiden haha. 

Kompisar

Att ha kompisar är så otroligt viktigt för mig. För att jag kan inte få den där skrattattacken utan en kompis. Jag kan inte känna mig uppskattad som en bra person utan kompisar (självklart finns ju familjen, men nu utgår jag från kompisar). Jag är så otroligt glad och tacksam för de kompisarna jag har idag. En kompis ska man kunna berätta allt för utan att bli dömd. Jag har alltid haft ett gäng som jag verkligen bara har umgåtts med. I högstadiet var vi ett tjejgäng på 5 personer som alltid var med varandra. Men som sagt folk förändras, skapar nya uppfattningar och utvecklas olika. Även om jag knappt har kontakt med mitt gamla tjejgäng så var ändå den tiden bra där och då. Men nu är jag bara så jäkla glad att jag har gått vidare. Att jag faktiskt tog det stora steget och började i ett gymnasium utanför min comfortzone. 
 
Jag tycker det är sån stor press idag på att man ska ha så många vänner och alltid ha massa folk runt omkring sig. Jag nöjer mig med de kompisarna jag har, mitt nuvarande squad och några till utanför det tjejgänget. Sedan tycker jag att det är ett krav på att inte ta sina vänner förgivet. Jag har verkligen insett det under de två senaste åren kanske? Det är ett krav att du som kompis ska ta initiativ och fråga hur din kompis mår, om de vill ses eller bara på något sätt visa att du faktiskt bryr dig. För att avsluta den här texten - jag tänker inte lägga energi på de kompisarna som inte ger något tillbaka, som bara tar dig förgivet. Då lägger jag hellre den energin på att lära känna nya. Puss! 

Intressant

Det mesta som vi gör i skolan är faktiskt riktigt intressant. I alla fall när man förstår. Häromdagen skrev ju att jag skiter i reggaekulturen, rastafari-religionen men nu har jag helt ändrat uppfattningen. Det är ju så intressant när pusselbit för pusselbit faller på plats. Som klippan i lejonkungen är taget från rastafari-religionen som anses vara ett heligt land (Zion, sionklippan). Man har väl förstått undermedvetet att lejonklippan är något heligt och stor men aldrig riktigt tänkt på vad exakt det är och innebär. Och själva kulturdelen är också riktigt intressant. Hur det bildades subkulturer i samband med industrialismen. Grupper skapades och tonåringar uttryckte sina identiteter via kläder, smink och musik typ. Okej det här var väl egentligen ointressant för er kanske men det var i alla fall ett sätt för mig att plugga till provet imorgon samtidigt som jag bloggar. Godkväll! 

Sovmorgon

Idag är jag glad för har sovmorgon fram till halv ett. Ska ta och äta en snabb lunch nu och åka om 30. Kör på lockigt naturligt idag hihi. 

Grupparbeten

Jag ogillar grupparbeten så enormt mycket. Inte för att låta bitter eller så men jag hatar verkligen att jobba i grupp. Förstår inte ens grejen med att skolan hela tiden ska tvinga en med att jobba i grupp? Okej visst det kanske är bra träning att jobba med andra men för min del är det bara jobbigt. Jag vill bestämma själv. Jag vill inte behöva argumentera om varför jag tycker si eller så. Jag vill jobba i min egna takt. Jag vill inte sitta och bli irriterad på en grupp för att alla tycker/tänker olika eller för att alla inte jobbar lika mycket. Det har alltid varit såhär. Finns det ens någon som gillar grupparbeten? Nu ska jag plugga resten av kvällen. Ha en bra lillördag hörni! :)) 

Näee

Jag blir jättestressad när jag vet att min bloggdesign ser annorlunda ut beroende på vilken dator man kollar på. Jag har ju en pc i skolan och när jag tar upp min blogg så ser min design helt fucked up. Typsnittet är typ 2 storlekar större och menytexten är helt suddig. Men på min mac så är den helt perfekt? Aja. Ska skriva klart en text om reggae nu, mitt ämne under projektveckan. Kan verkligen inte komma på vad jag ska skriva? Frågorna är så komplicerade och ärligt talat så bryr jag mig inte ett skit om motståndare mot reggaekulturen.. 

Jag vill inte ha morötter.

Goa tider från sommarn'
Nyss när man var sådär riktigt jäkla godissugen. Mamma kom hem och hade handlat. Ropade från övervåningen om hon hade köpt godis. "Näee det har jag inte", svarar hon. När hon kommer upp för trappan ser jag att hon tuggar på någonting. "Men du har ju köpt godis?", frågade jag. "Jaa men det var bara till mig, men jag har köpt en annan sak till dig", säger hon. Förväntansfull som jag är står jag och väntar medan hon tar upp något från kassen. Upp tar hon ETT PAKET MED FUCKING MINIMORÖTTER. Vänta va??? Va jag vill inte ha jävla morötter?! Jag vill ha godis lol. Jag och min mamma är fan lika asså. Skulle kunna göra samma sak till mitt barn i framtiden. Lite surt men det blev en bra story till bloggen. 

Projekt

Ny vecka. 10 skoldagar kvar till höstlov. Är så sjukt taggad, mest för att jag har bestämt mig för att spela Sims 2. Visst har man sina perioder där man är beroende av en viss sak? Typ en maträtt, spel eller musik. 

En vecka

EN VECKA kvar till säsong 5 av Solsidan kommer ut. Fy fan vad tagg. Jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar Solsidan. Världens bästa och roligaste serie som är så himla bra gjord. Kommer sitta bänkad framför tv-soffan klockan 8. 
Annars då? Ska inte göra något speciellt idag. Kanske följer med familjen ut till Vaxholm. Förövrigt så är jag helt inne i det här med tradera. Sålt saker för över 780 kr totalt. Går runt och letar i huset efter fler saker jag kan sälja. Alla pengarna går såklart till min Londonshopping hihi. 

Ny kategori: tankar och funderingar.

Jag har börjat med en ny kateogri där jag skriver mina tankar, funderingar och åsikter. Jag har ju kategorin "åsikter" redan men eftersom de inläggen är så gamla från 2012/2013, så vill jag börja om. Dessutom så håller jag  inte med mitt 13-åriga jag längre i vissa inlägg. Så till att börja med så sjukt många åsikttankar i hjärnan som jag vill skriva på bloggen. Dels för att det är enklare för folk att läsa än att ha en konversation om det. Men det finns ju nackdelar, som att bli helt missförstådd vilket absolut inte vill bli. Men ni som verkligen känner mig vet ju om att jag aldrig menar något illa, även om jag öppnar munnen innan jag hinner tänka efter. ;) 

Jag längtar till julen.

Som rubriken lyder, jag längtar så fruktansvärt mycket till julen. Har under de senaste dagarna smått börjat lyssna på julspellistor på spotify. Asså hösten är inte ens fullt här? Alla träd har inte ens fått färg? Har aldrig haft sån här stark jullängtan innan. Vet inte var det kom ifrån? Längtar bara tills det blir kallare, snön faller, julgranar, juldekorationer på stan, mörker, julmusik och julklappar. Och såklart alla fina färger och lampor. Kan det inte bli december typ NU?! 

Lör

Gud vad trött jag var igår. Gick och la mig typ nio på kvällen haha. Idag ska vi kolla på golv. Vår diskmaskin har ju gått sönder (slangen back läckte) så nu har det blivit fuktskador. Så det kom en fira som satte in en fläkt som går 24/7 och ska torka det fuktskadade området. Så just nu har vi ingen diskmaskin. Vilket betder att vi måste handdiska allt. Vilket betyder att det blir jättemycket disk eftersom vi är 5 pers i familjen. Suck! Hur som helst så ska vi kolla på golv eftersom när vi ändå är i renovieringssvängen så kan vi lika gärna renovera mer i huset. 

Ulriksdals slott

Fler bilder kommer
Äntligen fredag! Var på Ulriksdal med mamma. Vi fikade och gick runt och fotade. Såå mysigt. Nu ska jag äta nacho deluxe (hemmagjord). Tycker att hemmagjord nacho deluxe är mycket bättre än taco bars.. Dels för att de är sjukt snåla med chips och pålägg och för att jag bara kan kötta på med ost, sallad och gräddfil. 

Inspark

Kom hem halv fyra inatt.. Vaknade upp med extrem hjärtklappning haha trodde mitt hjärta skulle hoppa ur? Var typ fortfarande full när jag vaknade vid sju hahah. Hur som helst så var insparken asbra!! Mycket bättre än förra året. Kom till insparken vid elva och drog vid halv två typ. Hela den här dagen har varit så sjukt jävla seg. Men det som gjorde att jag orkade dra till skolan imorse var pga (bakis)pizzan som kåren bjöd på. Bästa!! 

Everybody shots shots shots

Isabelle
Ikväll är det inspaaark! Taggad? JA. Har nyss ätit middag och ska ta bort sminket sedan sova typ en halvtimme sen fixa mig och sminka mig igen. Sen när det av in till stan för att möta upp tjejerna! Men gud är så trött nu så måste verka sova lite så jag orkar med kvällen. 

Min kärlek till potatis

#fries #foodporn #potatoes #friesbeforeguys #lovethis #inspo #tumblr
När jag åt potatissallad direkt ur förpackningen nyss (busigt) så kom jag att tänka på hur mycket jag fucking älskar potatis. Älskar verkligen allt som är gjort av potatis? Chips, pommes, potatisgratäng, potatismos, kokt potatis, stekt potatis, potatissallad osv. Alltså helvette vad jag älskar potatis! Bara ätit potatis idag. Potatisgratäng/kokt potatis till lunch i skolan. Sedan åt jag på donken med elin efter skolan (köpte mellanpommes + cheddarsås men vart så sugen på mer så gick och köpte en till mellanpommes och cheddarsås lol) och nu åt jag lite potatissallad till middag. Herre vad jag älskar potatis. Och NEJ jag är inte psyko, hashtaggarna var oseriösa. Godnatt

-

Hej måndag. Shit vilken lång dag?? Började dagen med svenska och därefter segaste föreläsningen. Slutade vid två och då åkte jag jb, issa och elin till Rissne (lol). Kom hem vid fem typ. Just nu längtar jag bara till helgen. Fast nja den här veckan kommer nog få fort ändå! Nu ska jag tvinga elin och skypea med mig pga fattar inte ett piss av engelskan till imorgon. Ciao

:))

Jag och elin. Helt galet! Såg nyss att den här bilden är tagen för två år sedan, ungefär. Från november 2013. 
Hallå där! Nu har jag precis städat klart mitt rum och duschrummet här uppe. Känner mig redo för en ny vecka imorgon. Nu är det ju bara tre veckor kvar till höstlov. Har inte mycket planer för nästa vecka. Knappt något plugg heller vilket är skönt. På onsdag är det inspark och jag är faktiskt riktigt taggad! Just nu kollar jag på en svensk serie och stör mig på ljudet av huggandet utanför (min granne har stått hela lördagen, hela dagen idag och huggigt ved..) Vad är grejen med att man som villaägare ska hålla på i trädgården exakt hela tiden? Dessutom högg de ner alla träd förra helgen så nu har jag extremt mycket insyn till mitt rum. Trevligt trevligt. Aldrig får man vara ifred. :)) Nejmen haha får iaf mer ljus i mitt rum, så lite positivt är det ju. 

En svacka

Är inne i en riktig skolsvacka just nu. Allt känns oklart och jag är osäker på att jag har gjort rätt "beslut". Jag känner mig osäker på att jag valde rätt gymnasium och linje. Självklart älskar jag linjen men den är inte tillräckligt bred. Hade t.ex. velat läsa matte alla tre åren. Och sedan saknar jag gemenskapen typ. Om jag hade fått välja om gymnasium hade jag inte valt ksg. Hade valt en mycket större skola som man "vet om". Typ Franska skolan/Östra real eller liknande.. Känner att skolan är alldeles för liten, inte skolmiljö och tycker inte om att folkuniversitetet är i samma byggnad (dvs det springer runt vuxna överallt som inte går på skolan). Fast ändå trivs så himla bra med mina kompisar och i skolan generellt, men det känns som om det saknas något. Hade velat gå i en skola som har funnits länge, större, har traditioner och gemenskap. Fast ändå vet ju att jag vill jobba med något inom foto/marknadsföring. Men kanske hade ekonomi varit bättre? Fan asså. Kommer ju aldrig byta från KSG. Nejnej! Trivs ju väldigt bra, som sagt. Men kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som fattas.. Pratade lite med mamma om det här och hon sa att många i åk 2 känner sig skoltrötta, även hon tvekade under tvåan. Så kanske är det bara så. Jag vet inte! Bara lite funderingar jag har just nu. 

Friday

Direkt efter skolan igår åkte jag till täby c för att träffa Disa. Vi gick runt och snackade och shoppade lite. Var typ längesen vi sågs?! Men vi hade så mycket att prata om i början så att vi inte kunde koncentrera oss på shoppandet haha! Köpte iaf ett nagellack och en kjol från hollister (lol). Men den var på rea, 89:- så det var vääärt! Tog bussen hem vid sju. Resten av kvällen chillade jag bara och åt chips. 

Göra det bästa av situationen

Jag är verkligen dålig på att tänka positivt ibland, när jag upplever något som negativt. Tänker typ när många av mina kompisar fyller 18 i början av nästa år, så kommer jag sitta där själv hemma medan de går ut. Fan vad tråkigt. Men vad kan jag göra åt det? Ärligt talat så suger det att gå med de som är ett år äldre. Men har ju ändå Disa och Elin som båda fyller år i december. När allt suger så måste man tänka på att göra det bästa av situationen. Önskar jag vore en mer positiv människa, för kan erkänna att jag inte alltid är det. Stör mig så enkelt på allt och allting och kan inte hjälpa det. Vill verkligen börja tänka mer positivt och bara inse fakta att såhär är det ELLER faktiskt göra något åt situationen (om det är möjligt). Så nej tänk på det kära vänner. Försök att inte klaga, det är svårt men acceptera läget eller förändra det själv. 

Jag stalkar inte. Jag utreder.

Vet ni vad jag kom på när jag läste citatet ovanför? De borde införa en knapp på instagram som gör att man inte kan gilla andras bilder. Alltså man sätter på den när man ska utreda lol. För jag är extremt rädd när jag stalkar på insta haha. Verkligen! Fatta vad smart om det finns ett "utredningsläge", bara en on/off knapp i något hörn? Så kan man känna sig lugn när man stalkar. 

Konstig dag??


1. Varför glömmer jag bort saker? Jag kan kolla på något program en kväll och dagen efter kan jag inte återberätta handligen för kommer inte ihåg vad som hände? Skulle kolla ikapp ph avsnitttet som jag har missat, men så upptäcker jag 25 minuter in på avsnittet att jag redan har sett det avsnittet igårkväll? Alltså VA. Jag kan komma ihåg vad en kompis hade för outfit för 5 år sedan en speciell dag men kan inte komma ihåg ph avsnittet från igår.
 
2. Två män kom fram till mig och issa idag med värsta filmkameran och frågade vilken serie vi tycker bäst om. Vi står länge och tvekar innan issa säger "Paradise hotel" och jag fyller i "reality serier generellt sett" ALLTSÅ VA. Nej vad pinsamt är livrädd för att det här klippet ska komma upp på svt/yt eller liknande. fyfan vad pin.
 
3. Det ringde i hemtelefonen nyss. Jag som aldrig svarar bestämmer mig för att svara.. Så är det en kvinna som börjar prata franska och frågar om det är något konditori. Jag ba "Va? Nejnej" och sen la hon på.

RSS 2.0