Mysi

Igår hade jag och Kajsa sleepover hemma hos mig då mina föräldrar och syster var borta. Vi åt tacomiddag och hade det mysigt. Snackade till klockan halv fyra på natten på terassen haha men såna kvällar behövs fan! Träffade disa en stund idag efter att jag och Kaj sagt hejdå. Sitter återigen på terassen och bara lyssnar på musik. Jag älskar när man går in i ett mood där man bara stänger av allt och låtsas vara deep. Har förövrigt börjar kolla på One tree hill. Jag som har svårt för nya serier rent allmänt, men fick den tipsad!


Lugn

Mums från JBs brunch igår!
Idag ligger jag bara i sängen. Har haft ont i huvudet sedan i måndags. Antar att det är för att jag har fått för mycket sol för fick ont när jag var på Grinda. Ska bli himla skönt att vara ensam hemma eftersom min familj åker på kryssning i två nätter nu. Okej min brorsa är hemma men han jobbar hela dagarna så det är skönt. Hur som helst, det blev ett halvtråkigt inlägg men ni överlever. ;)


Grinda igår, brunch idag

Igår åkte jag och Issa tidigt ut till Grinda. Det är smidigt att ta sig dit eftersom ön ligger relativt nära Stockholm. Dessutom är den fin, tyckte mer om norra Grinda där vi var igår än Södra. Hur som helst vi solade och badade hela dagen och åkte hem vid middag. Träffade Disa på kvällen, vi hade ett gemensamt breakdown vilket var behövligt. Så vi satt ba och klagade tillsammans haha skönt det med ibland. Ska iväg på JBs födelsedagsbrunch nu om ett tag. Ska bli himla gott och nice!!


Småkul

Okej, skriver en till liten rolig historia från Napa då. Jag har för mig att Disa var på hotellet då jag och elin drog ut själva. I alla fall så började vi snacka med en kille från schweiz/tyskland ?? och jag trodde han frågade vilket hotell vi bodde på. Varje gång någon frågade vilket hotell vi bodde på så ljög jag och sa "Christabelle" eftersom det är ett känt hotell med mycket ungdomar. Hur som helst så svarade jag honom, sedan pekade han på mig och Elin och ba "Pelin and Christabelle, right?" Och jag och Elin skrattade så brutalt mycket. Tydligen så frågade han vad vi hette och missuppfattade Elins namn så Elin blev plötsligt Eelin. Kanske inte låter så roligt men där och då var det så himla kul. Om jag minns rätt så sprang vi ifrån honom för att han (precis som flera andra läskiga norrmän förföljde oss.. Men det är en annan historia!)
 
Juste kom på en till rolig händelse som har med hotellnamn att göra. Första kvällen var vi lite ovana med alla inkastare utanför klubbarna så vi började prata med några som jobbade på Grabbarna. De skulle tydligen skicka någon person till vårt hotell för att sälja på oss fler saker (?) så de frågade oss var vi bodde och jag svarade ba "Christabelle, rum 616". De ba "okej vi kommer förbi imorgon". Vet inte ens om det finns ett sådant rumsnummer där haha. Ville bara att de skulle bli nöjda så att vi kunde dra vidare. 

En härlig dag

Alltid samma Stockholmfilter. Men det är ju så himla fint!
Nämen hej på er! Jag och jb hängde hela dagen och åt middag på Phil's burger. Riktigt gött var det! Är fortfarande så mätt fast det var flera timmar sedan vi åt. Är svintrött så lär gå och lägga mig ganska snart. På tal om helt andra saker, vill typ skriva om fler roliga händelser i Napa för jag själv älskar att höra/läsa om sådant. Men det får bli imorgon. 

Allmänt

Lite roligt att jag använde min systemkamera en gång under hela napa veckan, och den gången var i hotellrummet haha. 
Fy vad tråkig min blogg känns. Funderade idag på hur lång tid jag ska blogga? Jag menar kommer jag blogga när jag går på universitetet och sånt i framtiden? Tror knappast det.. Hur som helst så är det ba en skojig grej som jag har skrivit ca 100 gånger här känns det som. Jag bara solar och solar hela tiden. Kan väl inte vara så himla bra samtidigt som jag inte bränner mig. Ligger ute flera timmar per dag utan solkräm men blir inte ens röd. Tackar gudarna för bra pigment! För att komma in på ett annat ämne, idag har jag inte gjort något. Har legat i solen och stekt. Imorgon ska jag och jb träffas i stan, bada och ha det gött bara. Har ju inte träffat henne sedan innan napa eftersom hon åkte till Rhodos hehe! 

älska sommarn

Klassisk bild när man är osminkad och nyvaken hehe
Igår träffades jag och Kajsa i kungsan för att jaga pokémons haha. Fångade iaf 33 st så jag är nöjd. Efter 1,5 letande köpte vi Max och satte oss i en park i närheten och ba snackade i ytterligare två timmar typ. Idag är planerna halvt oklara. Kan inte slappna av förrens jag vet till 100 % vad, när och hur man ska göra. Får panne av sånt men aja ska lägga mig ute och sola nu. 

Utsikt och bada

Har ingen annan bild så bjuder på utsikten från vårat hotellrum.
Hallå! Idag har jag varit med elin. Vi åt lurre och gick till rösjön för att sola, bada och prata. Herregud vad jag har insett nu hur extremt mycket vi överanalyserar allting. Önskar jag vore lite mer framåt istället för att tänka så mycket lol.


Klipp klipp

Ni vet det där hundfiltret som gör att man blir söt. ;)
Som ni kanske märker ovan så har jag klippt mig. Alltså JAG har klippt mig själv. Är riktigt nöjd, stolt och glad för att ha sparat in några hundringar. Lär aldrit mer gå till frisören för jag gör det bättre själv har jag upptäckt hehe. Trivs så himla bra i såhär kort hår. Blir så fina toppar när man fönar det direkt efter tvättning. Hur som helst var det här helt spontant men såå värt det.

aldrig frisk nej nej :)

Följde med mina föräldrar till Vaxholm men stannade bara i bilen och sov typ. När jag kom hem sov jag ännu mer. Vet inte om jag fortfarande inte återhämtat mig efter napa eller om det är min sjukdom? Men gissar att det är en blandning av båda. Kan inte ens ta en cykeltur på fem min utan att hosta så mycket så jag får andnöd. Aja inte klaga nu! Lyssnar på min napa spellista som bara spelades inne på grabbarna. Får så mycket flashbacks och kan inte sluta le haha klyschigt som få men äsch. 

En liten rolig historia

 

Andra kvällen i napa var väl inte så jättebra. Vid tvåtiden blev jag och elin trötta och på dåligt humör. Vi satte oss vid kanten av bargatan och fällde en tår eller två (haha wtf uttrycket?). Hur som helst så kom det fram två killar och satte sig brevid oss och ba hi girls how are you, why are you crying? Och vi orkade inte med någon jobbig jävel så jag sa till elin något först om att jag ej pallade och sen ba "ful som FAAN är han också" och elin upprepade mig och skrattade. Men sen... Började hans kompis snacka svenska om vilken diss jag la. Så det visade sig att båda var svenskar och min panik när jag insåg det var enorm. Konstigt att de ens satt kvar och pratade lite med oss? Shit stackarn ändå. Men alla fattar ju vad killar vill om de går fram till två fulla tjejer som sitter ensamma och halvgråter. Så dumma är vi inte så han kanske behövde höra dissen ändå. .

Utsikt

Igår träffade jag Issa. Vi satte oss på skinnis och bara hade det mysigt och snackade om allt. Förutom det så ligger jag bara i sängen och sover. Undra hur lång tid det tar för mig att ta igen mig? Jag sover på morgonen, dagen och kvällen/natten men blir aldrig piggare. Är ju fortfarande lite sjuk så kanske är det.


<3

Mina crazy bitches hehe <3
Hej på er! Är fortfarande lite hostig men har tröttnat på att bara ligga hemma så idag ska jag träffa issa i stan. Tänkte dela med mig med lite roliga napa minnen sen här i bloggen. I de förra inläggen skrev jag ju mest fakta och så men det finns så många andra roliga historier. Aja nu måste jag duscha och så för jag svettas så extremt mycket?


Ayia Napa del två

Vi var ute och festade varje kväll, sju kvällar i rad. Hur orkade man ens? Vissa dagar kom hem tidigare typ 3-4 på morgonen medan andra kvällar körde vi till 5-6 på morgonen hehe. Ville verkligen utnyttja hela veckan. Vårt mål med resan var att festa, sola, bada och träffa folk. Jag tycker vi lyckades pricka in allt perfekt. Har så många fina, knäppa, roliga och "ångest" minnen men vafan jag har haft det bäst. Även fast det blev småtjafs eller irritationer varje dag mellan oss tre så lyckades vi ändå ha en rolig tid ihop. Alla ni där ute som har fördomar om Ayia Napa kan avgå. Jag förstår att det låter som ett fjortisställe men nu när jag har varit där och haft the time of my life så skiter jag i att det skriker fjortis om namnet. Det handlar inte bara om att haffa och ligga runt som folk tror. Man träffar på så himla många människor och har bara så jävla roligt med andra. Träffade på flera andra som hade varit på andra festställen som Magaluf och Rhodos men de sa att det inte alls var lika bra som Napa. I Ayia Napa var det så många killar. Det var fler killar än tjejer där. Bara på vårt hotell fanns det nästan inga andra tjejgäng. Det gjorde ju att alla killar stirrade på oss en del. Inte för att låta hybrisaktig nu men det var så det var. Så om man är ett tjejgäng som är ute efter killar ska man absolut åka till Ayia Napa.
 
Man märkte också av tydliga åldersskillnader och andra strukturer. Träffade inte på någon kille som inte var över 20 år medan de flesta tjejerna var några år yngre. Sedan också att killarna gjorde av med betydligt mer pengar än "oss tjejer". Jag spenderade bara 2000 kr på hela veckan, och då är ALLT inkluderat. Snackade med en kille som bodde på vårt hotell och han hade gjort av med mer än dubbelt så mycket haha. Hur som helst, det har varit fantastiskt att leva i en bubbla under en vecka. Har tappat räkningen på hur många gånger jag grät för att vi behövde åka hem så småningom. Igår när jag kom in genom huset började jag gråta som aldrig förr. Mina föräldrar var snälla och körde mig till Max för att få lite riktig mat för en gångs skull. Fortsatte ju såklart att gråta under hela bilturen så när vi stod i drive thruen såg Max personalen mig gråta med hamburgaren i handen och frågade "Var det något du inte ville ha i hamburgaren?". Han trodde jag grät över en hamburgare haha han skulle ba veta. 
 
Nu får det snart vara nog men det enda jag vill säga nu är att jag ABSOLUT kommer åka tillbaka till Ayia Napa snart. Kanske nästa år eller så innan jag blir för gammal. Sjutton var en perfekt ålder för just det här stället. Återigen: Ni som ser ner på Ayia Napa, åk dit och skapa er en egen uppfattning innan ni börjar skratta åt det här "fjortisstället". Men som sagt, det här är bara mina åsikter utifrån min upplevelse. :) 

Ayia napa 2016

Nu är jag hemma. Ligger i min säng med ögoninflammation, lock för öronen, världens hesaste röst/halsont/hosta. Men sjukdomen är det minsta problemet just nu haha. Nu till resan. Jag har haft världens roligaste, konstigaste, galnaste och jobbigaste vecka någonsin. Ayia Napa var verkligen över förväntan. Åkte som sagt med Elin och Disa och vi bodde på ett hotell som hette Melpo Antia. Hotellet var perfekt enligt mig. Det var superfräscht och fint, inte för mycket partyhotell men det var ändå hälften ungdomar och hälften som inte var där för att festa. Melpo låg ca 10 min från bargatan vilket var ett bra avstånd. Första dagen började vi snacka med ett killgäng som var från göteborgstrakten. Vi hände med dem en del resten av veckan vilket var väldigt kul eftersom vi inte bara var tre personer när vi var ute, utan vi kunde festa och hänga med åtta andra personer som kompisar. Vi var först på Grabbarna Grus och sen Blue Moon varje kväll.. Det låter fjantigt men svenskar och skandinavier dras till samma ställe. Det är enkelt att snacka och det blev bara så att man först gick till GG efter tolv och sen stängde dem vid två och då drog alla till Blue Moon som var mer som en nattklubb. På dagarna hände vi bara vid poolen. Vi följde med killarna till stranden en gång men det gick knappt att bada pga massa stenar. Men poolen funkade ändå perfekt för man kunde snacka enkelt och sola. Om vi gick utanför hotellet på dagen var det för att köpa mat lite snabbt. 
 
Ett stort problem för oss alla var maten. Främst mig och elin haha. Vi åt pasta med någon slags sås varje dag i en stökig miljö i hotellrummet. Första dagen körde vi på glas, kniv och gaffel men resten av dagarna blev det en tallrik, en flaska vatten man delade på och en sked/gaffel. Bordet var aldrig rent haha, hela tiden massa spritflaskor, smink, smulor, rester från gårdagen stod kvar medan vi åt men ingen pallade ens bry sig. Innan resan hade vi tänkt att vi skulle äta svingod mat, med massa grönsaker och frukt men nej så blev det inte. Jag fick knappt i mig maten ändå. Dels för att den var så äcklig och dels för att man hela tiden var bakis och mådde dåligt rent allmänt. 
 
Tänkte skriva en del två senare idag! :)) 

Några dar i Napa

Hej på er!! Sorry för att jag inte har bloggat på läääänge nu men som sagt är vi ganska så upptagna här nere i Ayia Napa. Vi lever verkligen livet, träffar nya människor, pratar göteborska, skämmer ut oss och är fulla varje kväll. Just nu tar de tjejerna en nap och sen ska vi ut igen! I början av veckan hängde vi mycket med ett killgäng från göteborg (därav all göteborska, kan inte sluta haha). Men igår var vi med några norrmän. Får panne av alla skevheter som händer här och grät redan när jag tänkte på att vi snart ska lämna det här stället. Förstår verkligen uttrycket "what happens in napa, stays in napa". Det är väldigt sant lol. Aja klyshig text men berättar mer senare. Puss!


Mysmiddag

Igårkväll åkte jag över till Issa och åt middag och chillade. Vi kollade på vloggar och liknande på festställen i europa, MM videos och hypeade över Kygo. Det var i alla fall hur mysigt som helst! Hur som helst, jus nu håller jag på och packar resväskan och efter lunch ska jag elin och disa träffas och planera lite mer. Juste, lyckades checka in oss online så nu är platserna i flygplanet fixade. Jag är ju ganska flygrädd + har klaustrofobi så det känns verkligen skönt när vi vet till 100% att vi fick platser brevid varandra haha. Livet är fan najs just nu!


Sista helgen innan napa ;)

Italien förra året
Hallå på er! Igår var jag i stan med elin och shoppade. Kan säga att det faktiskt var effektiv shopping som gällde. Vanligtvis brukar vi planera shopping men istället blir vi så trötta av maten vi äter, så vi brukar bara sitta ner halva tiden haha. Hur som helst så köpte vi nödvändigheter för Ayia Napa. Jag kan inte fatta att vi faktiskt åker om tre dagar. Eller om tre dagar är vi uppe i luften. Åhh får fjärilar i magen. Mamma kom precis in i mitt rum med en orange pannlampa och sa att jag måste ha med mig den "ifall det börjar brinna på hotellet så måste ni hitta ut". Asså haha kan bara tänka mig hur jag skulle se ut med den på. 

RSS 2.0