TRUE

HAHA älskar denna bild den är rolig och sant. Fast det beror ju på, vissa personer passar jättebra i vissa ögonbryn fast dock så tycker jag att för markerade ögonbryn ser fult ut på vissa men vissa passar bra i det!

Satsa på bloggen?

Randombild frpn vandringen förra året åhh det var jättekul när jag tänker efter! Har valt vandring igen på elevens val.
Känner verkligen att jag vill satsa på bloggen, eller? Ibland orkar jag verkligen inte blogga och gillar ej heller när folk kommenterar irl "åh du skrev det på din blogg, vrf känner du så"? osv. Vill inte heller att fel personer ska kunna läsa den..! Vill inte att min blogg ska nås ut till vissa personer hehe. Men har ca 13 unika besökare per dag . haha lol, men förut hade jag typ 25-30 unika per dag. Aja får väl jobba hårdare som förut, kommentera andras osv. 

Love it!

Haha lol älskar denna bild! Favorit i repris, fast den är typ 1 år gammal. Åhh vill verkligen bada igen det var så längesen. Och sitta inne i bastun och snacka! HAHA <3 

Självförtroende?

Jag har ganska bra självförtroende, eller i skolan t.ex. jag bryr mig inte så jättemycket hur jag ser ut eller jo såklart men jag är inte en sådan tjej som tänker på att man är ful, fet osv. Jag fokuserar mest på livet, och kompisar. Tycker det är onödigt att gå och grubbla över att ens kropp inte duger eller något. Finns så grymt mycket viktigare saker än att ha problem med sitt utseende. I skolan har jag aldrig känt mig snygg fräsch och tycker också att alla mina kompisar osv ser jättebra ut där och är skitsnygga (det här är inte något jag tänker på dagligen.) Men när jag kommer hem ibland ba "woow" varför kan jag inte se ut såhär i skolan. Men jag är glad i alla fall att jag har ganska bra självförtroende för jag tror att många tjejer har problem med det åh vill så gärna lära dem att tro på sig själva och rycka upp sig! Förut tänkte jag jättemycket på det här typ att alla mina kompisar är mycket snyggare än mig lalala osv, men alltså har slutat jämföra mig med andra för att vad hjälper det? INGEN, man föds till den man är punkt slut. <3
 

Jag såg verkligen hemsk ut förut

Kollade tillbaka på de gamla arkiven för någon vecka sen och gud vad jag såg hemsk ut. HAHA finns inga ord. Det värsta var väl ögonbrynen som såg förjävliga ut på mig, hade komplex över dem i månader men nu har jag lärt mig att få dem snygga! Haha sån skillnad på mig nu och förut, eller jag vet inte.
Haha fyfan bjuder med denna bild på mig, 1 år sedan. lol. 

Lite av Hollisters nya "stil"

Skapade ett collage och tog några kläder från Hollisters hemsida. Vad ska man säga? eh.. Hiss eller diss? Själv tycker jag att vissa saker av deras nya "collektion" är supersnygga fast somriga, men vissa andra saker är så vanliga. Som den där vita t-shirten med guldbjörn, den skulle typ HM kunna sälja för den ser ut som en typisk HM plagg på barnavdelningen. Men såklart om man gillar mycket färger och lite annorlunda mönster osv så är det ju bra att köpa det men själv skulle jag nog inte köpa dessa ovanför eller fler plagg som finns med på hemsidan. 

BRA

Orkar inte skriva här om hur jag känner om feminister, kollade Fokis blogg för några dagar sen och kände bara att jag tänkte visa att jag tänker som henne också på den här feminist biten som har varit en het diskussion förut. Haha härmar min lärare. Aja men läs detta inlägg så vet ni hur jag känner också. Läs här!

Hejdå! (tidsinställt)

Godmorgon alla läsare! Nu sitter jag säkert på flygplanet till London om det inte är försenat eller något. Kommer hem på fredag kväll/natt så det blir 5 dagar där. Men i alla fall, har gjort många tidsinställda inlägg under de dagarna jag är borta. Så kommer förmodligen inte blogga något där, kanske om Starbucks har gratis wifi eller om jag orkar gå ner till hotellobbyn och sätta mig där med deras dator. Men hoppas ni har det bra i skidbacken/solsemester/hemma eller var ni än är. Vi ses på lördag morgon om jag inte har dött i en flygolycka! :( Är så jävla flygrädd! 

Snart kompisar

Dagens outfit hehe
Vid halv två ska jag möta upp Elsa och Elin och strosa runt i täby c. Fy vad larvigt det där lät.."strosa runt i täby". Men det är roligt. Hatar mitt hår idag som bara den ni skulle bara veta. Måste ha tofs vilket jag gillar men då åker mitt hår fram och jag ser ut som en idiot, men om jag har utsläppt så ser det jättefett ut och hinner inte tvätta och platta innan täby. Aja ska snyta mig nu. 

Så fin dag!!

Godmorgon! Vaknade vid åtta igen med solsken över hela mitt rum, man blir på så mycket bättre humför då! Nu kurrar min mage ska snart laga lunch igen för orkar inte äta frukost det finns bara äckliga saker. Sen senare idag ska jag packa lite och sen inte göra något speciellt kanske ska följa med och göra något med familjen men tror inte det. Är så sjukt hungrig måste gå nu och äta pasta med pesto igen haha det är supergott ju!


Hahahhahah


Då man är riktigt sugen på pommes

och föräldrarna lovar att köpa hem det på donken, sen glömmer de avfarten. Är lite sur nu för har varit hungrig i fem timmar sen ba "nej vi glömde avfarten", o dessutom skulle jag betala dem själv. Gråter nästan för min mage kurrar och livet är så surt. Sur är bara mitt förnamn. 

Lördag

Vaknade vid åtta idag och gick upp ca nio! Skönt med lov alltså! Åt lunch jättetidigt för vi hade inge gott bröd så åt pasta med pesto typ vid kl 10.00! Snart ska jag och min familj iväg och åka skidor. Fast vi ska stanna på donken för jag är så äckligt sugen på pommes frites! Haha tjockis, men kommer göra av med kalorierna genom skidåkningen idag och i London för ja o mamma går va 8 h per dag + simning på kvällen och om jag orkar gym i typ 15 min. Hehe låter mer än vad det är. Aja ska fortsätta titta på Fear Factor Usa nu och släppa in kissen. Orkar inte! Här är en bild från Väsjöbacken i tisdags!


LOV!

Jippie!! Så sjukt nice med lov nu. Sitter iaf och kollar på Snowite And The Huntsmen eller vad det heter, haha omg nu kom ja på em svinpinsam sak när jag skrev huntsmen. Ni skulle bara veta. XD ska på toa för orkar nt se klart filmen sen ska jag fixa i mitt rum lite sen sova, är svintrött efter veckan osv. Nyss ätit chokldoppade jordgubbar, ful bild men de var goda.


Lov om 5 min

Har franska men mitt liv börjar om ca 5 min! iiihhhh!! Är svinglad pga en sak haha går jötttebra för mig i skolan. hejdå! ;) Vi slutar typ snart. 

skolan strax


4 dagar kvar

Hallå! Mår bättre nu hehe. Men var hemma idag för kände mig väldigt sjuk i morse/inatt. Jag vet när jag är sjuk för alltid när jag är påväg att bli sjuk så blir jag alltid hostig typ 3 dagar innan och sen natten då jag blir sjuk på riktigt så vaknar jag upp, mår illa, jättetorr i munnen och fryser i 10 sekunder sen svettas i 10 sekunder osv. Så kände sådär inatt och förstod att jag inte kunde gå till skolan idag. Nu är jag bara lite förkyld men ska gå imorgon för att jag vill inte missa lixom innan lovet. Ha en bra torsdagskväll! 

Mitt humör är brinnande just nu

För det första är jag lökig som fan och för det andra så finns det inga jävla praoplatser kvar!!! Har typ ringt hela dagen men nu pallar jag inte mer! Vad ska man göra lixom när det inte finns något? Är så sjukt arg pga av en sak också med praon. Seriöst kommer brinna upp snart eller något för är så jäkla arg. hejdå.

aldrig. mer. sent. ute. med. prao.

fyfan orkar inte! Har ringt runt till docmorris, apotek hjärta, veterinär, danderydssjukhis osv för att fråga om det finns praoplats. Seriöst är så irriterad nu för är ute så sent. Har i alla fall fått praoplats på någon inredningsbutik en vecka, men måste ha en praoplats till men pallar inte ha dagis seriöst, gillar barn och så men jag kommer inte orka ta hand om dem 5 dagar lixom. Man vet inte om de kanske hatar en eller slår en osv, nej. :( Ni förstår! Så har  panik nu för praolapparna ska vara inne på fredag lixom! fuck hell. Har ont i huvudet som bara den också, urs. Aja nu ska jag gå för pallar inte dampa sönder på bloggen, allt och alla. hejdå! 

Jag är pinsam

Men hallå man måste ju bjuda på sig själv annars är bloggen jättetråkig!


:D

är för lat för att hämta sladden till mobilen så att ni får en vacker justgirlythings bild istället!
Hallå! Måndagen var helt ok. Hade fr prov hör och läs och eng prov hör. Gick väldigt bra på engelskan faktiskt, den var rolig också! Franskan gick helt ok tror jag. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag fixa för imorgon, skidsaker och outfit för imorgon sen klockan 21.00 blir det Top Model! Nice! Imorgon ska vi åka skidor igen med elevens val, ska bli jättekul verkligen! Ska bli soligt imorgon typ så det kommer bli kul. Har haft lite ont i halsen + hostat idag, många är sjuka i skolan men jag håller mig frisk. Det var i alla fall skönt när många var borta idag, många jobbiga var borta..! :D Men nu ska jag duscha osv, hörs imorgon eller senare ikväll. 
 
 

London om 7 dagar!

wiie om exakt sju dagar är jag i London med mamma! Ska bli roligt men har redan ont i magen nu för är nervös för flygplanet. Men ska shoppa väldigt mycket där, eller har sparat mycket pengar så det blir roligt att fylla på garderoben. Har seriöst haft problem i flera veckor med kläder, har inget att ha på mig eller jo men det börjar bli tjatigt att ha exakt samma kläder sen ett halvår tillbaka lixom. 

Kämpa det sista nu


Helgen!

I fredags var jag med några andra kompisar hos ellie. Vi bakade kladdkaka och spelade något jätteroligt spel, sen gick vi till Brage och lekte lekar och hade snöbollskrig typ eller de hade det haha! Somnade tidigt typ halv tio. I lördags bjöd jag hem några kompisar hem till mig och hade sleepover här, var mysigt men var som 4 timmars gympass, haha vi dansade till musiken lol. Imorse gick vi upp vid nio jag elin elsa amanda och åt frukost. de gick runt ett och skulle ha åkt skidor i vaxholm men gick inte för var så trött och plusgrader så pallade nt. Har massa jätteroliga videos från lördagkvällen men ska nog inte lägga upp dem här... HAHA, kanske får ni ngn snutt på mig men inte resten! XD
 

Mörkbrunt hår

OK inte så mycket skillnad som det ser ut irl! Först tyckte jag inte om det men nu gillar jag det faktiskt. Tonade håret i förmiddags ju, var meningen att det skulle bli ljusare för tjejen på KICKS sa det men det blev mörkare. Fail? Aja, men det går bort så småningom för det är inte lika starkt som toning. SHIT, nu måste jag skynda mig. Hejdå! 

God jävla alla hjärtans dag

Hehe förlåt för svordomen men blir irriterad när alla bara "foreveralone day" lixom man behöver inte lixom vara ihop med någon när man är typ 14 år? Visst det är ju kul för dem som har en partner nu lixom men whatever om man är singel. Haha vet inte varför jag stör mig på när folk säger foreveraloneday men jag blir irriterad på det. Det här är en vanlig torsdag lixom! Hatar alla sådana där "dagar" typ semmeldagen osv. Asså folk hittar ju på bara för att sälja? Speciellt affärer, om de säger att det är kladdkakans dag så vill man ju köpa kladdkaka men det är så IRRITERANDE för man kan lixom inte bara hitta på helt random! Det enda som finns för mig är semmeldagen det är den enda dagen man får äta semlor enligt mig sen är det slut. Aja pms inlägg, nej haha!  Är faktiskt på bra humör! ;) 

update

Förlåt! har inte uppdaterat bra de senaste dagarna elr veckorna. Mycket plugg osv.. Men imorgon har jag fr prov sen ska jag vara med några kompisar! Ska tona håret imorgon också. :D Ni kommer få se vilken färg det blir på fre/lör. Wiie! måste gå nu ska plugga sen har jag utvecklingsamtal klockan 19.15. urs. Här är en bild från i tisdags, åkte skidor med mina kompisar det var svinroligt!


bad ass

hoho! Var skit bad ass nyss! ni skulle bara veta haha! Men kommer aldrig säga till någon. ;) XD


Två veckor kvar då, 10 dagar.

Hellå! Idag har jag och min familj åkt skidor i Vaxholm i skogen där det var skitkallt men bra att få röra på fläsket. Sen gick vi på café åt en god smörgås. Ser fram emot den här veckan, förutom att vi har muntliga diskutioner på matten typ och eng redovisning på onsdag men det går bra! Bara två veckor kvar sen loooov. Är redan nervös för flygplanet till London haha får ont i magen varje gång jag tänker på att åka flygplan. Men iaf hoppas de här tio skoldagarna går snabbt. Juste vill verkligen att våren ska komma och att det blir ljust, är så sjukt jävla trött på snöhelvettet! Gud vad man mår bra när det är sommar/vår har jag tänkt på, så ljust ute osv. December är den värsta tiden för då blir det mörkt klockan halv fyra aja lol pratar i självklarheter hejdå nu ska jag fixa kläderna för imorgon. 
 
 

Gladiatorerna

hjahahahhahaa. Tycker gladiatorerna är så töntiga, asså de där biffiga männen o kvinnorna. De tror att de är så jävla farliga och coola typ, o att alla ska bli rädda för dem. Hahhahahaha! Själva programmet är underhållande men det är ju de där biffiga människorna som jag stör mig på. lol.


Underligt

bild från när jag vilade lite hehe!
Var i skolan idag, det var jätterolig dag idag! Mycket skrattande osv.. Haha! Kom hem vid halv två kanske och då var jag svintrött. Så vilade ett tog sen tog jag ett bad och badade i typ 2 timmar och kollade på Efterlyst sen. Av någon skum jävla andledning så fick jag för mig att plugga massa. Så har suttit med matte och franska. Hade inget att göra då kan man lika gärna plugga och få bättre betyg och bättre framtid sen istället för att sitta och slösurfa och läsa massa bloggar lixom. Men måste plugga vidare nu sen middag och ikväll ska jag se på tv! Ha en bra fredag hörni, och mina föräldrar kommer hem snart. :D 

Imorgon är det fredag!

haha fråga inte om denna bild kände bara för att göra något skoj för en gångs skull! ;)
Har religionsprov imorgon och matteförhör men skiter i matten för den kan ändå gå och ta sig osv. Kommer lixom ändå inte klara ett antal uppgifter som man måste för att få godkänt. Aja, min mattelärare är så himla sur också när hon ska hjälpa folk och man inte fattar så blir hon sur därför frågar jag aldrig om hjälp i skolan, gör skiten hemma istället med pappa! Funkar mycket bättre. :D Pluggar lite religion nu i alla fall har nyss stretchat. Måste fortsätta pluggalugga nu. 

Nattis alla bloggläsare!

blir svinglad av denna bild så lägger in den här istället för att ta någon bild för det orkar jag inte
Nu ska jag sova, har haft en helt ok födelsedag! :D Fick ganska få saker men är jättenöjd ändå! Fick massa choklad, en ljuslykta som är jättefin, valfri intensivtoning från kicks, ca 1300 kr och (inkl. trisslotter vann sammanlagt 180 kr på trisslotterna :D). Ska sova nu för har såhär + mer ont i huvudet osv.. 

14 ååår

Yeey fyller år idag. För exakt 14 år sen föddes jag, eller 14 år och några timmar. Känns skönt att bli 14 faktiskt, alltså är ju 99:a men går i 8:an så ibland kan det vara jobbigt när folk kommenterar om min ålder osv.. Men nu är jag lika gamla som de andra eller nä men ni förstår. 14 är mycket bättre siffra än 13 känns det som lixom.. Ah! Roligt. :D Först åkte jag till skolan och gick på fysiken men sen gick jag hem från skolan för mådde inte så bra eller hade svinont i magen osv så jag gick hem som sagt. Har öppnat mina presentos också! Blev nöjd över alla. :D <3 Kan berätta i ett annat inlägg sen vad jag fick. Annars har det varit en bra dag! Vilat mycket och pluggat lite. Kram! 

Tränat och stretchat

Haha.. Sitter och kollar på cheerleaders hur de stretchar till "scorpion" sen tittar jag på min bild här.. LOL. Men mitt mål är att bli svinvig som en cheerleader. Har alltid varit tjejen som älskar fina sporter, graciösa som typ konståkning, balett, cheerleading typ tjejsporter med fina rörelser. 

Hårfärgeeer?

Asså dessa hårfärger är sjuukt snygga! I alla fall 1,3 och 4! Skulle vilja ha sån hårfärg men för att få så här fint måste man ju gå till en hårsalong och färga det sen blir det massa utväxter och det skadas mycket osv.. Skulle inte ens våga färga det på en salong! Sitter ju och svettas bara hårfrisörskan bara klipper mina toppar hehe. 

MÅNDAG KLAR

Hallå! Var helt ok dag. Skrattade lika mycket som vanligt och det hände lika mycket pinsamma och awkwarda saker som vanligt. :) Så dagen var normal osv! Redovisningen gick perfektos! Har nyss kommit hem och nu sitter jag och äter vanlijyoghurt med cornflakes. Svingott! Fyller år imorgon det är skitkul eller är mer taggad nu än förut osv. c: Måste börja plugga snart och måste hinna städa mitt rum idag också. ciao! 

ångeeest

vill bara typ springa in i skogen och komma tillbaka om 1 månad. xD
Urs har typ ångest.. Fyller år imorgon lixom och får panik varje gång jag tänker på det. Vill inte fylla år mitt i veckan. Men mina föräldrar åker bort och jag pallar inte att alla har förväntningar på mig. :/ Eller det känns som det. Men måste sova nu mår illa som bara den och måste gå imorgon för har redovisning! 

fin dag!

Solen skiner och det känns lite vårigt! är på bra humör. Har ätit lunch på donken och nu är vi påväg till en affär och ska köpa skrivare. Varit på elgiganten osv köpte en mer.


I fredags

Bild 1 - Soluppgång vid mörby c. Var påväg till skolan med Noris.
Bild 2 - Påväg hem till Nora från täby c, vi gick hela vägen hem! Men det var skönt ska göra det flera ggr. 
Bild 3 - Restaurang på Jensens med familjen. Firade min "födelsedagsmiddag" igår där, fruktansvärt gott där. 

Drömde..

bild från idag
Drömmer så sjukt skumma saker! Fast det är ju de drömmar är till för eller hur? hmm.. Drömde att jag färgade håret och att det blev skitsnyggt typ så ska fan dra en yolo och göra det i helgen om jag får för mamma! ;) Sen drömde jag värsta mardrömmen om att jag skulle bli dödad av Toby i PLL, var med mitt kompisgäng alla de var med och han skulle döda en av mina kompisar och alla i närheten så jag var typ egoitsik och flydde får mina kompisar för ville inte dö. xD Haha, bara en mardröm men ja. :3 k bry!

Första vårtecknet

Snödropparna är påväg upp! Såg dem för några dar sen och fotade dem idag för blev glad att våren är påväg!
Hello! Nu är tårtbotten i ugnen så nu ska jag åka och hyra film för ikväll. Ska typ se på film med familjen och äta tårtan! Har ju bakat min favorittårta som är godast i världen! Alla de där köpetårtorna är jag så trötta på prinsess och allt de där, den här hembakade kan inte bli godare! Bye. 
 

Nymålade naglar

Bas-Ljusgrå färg sedan två strykningar med glittrigt lack! De är snyggare irl.

LÖRDAG hahah

-


Djur är svåra att fota

Gahh! Har fotat ute lite nu tar alltid med mig kissen för han blir bra på bild men blir irriterad för han rör sig hela tiden så ofta blir det oskarpt! 

RSS 2.0