Ledigt i 4 dagar

Hejsan! Idag var ju sista dagen i skolan. Nu är det ledigt i 4 dagar, så skönt. Även fast jag knappt gör något i skolan.. Skulle egentligen varit med kompisar ikväll men känner att jag inte orkar. Är inte på humör och är så fruktansvärt trött. Känner hellre att jag vill spendera kvällen ensam #social hahah. Nejmen ibland känner jag bara så. Orkar bara inte. Valborg känns inte så speciellt att fira. De flesta dricker ju bara. Äsch nu ska jag inte vara sån. Folk får göra precis som de vill haha.. Kommer ingen vart med den här texten. Hejdå!

Tusen känslor

Herregud är så himla trött. Älskar tisdagar faktiskt för har bara sköna lektioner. Slutade kring tjugo i fyra och sedan åkte jag och elsa in till stan för att kolla på påhlmans öppet hus. Den verkar bra! Fast ska ändå välja ksg som förstahandsval och vet att jag kommer in där. Har så många blandade känslor inför gymnasiet. Är så sjukt jäkla nervös för att börja i en ny skola helt själv. Kommer vara så stel och nervös. Är så nervös för att lämna min "comfort zone". Men jag vet ändå att jag kommer utvecklas mer som person genom att trotsa mina rädslor haha. Alltså åka in till stan varje dag istället för att åka tio min till mörby. Om det är skit så får jag väl byta skola. Har varit nervös för gymnasiet ända sedan jag började nian seriöst. Varje gång jag tänker på det får jag en klump i magen men ändå ska det bli spännande och kul. Ville bara skriva av mig lite.. Ska äta jättegod middag nu (pasta, tomatsås, fetaost, basilikablad, olivolja och parmesanost). 
 

Sverige levererar


Full sol, 20 grader i skuggan, vindstilla, inte ett enda moln. Ligger och solar i bikini. Sommarlovet närmar sig. Åhh! 

Köpte en kjol



119 kr på Cubus. Dåliga bilder men den är blommig. Bättre bild finns här.
Varför inte lixom? Vill börja använda kjolar mer. Tycker det är bekvämare än shorts för då ser låren så ihopklämda ut. Tycker jag ser snyggare ut i kjol för då behöver man inte ha snygga lår eller rumpa haha.. Aja ska strunta i alla skönhetsideal..

Stel


Stelt när jag tar massa egobilder i bilen och någon går precis förbi och ser mig sitta här och le själv åt en kamera.. Såhär blev resultatet av den bilden!
Fixade pass nyss i täby. Grät nästan efteråt för blev så himla ful på bilden. Herregud såg ut som en mördare. Såg verkligen inte ut som mig själv. Blev så fruktansvärt ful på den bilden så det är inte sant. Varför blir man alltid ful på passbilder?!? Och nu måste jag ha den här fula bilden tills jag är 20. 5 år till. Har ångest.

Jag har ont i huvudet och är sur

Veckan har gått väldigt snabbt. Eller det är ju fredag imorgon. Har bara en lektion (geografi) och sedan np muntlig i svenska. Sen ska jag fixa nytt pass och har tid hos polisen halv två typ. Kommer säkert bli jätteful igen. Men stör mig på att man inte får le då ser jag hemsk ut. Har ingen blogglust och har inte haft det på flera månader. Klagar hela tiden. Är jättetrött och inte pluggat ett skit på hela veckan.. Längtar verkligen till helgen, då ska jag sova mycket.
 
 
 

Sista lovdagen

Randomtråkig bild från i förrgår
Vaknade kring sju idag och gick upp åtta. Det är redan 14 grader ute och full sol. Åh så mysigt! Idag ska jag och min familj städa för på eftermiddagen ska lite släktingar komma. Sedan måste jag plugga. Hahah tagga ny skolvecka.. Har np muntligt på fredag eftersom jag var sjuk förra, och sedan har jag omprov på matten, vet inte när men orkar ej. Okej ska vara positiv nu. Vet ni? Det är bara 4 fredagar kvar som är skoldagar!! Resten är lovdagar och avslutningen. 
 

Flipped

Finns på swefilmer
Ännu en till favoritfilm! Flipped heter den och jag tycker den är sjukt bra. Ett stort plus att filmen utspelar sig under 50/60 tal för jag tycker det är otroligt häftigt. Om jag skulle få åka tillbaka i tiden skulle jag åka till USA under 50-talet. Älskar allting, klänningarna, coola flaskorna, flingpaketen, allt haha! 

Önskar att man kunde fotografera med ögonen


Utsikten från "lejonklippan" 
Sitter just nu på en stor sten mitt ute i skogen. Känner mig så jäkla deep. Men det är så himla skönt med lugnet här. De enda ljuden jag hör är vinden som blåser, flera olika fåglar som kvittrar, vattnet och lite ljud från bilarna några kilometer bort. Vill pausa livet nu.

Älskar värmen och naturen idag


Idag åt vi påsklunch, det var väldigt gott! Sedan tog jag en lång promenad här vid torpet och upptäckte en ny plats. Kallar den lejonklippan haha, ser precis ut som klippan i lejonkungen och det var bara så lugnt där. Det var så varmt och skönt där. Satt bara i t-shirt och leggings och var verkligen hög på livet. Utsikten var jättefin, massa berg och skog sedan var jag helt själv. Älskar naturen kom jag på idag haha. När jag är själv ute så får jag ny energi och livslust. 

Påskafton

Från igår
Glad påsk! Just nu ligger jag i sängen i stugan. För att publicera det här måste jag bära datorn till vägen, sätta mig där och sätta igång internetdelning. Det finns bara 3G på kring vägen så det är lite jobbigt. Idag ska vi äta påsklunch vid ett ställe i Järvsö. Det ska bli gott. Är redan hungrig eftersom jag bara har ätit lite godis idag. Egentligen förstår jag inte grejen varför man ska ge massa godis kring påsk, ägg kan jag ju förstå men godis? Haha ska inte klaga. Igårkväll var en jättebra kväll fast lite läskig. Vid elva blev det stjärnklart på himlen och kolsvart. Det var seriöst som att vara på cosmonova (?) för man såg verkligen alla tusentals stjärnor som fanns på himlen. Så himla vackert. Ångrar så mycket att jag inte var ute längre, satt mig på vägen och bara tittat upp mot himlen för det var verkligen magiskt. Aja nog om det, det kommer fler vackra stunder i livet. Nu ska jag resa mig upp, gå ut till vägen och publicera det här inlägget. 
 

Mysigt



två iphonebilder
Har det bra här! Eller det är ganska tråkigt men väldigt lugnt och så. Kollat på massa filmer i sängen och lyssnat på musik. Snart ska vi iväg till en strand för att ta bilder till bilden i skolan. Hade en bra idé men vet inte om den är så bra längre.. Aja får se hur det blir. Ska bara njuta av de sista dagarna av lovet och inte tänka på allt jobbigt där hemma.. Usch.

Imorgon åker jag till Hälsingland

Från i somras, längtar fruktansvärt mycket till sommaren!!
Är verkligen jätteglad för det! Ska bli så himla skönt att komma iväg lite, jogga på morgonen i skogen, ha en hel stuga för mig själv och kolla på sorgliga romantiska filmer på kvällarna haha. Nejmen är jätteglad verkligen. Ska bli himla mysigt faktiskt. Skulle aldrig kunna bo i Norrland men att vara borta ett par dagar är skönt. Man behöver verkligen inte bry sig om sitt utseende för det är ingen precis som ser en i skogen eller i de småstäderna.

Onsdag


Det här vattnet är såå gott haha
Sitter på bussen påväg hem från täby. Idag har jag spenderat hela dagen med elin och elsa. Vi vaknade vid nio och satt ute på altanen och solade och åt frukost i typ 2 timmar. Sen åkte vi till täby fast var inte där så lång tid. Är trött men glad. Ska träna när jag kommer hem, eller jogga för känner mig så osmidig efter pizzan igårkväll, chips och donken idag.. 

Glad katt


hahahha
Sitter i soffan med elsa hon spelar tv spel. Elin kommer när som helst antar jag för hon skulle komma vid fem! Båda bruttor ska sova hos mig. Det blir pizza till middag åhhh vad gott döör. 

Älskar lov

atm bild
Igår var jag med lite kompisar på kvällen  lite folk från klassen. Vi såg skräckfilmen Carrie men tyckte inte alls den var läskig. Sen började vi se på The dictator fast jag och elin gick hem efter nästan halva haha den var så tråkig. Just nu skriver jag lite på en inlämningsuppgift som ska vara inne idag typ. Är snart klar! Sen ska jag och min familj åka till täby för att köpa lite grejer. 

Fem

- Jag blir irriterad på folk som inte skriver emoji tillbaka till mig när jag har skrivit emoji först. Om de inte skriver någon emoji till mig gör jag ingen till dem hahah
 
- Tänker jätteofta "filosofiska" tankar. Vad händer efter döden? Varför lever vi? Hur långt är en oöndlighet? 
 
- Har mycket mycket mera koll på saker än vad folk tror. 
 
- Ibland kan jag verka dum men jag spelar aldrig dum faktiskt. När jag inte fattar något så fattar jag inget, punkt slut. 
 
- Är nästan alltid obekväm. Eller inte alltid i situationer men t.ex. har obekväma kläder, känner mig obekväm med mitt hår ansikte eller något sånt. 
 

Igårkväll

Igårkväll var jag på tjejmiddag hos elin, eller väldigt sen födelsedagsfest typ haha! Det var jättemysigt och vääldigt god mat. Så himla mysig balkong där man kan se jättelångt och vattnet till vänster åhh. Kom hem vid 12 och var så trött. Idag är en såndär dag då jag bara är jätteirriterad på min familj haha.. Fattar inte men blir så irriterad varje gång de pratar med mig och jag säger bara tyst åt dem. Inte så snällt men haha! Har inga planer idag alls.. Inga alls hehhehe... Och inte heller några planer för resten av lovet, eller jo ska åka upp till hälsingland över påskhelgen, men är bara borta i tre dagar. Längtar faktiskt för ska gå upp tidigt på morgonen och jogga på landsvägarna. Ja det var väl det. 

Resten av eftermiddgen/kvällen

Stänger av mobilen nu. Sätter på den klockan 20.00. Bästa sättet att plugga effektivt på! 

Söndag


Från idag!  Iphone tar ibland bra bilder.
Idag var en bra dag. Det var lite regnigt först men det var helt ok sen. Åt glass i vaxholm, kokos och choklad. Vill bara ha lov nu, påsklov!! Ska njuta fullt ut då. Bara en vecka kvar, 5 skoldagar sen frihet. Har np i fysik på tisdag. Inte pluggat ett skit haha. Men jag orkar inte bry mig och jag orkar inte plugga. Har inte pluggat något denna helg. Fast jag ska läsa ut 2 böcker, skriva en uppsats, göra en bokpresentation, np fysikprov, vanligt fysikprov typ. Aja det får gå som det går! :) 

Hejhej

Förlåt för bildlöst inlägg. Men har verkligen inga bilder alls och orkar inte fixa någon fin bild
Ja jag bloggar väldigt dåligt jag vet. :( Var ju somsagt sjuk och orkade inte blogga så mycket då. Men ska blogga, då jag har lust. För tid det har jag alltid men oftast har jag bara inte lust. Kom på något väldigt viktigt som jag aldrig har tänkt på tidigare, hur mycket musiken "ställer upp" för en och hur mycket det betyder att lyssna på en låt som man bara blir på bättre humör av. Får mycket mer energi och lust med saker. Kom också på en annan viktig sak jag kom på när jag var sjuk.. Men tror inte jag berättar det nu, för det är inte helt 100 än men jag är ganska säker på det. Lol hatar när andra säger A men inte B men skiter i det just nu. Jag skriver vad exakt vad jag vill här och bestämmer hur mycket jag vill säga haha. Aja, ska skriva ner lite andra tankar nu i min dagbok lol, kan seriöst inte skriva av mig helt här hahah. Såg en sjukt jobbig men bra film nyss så har massa tankar!

Jobbigt


Sjuk, nästan 39 graders feber, sjukt ont i ryggen, spydde 2 ggr förra natten, ont i halsen. Missade två muntliga nationella prov idag som var viktiga, missde också
en engelsk muntlig sak idag. Missar fysikprovet och historiaförhöret imorgon. Jag är allmänt deppig just nu. Behöver jag skriva mer? Orkar inte med någonting just nu. Vill bara börja ett nytt liv, vara liten och leka istället för att ha det här stressiga livet. Det blir i alla fall en förändring efter sommaren, bara ca 2 månader kvar tills nian är slut. 

RSS 2.0