Now is not the time to be afraid


Hejhej! Ligger i sängen och har jätteont i magen. Har pluggat hela förmiddagen, fysik i typ 2 timmar, historia, musik till imorgon och lite matte. Stolt! Igårkväll var jag med lite folk från klassen hos ellie. Vi köpte hem pizza och körde lite lekar haha. Det var kul! Så skönt att cykla hem helt själv vid halv tolv när det är helt tyst och stjärnklart. Åh! Ska snart äta lunch nu är jättehungrig. 

Sollentuna c


Tråkig bild från caféet
Sitter i sollentuna c nu och ska snart klippa mig. Bokade tid nyss hos frisören och om en timme är det min tid. Är så nervös så att jg har ont i magen fast jag bara ska klippa topparna. Men är alltid nervös för även när de bara klipper bort det slitna så kan det bli fult, har blivit missnöjd två gånger i rad så.. Men nu måste det gå bra. Ska gå till en frisör som jag aldig har gått till! 

Två redovisningar klara


Så himla skönt! Hade först hi presentation och sedan fr presentation. Båda gick bra! känns jättebra att jag övar så mycket så att jag snart blir av helt med scenskräcken. Var knappt nervös innan. Ska hem nu och äta är svinhungrig. 

vårkänslor


Så himla skönt att snön har smält igen. Det blir ju typ aldrig vår men nu verkar det vårigt på riktigt! I fredags var jag med lite kompisar, lördag hemma och pluggade pyttelite och idag har jag bara varit hemma och pluggat lite. Har matteprov imorgon, blir nöjd om jag får E och glad om jag får D lol. Om typ två timmar kommer mina föräldrar hem från Tyskland. De har köpt massa mat och yoghurt som jag beställde. Yoghurten är
fantastiskt!!! Vaniljyoghurt typ med chokladbitar i åhh!! Ska se klart på det intressanta programmet jag kollar på
nu hejhej! 

Star for life

Juste var ju på Star for life förra onsdagen. Så sjukt kul som vanligt! Det är ju som att själa gå på konsert men man står själv i kören bland 900 personer. Det är omöjligt att vara ledsen såna här kvällar. 

 


Jag lägger ner

weheartit
Så har jag känt de senaste veckorna. Alltså att jag lägger ner allt, ingenting spelar roll längre. Skiter i betygen, skolan och all press. Jag bryr mig inte längre om inte presterar bra muntligt i olika ämnen.. Borde verkligen inte känna såhär men jag är så jäkla less på allt som bidrar till att jag mår dåligt. Jag går i sista året på friberga i nian ju, viktigaste terminen att man får bra betyg men jag har varken ork eller lust att göra något perfekt. Alltså lol vet inte vad det är jag vill komma med den här texten återigen. Känns som om jag ofta skriver deppinlägg haha men vad ska jag skriva om, om det är så jag känner? 

Pissdag




I dunno

Stela bilder men hmm..
Är lite osäker nu på det här köpet! Köpte ju den här vårjackan eller vad det heter idag men sen slog det mig att sjukt många svenskar har såna här liknande dunjackor. Inte att de har just colmar men efter så såg jag i mataffären att nästan varenda svensk gick runt men den här typen av jacka, vuxna, barn, tanter, allt. Den är så sjukt snygg men känner mig så himla mainstream (höhö) om varenda svensk har sånhär jacka. Inte för att det är något fel på det men det känns inte så speciellt som det gjorde för 1 månad sen när jag fann den här jackan i butiken. Har ju 8 dagar på mig att tänka hur som helst. 

London shopping

Victoria's Secret bikiniöverdel, ca 400 kr tror jag
VS bikiniöverdel, 500 kr (kollade inte på prislappen utan upptäckte efter att den var så dyr haha)
Flipflopps från Primark, 1 pund styck (ca 11 kr)
Random skor från Primark, ca 30 kr
Tröja från Primark, ca 40 kr
Jeans från River Island, ca 400 kr
Tröja eller något, från Forever 21 ca 200 kr
T-shirt, vs pink ca 250 kr tror jag
Armband från Forever 21, ca 15 kr
Converse, ca 450 kr
Någon tröja från Pull&bear, ca 250 kr
Ja det var typ det! Köpte också massa strumpor som ni ser på den sista bilden haha, vs trosor, en sjal och yogapants fast orkar ej ta bild på det nu. Köpte faktiskt inte så mycket saker den här gången och mycket svart haha kanske inte så smart när det är vår men aja.

4 foton

Tog inte så många bilder så det blev inte så många bra. Men här är några få bilder. Det ser disigt ut men det var verkligen full sol och typ 15 + varje dag! Bara den första bilden som det var dimma på morgonen.
Om jag ska vara ärlig så känns det skit att komma tillbaka hit till Sverige. Det känns skit att vara tillbaka i verkligheten bland massa jobbiga människor och skolan. Fällde en liten tår igår på flygplanet haha men kommer ju tillbaka till London i augusti så det är snart. Fast vill bara vara borta från Sverige, eller rättare sagt vill jag inte tillbaka till skolan. Men det är bara 4 skolveckor kvar nu sen påsklov så får försöka stå ut. Kan lägga upp bilder på shopping senare idag. Snart ska jag åka till täby och köpa colmar jackan för hittade den inte i London. :c

Åker hem ikväll :(


Haha lol killen förstör bilden lite. Nu är det sista shoppingdagen. Har redan handlat lite skor på Primark (fruktansvärt billigt) och vita converse. Sitter i lobbyn nu men måste gå! Hörs ikväll eller imorgon. 

dör så god


Är heeeelt galen i den här mackan eller vad det heter. Har ätit den här sorten varje gång jag har varit här och jag har saknat den så himla mycket <333 Det är typ den här mackan jag saknar mest när jag är i Sverige haha! Helt sjukt hur londons matbutiker är jämfört med sveriges. Eller England generellt har ju sjuukt mycket bättre utbud och massa goda saker som Sverige inte har. Lol gör ett inlägg om en jäkla macka men den är så galet god. Urs jag åker hem imorgon kväll.. Fick typ värsta ångesten nyss över det.. Låg bara och stirrade upp i taket i en timme här på hotellet. Vill inte hem, i alla fall inte nu! Fast skulle dock inte vilja bo här i London för det är så mycket folk och rörigt men skulle lätt kunna stanna här tre dar till.. 

Det här kommer bli en varm dag..


Utsikt från hotellrummet. Finare utsikt har jag väl sett om jag säger så! haha..
Klockan är ungefär 6.25 engelsk tid. Är
pigg som en lärka och kommer inte hinna ställa om mig för vi åker lixom hem imorgon kväll. Men hur som helst så kommer den här dagen bli jobbig på ett sett för jag har bara min vinterjacka med mig och det ska bli 14 + och sol hela dagen. Fatta om jag kommer svettas hahaha?.. Kanske bara köper en snygg vårjacka även om jag ska köpa colmar jackan i sverige för har inte hittat den här (letar runt i massa köpcentrum). 

Uppe i luften

Skönt med wifi på planeta
Sitter på flyget just nu, ca 40 min kvar. Passerade just de östfrisiska öarna utanför holland och känner mig lite stolt att jag kunde se dem utan karta eller någon info alls haha bara uppifrån. lol. Urs nu är det skitmycket turbolens för vi sjunker. Hoppas jag har internet sen när jag är framme på hotellet kanske. Annars får ni ha en jättebra vecka! :)

Kommer inte på någon rubrik

London förra året
Dagen var väl okej. Fast hade en såndär fuldag då jag kände att jag var skitful i håret och sminket var bara hemskt. Känner mig verkligen obekväm i skolan nu. Om jag blir av för tillfälligt med ett problem, uppstår bara ett annat som jag känner mig lite nere för. Vill bara ha en ny fräsch start. Känner ni igen då man är i skolan eller umgås med personer och så säger man verkligen något sjukt onödigt eller bara helt random sak som man sen ångrar. Ja jag är specialist på det.. Ångrar mig så himla mycket efteråt, lixom varför sa jag så???!?! så himla töntigt sagt. Ibland tänker jag bara "nej imorgon ska jag ha en ny personlighet och inte göra något onödigt", men så faller jag tillbaka i det konstiga beteendet.. haha asså gud, ville bara skriva av mig här.

Omg nej nej...

Asså gud orkar verkligen inte. Synd att det inte finns någon generad smilye på datorn haha. Vill seriöst gå ut i trädgården, gräva ner mig själv och komma tillbaka om ett år hahah!
Vet ärligt talat inte vad jag ska skriva nu. Ska nog ta och cykla sen för att rensa tankarna. 

Hehe


hahha 
Är påväg hem från stan nu. Eller sitter på bussen nu. Var i stan med elin och kollade runt och åt på jensens. Är så himla trött nu. Var också astrött igår, sov typ från fyra till sju på kvällen. Aja ska av nu hejdåå

Åh ja fredag imorgon

Härlig vårkänsla idag! Marken var torr och soligt ute. Älskar våren! 
Imorgon är det fredag och det ska bli så skönt att sova ut. Veckan har varit vanlig hehe. Plugg och plugg. Skriver hela tiden att jag pluggar så verkar som värsta pluggisen men aja. Har omprov imorgon. Eller var sjuk under fysikprovet så ska göra det imorgon. Det enda jag är nervös för är när jag ska gå därifrån och att dörren inte öppnas. Haha förra gången jag var på omprov så fick jag inte upp dörren så stod typ i 30 sekunder och försökte få upp den och det var typ 30 pers i rummet så det var så pinsamt lol. Jättelöjlig sak att vara nervös för och jag går ändå i nian.. 

<3

Lägger ut bilder på gosis när jag inte har några andra bilder att visa
Hejhej! Har inget speciellt att berätta. Var i skolan, gick hem, pluggade. Nu ska jag göra en kopp te och sätta mig vid de öppna fönstret, lyssna på musik och ha täcket virar runt mig. BÄSTA KÄNSLAN! Satt sådär igårkväll vid typ 12 på natten för kunde inte sova och det var enormt härligt att vara virad runt i duntäcke och bara sitta där i kylan.

Yes, I did it!

Har haft den här bilden flera gånger men tycker den är så inspirerande
Haha är så sjukt stolt för att jag gjorde/var med på svenska diskussionen idag på svenskan. Det är långt över min gräns egentligen att halvt improvisera för en stor grupp och det är så himla skönt att ha det gjort!! Känslan efter alltså, åhh. Har varit nervös för det här hela sportlovet och kunde knappt äta lunch för var så nervös, men nu är det över och är så glad över det. 

Ännu en favorit.

A walk to remember
Behöver jag säga mer än underbar, sorglig och romantisk? Så himla fin den här filmen med. Ännu en gråtfilm åh. 

Lördag

Åh älskar verkligen den här colmar jackan. Perfekt vår, sommar och höstjacka då det är lite kyligt. Så underbart skön. Kommer köpa den här jacken på ett eller annat sätt. Den är billigare i London så hoppas den finns där!
Haha tar foto i butiken lol. Men ingen såg för var så snabb. Hur som helst, idag var jag i täby c med ellebellebus. Saknat henne så mkt! Vi gick runt i täby och kollade lite, åt smuttie och ja pratade mest. Köpte en foundation också på kicks. Den luktar sjukt gott och täcker bra men den ser ganska kakig ut på nära.. Men tror jag behåller den i alla fall. Måste ha en ny foundation för min gamla bb kräm har typ blivit orange (?). Aja ska duscha nu, sen ha ansiktsmask. Helvetteeeeee idag är det sista sovautkväll. Eller fyfan skolan börjar ju om 2 dagar. Har knappt varit där på två veckor för var sjukt hela förra veckan innan lovet förutom torsdag förmiddag. aja tur att man snart slutar i den här skitskolan.

RSS 2.0