Nice allt är


En väldigt bra måndag! Allt känns så kul, lektionerna blir roliga med en grym klass. Inte som min förra då jag seriöst inte pratade med 80 % av klassen.. Nejmen är så glad att jag valde ksg, estet foto/språk! Så glad att jag slipper tråkigt plugg om NO eller SO ämnen.. Och med tanke på att det här programmet är högskoleförberedande så är det perfa. Ska försöka sova nu! 

Rum

Skäms över att den sista bilden vart så dålig.. Ville bara visa hur det såg ut.
Idag var jag och mamma och kollade på ett hus i täby. Nejnej vi ska verkligen inte flytta till en annan villa. Det är lite vårat intresse att gå någon gång per år på husvisning för att få inspiration osv. Jag får i alla fall inredningsinspiration! Sen åkte vi till Mio, köpte de två ljusen längst upp (underbart doftljus som luktar citrongräs och sött. Köpte också den där pläden som ni ser på sängen. Tycker verkligen att brunt är en assnygg färg i rummet. Brunt ser väldigt lyxigt och mysigt ut. Perfekt för hösten också. Nu ska jag äta middag snart och plugga mer.
 

Hej

Från min weheartit 
Godmorgon. Vaknade tidigt men somnade om. Idag ska jag träffa Elsa, inte träffats på ett tag så det ska bli kul! Måste också plugga lite, eller läsa 150 sidor i boken ugh.. Vet inte vad jag ska skriva mer, ont i huvudet och på dåligt humör.

Fuck you håll käften

Är så enormt trött efter veckan. Vill bara sova. Men nej det går inte för det låter som en jävla cirkus där ute pga min granne som har något krök när föräldrarna är borta. Har båda fönsterna stängda och ändå hör jag vartenda ord det säger. Kommer fan lägga en lapp i brevlådan som hans föräldrar kan läsa när de kommer hem haha nej skoja. Värsta party poopern men vill kunna sova någonting i natt. Hejdå /arg granne

Mitt liv blev just bättre

Min MK plånbok kom igår, över förväntan. Storleken är perfekt och man får plats med nödvändiga saker, 3 kort, iphone (ryms bara med iphone 4) och två andra fack. Ni hittar den här. Behövde en ny plånbok eftersom min gamla var så ful. Brunt fejkskinn med fjäril på och blommigt på insidan. Dessutom så kan jag ju ha sl-kortet här i, och aldrig behöva ta ut det när jag ska gå på bussen och tunnelbanan. 
 

Älskade fredag

Bjuder på denna extremt charmiga bilden från Danmark. Jag i ett nötskal haha!
Halloj! Idag var en bra dag. Vet inte men var taggad hela skoldagen för att det var fredag. Så redo för helg, även fast jag måste göra en del skolarbeten. Började 9.55 med medieproduktion, vilket var intressant. Sedan lunch, fruktansvärt äcklig "soppa" som var mer en puré än soppa. Smakade plast och såg ut som gummi fast det skulle föreställa svampsoppa. Sen var det dags för svenska som bara varade i någon halvtimme för man fick gå när man var klar med argumenterande texten. Skrev klart hela min igår men ville inte gå själv så läste min bok och väntade på att några andra skulle bli klara. Tog tunnelbanan hem och nu ligger jag i min säng helt dödstrött. 

2 rån och bombhot

Började klockan 12 idag eftersom det är torsdag. Tar tunnelbanan in till tc och ska byta till gröna linjen till rådmansgatan. Men på grund av bombhot och 2 rån som skedde ungefär samtidigt som jag var på tc så har de stängt av den gröna linjen. Panik fick jag för hur skulle jag ta mig till skolan utan att komma försent? 25 minuter kvar tills franskan börjar och där står jag när inga tunnelbanor går mot rådmans och det tar minst 20 min att gå från tc till ksg, dessutom hittar jag inte från tc. Tog i alla fall tunnelbanan mot mörby och gick av vid tekniska, halvsprang till skolan, kom fem minuter innan lektionen skulle börja genomsvettig och anfådd. Haha gud. Efter franskan hade jag matteprov, gick väldigt bra! Får minst E i alla fall men hoppas nog på ett D eftersom alla frågor bestod endast av räknetal (även A uppgifterna), dvs inga svåra textuppgifter. Kom hem vid halv fyra, kollade posten och såg att min plånbok har kommit (kan visa upp bilder imorgon). Gjorde klart sv argumenterande texten och nu ska jag läsa i svenskaboken som ska vara utläst på måndag, har 300 sidor kvar. Tur att jag började läsa den i tid så att jag inte kommer på söndag och har 350 sidor att läsa. 

ES14Babes

ES14Babes + oskar haha! Gillar min klass mycket. Inget dömande eller ytlighet. 
Ser helt stel ut haha. Aja skolfoton blir väl aldrig bra. Började 9.30 idag och slutade 16 med foto. Alltså fotolektionen är så sjukt intressant. Satt i ca 2 timmar och lyssnade intensivt utan att tröttna. Min fotolärare berättar så bra och roligt. Imorgon har jag matteprov. Orkar inte ens bry mig om matten. Hur mycket jag än försöker och tränar så fattar jag ändå inte mycket. Matte är otroligt tråkigt och mitt absoluta sämsta ämne. Tur att jag går i en estetklass där typ ingen gillar matte eller är mattesnillen som min förra klass i nian där alla var A-barn matte. Satsar väl på D i matte. Bättre att få bra betyg i de andra ämnena som jag tycker om. Dessutom kan min mattelärare inte förklara bra, fattar inget så ja. 

Va?

Ett annat köp från Brandy melville
Kollade i min almanacka vilka som har namsdag den här veckan. Alltså gud vad är det för namn egentligen? Vem heter Tekla, Moritz, Tryggve, Enar, Dagmar, Rigmor? Haha alla de där namnen har namnsdag den här veckan. Är det ens namn? Haha! Aja är 99,9 % säker på att jag inte har en läsare som heter Tryggve så ingen behöver ta illa upp. Annars då? Ja nej livet rullar väl på. Går till skolan, är trött, vill inte prata med någon fast pratar ändå. Ibland är det jobbigt, ibland trivs jag asbra. Nej ja, jag vet inte vad jag ska säga. Kan verkligen inte vara 100 % bekväm med folk jag har känt i knappt 4 veckor. Nej det får vara såhär. Får kämpa och vänta tills jag är bekväm. Kommer ihåg att när jag började sjuan i friberga tog det väldigt lång tid innan jag trivdes. Grät på kvällarna för att jag längtade tillbaka till brage typ. Så det får ta sin egna tid. 

Fika

Godkväll! Vaknade kring åtta idag, tog det lugnt och sen åt jag nacho deluxe till lunch. Tycker mycket mycket mycket mer om att göra det själv. Kan ta hur mycket jag vill av allt och dessutom kostar det inte 80 kr och är typ 1 kvadratcentimeter med mat och två klickar med gräddfil seriöst. Hur som helst så på efermiddagen åkte jag in till stan för att fika med Amanda och Elin. Inte träffat Amanda sedan 1D konserten vilket vae 13 juni så det var så kul att träffas igen och prata om massa saker! Cyklade hem i spöregn vilket gjorde att hela mitt hår blev förstört, eller lockigt och stort. Har skolfoto imorgon och har verkligen inte tid med att platta om allt för har pluggat sen jag kom hem och nu är jag dödstrött. Får gå med halvgalet hår imorgon.. Har verkligen ångest för MÅSTE vara fin på skolfotot haha. Tänk hur många som kollar igenom det fotot sen. Äsch ska nog ta och platta håret om jag orkar. Nej orkar inte, haha godnatt. 

Höst

Klänning och halsband Brandy melville, ginatricot kofta, vans skor, mk väska, strumpbyxor ? 
Förlåt för ett extremt skevt kollage men fick värsta rycket och började leta efter massa kläder. Vill så gärna ha ett par svarta vans. Känns mycket mer vågat än converse + är assnyggt med kjol/klänning. Nej gud vad jag ska köpa svarta vans. Efter helgen kommer jag ha 1400 kr på kontot. Gud vad jag ska shoppa i höst haha. Hejdå alla trista basickläder, så enormt trött på basic. Visst basictröja, jeans + smycken funkar men annars är det extremt tråkigt. 
 

Brandy Melville

Köpte 3 tröjor idag på Brandy Melville. Tog massa bilder på de andra två (en svart vanlig och en grå) men de blev så otroligt fula så jag kan inte lägga ut dem haha. Hade verkligen planerat att plugga jättemycket idag men det sket sig. Fan också. Får ta och plugga en stund nu. 

Mysigt

Dricker just nu mitt favortitte från Tyskland! 
Började 9.55 med medieproduktion, var ganska stressad då vi skulle vara klara med valaffischen under den lektionen. Men som tur är så kan jag photoshop hyfsad bra sen innan så det gick smidigt och bra. Efter hade vi svenska, ett kort muntligt förhör som gick bra. Min svenskalärare är en ängel som lät oss sluta 30 minuter tidigare, fett mys. Alla kommer älska henne i fortsättningen. Stämningen som uppstod när hon sa okej till det haha alla bara började krama henne och var så glada. Mysig lärare och mysig klass jag har! Åkte till stinsen med mamma för att kolla på kläder, hittade inte någonting. Åkte sen till täby c, hittade ingenting. Har verkligen klädkris. Och när jag säger klädkris så menar jag det. Ska åka in till stan imorgon själv till Brandymelville för att shoppa. Föstår ni vilken kris jag har när jag åker själv in till stan och shoppar ensam? Haha har inga vänner lol. 

Sur torsdag

Ros i mitt rum
Den här dagen var kort. Hade bara franska och matte och började dessutom kl 12. Dock var de mindre bra att jag var småsur hela dagen vilket resulterade sig i att jag knappt pratade med de andra i klassen. Direkt efter skolan åt jag godis och då blev jag hur glad som helst. Eller skrattade så himla mycket på tunnelbanan hem med elin haha. Aja någon gång får man väl lov att vara lite småsur och tyst i skolan. När jag kom hem pluggade jag. Den här linjen är så jäkla skön. Verkar som om alla har skitmycket plugg och sådant men jag har typ inte det. Det är i alla fall inte jobbigt plugg som NO utan mer roliga ämnen. Fyfan skulle ALDRIG klara av att gå en naturlinje. Fruktansvärt tråkigt med fysik/kemi och sånt skit. Är så glad att jag slipper det. Är dessutom svindålig på det eftersom det hänger ihop lite med matten. Nej gud, de estetiska ämnena är mer för mig. Speciellt media/fotoämnena älskar jag. 

Äventyrsbana på 20 meters höjd

Höghöjdsbanan var INTE kul haha. 
Hejhej! Idag var jag och alla ettor på Hellasgården där de har höghöjdsbanor (äventyrsbanor) uppe i luften mellan träden. Vet ni vad jag menar? Alltså rep och sådant mellan träd så ska man klättra. Naiv som jag är så tar jag den högsta banan 20 meter ovanför marken för "det är ju trots allt inte så högt". Men nej när man är lika högt uppe som högsta våningen i en lägenhet så blir man inte så tuff längre. Gick ett rep ovanför marken (20 meter) men fick sån fucking ångest så gick tillbaka och åkte ner. Dock var jag inte den enda som avslutade när man väl var där uppe hehe. Och dum i huvudet som jag är ibland så lossar jag båda mina säkerhetslinor eller vafan det är som sitter fast ovanför mig så jag står 20 meter på lite plankor utan någon livlina, ett steg ut och jag hade fallit haha. Nejmen det går inte att förklara för jag verkar verkligen korkad men man skulle ju lossa en livlina för att sätta fast den i den andra banan men jag hade sån panik så jag visste inte vad jag gjorde haha. Men det var obehagligt.. 

åh

Dyster bild. Men de här ljusen doftar underbart!
Hejhej! Idag hade jag ju studiedag så har bara chillat och kurerat mig hehe. Följde med mamma till IKEA där jag köpte 2 doftljus för 20:- totalt. Kollade på Idol och efter det tog jag äntligen tag i en sak som jag har skjutit upp ett år, international pen friends. Äntligen! Har ju haft brevvänner för några år sedan och det är så himla kul. Att få skriva till tjejer och killar i min ålder som gillar samma saker som jag gör (man klickar i intressen på siten) och helt enkelt skaffa vänner haha. Hemsidan är otroligt seriös så det är inga skumma typer. Dock klickade jag inte i afrikanska länder eftersom förra gången fick jag brev där de bara tiggde om pengar. Hur kan du bli medlem på en sida som kostar 200 svenska kronor och sen vara för fattig för mat? Hur som helst, hoppas att jag får några coola brevvänner i USA haha! De flesta brukar ju vara från Finland och Tyskland så det vore mycket roligare med folk i fler länder som jag gillar heh. Har dessutom klickat hem 2 snygga skal + en MK plånbok. Orkar inte med min bruna plånbok med en fjäril på haha så är sjukt glad att jag vågade köpa en ny plånbok även fast det sved i plånboken lol. 

Många fina minnen

Stockholm <3
Idag har jag inte gjort många knop. Legat i sängen hela dagen med en brännande hals. Tror jag har halsfluss eller något. Så nej det har absolut inte varit roligt. Ville gå till skolan bara för att. Rutinerna ska vara på plats och dessutom blir det bättre i skolan för varje dag man går så nu missade jag ju en dag som hade kanske kunnat förändra hela situationen. Förstår ni hur jag menar? Jag vet ju inte om jag hade älskat den här dagen. Fast det hade lika gärna kunnat vara tvärtom. Hur som helst så har jag studiedag imorgon, perfekt. För några dagar sedan kom jag på att jag saknar personer som gick i min förra klass. Har haft så sjukt många skratt och roliga minnen med dem. Som den där dagen i nian då jag, amanda och elin skrattade så jävla mycket under en SH lektion när vi hade vikarie. Vi fick gå ut ur klassrummet flera gånger och jag har seriöst aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Och en efermiddag i åttan (två år sedan shit), då jag, nora och amanda planerade inför vandringen så fick vi så sjukt många skrattattacker under den idrottslektionen. Alltså gud! Haha ja nu blev det lite kära minnen här. Ska göra mig en kopp te och sedan invänta PH! 

Varför inte skilja på individer istället för att skylla allt på halva världens befolkning?

Ägna dessa två minuter till att bilda en uppfattning om Miljöpartiet, eller ah Åsa Romsons sjuka uttalande. Världen skulle ju fan bli mycket bättre utan vita män, eller hur Åsa? Nejmen ärligt talat. Och hon som kallar sig feminist.. tsss. 

Måndag imorgon

Vill tillbaka!!
Kollar på valvakan samtidigt som jag förbereder mig inför imorgon. Ber verkligen till gud att min svenskalärare är frisk för vi hade en hemsk vikare i fredags som ställde oförberedda frågor om skit jag inte fattade. Som tur var fick jag ingen fråga, men om det är något jag avskyr så är det oförberedda frågor. Tycker det är så jäkla taskigt att göra så, alltså de förstår inte hur många osäkra personer det finns och även om man vet svaret så kanske man inte vill säga. Hatar sådana lärare som inte respekterar eleven på den fronten. Är rätt så otaggad på måndag faktiskt och är inte helt frisk än så det gör ju saken ännu bättre. Hostar hela tiden och min hals gör så ont fortfarande så jag måste bli frisk till imorgon.. Nu fick jag världens huvudvärk också åh orkar inte. Aja det är bara att bita ihop! Har ju ändå studiedag på tisdag så då kan jag vila. 

Frukost

Min lilla frukost. Så enkelt och gott. Och för er som kallar det här för milkshake, eh nej milkshake är med glass inte med yoghurt haha! 
Igårkväll hade vi gäster här, eller ett par bara. Social som jag är tar jag min middag och sätter mig i mitt rum och kollar på förra årets PH avsnitt igen. Nejmen ärligt talat varför ska jag sitta med ett par i 50-årsåldern? Eh nej tack. Hade mycket trevligare själv. Dessutom var jag på dåligt humör hela dagen så det spelade ändå ingen roll hehe. Idag måste jag åka till täby c. Antingen om jag måste går runt där helt själv eller om någon kompis följer med. Även om jag så måste gå runt och shoppa med min pappa haha! Men nej har verkligen inga kläder och har panik helt seriöst. Dessutom måste jag köpa en ny fondation för att blanda ut med min nuvarande. 

Så redo för helg

Slänger in en sommarbild
Helger för mig består nuförtiden med att sova sjukt mycket och äta skräpmat. Varit så himla trött de senaste 3 veckorna. Sett resultatet för skolvalet som vi hade för några dagar sedan. 36 % röstade på MP (suck), 15 % på Moderaterna och 8,5 % på F! (SUCK). Sen var det småsiffror på resten som jag inte orkar skriva ut. Själv röstade jag självklart höger, moderaterna även fast jag egentligen inte tycker något parti är vidare bra. Nejmen skulle aldrig rösta på något vänsterparti/kommunstiparti.. Usch! Håller inte alls med många av deras åsikter och typiska "vänsteråsikter". Så nej här är inte någon jävla vänsterperson haha! Självklart ska alla få rösta på vad de vill och de respekterar jag så därför måste folk respektera min åsikt! Det var förövrigt en bra dag i skolan. Gillar klassen mer och mer. Skrattade så mycket på mediaproduktionen med den enda killen i klassen och elin haha! Gissa vad vi skrattade åt? Hur mina ansiktsuttryck såg ut på 80 % av elins foton från i onsdags lol. Trevlig fredagskväll!

"Cuz I'm dying to see you again"

Ännu en bild från igår. Ni får ursäkta en lite suddig bild. De blir suddiga när jag förminskar dem till 700 px.. Vet inte varför?
Idag vaknade jag kring sju och mådde sjukt dåligt. Kände mig jättekonstig, ont i halsen och illamående. Aja tänkte jag jag kan inte vara sjuk såhär ibörjan. Så jag gick upp, klädde på mig, sminkade mig, packade väskan osv och åt frukost. Hade ju sovmorgon till 12 så mådde bra vid nio. Men sen vid halv elva så kom det tillbaka, kände mig yr och spydde. Usch inte så kul! Så stannade hemma idag och missar inte så mycket, bara 2 lektioner som jag kan ta igen hemma. Nu mår jag mycket bättre, har bara så ont i halsen att jag knappt kan svälja men bättre det än feber. Är taggad för imorgon, eller taggad för helg! Nästa vecka kommer gå snabbt eftersom vi har studiedag på tisdag + friluftsdag på onsdag.

Sött par

Jag älskar den här bilden! Var ute och fotade på sista lektionen med en tjej i klassen och tog den här bilden av en ren slump. Även fast den inte är superskarp så händer det så mycket och deras "stil" passar så bra in i den här röriga miljön. Kan absolut inte Nikon och gillar inte den kameran men det får vara min skolsystemkamera så får jag använda min älskade Canon på fritiden!
 
Slutade kring halv fyra, gick till tekniska och tog tunnelbanan därifrån. Höll på att svimma på tunnelbanan för hade bara druckigt ett glas vatten på lunchen så var enormt törstig och hungrig. Så extremt jobbigt att maten på KSG suger. Den sämsta maten alltså. Det enda jag saknar från friberga är maten haha, nybakat varmt bröd varje dag och jag älskade maten där. Nej maten här är från carolinas eko eller något "Allt är närproducerat och ekologisk" ja jag skiter fullständigt i att maten är ekologisk och närproducerat jag vill ha god matt och en bra salladsbuffé. Salladen består seriöst varje dag av en skål med morötter som smakar plast och en annan skål med någon bönblandning och det är allt. Sedan är det ju överkokt svampig pasta med någon konstig sås. Nej usch! Fast visste sen innan att maten skulle vara hemsk här på ksg, sett massor av folk som har skrivit det på instagram för typ ett år sedan. Nejmen det är jobbigt att gå från matsalen hungrig och magen kurrandes resten av dagen. 

Klumpig jag är

Bara en randombild från i lördags. Min hud ser konstig ut men det är pga att jag står i solen + konstigt ljus!
Varför råkar jag alltid gilla folks gamla instagrambilder?! Känslan när magen vrider sig när jag råkar gilla en persons bild som las ut för typ 89 veckor sedan. Alltså nej jag dör. Personen märker ju att man kollar igenom dens instagram och det vill jag gärna göra utan att de vet om det. Så nej måste fan vara riktigt försiktig i framtiden för detta är så jobbigt. Detta har hänt flera gånger så.. Haha det var bara det jag ville säga. 

Tisdagen

Fikaa med elin och elsa förut
Sitter på tunnelbanan hem nu. Är så glad så jag vet inte var jag ska ta vägen. Jag vet inte varför är bara så jävla glad. Älskar klassen även fast jag måga gångar känner "nej jag slutar bara orkar inte". Men så står jag ut ett tag till så blir det bättre sen. Nej jag är så glad. Alla är så snälla och roliga. Visst det tar längre tid för mig att känna mig bekväm eftersom jag är så blyg med folk jag inte känner bra. Men nu känner jag mig mycket mer socialare och allt är fan bra. Visstdet kommer komma fler gånger så jag är stel och inte trivs i skolan men så är det i början, kan inte vara mig själv med folk jag inte känner helt. Japp. 

Alltså vad håller jag på med

Varför är mitt långfinger så brett i mitten? 
Håller på att skriva en låt just nu, eller sjunger och skriver ner det. Går väl sådär eftersom jag börjar skratta såfort jag sjunger. Japp, skrattar som en idiot just nu. Kan inte sjunga en enda mening utan att bryta ihop i skratt. Varför? Hahah för det här är så cheesy. Nu måste jag bestämma kläder för imorgon och sedan ska jag fortsätta skriva om det går. Imorgon ska ju Elin få höra min vackra sång hittills lol. Btw har typ besöksrekord på väldigt länge. 17 unika besökare idag. Brukar ha typ 5 unika varje dag. Hahaha ensam jag är. 

Fireproof

Längtar till den 17 november då One directions fjärde album kommer ut! Lyssnade nyss på en av deras nya låtar, Fireproof som släpptes nu. Så jäkla bra är den! Så himla skön att lyssna på och hoppas verkligen att deras andra låtar kommer vara som denna. Gillar inte när det är så mycket rock. Fanns flera låtar som jag inte gillade i Midnight memories för de var så rockiga och fick bara ont i huvudet. Dessutom tröttnar jag på låtarna, när jag har lyssnat sönder dem ett x antal gånger så gillar jag dem inte lika mycket. Men fan vad jag gillar den här låten i alla fall! In och ladda ner den gratis på deras hemsida. 

Om folk bara visste hur creepy jag egentligen är

Det här inlägget är bara konstigt hm. 
Jag hittar allt. Ger seriöst aldrig upp. Visst det här fallet har tagit mig ca 1 vecka men nu vet jag allt hahah orkar inte. Är så jävla creepy så det finns inte. Höll på såhär när jag var liten också. Hade kontakt med 2 tjejer på gsm typ 2009 och senare visste jag allt om dem, sett deras hus på google maps och ja, jag visste vad deras föräldrar hette, vilken skola de gick i, deras adress, allt. Ärligt talat jag kan hitta allt. Det är ingen slump om jag kontaktar dig hahah. Men är så sjukt glad just nu. Kommer inte kunna sova inatt. Ingen går säker när jag är i närheten lol. Älskar dock att vara den personen som vet små fakta som alla bara "wtf hur vet du det?". Herregud haha. 

Fyra

 
Tog bara någon ful bild ugh.
Jag älskar att vara brunett! Är så himla glad för att jag föddes med brunt hår och inte blont. Inte för att jag tycker blont hår är fult för de som är blonda passar ju i det men jag skulle aldrig kunna tänka mig själv som blondin. 
 
Stör mig så himla mycket på "Ice bucket challange". Okej ölutmaningen var ganska rolig för då var allt nytt men nu vafan det räcker. Tycker det låter så himla töntigt ba "Tack för nomineringen bla bla", alltså ursäkta men vad är det du tackar för? Nej pls sluta haha.
 
Trivs så jäkla bra i det estetiska programmet. Alltså känner verkligen att jag kan se ut hur som helst och ingen dömer en. Har börjat ha lite mer vågade kläder enligt mig själv och behöver inte spela någon som jag inte är.
 
Tvättar håret endast två gånger i veckan, ibland tre. Och då är det bara två dagar i veckan som jag ens blöter ner håret, alltså duschar aldrig håret genom att bara ta vatten på det men inget schampoo. På söndagar och på onsdagar. Det är perfekt timing för först går jag 3 dagar i skolan, och den tredje dagen (onsdagen) är håret lite halvsmutsigt. Sedan tvättar jag håret på onsdag kväll så är håret snyggt i två dagar. På helgen om jag inte ska umgås med någon så brukar jag bara ha uppsatt hemma så då gör det inget att håret är äckligt haha. Är verkligen rädd för att få fettigt hår. Förstår mig inte på folk som tvättar håret med schampoo typ varje dag/varannan dag.. 

Låt mig få sörja detta..

I det här inlägget vill jag bara visa hur extremt okunnig jag var för 2,5 år sedan ungefär (februari 2012 euw). Allltså kollade igenom de gamla arkiven här på bloggen. Ursäkta men vem fan målar naglarna sådär? Jo jag för 2,5 år sedan. Ser ut som en bebis har kladdat på naglarna, utanför och allt. Världens fulaste naglar har jag där också så varför la jag ens upp bild på det där? Och "dagens outfit" hahaha. Snygga gröna gummistövlar som är typ storlek 43 med huntersstrumpor inuti. Och varför står jag så stelt? Kommer ihåg de där u-turn jeansen. Eller det var leggingsjeans utan riktiga fickor där fram. Fast egentligen vem skäms inte lite över hur man såg ut när man gick i sjuan, eller jag vettefan. Sjuorna på min skola när jag gick i nian såg ut som om de själva var nior haha så kanske bara var det jag och mitt kompisgäng då som såg hemska ut i sjuan haha! Ni kan hitta inläggen här och här. Varning för hur ful jag var då. Jag har förändrats sjukt mycket. Känner inte igen mig själv i gamla bilder och bilder som är tagna nu.

Godmorgon världen

Min lilla almanacka. Märkt att nu när jag har börjat gymnasiet behöver man verkligen en eftersom lärarna ger småläxor till nästa lektion. Bytte också pappret på framsidan och baksidan så den blev lite finare. Perfekt storlek och väger ingenting.  Ett annat plus är också att hela världskartan finns med längst bak haha! Finns på Åhlens och akademibokhandeln för 69:- tror jag. 
Som ni kanske förstår så åkte vi aldrig till Åland över denna helg. Det skulle bli dåligt väder därborta + min faster skulle komma hit så då krockade två saker. Vi ska åka dit någon annan helg framöver. Idag ska jag bara ta det lugnt. Behöver bara vara hemma på helgerna för är så fruktansvärt trött hela veckan. Blir lixom trött klockan 8 på kvällen och lägger mig typ klockan nio haha, som ett litet barn. Btw har ändrat header, bakgrund + profilbild i menyn. Gillade inte alls bloggens utseende förut men nu är jag väldigt nöjd. Designen känns mer höstig och nya fräscha bilder lixom. 

Två i en

Försöker hitta min stil på foton. Alltså hur jag ska se ut framför kameran. På sommarbilderna ler jag ju alltid men när det är en mer fotogenisk miljö så tycker jag att le med tänderna inte funkar så bra. Vill testa mig fram tills jag hittar rätt uttryck. Förstår ni hur jag menar? Tröttnat på att hela tiden le på alla bilder, finns ju tusen andra sätt. Dessutom förmedlar bilden en annan sak. Känns mer frampressat att le med tänderna hela tiden.. Dock vart min mun inte helt snygg här, annars är jag faktiskt nöjd över hur resten ser ut. 

Imorgon åker jag till Åland

KSG har seriöst bästa läget i stan. Går förbi en underbar park varje morgon. Parken är lixom högt upp så om man går upp för den så ser man ut över hela stan hur långt bort som helst. Så varje morgon är så himla mysig. Himla glad att jag äntligen släpper massa äckelkorridorer, ful skola och skolmöljöer. Usch! Skulle aldrig kunna gå på en ful skola som dagy haha.. Sorry men har bara dåliga minnen från dagys fula korridorer från när jag var liten. Nejmen ksg är en sån sjukt bra skola faktiskt, trevligt folk och så fina lokaler och klassrum. Är faktiskt jättenöjd över att jag valde denna skola. Längtar tills jag känner mig helt bekväm i klassen. Visst det har gått 2 veckor och är mycket mer bekväm nu än för 1 vecka sedan men känner inte alla fortfarande. Aja det blir nog bra. Har ju trots allt tre år på mig haha! Idag var en kort dag, hade mediaproduktion i typ 2 timmar sedan åt jag lunch på tacobar med några från klassen. Sedan hade vi svenska och slutade 14.40. Älskar fredagar! 

Äntligen fredag!!


Från igår! 
Igår var en kort dag i skolan. Började 12 och slutade 14.40. Efter gick jag och elin o mötte upp elsa för lite snack och fika. Fast det böev nog mer mat än fika på donken haha. Sen gick vi i lite affärer, köpte en t-shirt. Idag är det fredag äntligen, som jag har längtat! Den här veckan har gått supersnabbt och det enda jag vill just nu ät sova och inte behöva vara så social haha. Så himla tröttande att hela tiden prata med massa människor i skolan. I helgen ska jag ut till Åland med båten. Ska faktiskt bli riktigt skönt. Att bara kunna få vara ute på en ö där man är helt ensam och fota. Har bara två lektioner idag och slutar 14.40. Nu kommer elin hejdå måste gå nu! 

Omg redan andra september!!

Gud vad bra man hade det i somras. När jag kollar på dessa bilder så längtar jag sjukt mycket tillbaka.. Visst känns det alltid som om man inte tar vara och njuter tillräckligt mycket när det väl är sommar? Jag känner så i alla fall, borde ha njutit mer. Har redan lagt ut de här men har bildbrist. 
Ännu en dag i gymnasiet. Känner mig mer avslappnad nu än förut. Visst då och då blir det jobbigt men det är bättre än förra veckan. Verkar som om folk i klassen börjar bli mer sig själva. De som pratade jättemycket och var sjukt sociala förra veckan har lugnat ner sig lite och de som inte pratade så mkt börjar ta lite mera plats. Gillar ändå min klass, känner mig sjukt bekväm eftersom ingen dömer. Ställde mig upp inför hela klassen för att redovisa en sak lite snabbt med 2 andra tjejer, gick asbra haha även fast jag inte sa något. Hade fått panikattack om det var i min gamla klass. Och panikattack är ingenting att skoja om, det är nog den värsta känslan som finns. Hur som helst måste sova nu för ska upp 5.50 imorgon. Längtar inte tills jag ska öppna skåpet imorgon. Skulle bara vilja ta en flaska med olja och hälla över låset så att det inte är så segt. Det går seriöst inte att öppna upp haken ibland och får ju panik när alla andra börjar bli klara. Man vill ju inte halka efter vid lunchen eller så.. Usch. 

RSS 2.0