Fast nära skjuter ingen hare ändå

Från sommaren 
Godkväll! Ni vet den där känslan när allt runt omkring en är perfekt. Alltså snackar nu om det visuella. Mitt rum är i perfekt ordning, mysigt och städat. Mina nya polkagris doftljus tända och justin biebers julalbum spelas på stereon. Men den här dagen har inte varit så perfekt som den är just nu haha.. Fan vilket kaos asså. Hade då fototid i studion med elin idag. Och jag kan inte hantera varken blixtar eller fondvägg i den där jäkla studion. Vi hade ställt upp allt bra men det blev ingen bra bakgrund pga för mycket skugga. Var riktigt stressad för allt blev bara dåligt. Mitt uppe i allt skriker elin åt mig. Jag vänder mig om och hinner inte reagera förrän den ena blixen ligger på golvet. Sedan skiker elin en till gång, ännu högre och sedan faller den andra blixten ner på golvet. P-A-N-I-K. Här har blixtar som kostar liksom 50 000 kr styck (minst?) åkt ner i golvet för att jag råkade stöta till dem. Sedan ser jag också att blixtparaplyerna helt böjt och förstörda. Kan ni första min fucking panik?! Blixtarna föll ju ca 2 m ned eftersom själva blixtstativet var så långt. Jag höll på att gråta, skakade och svettades. Och skräcken som uppstod när jag visste att jag var tvungen att säga till min fotolärare.. Som tur var hann jag lugna ned mig (blixtarna klarade sig pga de landade på paraplyerna) hämtade honom och ba "paraplyet råkade böja sig när vi vecklade ut det". Herregud om han bara visste vad som hände egentligen. Paraplyerna gick dessutom att böja tillbaka så det var ingenting som gick sönder. Återigen jag kan inte hantera fotostudion alls. Finns nog inget annat tillfälle när jag svär så mycket som jag gör i det rummet haha. 

lÖrDaG

Bild från förra julen
Godmorgon världen! Om exakt en vecka är jag i London, eller påväg till London hehe. Ska bli otroligt mysigt och skönt att komma bort i tre dagar. Känns som om jag behöver det innan all julstress och massa prov i skolan innan jullovet börjar. Det känns som att december kommer gå riktigt fort. Imorgon är det ju redan först advent. Så idag ska jag förbereda mitt rum för det + hinna med massa plugg som jag har till nästa vecka.  Ska också ta och köpa en sd kortläsare idag så att jag äntligen kan bjussa på lite bra bilder. Puss! 

Fjortisar 2007 (+ödet)

Sorry jb men har tyvärr ingen annan bild haha! 
Jag är en tänkare som ofta fastnar i mina egna tankar. Har ni någonsin tänkt på en sak? Att ödet bestämmer allt. Seriöst jag har något riktigt starkt band med ödet, det är riktigt coolt. Ödet har olika betydelser för mig. På en sekund kan ALLT förändras för att man får någon impuls. Jag tänker typ hur allt skulle förändras om man helt plöstligt går in i ett klassrum i skolan och typ skriker och hoppar på bordet. Det var bara ett exempel men förstår ni hur jag menar? Och att allt skulle förändras på en sekund om man puttar ner någon på spåret framför tunnelbanan. Aldrig för att jag ens skulle göra något av dessa men ah. Sedan att ödet bestämmer hur saker och ting ska bli. Att just precis vid ett tillfälle en viss tid ska jag träffa just DEN personen som förändrar allt. Alltså man behöver bara vara vid rätt tid så kan allt förändras. Svårt att förklara men sådana här frågor älskar jag att diskutera.

Do you ever feel like a plastic bag? ja typ

Asså åh får ont i huvudet av i principp allt. Alla ljud, människor och saker jag stör mig på. Orkar inte med korkade människor som man stöter på då och då i vardagen. Nej just nu är jag inte taggad för mycket alls. Dock jäävligt taggad på eventuell resa nästa sommar med kompisar woho! Annars så känner jag bara att jag vill ha jullov och sedan sommarlov iiih! 

"Låtsades att det inte var jag, det var det lättaste"

Skulle publicerat det här inlägget i förrgår..
1. När jag skämde ut mig för läkaren igår. Skulle kolla upp mina nervryckningar hos läkaren ju. Sen sa hon att jag behövde ta av mig kläder och skor (satt i jacka och halsduk). Panik fick jag för jag var ju inte förberedd att stå i princip naken?? Började ta av mig jackan och skorna och skulle precis knäppa upp byxorna när hon sa att jag bara behövde ta av mig jackan och skorna. Hahah. Sen när hon gjorde lite övningar med mig (för att se om jag var frisk) så låg och skrattade så himla mycket. 
 
2. Skippade franskan och engelskan imorse. Sen kom min engelskalärare ut och insinktivt gömde jag mig bakom en vägg där jag och några andra satt. Såklart så ser hon ju mig när de andra gått in i klassrummet och ba "var var du". Då började jag hosta som fan och ba "jag är sjuk". Varför är jag den stelaste människan??
 
3. Varför har jag börjat skriva i punktform 1, 2, 3 osv? Haha nu ska jag sluta lol. 

Favoriter som får mig att skratta

Jag kollar om och om på dessa. Speciellt bilfan och systrarna hofors hahaha. Så sköna men speciella människor!

Hej

1. Har prov imorgon. Inte pluggat ett piss. 2. Ont i huvudet. 3. Är så irriterad. 4. Hejdå!

Hipp hipp hurra

Snart ska min familj + moster gå och fira min farmor som fyllde år igår. Eller vi ska gå till coop och fika där. Sedan ska vi äta middag tillsammans (alla förutom fammo då eftersom hon bor på äldreboende). Fy får panik på bloggen för att den är så extremt tråkig. Har tappat bort mitt sd kort också så kan inte överföra några systemkamera bilder till datorn.. Imorgon är det en ny vecka. Om 13 dagar åker jag och mami till London! 

Nu är det bra, nu är det nog!

Som vanligt har jag inga fina bilder hehe
Efter att ha vaknat upp av att en spindel kröp ner från taket till min huvudkudde (som också gjorde att jag flög upp från sängen) så känner jag bara NEJ nu är det bra nu är det nog. Kan inte ha massa grejer i mitt rum från vardagsrummet. Kan inte sova bra, kan inte plugga och kan inte röra mig i mitt rum för att alla vardagsrumsgrejer står här. Idag har jag portionerat ut grejerna överallt i huset (förutom i vardagsrummet). Det mesta har jag ställt in i min syrras rum (som också redan är fullt med grejer). Hon har inte märkt någonting än så jag har väl lyckats rätt bra måste jag säga. Blir inte så kul när hon går förbi mitt rum och ser att det är nystädat med 0 grejer från vardagsrummet. Undra om hon kommer fatta då? Haha får ta bråket senare i så fall. 

Regn regn mera regn

Ge mig en fjäril och sommar.. hahah
Håller på att skriva på min utredande text som vi skriver på svenskan. Egentligen får man bara skriva i skolan men jag kan verkligen inte skriva bra texter i skolan så jag fuskar lite och skriver allt hemma. Har gått runt med kalla, blöta fötter hela dagen. Varför väljer jag att ha converse en dag då det regnar? Mina strumpor var hela dygnsura redan innan första lektionen hade börjat. Satte på mig mina vantar på fötterna och gick runt med vantar i skorna hela dagen. Hellre vantar på fötterna än blöta och kalla strumpor. Nej nu ska jag skriva klart svenskatexten så jag kan göra annat. 

Fortsätt ba kör som vanligt

Hur nice vore det inte nu att komma bort typ en månad från eländet som vi lever i? Med IS och allt skit som händer i världen. Inte nog med att Sveriges terrornivå har ökat 4/5. Är så fucking rädd. 
Hallå där! Det är kaos i mitt rum. Imorgon kommer två snubbar som ska lägga om golvet i vardagsrummet + köket. Alltså behövde vi flytta alla grejer. Så jag har knappt någon yta i mitt rum att stå på för att det är så sjukt mycket saker här. Mitt rum och min syrras är ju på övervåningen, samma som vardagsrummet. Så ah jag lever i kaos nu.. Aja det blir nog bra sen. Nu ska jag bara ta hand om mig själv den här kvällen. Ta en lång dusch och kolla på missade PH avsnitt. Det vi måste göra är bara att fortsätta leva som vanligt och inte bara vara oroliga. Kram! 

Blogga sen plugga

Usch mörkret.. Blir verkligen superdeppig av mörkret. Visst tycker jag det är mysigt på eftermiddagen när det börjar mörkna men inte att det ska vara kolsvart vid fyra ute. Inte för att vara sån men fan vad jag längtar till våren nu. Känner mig inte ens taggad inför jul. Det är ju hemskt?! Har alltid älskar jul men nu känner jag bara GE MIG VÅR! Aja nu ska jag sluta klaga om mörker och istället börja plugga. 

Envis

Hittade "citatboken" där mina föräldrar har skrivit ned roliga citat som jag och mina två syskon har sagt när vi var små. Tyckte dessa två var lite roliga så tänkte dela med mig dem! 

#Prayforparis

Usch blir så fruktansvärt rädd när jag läser om terrordådet som hände i Paris igårkväll. Var ju vaken och läste nyheterna redan igårkväll men det är först idag som mer information finns. Fruktansvärt! Tänker på över de hundra döda och 200 skadade.. Deras familjer/vänner/nära och kära måste vara helt förstörda. Och de som faktiskt var med och såg dessa vidriga terrorister skjuta ihjäl folk, de måste vara förstörda för livet, fy fan. 

Fyra

1. Det värsta ljuden jag vet är när folk gnisslar med sina bestick mot tallriken. Typ när man skär med kniven för hårt mot tallriken så blir det ett gnissel. Hatar också ljudet av när folk pillar på naglarna. Eller inte pillar men försöker trimma naglarna med fingrarna? Äh kan inte förklara..
 
2. Skrattar så ofta åt mig själv för jag råkar säga opassande eller stela saker haha.
 
3. Mitt mål är att bara träna.. åtminstonde innan nyår! 
 
4. Jag nojjar mig jättemycket över eventuella sjukdomar. Om jag plötsligt får ont i benet så får jag en klump i magen och tror att benet måste amputeras för att det är cancer eller något. Tänker på det här minst en gång per dag!

Hallå där

Längtar till nästa sommar.. ;)
Redan torsdag?! Imorgon börjar helgen vilket ska bli så skönt, fast ah det skriver jag typ varje helg. Alltså gud har suttit med det här inlägget i 15 min. Kommer inte på vad jag ska skriva?? Försöker komma på någon liten rolig händelse som jag kan skriva haha men kommer inte på något. 

Hur kan du säga saker

Vågar inte visa bilderna jag har valt ut till dokumentäruppgiften Disa. Du skulle mörda mig om du såg dem hahah <333
Alltså jag är BEROENDE av låten "Hur kan du säga saker" av hov1. Finns typ ingen annan låt jag lyssnar på just nu?! Eller låt och låt det är rapp men ändå så sjukt bra.
Annars då? Jo det är väl bra men jag är så fruktansvärt skoltrött. Jag skiter i allt. Jag orkar inte plugga. Har ingen motivation. Orkar inte lära mig nya saker. Tycker inte ens fotokursen är rolig längre. Tycker inte om att få prestationsångest när det handlar om konst. Jag vill inte bli tvingad till att fota saker jag inte tycker är konstnärligt. Då blir jag bara sjukt omotiverad och skiterit. Ah får väl hoppas att motivationen kommer tillbaka någon gång. För just nu tycker jag bara allt är så förbannat jävla tråkigt. ://

Söndagsfika

Kom på imorse att det var farsdag. Så min present till papi blev ett kort där det stod att jag bjuder på fika i Vaxholm. Eftersom vi varje helg brukar gå i skogen där så blev det ett cafébesök där jag betalade för första gången. Kände mig så jäkla generös och fick mycket pluspoäng av mina föräldrar. Det gäller att ge tillbaka någon gång. :)) Nu ska jag redigera bilderna som jag tog i stallet imorse. De blev helt okej tror jag! 

lalala

Internet här hemma är så sjukt segt? Försökt ladda upp en bild i typ 20 minuter.. Så det här inlägget blir bildlöst.
Ska snart gå och lägga mig, rolig lördagkväll I know. Men ska faktiskt upp tidigt imorgon och fota till dokumentäruppgiften. Så det blir en vända till djursholms ridstall för att fota Disa och hästisar. Skoja vad töntigt att säga hästisar. Det blir nog bra bilder i alla fall. Tror jag ska fota hela serien med fiskögat så det blir lite roligare och för att det är trångt inne i boxarna (?). Nu ska jag gå och äta lite mer potatisgratäng. Ätit minst 3 portioner, fast ni vet ju att jag är riktigt svag för potatis så.. :))

Inte okej!!

Jag vet att det är en lipliner penna men den funkar att använda som en vanlig läppenna. 
Godmorgon! Jag är faktiskt lite irriterad.. Klockan 07.11 vaknade jag av ett fruktansvärt högt motorsågljud utifrån. Vad fan är det här tänker jag och försöker ignorera ljudet. Men när det har fortsatt i ytterligare fem minuter går jag upp och kollar vad det är. Där står min granne och sågar till sin jävla altan. Förlåt men vem fan börjar såga klockan sju, en lördagsmorgon och väcker alla andra? Det här är fan inte okej! Aldrig ska man få kunna sova. Ni vet ju säkert att jag är superkänslig när det gäller att väckas på morgonen. Jag blir svinlack om någon väcker mig. 

Fredag hihi

Fan vad skönt med helg. Efter skolan idag gick jag och elin en snabbis till åhléns för att köpa en faux fur men den fanns inte i rätt storlek. Köpte däremot en läppenna som jag är så kär i. Färgen är typ nude, så himla fin. Visar bild imorgon. Åkte hem efter det och sedan dess har jag ba chillat och städat mitt rum. Imorgon ska jag fira namnsdagen med mina kusiner hos mormor och på kvällen får vi gäster. Ah nu ska jag se solsidan med mina föräldrar. Har ju introducerat den serien för dem (bara fem år efter..) så nu har vi kollat klart på säsong 1 och ska börja på tvåan idag. 

Förbannad.

Jag känner mig så jävla arg och ledsen efter att ha läst den här artikeln på aftonbladet. En kvinna blev gruppvåldtagen av tre män i september. Vilket straff fick dem? 6 respektive 9 månaders sluten ungdomsvård. Är inte det här riktigt jävla sjukt? Att de i några månader får ungdomsvård för att ha genomfört en grov våldtäkt som ska ha pågått i flera timmar. De sa under livesändningen på aftonbladet att dessa unga killar är såk "gatubarn" från något nordafrikanskt land, som lever på gatorna och begår brott. Jag känner bara, straffet de fick är fan inte rättvist. Kvinnans liv är förstört. Föralltid. Hon kommer drömma hemska mardrömmar och alltid vara rädd. Hon beskriver att hon hade enorm dödsångest och smärta. Jag blir förbannad för deras såkallade "straff". Varför utvisas inte idioterna? Eller åtminstonde att de får livstids fängelse. 
 
Det som gör mig ännu mera rädd, som tjej är att jag och Elin gick precis den här vägen för några veckor sedan hem från Skyddsrummet på söder. Vi gick precis vid vattnet, där hon blev våldtagen. Vi, två tjejer gick ensamma mitt i natten. Det var inte en enda människa, helt folktomt. Tänk om de där killarna hade dykt upp när vi gick där? Vi hade ju varit totalt chanslösa! 
 
Jag har typ aldrig tagit upp sådana här saker. Men jag tänker ofta på det här. Jag är så otroligt rädd när jag går hem från fester på kvällen/natten. Ser alltid till att ha sällskap åtminstonde till tunnelbanan. Jag är så himla rädd att det ska komma fram någon kille. Jag är så rädd för att bli våldtagen. Visserligen brukar jag faktiskt ha pepparspray i väskan, och funderar på att köpa ett överfallslarm, men det räcker kanske inte. 
 
Ska faktiskt anmäla mig till en självförsvarskurs. Kursen är under en hel söndag och det finns olika datum att välja mellan. Jag känner att jag vill göra allt för att skydda mig själv. Och ägna en söndag åt massa praktiskt träning och fakta om hur man ska göra, om en sån här situation uppstår. Hur ska man agera? Var ska man slå? Så om någon vill gå den här kursen med mig någong, säg till. 

Ba KÖR

Hello there! Shit jag har så mycket tankar om allt just nu. Känner mig stressad över saker som måste göras och planeras. Visst borde man bara köra istället för att bara säga "senare". Asså som jag gör just nu. Varför börjar jag inte med läxan tills imorgon? Varför inte bara ta tag i saken nu istället för att snacka så jäkla mycket. En helt annan grej jag tänkte på var mina blogginlägg.. Jag tycker jag skriver så himla dåligt. Skriver ju i "talspråksform" så det blir ju många onödiga småord som ju, så, asså osv. Vill bara tala om att jag aldrig läser igenom inlägget innan jag publicerar. Så det är ofta svenskan i texterna blir dålig haha. 

"60 dagar kvar på året, jag måste fan göra något stort" - Isabelle

Från Tyskland, sommaren 2013. Är det inte helt sinnes att det bara är 60 dagar kvar tills 2015 är slut. Jag blir fan rädd.
Tiden går så snabbt. Idag var i alla fall första skoldagen. Var inte så hemskt som jag förväntade mig. Har ju ändå en bekväm skola och klass. Dock fick jag världens sommarlängtan nyss. Hallå det är inte ens juletider?! Men ärligt, tänk en ljus, varm sommarkväll, fåglarna kvittrar och man gör något speciellt. Hur underbart alltså? Men som sagt så kommer jag inte ens hinna blinka innan det faktiskt är maj.. och sedan juni. 

Sådärja

Då sjukt värt att tjäna 2400 kr under den här helgen. Jobbade bara tre timmar idag och fick med mig massa bakelser och godis hem från goodiebags. All lön kommer gå till Londonshoppingen hihi. Nu ska jag äta middag och ikväll blir det solsidan. Imorgon börjar verkligheten igen. Om jag ska vara ärlig så har jag 0 lust. Skolarbetet och plugget gör mig så otaggad. Fy! Får försöka ta igenom en månad till sen blir det London. Sedan går hela december så snabbt och sedan jullov.. Får ta allt i steg. Puss! 

RSS 2.0