Nice


En torsdagsfika
Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Ska duscha snart, göra te och sätta mig med lite plugg. Plugg en lördagkväll, kul. Men det behövs och jag är på plugghumör. Prov på måndag och jag har inte börjat plugga alls. Har 3 % kvar på mobilen så måste skynda mig att skriva klart det här inlägget. Har inte så mycket mer att säga faktiskt! Trevlig lördagkväll guys. 😉

Igår

Godmorgon! Jag mår jättebra faktiskt. Igår var jag och några kompisar som sagt på långan. Var mycket folk där vilket var nice. Fick bästa känslan när jag sprang från tekniska till rådmansgatan, solen stod lågt och jag hade nyss lyssnat på Veronica Maggio. Hur som helst kom hem vid två och fick panik över att jag inte hittade min mobil. Visste att den var någonstans hemma eftersom jag hade den i bilen påväg hem. Fick sova en hel natt utan den vilket kändes tomt och jobbigt. Hittade den imorse i min jackficka. Tur det! 

Freeedag

Hello! Började halv två idag. Fixade först bankID på swedbank så nu kan jag äntligen se hur mycket pengar jag har kvar på kortet igen! Känns tryggt haha. Efter skolan åt jag och några andra i klassen på donken och gick runt på stan. Kom hem vid sex och har nu ätit middag. Vid nio ska jag iväg igen, möta upp pulka, lottis och johanna i tc och dra vidare till långan med massa människor. Ska ta det lugnt ikväll eftersom jag måste plugga imorgon. Ja det var väl allt. Ha en trevlig fredag hörni! Ciao 

Chill

Iphonekvalité, squad af
Idag hade jag bara en lektion. Franska muntligtg, ick helt ok tror jag. Efter det gick jag Issa, Paula och Lottis o fikade + shoppade. Det var såå mysigt! Fick med mig två toppar och ett halsband hem. Visar upp dem så fort jag har tagit bilder. Vill ha så lite iphonebilder som möjligt. Ok det är bättre med dåliga bilder än inga alls men ändå. Letar fortfarande efter en riktigt snygg vårjacka. Beställde hem en bomberjacka igår från ebay. Ingen aning om hur den kommer sitta eller se ut på men får hoppas att den ser bra ut. Känns ändå värt att chansa om den ändå bara kostade ca 200 kr. 

selfie

Funderar på att lägga upp den här på instagram, har adrig lagt upp selfies förut på instagram förut. Hmm vet inte?
Men hallå där! Försökt öva inför ett muntligt franskaprov imorgon med mamma men det gick inte så bra. Hon lackade på mig för att jag är så dålig, säger fel och böjer verben fel i varje mening. Men skyller på min usla franskalärare. Hade C i franska i högstadiet medan jag ligger på A-nivå nu. Så känner mig ändå rätt bra på franska även fast jag suger. Aja.. Lyssnar just nu på "Stole the show" med Pygo. Får riktiga flashbacks från valborg av den låten. Två låtar som jag mår riktigt jäkla bra av är just stole the show och Where are ü now med Justin Bieber. Alltså på riktigt, får ångestflashbacks samtidigt som jag får flashbacks från roliga stunder från den här månaden. 

Barn

Kom hem i lördags och såg den här växten på fönsterbrädan. Fin men vad är det ens?
En grej jag inte gillar med vår/sommaren är att det alltid låter på gatan. Bor ju i ett villaområde och alla mina grananr har barn i åldrarna 7-10 typ. Och de där killarna ska alltid skrika. Dag och natt. Man får aldrig någon ro?! Och det blir inte bättre för att min ena granne har pool, då ska det skrikas ännu mer. Har mitt fönster mot gatan så jag hör ju bäst även fast jag har stängt så låter det så högt. Kan höra allt de säger. Herregud vad bitter jag låter men ni förstår inte min situation. Känner typ hat-kärlek mot barn. Alltså de är riktigt underbara, faktiskt. Men samtidigt så jobbiga. Speciellt småbarn typ fyraåringar. Det är ju som om de är fulla hela tiden? Går vingligt, inte fullständiga meningar, slöddrar osv. Så sjukt roligt haha! Nu väntar jag på att mamma ska komma hem med chips till mig. Belönar mig själv för att jag är bra. 

tb bild

Sitter och skrattar åt min "om mig" text till höger i menyn. "När jag inte är i skolan så är jag med kompisar, tränar och bloggar". Omg hur präktigt lät inte det där? Träna, det har jag inte gjort frivilligt på månader. Blir spyfärdig bara jag springer typ en minut. Det är verkligen så, jag blir helt sjuk såfort jag utmanar min kondition. Och tiden jag lägger ner på bloggen.. Kanske 10 minuter per dag, om jag bloggar varje dag. Dock tar jag ju foton, så att jag kan lägga ut på bloggen. Men det är mest för att visa upp vad jag gör och fina vyer.
 

Ta bara tag i det


Men hallå där! Ligger i sängen och kollar ut genom mina nytvättade fönster och mitt ostädade rum. Pinsamt hur det ser ut.. Måste verkligen ta tag i saker i mitt liv. Småsaker då! Som att städa rummet, plocka undan, göra läxor i tid, hålla mig fräsch. Jag vettefan, allt möjligt. Behöver köpa nya kläder också. Nya fräscha sommarkläder. Allt rullar på bra i mitt liv just nu. Det är skönt och kul. Den här tiden på året är den bästa. Då man ser fram emot sommaren, fast den inte riktigt är där. 

3 skolveckor kvar

Idag har jag pluggat, solat och träffat Annie en kort stund i täby. Fått väldigt mycket färg idag. Älskar att sola! Nu har jag precis bestämt outfit för imorgon och ska snart sova. Är grymt trött. Den här helgen har varit bra. Knappt haft någon ångest. Bara träffat människor och tagit det lugnt. Det är så det ska vara! 

Lördagkväll

Fun fact about Lottis: Första gången en kompis skulle komma hem till henne i USA så köpte hennes mamma en tårta till dem. Men kompisen kom aldrig så det blev inget tårtkalas med hennes nya vän hahahah
Min hud har blivit så himla dålig. Inte alls bra att somna med smink på.. Hade nyss ansiktsmask så det känns bättre nu. Ska snart sätta mig med mina föräldrar och kolla på eurovision. Inte följt det alls hittills men hoppas Sverige vinner. 

Fredagkväll

Lite bilder från igårkväll/inatt/idag
Skola till ca 16. Sedan mötte jag upp lottis i mörby, fixade oss lite snabbt och åkte in till stan för donkenmiddag. Mötte upp Issa där och drog vidare till Paula i Sollentuna. Åkte till ett utomhuskrök vid aborreberget tror jag det hette? I början var det stelt och torrt men det blev bättre senare när det kom fler folk. Så kul att träffa nya människor! Så ja det var väldigt lyckat, jag hade i alla fall kul! Sov över hos Paula och idag åkte vi till täby för lite pizza på Vapiano. Kom hem för ca 2 timmar sedan och sen dess har jag solat. Sov typ bara 3 timmar inatt så kommer bli en lugn kväll ikväll. 

Hey

Vad jag hade på mig idag + svarta vans
Sitter här och är smått irriterad. Är typ alltid sur och irriterad när jag är hemma. Bokstavligen. Alla i min familj går mig på nerverna ibland. Här sitter man och försöker vara trevlig och snäll men så kommenterar mamma att jag har en finne på kinden? Eh okej jag har en spegel jag kan själv se hur jag ser ut. Inför hela min familj också vid middagen. Tack? På tal om något helt annat, ska nog byta header snart. Lottis tog några riktigt bra bilder på mig i fotosalen. Får panik på min nuvarande header vet inte varför! 

allt och allting


Ville bara visa att mitt ögonbryn var on point (nästan) på den här bilden
Torsdag vilket betyder sovmorgon. Efter skolan idag ska jag vara modell på lottis bilder. Lite stressigt just nu fast jag är ändå 70 % klar med mitt arbete typ så känner mig ganska säker. Inte många veckor kvar till sommarlovet nu, 22 dagar till sommarlov. 23 dagar tills jag åker till Sicilien! Sommaren kommer bestå av Italien, jobba och kompisar. Sedan det vanliga, sola, bada osv. Förresten har jag ens skrivit att jag ska sommarjobba i sommar? Vettefan haha! Ska i alla fall jobba 3 veckor i Djursholms ridklubb. Blir nog bra. Tycker om djur och att vara ute lite.

Np klaaart


Snygga vänner man har 
Nationella matte klart! Puuh. Tror jag kirrar E faktiskt. 20 poäng krävs ju av 93 tror jag det var. Slutade kring 13 och sedan följde jag med ella, paula och lottis som fotade till modeuppgiften. Tog en fika sedan och pratade om allt möjligt. Allt mellan himmel och jord, blommor och bin. Haha fan nej vad töntigt det där lät. Måste jobba vidare med sista fotouppgiften nu och skratta åt mig själv. Ibland känner jag mig riktigt konstig. Kan sitta och bara skratta åt ingenting, helt själv eller bland människor.. 


Fade of grey

Sista fotouppgiften är mode. Fick temat "fade of grey" färgen grå. En av några bilder som ska vara med i tidningen. Lite trista färger men temat är ju grått. 
Vill bara lägga mig ner i fosterställning och be till gud att matte nationella kommer gå bra imorgon. Om jag får ett E kommer jag fira. Förutom att jag har pluggat typ 10 min matte totalt idag så har jag gjort min syrras studentinbjudningar. Så roligt jobb! Eller jobb och jobb men fick panik när jag såg min mammas version på inbjudningarna.. Herregud vad jag låter kaxig men hahah. Inte så jättefint. Nu ska jag duscha sen sussa och tagga typ 4 timmar np matte imorgon utan lunch. För de är ju så smarta och sätter lunchen 13.10 efter provet. 

Tja Tja!

Hej hej! Lottis här! Jag och Celine sitter i den tråkigaste klassen just nu och är kära! Fast bara på låtsas... Här är några fina bilder vi tog!
 

Fika


Men hallå där! Började dagen på vårdcentralen. Har tydligen inte halsfluss? Har bara någon halsinfektion så behöver inte äta antibiotika woho! Skönt det. Ja sedan hann jag lägligt bra till första lektionen. Fikade på EH med johanna, lottis och ella. Nu ligger jag i sängen och jäser efter middagen. Kanske pluggar lite om jag orkar. Oj shit har ju nationella i matte på onsdag kom jag på nu.. Jag som inte ens har pluggat alls till det. 

Ajajaj

Den här bilden är så mysig, även fast jag ser ut som en ekorre lol
Varje gång statistiken går upp så blir jag typ rädd. För vilka läser min blogg? Säker på att de personer jag minst anar läser min blogg, förutom de personerna så är det typ kompisar i min klass andra vänner/bekanta. Hur som helst så mår min hals dåligt. Kan man säga så? Varje gång jag sväljer känns det som om jag sväljer en boll som åker ner i strupen i 3 sekunder. Det är alltså en process att svälja.. Kan inte ens äta mina antibiotikatabletter för kan inte svälja tabletter? Får knappt ner alvedon när jag behöver det. Försökte svälja tabletten idag.. Slutade med att jag sprutade ut tabletten + vattnet som en fontän över hela golvet. Får så jäkla mycket kväljningar. Imorgon ska jag till vårdis för att be om flytande antibiotika som småbarn får.. Haha jag suger verkligen. 

Wanties + sjuk

Bikbok, Ginatricot, Cubus och H&M
Ja.. Jag har fått halsfluss. Var på lättakuten imorse och läkaren bekräftade att det var halsfluss. Så nu ska jag gå på antibiotika i 10 dagar. Ingen alkohol eller närlig kontakt med munnen, haha det grejar jag nog. Vet inte vem eller vad som har smittat mig. Men eftersom jag började få ont i halsen i fredags så vet jag att det måste ha varit någon/något i torsdagkväll. Som tur är har jag ingen feber. Mår jättebra förutom att min hals gör ont + gommen och halsmandlarna är uppsvällda och vita. Usch äckligt. 

Insta

En grej jag sitter och grubblar över varje dag är när folk har ett snyggt instagramfeed men sedan helt plötsligt lägger ut bilder som inte alls passar? Shit är så dålig på att förklara. Men ni vet bilder när 90 % av ens feed är instasizeade, med vita ramar t.ex. men så plötsligt lägger personen upp en bild som är kvadratisk utan en vit ram runt.. Blir så irriterad haha! Jag jobbar just nu på att få ett snyggt instafeed, med vita ramar. Går segt men det är lixom mitt största problem just nu. Aja förutom instagramsaken så ligger jag i sängen och mår dåligt. Min hals är värre.. Gör jätteont när jag sväljer. Värst är det när jag nyser. Satan vad ont det gör då! 

Halsont

Hej mina vänner! Igår sov jag nog 50 % av dagen, i perioder. Fått så sjukt ont i halsen och min röst är helt fuckad. Bara jag inte blir sjuk nu.. Det är så mycket i skolan nu de sista dagarna innan betygen sätts. Ska hoppa in i duschen nu och sedan får jag se vad jag hittar på idag. Tror jag bara ska vara hemma, plugga och sola såfort solen står högre. 

Trött

Godmorgon världen! Kvällen började hos Johanna igår, massa snack och lite drinkar. Sedan drog vi vidare till Ella en sväng. Var så sjuuuukt kissnödig på tvärbanan påväg till Ella. Har seriöst aldrig varit så kissnödig i hela mitt liv, fun fact? Stannade dock inte så länge där, 2 timmar max? Det var väldigt trevligt trots vissa omständigheter. Nu ska jag äta ben&jerry's chocolate fudge brownie, sätta på någon film och typ sova. 

Trevligt


Babes hoppas ni är ok med att jag lägger ur den här bilden på oss! 
Helg woho! Gick till 16 idag sedan blev det donken med lite kompisar och efter shopping med lottis. Fick dock inte med mig något den här gången hah. Ikväll ska jag bara ta det lugnt behöver det inför imorgon kväll I think! Ligger i sängen och jäser efter maten jag åt på donken. Väntar på att jag ska bli hungrig och kan äta min pasta till middag. Såå jag. Om ni bara visste. Ibland äter jag mat snabbt bara för att jag inte ska hinna bli mätt snabbt så att jag kan ta mer för att det är så gott. Sorgligt eller hur? Lovar och svär kommer sluta upp med att jag väger 200 kg och bor i en litem lägenhet någonstans och har fem katter och mat runt omkring mig.

Jag..

Sommaren 2013. Ser väl ganska mycket ut som mig själv idag, förutom att min stil har förändrats + jag har snyggare ögonbryn nu! 
 
- Blir aldrig nöjd. Om jag vill ha en sak/uppnå något och uppnår det så vill jag bara ha mer. Kan aldrig nöja mig med det jag har! Fast just nu så är jag faktiskt nöjd med allt i mitt liv. 
 
- Gillar att öppna upp mig själv för folk och har inget problem med att prata om mina problem. Eller problem och problem men saker som man inte riktigt alltid pratar om.
 
- Älskar gymnasiet, och min klass! 
 
- Tittar ofta tillbaka på mitt gamla arkiv här på bloggen, från typ 2012. Fy vilka hemska tider det var haha och gud vad jag såg ut. 
 
- Är livrädd för ormar. När jag var mindre brukade jag drömma mardrömmar om ormar. Nu kan jag inte ens gå barfota i trädgården för är rädd att ormar ska slingra upp på mig?

Middag

När jag väl får till en måltid att smaka bra, då är den verkligen asgod. Jag som verkligen suger på att laga mat och baka. Får oftast slänga det jag har bakat efteråt.. Ingen i min familj tycker om min bakning haha! Hur som helst funderar på att gå och lägga mig typ nu. Så sjukt trött så det finns inte. En dag kvar nu kämpa!

Två dagar kvar

Två dagar sen är det helg! Mycket i skolan just nu. Blev så jävla lack på min mattelärare idag. Tydligen har han tappat bort mitt matteprov som jag kompletterade för typ 2 veckor sedan. Idiot. Så nu måste jag göra om provet, muntligt typ? Och jag är 90 % säker på att jag grejade provet för 2 veckor sedan. Aja får se om jag går ut med F i matte och kompletterar resten i tvåan.. Känner just nu att jag bara skiter i allt, tar det i tvåan lixom. 

Hallå

Idag mår jag prima. Åkte från telefonplan vid sju på morgonen (vartfan ligger det?), och kom inte hem förräns 9 typ. Sov bara 1 timme inatt så däckade direkt när jag kom hem. Gårkvällen var skev. Riktigt skev. När jag tänker efter så var det inte värt att gå ut igårkväll, slösat bort en halv dag idag + mår skit. Aja har fått lite plugg gjort faktiskt. Mejlade min lärare och böndade och bad om att jag skulle få ha min book seminar nästa vecka istället för imorgn. Annars kirrar jag E eller F på den muntliga delen och jag satsar på B i engelska.. Funderar på att cykla ner till coop och köpa massa mat, godis och chips. Men är alldeles för lat för det. Haha vi får se! Imorgon taggar vi tre dagar skola woho sedan långhelg. 

Grönt

Suttit en del i solstolen på altanen idag. Jag blir på så bra humör av allt grönt ute. Träden, blommorna, ljuset, löven, ja allt. Älskar Sverige! Sveriges natur och allt det gröna. Nu är det ungefär en månad till sommarlovet. På ett sätt så vill jag inte ha sommarlov. För jag vill inte sluta gymnasiet. Sedan är det bara ett sommarlov kvar, för det räknas väl inte som sommarlov när man har gått ut trean? Känns sjukt att jag faktiskt börjar bli vuxen. På riktigt nu. Shit får ångest av att tänka på att bli vuxen.. 

Igår


Redigerad i appen VSCOcam. Bästa redigeringsapp jag har haft! 
Efter en lång dag träffade jag elsa i täby c för lite snack och shopping. Snacka om att det behövdes. Så skönt att bara prata om allt och allting med en person som verkligen lyssnar och känner mig. Gick runt lite i affärer först (fick med mig två toppar) och sedan satte vi oss på den nyrenoverade Espressohouse och fikade innan stängning. Gick hem ända från täby till enebyberg men det var mysigt. Älskar att ta långs promenader med en kompis och bara prata.

43

1. Vad heter du? Celine
2. Hur gammal är du? 16
3. Vart bor du? Danderyd
4. Hårfärg? Brunett
5. Ögonfärg? Bruna
6. Hur lång är du? 173 maybe
7. Kär? Neej
8. Singel eller upptagen? Singel
9. Senaste hånglet? öhh förra helgen hah
10. Vad väljer du, godis eller chips? chips
11. Nämn tre saker på din att-göra-lista? Plugga, städa, sova
12. Cola eller fanta? cola
13. Vad skulle du ha gjort utan mobil? vet ej
14. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? Killar som respekterar en, hipsterkillar, stora händer, långa, brunett. Fast inga krav det är bara +
15. Vad har du för mobil? Iphone 6
16. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Resa, shoppa, spara
17. Favoritland? Grekland kanske
28. Favoritfärg? svart
19. Film? A walk to remember/The notebook
20. Bok? After
21. Serie? Vampire Diaries
22. Vad gillar du mest med dig själv? Att jag gör vad jag vill
23. Vad gillar du minst med dig själv? Att jag är en ganska osäker person/mina fobier.
24. Ut och festa eller myskväll? Alltid trott att jag är mysperson men gillar nog utekvällar mer. 
25. Saknar du någon just nu? Ja
26. Vad är det bästa som hänt dig? Mycket
27. Beroende av något? Har beroenden hela tiden
28. Ditt livs största misstag? Har inte varit så dramatisk, än haha. 
29. Har du några tatueringar? nej men vill ha
30. Piercingar? örhängen
31. Vem är mest lik dig? vet inte?
32. Har du någon förebild? mig själv haha nej skoja vet inte
33. Vad ska du göra idag? Sova typ nu
34. Vad är det värsta du vet? mycket.
35. Vad är det bästa du vet? När folk visar uppskattning/visar kärlek tillbaka.
36. Vad åt du senast? Pizza, som förövrigt var skitäcklig
37. Vad vill du ha just nu? Saft
38. Vad köpte du senast? en macka 
39. Om du fick en dotter nu, vad skulle hon heta? Ellen
40. Tränar du? fan heller
41. När går du och lägger dig? Beror på. Helger 01-03, vardagar typ 21-23.
42. Vad är klockan nu?  20:37
43. Är du nöjd med ditt liv? Ja!

Tankar

Tänk vad skönt att kunna läsa andras tankar! Så vet man eller så slipper man oroa sig för saker. Fast ändå jag skulle inte vilja att någon läste mina tankar. En människa har ca 60 000 olika tankar per dag. Jag är rätt säker på att minst hälften av mina tankar är negativa tankar/svordomar. Om ni bara förstod hur ofta jag blir irriterad på någon/något På bussen haha. Jag är alltid sur på bussen. Varför vet jag inte? Kommer alltid på några jobbiga småtjejer som springer runt med sina iphones och mk väskor och låter som om de vore 20. Nej usch fan vill inte bli den personen som har fördomar mot allt och alla. Jag själv har ju varit 11 och trott att jag är svincool som hänger i täby c med kompisar. Haha sorry är lite förvirrad vet inte vad jag vill komma med det här inlägget. 

Naturligt

När jag väl får till mitt naturliga lockiga hår så älskar jag det! Fuskade dock lite och lockade den vänstra sidan av håret för att några slingor där är hela raka och resten av håret är jättelockigt? Måste dock alltid sätta upp ena sidan i en fläta som går längst med huvudet. Fan vad jag suger på att förklara! Men annars ser volymen jättekonstig ut. 

Ute i naturen

Haft friluftsdag idag. Jobbigaste på länge. Mysigt att vara ute i det fina vädret och vara med de andra esteterna men hur äckligt jobbigt som helst att gå flera mil mitt ute i ingenstans typ?? På tal om ingenting, lyssnade på Darins nya låt idag. Eller ny vet jag inte om den är men hörde den först idag, "ta mig tillbaka". Omg så bra den är. Den går på repeat hela tiden just nu. Nej men nu måste jag duscha. Luktar fan tält efter dagens äventyr i skogen..

Zombie

Men hallå där! Är det inte meningen att man ska vara utvilad när man kommer tillbaka till skolan efter en långhelg? Känns seriöst som om jag inte klarar av mer. Helgen var så intenstiv och har knappt sovit något. Känner mig som en levande zombie. Skulle ta en liten vila på sängen men blev en nap på två timmar nyss. Hjäälp! Imorgon är det friluftsdag i tumba och ingen kan vara mer otaggad än jag. Jag har inte någon kondition längre. Kan inte ens gå uppför trapporna vid min skola utan att få ont i huvudet och bli spyfärdig. Jag är 16 år men är säkert 60 år på insidan. Men men man får väl passa på medan man är ung. Det som är + i alla fall är att jag verkar ha fått tillbaka mitt matsug igen.. wowoow. Nu ska jag ringa till en kompis och kolla läget lite efter blir det matte.

hello monday

tb, NY
Måndag igen. Har mått så dåligt under helgen, inte alls psykiskt utan fysiskt! Har knappt ätit under helgen för att jag inte haft någon aptit och mått konstant illa?? Höll på att spy idag på idrotten. En sak är säker i alla fall, idrott är ingenting för mig. Kommer aldrig någonsin bli den personen som tar en joggingrunda 07.00 på en lördag typ. Usch?? Mycket bättre att bara vara sig själv. Träna om du vill träna, tvinga dig inte till något. Aja inte för att idrott har något med mitt illamående att göra. Var bara något jag kom på. 

oh my

Sjuk jävla ångesthelg. Kom hem vid tre idag och sov ca två timmar. Eller låg mest och slumrade. Alltså ni förståår inte vilken ångest jag har. Usch det kommer vara så stelt imorgon i skolan. Funderar på att byta gymnasium.. Haha skämt åsido älskar min klass och skola men jag får ta dagen som den kommer helt enkelt. HAHA! Idag måste jag verkligen ta tag i skolarbete. Skjuter upp det hela tiden. Annars har jag inga planer alls för dagen. Behöver vila. 

taggishh

Har precis fixat mig lite inför kvällen. Blir Långholmen ikväll med lite folk. Kommer nog bli kul haha får se hur det kommer sluta! Ska gå om en timme. Innan dess så måste jag få i mig mer mat. Mår fett illa nu och har inte haft något matsug på hela dagen men jag ska försöka trycka i mig något innan jag går.. 

Valborg

Gårkvällen var fett nice. Trodde det skulle spåra totalt eftersom det var Valborg men nej inte så. Hamnade på Långholmen med massa folk vid 21/22? Resten var lite skevt höhö. Men det var kul att träffa kompisars kompisar och bara vara. Bara vara, det är mitt motto deeet haha! Kom hem ca 2 och somnade direkt. Idag mår man ju toppeeen wowow. Nu ska jag rulla till köket och äta lunch. 

RSS 2.0