Konstig dröm

Drömde en jättekonstig dröm inatt! Först var det skolavslutning och fick mitt slutbetyg men alla lärare hade sänkt mig i alla ämnen så blev så sjukt jäkla arg och typ grät av ilska. Sa till min fr/eng lärare "Hejdå nu ses vi aldrig igen jag hatar dig för att du sänkte mig i engelska!!!!!!!!!". Haha lol. Sedan så var det första dagen i gymnasiet. Först var det som en överraskning då allas gamla kompisar kom till gymnasiet för att hälsa. Jag hälsade på några av mina vänner och kramade om dem. Grät så himla mycket för att jag aldrig mer skulle få gå i samma klass som dem, ha lektioner tsm osv. Grät så mycket så att jag inte kunde andas (?). Sedan fick alla ettor datorer och alla skulle bli medlemmar på gsm. På gsm skulle vi skriva en dikt som vi sen skulle läsa upp för alla klasser. Jag var jättenervös innan eftersom jag inte hade skrivit någonting alls för fattade inte vad man skulle skriva. Så frågade en kille som satt brevid men vi började prata om helt andra saker. Hahah, sedan vaknade jag upp ur drömen och det första jag tänkte på var "tur att jag slipper läsa upp dikten för alla". Snacka om att jag är nervös för både skolan nu, det sista, lite ledsen för att inte gå med mina kompisar mer i skolan och gymnasiet. Allt i en och samma dröm! Jag kommer ihåg mina drömmar efter nästan varje natt. Det är så himla kul! Borde skriva upp i en bok vad varje dröm handlar om haha! Kan ju styra mina drömmar också.. :) 

Härlig dag



Den här dagen har varit jättebra. Blåsig men bara härlig och positiv. Ser mycket fram emot sommaren! Var med min familj hela dagen i vaxholm. Sedan åt jag jättegod potatiagrattäng till middag. Haha ja. 

:/


Nej

arkivbild bara
Jag är död idag. Känner mig som en sovande zombie. Var uppe till halv elva igår och pluggade intensivt från klockan fem och somnade inte förrens 12 typ. Vet inte om jag klarar den här dagen ända till 16.00. Har ont i huvudet, ryggen och nacken. Min hjärna är inte vad vid sånt här så den hänger inte med. Ska i alla fall gå till skolan så får jag se sen. Har lika mycket plugg idag som jag hade igår. Nice. 

Dress

Köpte den här klänningen på HM förut idag. Vet dock inte om jag ska lämna tillbaka den eller ha kvar den.
Idag har jag varit lat och inte gjort något speciellt. Haft söndagsångest första gången på flera veckor, vilket resulterade sig i att jag inte pluggade alls (förutom lite på kvällen). Har en stor geografiinlämning på tisdag + franskaprov på onsdag. Aja bryr mig inte, får vara uppe sent imorgonkväll och på tisdag och plugga. Det är ju verkligen inte långt kvar. Känner just nu att jag inte bryr mig om någonting. Struntar i skolen, betygen, det sociala och alllting. Vill bara sova typ. Ganska skönt att jag känner kbry om det mesta för då behöver jag inte vara nervös för något. 

Bra dag

Äntligen fredag! Idag hade vi bara en lektion för Petter skulle komma och ha föredrag i aulan. Åh det var så roligt och intressant. Vet inte riktigt hur jag ska förklara men tycker att han var så sjukt grym, rolig och blev otroligt inspirerad haha. Kollade på klockan hela tiden för ville inte att föreläsningen skulle ta slut lol. Han pratade om sin uppväxt och musiken typ. Lyssnar just nu på Petter, brukar inte gilla rappmusik men texten är så bra. Efter skolan åkte jag, elin och elsa till täby! Behöver fortfarande mer sommarkläder men är lite på vägen till att börja bli mer vågad. I sommar ska jag ha kjol och klänning mycket. Såå snyggt med typ en svart basic klänning, vita converse och ray ban. åhh!! 

Citerar en person som skrev detta på en hemsida

"Visst är det fint med yttrandefriheten i Sverige? Jag tycker det är underbart hur alla håller sig ställer sig bakom den lagen.
Hur ett ungdomsparti kan komma till skolan utan att bli nerslagna, hur människor med viss politisk åsikt får lyssna på sitt partis ledare utan att hamna i trubbel, hur politiker får sprida sina ikke olagliga åsikter på torg och folk lyssnar utan att vända ryggen till som trotsiga 5 åringar, och hur folk kan hålla tårtor på tallriken istället för människors ansikten.

Tack för demokratin, för yttrandefriheten, för accepterandet av andras åsikter och framförallt för Sveriges mogna vuxna och ungdomar som föregår med ett sådant gott exempel hur man ska bete sig mot sina medmänniskor. Visst är det ett fins land vi bor i."

Lugn tisdag

I Söndags
Vaknade kring halv tio idag och städade lite i huset för att tjäna ihop pengarna. Nu ska jag ta på mig träningskläderna och gå ut på en powerwalk. Ska passa på att gå vid en sån här tid för då är det inte mycket folk i skogen, det är ju en vanlig jobb/skoldag. Vid två ska jag åka till skolan så jag har det överstökat sen ska jag plugga lite matte och göra andra småsaker. 

Måndagslyx

Yes såhär såg min måndagskväll ut. Kollade på programmet "Ullared" drack te, åt jordgubbar och noblesse. Gillar Ullaredprogrammet bara för att det är så somrigt haha! Nu ska jag se på film och förmodligen sova tidigt, är så himla trött. 

Hejhej

Iphonebild från i lördags
Idag var en helt okej dag! Fast hela veckan förstördes när jag fick reda på att jag skulle göra en muntlig komplettering med min mattelärare för fick inte godkänt på något prov i decmeber 2013.. Diskutera matte med mig? Hahaha... Aja gör allt för att få E i slutbetyg. Är bara himla nervös för att göra det muntligt för då kan jag inte tänka så lång tid och känner mig pressad att svara snabbt. Hoppas bara att hon är på bra humör på onsdag annars kommer jag bli ännu mera stressad om hon är blir sur för att jag inte kan så bra. Aja! Imorgon är jag "ledig" typ. Eller det är op dagsverke där alla elever samlar in pengar till fattiga barn typ. Eller ska jag säga "tjänar ihop de som är anställdas löner" lol. Fast det är inte alls lol, det är surt att alla pengar som vi ungdomar jobbar för inte går till de fattiga barnen utan en stor del går till de som är anställda. Vem vet? Det kanske sitter någon Johan af Donner som håvar in miljoner kronor som folk har skänkt. Överdriver kanske nu men folk som tror att alla pengar som de skänker till välgörenhet går till välgörenhet är väldigt naiva, synd att världen är så orättvis. Och dessutom ska inte svensk skola vara avgiftsfri? hmm.. 

Dålig upplösning på bilden men aja

Iphone, därför så dålig upplösning!
Plockade lite blommor från trädgården för att ha i mitt rum. Det blev ganska somrigt. Nu är det bara 14 (eller mindre) dagar kvar i skolan, alltså skoldagar. Resten är lov och temadagar hihi. Så himla taggad på sommarlov så det är sjukt. 

En timmes powerwalk!

Haha varför posar jag alltid autmatiskt sådär? Aja bjuder på den
Vid tolv gick jag och min syrra ut på en powerwalk i skogen. Vi gick i lite mer än en timme. Det var fruktansvärt härligt och varmt. Tiden gick så långsamt så det kändes som om vi gick i 3 timmar typ. Var jättetrött när jag kom hem och lagade lunch direkt. Det blev pasta med pesto! Känner mig fräschare nu. Tvättat håret, fått färg över hela kroppen och lite trött i kroppen. Känns inte som söndag idag heller. Inte haft söndagsångest alls. 

Hur mycket älskar jag inte mitt liv just nu?!

Tortilla pizza, halva med fetaost och tomat och halva med mozarella! Sjuukt gott.
Suttit i solen i typ en timme men tar paus nu för att inte bränna mig. Har redan svag bikinilinje lol. Det är 22 grader i skuggan just nu. Känns verkligen som sommar! Är så himla glad för att det snart är sommarlov. Känslan är verkligen obeskrivlig. Har lite tråkigt just nu för är så rastlös men det är skönt ändå. 

Sommarvärme


Idag ska jag verkligen inte göra någonting! Skönt att inte behöva plugga och så. Ska sola i bikini, träna och försöka vara nyttig. Ska verkligen försöka att hålla mig undan från socker och onyttigheter fram till sommaren.. Gillar inte ens godis så mycket men äter alldeles för mycket onyttigt. Inte bra! Snart ska jag laga lunch men först ska jag byta om till bikini. 

Så var det fredag igen

Ge mig sommarlov nu tack!!
Det enda jag skriver och tänker om är att tiden går så snabbt. Hur ofta har jag inte skrivit det? Eller åtminstonde tänkt att skriva det. Idag hade vi sista nationella provet i SH. Sedan var det spexfoto. Jag elin och elsa var mean girls. Tycker att hela vårat tema var så splittrat, vi hade filmtema i klassen. Och vissa kände man inte igen vad de var.. Och de flesta killar visste inte vad mean girls var så där förstöres grejen haha. Aja bryr mig inte! Efter gick jag och e,e hem till mig och gjorde lemonad och solade och bara snackade. Vi åt också en pizza som elsa tog med hemifrån haha. Så det var mysigt! Sjukt varmt var det idag också. Sommarvärme!! Grät på bussen för att jag var så glad för sommaren. Allt är så grönt och det luktar så himla gott utomhus. Nu ska jag i alla fall städa klart mitt rum och sedan träna.. Äter som en häst seriöst och mår just nu illa bara av tanken på mat. 

Hungrig


Mina naglar
Sitter på bussen påväg hem nu. Har skrivit np i sh. Det gick bra! Gick bara till skolan idag pga nationella för har fortfarande huvudvärk i perioder. Ska äta lunch när jag kommer hem sen vila och plugga. 

jäkla nationella

Herregud! Det är sommarlov om 30 dagar. Helt sjukt!!
Hej! Glömmer bort bloggen lite. Aja, just nu lyssnar jag på när en röst på digilär läser upp en text om kommuner. Pluggar inför SH nationella imorgon. Orkar inte läsa så det är jätteskönt att bara lyssna. Idag stannade jag hemma för hade otroligt ont i huvudet imorse. Vet inte om det bara är ett virus eller om jag bara är trött men har fortfarande ont och kan typ bara ligga ner. Måste ju gå imorgon så får dricka mycket te. 

Dör vad skönt med helg!

Efter en lång skitvecka är det äntligen helg. Ja den här veckan har varit ett rent helvette. Eller inte riktigt kanske men den var lång och jobbig. Matte np gick åt skogen, båda delarna men hoppas verkligen att jag blir godkänt. Hade redovisning igår i engelska, själva redovisningen gick ju bra men det var ett helvette innan. Vet inte har aldrig haft sådan "ångest" innan en redovisning. Fick nästan en panikattack innan vi skulle göra den. Skakade, grät och spydde nästan för var så nervös. Min lärare (som är en ängel haha) sa att jag inte behövde göra den men jag gjorde den ändå. Orkar verkligen inte ha scenskräck. Det enda sättet att bli av med scenskräck är att utsätta sig för sin fobi. Imorse sa hon till mig att hon var väldigt stolt över mig som gjorde redovisningen och hon tyckte jag var jättemodig. Aja är i alla fall glad att det är över. Måste verkligen bekämpa min fobi.. Tror ingen förstår hur jävla mycket problem jag har haft sedan sexan, i 4 år. Det är ingen idé att förklara för någon för de kan verkligen inte förstå mig. Helt omöjligt för att de förmodligen inte känt så som jag har gjort med att tala inför folk. Så den här veckan har varit piss. Och var sur och bitter idag pga massa anledningar. Sov direkt när jag kom hem fram till klockan sex på kvällen. Men ska försöka vara positiv nu och se framåt, inte bakåt. Det här blev ett långt och personligt inlägg.. Så avslutar det här långa inlägget med en glad smiley. :) 

Söt

Hahahahahahhahaha elin!!! Skrattar så sjukt mycket. 

Nej nu är jag trött på den här skiten

Ge mig sommar NU tack?! Bilder från båtresan i Tyskland. Låter så tråkigt "segla i tyskland" men som sagt var det fina stränder och väldigt varmt. Okej inte lika nice som medelhavet men det funkade med tanke på att jag var där i 6 veckor.
Hahah ja så känner jag nu. Upp tidigt imorgon för att ha idrott 8.10 sedan np i matte direkt efter, stressigt och vet inte om jag orkar. Matte kan ju bara ta sig. Så sjukt jäkla tråkigt och ja.. jag är SÄMST på matte. Kämpar för att få E i betyg typ. Och är rädd att jag inte els klarar np imorgon, men det måste jag. Har tränat typ 2,5 h igår och typ en timme idag. Är så trött på skolan, fribergaskolan. Förtjänar verkligen sommarlov för är så trött efter hela nian. 

Drygt en månad kvar till sommarlov!

De frisiska öarna (utanför Holland och Tyskland) påväg till London. Har jag lagt ut den här? Har så dåligt minne haha. 
Imorgon är det skola då. I torsdags var jag först i täby med elsa sedan åkte jag hem åt och sedan bio med typ 11 pers. I fredags var jag i täby igen för att köpa en present sedan tjejmiddag på kvällen. Igår, lördags var jag i täby med elsa igen. Köpte lite nödvändiga saker då också. Sedan idag har jag pluggat matte, engelska, städat mitt rum och tränat lite. Har två engelskaredovisningar imorgon.. Fml. Hade varit okej om det hade varit svenska men en är för hela klassen och ska prata i typ 3 minuter med massa svåra ord. Är så nervös för mitt självförtroende är sämst i just att prata engelska. Men kom ihåg; Gör alltid det som du är rädd för att göra! 

RSS 2.0