ego ego..

Älskar att ta egobilder. Hehe nejmen bjuder lite med de här bilderna! Det åskar så..

Allsång på skansen

svansen i örat, skrattar haha
Sitter i soffan just nu och myser under en filt medans jag kollar på allsång på skansen. Det är väldigt tråkigt men när jag har datorn så är det bra med ljud i bakgrunden. Oliver sitter på kudden vid mitt huvud och kittlar mig i örat med svansen. Obehagligt men roligt!

Snyggt

 
Första raden kommer från forever 21 hemsida.
Undre raden ginatricot (förutom väskan som är från Åhlens.
Såna här stilar vill jag ha! Känns lite blandat och inte så trist. Passar bra som höstkläder förutom den första linnet kanske. Men ska verkligen försöka satsa på mönster och blusar i höst. För är så sjukt trött på alla mina stickade tröjor och koftor som jag har med någon t-shirt. Stickade tröjor känns vintern 2013, dock är det fortfarande snyggt men ser så tråkigt ut på mig numera. Nejnej. Vill börja variera mig med mönster men ändå smälta in lixom. Ska faktiskt köpa väskan och ha som skolväska tror jag. Tröttnat på min blåa väska som är longchamp lik. Haft den i mer än 1,5 år varje dag typ. 

Lite video

Har klippt ihop massa klipp från olika dagar på olika ställen. Är ingen bra filmare direkt men den blev bättre när jag filmade liggande. Inte bra kvalité heller men gjorde med videofyme appen och den är inte så bra, men den duger! 

 


Påväg hem

Sommarkänslor<33 Så varmt i vattnet, det var 24 grader på ett ställle vid östersjön. Skitawesome, inte sådär svenskt kallt vatten. :/ Det har varit sol alla dagar och minst 26 grader varje dag. En dag var det 33-34 grader. Svettigt men nice!
Hallå! Är påväg hem nu. Sitter just nu på malmö flygplats och ska flyga vid sju. tidiga? Ja! För det viktigaste som gäller på flygplan är att jag får sitta brevid någon familjemedlem hehe så! Åker hem några dagar tidigare för min syster blev jättesjuk så vi behövde åka hem till henne osv! Ska förmodligen tillbaka till Tyskland på fredag. 

Jag gillar inspirationsbilder.


Ja

Vill växa upp nu och bli vuxen. Har panik för vet inte riktigt vad jag vill bli sen. Måste nog ta MA/NO inriktningen sen i gymnasiet. Då kan jag bli nästan vad som helst vilket är en väldigt bra fördel. Annars måste jag kompletera i flera år om jag t.ex. vill bli läkare och sen börja på läkarlinjen. Bara ett exempel men ja. 

Jäkla justgirlythings

Drömvärlden? Allt är så jäkla perfekt på justgirlythings. Det stör mig lite nu för jag känner mig mycket sämre när jag kollar på alla underbara bilder med tjejer som är jättesmala, perfekt bränna på bahamas med sin bästavän typ vid solnedgången. bajs vill också va så. :( Vet inte riktigt vad jag vill komma med den här texten men såsom bilderna ser ut, är kanske inte samma i verkligeheten om man inte är väldigt flexibel. 

Galet

Det är galet hur snabbt tiden går. Var ju typ nyår och vinter igår känns det som?! Började sjuan förra veckan, haha! Nejmen börjar nian snart, sen gymnasiet. CRAZY. Helt sjukt att om mindre om ett år har jag och alls mina vänner splittrats, börjat i olika skolor m.m. Tänk om jag inte får vänner i gymnasiet? Om ett år ungefär börjar jag gymnasiet, känns sjukt. Känner mig fortfarande som en liten trea som tyckte att sexorna var vuxna personer. 

Igårkväll

Ser ni den lilla segelbåten vid färjan? Färjan tutade jättemycket och flera gånger på segelbåten men de svängde aldrig. Alltså riktigt korkat av dem för den korsade ju färjans väg.. Det gick bra i alla fall. 

Stranden

Idag har vi varit på stranden en lång tid. Den bästa stranden jag har varit på (förutom Grekland) det var skitnice för man såg botten hela tiden och vattnet var ljustgrönt och skön sandbotten. Dessutom var det höga vågor så jag hoppade till varje gång. Har fått en stark bikinilinje, känns bra haha! ;) Kommer inte ha internet mer eller kanske får se. Men vi ska åka härifrån nu men får se om jag har internet mer. Tror det. Det ser ut att vara jättemycket folk men det var inte det väl på stranden och i badet. åh det är så härligt här, ångrar verkligen inte att jag följde med!!!

Låt

En av mina favoriter just nu. Tröttnar otroligt lätt på låtar. Får nya favoritlåtar hela tiden men sen börjar jag ogilla låtarna för har lyssnat sönder dem..! 

Tyskland/Warnemunde

Hejsan! Har wifi här nere. Idag har varit en jättebra dag! Sol hela dagen 23 grader och har bara sett ett enda moln på hela dagen. Det tog 14 timmar att åka hit till där vi är nu. Långt? Nej inte så för mig för är van eftersom har åkt båt så mycket så. 3 eller 4 timmar känns kort för mig lixom! Har solat minst 3 timmar på däck. Var maximalt avslappnad. Jätteskönt att bara ligga i bikini i värmen och läsa en tidning och en bok. Stranden är helt fantastisk här! Den är 14 km lång och det är ganska varmt i vattnet för att vara Östersjön. Såna här dagar är underbara, hörs imorgon! 

5 fakta om mig

- I skolan, blir jag jättestressad när jag pratar med folk och de tittar på mitt ansikte. Då börjar jag ofta glömma bort vad jag pratar om och blir bara störd av att personen stirrar på mig. 
 
- Numera förväntar jag mig aldrig.
 
- För kanske två år sedan var jag så stressad alltid så jag drog av mig hår varje dag bakom öronen. Fick tillslut ett kalt streck som det inte fanns något hår på. Numera har det växt ut men man kan fortfarande se att de har växt ut nytt hår där för det är mycket kortare än det andra. 
 
- Hatar moln. Jag hatar verkligen moln!! De förstör så mycket. Vill bara ha sol och inte moln som täcker solen.
 
- Någon gång när jag har gift mig vill jag ha smekmånad först i Kalifornien i några dagar sen vidare från Kalifornien till Bora bora/thaiti. Eftersom orkar inte åka ända från Sverige till Fijiöarna för det tar 2 dagar att resa.. Men från Kalifornien tar det bara 8 h till Fiji! 

Hej hej

Har ställt in massa tidsinställda inlägg när jag är bortrest. Det blir bra. Så nu är förmodligen uppe i luften. Ska till Malmö flygplats sen färjan från Trelleborg till Sassnitz där båten är. Vädret är väldigt stabilt verkar det som. Eller det står sol varje dag och ca 20 grader hela veckan. Fast det kan ju ändra sig. Vill bli bruuun! Tyskarna har ju sommarlov senare än oss pga av att det brukar vara bättre väder i augusti. Tror att deras skola börjar i början av september. Intressant? XD hehe. 

bada lite snart

Bjuder med den här vackra bilden
Ska snart iväg och bada med Elin och nora hos elin. Ska bli myyss, det är så himla varmt ute. 

Söndag

bildbrist :c
Vaknade vid halv tio idag. Sen har jag kört ett afterburning workout pass på 10 min (med Mike Chang). Var helt slut efter 1,5 min men det var superbra ändå. Synd nu när jag ska resa bort för då kan jag inte träna på ca 2 veckor. Har lärt mig jättemycket mer om muskler från Mike Changs videos och de verkar verkligen logiskt det han säger om hur man får "sixpack". Att det är 24 timmar på en dag och om man bara tränar en timme på dagen, då är det ju 23 timmar kvar? Men med afterburning pass så bränner man kcal i 48 timmar efter träningen vilket gör att man bygger upp muskler då. Dessutom att det är ingen idé att köra 15 situps om dagen för man måste få bort sitt belly fat (vet ej vad det heter på svenska) innan man ser magmusklerna. Så magmusklerna "syns" inte för att belly fat är ovanpå. Haha det här känns lite inte mig med "vetaalltomträningstjejen" men jag vill lära mig mer om detta. Det är intressant! 

Alla barn blickar på bilden

Jag saknar det här. Kan inte förklara. Ibland tänker jag lixom "vafan har jag gjort!! Varför slutade jag på konståkning?!?!". Flera anledningar till det. Dels var mina föräldrar inte så "sportföräldrar", de förstod inte riktigt hur viktigt det var. Eller de tyckte det var roligt att jag gick på en sport men de skulle aldrig inte vara aktiva i klubben. Dessutom var jag inte tillräckligt duktig för att byta grupp. Jag var så avundsjuk på den bättre gruppen som var inne i 11an eller 10an (kommer ej ihåg) där föräldrarna inte fick gå in. Shit alltså! Ville så gärna vara så bra på konståkning som de var. Och ville bli vänner med dem för de verkade ha så himla kul ihop innan och efter träningarna. Men det blev aldrig så för var inte tillräckligt målmedveten. Dessutom gick jag på konståkning för att det var kul att gå där med Julia. Det var nästan tråkigt annars för jag kände mig så ensam då. 

Alohaa!

Lyssnar på Sean Kingston. Jättelängesen jag lyssnade på den! Tycker sången "me love" är sjukt härlig. Brukar sätta på sången på Spotify och sedan gå in på Youtube och sätta på Bora Bora video som visar paradis. (tidsfördriv) Fast stänger av ljudet på bora bora så man bara hör me love.. Hehe!

Rosa moln

Germany
När det är solnedgång och ligger moln på så blir de så häftiga eftersom de "reflekteras" ibland av färgerna i solnedgången. Rosa moln, haha lite roligt faktiskt.

Bikinis + bandeaus

Blå bikini Stadium (rea) 50 kr, svart bikiniöverdel 70 (rea) intersport, militärgrön bikiniunderdel gina (rea) 50 kr tror jag. Svart/vit bandeau: Gina 59 kr, blå och grön bandeau Stadium (rea) 10 kr
Inte jättebra bilder men de får funka. Köpte dessa i förrgår tror jag. Är jätteledsen för att ginatricot har slutat sälja bandeaus i massa färger. Förut fanns de ju i minst 10 olika färger på ett bord men nu är bordet borta i affären och finns typ bara svart, vitt och rött. De finns inte heller på hemsidan. :(  

Don't cry, just say fuck you and smile. ~

två gamla från Tyskland
Sitter i min säng nu med bikini på. Skulle precis sola men när jag satte mig kom molnen och nu är det ingen sol längre. Fattades bara det. Är ensam hemma, grymt nice. Behöver verkligen det en sån här sur dag. Åker bort på måndag - längtar ärligt talat. Är så jäkla trött på allt här hemma så ska bli skönt att komma bort till massa sol. Vet inte vad jag ska skriva nu. Ska klä på mig, tvätta händerna och sätta på popcorn sen ska jag se på någon film helt ensam. Känns väldigt bra, det passar för den här stunden. 

:D

Två mobilbilder från igår (Saltsjöbaden) och inne i Gamla stan. Visst är molnen söta? 
Hallå! Idag var jag och badade i Rösjön med Noris!! Det var hur underbart som helst, jättevarmt i vattnet och härligt! Cyklade dit och tillbaka. Just nu håller jag på och kollar på serier. Laddar upp Gossip Girl (säsong 2, 3, 4), Vampire Diaries säsong 4, Glee (1, 2, 3), och 6 avsnitt av pll säsong 4 och 90210 säsong 1 och 2. Tror de räcker de tio dagarna. Fast ska hitta fler på swefilmer för det kommer bli långa sträckor på båten. Haha kollade klart på Gossip girl säsong 1 på 1,5 dag förra båtturen.. Ha de bra!

Hejsaan

Från förra båtturen (Tyskland) 
Har bestämt mig för att följa med, eller ca 10 dagar ska jag vara på båten. Sen tar jag och min mamma/brorsa tåget från någonstans i Sverige hem. Så det blir både och på resan. Men det verkar som om vi ska åka på måndag (22:a) istället för på lördag för det fanns inga biljetter osv till tåg, färja. Så kommer hem kanske 4 eller 5 aug tror jag. Det blir bra känns det som! :) Då hinner jag bättra på solbrännan rejält igen. :D 

Kan inte bestämma mig

Ska jag åka båt i 3 veckor i Tyskland (typ 10 dagar i tyskland sen resten i Sverige) eller stanna hemma i 3 veckor. Alltså jag vet inte! Har panik seriöst. Vill båda sakerna. För om jag följer med kommer jag komma till Hamburg en dag. Där finns det mycket shopping som A&F, Juicy couture, VS och sånt och dessutom bli brunare, äta god mat osv. Men om jag följer med är det bara exakt 7 vecka kvar hemma innan skolan börjar. Om jag stannar hemma så kan jag ta det lugnt, ha alla bekvämligheter, kompisar osv. Kommer aldrig kunna bestämma mig åhhh.. Vill bara gräva ner mig själv typ. 

klippt!

okej de ser fint ut här kanske men inte på riktigt hehe
Klippte mig förut, oh fyfan det blev inte snyggt. Var så besviken för ser ut som en skog seriöst. Det var helt okej längd och så men topparna ser bara helt fula ut eftersom de är så tjocka och för "rakt". äsch. Det växer väl ut snart, mitt hår växer snabbt. Skönt var det att få bort de slitna i alla fall. Imorgon ska jag äntligen lämna in min mobil på lagning (skärmen är ju sprucken) så då blir den helt fiin, som ny osv. Är jätteglaad! Kommer dock inte ha den på hela dagen, förren på kvällen. 

Planer

Orbaden på kvällen. Älskar orbaden!
Snart ska jag klippa håret i stan. Är lite nervös för att min frisör kanske blir sur på mig för att jag har så slitna toppar. Men har inte klippt mig på ett år! Måste börja klippa mig i alla fall 2 ggr om året. Aja sen ska jag mamma, pappa, riikka och min syrra till Saltsjöbaden. Vi ska åka förbi huset där fredde och mickan bor i Solsidan de två första säsongerna. Riikka älskar solsidan så hon vill jättegärna åka dit! Sen äter vi nog middag på någon strand där och badar. Ska nog ta en liten joggingtur sen med gympaskorna. Eller så kör jag lite övningar hemma. 

Frukost

Varm oboj, lätt vaniljyoghurt med blåbär, hallon och lite kakaopulver på. Jättegott!

Nyaa

Köpte nya gympaskor idag. Det blev Nike free run 5.0 istället för +3. Ville helst ha trean men har letat runt överallt i massa affärer och på internet men har inte hittat rätt färg osv. Vissa sidor har typ varit fake osv med bra priser på trean. Men de här funkar, de sitter så underbart skönt och vill aldrig ta av mig dem när jag har på mig dem!! Dessutom ser de helt okej ut, ser bara lite stora ut när jag inte har på mig dem men det spelar ingen roll. Hur som helst så älskar jag dem, världens skönaste gympaskor! 

Lyx/budget

 
Har funderat länge på om jag ska köpa HM väskan som ser ut exakt som MK väska jet set. De ser ju exakt likadana ut (nästan) förutom märket MK och texten. Ska se hur hm väskan ser ut, såg den på HM för ett tag sen och har för mig att den var rätt stor. Aja ska nog köpa den, snygg är den i alla fall!

Home!

alla lupiner typ har blommat över
Älskar verkligen känslan när man kommer hem och har varit bortrest. Allt känns tusen gånger nyare och fräschare. Ska snart äta tacos. gottiii! 
 

hjärta

Känns som om jag ofta gör såna här hjärtbilder typ. Börjar kännas lite fånigt att jag lägger upp såna nu. Men de är fina. 

On the road again

Är påväg hem nu. Känns bra! Vi ska svänga förbi max snart och äta lunch. Har nyss köpt getost, ooohhh så goooottt haha! <333 Älskar getost som är färskproducerad (inte sådan som man köper i affären) utan vi köper direkt hos en bonde i Hälsingland. Smakar helt annorlunda från vad "chevre" smakar.

happy!

Här är de här "strömmarna" syns dock inte på bilden
Hejsan. Idag var jag somsagt på något ställe med massa strömmar i vattnet. Det var jätteroligt eftersom man "sögs" med i strömmen och så var det inte vanligt tråkigt bad utan man fick kämpa emot och så. Låter tråkigt men det var roligt. Har solat ganska mycket idag för att hålla kvar min färg. Tror det funkar men mina smalben blir aldrig bruna, gaah irriterande ju. Har så mycket "ångest" om jag ska följa med till Tyskland igen o åka båt där i 3 veckor eller stanna hemma. Funderar fram och tillbaka hela tiden, fördelar och nackdelar. Så svårt för vill vara hemma med kompisarna (skulle vara enda skälet att stanna hemma) eller följa med på båten och ha det mysigt, gott, ännu brunare osv. 

Norrland är fint

"The blue mountains" som Riikka säger. :) Det är så fint här uppe. Fast fyra dagar räcker gott och väl eftersom det finns inte så mycket saker här, eller vi har gjort allt som finns att göra här. Har ju varit här sen jag var 0 så jag har sett allt här i Hälsingland många gånger. 

"Dementorer"

Första kvällen när vi kom till landet här. Visst liknar det dementorer haha? Nejmen de var lite fina. Bilden är precis utanför vår stuga. 

soliga dag

Bilder från igår
Godmorgon! Sitter ute på gatan igen, täckning är bäst där och annars så funkar det inte. Om typ en halvtmme ska vi åka till ett jättefint ställe (och roligt). Alltså det är ett badområde med massa strömmar i vattnet och jättefin sand. Har ni märkt att jag älskar sandstrand? Men det är så nice med strand.Aja måste gå nu eller ska göra lite tidsinställda. Kram

Lite bilder från Hälsingland

Hej hej! Är uppe i Hälsingland nu. Förlåt för att jag har bloggat jättedåligt de senaste dagarna.. Men ska försöka blogga mer när jag kommer hem om typ 2 dagar. Men sålänge så får ni ett inlägg per dag. Är här med mamma, pappa, min syster och hennes kompis. Hon är verkligen jättemysig, alltså min syrras kompis! :) Här är lite bilder från igårkväll och idag. Sitter just nu på vägen utanför huset för det är bara där internet funkar hahah! Men måste snart gå för tänk om de komemr bil lixom, de kör som svin här. Ska bara säga att imorgon kommer jag vara borta typ hela dagen för vi ska till någonstans men har kameran med (såklart) så får ni bilder imorgon kväll! 

Hälsingland

Hej hej! Är uppe i Hälsingland nu. Förlåt för att jag har bloggat jättedåligt de senaste dagarna.. Men ska försöka blogga mer när jag kommer hem om typ 3 dagar. Men sålänge så får ni ett inlägg per dag. Är här med mamma, pappa, min syster och hennes kompis. Hon är verkligen jättemysig, alltså min syrras kompis! :) Här är lite bilder från igårkväll. Så många fina blommor.

Imorgon landet

Varit hemma hela dagen idag. Alltså älskar sommarlov verkligen! Så jäkla skönt att inte behöva göra någonting och bara ta det lugnt. Fast dock överskattat "kul" för mig.. Imorgon kommer min syrras kompis från Finland hit. Hon ska bo hos oss i 10 dagar! Så imorgon åker vi (förmodligen) till Hälsingland där vi har landställe. Ska bara vara där i typ 3 dagar så det blir bra. Måste ta och packa nu inför imorgon lite. 
 

älska sommaren <3 <3

Hallå! Idag ska jag med familjen och bada på eftermiddagen. Synd att ingen kompis är hemma, alla är seriöst upptagna/bortresta. :( Idag ska det bli 27 grader, det är redan 24 grader ute. VARMT?! Har redan solat typ 30 min.   Det är lite roligt för får jättelätt bikinilinje så efter att jag har solat typ en timme så har jag en stark bikinilinje haha. Ska äta frukost nu, herråå
 

Några bilder

Asså skrattar bara jag ser de här bilderna! Vi är lite galna men det är bra, tror jag? hahah kungen ? ;)

Nytt i designen

tripp trapp trull
Har bytt header + bilder i menyn. De andra var inte så somriga (i menyn) så det kändes inte bra att ha vinterbilder där. Men nu är de jättebra tycker jag. Kanske lite för många bilder men det får gå i alla fall. Ska hitta på något nu. Har vänt på dygnet lite halvt nu på sommaren. Gör alltid det. Kan aldrig lägga mig före klockan halv ett på natten.  Lite jobbigt för hatar att sova bort dagen, så brukar sätta alarmet på 8 eller 9 på morgonen! 
 

åh

Behöver verkligen ett par gympaskor och tycker "nike free run" är äckligt snygga!! Så kan inte seriöst välja färg. Någon av dessa fyra ska jag ta men vilken färg?! gaah kommer aldrig bestämma mig. Det är så bra men träningskläder för det är snyggt att vara färgglad lixom. Tycker det är ganska rimligt pris för dessa, 550 kr ungefär. 

VARM DAG

Bilden är från Amandas instagram. :)
Skitvarmt ute idag. Har stekt i solen jättemycket och det känns verkligen för känner mig brunare nu + fräsch. Hehe! Vid halv fyra träffade jag Amanda. Vi cyklade till coop och köpte lite jordgubbar och choklad + larvig dricka haha. Sen cyklade vi till spindelparken och snackade. Det var mysigt med mycket skratt! Haha vi var lite random ett tag. Har "bestämt" mig för att sluta med fördommar. Eller det är inte så att jag dömmer folk bara sådär men ska verkligen tänka innan jag uttalar mig om något. Fördommar är ju något man i princip växer upp med. Bättre att ta saker mer chill.. Och amanda när du ser detta kan du skicka bilderna till mig? puss. <333 

Film + glass

 
Sitter i sängen och kollar just nu på Eclipse + äter glass med banan. Juste dricker oboj också, haha gud. Har sett de två första filmerna idag också av twilight serien. 

c:

Otroligt stel bild men jeans från HM (nya), blus från Diabless (ganska ny). Sen ska jag ha vita converse och min vanliga olivgröna jacka
Snart ska jag träffa lite vänner i täby. Blir väl det vanliga, fikar och tittar runt i affärer! Allt känns perfekt i mitt rum nu för allt är i sin ordning och det är en enorm härlig känsla. Är inne på skolmacken? nu för första gången på hela sommarlovet. Den är skön att skriva på för den är så låg lixom. Orkar inte ta upp min vanliga tror den är i köket men ärs. :)

Värsta dagen på väldigt länge

Är så depp just nu. Kommer inte kunna sova på hela natten för är allmänt sur.. "natti". 
 

Trött och allting

Ska byta om och borsta tänderna sen kolla på någon film, är jätteseg. :/
Köpte 2 par byxor och ett linne idag. Fast ska lämna tbx de svarta byxorna som jag köpte för de är för små. Visar bilder imorgon. Annars så har jag varit hemma och tagit det lugnt, solat, tränat och varit i barkarby me mamma lite. 

RSS 2.0