Ont i halsen

Herregud har så himla ont i halsen orkar inte prata för får så ont! Dricker varm oboj med det går inte så bra för får ont när jag sväljer men nu ska jag sluta snacka om det! Tittar på Eva och Adam just nu och sitter i Hollistermjukisbyxor (de röda) och så.

Irriterad

Hittar inte mina jumpa shorts till imorgon asså orkar inte mer! Har letat skitmycket men tänker inte vara med om jag inte har ett par shorts så skiter i den där indrottssaken för har inte shorts och hatar att gå runt i mjukisbyxor. Seriöst. :(
image description
här är en randombild haha orkar inte mer ! :(

yeeey

Nu är onsdagen avklarad! Sköönt. musiktestsaken gick bra! Textade asmkt när jag sjöng och så haha! Är fett glad också över en sak ... WIIE! Men imorgon kmr vi ha halv idrottsdag och det kommer nog gå haldåligt för har så dålig kondis. Och vi ska vara där i ca 4 h också.. Men ska kanske klippa mig imorgon också. näzz!
Okej nu vart jag ARG IGEN. Kommer börja gråta snart seriöst asså läser den där jävla biologin flera tusen gånger men jag fattar inte vad jag läser om fattar inte försurning, närsalternas krettslopp, övergödning alltså gråter nu för att det är så jävla jobbigt!! Har suttit hela jävla eftermiddagen med det här men har fortfarande inte fått in de där sakerna i min lilla hjärna. Är så frustrerad just nu. jävla pissråtta

I miss you

Har nyss ätit middag, äckligt var det. Ska städa mitt rum och sen ta bort sminket, borsta tänderna och sen typ kolla bloggar och så på datorn. Ska först städa mitt rum lite.
här är en bild från idag äckliga jag och söta Nora haha ! :D <3

segt

Allting går så segt nu! När jag kom hem åt jag först lite och nu har jag pluggat massa biologi. Kul, nejmen det var tråkigt och segt. Ska snart äta en bakad potatis men jag hatar det så ska inte äta det. Ska göra någon pastasallad men nej för mamma har ätit upp alla tomaterna. Asså hon kan seriöst äta ett helt paket tomater till mellanmål typ. Jag blir arg då för hon tar alltid slut på dem när man behöver dem ! Är lite nervös för imorgon har vi musikförhör på 2 låtar men kan dem bra men ändå så ska vi bli förhörda på dem (sjunga typ 5 pers) inför hela klassen. Och efter det har vi musiktest eller typ så alltså man är i grupper och sen spelar hon ngn låt så ska man komma på vilket instrument eller något liknande. Min paralellklass har berättat vad de gjorde. Men kmr dööö. :( Är mest nervös för vilka i gruppen jag skulle hamna i. Det skulle vara heeelt okej och jättebra om jag bara var tjejer i gruppen men ärs. Killarna kmr ju knappast sjunga.
image description
6 dagar kvar!!

Veckans planer

Tisdag: Inget spec, slutar sent
Onsdag: Musikförhör.. Alex kmr hem !! <3
Torsdag: Kanske klippa mig och friidrottsdag YEEEY
Fredag: Slutar halv ett (ska gå tidigare från franskan) för min brorsa tar studenten yeah
Lördag: Kompis ? + Elin kmr hem <33
Söndag: Inget , kompisar tror jag
image description

Även om får mycket saker betyder det inte att man är lycklig

Förstår verkligen inte folk som tycker "Hellre rik och olycklig än fattig och lycklig". Men det kanske inte är några som tänker så? Nu säger jag inte att jag just jag får mycket man pekar på men döm inte folk efter utseende, kläder och sånt som kostar - personen kanske inte är så lycklig som den ser ut att vara.
Med den här texten tänkte jag bara säga att det finns de som hellre vill vara lyckliga men fattiga.
Puss

stolt

Har lånat fyra böcker på bibblan idag är stolt! Och dessutom är alla på engelska. Måste seriöst träna engelska det är mitt hatämne + att jag suger på det. Så ska läsa ut någon av dessa och sen gå över till nästa. Wiie!

chabba

Förlåt för dålig uppdatering. Har inte mkt tid men lovar det kommer bli 7kt mycket bättre efter onsdagen för då är allt det jobbiga över. ORKAR inte skolan just nu men nu äre det bara 5 dagar kvar, skoldagar för mig så jag är glaaad för det. Här får ni en härlig bild från i fredags !

Hissar och dissar en film

Trust. Alltså vet inte vad jag ska säga. Men se den så kommer ni känna likadant som jag kanske..
Sanningen bakom en datorskärm.

Najs dag

Cyklade med Elsa till kvarnis idag. Egentligen skulle Ellie också vara med men det blev nt så. Men jag och Elsa åt pannkakor (och jag åt toasts också) sen badade vi massor och hade det myysigt. Det var en speciell känsla innan de skulle stänga mottionssimmade vi och det var så varmt i vattnet och lite folk och hur underbart som helst. Ska bada imorgon också kl 9.00 precis när de öppnar med Elsa och hennes lillasyster! :)

Kommer ändra min klädstil

Har kommit på en sak. Alla går runt med Hollister kläder, Abercrombie & fitch kläder osv och om man går på stan ser så jättemånga lika ut. Jag vill ha min egna stil ungefär eller vad man ska säga. Kommer nu att börja ändra stil till Kenzas stil ungefär. Men kommer inte vara så vågad som hon alltså kavaj lixom eller fyrkantiga väskor, men älskar de små detaljerna som armband och ringar. Kommer bli en modesommar i år! Men ska inte sluta köpa grejer på Hollister men kommer inte bara roffa åt mig det som är på rea och marinblått. Om ni förstår hur jag menar.

arrrrrrrrgggggggg

ÄR SÅ ARG. ASSÅ HAR FAN INGA KLÄDER ATT HA PÅ MIG!!!!!!!!! Är så irriterad idag känner jag mig så ful med håret och fattar inte har inga snygga kläder att ha på mig seriöst ! Vet inte vad som är min stil längre men är så arg nu i alla fall!!! Ni vet sån där bad day då man är ful i allt. Känner mig som en skogshuggare i mina fula kläder. Och sen kan jag inte ha vissa kläder heller som jag vill ha åhmajgas

09.05

Hola amigos! Vet inte ens om jag stavar rätt men skit it. Ska snart sminka mig och fixa håret sen kvart i tio ska jag pappa min syrra och mamma till täby c för jag och pappa ska köpa flippflopps och solglasögon. Egentligen lovade jag mig själv att jag inte skulle shoppa mer med pappa för det var så pinsamt you know men vi ska åka såpass tidigt så det är säkert inte mycket folk där precis när de öppnar. lol

Visste det hela tiden men orkade inte bli besviken


Angående skolor

Skolor. Det känns som om de tror att alla där mår bra. Bara för att man skrattar på en bänk i solen betyder det inte att man skriker inombords, bara för att man ler betyder det inte att man är lycklig? Alltså fattar inte. Alla rektorer, lärare tror ungefär att man mår bra där? Det känns som det i alla fall, de tror de gör på så himla lätt sätt men själv visar man tvärtom. Fy fan för skolan, hatar den. Åhh orkar inte. En grej med min skola också är att de SÄGER att typ, asså detas motton: "Här blir ingen utanför" JO, jag vet flera som är utanför. "Här blir ingen mobbad" JO, känner till några som blir det. Blir så himla less på skolan och allt sånt skit varför ska man ljuga om hur man känner? Tycker att det är sjukt dåligt att vissa lärare inte lyssnar speceillt mycket, det känns som de enda de tror är att man mår ok. Så jävla fel för vissa tror jag. Mår bajs i skolan och känner mig verkligen osäker där. Skulle fan göra vad som helst för att slippa skolan. :( Tack för min lilla damp text !

POMMES <3333333333

OMG!! Letade i hela frysen efter mat för har inte ätit sen typ kl 3 och så hittade jag frysta pommes oöppnad paket. Jag bara skreeeeek av lycka seriöst är asglad! Är såå hungrig så nu är de snart i ugnen och jag ska äta dem med ketchup. Är såå lycklig just nu, LML!!
HAHHA så konstig bild.

Klänning

Har äntligen köpt den rätta klänningen för min brorsas student och kanske skolavslutninge. Dessutom var den billig (149 kr) sen fick jag 50 kr presentkort också. Köpte den på HM tror jag! Börjar gilla hm ganska mycket fast inte så jäättemycket men tycker deras kläder är rätt ok. Den ser inte så snygg ut på bilden men den är finare irl. Haha!

There is always someone who will be there for you

Tog nyss massa bilder med ett nytt obejektiv men har inte lärt känna det än så nu kommer det bara komma upp massa wb bilder ungefär. Tittar på Avatar just nu och ska snart plugga lite mer franska om 10 min och ska plugga i 30 min sen får det räcka. Ska sen duscha och titta på Avatar igen sen.

torsdag snart fredag !

Halloj. Har pluggat lite till franskan imorgon. Vi hade prov idag religionsprov fast det var sjukt många som fuskade för först låste läraren upp dörren så gick alla in så låg alla proven i en hög på lärarens skrivbord så sprang typ mer än halva klassen och tittade på proven diskuterade svaren och kollade svaren på sina mobiler och sen när lärarna kom tillbaks så gick alla ifrån dit. Asså jag och mina kompisar ngra mer kanske tittade inte. Är STOLT!! Men tycker det är så himla lågt för nu fick ju de svar på de svåra frågorna och det är så sjukt orättvist. Men aja, shit happends. Om ca en timme ska jag och pappa hämta mamma och ska fråga henne om hon kan köpa en gräddig frapino på Espresso House i mörby för var jättehes hela dagen idag. Tycker det börjar bli jobbigt nu och alla bara skrattar åt mig.. :( XD

IDIOT !

I don't like you at all.

Ärs, har inget att göra nu. Så ja. Haha är inte alls på dåligt humör men det är så mycket tankar ni vet.. ? :)

Aloha!

Idag har min röst varit helt fuckad. Asså är jättehes och på kören så sjöng ju vi och då typ hörde jag min röst och bara .. OMG! XD När jag kom hem pluggade jag och så. Nu äter jag popcorn för att lugna ner min röst. Har tvättat håret och så men måste plagga skiten och det tar typ 30  - 40 min. Orkar inte!
image description
Haha min dåliga svenska deckare..

vegetarian?

Känner mig precis som på bilden
Diskuterade lite saker och har bestämt att jag ska prova att vara vegetarian i skolan och typ hemma. För jag litar INTE INTE på köttet i skolan äter aldrig deras äckelkött jag blir bara äcklad. Och hemma äter vi endast och då menar jag endast ekologisk mat. Allting haha, alltså kött också och då behandlas djuren bättre.. Men ska prova att vara veggie i skolan (och pröva hemma) och så får jag se om jag börjar bli permanent hemma också! Men tror inte jag ska bli det nu för lixom jag har bara 9  dagar kvar ? .. Men ärs vet inte hur jag ska göra med det. Dessutom varje gång jag äter kött hemma också så känns det inte bra innerst inne alltså kan inte äta kött normalt utan att tänka vad kött är eller vad man ska säga.

Tisdag

Gick hem och så efter skolan och pluggade. Sen åt jag middag sen åkte jag och min familj till Stinsen och jag och pappa kollade på shorts till mig. Jag dooog typ seriöst förstår inte vad pappor har för smak.. ? Men köpte 2 par shorts ett par vita och ett par svarta. Men är osäker på de vita för jag har vad heter det ehh att jag tänker och känner mig obekväm hela tiden med att mina trosstreck syns. :sssssss Men nu är jag hemma och allting och tittar på Avatar ska skriva i dagboken och sen om ca 30 min ska jag sova. Hörs !
Tårtan vi gjorde igår på kul i köket. Den var inte alls god den var superäcklig..

Dagen

Var i skolan som vanligt. Sen efter åkte jag hem och pluggade massa religion. Efter det så åkte jag och pappa till tandläkaren det gick bra där! Ska tbx dit om två år LÄNGTAR <3 <3 Nu äter jag jordgubbar och tittar på Avatar (inte den dåliga de där blåa utan luftbändaren avatar ang) ? Haha. Men ska fortsätta nu har sovmorgon imorgon till 10.45 naaaaaaaaajs.

Skolveckan

Måndag: Tandläkaren halv 6 typ
Tisdag: Bajslång dag men vi har sovmorgon till 10.45
Onsdag: Bajsdag och plugga
Torsdag: Religionsprov
Fredag: Franskaprov
Jag orkar inte! :( Men måste stå ut i 11 skoldagar till. 11 dagar, det är seriöst det enda som jag tänker på. OMG!

Söndagen

Idag har jag inte gjort något speciellt. Har suttit ute i solen hela dagen typ och fått bikinilinje YEAH! Och sen har jag pluggat massa franska också. Känner mig också stolt för jag räddade en orm idag nästan ! Missan (min katt) hade fångat den men jag räddade den. Alltså skrämde iväg missan så ormen hann smida undan under veden men tror den dog efter det för den vart väldigt skadad. Jag hatar ormar!!!! Men mina djur dödar för mycket. Igår dödade Oliver en fågel och jagade en jävla hare jag ba ehh okej? Han sprang efter en hare lixom.. Aja.

dagens

Står konstigt men igga det.
Har ingen aning om vad jag satte på mig. Men shortsen känns mer som "den gamla jag", köpte dem förra året så aa.

Sitter i soleeeeen

Sitter i solen nu, måste bli mera solbränd! Är ju vit som ett spöke. Längtar verkligen till sommaren just nu seriöst! Det är skitvarmt ute och är badsugen. Att bli solbränd är ju en av de viktigaste sakerna på sommaren. Fast en grej är dum för om jag solar i typ juli får jag solexem bara jag solar i typ 25 min. Det blir röda prickar som kliar och svider. Men passar på att sola nu. En annan grej är att jag kommer ju åka båt typ måndag den tredje åker vi ut till båten på kvällen och dagen därpå åker vi ut i skärgården och då kommer jag blir jätte "brun" för att solen reflekterar ju i vattnet så att det blir "två" solar och då blir man ju dubbelt så bränd. Haha!
image description

Nytt google chrome tema

Åh jag älskar mitt nya tema som jag har laddat ned till google chrome. Det är somrigt och underbart. Blir glad av att se så ljust tema. Kan verkligen rekommendera det här temat. Det ser finare ut på sin egen dator. Här kan ni ladda ner det.

Fortfarande till salu


PINGVINSKAL: 25 kronor
Kontakta: [email protected] om du är intresserad. Endast ett exemplar finns! Först till kvarn gäller. Skalet är helt ouppackat och nytt. Det är gjort av silicon och skyddar bra.

Ännu flera badbilder

Mina kompisar ville att jag skulle lägga upp fler bilder från badet. Och måste säga att jag har inte hittat en enda seriös bild. Så alla bilder är oseriösa och konstiga. Men whatever om man ser konstig ut eller ful eller någonting. Jag tycker bara det är kul om man ser rolig ut. Kan inte förstå varför vissa blir så himla upprörda om man lägger upp någon bild då man ser död ut i ansiktet, ha lite humör lixom? Det är ingen som kommer mobba dig för att du ser död/ful/tjock/söt/snygg eller vafan! Ville bara säga det.. :)

11 dagar kvar


11 SKOLDAGAR kvar för mig. Oh herre, måste stå ut i 11 mornar till sen är allt skit slut för ett tag. Kan ni fatta? 11 skoldagar kvar omg! Kan knappt vänta till sommaren..! Dessutom ska det bli sjukt varmt nästa vecka och sol. Typ 18-24 + lixom står det på yr.no WOHO! :D Under sommaren kommer jag blogga massa fina och underbara inlägg och kommer inte vara såhär dyster som jag är i vissa inlägg.

Hej

Tittar på film nu. Det är tråkigt. Min bloggdesign är helt fuckad typ. Den ser hemsk ut va? Ändrar headerns hela tiden för blir aldrig nöjd med någon av dem. Idag har jag degat, pluggat, solat, cyklat och bakat rulltårta. Måste plugga mer sen för vi har två prov nästa vecka. Imorgon ska jag inte göra något. Ska försöka få någon att göra något. En sak jag kom på nu är att jag saknar grönan skitmycket. Var bara där 1 gång förra året. Men aja.


Dagens outfit


Lördag

SKa snart klä på mig, idag ska jag ha shorts och tror jag ska sola sen för att bli lite solbränd. Gillar inte att säga "Jag ska bli brun idag" tycker det låter konstigt lixom brun vadå brun. Men säger solbränd.. ? Ni bara k men aja. Tittar på solsidan nu. Men nu ska jag gå så vi hörs. 

Varning för konstiga bilder

Jag har randig bikini på bilderna
Här är många bilder från idag. Först åt vi lunch på donken sen badade vi i typ 2 h sen bastade vi osv. Det var skitnajs fast min bikini åkte upp/ned ganska mycket och vred typ nacken en gång när jag hoppade från femman. Hatar verkligen när man har badat för då blir alltid jag så himla ful och konstigt hår och allt.
PS!! Den sista bilden, lägg märke till mig. Var bara tvungen att lägga ut den. HAHAHAH!

Smakprov

Har supermånga bilder som Alex tog idag men här är en iaf. Alla var mörka men har ljusat upp dem lite! 

Underbart

Sitter på bussen påväg hem från badet. Skriver mer sen!


Hemsk...

Min bloggdesign är hemsk nu. Headern jag gjorde förut ser så sjukt ful ut. Måste göra ny design nu.

HAHAHAHAHAHAH

Några tjejer är utanför mitt rum och det är så himla kul för hör precis vad de snackar om. Det sa nyss ba:
AA vill du se mina trosor??
och så san en annan:
JAAA!
Jag skrattade skitmycket hihi. Det här är kul men wierd.. De är inne på toan nu typ 5 st låter det som ehh

17 maj

En random mobilbild!
Haj. Har inte haft tid alls idag att blogga. Först städade jag sjukt mycket i huset och lyckades tjäna ihop 160 kr på det. Känner mig jättestolt ch jag gillar att städa också. Sen åkte jag till täby med alex och gabrielle vi gick runt och lite så tittade i affärer. Sen efter det åkte jag hem till Alex och guuud vad jag skrattade haha. Hennes pappa är så skön och rolig och såfort de pratar så skrattar jag för det låter så kul hahah! ;) Och sen åkte jag hem och direkt då åkte jag, mamma, pappa och min syrra till Ikea och åt middag för min brorsa har grillkväll här hemma. (De är fortfarande kvar). Vågar inte gå ut för att borsta tänderna. Ska städa rummet lite snabbt nu och sen smyga ut och borsta tänderna sen ska jag kanske titta på film. Har värsta huvudvärken. Bloggar mer senare imorgon/ikväll. Ska göra en ny header nu också så får se hur det blir.

Chaa

Sitter på
Busshållplatsen nu. Ska möta gabrielle och alex i täby halv ett. Haha har varit skitstressad för hade bara 20 min på mig att äta fixa håret sminka mig och packa väskan .. Oh herre!


Min humor

Så himla gulligt och kul! Naw. XD

En skitbra förebild

http://juliahofsweden.blogg.se/
Behöver bara säga att en sjukt bra förebild/bloggförebild är verkligen den här tjejen Julia! Hon har en sjukt stor blogg och skriver jättebra saker. Trots att hon har förlorat sin mamma, pappa och syster så är hon stark! Kan verkligen rekommendera hennes blogg, hon är verkligen min förebild. Kan inte fatta att hon alltid skriver så trevliga inlägg hela tiden och skriver så bra texter och så. Oh. Ville bara säga det. Puss

svar på kommentar

sv:Tack!
Jag håller med dig faktiskt till vissa delar. Men när jag väl är irriterad över saker så skriver jag bara av mig och då vet man aldrig vad jag skriver helt ärligt. Så kan hålla med dig faktiskt, för jag skriver väldigt vad jag tycker rätt på sak. Borde egentligen inte skriva såhär för som du säger så tar säkert många illa upp när jag skriver och gör ner vissa grejer. Ska försöka skärpa mig! Men en blogg handlar ju om att man ska säga sin åsikt och göra den riktig och inte ljuga men vissa saker ska man ju hålla inne. Men tack för "rådet" ska försöka bättra mig. Ska skriva mera snällt nu om saker, men kommer fortfarande alltid att tala om vad jag tycker för sån personlighet har jag. Kan inte ljuga om mina åsikter och tror att mina vänner irl också vet om det. Men asså det är inte så att jag säger "Ful tröja" bara för att jag tycker det men när det gäller andra saker. Ja du förstår nog.. ;)
En sak till: Jag mår visst bra! De dagar jag inte mår bra håller jag mig borta från bloggen för att inte skriva saker som jag kommer ångra. Haha!

Jag vill härifrån!

Jag vet inte. Men när jag tittar på de här videosarna vill jag bara härifrån. Från det här landet alltså vill flytta härifrån. Vill flytta till USA. Ändå sen jag har varit liten har jag inte velat bo här. Jag passar inte in här alls. Känns som om ingen förstår mig här. Mitt folk är inte här. Jag vill flytta härifrån nu!! ORKAR INTE PISS-SVERIGE MER. Förlåt men jag behöver skriva av mig någonstans och berätta hur jag känner och tycker om saker och ting. Kan seriöst börja gråta bara för att jag hatar det här. Jag passar inte in här. Jag är inte som er, tänker inte som er och vill inte samma sak som er. Jag vill till ett land som inte är så jävla mesigt.
har ändrat lite av texten efter att ha läst igenom den.. :s

Chillar

Min familj kom nyss hem så nu kan jag inte sjunga mer.. HAHA! Men lyssnar på musik nu och drunknar verkligen i den. Bestämmer tid och så som jag ska träffa Alex och Gabrielle imorgon. Juste ska berätta om dagen. Trodde jag skulle dö typ 10 gånger när vi cyklade i skogen. Alltså det var så himla jobbigt ni anar inte. Först var det jättemycket uppförsbacke och rötter. Och jag har nog aldrig varit så trött, eller jo men.. Fick reda på idag att min indrottslärare joggar varje dag till skolan hans jobb och det tar 1 h 30 min att jogga sa en annan lärare. Jag DOG typ. Haha asså han joggar till skolan i 1,30 min.. SERRI?! HAHA. Och sen när vi kom fram till rösjön så satt jag där med mitt kakpacket och kände mig jättefet medans han åt ett äpple och en proteingrej. Det var kul.. XD Har inte mycket mer att säga förutom att det var superjobbigt ! !
PS! Jag skämde ut mig idag för en lärare..... Amanda du vet alltså hon tittade verkligen på mig när cykeln rullade. HERREGUD!!! :ooo 
Vi cyklade till sollentunasidan av rösjön.

NICE

Är ensam hemma så sjunger massa låtar (alltså har hörlurar och hög musik så sjunger jag så spelar jag in). Det låter hemskt........ image description

Godkväll

Tittar lite på Eva och Adam och läser en engelsk bok. Olson's Meat Pies om ni undrar. Haha! Har inget speciellt att säga men ville bara uppdatera. Har dushat nyss och ska snart gå och lägga mig. Oj, såg nyss att klockan var redan halv tio typ.

Kanske beställer dessa tre plagg:

Ska börja träna sjukt mycket. Så ska beställa/köpa snygga sköna träningskläder. Vill verkligen ha tightsen!!

Hemma idag

Sjuk. Har supermycket allergi mot pollen just nu.. Skitjobbigt men är snuvig och nyser massor. Ligger i sängen och kollar på Vampire Diaries, det är så bra så att jag kan gråta!! Har ätit två chokladbitar och snart kommer mamma hem med mat som man värmer i micron! GOTT. <3 Imorgon ska jag köra cykel i skogen med några från klassen. Ska bli sketakul men måste bli frisk till imorgon annars får jag inte cykla så måste spela frisk när mamma kommer hem så jag får gå imorgon. heheheh!! För vi ska ta med oss fika och så ska vi cykla till rösjön NIRRE. Men vet inte tror det kommer bli fail för det ska bli måln och regn imorgon så ja..

..

Förlåt för dålig update ! Men är superförkyld + har pollenallergi så vet inte om det blir någon skola imorgon för mig. Får se..

svar på kommentar

sv: Det är en mobilgrej som man kan ha där hörlurarna ska vara. Asså som prydnad!

Dag 6: En bild på dig och dina/din vän/vänner

Har så många andra vänner också men här är några av my best friends. <3

Veckans planer

Måndag: Köpa klänning med mamma
Tisdag: Inget spec, förmodligen ut och springa i spåret
Onsdag: Halv idrottsdag , cykling i skogen och fika osv
Torsdag: Vara Alexandra och Gabrielle i täby
Fredag: Kompis ?
Lördag: Något random
Söndag: Inget

Yeeeey

Har äntligen hittat min vampire diaries box. Den har varit borta i typ 1 månad eller mer så har inte kunnat se på aslänge så har behövt se på massa andra barnfilmer haha.. Men är på skiva tre nu på säsong två, och skiva två är borta :( Måste hitta den. Men en dålig grej är att jag blir beroende för ett tillfälle och tänker bara på karaktärerna osv. Men älskar den i alla fall!

Dagens outfit 13 maj

t-shirt/Hollister
kofta/Hollister
Jeans/Crocker

najs


Åh jag älskar verkligen Hollisters klänningar. De är såååå min stil. Men är inte direkt så klännig av mig men måste definivit köpa en sån här klänning för behöver en till min brorsas student (1 juni) och sen till skolavslutningen ju. Ska också köpa ett par ballerina skor att matcha till på min brorsas stundent och på avslutningen funderar jag på att ha converse haha! Det är ju supersnyggt med converse till klänning/midjekjol. Men ska nog köpa en ljus variant för förra året på skolavslutningen så hade jag marinblå prickig midjekjol och svart topp till och jag var typ den enda på hela skolan som hade svart/mörka kläder och jag kände mig ful och obekväm och inte alls somrig. Så nej, det blir en ljus klänning iår!

Skönt att få komma ut

Kom hem för va en halvtimme sen. Det var superskönt att komma bort från hemmet men jag vart väldigt besviken för det blev ingen mcwrap så nu ska jag mejla dem sen.. Åh! Men ska inte göra något speciellt nu eller ikväll. Tror jag ska gå ut och fota kanske. Men imorgon är det ju skola men det är bara 2 riktiga dag mån, tis och sen på ons är det bara 3 rätt ok lektioner sen är det halv idrottsdag andra halvan sen e vi ju lediga tor, fre osv. SKÖNT!

Påväg hem

Japp! Nu är vi klara så nu väntar bara 1,5 h timmars bilresa. Hoppas den där mcwrapsppen funkar nu för jag har lixom försökt sen i fredags att "hitta" den annars om det inte funkar eller om de hinner ta slut innan dess så kommerjag mejla dem och klaga.. Men får se hur det blir med det. Det är det enda jag tänker på typ, nejmen haha!


Regnbåge

Igår när jag och pappa var påväg till byrån så regnade det och då såg vi en regnbåge. Den var finare i verkligheten! Och man ser den inte mkt på bild. (ointressant inlägg)..

Wiie

Ska snart gå till pyramiderna haha! Och sen så var jag så ledsen med det här med mcwrpen på donken för ja ville ha en i fredags men fattade nt. Så påväg hem så ska vi åka till tä** och hämta en påväg hem för man får ju en gratis. Men måste gå nu för mina händer är iskalla!


On the road again

Sitter i bilen påväg till båten. Den enda andledningen som jag följer med är att jag ska klättra på de stora "pyramiderna" och gå promenader där. Kommer ta massor med bilder och lägga ut sen. Alltså det är s stora sandberg som är sjukt coola och jag brukar klättra på dem. Sen är det ju sol och varmt så det kommer nog bli skitbra. Det enda jobbiga är att båten ligger 1,5 h bort från vårt hem men vi brukar åka ofta till Finland för Mariehamn ligger bara 8 h från båtplatsen och det är så himla nice de. Vill åka till mariehamn med någon kompis i sommar med vår båt. Hihi! Men får se någon vill. Lol!


Dag 5: Din mobil

Iphone 4S svart. <3

Nytt i rummet!

Den nya byrån! Jag älskar den men den är kanske liite för liten och för låg men jag vänjer mig nog! Vad tycker ni? Köpte den igårkväll från blocket, jag och pappa åkte och hämtade den i Täby sen klart.

Ny design typ..

Ja, gjorde om min design fast den vart inte så enormt fin. Men den är tillfällig fram till torsdag/fredag. Har beställt en ny design så det kommer nog bli bra det här sen. Var så trött på den förra så jag orkade bara inte blogga så bra det är ju inge kul att blogga på en blogg man inte trivs på.. Men vad tycker ni om den här "nya"? Själv tycker jag den är lite för tom, lite tråkig men det blir en ny snart.

Fotografering

Hade absolut inget att göra nyss gjorde en fotografering nyss. Eller vad man ska säga. Gick ner till brorsans rum och frågade om lite utrusting (han har allt inom kameror att göra typ) så fick jag låna hans självutlösare stativ osv. Gud vad jag kände mig fånig när jag stod där och tog massa egobilder men behövde en ny pp på fb för min gamla är hemsk.. haha ! Här är i alla fall några foton. Tog typ 200 bilder men blev bara nöjd med dessa. Den sista är min nya pp på fb.

BRB

Städar här hemma inför lördagsmset. Vi ska se australia ikväll myss! Asså jag och min familj. hehe. Sen kanske jag ska gå 5 km rundan i skogen eller gå ner till rösjön och tillbaka, vet inte varför men känner för att komma ut i det fria och har huvudverk så det passar ganska bra att man går ut på en promenad.

Ny

Fick den här dushkrämen av mamma igår. Den luktar ganska gott och fräsch apelsin ungefär. Tacki! :)

Godmorgon

Idag har jag inget speciellt att göra. Ska vara med min familj på eftermiddagen och sen ska jag städa lite så jag tjänar lite pengar. Inte mycket mer att säga, men är lite förskyld idag hostar, hes och har lock för öronen så kan inte träna som jag hade tänkt mig. :/

Dag 4: En film som du blir glad av

Karlsson på taket. Alltså hahhaha men jag blir faktiskt glad av den. Barndomsminnen gånger hundra. <3

Dagens outfit

+ Den koftan är ny. Den jag fick igår.

Fredaaag!

Tog också de här bilderna. Har fler men lägger upp dem då och då. Min älskling!!
Superskönt verkligen. Fast alla de här veckorna känns så himla korta. Superbra ju! Inte många dagar kvar nu innan helvettet är slut. Längtar!! Men idag har jag haft skola då och vi hade matteprov och jag satt där i mitt hörn i klassrummet och löste de där *** uppgifterna , fast jag vart så sjukt arg satt där alldeles knallröd i ansiktet för jag var så arg! Alltså var arg för att jag inte förstod någon av uppgiferna. Kommer säkert få alla fel. Aja, bryr mig inte. Men sen efter sklan åkte jag Elsa och Amanda till tibblebadet och badade. Jag var irriterad där också för min nya bikini åkte ner hela tiden och inläggen vek sig så att jag såg ut att ha hängbröst. Hoppade från femman hihi! stolt. Men gör det varje gång haha! Sen efter gick vi till mcdondalds det var gott. eller lånade pengar från amanda hehe men satt och åt en cheesburgare och sen efter vart jag superhungrig så jag tog massa pommes från Elsa för hon hade supermycket ju. Nu är jag hemma och har lekt kurra gömma med Oliver utomhus det var kul men tror grannana tittade skumt på mig, struntar i dem hihi! Jag och min älskling ska ha kul. Nu ska jag städa mitt rum lite för det är stökigt. :(
PS! Kände mig som ett stort fläskberg i min bikini så om någon vill börja träna så kan vi göra det.

Brev

För ungefär ett halvår sen blev jag medlem på I.P.F , och det står för international pen friends. Det är en superseriös sida där man blir medlem och betalar typ 100 kr så får man en lista med massa andra tjejer/killar från olika länder som man kan fylla i,  som man kan börja skriva till. Alltså de som man har på listan är också medlemmar där. Förut skrev jag jättemycket och ofta men nu hittade jag några oöppnade brev så jag tänkte: varför inte börja igen? Så nu har jag tagit kontakt med mina bästa brevvänner igen. Och de är från olika länder, Frankrike, Tyskland, England, Grekland osv. Det är faktiskt riktigt kul för man fyller i sina intressen och då har ju andra samma intressen så kan man ju bli bra vänner osv. Min syrra har en bästa kompis från Finland och hon har varit och bott hos min syrra förra sommaren i en vecka och nu den här sommaren ska min syrra åka till Finland och bo hos henne en vecka. :)

Dag 3: En bild som du har tagit som du anser konstnärligt

Frostbilden som jag tog någon gång i mars, här hittar ni inlägget med mer frostbilder! Den blev suddig när jag laddade upp den i större storlek. Men de orginala bilderna finns inlägget som jag länkade nyss.

ingen rubrik

Halloj igen. Idag har jag inte gjort mycket. Har varit hemma och legat i sängen mest och skrivit lite brev. Har ni haft en trevlig dag? Nu ska jag snart gå och lägga mig. Imorgon ska jag bada med Alex, Elsa och Amanda typ. Det ska bli supernice. Har fått en sjukt söt kofta från mamma idag från Hollister, wiie! Lägger upp bild imorgon. Men nu ska jag bara ta på mig myskläder. Har nyss duschat och sånt. Sen ska jag skriva lite i dagboken sen sova. Imorgon äre en skitnice dag förutom matteprovet del två.

Dag 2: 5 fakta om dig som ingen förmodligen vet förutom du

1. Jag bäddar min säng varje dag innan jag ska gå och lägga mig. Kan inte krypa ner i min säng om den inte är bäddad från början.
2. Jag är rädd för ormar.
3. Jag har svårt att bada normalt i sjön, alltså kan inte simma där man inte ser bottnen för tror det finns hajar, ormar, krokodiler där. Det här problemet har jag haft i hela mitt liv. haha! Ni anar inte, alltså jag blir lite rädd när jag simmar där man inte ser bottnen alls..
4. När jag var liten ville jag flytta till Skåne.
5. Kommer flytta till USA när jag blir vuxen, alltså om allt går enligt min plan. Aldrig att jag stannar i Sverige för alltid.

Fortfarande till salu

Iphone 4/4S skal, säljer nu för 50 kr! Har bara ett ex så först till kvarn gäller! Kontakta;
www. [email protected]
Skalet är helt nyttt!

choo

Helluw. Nu sitter jag vid skrivbordet men känner mig väldigt degig idag. Vi har ledigt från skolan för att jobba in 200 kr till skolan som de sedan ska skänka till fattiga barn. Men det är en sak som jag vill säga om det som mina föräldrar är emot men om jag säger det komma ingen fatta så orkar inte ta den diskutionen med någon speciellt inte de som går i friberga och tror att exakt alla pengar går till fattiga barn. Aja. Men så kommer inte jobba in 200 kr för att kommer inte orka det, gå runt och städa eller något sånt. Har skitont i halsen och i ryggen. Men ni ba k. Men kommer bara dega hela dagen framför teven och om jag mår bättre sen ska jag nog ut på promenad eller följa med mamma någonstans. Bloggas senare babees! Juste ny bloggdesign kommer upp nu i veckan/helgen!

svar på kommentar

Jag förstår att du går på eif konståkning och att du säkert går i en av de bästa grupperna som finns. Men sanningen är att när jag gick där gick jag ju i tvådagars och varje gång gång jag kom dit så kände jag mig ensam. Alltså alla de bättre grupperna verkade inte "tycka om min grupp" bara för att den var sämre. Och dessutom varje gång jag gick förbi "huvudträneren" såg han bara sur ut och jag såg på hans min att "de där vill inte ens satsa på konståkning". De bättre grupperna verkade ha det skitkul och så i omklädingsrummen och så men de enda kompisarna jag hade i min ålder är Hanna och Julia men Hanna bytte till en bättre grupp. De tjejerna som gick i bättre grupper gjorde saker på fritiden, skrattade och allting. Okej det där lät konstigt men jag kände mig utfryst i alla fall. Tänk om jag plötsligt en dag hade gått in i elvan/tian som alla de som var bra gick in i så skulle de bara ha tittat konstigt på mig. En gång när min tränare fixade fys åt vår grupp så ringde huvudtränaren till henne och skällde ut henne så mycket i telefon så att hon började gråta mitt framför vår grupp. Kan du tänka dig? Men ja du som går i en bättre grupp blir säkert bättre behandlad min i min grupp som jag gick i SÖG. Jag blir ledsen varje gång jag tänker på det här. Tack för att du läste den här texten och hoppas du förstår varför jag inte gillar eif konståkning.
PS! Du hade inte behövt vara anonym för att jag blir inte sur på dig bara för att du skriver din åsikt! ;)

Lite av allt

Haha bjuder men bilden men a. Har fixat lite saker. Men somsagt idag så gick jag hem för jag mådde inge bra alls. hm. Och sen när jag kom hem kräktes jag och allt sånt men nu mår jag bättre och har fixat lite saker men kommer nog vara hemma hela dagen imorgon men vet inte om jag kommer jobba in pengar för operation dagsverke men a får se men tror inte det. Ska snart byta lakan på sängen osv och sen ska jag göra hallonsmoothie I LOVE IT!

SÅ!

Haha förlåt för alla humörinlägg jag har skrivit ena dagen lml sen fml och så vidare. Men updaten har varit piss och har inte orkat svara på alla mina kommentarer men nu ska jag få skitbra update igen som förr! Lovar. Men har lite saker att göra nu så bloggar snart ikväll. Se ya!

Fml

Är påväg med bussen hem. Kunde bara inte. Orkade bara inte. Var inte tillräckligt stark. Ibland vill man bara inte leva.


love my life!! :D <3

wii är sjukt glad! Det är snart sommarlov, har redovisning imorgon och känner mig så himla säker!! :D <33333
Behövde bara säga det. Orkar inte blogga mer idag ni kanske får några inlägg imorgon men aa. Sen har jag kommit på ett bra sätt för att jag inte ska bli nervös för saker, jag ska börja med att äta typ två rutor chokladkaka eller en klubba eller något litet som innehåller mycket socker innan till ex en redovisning eller ett prov. Åt en mars idag och det gjorde så att jag inte fick hjärnsläppning. Så efter maten ska jag och mamma åka iväg och köpa små chokladkakor som jag ska äta (inte hela) men typ en bit imorgon innan min redovisning på biologin! wiiii!! <3

Celine är arg

Gud ja! Jävla skitmatte asså jag kan seriöst börja gråta när som helst jag hatar min jävla mattebok. Och just nu skulle jag kunna riva sönder ett helt hus typ. Är så himla arg. Har jobbat med den där jävla matten sen jag kom hem klockan 15 till nu (20.30) och jag förstår fortfarande inte riktigt allt! och jag glömmer bort allt på en gång och jag kommr dö och är skitsur. Hoppas jag inte kommer vara arg imorgon för då blire inge kul för de som är i närheten av mig. Men seriöst kommer fan fuska på matteprovet imorgon kommer titta på närmsta granne för att jag är så arg. DÖÖÖÖÖÖ!!! :( HAR SUTTIT I FEM JÄVLA TIMMAR I STRECK OCH KAN INTE ENS ALLT BRA !!!!!!!! jävla pissråtta. ok kmr radera det här inlägget när jag inte längre är arg för svär så mkt men jag orkar fani mig inte mer! bajskiss
juste glömde säga att vi har matteprov imorgon

Dag 1 - en bild på dig


KÄRLEK GÅNGER TUSEN

Kan inte sluta lyssna på den här låten. Är beroende. <3

10 bloggdagar

Dag 1: En bild på dig
Dag 2: 5 fakta om dig som ingen förmodligen vet förutom du
Dag 3: En bild som du har tagit som du anser konstnärligt
Dag 4: En film som du blir glad av
Dag 5: Din mobil
Dag 6: En bild på dig och dina/din vän/vänner
Dag 7: En 100 % naturlig bild på dig
Dag 8: En plats som du saknar
Dag 9: En person som du älskar
Dag 10: Ditt mål i livet

Kul dag

Jag Elin och Alex cyklade till täby och jag köpte cheesburgare eftersom jag bara hade ätit 2 smoothies på hela dan. Men sen så kollade vi runt lite och jag skämde ut mig som vanligt osv ni vet det. Sen påväg hem så såg jag Julia (http://juliahofsweden.blogg.se/) sitta och vänta vid roslagsbanan så jag fick typ panik och började dampa. Hahah vet inte varför men jag älskar hennes blogg! Sen när jag gick hem så dampade min syrra på mig för att jag hade kommit hem en 1 h försent med cykeln för jag lovade att vara hemma till tre för hon skulle cykla med den och min cykel var vid Julia men a så då gömde hon min mac så då blev jag arg och gömde hennes så började hon kasta ut kläder från min byrå och då gav jag hennes mac tillbaka. Men sen cyklade jag på hennes cykel och hon gick till Tandoori mahal den där indiska resturangen och köpte take away mat och åt det hemma framför teven. Men nu är allting kris här hemma typ. Det är stökigt, min byrå är sönder (ett plan) så jag har bara huller om buller i den och måste ha en ny lixom och jag hatar när jag inte har ordning.. Det var Oliver som hade sönder den.. lol. För han la sig på det översta planet och sen gick han in längst in i byrån och hoppade ner där till mittenplanet så att det rasade ihop och nu kan man inte sätta tillbaka planet för hela botten har gått sönder, fast jag är mest glad för jag behövde sen tidigare en ny byrå för den har gått sönder flera gånger innan och vi har limmat och limmat och limmat flera gånger om. Men nu ska jag ta en snabbdusch JAG ÄLSKAR ATT SNABBDUSCHA! typ i 5 min sen ska jag måla klart naglarna och sen skriva i min dagbok, packa fram kläderna till imorgon och allt sånt skit inför skolan. Haaha, den här texten blev lång och trevlig.
Ni ser hur äckligt, stökigt och kausigt det är va? URS mår skitilla nu!

Onödig vdblogg


Nykär

Byxdressen, bild 1.
Vit topp, bild 2.
byxdress, bild 3.
Åhh, seriöst jag måste beställa de här söta kläderna från fokiwa någon gång. Till sommaren skulle det vara sjukt snyggt med den ljusa byxdressen, vita converse och utsläppt hår, solbränd, OMG! De är inte heller så enormt dyra men jag måste ha dessa!

Smoothie

Nyss ätit/druckigt en smoothie. Den var faktiskt sjuukt god. Hittade receptet själv så det hade kunnat bli konstigt men för att vara jag så var det jättegott. Jag lovar! :D
Här är receptet:
1 dl hallon
1 dl vvaniljyoghurt
1 tsk socker
1 tsk grädde
1 dl mjölk
Blanda ihop allting (men smält hallonen i mickron) och sen blanda med en mixer eller sked. Sen servera i ett glas. Klart!

Ang Hollister

Igår pratade jag och Alex om Hollisters miljö eller vad man ska säga. När man kommer in i butiken så är det ju hög musik, mörkt, mycket folk osv. Och överallt är det unga snygga killar/tjejer som ser perfekta ut och har typ perfekta kroppar. Och så står de där en kille och två andra tjejer och gullar, snackar, kramas, skrattar så vill man komma åt den där klädgaljen där man ser en snygg tröja.. Asså också såfort man ska prova något så känns det som "förlåt för att jag stör erat lilla prat och förlåt för att jag provar en tröja". Känns som att de inte gör någon nytta där, alltså personalen. Själv tycker jag bara att de är ivägen. Tycker faktiskt att det är väldigt löjligt att de ska hålla på sådär. När man kommer in där så känner jag "här kommer jag, ful liten skitunge och där står de och gullar". Också sa Alex: Det verkar som att alla är ihop med varandra där. SÅ SANT. Haha den här texten blev lite fail nu men det får vara så.

Inget att göra

Halloj. Ska typ göra något med Alex men Elin du svarar inte. Får se hur det blir med det men har verkligen tråkigt. Men ska fixa håret sen när det har torkat och idag ska jag äta ordentligt och inte äta massa onyttigt och skit. Tittar på något tråkigt tv-program på teven och det är verkligen trist. Men ska kanske gå ut och fota senare. Men om någon vill vara med mig och Alex så äre bara att messa! :)

Helt naturlig

Har nyss tvättat håret. Här har ni en diskret men naturlig bil på mig. Inge smink (fast det ser ut som det så äre skuggan) håret är lockigt osv osv.


"Stuck in the moment"

Jag är med i Elins fototävling här! Och här är min tävlingsbild och citatet är rubriken.

Hhihi

Visste inte vad jag skulle ha för rubrik. Men skit it. Var i täby c idag med Alex och jag skrattade hela tiden, fick hålla i min mun för att inte skratta. Det jag verkligen skrattade mest för var att hon berättade bråket med sin pappa, när jag pratade om 604V så gjorde hon V:euwet ni vet ? ! HAHAHAHAH. helt random!! och när jag pratade högt när folk gick förbi om bröstförstoringar. Det var kul! Sen köpte jag en glass på Mc'Dondalds och fick jättelite chokladsås så jag vart superarg efteråt. Sen åkte vi hem. Och imorgon ska jag göra något med Alex igen och Elin typ.

hm?

haha kläderna ser inte alls vackra ut på bilderna. Jag lovar de är snyggare irl! XD
HM. Vad ska jag säga om den affären? Hiss eller Diss? Ass jag förstår mig inte riktigt på deras kollektioner nu för tiden. Lixom något jävla bajsbruna plastshorts med glitter på lixom. HAHA! Men det är deras stil. Som jag sa förut så blev jag irriterad varje gång jag gick in på HM för att jag irriterade mig på att de hade såna förskräckliga kläder och så var jag helt inne i den nya hollister världen typ. Nejmen kan aldrig hitta snygga saker på hm seriöst. Men idag hittade jag lite snyggt faktiskt för en gång skull. Haha. När jag tittar på det här inlägget så funderar jag på .. Ska jag radera det? Men nej. Men jag lovar er i framtiden kommer jag inte vara en hm människa, en svensson hm människa. Förlåt om jag uttrycker mig kränkande mot ni som gillar hm men jag tycker att 80 % av deras kläder är fula. :( Förlåt igen, för det där lät grymt taskigt men jag tycker faktiskt det.. puss och hej

I täby c

Är i täby med alex. Inne på hm. Och gud.. Har hittat några snygga kläder. Och förut för några månader sen så varje gång ja in på hm så blev ja irriterad för de hade så fula kläder men gud vad de har förändrats nu. Hah! Visar lite när jag kmr hem vad jag tyckte vad snyggt!


Reaplagg på Hollister

Vill ha dessa två! blöö, men måste spara lite nu. Men eftersom jag säljer skal och så så får jag ju pengar på det sättet. Love it!

5 saker ni kanske inte visste om mig?

1. Jag gillar inte sorliga filmer. För då blir jag nere och deppig oftast flera timmar efter/hela dagen
2. Jag älskar att cykla
3. Jag har indragen veckoråeng ända till midsommarafton. (För att jag betalar av min Iphone till mamma och pappa)
4. Jag vill flytta till Djursholm/stocksund
5. Gillar inte när folk dömmer andra innan de har lärt känna personen
Visse ni det?
En randombild på mig och Annie <3

Lunch

En mumsig nyttig sallad. Okej, den var inte alls god den var äcklig men whatever. Åt lunch för typ 20 min sen. Lite sent men jag åt chips till frukost. Måste träna.. heheh

halloj

Har inte gjort ordentliga inlägg på ett tag nu. Men det ska bli ändring på det. Lovar men det är mycket just nu som jag måste ta itur med innan bloggen. Idag ska jag förmodligen inte göra något speciellt, ska typ dega hela dagen. Snart hoppar jag in i dushen och sen ska jag laga lite lunch. Det är ganska chill ändå för mamma, pappa och min brorsa åker båt hela helgen så jag är själv hemma med min syrra. Men kanske tar en cykeltur senare. Får se.

Säljer två till skal

Ljusblått katt skal: 50 kr. Halvhård silicon. Man klickar på huvudet för att låsa upp skärmen. (Man måste klicka hårt). SÅLT TILL AMALIA!
Rosa pingvinskal: 60 kr. Mjuk och skön silicon, skön att hålla i.
Kontakta: [email protected] eller kontakta mig irl/fb/skriv kommentar på det här inlägget om du är intresserad av att köpa något skal. Skalen är helt nya!

Sänker priset

40 kr! Kontakta [email protected] om du är intresserad av att köpa skalet. :)
sålt!

oh herre

JAG ÄR SLUT!!
Jag och Julia tränade i den nya klubben idag (testade att träna där) och herre. Först hade vi 1 h fyspass sen hade vi 1 h 20 min träning. Och allt var så jävligt jobbigt. Asså jag dog flera gånger om. Men fy fan fy fan fy faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan vad min förra klubb SUGER TUSEN GGR OM! Asså Eif konståkning kan fanemig ta sig i röven eller något. I den här nya klubben är det en RIKTIG träning inte någon lek som på Eif. Det är också sjukt många som slutar pga den nya huvudtränaren där. HAHAH, ni skulle bara veta skillnaden. omg!
ÄR sjukt hungrig och har inte ätit middag än. Inte ätit sen klockan 16.00 idag omg! Ska äta och sen sova och det blir ingen engelskaläxa för mig idag nananan för jag orkar inte.

Säljer lila kassettband skal


Nu säljer jag ett lila kassetband skal som passar till Iphone 4 och 4S. Förpackningen är ouppackad och skalet är helt nytt! Skalet är gjort av silicon och är mjuk och skön att hålla i.(Bilderna högre upp är de offeciella bilderna på skalet) Säljer skalet för 60 kr. Du kan kontakta mig genom att skriva en kommentar på det här inlägget eller mejla mig på [email protected]
Jag har bara ett exemplar till salu så först till kvarn gäller.


Längtar tillbaka

Till de här stunderna. <3

Sandslott

Som ni förstår är detta tidsinställda inlägg.
Men nu är jag säkert i skolan och längtar hem. Slutar 15.25 idag och vi har musik sista lektionen. D:

Escape from the pain


Bilder från idag

Jag orkar inte skolan. Seriöst, om jag sitter i klassrummet och har lektion kan jag börja gråta för att jag tänker på när jag hade kul med familjen/hade ledigt/var hemma. Asso seriöst är av behov av sommarlov mer än någonsin. Cyklade till rösjön idag och pappa fick vara lite fotograf för ett tag dära. Det var sjukt mysigt för det var varmt, jag kände solen i ryggen och vi var helt ensamna där med några änder.. <3 Allting blev så fridfullt. Hm.

Bakar

Vi har mentorsfika imorgon och jag har redan påmint Elin och Elsa om det. Men det var Amalia som messade mig för några timmar sen. Annars hade jag helt glömt bort det. Bakar brownies (vilket elin också gör tydligen skrev hon i ett sms för 1 min sen).. Men mina blir godast för jag är proffs på att baka det (NOT).

Hungrig

Hehhe, randombild på ellie och Amanda
Är hungrig men det blir potatisgratäng till middag, mums. Har varit supertrött hela dagen. Vi gick och la oss vid ett och jag vaknade ganska tidigt och låg vaken. Kollar på tv nu men det är supersegt. Börjar längta massor till sommarlovet ännu mera när det är så varmt och härligt. Gör inte ni det?

Hem

Nu är vi påväg hem från barkarby. Vi har varit på plantagen ikea och bauhaus. Det var kul! Sen när jag kommer hem ska jag inte göra något speciellt typ. Kanske sola lite? Men kommer inte orka ligga i solen i en timme. Orkar inte end ligga en kvart i solen. Sen så får jag solexem och blir röd om jag ligger mer än typ 30 min.. Haha! Men måste bli brunare men det tar nog ett tag.

valborg

Hehe, vi hade supermysigt igår. Mycket skrik, och har inte så mycket sår heller eller jo ganska mycket. Haha! Man hörde sent på kvällen fyverkerier och det luktade eld från långt bort. Sen kommer jag ihåg den rosa/oranga solnedgången. Åh kan jag inte få återuppleva dagen igår? Men idag ska jag typ inte göra någonting tror jag. Kommer bara chilla och fixa lite här hemma kanske. hihi

RSS 2.0