Perfect beach

Tillbaka i Tropea! Nu har vi varit på de 4/4 stränderna som finns här i Tropea. Den sista vann helt klart! Kristallklart vatten, härlig sandbotten och varmt. Första stranden som är 10/10 och helt klart den bästa under dessa tre veckor. Har besökt många olika delar av Italien och kan inte säga att stränderna är de bästa. Alltså visst jo på vissa är det fint vatten men tror att Mallorca, Sardinien, Ibiza osv har fler bättre och finare stränder. Men men har ändå haft det bra under den här resan så ska ej klaga! :)) 

Lång dag

Söta små katter
Ugh vilken dag! Är tillbaka i Tropea efter en hel dag på sön. Det är vindstilla så vi åker för motor hela vägen. Men mitt ute på havet börjar motorn hosta jättemycket. Efter en kort stund så stannar den helt. Så vi fick vänta i flera timmar på att en båt skulle komma och hämta oss och bogsera oss till Tropea igen. Startade sex på morgonen (eller mina föräldrar hehe jag sov) och kom fram vid tiotiden till hamnen. Är så sjukt trött så nu ska jag sussa! Btw ger en liten shoutout till lottis som länkade min blogg i hennes för några dagar sen. Nej nu ska jag kolla klart på mitt zoey101 avsntt sen sova. lol. 

Fiskfisk

Amalfi
Idag har vi ankrat i en vik hela dagen. Ljusblått klart vatten med sandbotten. Bästa dagen hittils självklart. Jag älskar att bada så mycket. Såg ut som en femåring nere i vattnet med cyklop och simfötter. Låtsades att jag var en sjöjungru i H2O, simmade med händerna framåt sådär. Två meter under mig simmade det massa fiskar. Alltså den känslan hahah omg kände mig som en fisk!

Solnedgång igår

 

?

Saknar faktiskt hemmet lite. Alltså att vara hemma. Min familj har ju alltid varit sådana som reser i flera veckor på somrarna. Två somrar i rad har jag varit borta i 5-6 veckor varje sommar. Men är lite trött på det här nu.. Gör ju bara samma grejer även om det är kul att komma till nya ställen varje dag!

Bomber i Amalfi?


Alltså imorse.. ALDRIG varit såhär rädd som jag var då. Ensam i båten pga mina föräldrar var i grottan långt bort o skulle va borta i flera timmar. Plötsligt hör jag bombljud och skjutningar nära båten. PANIIIK fick jag. Det höll på i typ en minut och lät så jävla högt! Trodde verkligen att det var krig, eller terrorister. Efter någon minut så slutade det låta och lugnade ner mig då. Fem minuter senare kommer samma "bombljud" tillbaka och det är då paniken övertar mig. Med skakiga händer ringer jag till båda mina föräldrar, ingen svarar. Börjar gråta, drabbas av panikattack och skakar som fan. Tar på mig kläder (från att ha bikini på mig), tar fram min väska, packat ner vatten och sätter mobilen och ipaden på laddning så att jag skulle ha 100 % batteri skyddsrummet tänkte jag. Ringer till min syrra hemma och gråter o ba "det är bomber här hjälp jag vet inte vad jag ska göra". Hon försökte nå mamma + pappa. De svarar iaf och lugnar ner mig. Aja ljudet av bomber och kulsprutning kom aldrig tillbaka efter den andra gången. Var inte bara jag som var rädd, folk gick ur båtarna och kollade vad det var som lät! Några timmar efter frågade vi några vad det var som lät, jo det var förberedelser för festivalen imorgon. FÖRIHELVETTE!!! Här har jag gråtit och förberett mig för skyddsrum och krig så är det bara övning för en festival imorgon med fyverkerier.. Hahah asså nu skrattar jag bara nära jag läser igenom konversationen ovan. Men jag lovar, det lät så jäkla verkligt och jag har aldrig varit mer rädd någonsin. Alltså ensam i en båt, det är fucking bomber som smäller utanför och ingen människa här kan engelska. Omg. Hahaha! 

En vecka kvar

Idag ska jag pressa pressa pressa! Passar på medans jag är här, full sol och 26 grader. Mina föräldrar har åkt iväg med buss till en grotta, men stannade kvar i båten för att jag är rädd att få panikattack inne i grottan. Så har några timmar på mig att sola på däck. Nu är det en vecka kvar på semestern. Eller vi ska lämna igen båten på fredagen och åker hem tidigt på morgonen på lördag. Känns som om jag har tagit den här semestern lite för givet så nu ska jag verkligen njuta sista veckan. 6 juli börjar jag jobba. Fick ett samtal här om dagen med lite information. 08.00-15.00. Måste gå upp typ sju varje dag.. Men ändå skönt att jag slutar tidigt. Det är dock en timmes lunch inräknat så tror jag kan korta ner lunchen och sluta tidigare istället! 

Amalfi

Är i staden Amalfi nu! Vackraste staden hittills. Hela amalfikusten är så fin. Igår tog vi tåget från Salerno till Pompeii. Sjukt att gå runt i en stad som år 76 (?) före kristus blev täckt av aska pga vulkanen Vesuvius. Ska fixa lite bilder från staden. Var så sjukt varmt där. Höll på och svimma pga värmen. Tänk er ganska smala gränder i bara sten, ingen skugga, ingen vind och 30 grader i luften. Att gå runt där i typ tre timmar, blev ju fan kokt i den grytan. Imorgon får vi se vad vi gör, antingen åker till Capri (en ö någon timme bort) eller tar en turbåt in i en grotta. Vet dock inte om jag vågar åka in i en grotta, det är ju så klaustrofobiskt. 

myggfan

Så fin utsikt och världens godaste pizza sen kommer myggfan och förstör. Vi fick byta bort pga myggen. Skojar inte de flög på min pizza och dog i osten. Var en hel svärm som var på mig och min pizza. Började nästan gråta haha bokstavligen. Var så hungrig och kunde knappt äta för at det bara flög in nya myggor i pizzan. lol. 

fem

- Jag klarar inte av människor som tar sina vänner för givet.
 
- Har blivit så mycket självsäkrare på senaste tiden, bryr mig inte om något typ? Alltså komplex, hur jag ser ut osv. 
 
- Älskar att kolla på barnfilmer hehe nostalgi. 
 
- Jag är så fucking grym på att stalka allt och allting haha det är fan pinsamt. Innan jag började gymnasiet så kollade jag upp alla i min klass typ, fb, instagram och gamla bloggar. Babes om ni läser det här döm ej lol. 
 
- När jag får skrattattacker med mamma så dreglar jag? Alltså skrattar så mycket så att jag dreglar på golvet hahah.
 
 

Seriös blogg och vädret

En vik vi badade i igår
Känns som om jag tar bloggen så seriöst.. Alltså grejen är den att jag kan inte sluta vara "seriös" med bloggen efter typ 3,5 år. Tycker mest att det är en kul grej för vänner och andra att se mina bilder och läsa mina tankar. Hur som heeelst, det vara bara en grej jag kom att tänka på! På tal om helt andra saker: får verkligen panik när jag hör om vädret hemma. Alltså typ 12 grader och regn.. Jag blir verkligen ledsen. Vill verkligen inte komma hem till regn och kallt efter 3 veckor i 25 grader. Är hemma hela juli och augusti så hoppas vädret blir bättre då! 

Färgglatt

Satt på en varm strand för några dagar sedan. Går inte att förklara hur varm sanden var. Gick inte ens att gå på sanden en sekund barfota. Fick ha en tjock handduk för att inte bränna mig, kokande hett. 

Middag

Åt middag på en restaurang i någon liten gränd i Tropea. Godaste spaghettin med olivolja, vitlök, chili, krutonger och basilika. ÅH!

Mitt hår är en röra

Alltså mitt hår är en röra. Inte tvättat håret på x antal dagar, har badat i salvatten cirkus varje dag + blött ner håret. Inte borstat håret på flera dagar heller för då skulle jag se ut som en skurboll eftersom jag har lockigt hår. Kan ni förstå?? Orkar inte ens bry mig egentligen haha.. Har ändå bara samma frisör (som jag förövrigt ÄLSKAR, paula visade mig den för några veckor sedan, ariana grande hår). Så det funkar ändå.. Känner mig ändå ganska fräsch pga solbrännan. Antar att det hör till, lite smutsigt och slarvigt hår på sommaren. 

Stranden

Var så enormt höga vågor här.. Min bikini åkte bokstavligen av typ tre gånger. Sköljdes in till stranden. Pinsamt men tror ingen såg hehe var inte så mycket folk. Hann ju dra på mig bikinitrosan o toppen innan jag var uppe ur vattnet. Upptäckte när jag kom tillbaka till båtena att jag hade så mycket stenar i bikinin. 1 cm i diameter stora stenar. Da fuck?? Haha!

Katter

Förlåt men varför finns det nästan bara fula katter kring medelhavet. Kommer ihåg när jag var i Grekland när jag var liten, såg ingen söt katt? Kolla på katterna ovanför, fulsöta visst men den längst ner är bara ful hehe. Jag har själv två katter men är ändå jätterädd för djur jag inte "känner". Svårt att tänka sig men jag blir rädd om en katt närmar sig mig här nere. Vet ju inte om den kommer attackera mig som en jävlig grannkatt gjorde för några år sedan. Skulle bara klappa den katten och först var den så snäll och söt men efter en kort stund så började den klösa på mitt huvud. Nästan som på film ni vet när katten typ sitter på huvudet och man försöker slita av sig den.. Usch haha!

Älska sig själv

Måste bara förtydliga: de bilder som jag har samma outfit är tagna från samma dag. Har massa tidsinställda inlägg som jag har skrivit på en och samma gång!
Jag är så glad att jag gillar mig själv. Märker verkligen skillnad bara från förra året lixom. Jag är så jäkla självsäker i min kropp nu. Jag gillar min kropp. För ett år sedan hade jag inte valt vissa bilder där jag tyckte att jag såg "tjock" ut eller gjorde någon konstig min. Men nu så bryr jag mig verkligen inte. Jag ser ut såhär och det är bara jag själv som tänker på mina komplex. Alltså är det ingen idé att rensa bort 90 % av alla bilder för att man ser ful ut. Finns dagar då jag ställer mig framför spegeln och ba woow jag fucking äger och älskar mig själv. Blivit för inspirerad av Zara Larsson haha! Tycker att alla borde älska sig själva. Och de som inte gör det borde försöka lära sig det. För den känslan jag känner just nu är så häftig!

Blandade bilder


är en orm

Idag
Jag är en orm. Fast nä, jag känner mig som en fucking orm. Jag fjällar så mycket!! Eller ett parti på ryggen.. Ser ut som om jag har en hudsjukdom där. Tänk er en solbränd rygg med vita prickar. Ja typ så. Håller också på att fjälla i ansiktet. Alltså fjälla låter så äckligt. Huden lossnar lixom. Är helt rödsprängd i ögonen. Ser så jäkla hög ut. SOLENS FEL. Aldrig varit såhär röd i ögonen shit asså. Förutom det så känner jag mig glad! Mitt liv vore komplett om en viss person gillade min senaste bild på insta.. ;) Kollar mobilen hela tiden men näe, hoppas på det bästa i alla fall hihi. 

Ödestrand

Hittade en liten ödestrand omgiven av höga klippor runt. 
Glad midsommar på er! Hade ingen aning om att det var midsommar idag förrän johanna skrev glad midsommar på kik. Alltså hahah! Trodde det var typ nästa vecka? Skönt att slippa svensk midsommar hemma. Antar att det är kallt och regnar.. Deppigt. :/ Vi har aldrig firat midsommar speciellt mycket. En sommar satt vi lixom i bilen hela dagen påväg hem från båten och åt middag på donken. Fancy eller hur? Aja snart ska vi in till staden igen och äta glass. Jag DÖÖÖR för den här italienska glassen. Får så mycket glass för en billig peng! 

Italiensk pärla

Lite bilder från igårkväll i Tropea
Älskar den här staden! Den är så typisk italiensk. Jättemånga gränder med lady och lufsen restauranger (vit/rödprickiga dukar) och massor av blommor. Även fast det nästan bara är turister och svenskar. Såg en svensk pappa som spydde mitt på gatan.. Segt att bli sjuk på utlandssemestern. Imorgon står stranden på schemat. Nej gud vad töntigt det där lät haha! Men men.. Sitter atm i sittbrunnen i båten. I båten bredvid sitter en gammal italienare som har rökt typ 10 cigg. Det är kväll nu och klockan är typ 10 så det blir ett tidsinställt inlägg! 

Tropea

Stranden i Tropea. Vattnets färg alltså.. OMG!
I eftermiddag kom vi fram till Tropea, fastlandet. Vi har åkt runt bland de lipariska öarna ett tag men nu är vi vid fastlandet! Direkt när vi kom fram vid fyratiden så gick vi och badade. Vattnet var ljummet så det var varmare än förut. Annars då? Jo har 150 stycken myggbett ":)". Alltså ni förstår inte. På händerna, armarna, benen, fötterna, överallt. Blir tokig! De sticker mig på natten när jag sover. Lömska mygg. Utländska mygg är ju värre än svenska. Mer kraftfulla myggor. Nej fyfan asså! 

Blommor

Två bilder från i förrgår
Verkligen ingen brist på blommor här i Italien, som det är i många andra länder i medelhavet också. Alltså gaaah så jäkla vackert. Har typ 14839 bilder på bara blommor i olika färger och vinklar.

Nagellack

Köpte ett vitt nagellack innan avresan (bilden längst ned) från bikbok. Men fyhelvette vad arg jag är. Målade två lager som jag alltid gör och det började flagna efter en timme. Man kan nästan dra bort nagellacket som man kan med gellack. Nej usch! Kostade 30 kr men ändå hatar att bli lurad.

Siluetter

Jag älskar siluettbilder. Dels för att det ser så harmoniskt ut och för att man kan leka med färgerna efteråt. Jag förstärker alltid färgerna efter och lägger typ alltid på en färgnyans, rosa i det här fallet. 

På toppen av vulkanen

Utsikten härifrån, 800 m över havet. WOW. 
Fortfarande svårt att välja ut vilka bilder som jag ska lägga ut på insta. Mitt feed måste vara perfekt så det gäller att tänka till. Ska lägga ut någon bild såfort internet funkar i mobilen. Blir tokig!! Tar förevigt att skicka iväg ett sms till en kompis. Verkar ju dryg som har r:at men svarar typ en timme efter. 

Bränt mig

Jag var inte så arg som jag såg ut
Har bränt sönder mig på ryggen. I nuvarande stund så kan jag inte ens luta mig mot en stol utan att det bränner till rejält. Har ändå haft solkräm men somnade i solen för några dagar sedan. Är i alla fall glad att jag inte kom hit för blek, då hade jag bränt mig ännu mer. 

Älskar liveet

Posen jag gör på första bilden, ni kommer få se massor av sådana bilder haha! Älskar den posen dock. Så tumblr/weheartitaktig. Ser så jäkla fri ut. 
Lever liveeet här nere.. med ett förjävligt wifi. Alltså bokstavligen. Vet inte vad som har hänt?! Men det tar typ hundra år att ladda upp en bild här. På mobilen fungerar det knappt alls. Tog typ 15 min att få upp allas mystories. Hur som helst, idag åkte vi från viken vid tolv och kom till den hamnen vi är i nu för några timmar sedan. Imorgon ska vi hyra schooters (stavning orkar inte googla som jag alltid gör annars). Eller stavas det skoter?? Det bränner som fan i ansiktet alltså jag orkar inte. Förövrigt känner jag mig så jävla flawless och älskar mig själv hihi. Varför höjs självkänslan såfort man är lite brun? Hmm. 

Lerinpackning

Stooor favorit hos mig! Badade i denna naturliga källan eller vad man ska kalla det med lera. Leran fanns på botten och vattnet var cirkus 30-40 grader varmt. Som en ansiktsinpackning för kroppen. Efteråt gick man ned till vattnet och sköljde av sig leran. 

Bestiga en vulkan - check

Första vulkanen jag har bestigit på ön Vulcano. Så sjukt fint där uppe på toppen och riktigt häftigt med all svavel. Tog typ två timmar upp och en timme ner. Men det var värt det! Kommer ha så mycket träningsvärk imorgon. Har 10 % kvar på datorn.. Har så mycket andra bilder och inlägg jag vill fixa. Men men! Ska försöka fixa lite tidsinställt för någon dag eller två framåt. Ha det så bra hörni!

Solbrännor

Ligger för ankare i en liten vik utanför ön Vulacno. Idag ska vi gå upp för vulkanen och bada i lera. Har så mycket missfärgningar (heter det så) på min kropp. Eller mycket om mycket men ser ni fläcken på mitt högra lår? Haft det sen sommaren förra året. Och har i flera år haft två ränder på mina smalben som jag fick någon sommar. Förra året nojade jag sönder det där. Höll på att sätta en vit fläck med solkräm runt fläcken för att jag skulle "sola ikapp" resten av benen. Men i år alltså.. Nej jag bryr mig inte. Ingen människa har perfekt hy/solbränna. 

Strand

Tre från idag
Finns inte så mycket att skriva. Har solat, badat, ätit, fotat och bara chillat. Har fått så mycket färg och det här är ändå den första hela dagen här. 20 dagar till och jag kommer kommer komma hem som en pepparkaka! Finns ödlor överallt här. Är sjukt rädd för att jag ska trampa på en. De är så fina men äckliga. En orm med ben lixom, det är ju vad de är! 

Bada

Mobilbild
Är dum i huvudet som inte tog med en macladdare som fungerar till båten. Alltså en speciell sort.. Så nu kan jag bara ladda min dator då vi har landström och det har vi inte varje dag. Så kanske inte blir så mycket systemkamera bilder. Ska passa på såfort vi har landström. Aja lever livet häe nere! Varmt och skönt. Saknar inte sverigevädret ett dugg. Har badat från båtbryggan idag, varmare i vattnet än igår. Fick lite panik då jag såg två enorma fiskar simma under mig så tog på mig badskorna. Det känns som om jag simmar med badskor så är jag inte lika utsatt för stt bli biten av en fisk/haj/orm eller liknande. Åh är så rädd för allt i vattnet kan aldrig slappna av. Är lixom rädd för krokodiler när jag badar i Sverige.

Blått

Två bilder från stranden igår. Hamnen ligger typ fem minuter från den här stranden. Men blev dock väldigt besviken eftersom vattnet var så kallt. Även fast det var 30 grader i luften så var det sverigekallt vatten.. Badade inte. Hoppas på bättre temperatur idag i vattnet då vi ska åka till varma källor i havet. 

Italien dag ett

Förbered er på fina bilder tre veckor framåt! 
Hallåå där. Nu är jag framme i Italien. Älskar landet redan. Människorna är otroligt snälla och hjälpsamma. Vi har ju som sagt hyrt en segelbåt här som vi ska segla runt med i flera delar av Italien, både Sicilien, vulkanöar och fastlandet. Företaget som vi har hyrt båten av är väldigt bra (svenskan?). Internet funkar perfekt och vi fick tom en iPad att använda under seglingen, som också fungerar som en accespunkt för wifin. Så förhoppningsvis så kommer det fungera bra under resan. Vi har handlat mat inför några dagar framåt. Mataffären låg en bit bort så en tjej som jobbar på seglingskontoret ringde en kille i mataffären som kom och hämtade oss med sin bil. Mataffären var jätteliten och ägdes av ett familjeföretag, så mysigt! Aja det jag vill komma med är att människorna här är så trevliga och gulliga. Skillnad mot Sverige heheh. 

Tyskland

Hejhej! Nu befinner jag mig i Tyskland strax utanför Berlin. Om ca en timme går nästa plan till Catania på sicilien. Så der här blir det sista inlägget. Kanske kommer ha wifi och då kommer jag kunna blogga. Annars har jag inte gjort några tidsinställda inlägg alls.. Så hoppas verkligen inte att bloggen kommer eka tom under tre veckor. Hörs i Italien! 

SOMMARLOV

Skolavslutning. Skrattar som fan åt min hals
Då var det sommarlov då. Slutat ettan. Känns verkligen inte som sommarlov. Är inte ens glad typ? Eller ni vet den där känslan att man bara tar saker för givet, det känns ingenting. Skönt ska det bli i alla fall! Imorgon kl 03 på morgonen bär det av till Italien. Har inte ens börjat packa eller fixa någonting så det är väl bäst att jag ägnar resten av dagen åt det. Men nu ska jag äta tårta från gårdagen. 

Igår + idag

Så vackert påväg hem. Älskar att komma hem när solen är påväg upp.
Kört för lottis
Godmorgon! Kanske ska börja med att gå igenom gårdagen. Lämnade igen lite böcker i skolan, åt lunch på något thaiställe med issa, pulka, johanna och cata. Sedan behövde jag springa till min syrras utspring. Kl 17 kom det ca 40 pers hem till oss, hälften barn. Känner mig så stel bland barn.. Aja men varit otagg på att ha så mycket folk hemma hos mig länge. Blir så sjukt stel och nervös bland såna där släktträffar, när man ska prata med vuxna. Men det var kul faktiskt! Träffade mina kusiner som jag inte sett på ca 4 år. På kvällen drog jag och några andra till rålis där det var lite folk. Träffade på några andra bekanta från friberga. Det var trevligt! Sen hamnade jag och lottis på någon hemmafest men stannade där max 15 min för den var stel.. Snodde med mig chipsen och gick hahah. Kom hem vid tre och då däckade vi direkt hemma hos mig. Idag har vi skolavslutning. Taggelitagg! 

3 dagar kvar

Weheartit
Godkväll! Imorgon är jag ledig eftersom treorna tar studenten. Det är två år kvar tills jag tar studenten men fan vad jag redan börjar hypea. Alltså kollar lixom på studentklänningar typ.. Är sjukt orolig för att vår klass inte ska få något flak fixat eftersom vi är så få i klassen. Man kan ju inte vara typ 10 pers på ett flak? Ända sen jag var liten, typ fem år har jag sett studentflak och velat åka ett sånt. Men gud vad töntigt det här känns haha oroa sig såhär två år innan. Meeen tiden flyger förbi som jag brukar tänka. Nog om studenten nu! Har bränt mig i ansiktet idag när jag satt i solen typ en timme på kvällen? Eller inte bränt mig men kinderna är röda och varma. Aja jag vettefan. Har laddat upp med massa aftersunprodukter som jag ska ha med mig på resan. Bästa hawaiiantropic, deras bodylotions luktar så gott. 

Fixfix

Vi har så fin utsikt från klassrummen heheh
Hade bara en lektion idag, gjorde bokstavligen ingenting. Var en kortis i stan med några i klassen men drog ganska snabbt eftersom jag ska hjälpa till och fixa inför imorgon! Har så mycket att fixa och göra.. Ska fixa inför en middag imorgon, städa, packa, hjälpa till med min syrras student på torsdag.. Alla är sjuka nu så hoppas verkligen inte att jag blir sjuk. Det vore så opassande just nu när jag har så mycket inplanerat. 

Fem

- Mina ben i kroppen går jätteofta ur led. Kan vara min fot, benet eller handen. Senaste gången mitt ben gick ur led var imorse haha.
 
- Det bästa som finns är spontana människor, älskar det!
 
- Jag gillar skolan och skulle inte ha något emot att gå några veckor till i skolan faktiskt.
 
- Är väldigt obekväm att titta vuxna i ögonen när man pratar med dem. Speciellt bekanta/släktingar/lärare usch blir så obekväm och jag kan verkligen känna hur de tittar på mig och granskar mig. 
 
- Har bloggtorka. Ingen aning om vad jag ska skriva om just nu. 

Funderingar

Fråm fredagen
Söndagkväll, ingen söndagsångest. Riktigt skönt att veta att jag inte kommer ha söndagsångest på flera månader nu tills skolan börjar igen. Just nu är jag på ett sånt humör där jag inte vet var jag ska ta vägen. På ett bra sätt faktiskt. Svårt stt förklara men jag vill vara överallt. Vill springa ut i skogen samtidigt som jag vill vara i skolan, hemma, utomlands och jag vettefan. Vill springa genom stan sent på kvällen när solen har gått ner med maggio i hörlurarna. Jag vet inte?? Är lite lost i mitt liv även fast jag mår väldigt bra. Har bara bra veckor att se fram emot nu. Sommarlovet är runt hörnet, puss! 

Klänning

Vet inte om jag ska ha den här på min syrras student.. Gillar allt förutom ryggen då den är så djup så man kan inte ha något under för då ser det förjävligt ut. Ugh finns ingen klänning med normal rygg känns det som!
Vaknade kring nio idag och trodde att det var skola. Blev jättestressad tills jag kom på att det är söndag idag hehe. Måste laga lunch nu är så enormt hungrig. Sen funderar jag på att träna lite. Antingen en långpromenad i skogen med musik i hörlurarna ner till rösjön eller kolla på film och gå på löpbandet. Känner bara att jag vill göra något av den här dagen. Behöver lugna mig och rensa tankarna inför kommande vecka. Det händer så mycket den här veckan så jag är redan stressad. Två studenter att gå på, fika med min kompis + hennes kompisar, långan?, packa, italien på lördag..

Fastnade på toaletten

Underbara Lottis i torsdags
Sitter i sängen i mitt rum, nystädat rum och lyssnar på Maggio. Sov en stund innan middag så nu är jag pigg och känner mig inte som en zombie. Vill ni veta vad jag var med om idag? Jo haha jag fastnade på toaletten på donken. Jävligt obehagligt. Har ju klaustrofobi och får panikattacker vid såna här tillfällen. Det var en sån där betaltoalett så betalde 5 kr, gick in och låste. Sedan klickade det till i dörren efter ett tag? Så tror den gick i baklås eller något. Försökte få upp låset i typ en minut. Drabbades av panik och ba skrek "ursäääktaaa hallååå jag sitter fast" typ hundra gånger innan det kom en personal och låste upp. Mitt hjärta slog i 180 och jag skakade fortfarande fem minuter efter att jag hade kommit ut. Aja nog om fobier nu ska jag laga middag och sätta på en film! 

Night

Långan igår. Känns som om jag är där typ varje helg! 
Igår hade jag bara en lektion med betygssnack. Efter drog jag och några andra i klassen till matgrejen i kungsan. Är så trött nu så orkar inte ens googla vad det hette. Aja det var mys! Sedan satte vi oss på strandvägen vid vattnet. Åkte hem, fixade lite och åkte in till stan igen för att bada. Kände på vattnet, var sååå kallt så badade inte. Efteråt drog vi till långan där lite folk var. Eller ganska mycket folk efter ett tag. Kom hem vid två. Satt och snackade med en full student påväg hem på bussen. Var lite kul haha skulle ha deeptalk men istället snackade han ett annat problem, att han inte kom in på krogen den kvällen? Aja. Kom nyss hem från stan med elsa. Köpte lite grejer och snackade. Mysigt fast är så himla trött nu. Inte något till krök den här helgen. Taggar till nästa vecka istället! 🎉

Middag och kläder


Min och lottis middag idag gottgott!
Hello! Ligger i sängen helt död. Försöker bestämma mig vad jag ska ha på mig imorgon. Ska bli typ 22 grader och sol. Måste ha nya kläääder får panik. Vill ha bekväma och snygga kläder. Mitt självförtroende höjs så mycket om jag känner mig snygg och bekväm i en outfit. Kommer ihåg när starkt en gång i åttan då jag hade köpt nya svarta jenas. Jäklar vad snygg och självsäker jag var den första dagen jag hade på mig dem i skolan. Vill hitta ett sånt plagg igen. Eller gärna en outfit där jag allt är perfekt. 

Hello


Sitter med issa på franskan och kollar på en usel film. Förstår ingenting och orkar inte ens försöka fatta heller.. Hur kan jag ens ha B i franska ?? Aja slutar om typ en timme.. Gick till skolan för att vara fin bara haha! Nejmen njuter de sista dagarna innan sommarlovet. Måste ta vara på dessa dagar för lovet är snart slut.  

Tatuering

Igår köpte jag temporära tatueringar. Finns att köpa ett set på ur&penn för 20 kr, tips! 
Det känns som om det har varit fredag varje dag den här veckan. Alltså bokstavligen. Trode det var torsdag igår och fredag idag. Kanske för att jag knappt har några lektioner + mycket fritid. Nu är det bara tre saker kvar innan sommarlov. En eng komplettering, sv text och ett foto att lämna in. Idag ska jag vara så flawless i skolan bara för att! ;) Har bara franska idag och vi ska bara kolla på film. Lite onödigt men skönt ändå. 

Sluta överanalysera Celine

Oki jag måste verkligen lära mig att skaka av mig saker. Eller åtminstonde sluta bry mig och överanalysera allt och allting. Jag är expert på att överanalysera allting. Fast jag antar att de flesta är så. Fast ibland är jag nog extrem. Det kan handla om att personen inte snackar med mig på ett tag, så går jag och inbillar mig att den personen inte tycker om mig. Så jäkla löjligt faktiskt. Måste bara slappna av och gilla läget. Och inte få panik över småsaker haha.. Och om det skulle vara så att någon person inte tycker om mig så vad spelar det för roll? Jag känner många personer som jag inte tycker om. Och så kommer det alltid att vara! Man kan inte tycka om allt. 

Bada

Godmorgon! Om fem minuter ska jag sticka iväg till GIH badet och bada med klassen. Eller bada och bada det är livräddningsträning under en idrottslektion. Riktigt taggad faktiskt. Njuter varenda sekund av den stunden som är kvar innan sommarlovet. Om tio dagar är jag i Italien woho! 

Glad

Fredags. Fråga aldrig någon kulturamare  om de kan ta bild. Jk de är bra! 
Mitt liv är så komplett och bra just nu. Hur jäkla glad man kan bli för en like på instagram, eller att en person gillar en bild på mig själv på min insta. Allt är för jäkla bra för att vara sant just nu. Underbara, söta, roliga kompisar och massa annat kul som händer. Hela maj var en sån jävla bra månad. Träffat så mycket folk, haft ångest (hahah), varit ute varje helg 1-2 gånger per helg veckor i streck. Började hänga så mycket med mitt squad. Nej allt är för bra nuuu. Allt är braaaaa nuuuu. 

Skolan

Gud får flashbacks från sjuan när jag alltid satt i skolan och mobilbloggade! Sitter på franskan atm och kollar på en tråkig film. Eller vi har bara sett typ fem minuter men jag orkar inte koncentrera mig på den. Efter det här har jag de sista mattekompletteringarna att göra. Sedan får jag ett E om jag fixar det här nu! 

Första juni

Ser ni sommaren i den här bilden? wowowow
Härligt med juni. Måste nog vara den bästa månaden på hela året. Man har hela sommarlovet att se fram emot och dessutom är det så fint ute. Har bloggtork just nu. Vet inte vad jag ska skriva om. Tråkigt att skriva om plugg och skola lixom. Känner mig lite stressad för har en del saker att köpa och göra inför Italien. Måste köpa shorts, kjolar, sommarklänningar och toppar typ. Sedan lite annat smått och gott. Slösar dock så mycket pengar. Gick lixom till Ica idag med lottis och köpte färdigmat och choklad för 70 kr.. Näee asså! Ser ändå mycket fram emot min goda middag, pasta pomodoro gooh! 

RSS 2.0