Ellebelle

Hej är med elin nu. Hon sov över hos mig inatt och så ska vi snart iväg och träffa lite kompisar på kvällen! Ha en bra lördagkväll allihopa. 

Var ska jag ta ut min ilska?!?!?

Är så arg nu är så himla arg på skitskolan och allting. Gråter av frustation seriöst för jag hatar verkligen allt med skolan. ALLT. De flesta lärarna på min skola är #€3!!!´´<42bhv stränga med betygen och det är svårt att bara få ett C lixom som i kemi och biologi och tydligen nu svenska. Alltså vad är det med alla framtidsförstörare?? Jag pluggar typ 50 timmar till ett biologiprov och så får jag ändå bara D och alla frågorna på provet är äckligt konstiga och jättesvåra. Vissa lärare = framtidsförstörare. Haha okej dampar sönder nu för att jag fick ett dåligt betyg på ett ämne som jag är bra på men ändå är så pissed off och skulle kunna gå ut och bara skrika och springa iväg. Har inte fått ett dåligt betyg på länge så kanske därför jag är så arg också men vet inte vad jag ska göra. Var påväg mot ett B i svenska, och nu kommer jag få D förmodligen pga en skrivuppgift tack så mycket framtidsförstörare. Nu ska jag plugga men först kyla ner mig för är röd som en tomat i ansiktet för är så frustrerad när jag skriver det här inlägget, mina kinder bränner. Kommer säkert radera det här inlägget när jag har lugnat ner mig för brukar göra det med arga inlägg haha gud. hejdå

Julmusik och plugg


weheartit
Hejhej! Nu sitter jag och pluggar, eller tar en paus lite för att skriva det här inlägget. Lyssnar på julmusik medans men det är ingen julkänsla utan snö ute. Vill att snön bara ska komma nu! Vädret är så himla tråkigt just nu.. Verkar som om det blir snö nästa vecka på lördag enligt YR, men det kommer säkert ändra sig men ändå hoppas man lite! Snart börjar julkalendern på söndag hoppas den är bra. Förra året såg jag ju en gammal julkalender om typ Mijas jul eller något, såg alla avsnitt varje dag förutom det 24:de på julafton haha så jag kommer ihåg förra året att jag tänkte den 25:de "Får väl se det nästa år då" så ja. Vill ha jul nuuu! 

Hejhej

Bilderna stämmer in på mig så mycket. Alltid en såndär "Tänkermycketblick" på matten haha.
Kände bara för att uppdatera lite. Var i skolan idag, det var väl helt okej dag antar jag. Var sjukt trött på första lektionen hkk. Urs bara jag som inte gillar hemkunskap? Alla andra älskar typ det men jag tycker bara det är jobbigt att laga mat och sånt i grupp. Nej vill hellre ha syslöjd! Alltså en sak blir jag så himla irriterad över med mig själv. Säger saker ibland utan att tänka först. Det är hemskt haha och låter hemskt och jag känner mig bara pinsam som inte tänker efter först utan bara babblar på. Får typ börja planera innan jag ska börja prata lol. Vill bara att den här skolveckan ska vara över just nu. Eller vill att imorgon och torsdag ska vara över, för på fredag ska vi bara till ett museum sen slutar vi direkt efter lixom och har inga lektioner. Har svenska tal imorgon men ska verkligen inte klaga för jag ska göra bara för läraren och inte för hela klassen. Anledning? Jag skulle inte klara av att göra talet för hela klassen. Eller jo det skulle jag nog men det skulle gå åt helvette och skulle ha varit nervös en vecka innan för det, vill inte ha sämre betyg för att jag står där och mumlar så ja. 

Söndagsångest

Har ingen bild som passar till det här inlägget
Håller på att skriva mitt tal som jag ska håll på onsdag. Det känns verkligen piss att komma tillbaka till skolan med rutiner, läxor och allt sånt skit. Det har varit så himla skönt att inte behöva göra något på 2 veckor och nu ska man tillbaka till skiten. Försöker tänka hela tiden att det bara är 4 veckor kvar (med flera temadagar, lucia osv) sen jullov. Tror att den här tiden kommer gå snabbt. December brukar ju gå jättesnabbt för man ser fram emot julen så mycket. Bara en vecka kvar till första december!!

1D Day

Har kollat i 3 timmar om ca 10 min! Åh de är så härliga!!! Så jag och 750 tusen andra sitter just nu och skrattar förmodligen. Den slutat kl 3 inatt och kommer inte orka se hela men ska se så mycket jag orkar. Så söta, roliga snygga och allting seriöst. 

Gymnasiemässan

Kom hem för typ en halvtimme sen från gymnasiemässan. Var där med lite kompisar från ca 11 till på eftermiddagen. Sen åt vi på donken vid tretiden. Haha det var så roligt! Kom en kille som var skitläskig och ställer sig vid vårt bord fast på andra sidan av glaset utanför donken, alltså vi sitter inne och han står och stirrar på oss utifrån typ 20 cm ifrån och har hela ansiktet i fönstret. Han stod där i typ 5 minuter och gick därifrån men sprang tillbaka dit direkt typ. Så läskigt fast roligt skrattade asmycket, hahah urs. Gymnasiemässan, tyckte inte att det gav så mycket faktiskt var mest trött där och ja.. Öppna husen är väl det som ger intrycken för då får man ju se skolan, fler elever och så. Men är 99,9 % säker på att jag vill gå i stan eller ja jag kommer absolut inte söka till dagy eller något gymnasium i täby tror jag. Vill ha en nystart då de flesta inte känner varandra. 
 
 

Hej hallå fredag

Stel den här blev
Sista praodagen idag kändes lite sorligt faktiskt! Det har varit väldigt chill men jobbigt. Ikväll ska jag vara med lite kompisar och äta pizza är svinhungrig redan nu när jag tänker på det. För första gången på länge så vill jag inte att det ska vara fredag, för snart är det skola igen efter 2 veckor. Finns inga ord för hur mycket jag INTE vill dit dör hellre än går dit. Så himla skönt att det bara är ca ett halvår kvar.. Urs nu fick jag jätteont i magen vill bara chilla den här kvällen och inte tänka eller prata om något som har med skola att göra.

Så söt

Längtar till lördag för då är det 1D-day!! De ska sända 7 timmar live på youtube/google. 
 
 

Trött

2 bilder från idag
Det är så jobbigt att ha prao på hunddagis eller blir så trött! Går ca 2 timmar bara på förmiddagen med typ 3 hundar som trasslar in sig i varandra typ hela tiden, stannar, nosar, bajsar och allt. Sen på eftermiddagen går vi 20/30 min med 2-4 hundar. Är så trött efter de här dagarna.. Och det är bra ändå att jag praoar här för vet nu att förmodligen aldrig vill skaffa hund, så himla mycket jobb och kostnader. Nejnej!! Gillar hundar mycket ändå men hundlivet är inget för mig. :)

PERFEKT.

Hessa klarar sig inte utan varandra. Haha okej nu förstår bara 4 pers som läser min blogg men jag relaterar den här sången till After hela tiden. Så himla vacker sång, den bästa jag har hört seriöst, har inte lyssnat på alla sånger av Midnight memories bara 4 st typ men den här är så bra så jag orkar intee. Får gåshud och ryser när på refrängen. 

Min favoriit på hunddagiset <3




Min iphone


Ios 7 är såå snyggt tycker jag nu! Älskar det och ångrar mig inte alls att jag uppdaterade! 

Uppdaterar..


Vet att jag är efter men har inte vågat uppdatera för har tyckt att ios 7 är så
fult. Men nu tycker jag det är snyggt, efter massa we<3it bilder och så! Så ja det blir intressant och se hur det ser ut snart. 

Tisdag :)

atm urs haha!
Var på praon idag gick bra förutom att en hund nästan blev påkörd. Den sprang nästan in i en bil som körde fort, alltså hur jävla dum får man vara som springer framför hjulen när den kör snabbt?? Som tur var hann jag dra tillbaka kopplet jättesnabbt bulldoggen drogs tillbaka till trottoaren, vad hade jag gjort annars? Om tassen blev förlamad eller om den där bulldoggen hade dött lixom, urs hemskt vill inte ens tänka på det. Kommer verkligen hålla hårt i alla andra hundar när vi går bland trafiken. Nära skjuter ingen hare hehe! Ska tvätta håret snart och fixa för imorgon, så skönt att gå upp halv nio varje dag!!

tääbyy

Hejsan! Sitter i en soffa i täby medans mamma köper vs bodymist till mig. Haha efter att jag hade visat vilka jag önskade mig så. ba "jag måste gå och köpa en sak celine". Så vet att jag kommer få sån i julklapp. Jag älskar vs bodymists för de tar typ aldrig slut. Använder till att spraya i mitt rum typ varje dag så de luktar gott osv och så är de jättefina flaskor. Känner mig väääldigt mainstream men aja! 

5 saker ni kanske inte visste om mig

- Vill ha en tatuering, när jag blir vuxen. Typ som Kenzas tatueringar eller något smått annat.
- När jag var liten ville jag bli polis.
- Vill inte bo i Sverige.. 
- Fast nu har jag blivit intresserad av att jobba bakom kameran när filmer görs. Kanske director (vet inte vad det heter på svenska..)
- Vill åka utomlands med kompisar när jag blir äldre typ en vecka till malaga eller något.

Min önskelista 2013

 
 
Längtar verkligen till julen. Bara 2 veckor till första december ju!!

Känner mig fett deep



Ansiktsmask

gammal random egobild
Hejhej! Sitter i mitt rum och har ansiktsmask på mig. Har fått jättedålig hy i ansiktet senaste tiden (?) så kände att en hemmagjord ansiktsmask kanske funkar för har aldrig haft såhär dålig hud. Så japp nu sitter jag med massa klet i ansiktet (ljummet vatten, havregryn och lite mosad banan) och det ser verkligen äckligt ut. Om inte den här ansiktsmasken funkar bra kommer jag aldrig mer göra den haha för den ser så jävla vidrig ut! Klarar inte av att titta på mig själv i spegeln för det ser så äckligt ut med vita klumpar i ansiktet. Hmm.. Idag var jag i alla fall i täby med elsa. Vi kollade runt i massa affärer och åt på lite donken. Köpte inget för ligger back nästa månad.. Men det var mysigt faktiskt och avkopplande! 

Tack och lov för weheartit

Mina favoritbilder.
Skapade ett litet kollage med några inspirerande bilder. Weheartit är seriöst den bästa appen jag har, tack och lov för att den hemsidan finns. Även om 90 % av alla bilder visar bilder på perfekta liv, kroppar och sånt så är det roligt att se de inspirerande bilderna. 

och varför kollar jag på fotboll?


äcklig bild.
Förstår inte varför jag kollar på fotboll nu men det är väl tidsfördriv! Det är lite roligt faktiskt, inte för att jg fattar alla regler eller så men ja det är rätt skoj och lugnt. Har hela övervåningen för mig själv för de andra är nere osv så kan ta det lugnt. ohh nu blev en kille skadad från portugal.. aja hejdåå! 

jag är så ff#ak5j4i3j"h28h irriterad.

<3<3<3<3<3<3
Mitt internet är så segt, eller nja men youtube är segt så det tar typ 30 minuter för en yt video att ladda upp (i HD kvalité) alltså åååhh. vill se massa 1D videos som jag inte har gjort på länge men så ja. allt kan ju bara gräva ner sig just nu fml.. Btw 11 dagar kvar till Midnight Memories!!!
 

Jeans + tröja


Dålig bild men bättre än ingen bild! Och ja båda sakerna ser mycket snyggare ut irl hahah. 
Köpte nya jeans (hollister rea 525:- och tröjan från hollister för 199:- också rea.) Vissa av hollisters saker är skitsnygga som deras jeans men alla hollistertrycken med glitter typ är lite ute tycker jag. Eller nja men typ 11 åringar har såna med typ Hollister står över hela tröjan i glitter. Men mycket annat är snyggt! Jeansen sitter verkligen jättebra och känner mig mycket äldre i dem haha vet inte varför. Hoppas de inte töjer sig för mycket i tvätten, bara lite. 

Praodag 3 avklarad

Inte för att det är så jobbigt precis men ja. Idag har jag typ bara klippt ut namn från papper och satt in i "plastbrickor", 100 etiketter typ. Men det var pilligt för fick inte klippa fel osv. Nu är klockan 15.07 och jag har slutat, ska baka kladdkaka med kokos och se på en film. Haha alltså vad är det med mig och äta?? Ibland får jag ryck verkligen som håller i sig i typ en vecka då jag äter som en häst seriöst blir så sugen på mat, kakor, godis allting medans ibland kan det vara så att jag knappt äter något hemma alls, bara lunch och middag. Lol, måste börja träna för känner mig verkligen så lat. Aja.. Firar med kladdkaka mitt i veckan för att det är någons födelsedag idag *firar*, hehe så tänker jag. 

Hejsann!

Har lite tråkigt här 
Har prao nu, eller har lunch en timme nu så ska äta snart. Praoar ju hemma så det känns inte så riktigt med praon, men det är skönt att bara sitta i mjukisar vid datorn och göra arbetet. Dock så får jag ganska mycket arbetsuppgifter från mina föräldrar. Har skrivit in ca 1000 mailadresser i ett dokument som de behöver, postat brev, hjälpt till med en photoshop sak osv. Men ja det är tråkigt men skönt ändå! Börjar 9.00 och slutar 15 varje dag. 

-

Är inte helt säker om jag ska behålla tröjan. Blir bara så irriterad när jag ser den vet inte varför men ja får se om jag lämnar tillbaka den.

Varför är november så grått och regnigt?

Var i täby lite snabbt på morgonen med min familj. Köpte en ny väska och en tröja från gina! Visar bild på båda senare. Asså åh vill så gärna köpa blue navy uggs. Så himla snyggt men ändå inte så väldigt mainstream, eller jo kanske men jaja. Funderar på att beställa från victoria's secret hemsida faktiskt. Gråa funkar också men de kommer bli smutsiga efter en dag. Kostar typ bara 1200 med själva uggsen + frakten, jättebilligt jämfört med Sveriges priser. Kände bara för att uppdatera lite snabbt nu. 

Regnigt


Mitt hår är helt lockigt nu.  Gillar det faktiskt lite! 

"bekännelser"

- Mitt humör kan seriöst gå från asglad och taggad på livet till sur och ledsen på 2 minuter. 
- Har alltid städat i mitt rum, alltid. Alltså saker är undanplockade, sängen bäddad osv. Klarar inte av röra (förutom i byrån med alla kläder).
- "Längtar" lite till gymnasiet. Ska nog gå i stan någonstans, dagy nog sista valet för mig..
- Blir typ deprimerad när det är så mörkt
- Är så awkward med vissa folk jag inte känner alls eller så bra. Så jobbigt.. 
- Har typ 10 kroppskomplex som jag aldrig har berättat för någon, eller ingen vet om dem.
- Fruktar för framtiden. Vill så gärna veta min framtid men det känns bara så konstigt ändå
- Svär 150 gånger en skoldag och typ 0 på helgen. Om jag har en dålig dag i skolan svär jag typ 1500 gånger, haha överdriver men ja

hungrig

Är så himla sugen på donken mat, eller snabbtmat överhuvudtaget. Den här dagen har varit lite konstig fast bra och dålig. Det var jättemysigt att fika med kompisar på café. Men vart på dåligt humör när jag kom hem, vill bara vara ifred så ska alla störa mig här hemma. Tycker om att vara själv i mitt rum det är så jobbigt att vara social ibland. Haha det är lite roligt för ibland stänger jag verkligen av mig själv. Har varit så några gånger den här veckan. Blir typ sur på någon lektion och tyst och läser. Var så hela svenskan i onsdags, haha! Aja känner mig seg och tung i huvudet men vill ändå vara uppe. Ska nog ta något att äta och ta bort sminket. Åh juste appropå ingenting (?) så har jag varit feett irriterad på mina ögonbryn. Det ena är skitsnyggt och verkligen jättesnyggt medans det andra ser hemskt ut och bara ser fucking irriterande ut. Ville bara säga det hejdå

Header?

1.
2.
3.
Kan inte välja! Skulle helst vilja ha trean men är lite osäker.. Ska testa lite andra varianter.

Fiilm


Är så himla glad för att jag kommer vara borta nu i 2 veckor!! Sovmorgon i två veckor lixom. Kollar på en film just nu för vill inte läsa hela tiden för då kommer boken ta slut så snabbt. Ska bara ta det lugnt nu och sen träffa lite kompisar. Älskar fredagar verkligen, bästa dagen på veckan. 

Sista dagen imorgon!

just nu
Sen är jag borta från skolan i 2 veckor, för har prao! Så himla glad. Ska bli jätteskönt att slippa läxor och sånt i två veckor. Då kan jag läsa After varje dag!! För nu så är det seriöst jättesvårt att sluta när jag väl har börjat läsa och måste plugga så ja. Men har varit hemma idag för har haft jätteont i halsen efter orienteringen igår tror jag, hemskt. Men nu mår jag bättre och kan prata normalt utan att låta som ett djur haha! Har pluggat massa SH idag, kan allt typ förutom 4 "glosor". Hoppas det går bra imorgon på förhöret! Vet att jag kommer få minst C i betyg i SH, men vill såklart ha B men tror inte det går för fick bara C på en redovisning i SH. Aja! Tråkiigt inlägg.

Privat blogg?

Utsikt från landstället i Hälsingland, ja jag har bildbrist som jag säger varje gång. 
Funderar lite smått att skaffa privat blogg alltså med lösenord. Skulle inte kännas lika roligt för då kan ju knappt någon läsa förutom mina kompisar. Men ändå så skulle det vara mycket friare! Ha en plats där jag samlar minnen. För det är jättekul att kolla tillbaka för 1-2 år sedan på bloggen typ! Men jag vet inte, för det känns lite obehagligt att vem som helst kan läsa min blogg för de enda som gör det är väl folk från skolan antar jag. Typ 5 som jag känner bra kanske och sen 10 främlingar. lol 15 unika besökare men det är mest roligt att blogga för att jag har någonstans att visa upp mina bilder, skriva kbry text och sånt! Fast än sålänge så kommer jag ha öppen blogg! 

ingen rubriik

Ostseebad! :) Det här var den bästa stranden i Tyskland som jag var på. Asvarmt i vattnet (24 grader!!!) och inga äckelmaneter eller skitigt i vattnet. Saknar sommaren lite. 
När jag kom hem idag var jag inte så glad, kanske beror på mörkret och kylan och allmänt jobbigt. Har känt mig lite nere i flera dagar pga After, löjligt kanske men är så inne i boken så det finns inte. Men nu är jag på bra humör även fast jag inte har pluggat något (vilket jag borde ha gjort) så mår jag bra. Får plugga mycket imorgon, slutar tidigt så får ta igen då. 

suur

Sitter i skolan ensam på en bänk. Hade nyss orientering och det var fan. Tänker inte kommentera hur arg jag var. xD Aja känns som om många kommer komma försent till nästa lektion. Det är så awkward att sitta ensam på en bänk när alla sjuor runt omkring mig skriker och är jobbiga.. Den här dagen kan inte bli värre, mitt hår är hemskt så måste ha tofs, helt röd i ansiktet efter kylan och orienteringen och sur.. Som tur är har vi i kören någon gospel sak så missar hela franskan och missar 1 h kemi. 

orkar inte

Asså orkar verkligen inte.. Jag har fastnat helt för boken! Ett stycke på kapitel 65 gjorde så att jag började gråta (ingen stor sak för mig eftersom jag gråter väldigt lätt hehe) men det var så grymt äckligt fint. Och asså shit har verkligen inga ord. Kan förstå för första gången hur folk kan fastna för böcker (fast en helt annan genre än vad jag gillar). Är på kapitel 65 nu och har sträckläst från fredag kväll tills nu. Vill inte att boken ska ta slut. ): ): Fast finns väl bok 2 och bok 3? Vet inte riktigt. Alla borde läsa den här boken "After" på wattpad eller bara om man gillar 1D för den handlar i princip om Harry Styles mest. Aja ska fortsätta läsa nu. åh juste, allting låter verkligen finare på engelska. På svenska skulle den här boken låta löjlig och töntig men det här är en helt annan sak. 

Kyrkogården

Arkivbild
Ska snart till kyrkogården. Det går väl ganska snabbt eller jag hoppas det i alla fall! Sen fika lite sen hem. Är helt beroende av fan fictionen (?) som jag läser om 1D, eller mest om Harry Styles. Ska börja på kapitel 36 nu men sparar det till att jag har kommit hem.. ;) Ångrar mig kanske liite för att jag såg Story of my life videon innan den hade släpps, men det är inte sån big deal, en dag förtidigt bara. Det är inte precis så att man är en sämre människa, men ja lite ångrar jag mig men whatever! Har lixom inte ångest eller så men var så nyfiken på den. Ärs, det är inte det viktigaste i livet men kommer inte titta på kommande vidos i framtiden i förväg. :)

Story of my life


Viden var underbar! Har tittat på den 10 gånger i rad. Åh den var så himla fin och bra!! Och nej den har inte släppts än, videon hade läckt ut. 

No words.

Har läst 24 "kapitel" av After på typ 2 timmar.. Okej inte så mycket men för mig är det mycket för läser aldrig böcker, och speciellt inte på engelska. Kan seriöst inte sluta läsa, kapitel efter kapitel läser jag. Mina ögan svider för är så trött men shit boken är så himla bra!! Asså seriöst har ingenstans att få ut mina känslor. Vart ska jag ta vägen?!?! Den här boken är sjuuuk och äckligt bra. Aldrig läst en sån underbar "bok". Det är inte okej det här!! Måste sova snart, godnatt. 

Promenad i regnet


Igår gick jag en promenad/powerwalk i regnet. Eller det regnade inte hela tiden men ändå. Det var jätteskönt att komma ut i friska luften. Ett ännu större + var att det inte var folk i skogen. Så imte en enda människa på 40 min. Fast det är väl för det är vanlig arbetsvecka. Men ändå! Idag ska jag nog gå promenad igen och sen kanske göra något med kompisar, oklart? Ska kolla klart på Extreme home makeover nu. 


RSS 2.0