Regnig dag


& other stories. Jag är kär i deras hudprodukter, konsistenserna och lukterna! Så himla fina. 
Den här torsdagen har känts som en tråkig höstdag. Regn, kallt och allmänt seg dag i skolan. Skrev naturkunskapprov på morgonen. Gick fanemig bra! Dock gör vädret mig deppig. Skulle verkligen bara vilja gå till rösjön med hög musik i hörlurarna. Men regnet och kylan stoppar det. Har tänkt lite på det här med promenader i skogen (själv då). Det finns en typ av promenader då man redan är lite nere, har hög musik i öronen och allt blir ännu deppigare. Musiken och stämningen kan göra så att jag börjar gråta, fast jag egentligen inte är ledsen? Sedan har vi ju den typen av prommisen som man får värsta kraften. Hög musik men man kan springa i takt med musiken och man ba briljerar och livet är gött. Oavsett vilken typ av promenad det är så blir hela ens liv som en film. Man får en skön känsla helt enkelt.

Skämmigt som vanligt

Ska berätta en liten skämmig grej som hände på bussen. Jag och elin satt då på buss 604 som vanligt påväg hem från skolan. Plötsligt tvärstannar bussen och alla kastas lite framåt. Ett litet barn drabbades värst och kastar framåt och landar på bussgolvet (men han hade hjälm så det var ok). Och hans pappas matkasse åkte ut över hela golvet, samtidigt som han höll en sparkcykel försökte han ta upp maten. Efter detta tvärstopp frågar busschauffören i högtalaren om det gick bra. Ingen svarar så jag halvskriker "jaaa". Elin skämdes ögonen ur mig och jag fattar inte vad som hände förrän hon sa att busschauffören syftade på barnet (som ramlade på golvet). Efter det började jag skämmas så extremt djävulskt mycket haha så himla typiskt mig. 

Sjuan vs tvåan i gymnasiet

Vän i sjuan, bff i tvåan i gymnasiet. Två härliga bilder på oss. Så mycket har vi inte förändrats va? Hahaha.
Tjotjim. Nu är Elin här och vi ska fixa oss för ikväll. Vi ska på 18-års fekke hihi. Det roliga med oss är att vi är nästan lika mycket planeringsfreak (jag är snäppet värre). Vi har nu suttit och planerat hela dagen/kvällen. Klockan 17.40 ska vi börja sminka oss. 18.20 börjar middagslagningen. Middagen ska senast vara uppäten kl 19.00. Drinkarna ska vi börja göra 19.35. Slutligen ska vi gå hemifrån kl 20.40). Nu kommer ni tro vi är crazy bitches MEN ("det är vi också" - elin.) 

Körsbärsträden

Fina kungsan 
Fridaaaay! Otroligt skönt att ta ledigt från skolan. Den här veckan har verkligen varit lökig. Får lite panik på mig själv och andra så lite nice med ledighet nu. 

kläder kläder kläder

BESATT. Så jävla bra!
Alltså.. Klädkrisen såhär års? Har bara tråkiga gamla "vinterkläder" samtidigt som jag måste spara pengar och inte kan gå runt och shoppa loss även fast jag behöver det. Hittar inte heller något på stan då alla butiker har samma saker: sån där snörning vid bröstet (är så trött på det..), crop tops i antingen svart/vit/militärgrön med räffling eller något blommigt linne i turkost. Förutom klädkrisen så kollar jag min mejl cirkus hela tiden. När alla mina kompisar berättar om sommarjobb de fått går jag in på min mejl. Inget mejl. Seriöst om jag inte får sommarjobb kommer jag vara så fattig och typ inte ha något att göra om dagarna? Förutom kompisar men jag har ingen annan resa planerad förutom napa liksom. 

Tjabba tjena hallå

Tänkte blogga lite snabbt innan jag ska RÅPLUGGA grammatik. Helt vanlig dag i skolan. Kan inte beskriva känslan hur skönt det känns att "vi" har fixat studentflak nu. Eller typ. Vi ska åka med samklassen haha. Dock har sam fixat allt och min klass bara hänger på hehe. Men vi kommer bidra med mycket glädje va! Vore väldigt deppigt att ta studenten och sedan åka hem direkt till mottagningen utan flak. Usch mår dåligt bara jag tänker påt. Det var väl det största idag, även fast det har varit planerat länge så är det officiellt nu. Förövrigt så hade jag medieproduktionsprov? idag också. Det var ett sånt där prov där man bara skrattade sönder för att det blev så fult gjort (det var praktiskt arbete photoshop). Hade kul även fast man satt där och stressade sönder.

Lör kväll

Från förra veckan. Osminkad och otvättat hår så gömde mig bakom mobilen.
Igår var jag i täby med elin. Sen åt vi middag lite snabbt hemma hos mig sen kom disa över vid sju efter att hon slutat jobba. Vi "planerade" lite för napa. Blev mer snack och stoj om annat meb det var kul! Fan vad vi kommer ha kul där nere asså. Inte långt kvar nu. 

Glass i kungsan

Efter skolan drog jag, Issa, JB och Kajsa till kungsan och åt glass. Det var mysigt och gott. Tips tips glassar för halva priset på Pressbyrån. Köpte piggelin för 4 kr. Hur jävla budget är inte det? hahah. 

Tråkigt tal

Vad hände med mina ögonfransar??
Imorgon ska jag hålla tal. Tycker det är så himla fjantigt att hålla tal om något man är 0 intresserad av. Ska prata om att vi borde införa hårdare kunskapskrav i ämnet svenska. Vi fick bara prata om något som hade med svenska språket/språklagen. Gäspar ju bara jag tänker påt. 

Morgon

Kollade igenom arkivet lite. Den här bilden är från förrra hösten. Alltså what? Jag skulle aldrig gå klädd sådär idag. Visserligen var jag bara på prommis med mina föräldrar.. Men de där ljusa jeansen och gympaskor till ugh passar inte alls. 
Hello there. Passar på att blogga såhär på morgonen då jag har sovmorgon. Har nyss ätit frukost och är helt klar. Ska gå om 35 min ungefär. Visst är det så himla skönt när man har tid över på morgnarna? Jag går för det mesta upp onödigt tidigt för att kunna ha tid med allt. Skulle aldrig kunna vara den som går upp 15 min innan jag ska gå, slänga på mig kläderna och gå till skolan osminkad. Finns inte i min värld! 

Lottis 18 !!

Grattis älskade lotten, nu har du kanske nått botten. Idag är du 18 år, det finns inget som slår. Äntligen kan du köpa dina egna cigg och kanske få ett eller annat ligg. Ute på korgen kommer du röja men glöm inte din blöja. Om du ska dra nån lina får du gärna flina, men inte grina.

13 grader fast kändes som 30

Från min lilla springrunda igår.
Alltså bloggtorka?? Vet ej vad jag ska skriva om. Händer inget speciellt liksom. När jag kom hem idag satte jag mig i bikini och solade. Tog tag i historian och skrev klart den medan jag solade. Asså BÄSTA känslan när man har suttit med en uppgift som är typ 4 A4 sidor lång och man ba lämnar in skiten. Nu ska jag duscha och hoppas att mina vita prickar på armarna går bort. Vet inte vad som har hänt men är lite flammig på armarna. Ni vet vita prickar typ där man inte har någon bränna? Hörs!! 

Monster

London, december 2015
Pluggat, tog en runda i skogen på en halvtimme, åt middag och duschat. Det summerar min eftermiddag. Jag var så jääkla hungrig när jag kom hem från skolan. Har aldrig cyklat så snabbt som jag gjorde då?? Åt ju som sagt tacos till middag och det är fan inte någon trevlig syn. Kom på mig själv när jag åt det förut att jag är ingen människa. Jag är ett monster. På riktigt, jag föredrar att äta tacos själv eftersom jag kladdar så mycket. Kan inte hålla på och äta fint, då blir ju maten äckligare. Inte konstigt att man är singel haha skämtåsido. Godnatt mina majskorn! 

Vaxholm

Skönt när man inte har söndagsångest. Blev en prommis i Vaxholm med min familj som vi gör typ varje helg känns det som? Sedan var vi på café i Vaxholm. Ägnade hela cafébesöket åt att välja bild som jag skulle lägga ut på instagram. Blev den till vänster. Orkar ej att jag är så fruktansvärt likesberoende och säger till mina kompisar om de inte har likeat. Sjukt att man bryr sig så mycket?! Eller så är det bara jag som är sjuk.. Aja "varje like är välkommen i alla fall" hahah! :)) 

tajs och strits

Har bildbrist som vanligt så här kommer en skojig video
Shit vad jag känner mig produktiv. Tog tag i plugger imorse och fick hela engelskaläxan gjord. Bättre än ingenting i alla fall. Åh herregud klockan är halv nio och det är fortfarande inte mörkt ute. Skymning ja men inte sådär kolsvart. Juste såg klart Gåsmamman idag. Det är en dramaserie som sänds på kanal 5 (men finns på play också). Sevääärd! Sedan är det ju ett + att Joel Lützow är med heheh. 

Nagellack

Är kär i det glittriga nagellack jag köpte idag. 
FREDAG! Skönt men ska inte göra något kul i helgen. Det blir plugg, plugg och plugg. Ska ta och städa mitt rum en snabbis och sedan äta varma mackor med tomatpurré, ost och oregano. Hett tips där! Disa har gjort mig beroende. 

Jag är en tönt

SENASTE:
1. Dryck: Mjölk. 
2. Telefonsamtalet: Elin
3. SMS: Disa
4. Sång du lyssnade på: You & I, inte One Direction utan någon random remix. 

 

HAR DU NÅGONSIN:

6. Dejtat någon två gånger: Nej, inte gått på någon dejt. 
7. Har någon varit otrogen mot dig: Nej.
8. Varit kär: Nej.
9. Förlorat någon speciell person: Beror på? Typ en kompis? Isf ja. 
10. Varit deprimerad: Nej det skulle jag inte säga. Men hade grov ångest och oro i somras.
11. Varit så trött att du somnat sittandes: Ja.

 

DINA TRE FAVORITFÄRGER:

12. Svart
13. Vit
14. Grå

 

I ÅR HAR DU:

15. Lärt känna en ny vän: Nä inte än.
16. Fått ditt hjärta krossat: Nej.
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Ja!
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Hmm, alla man träffar förändrar väl ens liv på något sätt?
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Har ej haft något drama iår så ja elr vadå?
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Va
21. Kysst en kompis: Ja!! fyllehångel dock. 

 

BLANDAT:

22. Hur många av dina internetkompisar har du träffat: En! Träffade en tjej från gsm för några år sedan men det var fruktansvärt. Först gick vi på stan och sedan kom två av hennes kompisar också? Slutade med att jag kände mig utanför så började gråta och sa att jag behövde åka hem för hade "ont i magen". HAHAH. 
23. Hur många barn vill du ha i framtiden: Två
24. Har du några husdjur?: Ja, två katter.
25. Vill du ändra ditt namn: Vet inte. Skulle inte vilja byta namn nu. 
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Först skolan sen hängde jag och elin + åt middag. 
27. Vilken tid vaknade du idag: Vid sju. 
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov och drömde om fluffiga moln. 
29. Någonting som du längtar till: Flera saker. Sommaren/Napa/Weekend festival/framtiden. 
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Att jag hade lite mer GO i mig. 
32. Vad lyssnar du på just nu: I still have you. 
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Karin: Ja.
34. Vad gör dig irriterad just nu: Att många saker känns oklara. 

 

OM DIG:

36. Vad är ditt namn: Celine, Elenore, Ingegerd, Fabienne
37. Singel/upptagen: Singel eftersom jag aldrig haft förhållande så kan inte jämföra med något. 
38. Stjärntecken: Vattuman.
39. Kille eller tjej: Jag är tjej. 
40. Grundskola: Fribergaskolan
41. Gymnasium: Kungstensgymnasiet.
42. Högskola: Har ej börjat men drömmer smått om KTH. 
43. Hårfärg: Brunett, så hett. 
44. Långt eller kort: Håret? Eller va?? I så fall kort. Tycker det känns mkt fräschare på mig. 
45. Längd: 1.73. JA det stämmer (elin!!!) har mätt mig hos polisen och det står 1.73 i mitt pass!!!
46. Vad gillar du hos dig själv: Jag är rolig och kan anpassa mig lätt. 
47. Piercing: Hål i öronen om det räknas. 
48. Tatuering: Nej.
49. Höger eller vänster: Höger.

 

JUST NU:

61. Äter du: Ingenting.
62. Dricker du: Ingenting.
63. Är du på väg att: Plugga.. Men istället sitter jag och fyller i den här tråkiga listan haha. 
64. Lyssnar du på: Tredje gången den här frågan kommer så tänker ej svara.
65. Väntar du på: Att göra klart frågorna.

 

DIN FRAMTID:

66. Vill du ha barn: Ja!
67. Vill du gifta dig: Ja!
68. Karriär i åtanke: Ja!

 

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

69. Läppar eller ögon: Ögon.
70. Kramar eller hångel: Båda.
71. Kortare eller längre: L Ä N G R E
72. Yngre eller äldre: Äldre hehe
73. Romantisk eller spontan: Båda två?
74. Snygg mage eller snygga armar: Armar helt klart. 
75. Tatueringar eller piercingar: Tatueringar om jag måste välja.
76. Känslig eller inte: Vet ej..
77. Haff eller förhållande: Beror väl på? Men haff är ju alltid narre. 
78. Bråkstake eller tveksam: Någonstans där mitt emellan.

 

HAR DU NÅGONSIN: 

79. Kysst en främling: Ja
80. Gjort något sjukt spontant: Jajamen.
81. Tappat glasögon eller linser: Har ingenting av det. 
82. Gråtit flera gånger på en dag: Ja
83. Krossat någons hjärta: Nej.
84. Har någon krossat ditt hjärta: Nej.
85. Har du blivit arresterad: Nej.
86. Dissat någon: Sprungit ifrån en läskig kille jag hånglade med en gång om det räknas haha. 
87. Gråtit när någon dött: Ja.
88. Blivit besviken? Såklart!!

 

TROR DU PÅ:

89. Dig själv: JA
90. Mirakel: Nej, men tror på ödet. 
91. Kärlek vid första ögonkastet: Varför inte?
92. Himlen: Va
93. Tomten: Nä
94. Att kyssas på första dejten: Varför inte, på den här frågan med!
95. Änglar: Nej

 

SVARA ÄRLIGT:

96. Varit otrogen: Nej
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: men nej
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: mmm
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Familjen o kompisar.
100. Har du svarat ärligt på dom här 100 frågorna: Ja. Dock så raderade jag frågorna mellan 49 och 61 för att de var så tråkiga. Sedan har jag ändrat typ tre frågor eftersom de har varit så stela haha. 


Inte bra alls

Fan asså! I trean ska jag åka och min franskagrupp åka till Frankrike i tre veckor, bo hos en värdfamilj och jobba. MEN nu sa min fransklärare att esteterna åker andra perioden (sam åker första) vilket betyder att vi åker 27 nov och kommer tillbaka 17 dec. Jag orkar verkligen inte. För det första kommer jag missa Kent konserten som är 16 dec. För det andra kommer jag missa mina två absoluta bästa vänners 18-årsdagar. För det tredje kommer jag missa hela julmyset i Stockholm. Det går säkert att byta period så att jag åker i början av november och kommer tillbaka i slutet av november men känner mig ändå riktig otaggad. Lovar att det kommer lösa sig men jag blir så stressad av oklara beslut. 

miljoner grejer va

En till tb från i somras. Hoppas att du inte hoppar på mig nu Disa haha!
Orkar inte med lärare som ska hålla på och ge en miljoner grejer att göra klart på en gång. Okej, stark överdrivning där men ni fattar. På ett sätt längtar jag till studenten samtidigt som jag har det relativt bekvämt just nu. Svårt att plugga när det är så satans tråkiga ämnen. Liksom palla göra källkritik om nyheter24 artikel. Förresten varför heter det just 24? Kanske för att det är nyheter 24 h om dygnet?? Aja haha. 

??

Mmm vad snygg blir ju typ kär i mig själv haha. Orkar dock ej att bilden ser fuckad ut på mobilen. Helt grönt/gult ljus? Jämför på datorn.. 
Hallå där! Lyssnar på "veckans tips" av spotify. Bästa spellistan! Jag som tröttnar på låtar så himla snabbt. Kan inte lyssna på topplistor för det är ju bara samma gamla låtar hela tiden. Kom och tänka på en helt annan sak: kan folk sluta skoja och säga att de får panikattack när de faktiskt aldrig har upplevt en ångestattack?! Det är provocerande att du ens uttalar dig om "panikattacken du fick när du inte fick A på provet", på det sättet när du faktiskt inte ens vet hur det känns. Jag som personligen lidit av en del panikattacker och gör det fortfarande ibland känner mig förminskad. SLUTA skoja om psykisk ohälsa. 

Trötthet och en glad lista

Åh herregud vad trött jag har varit idag. Det var värst sista lektionen då jag trodde jag skulle somna. Måste bara vänja mig vid skolan igen. Jag kommer inte på något att skriva så här är en liten lista på vad som gör mig glad:
- Att ha riktigt jävla kul med en kompis, spelar ingen roll vad man gör tillsammans utan man har alltid lika kul.
- När man har lyckats nå sitt mål. T.ex. strävat efter ett A uppnått det. 
- Planering och drömmar. Även fast det man planerar kanske inte blir verklighet så kan jag leva på drömmarna ett tag.
- Känslan av att känna sig ung. Det är lite skönt att jag faktiskt är ett år yngre än alla andra för känns som jag har mer tid på mig att göra saker innan jag blir "för gammal". 
- Få en komplimang, behöver inte vara något stort.
- Svenska skärgården.

Tredje april

Sista lovdagen nu. Insåg imorse att det bara är 10 måndagar kvar till sommarlov. 10 gånger då du behöver vakna upp på en seg måndag. Det är inte mycket! Tiden går mycket snabbare under våren när det är varmt och ljust. Idag ska jag förmodligen på kth's öppna hus. Man kan aldrig vara för tidig. Jag förstår mig inte på de som tänker "äh det är så långt kvar". Ja det är långt kvar men det handlar om en utbildning som tar flera år, som faktiskt är livsavgörande. Jag vill gå på så många öppna hus som möjligt. Även fast det är två år kvar tills jag ska söka till universitetet (vill dra till Australien och jobba/resa runt några månader efter studenten). 

RSS 2.0