Valborg

Hallå! Ska fira valborg med kompisar så ska äta middag med sandra, nora o amanda sen drar vi till brasan ikväll! Så ska gå om tio min och är stressad för ska hinna packa och byta byxor för mina byxor är så slitna. Så mååste verkligen köpa nya svarta byxoor! Juste glömde säga att jag spelade keyboard och övade på uppspelet det gick bra förutom att hela min familj fick höra på min gräsliga sång "mamma mia" 20 ggr och jag sjöng med en ful röst för skulle testa att sjunga o spela och då fukuserar jag på att bara kontrollera det.. Aja shit är skitsen nu gaah! Hejdå! 

Ja tack


Måndag

Hade hörförståelse prov på engelskan det gick skit men vad ska man göra lixom?.. Åhh! Har lite saker att plugga till nu men ska ta det ganska lugnt idag. Juste imorgon är det Valborg det är roligt ska vara med lite kompisar på kvällen och så. Kram!  
 
 

5 fakta

- Blir lätt irriterad för småsaker som folk tycker är ok
- Har dåligt självförtroende i skolan, men bra självförtroende hemma
- Avskyr när folk inte kommer i tid
- Gillar att planera för det känns bra
- Sminkar mig själv så himla fult 

Söndag

tog bilden snabbt
Snart ska jag träffa elin elsa och kanske någon mer? :) Så ja så ser planen ut. Egentligen skulle jag vara hemma för släktning kommer på besök men har inte träffat elin på 4 veckor så det går före tycker jag! Ska klä på mig och fixa mig nu! 

Ny

Scarf eller vad det heter, från Glitter 99:-

STOR diss!

Jag köpte den här snabba nagellacksborttagningen som man bara doppar nageln i och det försvinner på typ 5 sekunder. Den är bra på det viset MEN mina nagelband har börjat lossna och på flera fingrar har det lixom rivits upp och svider pga att den tål inte det starka medlet. Så därför dissar jag denna produkt för den skadar jättemycket nagelbanden. Ni skulle bara se mina naglar just nu åh är så ledsen för jag slösade 70 kr på något  som jag inte ens kan ha.

3 somriga

Outfit 1: Linne Bikbok, Shorts Bikbok, Converse
Outfit 2 (stranden): Bikiniöverdel Cubus, shorts Hollister, flip flopps accessorize
Outfit 3: T-shirt Hollister, Shorts, Hollister, Hunters

Nice dag!

Om ca 20 min ska jag till bussen för att sen åka till täby o möta upp elsa! Haha alltid täby c men det är den enda bra köpcentrum nära förutom gallerian och NK tycker jag! Får se om jag själv köper något har 640 kr på mitt kort så om jag vill köpa något så kan jag det, jättebra. :D btw, mitt hår är bättre nu. Uppdaterar senare! 

LEJON

Fattar inte varför jag lägger ut den här bilden. Haha o alltid ett sånt där jävla peacetecken.
Haha nej mitt hår är inte alltid såhär när jag har tvättat det. Har blåst med en blåst och kammat samtidigt så därför ser jag ut såhär. Ska platta det nu! 

Lite av veckan

Lite olika dagar men ja! Ska verkligen börja blogga bra nu. Varje gång jag har skrivit på bloggen så har det varit deppinlägg eller något trist haha. Men det känns bättre när det är varmt, ljust, soligt osv ute!! Weey! Ska ta och fota lite blommor i trädgården idag. Sommarlovet börjar närma sig! 

friday

Heeej! Idag var en skitdag. Var såå arg på andra lektionen ni skulle bara se. Haha var tomatröd i ansiktet för kokade av ilska hela lektionen 1 h. Det var jobbigt iaf haha.. Sen åkte jag till coop och köpte 1 kg godis för man fick det gratis pga en kupong. Men ska inte äta ett skit av de godiset, it is over! Fyfan ja. Åkte också till stinsen med mamma (standard..) och köpte en fiin sjal. Visar den imorgon den är svart och vit + döskallar haha! Ska kolla på en dukomentär nu och får se vad jag hittar på imorgon åh har typ ångest pga att jag har förlorat kontakten med massa personer. :( fml! 

Heeej

Tänkte blogg för en gång skull! Har ju varit lite off men har inte orkat. I alla fall så händer det inte så spec mycket i mitt liv. Eller jo har varit mycket med kompisar de senaste veckorna faktiskt! Det händer ju saker varje dag men orkar inte förklara allt. xD Aja orkar inte skriva för kan ändå inte skriva ut här på bloggen. Skulle vilja skriva av mig  men inte här nej haha aldriiiig. Får göra det i min "hemliga" dagbok. Känns skönt att skriva ut saker och ting där för ingen kommer läsa den, aldrig någonsin. Ärs pallar ej men hejdå! 

omg..


Justin?

Vet inte var jag ska börja men min mamma berättade en sjuk sak som jag blev förvånad väldigt över. Hon träffade en "bekant" på en konferens idag och kvinnan berättade att hon hade bott på grand hotel idag och sen plötsligt kom en kille med massa livvakter gående mot henne. Hon märkte inte det och tänkte inte att det var Justin Bieber som kom gående så hon tittade inte mot honom alls eller något. Då vände han sig om och gick mot henne och tittade henne i ögonen och typ larvade sig framför henne och trampade henne på tån och gick sen (Kanske för att hon inte gav honom uppmärksamhet?). Jag vet inte om hon överdrev eller om min mamma överdrev men jag har börjat tänka lite på att bara för att han är känd, är snygg, sjunger bra osv gör honom kanske inte till världens trevligaste person. Sen dessutom så läser jag en JB blogg och såg denna bild, då han anländer till Grand Hotel och "gömmer sig" och hälsar inte på hans tusentals fans alls utan verkar mest tjurig. Nej jag vet inte om han såg glad ut eller så men ingen bild visar han så mycket "trevlighet" när han anländer. Jag älskar honom fortfarande men såna här småsaker gör att jag börjar tappa förtroende för honom + att han rökte på en gång osv. Aja vet inte riktigt hur man kan tolka det här är lite vilse. 
 

Dag 19 - Mitt rum


Alohaaa

Såhär ser jag ut just nu..
Funderar på att klippa håret ungefär såhär?
 
Om ungefär en timme ska jag till en kompis och va där ikväll! Håller på att fixa håret och det är så jäkla risigt och urs blä. Ska klippa mig nästa/näst nästa vecka!! Fast vet inte om jag vågar för min hårfrisörska kommer bli lite sur när hon ser mitt risiga hår.. Hon säger det varje gång haha. Så kanske ska gå till en annan men litar inte på några andra hmm. I alla fall funderar på att klippa mig kort, lite längre än axlarna. För mitt hår måste bort (det slitna) och jag behöver en förändring. Hmm.. 

fmlar lite hemma

Förbereder mig för måndag. Japp hela nästa vecka kommer suga som fan. 
 

Mitt rum - Dag 20

Hahah ja väldigt sent men ärs! Har försökt ladda upp ett sånt här klipp sen dagen var inne men videofyme har inte funkat. Ljuset är lite konstigt men orkar inte! + mitt golv knarrar ja haha!


Istället för godis och skit

Haha nej ska äta glass sen imorgon eller idag. Ha bra fredag! 

Laddar upp videoklipp på mitt rum just nu !

Kommer upp om typ 30 min 3 timmar typ. Den började ladda om från början när det va 30 % klart så n är det 2 % klart..

5 fakta

* Jag hatar Lady Gaga
* Fredagmorgon klockan 6.30 tänker jag allitd "när jag kommer hem ska jag sova som fan"
* Älskar att måla naglarna har jag kommit på
* Har försökt ladda upp en vdblogg i typ 1 vecka men det funkar aldrig..
* Grät igårkväll när jag skulle sova pga tänkte på att jag inte kommer att gå på Justins konsert 

fridaayyyyy

hann inte gå in i bilden ahaha
Var i skolan först sen åkte jag till täby med några kompisar och åt på donken + gick runt i affärer lite. Köpte en sån där burk som man sätter ner nageln i sen går nagellacket bort, asbra ju! Nu hade det suttit perfekt med en kladdkaka + mjölk och bädda ner sig i sängjäveln men det går ej för kladdkakan är slut från idag. Aja ska cykla till copp eller något sen för behöver socker. 

Dagens planer

Jag måste börja skita i vad folk tycker och tänker om mig. För jag pallar verkligen inte detta mer blä
Förlåt för jag bara har såna här bilder men orkar ej ta någon annan bild.
Hallå! Askön dag i skolan eller det var svinvarmt! Världens mysigaste väder på flera månader!! Men nu är jag hemma och efter middagen ska mamma och jag åka till täby c och reklmera ett par byxor o mina uggs för de har gått sönder. Sen efter ska jag på Yoga med Elsa igen (och kanske några fler) :). Men sitter just nu och pluggar och måste fortsätta men vi hörs senare. 

Ja tack

Längtar så mycket till sommaren men ändå inte! Hm men det blir nice i alla fall! Har redan börjat planera lite saker som ska bli svinkul! Ska bli solbrändare än någonsin också för kommer i princip ha 2 solar på mig i 3 veckor (om det nt regnar) för vi ska ju åka båt till Öland, Tyskland, Polen typ lite. Fast har sagt detta typ 348 gånger men jaja! 

Monday

Jag och elsa ska typ prova detta i helgen (ungefär?) !! Eller jag ska iaf fixa nitar på ett par sneakers. TAAGG!
Heej! När jag kom hem från skolan gjorde jag lite saker och blev väldigt chockad när mamma och pappa sa att de hade "börjat på ett nytt jobb" typ haha orkar inte förklara det här men det är bra typ! Så jag och pappa åkte någonstans och kollade på tapeter till vardagsrummet, vi ska tapetsera hela huset (förutom mitt o min syrras) nästa vecka typ eller vi börjar med vardagsrummet. Min pappa har inte bra smak kan man säga.. HAHA. Aja! Ska fixa lite för imorgon sen titta på program o ha det allmänt cosy! 

Söndagsmorgon <3

Det var svingott! Kan ju äntligen äta hemgjorda pannkakor eftersom har börjat äta bobsylt (?) så blir det mycket godare + att vi har köpt ett pannkaksstekpanna som är så stor som pannkakan är osv. Så har ju hatat hemgjorda pannkakor (hemma hos mig) i hela mitt liv. 

Jackan

Och som man alltid säger, den ser snyggare ut irl (och den är lite ljusare)! Den kostade 449 kr och är från Vero Moda. Finns och samma modell i beige. Nu ska jag bara köpa någon slags scarf/halsduk som en accessoar. Har också planerat att piffa till ett par vanliga vita tygskor till nitskor som conversen ni såg i förra inlägget! 
 

Lördaag

ÄLSKAR dessa!
Hej tänker inte blogga idag för har inte gjort något så. Och mitt liv har varit tråkigt och stått stilla idag.. blö! 

Inspiration

åh omg tänk om det kunde finnas såna här "happypills" då skulle livet vara perfekt ju. 

bra och dålig dag

Hej hej! Lite skönt med helg nu. Men idag har det varit en bra och en dålig dag. Bra för att var hyfsat glad imorse osv och på eftermiddagen, men dagen blev dålig när den bästa läraren på hela skolan sa att han skulle sluta. Jättetråkigt men sånt är livet.. D:
 
Men sen i eftermiddags var jag lite i Stinsen med mamma och gick spontant in till Vero moda och hittade drömvårjackan!! Helt spontant hitta en skitsnygg vårjacka haha det har ALDRIG hänt förut. Så är skitglad för att jag äntligen har hittat en snygg vårjacka, visar bild på den imorgon. Nu har jag duschat och ska bädda ner mig i sängen och spendera denna fredagkväll själv i mitt rum med popcorn och solsidan. Haha typsikt jag aja orkar nt. Hejdå! 

Har inget att skriva om

Jag gillar: 
När mina kompisar kallar mig Cellis/liknande <3 <3 
Sova
När mitt hår är nytvättat och plattat
Solsidan
Nya lakan i sängen
 
Jag ogillar:
När jag är lite sur i skolan urs vad hemsk jag måste vara för omgivningen då
Min dåliga hårvecka som jag har haft hela denna veckan
Att vara stressad på morgonen
Mina ögonbryn 6 av 7 dagar i veckan
Att jag jättelätt får dubbelhaka haha..

Pluggaaa

Bilden passar inte in för jag är på bra humör men aja! ;)
Hallå, alla inlägg börjar likadant men jaja. Har inte så mycket plugg, bara mycket förberedelser som presentationer osv som vi ska presentera om typ 1 veckor osv. Imorgon är det freedag helt ok faktiskt! :) Denna vecka har varit den lugnaste någonsin typ, så skönt när man får jobba själv utan att ha genomgångar osv i alla ämnen. hihi. 
 
 

Calm

random bild
Är tillbaka från yogan. Det var väldigt skönt att bara släppa allt och tänka sig bort. Det går inte riktigt att beskriva men ska definitivt göra det här flera gånger med kompisar! Ska fixa för imorgon och ta bort sminket, borsta osv sen ska jag soovaa. Har sovmorgon till 9.00 imorgon så ska gå hemifrån 8.20/8.25 vilket är jättesent ju! Cyklade idag för första gången på året till busshållplatsen det var nice att känna vinden i håret. Var så jäkla sur när jag gick hemifrån så cyklade utan hjälm. Aja det var nice. 

yoga snart

Yoga handlar mycket om balans och rörlighet så jag kanske har fördel för balans men nackdel med rörlighet pga träningsvärk
Hellå! Idag var jag i skolan som vanligt har haft fruktansvärd träningsvärk idag också, får ont av att sätta mig på toan lixom haha.. Men ska på yoga snart (med norisen och missvajsing), kl 20.00 börjar den och det ska bli jättespännande!! Men vet inte hur det ska gå för kan knappt röra mig? Aja ska stretcha lite innan, det blir nice ändå! Har grammar test imorgon så har pluggat på det, det sitter bra men kommer få blackout imorgon som vanligt så ingen idé att jag tränar så mycket mer på det! Aja. :) 

Today

fint..
Var skön dag i skolan idag! Kom hem vid halv fem ungefär. Orkar inte berätta vad jag gjorde idag för har brutal huvudvärk och måste göra lite saker för imorgon. Juste är jättetrött i benen pga tränade idag i skolan. Puss!

FETT KUL

Haha töntigt inlägg det här kommer vara men såg just att vi kommer att göra ett projekt i skolan på engelskan som verkar askul! Det är att man ska planera en londonresa osv med 2 andra pers och spela in när man säger hur man ska ta sig från flygplatsen, vad man ska äta, göra osv. Har ju fördelen för har varit i London 2 gånger så kan ju i princip hela staden (iaf de centrala). Så är lite glad nu, men vilka man hamnar med i grupp avgör saken helt om det blir kul eller skit! Aja. :) 
 

Dag 19 - Bild från förra sommaren

Kan inte bestämma vilken så ni får flera! Tycker alla de här bilderna är jättehärliga!! Längtar som bara den till sommaren nu.

Dag 18 - Vad jag tycker om storbloggarna

Fy vilken tråkig fråga! Asså har inte så mycket åsikter om dem. Av "storbloggarna" så läser jag kissies, fokis och kenzas blogg. De har ju väldigt mycket pengar och det är väl bra för dem? Ja typ. Eh har inget att skriva lixom. Har ingen bild för vet inte vilken jag ska ta. Urs vilket tråkigt inlägg det här blev. XD

Hej

Godmorgon. Jag vaknade vid sju vid väldigt ont i magen och kind of ångest. Imorgon börjar skolan och det finns inga ord för hur jag känner för det just nu. Kan väl börja med att säga helvette åt skolan. Aja snart är det ju sommarlov och det ska bli jätteskönt! Tiden går så snabbt jag menar de här 3 veckorna har gått assnabbt ju! Om två månader börjar mitt sommarlov för vi ska ju åka båt innan skolavslutningen. Ska jag berätta om det mer? Alltså om var vi ska åka osv för vi är ju borta i 3 veckor, jag och min familj! 

Lördag!

Kvalitén är bajs men orkar inte bry mig om det längre, att när man laddar upp bilderna så blir de fula osv. Aja!
Idag har jag och min familj varit ute vid vår båt och fixat lite åt jättegod wrap till lunch med massa grönsaker i mums! Sen när jag kom hem så powerwalkade jag och min syrra igen! Det är lite jobbigt eftersom det är snö kvar och ibland kan man inte gå så snabbt men det är inte mycket folk i spåret osv. Mötte bara en person på vägen fram och tillbaka från rösjön. Så det blev ungefär 6 km om man räknar med fram och tillbaka. 

Dag 17 - Hur jag sköter mig i skolan

larvig bild men orkar inte hitta någon annan!
Bra tycker jag i alla fall. Har ganska bra betyg som jag håller på att höja just nu. Det "sämsta" betyget jag har är D om jag räknar med förra betygsbrevet i julas. Så ja jag klarar mig bra och så! 

Nyss kommit hem

Slänger in en sommarbild nu för har bildbrist. Längtar till sommaren. <3
Har kommit hem förut från 40 min promenad/joggning/powerwalk. Och har ätit lunch, har inte så mycket inspiration till vad jag ska blogga om. Kollar på PLL är på avsnitt 16 säsong 3! 

Space

Får verkligen min inspiration från såna här "rymd/peppbilder". Det är så sjukt fina inspirationsbilder på rymden här. <3 

Trött efter träning

Har nyss kommit hem från ett svettigt pass på friskis och svettis med Elsa. Det var roligt, skönt men jobbigt! Köpte ett prova på kort då man får 3 gånger gruppträningar för 200 kr så nu har jag 2 ggr kvar att välja mellan massa gruppträningar som yoga, jympa, step osv! Känns väldigt skönt att jag har sån vilja med träningen nu. Imorgon ska jag powerwalka/gå promenad med min syrra i skogen. Vet att det inte är bra att träna varje dag men så tar det lugnt imorgon och tar promenad (med 2-3 intervaller) det kan ju inte skada? Och nu är det så att jag har konditionstest om 8 dagar och det är möjligt att jag kan få upp konditionen lite lite på den här korta tiden för jag vill göra så mycket som möjligt för att klara längre (480 m..) som jag hade förra gången i höstas. 

Dag 16 - Min favoritdag på året

Bild från förra skolavslutningen jag är konstig här ja
Jag har ingen favoritdag. Det kan vara helt olika. För den ena dagen kan lixom allt bli hemskt medans den andra kan vara hur nice som helst. Aja men om jag måste säga en dag så blir det skolavslutningsdagen då sommarlovet börjar. Hur kan man inte vara glad då eller det beror på om någonting har hänt men man har ju lov i typ 10 veckor! 

Tips på jättegod frukost

Ta ungefär 1-2 dl turkisk yoghurt sen häll i blåbär/hallon eller vilka bär som helst och blanda. Ta 1 krm rårösocker och blanda allt igen sen toppa med lite kako ovanpå. Jättegott och ganska nyttigt men ändå sött! 

Älskar!

Alla kläder är från Cubus hemsida och skorna är Uggs, Hunters och Converse. 

Träning

Jag börjar med att hoppa 100 hopp med hopprep. Sedan gör jag denna 10 min långa video ovanför och kör igenom hela den med 2 små pauser på 30 sekunder ungefär. (Dock blir man väldigt trött i benen efter denna) När jag är klar med hela den träningen gör jag denna:
Kör igenom hela den och sen en kort paus på 3 min när hela den är klar. Sen när jag är klar gör jag 10-20 övningar med hantlar och sen 3 minuter magövningar. Haha jag är inte alls såhär hurtig som jag låter men jag gjorde allt detta nyss! 

Bra produkter


Dag 15 - Bild på mig från ett år tillbaka

hhahahha skrattar ihjäl mig.. Urs, världens stelaste leende och väldigt fejk. Och mina fucking ögonbryn.. Denna bild var från april förra året som sagt. 

jävla barnjävlar

I don't wanna live on this planet anymore, nej så djup är jag inte riktigt nu
Är så trött på barnen som 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan ska vara ute och leka, skrika, köra små lastbilar över gatorna osv. Det låter som det är ett dagis utanför och man får aldrig ha lite lugn!! Förlåt nu verkar det som om jag hatar barn osv men grannarna småbarnen behöver fan inte skrika hela tiden utanför. Nu ska jag sätta på mig hörlurarna sätta på hög musik och sova, godnatt. 

Gårdagen

Hallå! Igår var jag ju och badade med Elsa och Nora (mörbybadet) ! Det var jätteroligt, sen efter badet åkte jag och els till täby och åt på donken och gick runt där lite det blev lite djupt prat haha. Om ni undrar varför jag alltid skriver donken är för att jag inte kan stava till mcdonalds för måste alltid googla det för blandar ihop bokstäverna.. hahaha aja! 

Dag 14 - Berätta om ditt bästa minne

På Ljusterö med Elin och Amanda! Det var så sjukt jäkla härligt att få uppleva ett sånt här tonnårsminne. Alltså att gå själv med sina kompisar till stranden, bo själv i stugan, göra saker själv med kompisarna är nog det bästa. Känna att man är stor lixom och inte behöver föräldrar som när man var liten. Under en helg i somras blev det skitmycket tjejsnack, kortspel, badande, körsbärsätande, fotande och skrikande åh det var jätteroligt att få skapa ett sånt här minne med er! <3 

Godmorgon

Idag ska jag bada på badhuset med Nora och Elsa! Ska bli jättekul för har inte badat på aslänge med kompisar. Så vid elva ska jag gå hemifrån! Ska smsa dem och se om de är vakna..! Någon gång måste vi åka till sydpoolen också åh barndomsminne hehe. Men nu måste jag göra iordning mig. 

9 saker jag stör mig på

1. När folk byter bloggar hela tiden, så sjuukt irriternade. Jag håller fast mig vid min blogg fast namnet är larvigt hehe ;)
2. Folk som säger "på gud"
3. När jag har haft urbanearsen i typ 10 min i sträck sen börjar det göra ont så man måste vila öronen urs det är skitjobbigt
4. När jag inte hittar några snygga kläder i affärer blä
5. När folk säger att jag har pms/är sur fast jag inte är det. hehe..
6. Tjejer/killar som säger att de har swag hahaha låter så otroligt larvigt 
7. yolo uttrycket som folk har börjat missbruka. Det är inte yolo att typ blogga istället för att göra läxan haha 
8. Att mina naglar är svinfula för klippte nyss av dem jättemycket för de var så sköra 
9. Folk som klagar om sin kropp/utseende hela tiden 

Lite ändringar i designen

En annan bild från idag
Känns bättre med den nya headern! Tog den idag så den känns vårig, fin och ljus. Vi åkte tillbaka till det där stället som vi var på igår för vi hade inget att göra haha! Men ja just nu lyssnar jag på musik, lite depp för tänker på skolan sen åh aja.. Men imorgon ska jag förmodligen bada med Noris! Asmysigt!

Dag 13 - Vad jag vill med min framtid

Den här frågan kan man ju berätta om hur länge som helst. Men vill ha ett bra jobb lönen spelar inte så jättestor roll bara jag trivs på jobbet, gör något jag gillar och är lycklig så är det bra. Sedan vill jag typ bo i en villa/lägenhet någonstans här i närheten av Stockholm. Sen så antar jag väl att jag vill gifta mig med någon man när det känns rätt och skaffa 2 barn eller adobtera ett barn! Jag vet inte riktigt. Men sedan är väl mitt mål i livet att min familj där ska vara lyckliga och må bra, det är huvudsaken i livet. Det skulle vara en dröm att gifta sig i typ Italien/Grekland/Frankrike vid en strand vid solnedgången fast det verkar jobbigt men vill i alla fall inte gifta mig i en kyrka det är så trist! Sen vill jag försöka hålla fast vid mina nuvarande vänner skulle vara så roligt om folk jag känner nu kunde komma på mitt bröllop i framtiden (om jag gifter mig då). Sen vill jag gärna resa mycket, ta mycket bilder, skapa minnen osv. Men som sagt så är det viktigast att man är lycklig. Alltså det här är ju inget bestämt att SÅHÄR ska min framtid ska vara men det här är något som verkar bra. Det ska lixom bara klicka med allt så som det går går det men ja. :) 

RSS 2.0