Ja tack

Satte dit texten i Photoshop
Svävar på weheartit under #paradise taggen. Får min inspiration därifrån just nu!

Glaaad

Var nyss i täby med mamma för att kolla efter jeansen men de fanns inte kvar. Eftersom det var rea på allt de så var de ju kaos. Var så himla sur då för de var så snygga bootcut igår när jag provade dem. Men men.. Blev just jätteglad förut för kommer äntligen få mitt barnbidrag!! Har inte fått mitt barnbidrag fast velat ha det i flera år. Men kan förstå att mina föräldrar inte ville ge barnbidraget till mig när jag var 12/13.. Hade köpt massa skitgrejer. Så nu ska jag fan bevisa att jag kan spara 1050 kr i månaden och inte slösa. Måste ju betala exakt allting själv nu också men betalade de flesta sakerna själv innan också så det kommer gå bra. 

Igår och idag

sommaren
Hej hej! Igår var det nice dag i skolan sen åkte jag och några till täby och det var jättefint! Den nya utbyggnaden alltså. Hände en pinsam sak inne på Levis butiken. Haha en kille som jobbade där frågade nora om hennes jeans som hon provade var nice eller bajs eller lite mittemellan. Och ja ba "kiss kanske". Hahah alltså gud det var pinsamt efteråt men vi skrattade jättemycket sen. Var hos amanda igårkväll med och sov över där med kompisar. Kom hem ganska nyligen och planerna idag är väl att städa. Måste tjäna ihop lite pengar till ett par hollister jeans som jag provade igår. Bootcut, blev helt kära i dem! 

:)

Vandrarhemmet vi bodde på (jag och 2 klasser till uppdelade). Balkongen i mitten bodde min grupp i. Eller det var typ en svit som jag och 4 andra tjejer bodde i. Alla gick in i vårt rum hela tiden! Men det var sjukt nice med balkong och havsutsikt. 
Och vädret var jättebra. Sol båda dagar vi var där och varmt. 
Förlåt för extremt dålig bloggning! Har typ inte orkat blogga och så men nu ska jag försöka. Kom hem från Utö igår och det var faktiskt roligt där. Hade lätt kunnat vara där en natt till hehe. Hade en presentation med min grupp men det var inte så farligt vi var typ 5 pers och jag pratade typ bara i en minut. Aja hur som helst så var det väldigt mysigt och roligt. Idag var en helt vanlig skoldag väldigt skön dag för slutade 13.20 och sen åkte jag och några andra hem till nora och kollade på det sista pll avsnittet! Är inte beroende av PLL för har inte följt serien så bra så fattar typ inte detaljerna men tycker det är spännande annars. Skulle nog vara beroende om jag inte hade "förstört" serien genom att bara halvkolla och inte snappa upp vad som händer. Lite information bara haha! 

simz 3

Först vill jag bara påpeka vädret, det är helt otroligt att sommarvädret hänger kvar (Ja erkänner att det är varmt men kallt i skuggan). Känns fortfarande som sommar i solen och varmt. Har i alla fall spelat sims 3 typ hela igår och nu idag. Har den ultimata familjen hehe, de bor på isla paradiso (googla bilder på staden), i en jättelyxig husbåt och de är 4/5 stjärnor kända och är stenrika. Sims är perfekt de dagarna som jag är forever alone. Så ja, det är underhållande! Åh dessutom älskar jag simsmusiken. Alltså musiken som finns på stereos som man kan köpa där. De är faktiskt jättebra och brukar sätta på musiken där och ha den på hela tiden för den är så bra. xD

Förra kvällen

Saknar sommaren
Först åkte jag hem till elin och var där lite med elsa sen åkte jag och elin till mig sen till coop för att köpa festis. Sen gick vi till elsa och sen åkte vi till Kista för att se på bio med nora och elsas lillebror. Såg mortal instruments. Den var sådär för fattade egentligen ingenting för de hade inte anpassat filmen till de som inte har läst böckerna. Det tyckte jag var dåligt för bion var ju bara jättebra de som har läst böckerna eller är skitsmarta typ. Aja.. Var jättetrött när jag kom hem vid tjugo i tio kanske och jag o la mig nästan direkt. 

Hoppsan..

Bildbrist
Har glömt bort bloggen lite. I alla fall så började jag skolan i tisdags, var där bara en timme sen hem för vi hade bara info. Igår skola, idag också! Var helt okej dag idag. På måndag slutar jag 16 (...), tisdag 14.30 tror jag, onsdag 16, torsdag 13.30 och fredagar 11:40! Vet inte vad jag ska säga nu. Men ser mycket fram emot imorgon för slutar tidigt och vi ska bara hela dagen planera inför Utö! Ska åka till utö med B1 och B3 nästa tisdag och sen sova. Vet inte riktigt varför vi ska göra det men aja, ska bli spännande men lite jobbigt. ;) 

varföör

Blir lite tårögd när jag ser de här bildarna från sommaren. Shit allltså jag var ju typ igår i Tyskland? Och det blev ju sommarlov i förrgår? Jag smällde igen mitt skåp för sista gången på flera månader i förrgår känns det som? 
Och så sitter jag här i verkligheten. Solbrännan börjar gå bort, 13 grader på mornana, kyliga vindar, skolan börjar, läxorna sätts igång. suck. Aja ska försöka vara positiv, för livet måste ju gå vidare? Och snart är det sommarlov igen. Alla säger ju att åttan är mycket värre än nian. Det är en lättnad, tror jag. Nu ska jag försöka sova. Kommer sluta med att jag är vaken till klockan 1 inatt för kommer inte kunna sova. Är inte det minsta trött nu.. :/

Omg det är skola imorgon.

mina ögonryn ser ut som skit idag
Hejhej. Kollar på film just nu och ska snart iväg till täby och träffa EE design! Haha nej skojaa. Men ska se elsa och elin. Det var lite roligt för 12.30 fick jag panik och ba "aaah en halvtimme kvar tills jag måste gå" och jag hade inte ätit, klätt på mig eller något. Så skyndade jag mig skitmycket och cyklade iväg klockan 12.58 till busshållplatsen men sen påväg dit kom jag på att klockan var 13.00 och inte 14.00 så jag cyklade hem haha. Känner mig jättetrött idag, halvsov till typ 11.15.. 

bra kväll

 
Mitt hår igår! Övar fortfarande med locktång, bränner mig hela tiden
Igår var jag med några kompiasar och åt middag hos nora och åt tacos. Det var jättegott. Och ska ge mina kompisar galenstämpel i pannan haha, vi är verkligen galna! (På ett bra sätt). Men det var jättekul i alla fall och har inte skrattat så mycket på hela sommaren seriöst! Cyklade hem vid 12 kanske och hade fortfarande jättemycket energi när jag kom hem.

.

Läs hela texten här
 

Saturday

Testar att locka håret lite! Tar typ en timme att göra hela håret. Men mycket rolit är det.
Hej hej! Ikväll ska jag träffa lite vänner. Blir nice! Asså åh har typ börjat fangirla the fooo seriöst. Låter jättetöntigt men det är så det är. Tycker deras sånger är så glada och älskar verkligen refrängerna på "The link up" och "build a girl", får gåshud vid ett speciellt tillfälle och blir tårögd. Haha.. Hör typ inte ett skit av vad de sjunger men de låter bra! The fooo för er som inte vet är ett pojkband (xD) från stockholm. (och var förbnad på Justin Biebers konsert) Brukar ogilla alla wb OD grupper. Men de här är svenskar, bor i Stockholm och är 14 och 16 år så det är lite roligt med några från Sverige.

Första youtubevideon jag någonsin har skrattat åt

Haha åh vad härlig videon är. Skrattar skitmycket vid 0.35! Vanligvis skrattar jag aldrig åt såna här videos men ja. Vill också ha en sån där ballong. XD 

Konversation

Jag: Titta vad fint mitt hår är! Ser ut som en prinsessa haha!
Min syrra: nä
Jag: Jaha okej...

xD


Så vackraaa <3

Älskar er! 

Deep shit

bild från Indien
Tycker det är så himla idiotiskt att förstöra sitt eget hem. Alltså då snackar jag inte om länder utan om vår planet som vi bor på. Tänk hur mycket som händer runt om kring i världen. Barn tvingas ta emot ett gevär och kriga, familjer blir splittrade, folk dör. Så sitter man hemma och är sur för att man inte fick den senaste märkesväskan. (Inte för att jag tänker så nu, ett exempel bara). Ibland tänker vi inte på vad vi har, så som andra människor inte har. Miljoner människor svälter ihjäl, småbarn blir skadade för att folk ska tycka mer synd om dem när de tigger, hemlösa familjer och smutsigt. Vi lever i sån galen värld.

Hejhej

bb cream och puder från Kicks. Och en "volang" kofta från HM. 
Kom hem för kanske en timme sen från täby. Träffade Elsa och Nora där och kollade runt i affärer lite och snackade o så. Haha åh! <3 Gillar verkligen bb creamen för den täcker verkligen bra men det ser inte fult ut ändå eller "kakigt". 

Pose pose pose..

Gud vad jag älskar solnedgångar. Kan aldrig bli samma solnedgångar. Vackra på olika sätt. Min "dröm" skulle vara att gifta mig på stranden sen ha typ mingel/middag på kvällen vid solnedgången utomlans. Fast skulle bli rätt svårt, och dyrt. 

Småfix

Godkväll! Har precis beställt lite saker. 3 iphoneskal + en svart kofta med såna där volanger där nere. Tycker verkligen det är skitsnyggt. Får hoppas att den sitter snyggt för det var onesize. Aja! Har målat naglarna förut i blå och på högerhanden så är ringfingret glittrigt. Blev riktigt snyggt faktiskt och fint med en annorlunda färg än rosa som jag alltid har. Fick med det blåa nagellacket i veckorevyn. 

Detaljer + nya bilder i ramarna

Mina gamla bilder var verkligen hemska! Upplösningen var så dålig så man såg inte ens vad bilderna föreställde + allt var svartvitt. Nu är det mysfaktor 9/10 enligt mig haha. Älskar verkligen att hålla på och fixa och inreda med mitt rum. Det är så himla kul! Är faktiskt jättenöjd med mitt rum just nu. Precis min stil är det. Låter lite ego nu men ärs. Och sen känslan efter massa städning i rummet + nya lakan. Så fräscht!!

Lite mer shopping

Solglasögon, drömfångare, anteckningsbok/dagbok, lila bläckpenna som kan sudda bort om man har skrivit fel
Här är lite av de småsakerna jag köpte i Tyskland. Köpte också tofsar och en jätteful badmössa hahha.. Köpte också ett armband men har tappat bort det.. Är jätteledsen för det. :( 

2 outfits

 
Tycker faktiskt att ginatricot har börjat få in snyggare saker nu! Förut var alla deras kläder inte så speciella (enligt mig) men nu har de ryckt upp sig! Gjorde två enkla outfits ganska basic men ändå detaljer. Allt är från gina. 

utomlans

Vill tillbaka till typ 28 graders värme och fina stränder och varmt vatten.

Var är alla?

Snälla smsa mig. :(

hatar augusti

Deep shit XD
Kallt, löven börjar bli fula, mörkt, inga blommor eller någonting fint ute, skolan börjar snart, solbrännan börjar gå bort, trist och ensamt. Några ord som förklarar stunden just nu. Fy vad trist alltså. Snart kommer hösten sen vintern alltså nej nej!! Skulle bara vilja åka till Barbados nu och komma tillbaka till Sverige i maj igen för orkar verkligen inte vintern och hösten.. Mest skolan tänker jag på annars är alla årstiderna okej, eller beror på.

3 toppar

t-shirt från Abercrombie & fitchvit blus från forever 18stickad tröja från forever 18
De här tre överdelarna köpte jag i Tyskland. Alltså köpte inte alls mycket men fanns inte så mycket snyggt eller så var det för dyrt. Ska bara säga att A&F har sjukt mycket överpriser. En helt vanlig vit tröja (med lite spets) för 700 kr. OMG. Aja allt där är skitsnyggt men för dyrt för att kläderna är gjorda i Vietnam och köper in dem för kanske 10 kr per plagg sen säljer för 700. Aja! Men det här är alla kläder jag köpte, köpte lite andra smågrejor som jag ska visa imorgon. 

För mycket Gossip girl..

Gossip girl hjärna? Har halvt fangirlat gossip girl de senaste veckorna nu. Så allt jag kan tänka på just nu (i alla fall) är i gossip girl spåren. Svårt att förklara allt snurrar ju.. Men men är hemma nu wey! Vet inte vad jag ska skriva men det har varit inbrott där jag bor och 2 av mina grannar har fått inbrott. Hur läskigt?! Det är typ någon liga som åker runt och gör inbrott i områdena här. Så kom ihåg sätt på larmet och lås dörrarna. Nu ska jag fixa lite saker sen tvätta håret och så. 

I skåne nu

Några bilder från Tyskland. Många fler kommer!! 
Sitter på en parkbänk nu i Trelleborg. Vid tolvtiden åker buss sen tåg från malmö till stockholm. Kommer hem typ vid sju ikväll om sj tåget inte är försenad. Känner nu att jag längtar hem! Ses ikväll i alla fall. :) 

Sanna citat

Älskar verkligen weheartit. Har ett konto där och när jag väl börjar kolla på bilder och hjärta dem så kan jag aldrig sluta! Älskar citaten, deppbilderna, inspirationsbilderna och allt.

Inför hösten

 
Jag tycker primeboots är äckligt snygga! Båda höga och låga, svarta och bruna. Men de är ju sjukt dyra. Ska nog köpa de "bootsen" från skopunkten. Har inte provat dem men aja! De är i alla fall snygga, bra pris osv. Säkert ingen superkvalité men man får ju de man får för så billigt pris. Lite roligt att företag har börjat skapa massa väskor, skor osv som liknar jättedyra märken. Men väldigt smart faktiskt, de borde ju sälja bra eftersom alla kanske inte har råd med skor för 3000 kr lixom. ^^ 

Depp :(

Var typ Glee beroende för 2-3 år sedan. När jag kollade på Glee nu igen så tänker jag nästan hela tiden att Cory är död. Tycker så synd om Lea (och hans familj) som måste gå igenom det här. Asså guud de passade verkligen bra ihop, i Glee och i verkligheten. 

omg...

Hahah kan verkligen inte förstå att det här är jag. Ser ut som en liten fjortis med det stela leendet och instagrameffekterna. Känner mig verkligen sjukt annorlunda. Fast det är ju inte så konstigt för de här bilderna var för 1,5 år sedan i sjuan.. Blääh. Sjuan var nog det sämsta året i mitt liv, vantrivdes i skolan och var osäker varje dag.

Boktips

Jag gillar dokumentärer! Både på tv, böcker och nyheter. Tänkte tipsa om den här boken. Det handlar om ett hedersbord på Fadime Sahindal i Sverige 2002. Hon ville leva ett liv som stack ut från hennes familjs liv (gifta sig med en svensk man), men det fick hon inte för hennes föräldrar/släkt vilket gjorde att hennes pappa sköt ihjäl henne. Den är i alla fall jättespännande men hemsk. Läste klart den på typ 2 dagar för den var så spännande. Kunda inte sluta läsa!

Randombilder

(tidsinställt)
Från förra båtturen!
 

Bästa stranden i Warnemunde!

Ja! Warnemunde är en liten stad i norra Tyskland. De har en amazing strand där som är 14 km lång. (vet ej om jag har skrivit det innan.) Men i alla fall så är den jättemysig för man ser ner på botten och det är jättemysig strandbotten. Är ju van med Sverige stränder och bad som man inte kan se ner botten (vilket jag tycker är obehagligt). Dock så finns det maneter, men möter inte dem så ofta bara ibland. 

Sunsets

Båda bilderna tog jag i Tyskland
Får aldrig nog med solnedgångar. Ingen solnedgång är sig själv lik. Känner mig lite töntig nu. Filosoferar kring solen nu. Det är så häftigt att solen ser allt, har sett allt medeltiden, romartiden, andra världskriget, stenåldern osv.. Solen ser hela världen på 24 timmar. Varje hörn på jordklotet. 

Mörkt håår

Gash vad mörkt hår jag hade förut. Tonade det en mörkare nyans i februari i år. Trivdes inte i det mörka men tycker att färgen var skitsnygg (på den andra bilden) men som sagt så trivs jag inte i så mörkt hår. Och ville ha ljusare hår på våren/sommaren också så använde Blonde Sprayen sen har mit hår blekts i solen. Nu skiftar mitt hår i ljust och mellanbrunt hår. Börjar dock få utväxt men aja!
 
Bilden till höger, när jag var nyklippt kanske 3 veckor sedan? Var ju inte alls nöjd och var verkligen jättearg efteråt för hatar att det blev så raka toppar (och snett på ena sidan). Men det ser absolut inte ut såhär nu!! Alltså hon fönade mitt hår konstigt då så på bilden ser det ut som en borste haha! Men är nöjd så som det ser ut nu på riktigt. Ska aldrig mera gå tillbaka till den frisören..

Hejdå

När som helst kommer taxin. Har packat alla saker så allt är färdigt. Är borta i 10 dagar och har 1 tidsinställt inlägg per dag. Mer hann jag inte men det får duga! Har inte mycket mer att säga hehe. :) Ska flyga flygplan igen, har flugit typ 4 ggr den här sommaren och den här blir den femte gången tror jag. Jätteskönt att få öva bort min rädsla. Är inte rädd längre, dock så behöver jag sitta brevid någon jag känner men aja. Kommer säkert ha internet någon gång. Men hejdå sålänge. :) 
 
 

The fault in our stars

Omg, Augustus Waters. 

NEEEEJ INTE AUGUSTI

Hatar august. HATAR augusti för snart börjar skolan, regniga dagar, trist ute för alla blommor och bär har blommat ut. Nej nej, fy fan vill inte att det ska vara augusti. Fula månad. D:
 
 

RSS 2.0