Tuesday

Visade aldrig upp det här armbandet som jag beställde förut, så snyggt i sommar när man är brun. 
Kom hem från skolan för typ 40 minuter sedan. Nu är allt arbete klart. Det ska bara redovisas imorgon och ett prov på torsdag förmiddag. Sitter och funderar om jag ska sommarjobba i sommar. Ska nog ta och skicka en en ansökan, feriejobb i kommunen. Om jag får något så kan man alltid tacka nej och så går det till någon annan lycklig person. Så nej ska ta och skicka en ansökan eller vad man ska säga. Vore så jäkla skönt att bara kunna få in massa pengar och inte behöva fråga mamma och pappa om pengar hela tiden. Vill bjuda tillbaka. I framtiden när jag har en fast inkomst ska jag bjuda tillbaka så jäkla mycket. Inte sagt det till någon men vill bjuda mina föräldrar på en resa i framtiden, om det är möjligt. Och ibland bjuda på fika/middag ute. Måste ta tag i det här nu. Ha en bra fortsatt tisdag!

Wanties

Wanties just nu. Dock ser kollaget lite rörigt ut. Allt från ellos.se
Jag älskar inredning och strävar hela tiden efter att få mitt rum snyggare och mysigare. Har på senaste tiden börjat älska färger och mönster. Känns väldigt modernt, alla har ju någon form av marrakech mönster. Så himla snyggt! Speciellt blått mönster gillar jag, som ni ser på bilderna. Ser väldigt vårigt/somrigt ut vilket passar perfekt nu. Ananaslampan ska jag klicka hem imorgon! Får se om det blir guld eller silver. Beslutsångest! Har i flera år velat ha en bordslampa som inte bara är en ful lampfot utan en lampa med karaktär och färg. 

Keps

Äntligen har jag köpt en keps som jag faktiskt gillar! En NY keps från XXL. Ser inte galen ut vilket jag gör i 90 % av alla kepsar hah! Behövt ha keps i flera år men aldrig hittat någon. Aja denna kommer passa perfekt i Italien i sommar.
Nu måste jag ta tag och städa mitt rum. Är extremt pedantisk av mig för er som inte visste det. Allt måste vara undanplockat och städat. Viker in alla mina kläder i min byrå. Viker även mina underkläder haha..

Diss

Måste dissa den här makeup settingmisten från Sephora (som jag förövrigt köpte i USA). Man ska spruta ca 10 cm från ansiktet när man har sminkat klart sig så att sminket ska hålla bättre och få en naturligare look. I början var den bra, kändes bra att spraya på ett sprut när sminket var klart. Men sedan började jag få prickar i pannan. Inte finnar nej, men prickar och ojämnheter. Slutade då använda den, och nu har det gått några veckor och min hy har blivit mycket bättre. Så nej denna settingmisten var inte bra. Slösade ca 300 spänn på den här skiten också! Haha aja misstag gör väl alla. 

TB

Lördag nudå. Igårkväll var jag med annie mysmys! Kom hem vid ca halv ett (?) och sussade direkt. Idag har jag kollat på konståkning. Saknar det. Isen ser så otroligt mjuk och skör ut. Senast jag stod i ett par skridskor var i julas när jag och lelle åkte i kungsan. Innan dess var det nog två års mellanrum. Hur som helst min blogg är så jäkla tråkig. Tänkte börja göra den lite roligare, hissa och dissa saker, visa upp allt som jag köper osv. Lite variation helt enkelt! Även fast jag bara har typ 10-15 unika läsare per dag. Har ju mest bloggen för att visa upp bilder när jag är på semester för folk och för att det är himla kul i framtiden och kolla tillbaka. 

Flygplanskraschen

Det var riktigt skönt att bara vara hemma en dag och vila. Även fast helgen börjar imorgon. Dagen har varit blandad. Ingen har väl missat flygplanskraschen som förmodligen var ett sätt för den ena piloten att begå självmord? Att en galen människa väljer att döda 149 andra personer bara för att han själv ville dö. Det är så jävla vidrigt. Och att passagerarna + resten av besättningen fick vänta 8 minuter på att dö. Alltså alla förstod vad som hände 8 minuter innan planet kraschade. Föreställ er att ni sitter fast på ett flygplan som man ser håller på att störta ned mot bergen och får i 8 minuter vänta på döden. Jag som har klaustrofobi får nästan panikångest bara jag föreställer mig det. Skrik, gråt och panik hos 149 personer. Hela situationen är så jävla äcklig, brutal och hemsk. Kan inte förklara med ORD hur mycket det här har berört mig idag. Fy fan säger jag bara. Jag föreställer mig ett stort träd där alla de 149 personerna har en bild på sig själva (som ett släktträd). Sedan så är det grenar som kopplas till deras släkt, vänner, nära, bekanta. Flera hundratals personer som har förlorat en/flera personer. 

Snart påskloov

Bild från några dagar sedan, när jag och Ella intervjuade hennes kompis. Längst ned i högra hörnet (lol) ser ni Danny Saucedo (som håller en mobil i örat). Visste inte att han var där men såg efteråt att han var med på bilden hah
Ja annars då? Idag stannade jag hemma. Orkar inte gå upp klockan 6 varje morgon och gå till sent på dagen. Franskan hade jag 0 lust med vilket är den enda lektionen på mitt schema som inte ger mig ett piss. Min franska är så dålig i nuläget.. Aja har jobbat med tidningsomslaget som ska vara klart imorgon + min reportagetext på 3 A4 sidor. Även fast projektveckorna är himla jobbiga så är det uppdraget vi fick enormt kul! Intervjua en person (jag intervjuade en som jobbar med tv-produktion åt t.ex. TV3/kanal5) och sedan skriva ett reportage + bilder till det. Så det blir en hel tidning av allt! Suger på att förklara men japp. Imorgon ska jag till skolan TAGG.

Sämre måndag

Drömmer mig bort till de tre veckorna jag och mina föräldrar ska segla i Italien i sommar. 13 juni bär det av! Google bild.
Idag vart en såndär dag som jag helst bara skulle velat sova bort. Deppigt väder. Påväg till skolan så piskade regnet/haglet i ansiktet på mig, det blåste, mina converse blev helt blöta. Började med en seg föreläsning. Lunchen var äcklig och oätbar. Sedan var resten av dagen bara jobbig. När jag kom hem nyss så brast det. Skönt att gråta ut lite i alla fall. Allt kan inte vara perfekt alltid. Känner mig stressad, otillräcklig och ensam. Dessa projektveckor tar hårt på en. Många uppgifter och måste gå upp 5.50 3-4 gånger i veckan för att vi börjar tidigt. Slutar senare än vanligt också. Ni vet känslan då man känner sig så jävla ensam fast man har folk och kompisar runt omkring en? Pratar mycket i skolan, skrattar men sen känner man sig ensam ändå. Det är skönt att vara ensam ibland men att känna sig ensam är en fruktansvärd känsla. Det enda jag skulle vilja ha är folk omkring sig som bryr sig. Som tar eget initiativ och kramar en, frågar hur man mår osv. Även fast jag inte är en sån väldigt utåtriktad person så mår jag dåligt när jag inte får tillräckligt med uppmärksamhet och bekräftelse vissa dagar. Kanske bara behöver lov. Får stå ut med långa, stressiga dagar i 8 dagar till. 

Room

Bjuder en bild på mitt rum (en del av rummet), såsom möbleringen det ser ut just nu. 
Godmorgon! Idag har jag flera saker att göra. Åka till täby c för att handla lite grejer, städa hemma så jag tjänar lite pengar och träna. Ugh har verkligen ingen lust alls att göra något. Mår illa och blir så himla deppig av snön + resten av vädret ute. Vill bara sova bort denna dag tbh. 

Före/efter

Gjorde en liten annorlunda redigering. Mer varma färger + vinjettering. Känns lite old school, retro typ. Ja idag har jag köpt moderskeppet guld. Inte jag då eller mina föräldrar. Ett år framåt kommer jag bli grym på redigering och kunna andra program mer (indesign, illustrator som vi använder i skolan). Övning ger färdighet och det här är verkligen något jag brinner för!
 

Marc by marc jacobs

Inte för att jag är värsta märkesfreaket längre (har aldrig varit extrem men i högstadiet var det mer press). Sålde lixom min Colmar jacka i söndags. Gud kan ej förstå att jag köpte en dunjacka för 3000 kr för ett år sedan. Fick 1000 för den så det är iaf något.
Hur som helst.. Idag kom mina smycken från Marc jacobs som jag beställde för inte så längesedan. Köpte också örhängen i svart som ser ut som de på bilderna fast i örhängsformat. Sen köpte jag också ett armband fast med orange prick istället för svart. Gud jag är dålig på att förklara. Men de blev ej bra på bild så skippar att visa upp dem. Ja vad annars finns det att säga? Vart en bra dag idag. Har projekt dessa tre veckor innan påsklovet så det är ganska intensivt. Imorgon ska jag intervjua en person som jobbar med filmproduktion (ett repotage till skolan). Hon har bland annat varit med och gjort tunnelbanan och tv3 dokumentär. Alltså klippt och varit bearbetningsproducent. Fatta vad coolt! Älskar både tunnelbanan och tv3 dokumentärerna. Så jag är så taggad men nervös. Glad att pappa har lite kontakter/bekanta. 

ellooo

Atm
Sitter och lyssnar på joik av Jon Henrik. Första gången jag hörde hans joik på talang, "Daniel's joik" så blev jag kär i låten. Tårarna bara rinner ner. Lite pmsig haha. Jag känner livslust när jag lyssnar på sån här typ av energi. Gud min musiksmak är så blandad.. Från bara Kent och 1975 perioder till joik och topplistan i Sverige. Hoppas verkligen att vi ska åka upp några dagar till Hälsingland på påsklovet. Det var så grymt mysigt förra året. Ensamheten. Att gå promenader själv i skogen, sätta mig på "lejonklippan" och studera utsiken som jag hittade förra året. Lyssna på musik med en helt klar stjärnhimmel. Gud har aldrig sett så många stjärnor förut i hela mitt liv som jag såg för ca ett år sedan i Hälsingland. 

Rörelse

Igårkväll åt jag middag med litt kompisar på TGIF. Kom hem vid ca 21 och skrev klart min idrottsuppsats som skulle vara inne 23.59. Idag har jag haft jävligt ont i magen. Blev dock mycket bättre när jag tog en alvedon (läs för första gången i mitt liv). Har himla svårt att svälja såna där tabletter, får kväljningar och slutar med att jag nästan spyr. Men denna gången mosade jag den i vattnet. Kan man göra det?? Aja det verkar ha funkat i alla fall. Ska också lägga ut min colmar jacka på blocket. Nu ska jag möblera om i mitt rum + städa! 

Frukost

Tog den här bilden väldigt snabbt eftersom min macka skulle bli kall annars. Så fokuset hamnade på bordet. Mina mackor som jag gör i smörgåsgrillen hemma är lugnt tusen gånger godare än espressohouse mackor. Bageribröd, philadelphia på båda sidorna, pesto, fetaost, tomatskivor, lite rödlök och babyspenat. Heaven!
Underbara torsdag! Gud vad denna dag ska bli bra. Nej skoja hatar när bloggare är så överdrivet positiva hela tiden. Inte för att jag är bitter eller sur just nu, tvärtom mår superbra! Gick upp vid åtta idag, plattade håret, kollade på trolljägarna. Herregud så pinsamt beteende. Jag skäms över när de konfronterar trollen och de försöker komma undan och säga att de inte har gjort något. Rösterna börjar darra och de verkar väldigt osäkra. Har ni sett det senaste avsnittet? Det värsta var ju den där stekaren som pluggade juridik i uppsala på universitet. Han såg inte ut att vara något nättroll alls. Usch vad pinsamma de är. 

Färgklick

Dessa djur (?) fanns överallt på Times Square. Man fick stå och posa med dem, ta bild och sedan betala. Neh. Tog en liten smygbild på en av dem. Dock långt avstånd.
Kollar och väljer ut bilder från NY som jag ska redigera osv. La ut en bild på weheartit igårkväll på empire state building som jag har tagit idag såg jag att den hade fått 155 hjärtan! Wow känns mycket för att vara lilla jag bara. Aldrig fått så mycket uppmärksamhet för en bild från andra människor. Okej 155 är inte så mycket om man jämför med andra bilder men för att vara mig som så är det mycket. 

Pink NYC

Jag vill så gärna ha en/flera tatueringar
 
Finns inget bättre än att kolla på snygga killar som röker hah bokstavligen *emoji med hjärtögon*
 
Får nästan en panikattack om dagen numera, ja nu orkar jag ej mer min klaustrofobi som har förvärrats på senare tid ska ta tag i mina rädslor. går inte att beskriva den extrema rädslan jag känner, bara de som har haft någon form av panikattack kan förstå vad jag snackar om
 
Älskar att prata inför folk, redovisningar, leda en grupp egentligen men är ändå rädd för det som fan
 
Är en väldigt osäker person, rädd för vad människor ska tycka och tänka om mig
 
Drömmen efter gymnasiet är att resa runt med lite vänner och sedan flytta till Australien ett år och jobba/plugga

Varmt

Börjar inlägget med att säga hur sjukt fint väder det var idag (som exakt alla bloggare gör). Tagit en promenad i Vaxholm med min familj. Vart en sväng i täby c påvägen hem. Köpte med mig hårfärg + bb cream. Har också beställt hem en hel del grejer från Ebay. Visar upp dem när de kommer om några veckor typ! Igårkväll var jag med kompis, åt pizza och tog en promenad ute sent på kvällen och satt i en lekpark och gungade. Mysigt! Nu ska jag ta före bild innan jag färgar håret. Vet inte hur det kommer bli heh hoppas det blir snyggt. 

Lång slutartid

Något som jag tyckte var väldigt roligt att fota i New York var taxibilar med lång slutartid. Vilket resulterar att taxibilarna bara svischar förbi. Har tagit massor med bilder på det här sättet! Dock inte använt stativ på denna bild (vilket man behöver om bakgrunden inte ska bli suddig också) men tycker ändå bakgrunden blev relativt skarp ändå.
Ja nu är det fredag, helg. Har inte några direkta planer för helgen. Förmodligen some friendozz. Imorgon ska jag i alla fall köpa hårtoning och tona håret. Tänkte ta före och efterbild denna gång!  
 

Klippa håret?


Okej ignorera min extrema pose hah
Jag är så sugen på att klippa mig såhär kort som på bilden. Kanske klippa av 1 dm av mitt nuvarande hår så att jag får såhär kort. Det är så jäkla snyggt med kort hår, så inne just nu! Inte för att jag bryr mig så om vad som är inne men men. Vill göra en förändring, funderar på att färga håret igen. En askigare ljusare brun färg och såhär kort hår. Asså hur snyggt?! Tycker det är så snyggt med askigt brunt hår och mörkare ögonbryn. Jag får se vad jag gör såsmåningom. 

-

Helt vanlig dag i skolan idag. Konstigt alltså, efter lov vill jag verkligen inte tillbaka till skolan. Men när jag väl har gått första dagen i skolan så vill jag typ inte hem?? I slutändan är allt så jäkla bra ändå. Började med hjärt och lungräddning på idrotten idag. Praktiska delen. Fick öva på en docka med plastlungor. Jag tycker sånt här är så himla intressant och viktigt. Speciellt för tonåringar i denna åldern då den största risken att man råkar ut för någon person som behöver hjälp är under fester (lite för mycket alkohol) Så nu vet jag vad jag ska göra om något sånt händer och det känns brabra. Annars då? Har allmän prestationsångest. Inom fotografi mest. Vill verkligen utvecklas men känns som om jag inte har DET. Ja visst övning ger färdighet men jag är så extremt otålig. Om jag inte får resultat direkt så tappar jag lusten (som med träning hehe). 

Hemma

I några bilder framöver kommer jag lägga upp massa New York bilder!
Kom hem vid åtta imorse. Sket i att gå till skolan för var så sjukt jäkla trött. Ni som har mig på snapchat har ju sett min mystory hah.. Så kom hem, kollade på film och sov i några timmar. Vaknade av att min kissekatt låg på min ena kudde med svansen i mitt ansikte. Mysigt! Nu ska jag ta och packa upp väskan, fixa lite för imorgon, skriva ett brev och ta en kort kvällspromenad. Just nu känns det som om jag ska spy. Hoppas inte jag håller på att bli sjuk. Jättemånga som är magsjuka just nu och jag vill verkligen inte bli sjuk! 

I luften

Hela NY under oss åh kommer sakna denna stad!
Aloha! Är på planet påväg hem nu. Ca fem timmar kvar. Kommer fram 8 på morgon svensk tid. Kommer vara DÖD i skolan imorgon. Sur och trött ser jag framför mig. Eller superskrattig och övertrött. När jag är trött skrattar jag åt allt. Haha! Ja har inte mycket mer att skriva. Sitter på ett nytt sas plan med uttag för att ladda mobilen, bästa miniskärmen med superbra upplösning på skärmen framför. Woho är glad. 

Söndag

Ska bara njuta den här sista hela dagen vi är kvar i USA. Imorgon kväll åker vi hem och det känns piss, bokstavligen. Klockan är 13.00 på eftermiddagen och nu ska vi ut och shoppa ännu mer. Uppdaterar nog ikväll. Som sagt så vill jag bara ta vara på den här dagen. Kanske är vädret som gör mig deppig. Snöar och moln för första gången på typ 5 dagar. Alla dagar har varit soliga.. Kram! 

Top of the rock

Iphonebild tagen från top of the rock idag! 
Ligger i sängen och ska snart sova. Klockan är tjugo i nio på kvällen lokal tid. Måste sova tidigt för är ute och går och gör saker hela dagarna så man blir så fruktansvärt trött! Idag har vi i alla fall varit uppe på toppen av Rockfellercenter. Såg ut över hela NY därifrån. Har 200 bilder på systemkameran så när jag kommer hem blir det bildbomb. Åkte upp dit kring halv fem och stannade till efter sju. Eftersom jag ville ha bilder där det var ljust ute, solnedgång och helt mörkt. Var nästan som att flyga när man skulle åka upp dit. Fick gå igenom säkerhetskontroll och gå genom en sån där grej där de ser om man har något metalliskt (??) på sig. Aja sjukt fint var det där uppe. 

RSS 2.0