LÄNGTAR

Längtar så ***mycket till Egypten, Sharm el Sheikh som vi ska åka till i vinter efter nyår 3 jan! Åhh.. Ska bli så skönt att slippa äckelvintern 1 vecka och komma till typ 22+ sol och bad. :o <3 Kan inte vänta mer!! 95 dar kvar!

Nya jeans

Har köpt 2 par jeans och 1 par pyjamasbyxor hur söta som helst. Men tror jag ska lämna tillbaks pyjamasbyxorna för de sitter tajt vid låren och man ser igenom dem.. Lol. Men byxorna älskar jag i alla fall ett par. Vet inte hur lång tid jag provade jeans inne på JC, provade minst 20 st.. Och de är så jobbiga där tycker jag för de ska HELA tiden hjälpa till och det är otroligt jobbigt när de ska hämta nya färger, former och sånt så står man där svettig irriterad och sur man bara åhh. Men fick ju mina crocker till slut i en ganska mörk färg, de är mörkare irl än vad de ser ut som på bilden. 

Mot stinsen o dagens outfit!


Några bilder från igår


Söndag

Godmorgon alla 10 bloggläsare! Vaknade vid åtta sen gjorde jag bloggdesignen i 3 h sen nu har jag precis ätit lunch och ska duscha och klä på mig. Ska nog åka till Stinsen idag med familjen för jag är i stort behov av nya jeans, måste köpa ett par ljusa jeans asså inte marinblå utan mellanljusa för mina crocker gick ju sönder för några veckor sen. De var verkligen de snyggaste jeansen jag har haft. :( 
bjuder med denna bild från igår. Puss.
 

Ny bloggdesign!

Äntligen. Har jobbat från klockan åtta idag med headern lol. Vad tycks? Själv tycker jag mer om denna designen än om den förra. Den förra var så oskarp och så wb aktig tycker jag. Kommer kanske ändra bakgrundsfärgen senare men får se. Det är verkligen superviktigt för mig att skriva inlägg på en blogg som är fin och stilren därför så blir jag aldrig nöjd men nu är jag ganska nöjd! :) 

Redigering före och efter

Jag älskar photoshop! <3 Det är så kul att fixa och trixa med en bild så att detaljerna kommer fram. 

hemväg

Så nu är vi i bilen supertrötta påväg hem från båten. nu blire 1 timmes bilresa hem i absolut MÖRKER. Inte kul eller jo men det e lite läskigt. Det var ganska kul idag eller sådär väder men tog så sjukt många bilder och det var perfekt väder att ta ny pp eller headerbild. Så imorgon blir det ny header på bloggen. Hihi, bad pappa springa runt och vara fotograf medan jag posade framför kameran lol men det blev fina bilder i alla fall. 

10 fakta om mig

Bild från när vi vandrade med "klassen"
*Är allergisk mot nötter men ingen tar det på allvar.. :/ Det kliar i halsen och jag blir väldigt hostig precis efter jag har ätit typ en jordnöt.
*Vaknar ofta med huvudverk eller ont i nacken.
*Shit vad jag älskar hösten (kollade ut genom fönstret)
*Har nästan alltid städat i mitt rum
*Får 60 kr i veckopeng
*Älskar att inreda i mitt rum och så
*Min absoluta favoritaffär är forever 21
*Jag vill flytta till något annat land, det vill hela min familj med.. Mamma pluggar franska så vi får se om vi flyttar utomlans någongång i framtiden 
*Hatar friberga värsta skolan jag har gått på. Alltså bara SKOLAN, inte personerna och mina fränds! :3 
*Viker alltid in kläderna i byrån 

Lördag

Idag ska familjen åka båt kanske. Egentligen hade de tänkt åka till Åland men vädret skulle vara dåligt så vi åker bara en dagstur och kommer hem ikväll. Skönt att kunna få andas lite dessutom tar jag med mig kameran så kommer nog ta några fina bilder! Känner mig glad idag även fast jag tänker på kemin hela tiden.. Men ska äta lite lunch på donken men det blir sallad för mig idag eftersom jag har varit så HIMLA onyttig i flera helger. Men kommer nog inte blogga på hela dagen för bloggappen funkar ej, åhh... Men hörs ikväll! Kram.

Nu är det slut på veckan det är dags för fredasmyyyyyyyyys!

Så himla skönt att det är fredag, denna vecka har varit jobbig! Är så stolt över mig själv at jag går veckorna ut och är i skolan. I sjuan var jag mycket sjuk men nu är jag inte det längre. Skönt.. Men i alla fall vart i täby nyss med Elin Elsor och Noris det var najs köpte vara fika på donken hade typ inge mer pengar eller jo men hittade inget att köpa. ;) Ikväll blir det fredagsmys! Ska äta popcorn och dricka saft haha. Ska titta nu på om det går nån film ikväll. Är verkligen jättetrött nu. 

:3

Känner mig så random. Kanske ska beställa en kigurumi! Hmm.. HAHA! Urs vad random jag känner mig men det vore trevligt att köpa en sån, tänk att se på typ film och ha filmkväll i en kigurumi! OMG! Girls night.

onsdag avklarad!

Puh vart så nervös inför redovisningen idag men när jag hörde när jag inte fick redovisa först blev jag skitledsen och började nästan gråta.. Asså urs! Men var 2:a men det gick väl bra tror jag, lite darrig på rösten men yolo man kan inte leva i skuggan hela livet. Är glad att jag ens gick till skolan och gjorde den där redovisningen. Under tillfället där jag fick veta att jag skulle redovisa tvåa tänkte jag bara dra men sen ba "Nu gör jag det här fanskapet". Så japp. Annars har dagen varit helt ok. Har lite plugg framför mig, engelskan lite och franskaprov på fre. Svinkul för er att läsa om skolan? Haha, urs. Men det är det enda som händer just nu. Nu ska jag spela keyboard. Ciao! Juste, ska äta grönmögelostsåsochspaghetti till middag, my favourite!!

onsdag

Har engelska redovisning idag kill me! :( Nejmen är svinnervös men ska bli spännande att se hur det går ändå.. Men måste äta frukost nu haha 

<3

Hejsan! Är lite taggad för vi ska ha uppspel nu i åttan och jag tror jag ska välja birdy skinny love på keyboard! Najs. Har redan börjat lära mig lite men får se om jag väljer den. Kommer verkligen satsa på A. Tycker det är så kul att spela keyboard också. Så nu har man flyttat in keyboardet i mitt rum så nu ska jag spela flera timmar per dag! :D 
 
Här är den låten! Det är en sån sång (och pianospel) som får mig att gråta.. <3

Videoblogga?

Asså tycker ni om det eller ska jag göra färre/fler eller så många som jag gör nu ungefär? Själv tycker jag ju att när andra gör videobloggar blir bloggen myyyycket roligare men ni får säga. Hur vill ni ha det? ;)

LOL

Tittar på lol åh älskar den! :3 Men ska snart sova tror jag är svintrött. Det är rätt så nice för har äntligen fått upp nya bilder i mina ramar över sängen så nu är det svartvita kompisbilder, men ska sofort skriva ut dem i färg såfort vi har köpt nya bläckpatroner haha! 
Här är en slarvig bild sålänge.

Om man öppnar en dörr måste man stänga den, någon gång. Den kan inte alltid stå öppen.

(rubriken) - Mitt favoritcitat eller hur man säger, kom på den för några veckor sen och den symboliserar min fobi. 

Har varit på Millesgården tror jag den heter, det är ett konstmusem typ från evert taubes och hans fru astris konster. Det låter supertråkigt och kan säga att det var det.. Men följde bara med för att komma ut lite och för att det låg i Lidingö älskar Lidingö hihi! Var bara 50 plussare där och så kom jag och ba jaha... Men det var trevligt i alla fall. Sen har jag möblerat om lite i mitt rum som jag skrev förut och gjort klart arbetet om Nicki Minaj presentationen som vi ska ha på onsdag ska bli lite spännande men måste ju som sagt "stänga dörren" eftersom jag "fick fobin", på scen så måste den ju avslutas på scen. Right? Kl 20.00 ska jag och mamma se Pirates of the caribbean. Juste igår var jag med Elin och Noris det var trevligt vi gick till icca och köpte massa fett och tittade på Dance moms och lite mer. Kram! 
 

Äntligen

Expedit som jag har letat efter mer än ett halvår på blocket. Har tittat varje dag men de som kostar typ 200 har blivit sålde direkt så nu sa jag yolo och köpte en för 350. Älskar den har möblerat om lite i mitt rum nu också! Första bilden är sned men orkar inte fixa den.

Min förjävliga hicka


Jag rådjur och katt

Shit vad fin visningbild då.. Haha! 

 


FRIDAY

Kräktes på morgonen idag, haha inte kul det var hemskt. Men gick till skolan ändå vill inte missa något och är inte sjuk heller var bara nervös för matteprovet och dagen typ. Aja sen i skolan var det väl inget som hände typ vanlig dag. Sen åkte jag och mamma till stinsen yey och köpte en tröja och en väska. Men ska lämna tillbaka väskan kanske för är inte så säker på att den är så roliga färger men får se! Bild sen. Mår svinilla nu och har ont i huvudet. åh! :( hejdåå

Vad ska jag köra på?

Rakt eller lite crazy? Haha nejdå! Aldrig lockigt i skolan. ;)

Plugg och mera plugg

Pluggar lite franska medan jag tittar på Simpsons det går skitbra! Kan alla glosor nu. Men måste göra matte också för har matteprov imorgon första lektionen men pappa kommer inte hem förrens 10 ikväll så det skiter sig.. Plus att det är typ 3 saker jag inte förstår i matten. Men hoppas min brorsa kmr hem så han kan hjälpa mig. haha..! Annars hade vi skrivardag rätt så okej men hatar google docs/drive för det är så komplicerat när man inte kan det. åhh vart så arg sista timmen idag! Nu måste jag fortsätta plugga. Tråkigt inlägg men ni överlever nog. lol

redo!

Har duschat och nu ska jag vika in kläder och titta på en film. Sen ska jag sova! Älskar mitt liv just nu lite, måste somsagt leva i nuet och inte i framtiden. Så lever så som det är just nu. Har köpt dammsugare och vitamindricka till imorgon. gottiii. Men nu ska jag se på film. 

Onsdagen klar

Bild från ljusterö i somras
Var i skolan först ganska kul dag sen nu när jag kom hem så jobbade jag matte men sen kom jag till såna uppgifter som jag inte förstod och pappa är inte hemma så jag sket i matten. Skulle backat sockerkaka men det blev inte så för åt upp typ halva smeten så nu är jag svinmätt. LOL. Imorgon har vi skrivardan, man ska skriva berättelse hela dagen och man får ha vilken fika som helst så ska nog vara nyttig och inte fet denna gång! Nu måste jag göra franska och sen måste jag göra mer matte.. Ciao. 
 

läskig fulsnygg katt


Urs, kolla ögonen på andra bilden. Lol! 

Min favoritbild just nu

Älskar den här bilden på Ossier, tog den i helgen typ. Som ni ser kommer han emot mig gåendes och är glad att den blev så skarp eftersom han rörde på sig. 

Lite bilder från Noras födelsedag i lördags




Först gick vi till Sandra och fixade iordning tårtan och lite sånt. Sen gick vi hem till mig och dukade lite fint på gräsmattan. Sen gick vi (jag, Elin, Elsa, Ellie och Sandra) till IP och skrämde nora bakifrån och kidnappade henne och la henne i en skottkärra och körde henne till mig sen fikade vi och åt tårta och cupcakes! :3 Trevlig dag. Sen gick jag Elin, Sandra och Ellie till indiska restaurangen och åt middag smarrrigt. Sen cyklade vi hem till mig i mörket och fan vad jag skämde ut mig.... Vart så jäkla arg på min bandeau för den åkte ned så jag bara tog av mig den och sen behövde jag gå på toa och vi var utanför träffpunkt gården där alla sexor hänger så då skulle vi gå in dit och gå på toa och jag bara "Då måste jag kissa utan bh"!!!!!!!! skrek jag och sen så såg jag typ 30 sekunder efter att det satt en 97:a där på en bänk och jag bara dooog av skratt och alla andra med. Aja lite galet men det var kul. Påväg hem till mig gick vi till Amanda helt random och plockade upp henne sen gick vi till mig och spelade ett spel sen sov Elin hos mig och sen på söndagen gjorde jag inget. Haha så vart min helg! Fredagen, kommer jag inte ihåg vad jag gjorde! :o Tiden går så fort. 

Ute i mörkret


Svar på fråga;

 

Köpte Garnier schampoo (inget speciellt) men tyckte den luktade ganska milt och fräsigt och vill alltid prova en ny doft! Sen blev det värmeskydd upp till 230 grader, TRESemmé, den kostade 30 kr på typ coop! :) 

Stressad men gillar livet ändå! :D

bild från några dagar sen
Är så stressad över allt. Har typ 100 läxor och två prov denna vecka och 2 prov nästa vecka. Har ont i huvudet nu och har pluggat SO i flera timmar men har gjort andra saker medans typ kollat på bloggar så att det har inte gått så bra med det. Men känner mig ganska säker nu iaf. YOLO. Nej så får man inte tänka ang skolan men men. Har haft en trevlig dag roliga lektioner men många sjuka? :( Ska se på Svenska Hollywoodfruar ikväll TAGGA! <3 Nejmen jag älskar det programmet och så. Faktiskt så gillar jag tisdagar. :) Måste plugga sen men först ska jag rätta franskan och HKK'n. Kramisar! 
 

Perfect hair!

Har tvättat, fönat och plattat mitt hår. Köpte nytt shampoo och balsam och en värmeskyddande sprej till håret idag. Nu är mitt hår lent och mjuk som aldrig förut och spikrakt och jag älskar det! Dock ser det finare ut irl i spegeln än på bilden där uppe haha! Men men. Nu ska jag lägga fram outfiten för imorgon sen borsta tänderna sen sooova! Hoppas ni har haft en bra helg, berättar om min sen. 

Med Elin

Hej hej! Nu är jag med Elin, hon sov hos mig. Igår så överraskade vi Nora, det var svinkul. Sen så gick jag och elin till mig och sen till middag så åt vi på en indiskrestaurang med Sandra och Ellie. Det var gott. Efter det hämtade vi upp amanda och åkte sedan till mig för att spela ett spel. De gick hem kl 11 och då låg jag och elin och kollade på Dance Moms tills vi somnade. Nu gör vi ingenting puss!

surt humör

Känner mig som en citron seriöst, mina kinder svider och känns som om de fräter bort och har varit sur typ hela dagen. När jag är sur så säger jag inte så mycket utan bara är lite efterbliven. Vet inte vad jag är sur för är så arg på ALLT! speciellt på skolan, att de inte förstår hur VI känner oss. Är så arg på min s* lärare för de lektionerna är SÅÅÅ tråkiga och h*n är så dålig lärare. Ska seriöst börja på boxning det är så himmla kul att ta ut sin ilska. Nejmen det har varit en ganska jobbig dag för att det är så mycket av allt och är så trött på att folk inte förstår men hur ska man kunna förklara? hm. nejmen nu ska jag se på film i alla fall något. hejdå
 

Lite om vandringen


Höst?

Jag älskar hösten mest för att gosa ner sig i en filt och se på film med vännerna. Eller gå utanför dörren med ett par uggs, stickad halsduk och en höstjacka och känna det kalla i luften och se löven i olika färger. Åh! Egentligen älskar jag alla årstiderna på olika sätt men den mysigaste tiden är nog hösten då det börjar bli mörkt också. Sen efter vintern. Vår är en känsla som man aldrig glömmer, då man tycker att 8 + är svinvarmt och ser de första vårblommorna kika fram. Borde mer ta vara på årstiderna och fota mer. Det finns ingen årstid som är vackrast enligt mig för jag älskar verkligen alla. 
 

sick?

Vet inte om jag börjar bli sjuk.. Har svinont i huvudet och känner mig allmänt yr. Ska vandra på torsdag och sova i tält vill inte må såhär! Har mått illa de senaste dagarna också 24/7 typ. Men måste verkligen vandra på torsdag så får se om jag är hemma imorgon. :( Idag var jag typ halvdöd vid lunchen. Först var mattanterna lite tjuriga för att jag inte fattade var den vegetariska maten var och sen var det vårrullar och de smakade JORD!!!!! Så bajsäckliga tog en tugga för att försöka få ned skiten i munnen men fick spotta ut i en servett sådär diskret. Var såhäääääär nära på att få kvällningar och spy. Den där sörjan smakade ärligt talat jord. Aldrig mer vårrullar, även fast jag vet att vanliga kanske inte smakar som de här men hatar alla vårrullar. Aja. hejdå nu ska jag gå och fmla förlåt men har bildbrist. 

MÄTT och film

Är så mätt efter pizzan haha.. Man tänker när man är såhär mätt "aldrig mer pizza, aldrig mer mat". Lol. Men tittar på Breaking Dawn part 1 på swe åhh de är så fina! Alla är så fina. Tycker dock att Edward är ganska ful nu när han är så gammal hahah eller han var sjukt mycket snyggare i ettan. Bjuder med denna ful bild. 

Lite trött å tråkig


Mellanmål

Tjohej! Har kommit hem från skolan gjorde inget speciellt men på sista lektionen var jag så jäkla förbannad för jag förstod INGET SKIT av kemin och alla andra bara babblade på och de verkade fatta allt så satt jag där med min labbkompis som sa att jag sög. Kul. HATAR KEMI!!!!!!!!111!!! Aja, ätit bulle gott längtar till fredag för då ska jag äta pizza hehe. 

En vegetarian som äter cheeseburgare


Hur vill NI ha det?

 Har tänk en del när jag har läst andras fina bloggar och undrar hur vill ni ha det egentligen? Ska jag göra lite tråkiga slarviga fula inlägg då och då typ "är i skolan ska ha matte hejdå" eller ska det vara färre inlägg men fina, redigerade bilder i perfekt storlek osv. Jag vill nog mer blogga "fint" asså punkter, utropstecken inte för mycket smileysar och stava allt rätt utan förkortningar och dessutom ha fina bilder och inte webcam bilder. Åh! Nu ska det bli ändring, hur vill ni ha det? Här får ni i alla fall en fin bild från i somras. 

Har såhääär tråkigt

Har inget att göra idag det är så tyst här hemma när mamma o pappa inte är hemma. Och tråkigt längtar just nu bara till onsdag! Åh! Här är en bild från i somras har fortfarande inte lagt ut alla sommarbilder måste göra en bildbomb snart!


Irriterad

Måste köpa en ögonfransböjare för är så trött på at mina ögonfransar fuckar upp sig..


pudeltjejen

Vaknade nyss haha! och så får jag vaknade gick jag upp och hämtade datorn för att titta på Pretty Little Liars för vågade inte se klart igårkväll. Men så såg jag mig i spegeln och jag ser seriöst ut som en pudel i håret.. 
ni får en bild på mitt pudelhår ..

Friday!

Äntligen fredag! Haha. Ganska skön dag fast när vi har treton så dog ja lite.. Först skulle man simma men jag fjorde inte det men jag cyklade runt en lång väg i typ 5 min jättesnabbt sen så joggade man den biten och det var de jobbiga!! Asså ni förstår inte hade värsta huvudverken, trött, anfådd och kunde inte andas och kräktes nästan hela vägen. Folk förstod inte riktigt, men när jag joggade så upplevde jag detta som hemskt. Hehe aja! Nu ser jag på winx! Juste har cylat över en mil idag på hela dan.. Haha! Najs puss hejdå


Haha

Sitter här vid frisören här och väntar på att mamma ska klippa sig och mamma pratar med hennes frisör o hennes kompis om kärlek känslor och män man bara jahopp.. Lol. Pluggar lite franska medans för har förhör imorgon. Hihi kram


Pretty little liars

Tittar på det nu och sen ska jag gå ner och duscha sen äta en liten bit kladdkaka. Börjar 9 imorgon chill för vi har inge elevens val. Nervös som f** för nästa vecka på tor ska vi vandra 1 mil sen sova i tält jag amanda nora o massa killar. Nervös för nu kommer jag inte kunna ha mina morgonrutiner som är ganska annorlunda..


In tha school

Ska snart ha SO och sen franska sen slutar vi tjugo i ett WOHO! Har inte mycket att skriva riktigt so:n kommer bli kul och skön för vi har vikare idag och hela veckan ut! Bye. 

:)


black and white

Ser halvläskig ut men aja. Tänkte först göra ett inlägg och sen senare ikväll ska jag videoblogga! Har många gånger gjort den vdblogg men den har inte laddats upp av ngn anledning? SUCK! Har pluggat massa franska och engelska. Ska fortsätta 1 halvtimme till intensivt och sen så ska jag titta på film och äta en glass kanske och sen sooova. Men vdblogg ikväll! Senare. Kramisar på er! 

Ingen rubrik

Föest var jag i skolan bla bla så ni vet! Sen efter skolan så åkte jag hem och pluggade massor eller ja men jag pluggade ganska mycket i alla fall. Sen tog jag en joggingtur med Elsa och vi tittade på när 98orna spelade fotboll och hälsade lite så! Sen gick jag hem och lagade ädelostsås med pasta världens godaste maträtt!! Nu tittar jag på Se upp för dårarna och ska bara ta bort sminket sen ska jag sova. Oj nu kom Oliver in ! Aja godnatt. Förlåt för samma bilder men har bildbrist.

hhih

Nu sitter jag i skolan och ska ha snart no lite segt men sen slutar vi klockan fyra. Alla sitter med sina macar och så fick min idag och den e skitnajs faktiskt för den är väldigt tunn och så. Nu måste jag gå hejdå ses sen bloggen hahaha nej skoja. Här är em bild på mig nora och pontus lol!!!

<3

När jag kom hem tog jag direkt ett bad och tvättade håret. Skönt! Sen när jag kom in i mitt rum så hade mamma o lite pappa gjort iordning det med ljus och andra dekorationer. Åhh önskar att alla kunde se det nu! För det har aldrig varit såhär mysigt förut och det är så mycket finare irl än på bilderna. :3 Nu ska jag se på film och äta en gbsandwitch eller vad det heter. 

Påväg hem

Från Ikea har varit hela dagen på något museum och sen åt vi middag på ikea. Hittade äntligen svarta genomskinliga gardiener, sarita som jag har varit ute efter 5 veckor eller mer! Men varje gång vi har varit på ikea så har de inte funnits. Men nu e jag glad! :D här är bild från idag!


svar på kommentarer

Ett café som ligger i Taxinge typ 50 min bort härifrån med bil. Jävligt gott men för mycket grädde!! Ett helt rum
fyllt med bara bakverk! Fast det negativa är att typ alla tanter blir typ extas asså får panik och blir till sig jättemycket och är skitglada för att det finns så mycket klarar inte av sånt.. Asså som om det skulle vara pannkakor med glass och grädde i skolan eller något. Lite skönt ändå att jag var borta när hela skolan fick mac för tror att de flesta blev extas och så.
LÄNK 
 

Jag vill!!!

Kommer ihåg när vi åkte båt 2 veckor i grekland det var så @&€@&!!! Fint och fantastiskt underbart skönt härligt osv!! Vill åka igen och hela min familj äg också sugna att segla ner vår båt till grekland/kroatien och ha den där och åka båt där lixom. Omg!!!!!!! Och problemet som hände förut är löst asså det var bara en knäpp svårt att förklara men det blir inget av det och vi ska fortsätta som vanligt.


Todays outfit

Spetslinne: forever 21
Jeans: levis
Hoodie från juicy couture och örhängen från forever 21!


Kan inte bestämma!

Tror jag ska sluta på konståkning för lixom kan inte ens bli något av det? Jag menar de som är i samma ålder som mig är bajsmycket bättre och jag gemför mig hela tiden med dem och det är skitjobbigt att vara sämst i en grupp också. Mitt mål i livet är ju ändå inte att börja tävla sen i framtiden och försörja mig genom konståkningen. Dessutom är det jättejobbiga tider lördag kl 08.00 i täby , måste gå upp kring halv sju för man måste va där 30 min innan för att värma upp osv. Och sedan sön mitt på dagen klockan 15.30 och där rök kompisarna den dagen. Vill utvecklas och så men kan ju ändå inte bli något av det sen, och varför satsa när man inte har någon nytta av det när man blir vuxen? :s Var bara det jag ville säga. Kram. 
När jag ser på bilder så ångrar jag mig.. vad ska jag göra? :( 

Want

Vill ha denna dagbädd meldal! (svarta stommen på sängen) Den säljs typ inte på ikea längre men finns ju på blocket! Tänk lixom att ha kuddar kring hela vägen ner till fötterna! Älskad att bädda sängar lol och att göra fint sängen med kuddar osv. Det är ju det som syns mest i hela rummet typ, sängen!


På ett cafe


RSS 2.0