Ingen blogglust

Har inte orkar blogga de senaste dagarna. Vaknade upp hos elin igår tror jag och sen vid ett så hämtade mamma mig o elsa där sen var jag ensam hemma i typ 5 timmar. Det var så sjuukt nice!! Kunde sola ifred (haha), sjunga och träna osv! Får ut min ilska när jag tränar så det är jätteskönt faktiskt. Kör på "rihanna work out". Dvs 5 min uppvärmning, 5 min överkropp (armar och ryggövningar), 5 min mage, 5 min ben och sen stretchar jag lite eller kör kondition i 5 min till. Bye! 

:D


Hej hej hemma!

är inte riktigt såhär brun haha vit sand, kritvita shorts och illrosa tröja gör att jag ser ut som typ 5 veckor i Thailand..!
Gör utroppstecken hela tiden, det är jätteirriterande. Men i alla fall är hemma nu o guud vad skönt. Känns som om jag åkte igår och kom hem idag för tre veckor har gått skitsnabbt verkligen. Är stressad för imorgon för ska hinna göra massa saker och köpa present till mamma men sen på kvällen sover jag hos elin med elsa ? Så mys har saknat dem! Men ska nog sova nu är ganska trött. Gick upp fem imorse pga färjan osv. 

hemma ikväll!

Är på malmö flygplats och ska ta flyget hem till sthlm men de går inte förrens halv nio. Men det positiva är att det tar bara 1 h och 10 min från malmö till sthlm! Så är inte så nervös för flyget bara ganska mycket. Hörs senare om
jag inte (typical) dör i en flygkrasch. Bilden är från igår.


21 – En bild som gör dig glad

Det var så kul att va med er <3 
 

17 – Din inspiration

http://justgirlythings.tumblr.com/ såklart! 

16 – En annan bild på dig själv

Älskar mina ögonbryn på den här bilden! 

15 – Något du längtar efter

Tills studenten. Alltså det är inte något jag räknar ner dagarna eller så men det verkar så kul att bara gå ut skolan för alltid och ha det kul på flak osv! :)

Hello

Gratis internet här i 24 h. Har försökt ansluta till mobilen men det går inte blää. Har blivit brunare tror jag, eller i alla fall fått shortsstreck som syns mycket. Men ser olika brun ut i olika ljus så ibland ser jag vit ut och ibland inte osv. Har dock fått solexem under halsen och massa prickar så ser ut som en prickig korv där men det har blivit bättre sen igår. Åker hem om ungefär 4 dagar, yey! Har blivit beroende av zoey 101 igen haha.. Eller har alla 4 säsonger på datorn så sitter och tittar på det hela tiden. Lite barnsligt men älskar musiken där ska lära mig den på piano när jag kommer hem. Älskar Jamie-lynn spears karaktären som zoey. Jamie-lynn har dock förändras jättemycket efter att hon fick sitt barn. Tror hon fick sitt första barn när hon var 16 eller 17 år. Kommer ihåg när jag fick reda på det när jag var liten (var en zoey101 fangirl) haha blev så chockad. Skriver för mycket. Haha! 

14 – Planer / drömmar / mål som du har

Solnedgång, Hawaii
En dröm är att åka till Fiji. Eller åtminstonde Maldiverna, Barbados, Honolulu (Hawaii) eller något exotiskt ställe. Sen dessutom är det en dröm att mina kompisar i dagens läge ska komma på mitt bröllop i framtiden! 

13 – Vad gör dig annorlunda än alla andra 22

De som känner mig bra tycker att jag är jäävligt skum. Vilket jag absolut kan hålla med om. Kan vara lite halvkonstig ena dagen och sur andra dagen, gråtig en dag och glad en annan, vara lite taskig någon dag lite osv.. Hmm! ? 
 
 

12 – Din mobiltelefon

Iphone 4S vit! (gamla bilder). Världens bästa mobil, ska aldrig ha någon annan telefon än Iphone!!
 

Hemma om 7 dagar :)

Bilder från några dagar sen, haha den sista bilden är från ett fiskmuseum i Stralsund. Haha! 
Hej alla fina. Sitter på torget och det finns gratis wifi här och är hur glad som helst för det. Så har upptaderat min instagram och kollat insta, fb osv. Jätteskönt för det här är första gångn på 2 veckor som ja har wifi i mobilen. Har fått shortsline eller vad det heter men har hela tiden använt mina kortaste shorts så att den inte ska synas så mycket. Men har fått jättemycket färg i ansiktet och det älskar jag, haha. xD Juste glömde säga att det var 32 grader idag fast det skrev jag igår och imorgon ska det bli 28 grader! Så har stekt hela ryggen men gosch vad nice det var men himla svettigt men jättenice!! 

11 – En bild på dig för ett år sen och nu, hur har du förändrats sen dess

Haha ja ungefär ett år sen! Men ja det första man ser är ju typ ögonbrynsskillnaden. Har alltid haft komplex över mina ögonbryn för har tyckt att de har varit för tjocka/fula osv så då noppade jag dem inte och fixade dem. Sen håret, hade ganska mycket volym vid hårbotten (plattade inte så noggrant) men nuförtiden försöker jag alltid att platta min hårbotten mest för hatar volym där så att det ser ut som fjortishår. Sen dessutom mina stela leenden, som på den här bilden. Ler alltid med tänderna nu för tiden för ser bara konstig ut såhär. 

10 – Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad

Den här låten lyssnar jag när jag är lite depp, fast kan ändå var glad. Tycker den är fin och äääälskar verkligen pianospelet. <3 <3 Men eftersom Shoo bre är min favoritfilm typ så gillar jag den här låten väldigt mycket ibland. 

Varför måste djur skrämma mig så mycket!

Här är sälen som skrämde mig. Ni har sett bilden innan men ja här är den. Den dök bara upp typ 1 meter ifrån mig och lät jättehögt och stirrade på mig så jag blev otroligt rädd och ramlade nästan i vattnet. Oj vilken lång mening hehe..
Vad är det med alla djur här? Jag har seriöst blivit skrämd av minst 6 djur på de här 2 veckorna som vi har åkt båt. Orkar inte nämna upp alla men kan säga att dessa djuren har skrämt mig så att jag har hoppat till och skrikigt: Säl, pingvin, fågel, fågel igen, spindel.. Kommer inte på fler just nu men dessa djur har skrämt mig när de plötsligt har dykt upp nära mig och låtit högt. Lite konstigt. En helt annan sak nu! Imorgon ska det bli 32 grader där jag ska befinna mig, asså helt sjukt?! 32 grader i skuggan, tur att jag har köpt 2 st deos idag i en liten butik här. De kostade bara 13 kr styck och luktar jättegott (märket Dove som också finns i Sverige men dyrare). 
 

Lite fler

Jättegoda efterätter har de här i Tyskland åhh!! Kommer inte ihåg vad den här staden heter haha! Har köpt 3 saker hittills som ni får se när jag kommer hem, inga stora grejer men bara småsaker lixom. 

Helloo

Köpte 2 timmars internet förut så har ca 1 h 40 min kvar att surfa. Asså åh det finns inga ord för hur mycket jag längtar hem! Jag hatar att vara bortrest ibland för känns som om jag missar allt hemma. Vill så gärna vara med mina kompisar hemma! Gråter nästan seriöst för gillar inte att vara så långt bort från hemma.. :( Åker hem om 8 dagar så tiden går snabbt. 

09 – Din favorittid på året

Sommaren helt klart! Eftersom då är det ju sommarlov, ingen skola, inga läxor. Finns 1000 saker som är positivt med sommaren. Sen tycker jag sommaren är mycket finare med alla blommor, soliga dagar osv! :)

ånej..

Hade ju ställt in ett tidsinställt blogginlägg för varje dag men de har inte kommit upp?! blää.. Har inte tid att göra nya heller. Synd. Ville bara att ni skulle veta det och har ingen aning om vrf de nt har kommit upp.

Hejhej!

Har internet nu, eller köpte wi-fi en timme! Så här är lite bilder från några dagar sedan, sassnitz. Hur fin nationalpark som helst?! Asså kolla vattnet, det ser underbart ut! Härligt var det i alla fall. Har det bra här men längtar hem. Nu är jag i Stralsund och imorgon blir det shopping. Kommer hem ganska snart eller 8 dar typ och det ska bli jätteskönt faktiskt. :) 

Flowers

Väldigt somrig bild. Älskar blommor, eller i alla fall ta bilder på dem. Naturen är det bästa att ta bild på, blir aldrig fula bilder (om de inte är oskarpa) och så fina färger. 

08 – Mål på kort sikt för denna månad och varför

Komma i form kanske? Nejmen nu när det är sommar vill jag verkligen ta tag i träningen och har ju gott om tid, ingen skolstress eller så som stoppar mig från att träna! Så målet är väl att börja få bättre kondition och lite mer fit kropp? 
 

Tidsinställt

Ni har förstått att jag gillar solnedgångar och siluettbilder va? Haha har jättemånga sådana här på bloggen och tycker det blir så fint. Men börjar nästan tröttna på såna bilder, fast nä. Eller kanske. Men älskar färgerna och allting. Bilderna är från igår.

07 – Hur det går för dig i skolan

Det går bra?.. Vet inte riktigt än vilka exakta betyg jag kommer få men tror C i allt förutom matte. Sen kanske ett eller två B. Skitsvårt att få bra betyg tycker jag, min SO lärare är jättesnål med betygen.. 

Utklippan (Sveriges sista ö)

Hejsan! Befinner mig i Skåne tror jag? Eller i alla fall på Utklippan som är den sista svenska ön i Sverige. Så imorgon åker vi till Bornholm, (en dansk ö) sedan vidare ner till Tyskland. Det här betyder att jag inte kommer kunna uppdatera alls, fast har ju tidsinställda som är tråkiga. Men sitter ute i sittbrunnen och fryser som satan!! Skakar så mycket, har bara t-shirt. Jättefin rosa solnedgång bakom mig! Aja iddag har jag och mina föräldrar gått på "sälsafari" nejmen det var typ 20 sälar jättenära oss och det var jättegulligt. Sen har jag fotat massa andra djur och saker. Rätt kul att se sälar helt fritt. Små sälungsr som var jättesötta! Aja ni ser på bilderna uppe, älskar verkligen teleobjektivet!! (De små kycklingarna?! eller vad det är är fotst med tele). Och visst är de sååå söta? Asså deras pälsar är så fluffiga och underbara. Alla bilderna är som sagt från idag. Ha det bra så ses vi den 27:de juni. :)

06 – En bild på de du senast köpte


Kalmar <3

Ser galen ut här men bilden är så fin med allt förutom min min? blä. 
Kalmar, åh härligt ställe!! Åt middag på en donken nära hamnen och beställde en veggiewrap men det var typ ingenting innuti den bara lök ingen sallad osv.. Så vi klagade lite och då bad tjejen om ursäkt jättemycket sen frågade hon om jag ville ha en ny så då fick jag det! Sen dessutom fick vi 3 kuponger med big mac o co för endast 40 kr! Så det är bra. Servisen var jättebra här, mycket bättre än i Stockholm då de som jobbar på donken är halvsura typ. Sen gick vi till Kalmars slott och guuud vad fint det var där, massa fina blommor och träd med massa utslagna syrener och andra fina växter. (Bilden är från vattnet nära slottet). Dessutom när jag plattade håret i omklädningsrummet så var en kvinna jättetrevlig och vi började prata om lite olika! Fast vi sa typ bara "hej" och lite sånt om var vi kom från. :) Jag är nöjd! 

05 – En bild på en plats du varit

Kunde inte bestämma en så tog flera
Inte bra kvalité på bilderna för fotade av dem från ett fotoalbum. Men här var jag och min familj i Grekland 2009. Var ungefär nio år på bilderna så vissa är inte så.. vackra. 
 

Mitt hjärta hoppar snart ut

Tänk hur min framtid kommer se ut? Kom bara på det nyss. Skumt av mig, fast nej det är det inte. Förlåt nu pratar jag i gåtor och vet att folk blir så nyfikna då och irriterade om man inte säger. Nu gjorde jag det igen, asså. Ligger i sängen i båten det har nyss åskat skitmycket. Hörde att det har åskat mycket där hemma också? Oww. Men ska fortsätta med det jag gör nu, redigera lite bilder och YT klipp. Ha det bra. 

Regn snart..

Nu har vi varit på Ölands norra udde och är påväg till en annan hamn som har en jättefin strand! Men dock så är regnet påväg och det kommer åska ikväll så bad blir det nog inget, trist. :/ Kan se regnmolnen över havet.. Bilderna är från idag (några timmar sedan) och ni kan förstå hur varm jag var, långbyxor när det var typ 22 grader och sol. Men det var kallt först så trodde det skulle bli kallt men nej. 

04 – En vana som du önskar att du inte har

Att jag äter hela tiden. Tror inte att någon förstår hur mycket jag äter. Äter då jag inte är hungrig är bara så sugen på socker eller mat. Det här gör att det blir en ond cirkel för att jag vill inte bli "tjock". Aja kanske låter konstigt men nu vet ni. 
 
 

Fisköga objektiv

Kanske inte syns så mycket? Tog en liten promenad fast var en skitläskig man som satt i en bil och hade hög radio på. Sen varje gång vi kom förbi så gick han in i sin bil. Har nyss duschat och känner mig fräschare nu. 

Framme

Tråkigaste stället i världen seriöst. Är på Ölands norra udde (längst upp på Öland) och det finns ingenting. Bara  fult här.. Blä vill bara härifrån! Vill till ställen som det finns affärer på och små samhällen. Har också jätteont i huvudet och har inte gått något normalt riktigt på typ 3 dagar. 

03 – Dina 3 favoritplag

Dåliga bilder men i alla fall min GH tröja, vs byxor och juicy! 

Konstiga drömmar

Godmorgon! Drömde en hemsk dröm inatt om att jag var på någon klassfest och sen blev festen en skräckhistoria där några personer höll inne mig där och vägrade släppa ut någon. Sen skulle jag typ slå en person i huvudet med en pinne, men huvudet var en discokula. Drömmen var obehaglig i alla fall, men tur att jag kan styra mina drömmar och även bestämma när jag ska vakna upp så när den blev för läskig vaknade jag. :)

Hellå

Wow visst ser jag mycket brunare ut på sen sista bilden?! 
Godväll! Sitter just nu i sittbrunnen och väntar på att alla bilder laddas upp. En bild tar typ 10 min att ladda upp och har bara 24 % kvar på datorn. Men internet går funkar lite snabbare här uppe. Det är fortfarande varmt men ändå lite kallt för det blåser lite mer nu än vad det gjorde förut. Båten ligger vid någon naturhamn (EJ SKÄRGÅRDEN). Och imorgon kommer vi fram till Öland äntligen! Här får ni lite bilder från kvällen, själv tycker jag de ser väldigt somriga ut. :)

Sola, sola, sola

Mitt leende ser hemskt ut men ärs! Två bilder från igårkväll. Vet inte riktigt vad jag ska skriva för gör samma saker hela tiden. Men har solat mycket idag, känns som om det inte hjälper alls och att jag aldrig blir solbränd men det gör det nog. Juste "tävlar" typ med mig själv eller något för vill vara så "brun" när jag kommer tillbaka. Längtar tills vi är framme på Öland för då ska vi göra saker. Det tar ju tre dagar totalt att åka dit och då åker vi bara hela dagarna så det ända jag kan göra är sola, spela transformice (XDXDXD) och äta. Och blogga! hehe. Men ikväll ska vi bada. ;) 

02 – 10 fakta om dig

Älskar söder te
Gillar inte när folk ställer in saker som man har planerat 
90 % av alla kläder på HM tycker jag är fula 
Älskar att sola
Gilar mer att vara med kompisar än med familjen (t.ex. åka och bada) hehe! 
Ibland tycker jag att jag ser bra ut, men vissa andra dagar bara "fy fan"
Tittar på film 24/7 
Kollar instagram varje minut känns det som
Är ganska blyg, men när jag känner någon bra är jag absolut inte blyg haha
Kan bli så arg för småsaker 
 

Sommar

Har ju internet sålänge jag är i Sverige så ni kommer få färsk update i några dagar till! Det är ganska skönt på båten för det är så lugnt och varmt just nu! 

en bild

Wow älskar den nya kameran! Men här är en väldigt suddig bild för den blev det när jag laddade upp på blogg.se... ärs får fixa det sen. Har solat jättemycket idag på båten och det har verkligen varit en jättehärlig dag. Känner redan att jag har blivit bränd i ansiktet fast med solkräm solskyddsfaktor 50. Hehe aja! Vi är påväg till Öland men kommer fram dit om ca 2 dagar ? Sen vidare till Tyskland, Danmark osv. Hörs senare. 

01 – En nytagen bild på dig

Lite stel min den får duga! 

Nu är åttan sluuut

Känns ju overkligt? Eller åtminstonde känns det inte lixom "jihoo sommarlov" för det känns inte som det! Men skönt är det i alla fall. Smällde igen mitt skåp för sista gången på flera månader, yeah! Men vi ska snart åka till båten kommunalt med buss i 2 timmar.. Jobbigt kommer det bli men ärs! Vi besämde oss för att ta en senare buss som går vid halv sju? Så nu har jag lite tid att packa lite saker. Efter skolan så blev jag hämtad (sa hejdå till mina vänner ordentligt) och så åkte vi till Stinsen. Köpte en hoodie som är väldigt varm och gosig + en randig tröja + en systemkamera! För mamma ska få min gamla systemkamera så ska jag få den nya hehe!! Den är jättebra för skärmen är en sådan som man kan vrida fram och tbx så man ser sig själv. 

Eftersom jag är bortrest

01 – En nytagen bild på dig 
02 – 10 fakta om dig
03 – Dina 3 favoritplag
04 – En vana som du önskar att du inte har
05 – En bild på en plats du varit
06 – En bild på de du senast köpte
07 – Hur det går för dig i skolan
08 – Mål på kort sikt för denna månad och varför
09 – Din favorittid på året
10 – Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad
11 – En bild på dig för ett år sen och nu, hur har du förändrats sen dess
12 – Din mobiltelefon 
13 – Vad gör dig annorlunda än alla andra
14 – Planer / drömmar / mål som du har
15 – Något du längtar efter
16 – En annan bild på dig själv
17 – Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
18 – Planer / drömmar / mål som du har
19 – Vad gör dig annorlunda än alla andra
20 – Någon du ser dig vara gift med / vara med i framtiden
21 – En bild som gör dig glad

Jättebra blogginlägg (tidsinställda) så att bloggen inte är tom i tre veckor! 

äntligen

Min älskade dokumentär! <3 <3 

irriterad igen

Nu får ni några saker som jag stör mig på för är lite sur mycketnu. Fast nej ska nog inte skriva ut det här för känns inte bra. Åh ni kan inte fatta hur jävla sur jag är!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! x 100. Det bara kliar i ansiktet för är så arg! Tänker på massa saker som jag blir arg över så blir jag ännu argare av att tänka på det. Hoppas mitt humör blir bättre snart för vill inte vara såhär sur och arg. 
 

söndag

Var väldig rolig dag idag med elsa!!! Vi cyklade till coop först och köpte gott sen cyklade vi till rösjön och badade och det var varmt faktiskt efter ett tag och inte så kallt hihi. Solade mycket också. Har fått massa myggbett som kliar för vi gick in i skogen haha lol! Ska fixa lite för imorgon nu. 2 skoldagar kvar, seriöst 2 skoldagar kvar sen sommarlov. OMG. 

mys

Jag älskar söder te! Det godaste som finns. seriöst!!

svar till Cissie

Svar: Jadå! Heter celinees där. Vad heter du? :)
 

Nya

Haha jag vet inte varför jag köpte de här skorna riktigt men de är inte Converse (wb converse) men de var så billiga och annorlunda! Kostade 80:- Vet inte om jag kommer använda dem så mycket men ska försöka. Tycker skorna är lite annorlunda som sagt och sticker ut. Vad tycker ni? Säg ärligt! ;)

RSS 2.0