Suddig hoppbild

Gammal bild från förra tisdagen
Ska gå och lägga mig snart. Är himladens trött alltså. Juste, glömde bort att det var earth hour förut så satt forever alone i mitt rum med alla lamporna tända. hehe.

Tillfällig design!

Jag håller på att renovera om här ju. Så den här designen ska jag nog ha tror jag, men ska fixa den så att den ska bli supersnygg imorgon! Jag lovar, den ska inte se ut såhär konstig.. Men gör klart allt imorgon så ska jag börja blogga fint, med massa bilder i samma storlek och redigera mycket osv.

fmlfmlfmlfmlfml

Skit. Tittade på en bloggdesign och la in den och råkade klicka på spara stilmall!!! Så nu har jag tappat bort min gamla bloggdesign som jag köpte för 200 kr.. Alltså seriöst. dööööör. men bloggen är under renovering bara så ni vet. Ska mejla tjejen som jag köpte designen av sen.. :(

Mina parfymer

Från vänster:
1. Someday, Justin Bieber
2. Hollister parfym
3. Britney Spears
4. Naomi Campbell
5. Någon fake parfym från Grekland 2009..
4. Britney Spears

Konståkninguppvisningen

Mamma är verkligen skitbra på att filma ":)". OBS! Detta är inte hela videon, hon filmade inte från början... ??
Kanske kommer upp en bättre version av programmet, ska fråga Elsa sen för hon filmade också hela bidraget. Men i alla fall, jag är tjejen som har vit tröja, är den enda som har vit tröja, och laxrosa shorts. Så det är inte så svårt att se mig, men följ tjejen med vit tröja. Sätt på helskärm, och sen från början när filmen börjar så är jag tjejen näst längst til vänster. Sätt på Origina bildkvalité för att se filmen bra!!

Svar på frågestunden

Haha, gud vad pinsam jag är!!

Mina små babeeess <3

8 skal, so far! Älskar alla mina små babes. Haha. :3 Instagram? följ: celinees

FRIDAY!

Äntligen fredag! Imorgon har jag konståkningsuppvisning KUL! Har nyss ätit bullar. Ikväll ska jag ta der lugnt och äta typ popcorn eller chips och kolla på det sista avsnittet av Dubbelliv.

Så jävla glad!

Är på sånt jääääävla bra humör just. Älskar mitt liv, lml! <3
Imorgon är det fredag, jag ska ta hand om min fobi och har såna underbara vänner och har en gemensam fobi med en annan tjej, möblerat om i mitt rum, har bullar i frysen, kanelen tog slut typ ? , LOL. Men måste gå nu kära underbara människor.

Nu tar jag tag i min fobi.

Måndag 14.30, vårdcentralen. Nu fan ska jag sluta lida! Ska sluta ha ont i magen vare morgon, ska sluta må illa varje dag i skolan, nu ska jag börja le på riktigt och inte lådsas le. Är sjukt stolt över mig själv nu!

Pastellfärger

Alla säger ju att pastellfärger är modert iår. Själv tycker jag inte att det ser så supersnyggt ut. Vissa saker kan vara snygga som smink, nagellack och sånt men jag gillar inte riktigt den ljusa, färglösa, matta färgen. Vad tycker ni om pastellfärger? Hiss eller diss?

Iphone = trend?

Det är ju så många som har Iphones nu känns det som, och fler skaffar det. Det är ju typ en "trend" att ha Iphones nu. Nu vet inte jag om de som inte har Iphones vet var jag vill komma med den här texten men jag börjar fundera på om en vit Iphone är snyggare än en svart? På en svart så ser det ju snygare ut att kolla på skärmen än på en vit men de vita passar med fler skal. Det börjar ju bli trendigt att alla skaffar vita iphones nu, såklart är det ju jättemånga som skaffar svart men jag upplever att fler och fler gillar vita.

Merlin

Tittar på Merlin. Det är treevligt. Men måste gå nu ses!

Bilder från idag


Har ju varit på museum idag. Skitnice! Sen efter gick jag Elin, Nora och Elsa hem till mig och vi hoppade på studsmattan i typ 3 timmar. Har tagit några bilder också som ni ser ovan. Najs. Älskar er alla tjejer! <3

Lite allmänt

Varit på träning nyss. Gick helt ok. På lördag klckan 10.00 är det våruppvisning och då har alla grupper "program" som man visar upp. Mina kära läsare får gärna komma (de som jag känner irl). Det är på IP. Så japp, välkommna! Imorgon ska vår klass på museum, halva klassen går till ett museum, och andra halvan går till ett. Sen äter vi på McDondald's och sen går halvan till de museumet som man inte har varit på. Ska bli treeeevligt.

Två foton!

Ska dra till konståkningen nu. Bloggar mer senare.

5 sanningar

1. Ibland borstar jag mina ögobryn med en tandborste (oandvänd).
2. Jag är nästan beroende av att köpa nya skal till iphonen..
3. Kollar alltid på film (på datorn) när jag badar. ALLTID!
4. Äter för mycket socker. :(
5. Har varit beroende av att bita av skinnet på läppen.

Rosa hoppbilder!

Tog typ 50 bilder men det var bara 2 av dem som blev bra! De två över. Kan bara hoppa i fem minuter innan jag får ont i huvudet. Det är störigt. Ska gå ut och ta några fler hoppbilder sen.

Vår 2012

Var ute nyss och tog några vårbilder. Supermysigt men vill verkligen ha några hoppbilder från studsmattan också. Någon som vill ta några hoppbilder någongång? Ska städa lite nu och sen ska jag hoppa på studsmattan.

Målat naglarna

Målade nyss mina naglar för jag kände att det verkligen behövdes. Rosa blev det. Ska gå ut och fota snart och sen till ikväll ska jag och mamma se på Merlin så ska jag äta våfflor. :3

Söndagsoutfit.


Inspiration weheartit

Älskar att titta på bilder på wehartit. Man får så mycket fotoinspiration och inspiration om allting! Förstår inte hur man kan ta vissa bilder och fånga ögonblicket så att tiden stannar. <3

Söndag!

Glöm inte att ställa klockorna en timme framåt för nu är det sommartid. Idag ska jag kanske jogga med Alexandra. Har nyss tvättat håret så ska torka det nu och sen platta det. Måste städa rummet idag också för det är superäckligt.. Massor med damm och kladd. Haha. Funderar på hur jag ska göra mitt rum ännu finare, med nya grejer och prydnader. Vill möblera om men är ganska så nöjd med det jag har. Som ni kanske märker så vill jag oftast ha förändringar i mitt rum, möblerar om ganska ofta nu för tiden. Mitt hår ser ut såhär just nu:

Min nya jacka + dagens outfit


Jag köpte den idag. Yeah. Har länge velat ha skinnjacka , fast inte äkta då. aja. Den är från HM och kostar 399 kr. Den är illröd innuti vilket inte passar.. Supergräsligt! Men man ser inte de röda så mycket så jag får väl stå ut att det är rött innuti!

facelook

Ska till min mammas kusinbarn nu! Hörs senare.

Helluw!

Har kommit hem från tebban nyss. Köpte en skinnjacka (fast det är inte äkta skinn) , från HM. Var ju i täby med Julia och hon var superkonstig? Haha. Men hon spillde ketchup på sina byxor där. Så hällde hon vatten där, så det såg ut som om hon hade kissat på sig (SMART). Sen så blev det skitblött så gick vi in på toan så tog hon tvål och ännu mer vatten så fläcken blev ännu större. Så kunde hon inte gå ut sådär så då sa jag att hon kunde vända mjukisbyxorna ut och in, för det syntes mindre då, så fick hon gå så i hela täby. Sen blev hon lite sur på mig, det var kul!! På bussen hem så tog hon av sig sina mjukisbyxor så satt hon i bara trosor på bussen och vände byxorna rätt? Alltså hon bytte om på bussen, asså vafan! Bara så att ni vet så vare Julia som vill att jag lägger upp bilderna nedan. Haha!

Imorgon!

Ska till Täby med Julia och kanske Clara. Vi ska ses halv tio vid mörby och sen åka till täby. Var där idag men var på ganska surt humör så jag hittade inget och var supertrött hela dan. Aja, sen vid ett ska jag och min famlij åka till Carin (mammas kusin) och titta på hennes barn. Han heter Helger (eller Holger) vet inte riktigt men a.
Är så himla trött nu. Ska sova nu! Har verkligen gjort massor av jobbigt idag. hejdå !
bildlöst inlägg, har bildbrist..

Hemma nu!

Har lagat mat åt mig för jag åt bara en macka i skolan som var skitäcklig. Snart ska jag jogga/gå med Amanda, Elsa, Nora och Sandra. Sen ska vi åka till täby. :D Jag behöver köpa en ny vårjacka. Ska köpa en jeansjacka eller en skinnjacka. Men om jag köper en jeansjacka är jag rädd för att bli FÖR jeansig. Jag menar jeans, marinblå t-shirt, jeansjacka så jag vill helst ha en skinnjacka, fast fejk såklart! Ska leta runt lite i affärer. Känns som om jag är den enda som inte har någon tunn jacka seriöst..
Juste! Jag, Amalia, Nora och Elsa gymmade idag på idrotten. Det var sjukt kul!
Bildbevis (BJUDER MED BILDEN FÖR ATT DET ÄR FREDAG) 
Ser jättekonstig ut på bilden men den där saken var sjukt jobbig och jag koncentrerade mig mycket.

Kaninskal!

Den sista bilden blev sned men orkar inte fixa det just nu. I alla fall, mitt nya skal kom idag! Haha, känns som om jag skriver om skal jag köper hela tiden.. Men kommer nog inte använda det så mycket för bollen är stor och man kan ju inte ha den i fickan. Dessutom åker den av ibland så man kan inte hålla i bollen. Nu ska jag gå och lägga mig är skittrött och sen har jag muntlig presentation imorgon. omg. aja hejdå!

Säljer Juicy Couture skal!

Såld till Matilda!
Jag säljer mitt Juicy Couture Iphone skal som passar till både 4 och 4S. Det står att den är för iphone 4 men jag har den till min 4S och den passar lika bra. Har köpt skalet men fick ett extra fast jag bara beställde ett så nu tänkte jag sälja det här skalet. Det är helt ouppackat och nytt.
Säljer skalet för 130 kr. (Kan tänka mig att sänka priset lite)
Om du är intresserad kontakta mig på [email protected] eller kontakta mig irl (eller kommentera det här inlägget).




Mycket plugg..

Har skitmycket läxor och sånt just nu men är snart klar. Ska blogga mer under kvällen. Vill jogga med någon men folk verkar vara upptagna. Nu måste jag göra klart idrotten och sen ska jag och pappa sätta upp STUDSMATTAN!
Juste ska berätta lite om dagen:
Vi skapade ju film i mentorsgrupperna. Vår film blev skit awesome! Det var en skräckfilm. Den handlade om att jag, Elin, Disa, Adam var i skolan sent på kvällen för att bli färdiga med vårat skolarbete. Då var det (Alex) som var en fd skolelev som var död och skulle döda oss alla. Först ramlade jag i trappan och dog. Sen blev Disa köttad i källaren, sen blev Adam ihjälslagen ? Sen dog Elin sist typ eller något. Aja det låter fett skumt men om jag får filmen sen ska jag kanske lägga upp den här på bloggen om jag får.

Skojar dem?

17 + nästa tisdag! Hela den dagen är vår klass på museum WIHO!! :D
Skitglad, kanske man skulle ha typ bara t-shirt, tunn kofta och shorts ? Nej. Kanske för tidigt. Men seriöst 17 grader i MARS. omg!

godmorgon!

Vaknade klockan 5.50 och skulle egentligen upp kl 7. Så jag låg i en timme ungefär och bara tänkte. Nu är jag jättepigg! Men har inget att göra ska gå till Nora 7.50, för att vi börjar halv 9. Jätteskönt!
Idag ska vi bara ha filmdag i skolan alltså mentorsgrupperna gör egna kortfilmer på 3 min. Kommer bli kul men jobbigt tror jag. Nu ska jag gå och äta frukost.
Min webcam är skitdålig. Så förlåt för dåliga bilder.

Min fobi.

Folk förstår inte hur jag upplever mina fobier. De flesta vet ju att jag har klaustrofobi, vågar inte åka tunnelbana och hiss, och att jag har scenskräck också. Om jag säger att jag är nervös bara för ett muntligt förhör på franskan eller någonting förstår inte andra HUR jag känner mig. Ska vara så tydlig som möjligt i den här texten. Det är ungefär som att någon skulle ha fobi för att gå över broar, (Ja det finns sån fobi) skulle inte vi som INTE har den fobi förstå 'Hur kan hon/han vara rädd för att gå över borar? Vad är det som är så läskigt? Varför känner hon/han så?' Jag tycker det är respektlöst att bara säga typ
"Varför har du scenskräck? Det är ju skitenkelt att bara prata! Vad är det som är så svårt?"
INGEN mer än en själv kan förstå hur man själv känner. Folk förstår inte hur otroligt jobbigt det är för en viss person att stå inför en grupp på kanske 10 pers och prata. Jag har sånt jävla bra liv, bortset från min scenskräck. Jag kan seriöst göra vad som helst för att inte ha den. I skolan ser jag ut att må bra men sanningen är att.. jag mår så jävla dåligt p.g.a min fkkn scenskräck. Ingen förstår hur jag känner mig. Ingen förstår varför jag kan vara nervös att bara säga en mening under engelskan. Önskar att jag inte hade den här fobin.
Jag gör allting för att träna bort min scenskräck. Men ni ska bara veta hur fucking jobbigt det är. Ingen förstår mig hur jag mår. Innerst inne gråter och skriker jag.
Jag kommer aldrig berätta för någon om my other problem som jag har. Önskar jag kunde berätta för mina närmaste vänner, men jag vågar inte för de kommer inte heller förstå. Tror jag.
Update: Nu får jag bara ta och bita ihop för min muntliga presentation på fredag + kanske muntlig disskution med halva klassen på idrotten. Måste bara göra sakerna, finns ingen genväg att ta.

Ute i spåren.

Gick en promenad med Alex i skogen. Behövde frisk luft för sitter bara vid datorn hela tiden. Vi sprang lite men vi gick nästan hela tiden. Det var skitmysigt! Måste göra det oftare. Jag och Alex ska jogga på söndag också!

Ibland är livet bra.. <3

Glass, grädde, chokladsås, maränger och jordgubbar. Älskar mitt liv!!

ingen rubrik

Ska snart äta lunch typ. Har sjukt ont i huvudet så måste sluta vara vid datorn. puss

Fotografi

Tänker kreativt och försöker komma på nya ideer. Tog bilderna för en stund sen, älskar vädret det är skitfint ute.
xoxo, celine

Idag

wehartit
Godmorgon! Idag är jag hemma. Jag, Amalia och Elsa skulle egentligen åka och bada idag för det är inga vanliga lektioner idag för man fick "bestämma" vad man skulle göra idag och sen sen skriva två tre sidor om det på engelska och lämna in det. Men jag får inte bada för mamma för jag är förklyld. Elsa får inte heller bada för hon har varit sjuk igår. Så jag kommer vara hemma hela dan fast jag känner mig nästan frisk. Ska fota massor idag och blogga mycket. Men nu ska jag tvätta håret. Se u later!

Skapa egna skal!

Har länge funderat på att skapa eget skal, innan jag köpte Iphone också. Nu ska jag beställa ett genomskinligt skal + den där marinblåa rosetten från ebay. Det är typ skitenkelt att göra egna skal, och de blir dessutom unika också.
1. Köp genomskinligt skal
2. Köp mobilpynt (stenar, rosetter, vad som helst) och limma på med STARKT lim, det räcker inte med det som redan är på från början.
3. Låt skalet torka i ca 2 - 3 dygn så att skalet är helt tort när du använder det.
5. KLAR!
Man kan hitta mobilpynt i Panduro Hobby eller på internet och resten finns ju lite överallt.
Har hittat ett genomskiligt skal för 20 kr och rosetten kostar 10 kr. (Från ebay såklart).

Sommarplaner?

Shoppa, sena kvällar med kompisarna, familjen, sola, bada, sommarland med Julia, shorts, bikinis, ingen skola, cykla, sova, mysa, tevekvällar, äta god mat, resor, konståkningsläger, BARA LEVA LIVET.
Kan inte tiden gå fortare? Jag dör snart om sommaren och sommarlovet inte kommer.

sååå!

Nu så ska jag snart äta. Är skitarg på min borsa för att han inte vill hjälpa mig med att få igång tv:n för jag vill kolla på en såndär tjockband men får inte igång fanskapet. Måste äta middag. Och sen kl sju ska typ Julia ringa mig och sen klockan åtta är det ju Top Model! TAGGA. :D
Har sjukt mycket bildbrist, förlåt för samma bilder ibland.

gick hem

Mådde skitilla så gick hem från skolan innan efter lektionen. Alltså en grej fattar jag inte.. Varför ska vissa lägga sig i om man går hem mitt i en skoldag? Alltså de ska ju för fan inte bry sig om om man går hem från skolan? Även om man skolkade så behöver de inte bry sig. Det är inte deras problem om man går hem/skolkar eller gör något annat. Förstår inte varför det ska bli en stor grej av det hela. Är så jävla irriterad.
Sen får jag inte bada imorgon heller för mamma. fan.


My dream

Pax garderob med skjutdörrar från Ikea. Åh, måste seriöst ha den! Min byrå som jag har mina kläder i har gått sönder för fjärde gången. Dock så är den här garderoben dyr.

Fotografi

Hade inget att göra så jag fotade lite blommor. Den sista bilden blev väldigt oskarp. Men jaja. Nu ska jag i alla fall värma upp sen ska jag möta Julia på vägen och gå till konståkningen (Y.

Dagen idag

Godkväll! Tänkte bara göra ett långt inlägg om dagen och lite såntdär allmänt. Tittar på tunnelbanan från kanal5play. Yeah! Okej men vaknade vid 8 tiden och sen kring halv tio åkte jag mamma och pappa till Uppsala. Pappa skulle ha något föredrag där så medans gick jag och mamma till Ikea och köpte lite grejer som jag har visat bilder på i ett annat inlägg. Sen gick vi på McDondals och jag åt en Big Mac och company men jag var sjukt arg för Big macen som jag åt var såå HIMLA LITEN och det var ju fan ingen sallad alls på den och det var ju den minsta big macen som jag hade sett. Dessutom var den inte så god heller. omg. Men skit it. Efter det så gick vi in på HM och köpte strumpor. Det är det enda jag köper på HM där typ, strumpor.. Sen åkte vi till coop forum och fyndade vita Converse för 399 kr. Det fanns också röda men den fanns inte i min storlek. De vita var 1 storlek förstor, det var storlekt 7 och jag har ju strl 6 men nu har jag massa att växa i. Hoppas de bara inte blir för smutsiga. Efter det åkte vi hem och degade typ och nu ska jag snart dusha och titta lite på bloggdesigner. Har inget mer att skriva just nu. Men kommer blogga lite mer imorgon Pöss.

Dagens outfit


Hoppbild

Jättedålig redigering men orkar inte redigera om nu. Hade lite brottom. Men det är kul att ta hoppbilder!

Nya grejer!

Kom hem för någon timme sen och nu har jag tagit bilder på allting som jag har "fyndat" idag. Nattduksbordet var egentligen lite för stort men det får vara så nu. Det var ju billigt ändå.
Vita Converse: 399 coop forum
Nattduksbord: Ika 49 kr
Rosa skrivbordsstol: Ikea 229 kr

Underbar!

Var inne på en zoo butik nyss och titta vilken underbaring som kom och hälsade genom glaset. Kaniner är nog det gulligaste djuret typ. Jag bara smälter gud vad söt hon/han är!


Ikea

Är på ikea nu med mamma. Har köpt ett nattduktsbord, skrivbordsstol och ljus till mitt rum. Efter ska vi kolla på coop forum eller någonstans efter vita converse till mig!


Ny design?

Vad tycker ni? Ska jag byta design? Än har jag inte gjort det men vill byta för har tröttnat lite nu på min gamla. Men vill ändå inte byta design eftersom jag köpte den här nuvarande designen för 200 kr, som en tjej gjorde åt mig. Men Ska fundera!

Kvällen

Nu har gästerna kommit. Sitter i mitt rum asocial. Men nu har jag hälsat på dem i alla fall. Jag vill ha maaaat nu! Det blir fiskgratäning med brocoli och gräddsås .. Det låter äckligt men det är asgott faktiskt. Fast jag äter ju bara gräddsås, brocoli och potatis för jag är ju typ halv vegetarian ungefär.

17 mars

Idag får vi gäster, ikväll då. Men kommer blogga ganska mycket idag känns det som. Åt köttbullar med potatis till lunch. Kollar på Sommar i Sverige det äger! Var på konståkningen idag det var kul men hade sjukt ont i fötterna för jag hade knytit mina skirdskor lite för hårt men aja. Vi tränade på våruppvisningen, det gick som fan. De som vill får komma och titta på våruppvisningen sen kan snacka mer om det irl.

Fläta

Gjorde den nyss. Ska snart till Nora. (Y
Det var en skön dag idag. Kollar på Sommar i Sverige. Det är .. underhållande faktiskt.

Åhh !

Jag får seriöst utbrott! Jag har massa myggbett?!
Seriöst.. Har ett på kinden, handleden, armen, benet och vid halsen. DET ÄR IRRITERANDE. För det är typ rött och kliar lite så det är typ en jävla vintermygga som är i mitt rum för jag får bara nya myggbett under natten.
Idag ska jag fan leta reda på den där myggan och döda den släppa ut den i trädgården.
Arghhhh!

I skolan

Är i skolan och vi har franska och det är vår sista lektion nu. Slutar 12.50. Vår grupp är klara med vår powerpoint så nu kan vi bara chilla för vi ska ju snacka muntligt för klassen nästa fredag. Nu måste jag gå. Hejdå!

image description
gammal bild på mig och Elin <3

lite allmänt

Ska kolla på ett avsnitt nu på dubbelliv. Alltså är seriöst kär i den serien. <3 <3 <3
Ointressant inlägg vet men skit it. Haha. Bloggar mer imorgon.


JAAA!

Idag kom mitt Juicy Couture skal! Har kollat varje dag i typ två veckor i brevlådan efter att det ska komma. Men nu kom det idag. Är sjukt glad! Dessutom fick jag en sån där rosa liten plupp som följde med (bilden längst ner) som man har i hörlurshålet. Nu väntar jag bara på att mitt rosa kaninskal ska komma också sen har alla 5 skal som jag beställde för några veckor sen kommit. Woho!
Om någon undrar var jag köpte mitt skal så köpte jag det på Ebay.
Skalet hittar ni här.
Tror inte att jag ska använda den rosa pluppen typ i skolan. Tycker inte det passar på mobilen alls. Men jag fick den gratis i alla fall! Vad tycker ni?

Dagens outfit

Tröjan är marinblå om man ser det. Men fml har olika längd på håret. Har haft det ganska länge nu.. o.o

så sant

Kompis: Hej hur mår du?

En själv: Bra, själv?
*Själv tänker man "Jag mår jättedåligt"*
Kompis: Bra.
När folk frågar hur man mår ljuger man ofta. Såklart kan det ju vara så att man mår bra men när folk frågar mig hur jag mår säger jag alltid bra fast jag inte alls mår bra.
Ville bara säga det. Puss hejleverpastej

Min jätte efterlängtade pizza..


Mums, har ju längtat efter pizza i fyra dagar nu så nu har jag fått en till middag! :D

Dagens outfit

Inte mycket mer att säga. Bilden säger allt typ?

HAHHAHAHAHHA fyfan

Guud vad jag börjar skratta när jag ser den här bilden! Den är från klassresan ibörjan av sexan då vi åkte bananbåt.. Gud vilka minnen (Inga bra minnen) .. Men Titta på mig. Ser ut som en jävla apa eller en man. Jag är den längst till vänster, i mitten Nora och längst till höger Elin. <3

6 sanningar om mig

♥ Jag tar sallad i skolan fast jag inte ens gillar det. Tar det för att det är fint.
♥ Jag har ont i huvudet varje dag. Har haft det sen typ 2 månader tillbaka.
♥ Brukar kolla på barnfilmer när jag är sjuk.
♥ Har varit sugen på en pizza (calzone) sen fyra dygn tillbaka.
♥ Gillar inte när folk inte lyssnar på en när man pratar.
♥ Hollister är min absoluta favoritaffär.

bildlöst inlägg. :(

Frågestund!

Bilden säger allt. Tänkte ha en frågestund igen. Kommer svara frågorna i en videblogg efter att jag har fått ett antal frågor. Så börja fråga nu!

Mobil och dator borta..

Mamma beslagtog min dator och mobil eftersom jag inte skrev mer på engleksa bokrecensionen.. Lol så har inte kunnat blogga på typ hela dagen. Har tvättat håret med nektar shampoo och det luktar underbart nu och är sjukt lent. Ska kolla på Top model om ca en halvtimme TAGGA! :D

Sjuk

Jag och Elin gick hem efter No:n idag vid halv 12 tiden. Mådde lite illa men framförallt hade jag sjukt ont i halsen. Äter halstablett efter halstablet.. Men ska gå imorgon för vi slutar klockan 13.25 istället för 15.30. Sen har vi sköna lektioner imorgon också.
Mums med halstabletter!

Cheeenare

Idag slutade vi 14.30. Det var rätt ok dag. Har sjukt ont i halsen nu. :( Haft det sen i eftermiddags. Ska gå till skolan imorgon men om jag får ännu ondare under dagen så kommer jag åka hem. Haha, ni ba k bry. Men ska snart duscha och sen kolla på film och äta lite glass när mamma kommer hem igen.

Yeeey!

Sol hela veckan och jättevarmt! Man blir ju sjukt mycket gladare när det är varmt och soligt. Kommer bli skitnice. Ska bara köpa vårjacka och börja använda Converse också. Pöss hej

Dagens outfit

Skjorta: Hollister
Byxor: Gina
Skor: Uggs

Franska

Det är fett chill nu vi har franska och så har vi nya platser då. Sitter bredvid Julia och Annie. Eller vi sitter vid samma bord. Vi ska göra ett arbete om Eiffeltornet som vi ska presentera för halvklass. Orkar inre skriva mer. Ni ba k bry på det inlägget. Hahahaha


ingen rubrik

Lite fail bild. Men a. Kollar på Wild Kids 2007, hela säsongen finns på youtube *älska*. Nejmen jag älskar William Forslund seriöst han är så sjukt gullig! Känner mig barnslig men har inget att göra. heheheh.
kuligt va? Ska göra om vissa småsaker på bloggen, alltså typ teckensnitt + ändra stilen på bilder osv. Så alla de här "finslipningarna" på bilderna och storlekerna ska ändras så att det ser finare ut.
Åh, nu får de deras godispris. HAHA k bry !

Sommaroutfit

Längtar grymt mycket till sommaren! Åh, det går inte att förklara hur mycket jag längtar till sommarlovet och allting. Kommer bli bästa sommaren någonsin! Nu har jag ju mer nära och tajta vänner det här året än vad jag hade förra året och förr förra osv. Dessutom är man ju mycket äldre nu och kan göra fler saker! Men åh vad jag längtar. SNÄLLA KAN SOMMARLOVET KOMMA SNART?!

Pixlromatic

Laddade ner den nyss, den äger! Men det är lite konstiga färger ibland men rekommenderar den verkligen till alla som älskar att leka med redigeringar. :)


Lite allt

Tittar på Fear Factor USA. Det är sjukt äckligt men underhållande. Det var mitt favoritprogram för några år sen men nu så tycker jag bara att det är äckligt. Alltså i det här avsnittet fick de mosa typ 1000 maskar med fötterna och sen dricka upp masksaften i ett glas. Det är typ såna grejer de gör där.. :S ganska patetiskt om jag tänker efter och dessutom djurplågeri för djuren som måste dö levande genom att någon mosar dem eller äter upp den. Omg euw..


Dagens outfit

Tröja: Ginatricot
Byxor: U-turn
Skor: converse

webcam

Ska strax äta något. hihi.

Min nya tröja <3

Köpte den i fredags. Från Hollister, 149 kr.


Godnorgon

Ska dega idag! Och träna lite kanske. Ska snart hoppa in i duschen. Och jag är glad för igår vann Loreen! Älskar hennes röst och hon förtjänade att vinna verkligen. Avskyr alla skandaler som ställer upp i tävlingen. Som
Danny till exempel. Han är så ute.. Detta är 2012 inte 2008. Blog u later


Dagens outfit

Den här bilden är hemsk.. Men dagens outfit kommer i alla fall här. Ganska enkelt och skönt?

Stares alone in the forest

Bild från idag. Nu har jag i alla fall gjort smält choklad och doppat i jordgubbar. Ska snart ta bild. Men de är inte så fina men feta och goda i alla fall. Har typ gått asmycket idag. Är supertött, gick ju jättelångt igår i täby, sen träning idag (väldigt hård), och sen typ 1,5 h promenad idag. trött. men ska vara vaken länge idag har jag bestämt. Nu ska jag gå bloggar senare. kramis


Testinlägg

;)


Påvääg

Ska till vaxholm för att gå i skogen. Hahah kul men behöver röra på mig mycket mera så att det är en bra början i alla fall. Bloggar via blogg.se nu från internet och inte från blogg.se appen för den fungerar inte att publicera osv. Idioter som inte kan fixa sitt eget arbete. Och jättemånga har ju problem via den där sketna blogg.se appen.

10 mars

Har inte bloggat bra alls! :( Men det ska bli ändring på det. Det är så sjukt mycket i skolan just nu så jag hinner knappt gå in på facebook. Men idag/igårkväll har jag sovit över hos Amanda, det var myss. Åkte till täby också igår med Nora, Elin, Elsa och Sandra. Jag köpte en blus på hollister. (Visar bild sen). Men sen är det väl inte mycket jag har gjort mer. Har tvättat håret nu så snart ska jag, mamma och pappa gå på en promenad och sen köpa lördagsgodis för idag är det ju final på Mello!
Juste, på konståkningen klarade jag nästan sitt sitt! :D Alltså man går ner i sittpiruett och sen "hoppar" och gör en piruett på andra benet. Haha, är fett stolt!

Måste ha!

Det här väsksmycket från Fokiwa. Men istället för att ha det på väskan så tänker jag ha det på mina nyckar istället för mitt tråkiga rosa band. Guud vad sött det är! Måste beställa hem någon gång nu i veckan.


Irriterad -.-'

Är så himla irriterad och småarg för en sak som någon aldrib kommer få veta. Åh. D':

Dagens outfit

höhö, inte så skarp bild men ni får leva med att jag inte har någon taklampa i mitt rum så bilderna blir mörka. Orkar inte redigera dem nu. pöss

Duschen next

Seriöst jag älskar att duscha på kvällarna. Brukar alltid duscha varje dag kring 19-20 på kvällarna. Det är mysigt och så mörkt i rummet. Hahah. Men nu ska jag duscha och sen göra iordning lite saker för imorgon.
Bjuder me bilden..

Aj :(

Har asont i huvudet. Sitter för mycket med datorn. Aja nu har jag gjort engelskan i alla fall. Längtar till på fredag då ska jag till täby. Sen är det ju fredagsmyyys (A. Måste tjäna ihop pengar så att jag har råd att köpa något i täby på fredag. Men nu måste jag gå. Bloggar senare.
Randomful bild. Måste ha en bild i varje inlägg för annars blir det så trist.

Trött och sånt

Har tittat på Top Model. Det var roligt eller vad man ska säga? Imorgon är det då onsdag en ganska skön dag med lektionerna men skolan är ju som alltid värst. skit it. Haha. Har pengar på mobilen nu i alla fall för pappa köpte sån där påfyllning refillkort 300 kr. Nu ska jag nog gå och lägga mig är 7kt trött i alla fall. Bloggar mer imorgon.
Halvkonstig bild på mig från lovet. TUMMEN UPP. Hahahahah!

Bonjour!

Idag hade vi vår längsta dag (-.-'). Vi skulle ha slutat 15.50 men vi slutade 15.40 (K bry). Men dagen gick ganska fort i alla fall. Nu har jag tvättat håret så nu ska jag torka det och sen platta det. Har pluggat på franskan lite också och nu ska jag snart plugga på engelskaglosorna. Är 7kt irriterad för det går inte att blogga via blogg.se appen från iphonen senast jag uppdaterade den appen. Så är arg och irriterad för det. Men nu ska jag gå. See u later. Och jag lovar att jag ska uppdatera mer. Pöösss

Sovmorgon! :)

Har sovmorgon idag. Börjar 10.10. Det är superskönt verkligen, önskar man kunde ha såhär en gång i veckan istället var femte vecka eller något sånt. Men nu ska jag fixa mig och sminka mig och så och så kan jag chilla jättelänge ända tills jag ska gå till Nora. Ska ju gå med henne för hon har också sovmorgon.
image description
Här är en bild på mig och Elsa från igår.

Om jag hade? ..

Börjat på ridning när jag gick i ettan. Det var såhär att jag gillade hästar lite så när jag var liten och ville börja på ridning. Jag kommer ihåg att jag och pappa åkte till någon ridklubb (nära djursholm eller någonsans) och pratade med dem och kollade runt och så i stallet. Jag kommer ihåg att jag önskade att jag var en ridtjej som alla andra stora tjejer som var där och gick runt kring hästarna och hade de där speciella ridutrustingen. Åh, lukten inne i stall älskade jag också. Kommer aldrig glömma den lukten som finns inne i stall. Men jag kunde inte börja för det var så otroligt dyrt där + att en förälder behövde vara med på varje ridlektion för att hålla i hästens tyglar. Än idag skulle jag vilja börja rida men nu är det försent och jag satsar ju mer på konståkning. Undra hur mitt liv hade sett ut om jag hade ridigt sen jag gick i ettan då jag var kring 6 år. Då hade jag kanske varit ganska bra ryttare och varit en riktig hästjej och älskat stallet osv. Shit.

5 saker jag absolut inte gillar.

1. Folk som tuggar tuggumi jättehögt och smaskar när de tuggar. Alltså de tuggar så att det hörs. VIDRIGT.
2. Brända mandlar smakar för mycket socker och ser ut som flugor.
3. De som bara äter typ sallad till lunch för att de tror de är nyttiga.
4. Tunnelbanor är hemska. Instängt i en vagn som är mörk och tunnlar. JAG HAR KLAUSTROFOBI.
5. Eric saade. Han tror han är 7kt cool men han sjunger inte ens bra och så är han en nååb.
puss och hej!

Mot konståkningen!

Träningen börjar 17.30 och ska snart gå dit. Trevligt. Har inte åkt på en vecka så det kommer vara ovant för mig känns det som. Här är två bilder på mig. Är nästan nere i splitt! Supernära. Förlåt för att bilderna blev lite muppade eller mitt ansikte blev muppat..


Dagens outfit

Skjorta: Hollister
Byxor: Ginatricot
Baslinne: HM

Game boy

Mitt nya skal kom i brevlådan idag Det kostade bara 16 kr (inkl frakten) från Ebay. Blev sjukt glad! :) Nu är det bara Juicy COuture skalet som fattas sen har alla 5 som jag beställde innan lovet kommit. Men nu måste jag gå och plugga lite sen ska jag på konståkningen. Pöss.

OMG OMG!

Jag och Julia G ska kanske åka till Leksand sommarland i sommar! Det ligger i Dalarna. Så vi ska fördmodligen åka dit en hel dag och bada, leka, chilla och allting. HAHAH! <3 Kommer bli grymt kul!!!!
Kolla på den här länken så ser man vad som finns: http://www.sommarland.nu/oversikt.html
Gjorde ett snabbt bildcollage på några bilder på Leksand Sommarland. Det är mycket större än vad det ser ut. Det är inte bara vattenland utan gokart, trampbåtar, kanoter, studsmattor som man har sån där sele, hästridning, parishjul, bada i sjön med gummisaker, skog, trampoliner och massa sånt skitnice!!

Nedräkning till påsklovet

Gör alltid såna här listor efter att varje lov är slut så gör jag nya listor. Så efter att varje dag har slutat (en skoldag) så kryssar jag datumet på listan. Så de datumen på bilden som inte är nedkryssade är vanliga skoldagar och de som jag redan har kryssat i är lördagar och söndagar. Smart lista att göra om man inte gillar skolan sådär lagom mycket.
Skärtorsdagen (den 5:de april) är den sista skoldagen och 6:de april har lovet börjat. :)

Gjort cupcakes

Hej igen. Nu har jag gjort cupcakes. Det var ju första gången jag gjorde dem så de blev inte så fina.
De var sjukt goda. NOT. De var superäckliga. Urs ska nog aldrig försöka göra cupcakes igen. Eller så var det receptet som det var fel på. Men har typ 4 kvar och har bara ätit en och är skitmätt!

Cupcakes

Ska cykla till affären nu för att köpa former och strössel osv till mina cupcakes som jag ska göra sen. Det här är första gången i hela mitt liv som jag ska göra cupckaces. lol. Men jag kommer ladda upp bilder sen på dem när jag är klar med dem. Okej det var väl det. Hatar att cykla till affären för det är så jobbigt med att åka dit själv osv osv.
nice man!
Bild på min cupcake bok.

Dagens outfit


Pink

Försöker frå inspiration inför sommaren. I sommar kommer det bli massor med kläder snygga accessoarer och sjukt niceiga saker.LÄNGTAR!

Frost

Tog några bilder utomhus för det var så sjukt fint med frosten på träden. Har redigerat dem lite grann också. Men bildstorleken blev konstig när jag laddade upp dem på bloggen.

Avundsjuk..

Gud vad jag blev sugen på att åka skidor i någon liten skidort. Nästan alla mina kompisar åker skidor någonstans eller de gjode det på lovet. Och jag är avundsjuk på Elin för hon åker i Järvsö nu. Vill också till Järvsöbacken och åka skidor där som jag har gjort förra året och två år innan också. Vi har sommarställe i Hälsingland där huset är i Järvsö. OMG! :0
En bild på kartan över Järvsöbacken. VIIIILL DIIIIIIT NUUUUU!!!!

Lite bilder från Bergianska

Tog de här bilderna igår. Orkade inte ta med systemkameran så alla bilderna är tagna av iphonen. Trevligt. Kladdkanan nedanför var inte god. Den var hård och torr. urs!

Sista dagen på lovet.

Nu ska jag vara positiv inget negativt nu. Imorgon börjar skolan. Har väldigt svårt att acceptera det. Bara jag går in på schoolsoft så får jag ont i magen och klarar inte ens av att logga in utan att ha skitont i magen. fml nej nu ska jag va positiv. Vet inte vad jag ska göra idag. Beöver åka till täby och kanske byta min jeansjacka.
blog u later

dagens

Skogspromenaaad.

Black and white

Har inget att göra. Ska ta en promenad snart också. Ikväll blir det Melodifestivalen! :D
Alltså vet inte vad jag ska skriva om i inläggen längre.. Det är därför jag inte har så mycket text i mina inlägg här på bloggen. Men ska försöka ändra det så att det blir längre text.

Mittbena

Ser sjukt muppad ut.. Har mittbena idag och har aldrig det. Har alltid snebena men vad tycks ?

heeej

Bild från igår
Idag ska jag dega och njuta så mycket av lovet som möjligt. Ok ska inte skriva något om skolan. Men kanske ska fota lite grann. Nu ska jag äta goodis och kolla på Solsidan.

Statistiken

Flest besökare under lovet har varit 19. Och i vanliga fall brukar jag ha kring 25 till 40 unika besökare. Hoppas att statistiken höjer sig för man vill ju ha så stor blogg som möjligt.

standing on an empty bridge forever alone

image description
Tog den här bilden idag fast den blev lite sned. I löv it. fniss

Bild från idag

Älskar våren. Fast det är ju inte vår för det är fortfarande kallt men nästan i alla fall. :)

In tha kitchen

Väntar på att maten ska bli klar. Det blir lasagne. Jag älskar lasagne. hihihi. Skitglad just nu för jag köpte godis idag. Äter jättesällan godis faktiskt jag äter mer dippsås och chips hehee. men idag blir det godis tror jag köpte kring 1,5 hg. SKITMYCKET vet inte om jag kommer orka äta upp allting. Men jao.

Happyface!

Jag visste redan och många andra att det skulle komma en ny säsong av Solsidan. Men inte att det skulle komma TRE nya säsonger. Wow. :D Men dock så har jag hört att det inte kommer vara samma skådespelare som säsong 1 och två..

Instagrambilder @celinees


Ska åka till bergianska trädgården idag och ta massa bilder. Ska både gå runt rundan utomhus och växthuset inomhus. (Y
Lägger ut bilder sen ikväll på bloggen.

Mina rosa nagellack

Hade inget att göra så jag fotade alla mina rosa nagellack. Bilderna är ganska dåliga för att redigeringen blev konstig. Om man har pc så ser bilderna superfula ut.

Inspiration bikinis

Tittade på några hemsidor för skojs skull och gjorde ett klädcollage igen på bikinis som man kan köpa för sommaren. Orkade inte skriva vilka butiker de är ifrån eller göra reklam för deras butiker men man kanske ser på stilen? ..

Min outfit idag :) :)

Säg till om ni börjar tröttna på "dagens outfit". För jag har ju det varje dag och det är ju en ganska bra grej att blogga om.

varför? :(

Ska alla klädesplaggen som är snyggast i hela världen vara så enormt dyra? Alltså jag svimmar. Hur ska man någonsin få ihop till någon A&F tröja som kostar ca 900 kr?.. Eller en Juicy Couture mjukisbyxor för 1000 kr.
Det är sjukt.
Kollade på abercrombie & fitch hemsida för tänkte se vad de hade.

Så många trevliga

omg vill lära känna mer folk. Det finns så många trevliga där ute som jag inte har lixom pratat så himla mycket med. Jag borde ta tag i detta nu! Haha. <3
trevlig eller inte bild. tog den för 1 min sen. pöss

dagens (lite sent men aja)

suuuperdålig bild men hade brottom. blog u later

Så himla härlig <3 <3 <3

Sitter och kollar på Double act nu. Alltså ska redovisa den på engelskan på bokrecensionen och för en vecka sedan så råkade jag hitta den här filmen på YT så nu slipper jag läsa så himla noggrant boken för jag har bara läst typ 40 sidor.. Men den är så sjukt härlig och mysig!
Resten av filmen kan ni se här (följ part 2 sen part 3 osv): http://www.youtube.com/watch?v=0P0kh5ZRk4s&feature=related

smile smile smile :) :)

egobild hihi. måste gå nu. pöss

Kaneltryffel - euw

Nu ska jag laga lunch. Jag har skitont i huvudet.. Och i söndags köpte jag kaneltryffel och det var SJUKT äckligt! Det är skitäckligt, ät aldrig kaneltryffel.. Fast alla kmr nog göra det någon gång haha! vissa i alla fall.
Random inlägg men aja. k bry men har inget att blogga om!

halloj

Idag ska jag åka in till stan. najjs! Vaknade vid 7.30 och så såg jag på något program på tv som var superskumt.. Men snart hoppar jag in i duschen och sen bloggar jag senare.
löve ya all
hemsk bild på mig men bjuuder :D

RSS 2.0