Älskar fredagar

Sitter på bussen nu påväg hem. Så himla skönt att sluta tidigt! Har väl inga direkta planer för helgen förutom att vara på öppet hus på skolan som värd men det e fett värt det för får kompledigt nästa fredag. Ska också gå på öppet hus på täby enskilda med elin och elsa senare idag. Gud vad trist inlägg det här blev utab bild och allt men ska uppdatera bättre senare.

Försöker skriva klart på uppsatsen


Och då kommer den här sötisen och lägger sig här. Så söt liten uppmärksamhetkatt! 

sick


Ligger i sängen med 2 täckten och en filt men fortfarande iskall. Missar ändå inte så mycket idag bara 3 lektioner eftersom niorna skulle gå till dagy. Spelar ingen roll om jag gick ditt till dagy eller inte för dagy är absolut mitt sista val. Vill inte sätta min fot där seriöst. Inte tyckt om den skolan sedan jag var liten då vi gick med klassen på teater elr ngt i aulan. Tycker bara den verkar stökig och en opersonlig skola med över 1600 elever typ.. Urs!! Är inte taggad på något just nu förutom helg. Hatar att inte ha något hopp för någonting. :( 

Vi är människor inte robotar..

Ärs.
Skrev en "deep" text här men raderade den. Känns för personligt att främmade personer som jag jag inte vet om att de läser min blogg vet så mycket om mig, obehagligt. Skiter i allt nu ):

Wanna be

Lite "wb fotograf" bilder från idag.
Skulle verkligen vilja lära mig mer om kameran för jag vet att jag kan ta mycket bättre bilder om jag vet vad alla inställningarna är till för och hur man gör. Jag (och många andra förmodligen) tar bara bilder med en systemkamera genom att klicka på knappen men det finns ju så mycket mer som gör ljuset bättre, slutartid och sånt. 

Hela Justin Bieber grejen

På ett sätt så tycker jag verkligen att Justin är dum, kaxig och tror att han kan göra vad han vill bara för att han har pengar och kändisskap. Men på ett annat sätt så tycker jag synd om honom. Han mår ju inte bra. Justin har tydligen varit deprimerad och det finns ju en eller flera anledningar till att han gör skitsaker, han mår ju inte bra psykiskt. Man märker det och dessutom så vill ju hela hans "team" att han ska gå på rehab pga alkoholen och drogerna. Hur lätt kan det vara att leva ett liv då man 24/7 blir övervakad av pressen, fotografer som bara vill åt hans dåliga sidor. Jag menar han får ju ingen frihet, men han har ju ändå valt den här vägen så då får han skylla sig själv. Vet verkligen inte om jag ska försvara honom eller vara besviken. Fast nej kommer nog inte riktigt försvara honom men tycker fortfarande att hans stil och attityd är dålig men somsagt så ser man att han är inte helt frisk och jag tycker synd om honom för att han mår såhär.

Lördagkväll

Har kollat igenom massa gamla bilder från när jag var liten. Satt nästan och grät. Förstår inte varför men allt var så himla roligt förr, varenda dag var fylld med lek och skoj och inte massa problem, skola, utseende och sånt. På ett sätt älskar jag att vara tonåring för man kan göra så mycket mer men på ett annat sätt så vill jag alltid vara 5 år. 

Egoobild


Bjuder på en egobild
Är påväg till stinsen nu. Är typ alltid med min familj i köpcentrum när jag inte är med kompisar på helgen. Behöver köpa lite småsaker och så. Förresten så har jg ändrat lite i designen, tycker själv att det blir snyggare med bilderna. 

-

I början av sommaren åh saknar värmen och ledigheten. Ser kritvit ut.
Lyssnar på Passenger nu. Om det är någon musik som jag verkligen älskar förutom 1D så är det Ron pope (först), Ed Shereen och Passenger. De har alla så sjukt lugna röster och blir så peppad när jag lyssnar på deras låtar. Har lyssnat sönder 1D låtarna så det är inte lika roligt att lyssna på längre. ): 

Tantväska


Min skiss för jeansväskan jag ska göra. Haha gud vad jag skrattade när jag insåg på slöjdlektionen hur det här kommer se ut. Men gör det för betyget lol den kommer bli så sjukt ful och tantig men det får vara så. 

Jag vill hem!!

 
Sitter i skolan nu, ensam på en bänk. Slutade 11.40 men måste stanna kvar för har prov kl 13.00. Åh vill bara hem som bara den! Vill inte sitta här sur och irriterad på allt och alla. Känns så himla slöseri med tid och ja snart är hela fredagen slut och jag måste plugga som fan i helgen. Aja ska vänta här tills de andra kommer upp från lunchen. Känns seriöst som om jag dör långsamt av tråkighet. Känner mig så ensam när jag sitter här och ba jahopp

TBT

Ungefär 2 år sedan..
HERREGUD säger jag bara. Såg ut som ett monster med hemskt hår och hemska kläder. Ser ju ut som en flytväst på den första bilden för jag har inte matchat med någonting snyggt och har den knäppt ända upp till halsen typ. Nejmen urs fattar inte att jag lägger ut de här hemska bilderna men lol själv tycker jag att jag har förändrats väldigt mycket.. Kanske raderar det här inlägget sen om jag ångrar mig för mycket. 

snart fredagg

Bjussar på en fulbild. Ser ut som ett levande lik haha!
Hejsan! Ska försöka blogga minst 1 gång om dagen så att det blir lite uppdatering i alla fall. Idag var jag i skolan som vanligt hade kemiprov och det gick väl okej. Snart ska jag på öppet hus med elsa på Marinaläroverket, hoppas det är bra där. Är verkligen så himla trött på allt typ, vintern, kylan, mörkret, skolan och idiotiska lärare blääh. Aja ska inte klaga finns andra som har det mycket värre. 

3,5 timmar non stop

Utan toalettpaus, ingen mat, inte ens rört mobilen på de 3,5 timmarna jag har pluggat kemi. Kan allt nu som ett rinnande vatten (nästan). Är så stolt över att ha pluggat så mycket som 3,5 timmar utan att avbryta. Det är världsrekord!!!! lol nejmen skryter om det jättemycket nu för min familj haha. Borde vara såhär fokuserad mer. Fast tog kanske igen de timmarna som jag inte gjorde något på lektionerna som matten och so:n.. aja! Ska fixa mig och sen se på film och sen PH! 

Det är måndag

Och jag sitter och äter chips innan middagen och tänker på en jäkla pizza 
Vad är det med mig och skräpmat?!?!? CG's pizza med chèvre har blivit mitt senaste beroende och det enda jag tänker på är den där jäkla pizzan. Och hur långt har det gått när jag DRÖMDE om den pizzan förra natten? Drömde att de hade gjort den fel och att det bara fanns 2 nötter på hela pizzan så jag gick tillbaka och klagade. Men den är så sjukt god och jag kan inte hjälpa att jag är så sugen på den hela tiden. Kan ju inte gå runt och köpa pizza hela tiden för 100 kr kommer ju se ut som en boll då. ): På min födelsedag har jag i alla fall bestämt att jag ska köpa en sån pizza från CG's och äta middag vid soffan. Mina föräldrar förstår sig inte på mig. Pizza som födelsedagsmiddag framför teven lol. Kommer tvinga min familj att äta med mig där haha men det är ju min födelsedag om 16 dagar. Oj vad vilket tjockt inlägg det här är men ville bara skriva av mig hehe. 

Helgen

Kbry inlägg men vet inte vad jag ska skriva
Har varit hemma hela helgen och tagit det lugnt. Borde egentligen ha pluggat mycket mer än vad jag gjorde. Typiskt mig.. Men orkade verkligen inte och var så himla lat och ont i huvudet hela helgen. Aja. Igår var jag och delar av min familj i sollentuna c. Satt på ett café för att gå igenom kemin med pappa. Gick sådär hehe. Satt typ med det i 30 minuter sen gick jag och mamma och kollade i affärer. Köpte ett par jeans på HM för 199:- Har redan de jeansen fast de är så slitna och förstora typ så jag köpte likadana fast i en storlek mindre. De jeansen "räcker" i bara 3-4 månader sen blir de slitna och förstora. Men de är jättesnygga när de är nya och sköna och vad kan man förvänta sig när det kostar 200 kr? Men är nöjd i alla fall. Måste bara köpte nya svarta jeans för de är också förstora och allt. Åkte skidor igårkväll också i skogen. Det var jätteskönt att sporta lite haha! 

hej

Hejsan! Igår slutade jag 11.40 och var hemma hos elin med amanda i typ en timme och sen åkte jag och manda hem. Juste på kvällen åkte min familj och jag till mormor på middag. Följde med bara för middagen lol men mormor gör världens godaste kyckling, gräddsås och ris. Fast äter inte kycklingen men åt massa sås och ris och gud det går inte att förklara hur gott det var. Har ätit det sen jag var liten och alltid lika gott varje gång! Åt fett mycket igår. Känner mig som en ballong idag. Pluggade lite kemi idag, sjöng igenom texten i boken istället för att läsa, gissa om min familj blev irriterade på mig när jag sitter och sjunger all text med olika 1D låtar som melodi? HAHA. 

08.26 imorse

iphonekameran
Det enda jag ser fram emot varje dag när jag är i skolan är kvällarna då jag äntligen får sova. Brukar oftast sätta på musiklistan "deep shit", ta täcket och vira runt mig och öppna fönstret och bara stå där, titta ut och tänka i 10 minuter. Väldigt bra avkoppling, helt mörkt och tyst ute och inget som stör mig från tankarna. Blir så himla trött ibland på allt, på mig själv, skolan, samhället och människor så det är skönt att bara släppa allt ibland. Fast antar att många känner så ofta.. Antar jag? 

gymnasiestress

hejj
Igår var jag på öppet hus på Östra Real. Ekonomilinjen/marknadsföring verkade bra men vet inte om jag vill gå där. De verkade så snobbigt där om jag ska vara helt ärlig. Vet i alla fall att jag vill gå ekonomi, sam eller humanistiska. Funderar mest nu på kungstensgymnasiet (sam), täby enskilda (ekonomi elr sam) och marinaläroverket (sam, beteendevetenskap). Får se men vill gå på fler öppna hus! Nu ska jag äta kladdkaka och kolla på film. Har tänkt hela dagen att jag ska belöna mig själv om jag klarar hela dagen idag. Så sjukt stolt över mig själv för den här dagen har jag känt mig så himla äcklig, lökig, varm, trött så tänkte gå hem flera gånger lol men ja. Är svinglad för att den här dagen är avklarad. Tycker att jag är värd kladdkaka på lillördagen. :)

Måndag


Sitter och dricker te nu i min fina tekopp som jag fick av amanda söndags! Den är verkligen perfekt storlek och jättesöt. Har jätteont i lillfingret efter att ha tränat akord på keyboardet. Har valt låt nu och tror att den ger bra betyg och jag vill ha utmaning med färgade akord, 7or och 9or för jag kan spela en helt random låt av vanliga enkla "bas" akord på en gång bra så nu blir det utmaning. Det är så sjuukt svårt att spela speciellt Bb9 och Eb9 hahah alltså når knappt tangenterna men det går bättre med träning. Aja ska fortsätta se på hollywoodfruar nu sen PH för börjar 10.50 imorgon lalalala!! 

Godnatt.


Beskriver mig just nu. Vill verkligen inte till skolfanskapet imorgon!! Snälla rädda mig någon. lol. ):

Svar till anonym som stör sig på mina vita strumpor

Asså jag förstår verkligen inte? Har fått en sån här kommentar tidigare på ett inlägg som är typ 2 år gammalt från samma "strumpperson". Det är inte så att jag går ut såhär med randig tröja och randvita strumpor? Jag är ju bara hemma och jag förstår inte varför du verkar störa dig så mycket på mitt strumpval? Det är inte hela världen och nej jag vill inte ha svarta strumpor för de som jag har hemma är äckliga. Snälla sluta kommentera vilka strumpor jag har på mig till vardags/hemma. Något roligare har du väl ändå för dig än att kommentera flera gånger om att jag ska byta ut vita strumpor mot svarta? Om jag vill ha vita strumpor så låt mig fan få ha det?! haha.. xD Vill inte verka dryg nu men mitt humör är inget att leka med när det är skola och allt imorgon. 

Kan inte sova


Vaniljglass, blåbär blandat med nutella = gudomligt!!
Har jättesvårt att sova. Haft det problemet hela lovet. Somnar typ 2 och går upp 12 eller 13 på dagen. Hatar det! Men tänker så himla mycket på allt som jag oroar mig för och andra randomgrejer och är inte ett dugg trött. Ska försöka sova nu även fast jag har legat i sängen i 1,5 h och försökt somna men nej det går inte. Aja, godnatt! 

Nej bara nej

Väck mig när sommaren börjar
Sitter och deppar för att skolan börjar på onsdag. Eller har typ varit sur för det hela dagen. Det är någonting som inte är rätt.. Jag kan inte riktigt sätta fingret på det men det är något med skolan som är så fel. Jag vill verkligen inte tillbaka till skolan. Skulle kunna göra vad som helst för att slippa den justn nu. Har haft lov i 3 veckor men känner mig inte alls redo för rutinerna igen. Det är inte pluggandet som jag tycker är jobbigt det är bara en lek jämfört med de andra sakerna jag är extremt rädd för eller hur man ska säga. Jag hoppas verkligen att det förbättras under vt nu för jag kan inte låta mina rädslor styra mitt liv.. När jag känner såhär brukar jag tänka på att det finns folk har det mycket mycket värre än vad jag har. Men ja just nu vill jag bara ta första bästa flyg någonstans ute i världen och aldrig återvända till fanskapet.

Nya randomsaker

Hollister jeans, ögonbrynspenna och vit eyeliner, mugg som jag har pennorna i och ett doftljus med lila träförpackning (?), 2 vita korgar längst ner i bokhyllan. Och juste vita gardiner hehe. 
 

Seriöst den sötaste varelsen som finns

Hur kan man somna och ligga i min famn såhär i typ 20 minuter?! Haha åh älskar honom så mycket. 

Randoms

- Jag har inget korttidsminne typ men långtidsminne (?) om det heter så. T.ex. kan glömmer bort på en gång vilken lunch jag åt idag, vad låten som jag lyssnade på nyss hette och sådant. Medans jag kan komma ihåg vad mina kompisar hade för kläder för ett år sedan en speciell kväll lol.
 
- Älskar att få veta "fakta" om länder. Eller kan mycket om många länder t.ex. väder de har, var någonstans på jorden de är, folket osv. Haha kollat för mycket på fritidsresor men jag älskar det!
 
- Ibland kan jag känna mig så sjuuukt ful i skolan. Det är hemskt för har sådana dagar då det är det ENDA jag tänker på att mitt hår är fult eller dålig hy och sånt. Ingen förstår hur det är för jag har verkligen hundra olika komplex.
 
- Kan inte sluta blogga. Även fast jag uppdaterar dåligt och skriver ganska tråkiga inlägg så kan jag inte sluta! Det är som ett livsminne typ och så kul i framtiden då man går tillbaka till arkivet. 

Stora händelser det kommande året

Wow var det här 2012? Eller 2013? Glömmer fortfarande bort att det inte är 2012.
- Fyller (äntligen) 15
- One Direction konsert
- Slutar nian
- Börjar gymnasiet
Ja det är de sakerna som händer 2014, fler saker kommer säkert upp men här är det som är "bestämt" sålänge. Är ganska taggad på 2014 nu. Eller ja tid att förändra saker typ. Har skrivit upp massa nyårslöften men tänker inte skriva dem här för vill inte dela med mig med sånt för det känns konstigt på något sätt? Sure om man har typ "börja träna"som löfte men jag har mer komplicerade haha. 

2014

Var på skansen med min familj på kvällen. Kan man bli mer svensk haha? Nejmen det var ganska kul att se scenen och uppträdandet live ändå. Värmde upp lite inför 1D!! Haha men det var en häftig känsla igår för kände att högtalarna dunkade in i hjärtat och då tänkte jag hur galet det kommer vara på 1D konserten sen. Dock tyckte jag att fyverkerierna var lite mesiga, om man såg dem från tv var de nog bättre men det var så få och inte alls så stora där. Det är ju ändå sveriges största "firande" på skansen lixom och de hade kunnat gjort det bättre och större. Men aja. Gott nytt år i efterskott i alla fall om man kan säga det. 

RSS 2.0