Antingen eller

1. Älskar den här tröjan. 2. Ju mer jag kollar på min min desto hemskare/drygare ser jag ut. 
Mina åsikter om hur jag ser ut är verkligen så olika. Men antar att det är så för de flesta. Som nu under kvällen provade jag massa napa outfits och ba yeah jag rockar så mkt mhm mhm! Medan jag andra dagar har jättesvårt att tycka jag ser bra ut. Har också svårt att ta emot komplimanger från folk. Tror alltid att personen ljuger (antagligen för att jag själv ljuger mkt på fyllan..) men ändå. Kanske bara är något jag måste öva på?  

En ljus morgon

Två serier som jag verkligen mår bra av och älskar är Dubelliv (andra säsongen) och Portkod. Blir så peppad för sommaren. Btw, sorry ni som inte gillar fötter hehe. 
Drömde en mardröm inatt så hade jättesvårt att somna om efter det. Men annars måste jag säga att lov är så nice. Går bara runt och degar men det är ju lite så det ska vara?! Har lärt mig att uppskatta det jag har mycket bättre. Istället för att gå runt och vara deppig över saker som jag inte har eller vill ha, så brukar jag tänka att det alltid finns människor som har det värre. Lite hemskt att jämföra men det fungerar ganska bra för mig i alla fall! :) 

6 stycken

1. Tycker det är jobbigt att dela mat med andra. (Ehh glupsk JA?) Vill ha min mat för mig själv och ha koll på hur mycket som är kvar. Samma sak med pengar. Får stress av att folk är skyldiga mig pengar eller att jag är skyldig någon annan pengar. 
 
2. Kan börja gråta bara jag diskuterar studenten med någon kompis. Det känns så jäkla mäktigt. 
 
3. Tänker ofta på varför folk är så skumma? Varför har inte människor någon social kompetens??? Haha tänker på mina och elins diskussioner om det här. 
 
4. Avskyr när någon ska sätta dit en för minsta lilla grej. Bara för att jag sa något för ett år sedan betyder det inte att jag har exakt den åsikten idag. Så himla fjantigt. 
 
5. Har alltid målade naglar. Minns inte senaste gången jag inte hade det. Klarar inte av att ha mina naglar omålade. 
 
6. Saknar att åka skidor så mycket! När alla lägger upp skidbilder i backarna på sina mystories känner jag mest JAG VILL OCKSÅ!!

Beställning - check

Beställde nyss lite grejer från ebay och nelly. En svart vårkappa får nelly, en bikini och en klänning från ebay. Vilka kontraster va haha! Hoppas allt sitter snyggt på. Visar bild såfort de kommer. Annars då? Tänkte fylla i mitt CV och skicka iväg en ansökan till nanny idag eller imorgon. Vill verkligen skaffa mig något jobb innan sommaren. Sedan tycker jag att små barn är roliga även fast jag kan känna mig stel ibland. Tror jag skulle kunna bli en bra nanny! En riktigt skojig nanny haha. 

Soliga februari

Vaxholm, Bogesund, 14.11
Hello. Imorse städade jag mitt rum i typ tre timmar. Sedan åkte jag mami och papi till Vaxholm för att gå slingan i skogen. Tog förövrigt inte med mig varm choklad som jag skrev i inlägget nedanför hehe.. Ikväll får vi gäster men jag ska försöka hålla mig undan eftersom de är i mina föräldrars ålder. Sitter hellre och chillar i mitt rum med onyttigheter. 
 

Sportlov

Paula och Ksg's fönster. 
Ska verkligen bara chilla laget, träna och äta. Mmm bra kombination! Idag är det soligt ute. Ska nog gå till rösjön och tillbaka. Känner typ för att ta med varm choklad i en termos som när man var liten. 

Skoldagar och vårdagar

Längtar tills jag får användning av dessa snygga glasögon i Napa hehe.
Okej sista skoldagen imorgon! Kollade tillbaka på arkivet när jag gick i sjuan. Räknade ner skoldagarna tills varje lov. Är glad för att jag inte behöver göra något sånt nu. För om jag ska vara ärlig så vet jag inte om jag vill att tiden ska gå så himla snabbt. Jag tycker skolan är ganska rolig. Hur som helst så längtar jag ändå till våren/sommaren. Kan verkligen inte beskriva lyckan jag alltid känner under våren. Även fast jag inte räknar ner skoldagar nu så borde tiden gå liite fortare. Åtminstonde till april månad. 

Säg ba nej celle

Jag har alltid haft så svårt att säga nej till saker. Skrattar åt mig själv när jag tänker på hur jag var liten. Kommer ihåg att en kompis ville umgås med mig efter skolan (jag gillade inte henne så mycket), men kunde inte säga nej. Så istället för att bara säga att jag inte kan så hittade jag på massa lögner om att mamma sa att jag inte fick. Låtsades till och med prata i telefon med mamma framför kompisen. Sedan en gång då jag var riktigt liten och skulle sova över hos en kompis men senare under kvällen ville jag åka hem. Så efter middagen sa jag att jag mådde dåligt och ringde hem. Mina föräldrar kom och hämtade mig en stund senare. Hade med mig sovkläder och allt.. Hahaha. En annan gång i högstadiet då en tjej försökte få med mig till Dalarna över någon helg. Såklart ville jag inte men sa att jag kunde åka men att jag behövde fråga mamma. Återigen låtsades jag prata med mamma i telefonen. Sitter just nu och asgarvar. Typiskt mig att hitta på massa lögner för att slippa undan. Varför inte bara säga: nej jag vill inte. Hahaha. 

Sådär ja

Inte för att den här bilden har något med resten av inlägget att göra men hur snygga är vi inte?! 
Nu har jag skickat in sommarjobbsansökan till Danderyds kommun och Stockholms län. Hoppas verkligen att jag får jobb via danderyd för då jobbar jag bara tre veckor + nära där jag bor. Chansen är väl liten eftersom jag fick sommarjobb där förra sommaren men håller tummarna! Måste hur som helst ha något slags jobb i sommar/före sommaren. Napa resan ska betalas (en stor del betalar jag själv) och sedan är det alltid najs med pengar. 

SILVER

Finns inga normala bilder på mig med framkameran. Kan inte beskriva mitt hat jag har mot sådana bilder som inte är spegelvända. Ser ju hög/pervers ut på varenda bild.. Lite försenat inlägg men men. I lördags hade paula sin 18-årsmiddag. Det var så gott och så fint fixat. Tack igen finaste! 
Då var det måndag igen. Sista veckan innan sportlovet. Tror sportlovet kommer bli lite långtråkigt eftersom många av mina kompisar åker bort. Ska i alla fall bli skönt att sova hehe. 

All my friends

Skönt med helg! Ska sätta mig och plugga nu (så att jag inte behöver ha så mycket ångest imorgon/söndag). Men fick seriöst mycket motivation. Passande när det bara är fem skoldagar kvar innan lov. Sjuuuukt att tiden går så snabbt. Och sjukt att jag skriver det hela tiden? Eller tänker på det åtminstonde. Ikväll ska jag också beställa lite kläder från Ebay. De ser sjukt fina ut på bild men sen vet man ju inte hur de är när de kommer fram. Känner dock att det kan vara värt att chansa någon hundring eller två på det. 

Som en femåring

Känns som att jag inte har några andra bilder än dåliga iponebilder..
Så sjukt att veckan går såhär snabbt? Morgondagen kommer gå snabbt och sedan är det helg. Vill komma på något skojsigt och intressant att skriva men kommer inte på något?? Eller jo kan berätta om när jag såg en kille från min högstadieklass påväg hem från skolan. Hade nyss gått av bussen och korsase gatan precis när han kommer emot mig. Först visste jag ej om jag skulle le eller vad som helst. Sedan när jag ser att han (bokstavligen) bitchblickar mig och sen kollar åt andra hållet bestämmer jag mig för att inte göra något.. Förlåt men ska det va så jävla svårt att inte bete sig som en femåring? Är de så svårt att ba le lite grann, säga hej eller bara inte bry sig alls?? Seriöööst att bitchblicka och hålla på att gå omvägar för att slippa gå emot någon är så extremt barnsligt. 

Nämen titta, en katt!



Paula 18 år, inte lika svår anymore

Idag är du 18 år, vi får hoppas att du mycket dricka får. Nu kan du gå ut och röja, men glöm inte din partytröja. Bästa paula på lördag ska vi fira, äntligen kan du dricka en laglig bira, hoppas du ej får någon blåtira. Grattis igen, nu behöver du inte gå på spänn!

Alla hjärtans dag

Godmorgon på er! Idag är det då alla hjärtans dag. Det är nu alla vi singlar ska klaga över att vi inte har någon som man kan gulla med haha. För min del så bryr jag mig inte. Alla hjärtansdag är ännu en sån till dag då affärerna säljer lite mer. Dock hör det väl till att man på något slags sätt ska "fira" den här dagen, antingen som singel med ens kompisar eller med ens partner. Ikväll ska jag och mina tjejkompisar se på bio. Kominskt nog ska vi se "How to be single". Ska bli riktigt kul! 

Mysi lördag

Drömmig utsikt över söder
Efter att ha vaknat upp från en dröm (som jag gärna hade velat fortsätta i) till att börja stressa och tänka på plugg är väl inte det roligaste.. Åkte i alla fall till täby med mamma för att köpa present åt min kusin som fyllde 18 igår. Åkte in till stan för att fira med släktkalas eller hur man säger. Mysigt!! Nu är min faster och min andra kusin från Lidköping här på middag. De ska också sova över här! Så ja en lugn lördag helt enkelt. Vill typ sova nu, är så trött.

Trött fredag

Tog en snabb selfie innan vi åkte.
Härligt med fredag! Äntligen ska jag vila under helgen (och ej vakna upp bakis). Vanlig dag i skolan idag. Killergame är ju igång och jag är livrädd för att dö. Vet vem min mördare är. Han är inte direkt diskret om man säger så! Klarade mig i alla fall hela dagen utan att dö. På kvällen åkte jag och min familj och överraskade min kusin som fyller 18. Det var en väldigt fint fixat, snittar och massa folk. Trevligt!! Nu ligger jag i sängen och ska sova. Det ska bli riktigt skönt det. Godnaaatt!

Onsdag

När kvallen är som bäst
Hallå där! Inte bloggat på så länge känns det som. Idag kom jag hem vid halv sex. Gick in i mitt rum och såg att manma hade lämnat en bulle. Tror att hon i smyg försöker göda mig. Hon gjorde samma sak fast med en chokladbiskvi förra fredagen.. Hur som helst har tvättat håret och känner mig fräsch. Måste börja fixa mig för skolan. Numera går jag upp ca 50 min innan jag ska gå (snoozar över 30 min varje morgon). Går med ofixat hår och fula kläder till skolan. Vad händer?! Känner dock inte att jag pallar bry mig om hur jag ser ut i skolan.. 

Fekke

Igårkväll kom tjejerna hem till mig och åt middag. Vid nio tiden började festfolket rulla in. Kvällen blev lyckad tycker jag! Förutom att bordet (som är från 1800-talet) fick flera vattenfläckar, lite hack i golvet här o var och att någon liten jävel har repat sönder golvet i badrummet.. Lite tråkigt att vissa inte kan vara lite varsamma även om de är fulla. Idag ska jag bara plugga grammatik så att mamma o pappa blir nöjda. Vill ta bort så mycket fokus som möjligt från skadorna. 

17

Haft en sån bra födelsedag! Gick i skolan till två ungefär. Sedan åkte jag till täby med elin och shoppade lite tills imorgon. Sen åkte vi till indiska och köpte med oss hämtmat. Disa kom över en sväng precis innan elin drog hem och sedan har jag och disa bara snackat. Fick också lite besök av några killar som våldgästade mitt hus hahah. Lite skumt men mys. Tack för alla gratulationer återigen, ni är fucking bääst! Är så sjukt glad att jag har så himla fina vänner. Godnatt :))

Förra året

Hittade en bild från förra året, 4 februari 2014. Tack gode gud för att vi inte har någon sån här snö kvar. Är så glad för att jag slipper uppleva slasket under min födelsedag haha. 
Annars då? Jo livet rullar på som vanligt. På torsdag har jag studiedag vilket ska bli otroligt skönt. Skulle kunna somna vilket sekund som helst just nu. Är alldeles för trött nu för tiden. 

Februari

Bästavän
Hejsan på er! Har fotat elin i studion idag. Det går bättre för varje gång, mindre svordomar och allt går smidigare. Om någon skulle höra mina och elins konversation i studion skulle de tro vi var sjuka. Men man blir ju så frustrerad och lite galen på samma gång. Imorgon är det tisdag vilket är skönt, har bara två lektioner. Godnatt!

RSS 2.0