saker jag ska göra i sommar

Bilder från we<3it
Cykla utan hjälm, Bada sent på kvällen/nattbad, Bada tidigt på morgonen, Dygna, Grilla, Sommarland med Julia, Vara med kompisar, Shoppa, Pressa i solen, Träna skitmycket, blogga, landställe, fota och tusen andra saker. Wiie! LÄNGTAR!

smet

Sitter och tittar på film och äter muffinssmet och dricker mjölk. Tycker seriöst att smetar är godare än själva bakelserna när de är klara. Brukar ibland göra lite smet till mig själv och bara äta den. GOTT!

Målat naglarna

Det blev mintgrön och guldigt. Haha, ville prova något nytt men det blev inte så jättesnyggt med en guldig nagel tillsammans med mintgrönt. Skulle passa bättre med silver i så fall.

Dagen

Snart ska jag äta lunch, köttbullar mums. Sen typ vid fyra ska jag åka till Elin för vi skulle fira valborg med Elsa, Sandra, Ellie, Nora, Alexandra typ och kanske ngra andra. Vi ska äta middag hos Elin! GOTT. Älskar verkligen mat hos kompisar för det blir mycket godare då allting. Men nu ska jag gå på toa och sen typ göra lite annat grejs.

Fin dag

Ni får två halvtråkiga bilder som jag tog nyss. Lite konstig ljus.
Najs najs dag idag. Det är varmt och soligt ute. Tror faktiskt att jag ska cykla till rösjön snart, eller om jag orkar. Men behöver någon som kan fota lite till min blogg. Vore kul med någon ny pp till fb. Åh, nice! Någon som vill fota vid rösjön? Haha, annars får jag väl ta med pappa dit.. XD

Bilder från dagen

Från piknicen. Är fortfarande proppmätt. Det var sjukt mysigt men har massa rivsår och märken på händerna/armarna.. XD Men det går snart bort om det inte blir ärr. Är lite irriterad för Elin raderade alla bilder som jag hade tagit på henne som jag skrattar åt bara jag tittar på dem. Hm.

Just nu

Äter en skål med jordgubbar. Mums, älskar verkligen jordgubbar speicellt svenska men de här är från Spanien och de är också goda. Haha, ni bara k bry. Men nu ska jag äta mer.. <3

Lite av dagen

Är hemma från Elin nu. Det var skitmysigt vi cyklade till täby tittade lite och Nora köpt en DKNY parfym sen köpte vi godsaker på Hemköp och sen åkte vi till elin och hade piknik med Elsa också. Mwih. Alltid alltid alltid när jag träffar elin så förlorar jag massa hår från huvudet, jag menar verkligen alltid.. XD Vi bråkar också alltid, typ nyper varandra, sparkar varandra, brottas osv. hahaha! men har gjort nu veckans utmaning som kommer upp idag senare på kvällen. Oj, klockanär redan 8 och jag har inte ätit middag än, men är fortfarande proppmätt från fikat.
Fler bilder kommer upp sen , som jag har tagit under dagen men här är en instagram bild sålänge.

NYTT

Bikini - Lindex
Tröja - Hollister
Väska - Lindex
Köpte det här när jag var i täby med mamma. Fick också en goodiebag gratis, för om man gillade deras fb sida så skulle man få en goodiebag. Men det var lite skräpsaker men det flesta var helt ok. Fick en tidning, Weleda kräm, shampoo, en godis, vetekuddesak och en hudkräm. Like it babe. ;)

Veckans utmaning

Celineeslife.blogg.se


VILL HA!

De första två är från Lindex och den sista är från HM. Åh vad jag vill ha de här tre bikinisarna. Men man kan nog inte ha flera bikinisar på sig i sommar för då kommer man ha flera olika bikinilinjer som har olika former.. XD Den första bikinin kollade jag på igår och den var verkligen underbar. Min drömbikini! aw.

Halvläskigt

De här två bilderna är lite halvläskiga.. Eller vad tycker ni? Nejmen jag önskar att jag inte hade sett så läskig ut. Men jag gillar redigeringen jag gjorde. I alla fall nu kollar jag på Zombieland den äger men är bara lite blodig. Sen ska jag och mamma och min syrra och hennes spanjor åka till täby c. Hihi, behöver åka dit igen för är sugen på det. Vill hinna cykla lite idag igen så ska nog göra det sen. Men nu ska jag titta vidare på filmen.

Mums

Förlåt för dåliga bilder. Men nu har jag ätit marshmmelows med smält choklad på. Världens godaste alltså. Mums! Men jag skulle ha köpt jordgubbar men det fanns svenska jordgubbar typ 6 st för 40 kr skitdyrt och sen andra ruttna mögliga jordgubbar från Spanien typ. A ne så det blev marshmmelows istället fast jag inte gillar det så jättemycket.

New in

Nagellack: Åhléns 50 kr
Duschkräm: Åhléns 31 kr
Köpte de här två grejerna idag. Duschkrämen luktar citrus/melon tycker jag och den luktar verklgien fräscht och gott! Jag har märkt att jag har börjat älska mintgröna saker, eller lite ljusare än mingrön precis som nagellacket typ. Åh, ska verkligen köpa fler mingröna saker i sommar.

Några bilder

Tog de här bilderna på ett körsbärsträd vid tebban. Inte så bra bilder men det blåste väldigt mycket så det var svårt att fokusera för grenarna rörde sig.

Hemma från Täby C

Kom hem nyss från Täby med Annie. Vi cyklade dit och det var riktigt kul! Först gick vi runt på de vanliga affärerna Hollister, HM, Kicks osv sen gick vi och tog en glass på Donken. Jag åt en cheesburgare också. Sen så köpte jag lite grejer som jag visar i ett annat inlägg. Vädret var riktigt fint idag och det var varmt och skönt hela dagen. Till middag idag så ska jag äta på McDondals igen yey!

Trivs inte med bloggdesignen !

Trivs verkligen inte med min bloggdesing. Lite tråkigt för jag köpte den förra för 200 kr och nu så trivs jag inte med den. Men ska lösa det här, men orkar inte blogga på någon blogg som jag inte gillar designen på. :(

godmorgon!

Sitter och degar lite nu. Idag vill jag åka till täby c ska kanske dit med mamma men hon vill helst inte dit. Men har samlat ihop massa pengar nu så ska köpta något från Hollister nu. Wiiie! + att jag behöver massa shorts och en ny bikini. Men har typ inget mer att skriva ska försöka göra många inlägg idag. HÖRS.

Fredaaag

Väntar på att alla kommer. Sitter foreveralone just nu. Hm, kollar lite på VD!

27 april (haha)


Jag + vädret haha
Jag var deppig hela dagen. Bad day. Men a sen snart vid sju eller något kommer Elin, Elsa, Sandra? och kanske Alex och Annie till mig. Jag har ringt Alex och talat in på hennes mobil. Och annie om du läser detta ring eller messa mig för jag vill fråga om du vill komma ikväll och ha filmkväll! :)
Så det är det som händer snart. Bloggar senare, jag älskar vädret ute men har jättelökiga kläder + att jag kommer skämmas över en sak här i hemmet!! Men hoppas att mina kompisar inte märker de små skitarna.

26 april

En bild jag tog igår på håltimmen med iphonen
Idag var jag i skolan och så. Vi hade mattediagnos trodde jag skulle dö innan för jag var så nervös för jag trodde jag skulle få hjärnsläppning men det gick superbra! Sen var det fiskhamburgare i skolan, jag åt bröd, tomat, sallad, dressing och rostad lök men ingen fisksak (k bry). Sen efter skolan joggade jag och Nora och urs vad hemskt det var. Det blir aldrig mer joggning för mig för jag trodde jag skulle dö där för min kondis är ehh skitdålig. Men ska börja träna mer men det blir nog ingen joggning med Nora på ett tag för hon verkade nt gilla att jag flämtade hela tiden, stannade, la mig ner på marken osv. heheh. Jag har tvättat håret nu för det var såhäääär smutsigt och äckligt. Imorgon är det friday och det är så himla skönt eftersom vi har ju ledigt mån tis nästa vecka och jag kommer seriöst dö av glädje. Okej, skrev nu i den här texten 3 gånger att jag skulle dö. Men aja. Kollar på VD nu och ska sen göra lite franska för vi har glosförhör imorgon. Puss hej!

svar till anonym.

Det är okej att skriva namn, bara för du kommer med en fråga så gör behöver du inte vara anonym . <3
Varför jag säljer skal? Ville göra något som inte alla andra bloggar gör, och JA!! jag tjänar på den här affärsidén.
Tack.

Säljer blått pingvin skal (till iphone 4/4S)

Nu säljer jag ett mellanblåa pingvin skal som passar till Iphone 4 och 4S. Förpackningen är ouppackad och skalet är helt nytt! Skalet är gjort av silicon och är mjuk och skön att hålla i.(Bilderna högre upp är de offeciella bilderna på skalet) Säljer skalet för 80 60 kr. Du kan kontakta mig genom att skriva en kommentar på det här inlägget eller mejla mig på [email protected]
Jag har bara ett exemplar till salu så först till kvarn gäller.
Sålt till Agnes!

Först vacker och underbar sen blir man trampad på och ful

Ingen aning om varför jag skriver den rubriken. Känns som om många tonåringar upplever att vänner sviker eller att man blir ledsen för att någon förstör ens liv, men jag har typ aldrig känt så. Tur att man har världens bästa vänner som ställer upp för en även om man blir trampad på och ful.

My life <3

Alla bilder tagna med min Canon EOS 500 D (igår)
Det går inte att förklara HUR mycket jag älskar mitt lilla djur, Oliver. Alltså tror ingen förstår hur man kan älska ett djur på det här sättet. Han tröstar mig när jag är ledsen, väcker mig geneom att bita på mina fötter eller jamar utanför min dörr. Älskar dig, du och jag i ett babe.

Untitled Video


Snart skola

Jag älskar verkligen svartvita bilder, det blir så fint på bloggen och det ser också mycket mer proffesionellt ut på vissa bilder. Vad tycker ni?
Snart ska jag gå till skolan, euw! Men ska bara packa några saker sen sticker jag. Slutar fem i halv fyra idag så det blir ingen aktiv bloggning men har 2 tidsinställda inlägget under dagen idag. Se ya!

Kvällen + planerna

Ska göra iordning mig för kvällen nu och sånt. Ska ta bort sminket nu, borsta tänderna och kanske ta en snabbdush på fem min. Längtar verkligen tills i helgen för då är vi ju lediga lör, sön, mån och tis! SÅ SJUKT SKÖNT. Kommer vara fett aktiv här på bloggen och ta massor med nya bilder.
Här är veckans planer;
Ons: Plugga för mattediagnosen + andra läxor
Tor: Kanske täby/ joggning, någon som vill?
Fre: Filmkväll med de bästa. <3
Lör: Kanske någon kompis?
Sön: Ingen aning.

Ännu flera vårbilder + lite annat

Tog alla de här bilderna för några timmar sen, DET VAR UNDERBART LJUS UTE! (C) på alla. Älskar faktiskt att ta bilder på blommor, speciellt på våren och sommaren.
Halloj allihopa! Det var rätt kul idag, och det är fett chill för på halvklassengelskan hos Linda så ska vi göra en Harry Potter teater (på engelska)! Och vi har en tjejgrupp också, vi ska göra teatern eller a jobba med den i fyra veckor framöver så jag kommer vara sjukt glad hela tiden. Snart är det Top model och jag ska titta på det. Hihi, gjort massa matte också alldeles nyss men är klar med läxorna nu. Bloggar mer senare och det kommer dyka upp fler vårbilder som jag har tagit också i veckan.

Knappt ätit ?

Asso seriöst det här är fett skumt! Det enda jag har ätit på hela dagen är 4 beagles. De är väldigt mättande omg! Hann inte äta lunch för vi slutade hkkn så sent (åt 3 beagles där). Sen när jag kom hem åt jag en beagle till och till middag var det hemmagjord pizza vilket är det värsta jag vet så då åt jag inget. Nu är jag hungrig men har några beagles i ugnen nu som jag ska äta. Haha, imorgon ska jag äta mycket i alla fall.. ?

Hur kan detta vara konst

Asså jag förstår mig inte på vissa tavlor som anses vara fina och exklusiva. De tre översta såg jag var utställda på biblioteket idag och behövde bara fota dem. De var till salu och den minsta kostar över 1000 kr? Jag menar det här är INTE konst enligt mig i alla fall. Skulle aldrig lägga massa pengar på sånt här. Det är ju bara massa kladd som en tjej har målat med oljefärger eller någonting. Förlåt för att bilderna var suddiga men det känns lite pinsamt att ta massa bilder på tavlorna i ett bibliotek.
TACK OCH HEJ!

Blåa blommor


Tog nyss några fina vårbilder på blåa blommor. Ska nog gå ut sen och ta några fler bättre men måste göra en skitläxa först engelska!

dagens

Hade egentligen Uggs och en kofta men det var snyggare såhär!

Veckans utmaning

Tänkte göra något nytt här på bloggen så jag börjar med "Veckans utmaning", ungefär att varje helg (fre/lör/sön) så kommer jag göra en video där jag gör veckans utmaning här på bloggen. Så ni kan kommentera typ att jag ska äta en hel sked kakao utan att dricka, eller hälla grädde i håret eller någonting. Ni kan börja kommentera redan NU så kommer jag göra videon nästa helg och sen lägga ut den.

Lite nytt

Linne: Hollister
Rosa shorts: Hollister
Jeansen: JC
Behövde nya byxor så jag och mamma åkte till täby c och köpte lite nya saker. Haha, det var fett kul för nu har jag lärt mamma och pappa vad lökig betydde så mamma säger ungefär "Vad lökig jag är med den här halsduken" eller "Vad lökigt det var på Hollister" och massa sånt med lökig jag bara lol! Alla sakerna som jag har köpt sitter mycket finare på mig jag lovar! De byxorna ser ganska fula ut men de är snygga på mig.

Svar på kommentar;

svar: Tack!
Efter att min kompis har berättat att en kille blir jättemobbad och läraren inte gör något så blir jag också besviken på skolan eftersom på nästan alla anslagstavlor står det "********skolan, där ingen blir mobbad". LÅGT. Sen tycker jag att många lärare är för mesiga och dåliga, på matten en gång så sparkade en kille på mitt bord och stol ungefär och min lärare såg det men sa inget, efter ett tag sa han "Joel sluta sparka på bordet". Asså hur mesigt är inte det? Sen tycker jag att klassen inte har lärt känna varandra än, vi är som olika gäng som inte är som en hel klass. Därför känner jag mig väldigt obekväm med att stå och prata för min klass till exempel, jag känner dem knappt. Pratar inte så mycket med de andra i min klass förutom tjejerna. Känner också att det är ingen jag kan prata med förutom min mentor och min engelska/franska lärare som är de enda vettiga. Sen så hatar jag allmänt alla skolor för att jag är nervös för scenskräcken osv osv.
Hoppas du fick svar på din fråga! :)

Dagens outfit


Längtar

Orkar inte livet som tonåring, högstadiet, idoter och allt sånt skit! Längtar tills jag blir vuxen skaffar pojkvän och allt det där. Vill jobba och leva ut mina drömmar istället för att gå till en skitskola. Haha, det där höll inte ihop eftersom man måste ju skaffa sig bra betyg om man ska bli något bra i framtiden. Men vill typ festa och sånt för jag älskar det faktiskt om man festar med rätt personer som också gillar att festa. Och alla ni som inte tror på mig och säger att man inte kan bli en stor bloggerska eller vad man vill; screw you
/celinees

Tråk

Tänker på skolan just nu, KAN DET INTE BLI SOMMARLOV SNART FÖR FAN. Döööööör. Hatar min skola, den suger verkligen. Men aja. Har tråkigt och sånt nu. mm. Men blev avbruten när jag kollade på VP för typ 20 min sen för alla kom upp i köket och började prata och så, alltså min brorsars kompisar och det var jobbigt så nu kan jag inte titta mer på VP i vardagsrummet på teven. Töntig jag är men de är läskiga och typ 19 år?! Aja, puss hej leverpastej.

Mjukisbyxor

Brukar inte gilla så mycket ginatricots stil alls numera men nu har de faktiskt ett par supersköna mjukisbyxor. Och ser faktiskt bra ut. De kostar 200, lite dyrt men jag kanske köper dem någon gång kanske. Tycker de gröna och de peachrosa färgerna är snyggast sen finns det lite andra färger också.

21 april

Vaknade upp hos Alexandra idag. Först vaknade jag vid 5 tiden sen somnade jag om en gång, vaknade en gång, somna och vaknade en gång. Vaknade typ 3 gånger och somnae om ? .. Nu är mamma och pappa vid båten, min syrra gör någon fruktsallad och min brorsa är där nere med sina kompisar som skramlar! Kollar fortfarande på VP, kan seriöst börja gråta för den serien. Damon och Stefan är så SNYGGA! Avlider, sån sorglig kärlek - love sucks. Men senare ska jag kanske gå och köpa byxor med mamma (typ efter 5) för behöver nya. Sen ska jag hyra film med pappa och titta på den ikväll sen 4ever alone.

Några bilder från igår

Dåligt ljus på alla bilder och dålig kvalité men skit it! Men det var supermysigt verkligen. Har några fler bilder som jag lägger ut senare. Kollar just nu på VP. ÄLSKA!!

Hos Alex

Det är sjukt lökigt här!! Asså lökar asmycket just nu så jag lånade lite av alexs deo som hon fick idag. BUUS! Men nu måste jag sätta på någon annan bra låt + att det här tangentbordet är superkonstigt och segt och kan knappt skriva!!

Tävling?

Några förslag på bilden ovan
Funderar på att ha en tävling här på bloggen. Ska ha det men vet inte vad och vilket pris det ska vara. Vad tycker ni? Om ni kommer med förslag så är det bara bra för då kanske jag tar något av era förslag? Ska priset vara ett iphone skal? Eller någon skönhetssak? Hm. KOMMENTERA!

nawigt

sv: Haha, naw tack! Varför kan du inte skriva namn? Vill veta vem som sitter bakom skärmen, haha! ;) Snälla ni andra också kommentera mer och skriv namnet eller något. Behöver få respons.

VAMPIRE DIARIES!

Har säsong 1 och 2! whoop whoop! Har ju tittat klart på min förra serie så nu börjar jag med VP 1 sen tvåan sen kör jag på en annan. Men herregud, det här är nog den bääästa serie i hela mitt liv! Och Stefan är så snyyyyyyggg!!!! Hahah. Men ska kolla klart nu och platta håret lite medans, för hade värsta bad hair day idag..

tips på 3 tjejiga tjejfilmer

För er som gillar tjejfilmer och komendier så är det här tre sjukt bra filmer som jag rekommenderar om;
Bloggar om lite filmtips nu eftersom det snart är fredag och lördag. Woho!
1. The House Bunny, handlar om en tjej som bor i något bunny hus och sen flyttar hon till ett annat tjejhus och blir kär, sviken, fester osv. Sjukt bra film. 8/10
2. Legally Blondes, två tvillingar som flyttar till ett rikt snobbigt ställe och börjar på en ny skola, möter snobbiga personer, killar och så får man se livet i lyx, rosa och shopping. 8/10
3. En shopaholics bekännelser, en tjej som älskar att shoppa, hela rummet fullt med kläder. Hennes pengar tar slut och hon blir fattig. Men filmer handlar typ om shopping och lite sånt smått och gott. (Det är så mycket att förklara). Filmen får 9/10

Tillbaka

Hej alla igen. Blev typ en dags blogguppehåll? Nu är jag tillbaka, som starkare. Längtar till imorgon, då ska det bli fett nice (fast inte). Först ska vi på någon drama sak halva klassen hos vår musiklärare och jag är nervös för det. Töntigt jag vet men jag är nervös på att jag ska få prata någonting för halva klassen. Är verkligen OBEKVÄM och IRRITERAD när jag är med killar, alltså om jag gick i en tjejklass skulle jag fanimig inte ha scenskräck med det är killarna som gör mig nervös, måste ordna detta så att jag är normal. Inte tänka på dåliga saker nu, sen efter skolan (slutar tio i ett) så ska jag Nora, Elin, Annie och Elsa åka till täby c och köpa present åt Alex för sen på kvällen ska vi på middag hos henne och sånt skitmysigt! Ska bli superkul!!! Jag hoppas också att jag hittar någon tröja på Hollister som jag kan ha hos henne imorgonkväll, behöver en ny tröja. Men jag kommer kanske blogga lite imorgon men i alla fall ett inlägg. Nu ska jag äta ris och tikka masala sås och lite grönsaker. Wiiiii!!
Tog bara någon bild.. Den ser äcklig ut men bjuder för att aa. Haha urs

Förlåt.

Har inte bloggat mycket alls. Jag har så fullt upp med skolan, och måste kämpa så himla mycket också. Det här med skolan är verkligen en kamp för mig som gör mig ledsen och deprimerad. Innan jag satsar på något annat i hela jorden så ska jag göra så att jag kan vara normal, och klara av skolan utan att nästan börja gråta på mornana och i skolan. Hm. Men jag kommer blogga så mycket jag kan , men tror inte jag kommer blogga mer imorgon, men på fredag då kanske jag bloggar lite mer och helgen, a då blir det typ 10 inlägg per dag som jag gjorde förut.
Puss och vi ses snart babes!

Tisdag

Dagen flöt på. Om 20 min börjar top model 17, woho! Men snart ska jag dusha (snabbdush i typ 5 min). Har gjort en ny nedräkningslista till sommarlovet. Valde att göra den finare den här gången änd en förra rosa med många olika färger har jag nu. Imorgon är det onsdag, gillar inte de dagarna så mycket för de är ganska långa men de går rätt snabbt. Har håltimme imorgon i två timmar. Kommer förmodligen vara med Elsa då, annars sitter jag väl själv och pluggar och väntar på Elin och Amanda som förra gången.

Untitled Video


Varm choklad och handtvättning

Dricker varm choklad med grädde och riven choklad. Mums! Fast jag lagade det mest för att kunna ta en fin bild till bloggen. Men nu så har jag dushat och så, ska städa lite i rummet för måste vika in några tröjor som är nytvättade. Ni ba okej. Men jag är stolt för jag har handtvättat en tröja som jag ska ha imorgon! Med tvättmedel och allt, så jao nu kan jag handtvätta allting som jag vill. Hihi. Såhär gjorde jag;
1. Lägg plagget i handfatet och häll i varmt vatten.
2. Häll i en eller två skopor tvättmedel.
3. Rör om och gungga plagget lite
4. Ta ur vattnet och vrid ur plagget.
5. Fyll handfatet igen med nytt vatten och skölj i det.
6. Häll ut det vattnet och sen skölj och vrid ur i ca 3 min under rinnade kran (ljummet)
7. Sen vrid ur och lägg in i en handduk och stampa på det sen ta ut plagget och lägg det på ett element.
8. KLART!
K bry på det men hade lust att dela med mig min tvättkunskap.

Mycket saker på en gång!

Gud vad läxorna och skolan tar över. Men nu är jag klar med pluggandet för idag. *Puuh*. Nu ska jag titta på Anubis hus (XD) och chilla. Har väldigt ont i huvudet för all PINK parfym jag har sprutat, men ju mer jag sprutar och ju varmare den blir desto godare luktar den. Förut var den ju kall och lukten kan ha med det att göra. Men i alla fall imorgon har jag sovmorgon till 10.10, HIMLA SKÖNT! Så jag ska gå och lägga mig senast kl 23.00 idag. Brukar gå och lägga mig kring 21.00-22.00 men nu blir det lite senare. Imorgon har vi vår längsta dag and i hate it! Hatar långa dagar i skolan. Det är så segt när man går runt hungrig tio i fyra och väntar på att man slutar 15.50. Snart ska jag hoppa in i duschen och sen bara chilla rästen av kvällen och ta det luuuugnt. Längtar till på fredag för då ska jag sova hos Alex! Wiiii, hon har nyss fyllt år så ska fira henne lite med några andra. Men nu ska jag sluta skriva, bloggar nog mer ikväll.
Jag och alla mina barnprogram.. Grejen är att jag inte riktigt "tittar på dem" jag lyssnar mest och gör andra saker medans precis som de flesta andra lyssnar på musik medans de kollar fb så lyssnar jag på eva och adam när jag kollar facebook. aja.
xoxo, celine

Ingen lycklig dag..

Gick upp på morgonen och sörjde för att skolan började idag. euuuw. Sen så höll jag nästan på att gråta på svenskan (första lektionen) för att jag ville åka hem och ville inte vara i skolan. Sen så gick dagen bla bla sen ramlade jag på bussen och det var massa folk som såg mig och jag blev så jeevla röd i fejset! Haha, asså jag rodnar seriöst för varenda grej som händer typ. Nejmen jag blir alltid jättelätt röd i anskiktet. Dessutom så var det varmt i bussen och vi hade sprungt till den så satt där lökig, varm, svettig och röd i fejset. *:)* HAHAH! Men ville bara döööö då. Det var massa tonåringar och URS vad pinsamt.

PINK parfym

Mitt Victoria's Secret set kom idag! Body Lotionen luktar frukt och supergott men parfymen.. eh! Vet inte vad jag ska säga, den luktar inte alls gott. Är så besviken på den. Julias parfym luktar annorlundare, men det kanske beror på att den är kall? Eller FAKE. Jag vet inte men tror inte den är fake för den är från USA men om den var från typ Kina eller Korea eller ngt så hade jag inte köpt för det är ju fake ganska ofta. Hehe. Med tanke på att jag betalade 300 kr för hela settet så är jag ganska ledsen. Känns som om jag har kastat bort 300 i skön nästan.. :(

omg

Hittade min gamla dagbok från typ förra året. Så stog det en dikt där som jag hade skrivit (XD):

Står ensam mitt i den blommiga ängen ser jag ett ljus. Jag går fram till ljuset och tittar på det. Ljuset blir större och starkare och det blir som en lång tunnel. Tillslut när jag är framme ut ur tunneln så väntar mina gamla släktingar som hade gått bort, då förstod jag.
Asså jag vet inte varför jag skriver den här dikten här på bloggen? Värsta dödsdikten, nejmen förut så var jag ofta ledsen och så när jag gick i fucking bra.

Just nu

Kollar på Sällskapsresan 2, haha tönt jag är. Men ska titta klart på den men först måste jag springa på toa. Sen ska jag sova för imorgon äre ju skola. Ska bli nice! Eller jag måste ju träna mig så det är bra att jag tränar att bli av med rädslan för skolan. Puss

Ny design snart!

Woho! Imorgon kommer min nya design in på bloggen. Beställde den från takai igen. Hon är nästan den enda som gör underbara designers (i min smak). Vad tycker ni om designen? Den är finare när den är "live" på bloggen.

Inget att blogga om

Har ingen aning om vad jag ska blogga om. Har slut på ideer just nu. Bloggar ju bara om samma saker känns det som. Men ska nog komma på något snart att blogga om. Vad tycker ni?

Länkbyte med Gabriellaita!

Nu har jag ett länkbyte med den här snälla tjejen! Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.
Hon bloggar om allt möjligt och har en sjukt bra blogg. Kika in?

TACK ELIN <3

Fick väääärldens sötaste pyjamas igår av Elin som hon köpte i London! Tack så hemskt mycket, älskar den! Annars så hade vi supermysigt igår och flummage supermycket. Vi tittade också på Mean Girls 1. Här är två bilder på linnet och byxorna som jag fick igår.

Mys me tjejerna

Har fått en skitgullig pyjamas av Elin <3333333 bloggar senare kanske!


Dagens outfit + facelook

T-shirt - Hollister
Baslinne - Gina
Byxor - U-turn
Armband - Kicks, (fick gratis).
Haha, den första bilden, kissie smile!
Nu ska jag äta middag, sen drar jag till Elin och sover hos henne somsagt. Bloggar kanske mera under kvällen. Men annars får ni ha en bra lördagskväll allihopa!

Videoblogg om ... inget!

celineeslife.blogg.se


Bullar och varm choklad

Åt nyss bullar och varm choklad. Mums! Tittar på film också och sen ska jag göra en hårvideo eller någonting för jag fick en kommentar om jag kunde göra smink eller hårvideo. Men nu ska jag kolla klart och sen plugga.
xoxo, celine

Två halvtråkiga bilder

Fotade lite grann förut men det blev lite tråkiga bilder så ni får bara se två av bilderna. Är på bra humör idag, vet inte varför men jag har otroligt många läsare och får sjukt trevliga kommentarer. Vad har hänt? Haha! Igår hade jag 71 unika besökare lixom. Och nu så har jag redan 20 unika besökare, och mer blir det. Men kommer blogga mycket idag. Snart ska jag i alla fall städa och sen platta håret. Ikväll blire kul för då ska jag sova hos Elin med några andra underbaringar! Har saknat er alla supermycket.
xoxo, celine

Next - täby C

Har tvättat håret nyss och nu så. Snart ska jag och pappa åka till täby c för att köpa mobilpynt till mitt skal som jag ska dekorera! Det ska bli spännande att göra eget skal. Ska köpa såna där kristaller/stenar och sen äre bara att skapa. blog u later
xoxo, celine

Godmorgon

Vaknade nyss. När jag vaknade så tittade jag ut genom fönster och förväntade mig något härligt vårväder men nej nej. Det är ungefär 1 dm tjock SNÖ! Haha, orkar inte med snö. Senare idag ska jag gå ut och ta fina snöbilder och så. Så det är positivt.

Fredag den 13:de

Har ni haft otur? Jag har haft otur kan man säga, men det händer ju ganska ofta så det är inget för speciellt just idag. För det som händer, händer flera gånger, per, månad, eller kanske vecka. Det är jobbigt när folk dampar på sina bloggar för att man är ledsen så nu ska jag inte göra det! Haha. Ni skulle aldrig kunna ana vad jag får uppleva.
Aja, ska inte dampa nu. Men det blir nog ingen mer bloggning idag. Men har ju bloggat väldigt bra idag och de senaste dagarna tycker jag.
När du, och jag sprang ute i regnet förut. Jag sprang in i skogen, i ösregnet och satte mig under ett träd och du följde med mig och sprang efter mig och började jama. Jag lyfte upp dig och la dig i min famn och där satt vi under ett träd i regnet medans du spann. Kommer aldrig glömma det minnet. Jag älskar dig.

Middag

Yoghurt, blåbär och start. Det är faktiskt supergott! Man blir supermätt och känner sig fräsch efter och inte sådär fet som man är när man har ätit hamburgare och pommes. Ska äta det här fler gånger ofc.

Affärsinriktad?

Mamma har sagt att jag alltid har varit affärsinriktad. För typ 1 år sen spelade jag ett spel som heter gosupermodel, var en uniknörd och hade sjukt mycket kläder där, så mejlade en person mig och frågade om hon fick köpa hela min garderob där för riktiga pengar. Jag ba OKEJ. Sen så ringde hennes mamma min mamma de pratade osv, jag pratade med tjejen och till slut kom vi överrens om ett pris. 1900 kr, riktiga kronor och ja jag fick dem på riktigt och hon fick hela min modells garderob (som inte är värd ett skit i verkliga livet). Tänk er en 11 åring, som tjänar ihop 1900 kronor på 2 dagar! Och sen har jag ju börjat med en ny affärsidé på bloggen, ska ju börja köpa in skal (vilket jag har gjort för 10 min sen. Beställde 4 iphone 4/4S skal som jag ska sälja sen här på bloggen). Haha, jag ÄLSKAR att tjäna ihop egna pengar och ha utmaningar och så! Inom en månad så kommer jag börja sälja unika söta skal här på bloggen som ni kan köpa till era Iphones!
Mitt mål i framtiden är att tjäna massa pengar på min blogg och ha ett eget klädmärke. 

Snart hemma

Är hemma om typ 20 min. Weeey! Längtar efter att få titta i brevlådan om min parfym/skal har kommit! Jag längtar mest efter att få träffa min bääbis Oliver. Min brorsa åkte hem tidigare igår och han sa att Oliver var helt förstörd. Han går bara runt och jamar och så släppte han ut honom och då sprang han till brevlådan, vid grinden och började jama där och leta efter oss. Och så jamar han hela natten också.. Stackares Oliver! Han är faktiskt ganska mänsklig för att vara katt, ni skulle bara veta.. HHHEHEE.

Drömmar..

Jag drömmer alltid samma typ av drömmar. Det börjar bli jobbigt nu. Drömmer bara om att kanske min Victoria's Secret parfym kommer i brevlådan, att jag åker till New York och shoppar på massa affärer där osv. Okej, ointressant för er men har inget annat att skriva. Vet inte varför jag skriver typer av mina drömmar men om ni vill veta så..
Bilder från weheartit

Ny design på g!

Ville bara säga lite snabbt att jag har beställt en design av Beatrice nu (takai.blogg.se) så den nya designen kommer om nu i veckan. Just nu sitter jag i bilen så det är dålig teckning hela tiden. Försöker plugga franska men det går inte. Orkar verkligen inte. Euw. Men måste fortsätta nu, bloggar lite senare när jag har kommit på något att blogga om. Designen är absolut inte klar än, men här är en litet smakprov sålänge! 

Fick ett mosat fågelbo på Max

Sitter i bilen påväg hem. Åt lunch på Max för typ 20 min sen. Ville bara tala om att jag fick ett mosat fågelbo på Max där. De har verkligen ingen känsla numera för hur Hamburgarna ser ut. Titta på bilden längst till höger. Så såg min hamburgare ut, tog den bilden nyss. Alltså euw. Det ser ut som ett mosat fågelbo. Slängde ut båda kötten i hamburgarna också, fast det gör jag alltid. Litar inte på Max kött. Det enda köttet jag äter på resturanger är på Donken. Så där låg två köttbitar på vägen/parkeringen. Hehe, ni ba k.

6 saker du kanske inte visste om mig

1. Jag älskar att ha på ljud i bakgrunden. När jag sätter på datorn så sätter jag på någon film på någon annan flik. Så jag kan ha Livet enligt Rosa serien i bakgrunden i en vecka, och höra varje dag på den. osv.
2. Jag lyssnar nästan aldrig på musik. Haha, tycker det är tråkigt och jobbigt. Har aldrig på musik när jag sitter vid datorn, har inga hörlurar, knappt någon musik på mobilen. Jag har typ tröttnat på att lyssna på musik för lyssnar bara på samma låtar.
3. Jag har vissa matperioder. Ungefär en gång var jag sugen på en pizza i flera dagar, sen fick jag en efter att ha tjatat varje dag i en vecka.
4. Ibland dricker jag te för att jag tycker det är fint och att man kan ta fina bilder. Fast egentligen hatar jag te.
5. Jag brukar sova med min telefon i sängen så att ingen kommer in på natten och tar den.
6. När jag har suttit vid datorn lång tid kan jag inte titta på något fyrkantigt/elektronikaktigt som dator, tv, mobil för då får jag så ont i huvudet.

Kommentera mer!

Nu får ni faktiskt kommentera mer tycker jag. Säg lite åsikter? Vad vill ni att jag ska blogga om mer? Vad som helst så kan jag göra det. Hihi, men seriöst behöver mycket bloggtips nu! Gamla bilder. Vet inte varför jag lägger ut dem nu. Hihi.

Ännu en sommaroutfit

Ett måste varje år: FLIP FLOPS. Varje år går jag och pappa till täby c och köper flip flops på accessorize för de har så himla snygga flip flops. Och de är så praktiska att ha typ om man bara går ut i trädgården i fem min, och om man kanske cyklar till stranden. Dessutom så låter det så mysigt och sommrigt när man går med dem. Ni vet det där flippiga ljudet.. <3

Ny idé

Hm. Vet inte om den här iden är så himla speciellt smart. Men när jag sålde mitt Juicy Couture skal förut så såldes det ganska snabbt.. Så tror jag ska köpa in några skal och sen sälja dem billiga! Alltså affärer säljer ju typ sånt där kassett skal (retro) för typ 179 kr och det är så dyrt. Ska nog köpa in 3-4 stycken speciella skal och sen sälja dem under 100 kr. Vad sägs om det?
Jag funderar på att beställa in skal i någon av den här stilen. Typ lite kawaii annorlunda skal men vet inte riktigt vad som går hem. Ni får jättegärna komma med förslag! :)

Bloggdesign?

Bloggdesignen jag har nu är bara tillfällig. Den är ganska ful och trist. Men ska försöka hitta någon som gör supersnygga designer. Pappa sa att jag fick beställa en bloggdesign för högst 150 kr! Wiiie. Så nu ska jag bara hitta någon person som gör supersnygga designer! Skulle vilja beställa en ny design av takai.blogg.se men vet inte om hon fortfarande gör designer för hon skrev att hon skulle sluta blogga. Och Beatrice är den enda som gör så gryyyymt snygga designers! :(

dagens

Ska titta på Top Model snart. Nice maaaaaan.

Bloggning mycket om pengar och kostnader?

Känns som om jag bloggar mycket om dyra saker, kostnader och sånt. Men lixom jag bryr mig inte om någon skulle säga till mig att jag bloggar för mycket om det? Såklart jag tar till mig det lite men jag bloggar ju typ bara om mina åsikter, shopping, mode, och vardagen. Man vill ju blogga om saker som folk gillar att läsa. Det bästa jag vet att läsa om på bloggar är vad de har köpt. Haha! Men jag är sån, och jag tror att de flesta i min ålder också gillar att läsa om vad man har köpt, och vad man vill ha. Men jag vet inte.

ångrar mig!

Vill ha en vit Iphone istället för en svart. Vit känns så mycket mera fräsht och nytt. Jag vet inte men när nästan alla mina kompisar har vit/vita telefoner så känns det snyggare. Får vänta tills pappas gamla mobil går sönder och då köper han en Iphone 4S (vit till mig) så får han min gamla svart Iphone 4S. Han har redan gått med på det, och de är ju lika bra bara annan färg. Smarting dära!

Intervju med Elin

Intervjuade Elin lite. Tänkte blogga lite mer varierat så här kommer något nytt.

C:Hur gammal är du?
E: Jag är 13 och fyller 14 i December!:D

C:Vad kul! Trivs du bra i din skola
E:Haha, ja hyfsat! Det är helt okej liksom, inte världens bästa..

Gillar du mode?
E: Älskar det. Jag älskar att ha nya kläder och sitta och tänka ut olika kläd-kombinationer!

C: Vad är din favoritmat?
E: Sushi!!!! Eller möjligtvis Indisk/Kinesisk mat

C:Vilka länder har du varit i?
E:oh herregud... Sverige, Finland, Italien, Österrike, Tyskland, Danmark, Grekland, England, Schweiz, Frankrike, tror det var dem. Men jag har varit säkert 6 gånger i grekland haha..

C:Vad tycker du är det viktigaste i livet?
E: Mat
hahahahaha
nej jag skoja
xD
så tjockis är jag inte
Men typ, vänskap eller kärlek
vänskap tror jag
eller..
aa
mm
C: Hur mycket tid lägger du ner på din blogg?
E:Inte så mycket tid faktiskt, det blir kanske 1 timme om dagen. Lite mer, det beror på om jag ska redigera bilder och hålla på eller om det bara är ett snabbt inlägg
C: Gillar du att åka skidor?
E: Ja, jag älskar att åka skidor!:D

C: Tack för intervjun!
E: VARSÅGOD <3333333333333


Påväg hem -not

tidsinställde detta inlägg och skrev att jag va påväg hem, men nej. Vi är inte påväg hem för mamma kräks hela jävla tiden så vi kan inte åka hem ännu. fml. ska köpa glasstårta sen för har varit sugen på det sen igårkväll.

10 tips, hur får man en bättre blogg?

♥ Blogga inte för sällan. Det blir irriterande för läsarna om det inte kommer upp minst ett inlägg per dag.
♥  Inte för många egobilder, det är störigt att bara ha massa egobilder.
♥  Använd inte för många smileysar. Vem vill läsa "Tjena, <33 Idag var jag och badade :DD Det var sjukt kul :*<33". Det räcker med en smilye per inlägg.
♥  Skryt inte för mycket. Såklart skryter alla någon gång men om man ofta håller på och skriver om massa skrytande.
♥  Ha en fin blogg. Själv tycker jag det är tråkigt och jobbigt att läsa en blogg som är trist och ful.
♥  Skriv varierat. Skriv inte bara om vad du gör på vardagen kanske, skriv kanske åsikter, mode, tankar osv?
♥  Lägg inte ner för mycket tid på bloggen. Då kan det lätt bli så att man tröttnar om man hela tiden håller på att fixa osv.
♥  Skriv INTE slarvigt. Bloggen känns ju inte alls seriös om man håller på att skriva "ja köpte en tröja på hm ida." Riktiga ord, och inte för många förkortningar. Det blir jobbigt att läsa!
♥ Ha bilder, helst i varje inlägg. Jag tycker det är supertrist om man inte har bilder i varje inlägg. Såklart så kan man ju ha bildbrist ibland men inte ha det för ofta.
♥  För att få en bra blogg så skriv vad just DU tycker! De kända bloggarna håller ju på att provucera folk med deras åsikt, vilket gör att de bloggerskorna/bloggare blir igenkända.


Hungrig!!

Herregud jag är så hungrig nu alltså!! Kommer spy seriöst för att jag mår så illa för att ja är hungrig. Åt bara en luftig macka till frukost. Men vi är påväg till resturangen nu men kanske inte kan hålla mig i 20 min till kommer kanske kräkas innan dess för att jag är så hungrig. Är så hungrig så att jag tom kan få i mig min vegokorv som jag gjorde i förrgår men spottade ut. Åt ett äpple för typ 10 min sen men nu är jag ännu mera hungrig efter det äpplet. Hjälp mig! :(


Har ingen speciell rubrik


Morrn

Det är segt just nu. Mamma är sjuk, så vi kan inte åka hem än för hon är för svag. Så nu måste vi stanna och vänta tills hon blir bättre. Seeegt, vill åka hem! Och jag vill äta mat snart. Men här är i alla fall en snabb webcam bild på mig. Hihi, bjuder med att jag är osminkad och så you know.

Kompisbild

Jag hoppas att jag får lägga ut den här bilden för er alla. Nu ska jag komma till andledningen varför många av bilderna är knäppa (fast söta). Jag har typ bara oseriösa bilder på mina kompisar, kunde knappt hitta någon seriös bild då man inte gjorde något min. Hade velat ha flera bilder på andra kompisar också men de funkade inte att öveföra och blev helt svarta. Fast jag tycker att det här som jag har gjort är superfint! Jag älskar er alla, verkligen supermycket!!! You make my day guys!
PS! Elsa, jag har bara smygbilder på dig eftersom du blir väldigt arg och ska strypa mig långsamt om jag lägger ut/behåller vissa bilder på dig. <3

Plajan

På sommaren är den här badplatsen så fin. Brukar vara här på kvällarna ibland, för vårat landställe ligger typ bara 10 min bort med cykel. Ni skulle bara se hur fint det är här på sommaren, då bryggan är i och varm kväll med en härlig solnedgång. Sanden är undebart mjuk också. Åh, snälla kan det inte bli sommar snart? Annars DÖR jag. <3 På bilden ser stranden och badplatsen inte så speciell ut men det är den verkligen. I promise you. Tog de här bilderna i förrgår då vi grillade här. (Plajan brukar vi kalla den här badplatsen).

Dagens outfit

Jacka: HM
T-shirt: Hollister
Byxor: ?
Skor: Uggs

café

Sitter på ett café här nu uppe i Hälsingland. Just nu avskyr jag Hälsingland, det är grått, äckligt och fult här. Jag är negativ nu men mår inte bra! Sen ska vi åka hem till stugan och hämta min syrra och jag måste platta håret för det ser förskräckligt ut!! Sen ska vi ut på resturang och så. Imorgon åker vi hem igen, SKÖNT! Har supertråkigt nu så skriver ganska långt inlägg. Det gick inte att lägg in en bild, för internet är så segt så det blir ett bildlöst inlägg.

avundsjuk

Vill också shoppa hela dagarna på massa skitniceiga affärer!!!!!! För er som inte vet så är min kompis Elin i London och shoppar fan hela tiden!!! Ett måste i mitt liv är i alla fall att åka till London och mamma har sagt att vi såklart kommer göra det någon gång men inte just nu. Men man måste ju besöka London någon gång i sitt liv. Hihi.

Top Model finalen

Har förljt hela serien, varje avsnitt och nu idag avgörs det! Vem som ska vinna Top Model Sverige. Ska Klara eller Alice vinna hela priset?

Dimmig dag

Dag var så himla dimmigt i skidbacken idag. Bild två, är skolbacken en backe som inte är så lång. Men när man stod där och skulle åka ned så såg man bara vitt. Det var lixom som om man inte var någonstans. Alla bilderna är helt oredigerade, och det var seriöst såhär dimmigt. Ganska jobbigt men spännande! Men imorgon blir det ingen skidåkning för det skulle regna. :(

Olivia Twist

Kan tipsa er om en superbra serie! Olivia Twist är verkligen underbar. Den är ovanlig, sorglig men spännande. För er som inte har något att göra så kan ni kolla på den här serien! Den är rätt långtråkig vissa stunder men helheten är sjukt bra! Kollade lite och såg att den fanns på youtube, hela serien så där kan ni följa varje avsnitt.
Den handlar om Olivia som inte har några föräldrar och bor hos en styvmamma tills hon flyttar osv och hamnar hos en "kriminell liga". Sen så får man följa henne när hon försöker hitta sin släkting, nya vänner osv.

smile

En bild på mig från igår.


Skidbacken

Superkonstig dag.. Nejmen det var mysigt att åka skidor. Man kände sig så himla proffsig när man åkte där (när man inte ser snygg ut), så åker en fyraåring och gör skarpa svängar, så att man vinglar till och ser ut som en pajas. Dessutom skämde pappa ut mig i sittliften. Vi skulle gå på sttliften så åkte han för tidigt till den så att han satte sig i mitten typ för han hann inte sätta sig till höger. Så sätter jag mig på honom för att det blev så konstigt och hann inte heller sätta mig bra, så ramlar jag framåt när vi hade åkt en halv meter med liften (den var nt i luften än) så fick den unga killen i liften stanna hela liften och såklart står det massa folk bakom oss , och killar.. Det låter inte så hemskt men det var värre. Sjukt trött i benen nu men har stretchat massor och så. Det var väl det. Puss

Skidor

Har nyss ätit lunch. Snart ska jag ut i backen igen. Berättar mer om dagen sen och att pappa skämde ut oss i sittliften.


ego

Tidsinställt inlägg
Just nu är jag säkert i Järvsöbacken och åker skidor, eller ligger nere på marken och har brutit benet. Haha!

dumma skator!

En bild som jag tog för 5 min sen. Är fett irriterad, för det var några himla skator som väkte mig kl 6.09. De typ flög fram och tillbaka och lät supermycket. Dessutom så känndes det som om de hackade på stugan också för det lät verkligen som det. Nolifer jag är som bloggar kvart i sju.. Senare klockan nio ska jag och pappa åka till skiduthyrningen och hyra skidor och sen åka! Kommer ta fler bilder på mig i backen.

Dagens outfit

Skidbacken i bakgrunden! Haha.

Så min stil

Det här är verkligen min stil! Min stil är inte HM längre, gillar mer de märkerna som de flesta andra gillar. Haha. Vad är er stil? Eller vilken "klädbutik" är er stil? inte är så so

morning

Vaknade, gick upp och dushade och har nyss handlat lite med pappa. Senare idag efter lunch åker jag till Hälsingland. Vi ska åka skidor imorgon. Men tror inte att det blir fler skiddagar eftersom det ska bli massa plusgrader. Har precis packat klart allting, alla kläder.

Woho!

Ok, "rubriken" på bilden stämmer inte riktigt. Men snart ska jag klicka hem dessa tre! Alltså det är alla 3 artiklar för 201 kr. Sen tillkommer lite frakt men jag tycker det är asbilligt! Hihi, f1 glad! Det är alltså Ebay jag beställer ifrån. Ska kanske börja beställa märkeskläder från Ebay också? Nejmen jag älskar Ebay! Köper typ alla mina skal där och nu ska jag börja beställa andra saker därifrån också för man sparar ju fan hundralappar för om man köper från Ebay. Ebay är inte begagnade saker, eller jo det kan det vara ibland men varorna är ju förpackade i plast och ser oanvända ut så samma sak typ.

Kommit hem

Är hemma från påsklunchen hos min mammas kusin. Det var trevligt men kände mig forever alone där. Sen har jag varit i täby med Elsa också. Kom hem för typ 20 min sen. Det var mysigt. Vi gick runt och pratade och tittade i lite affärer. Köpte en foundation på Kicks, men det var kanske lite onödigt köp eftersom när jag har foundation i hela ansiktet så svider det, men ska ha den under ögonen i alla fall. Snart ska jag och pappa hoppa studsmatta ahahahhahahah, forever alone again. Och sen ska vi äta en god middag, buffé! Glad påsk allesammans och hoppas ni har haft en bra dag!

PINK parfymer

De luktar sjuuuukt gott! Min kompis har den ena och det är den godaste parfymen jag har luktat på! Måste beställa hem en sån här parfym, kostar typ 120 kr från Victoria secret offeciella hemsida.

Sverige är ett bonnigt land.

Kommer fan ta och flytta ifrån det här bonniga landet sen i framtiden. I promise you. Rubriken stämmer! Haha, seriöst vi svenskar borde ha fler märkesbutiker i Stockholm. Asså HM och allt sånt folk vill ha mer än HM, Lindex, Kappahl och allt sånt.. Jag är i alla fall trött på alla typiska "svenska" butiker. Vill ha mer märkesbutiker seriöst! Som bilden ovan som jag skapade ihop några butiker som borde finnas här i Sthlm. Vill åka till London och shoppa!! Lyllos dig Elin! :(

Påsken har flera färger

Fotograferade syrrans påskägg. Vi brukar äta de här påskäggen varje år. Det är choklad innuti och utanpå är det något gott. Godiset är från NK.

GLAD PÅSK!

Äntligen är det påskafton! Är på bra humör idag, det är ljust, sol och ganska skönt ute. Fotade hela mitt påskägg och mitt påskgodis. Det ser ganska lite ut men jag är nöjd, och jag gillar egentligen inte godis såå mycket.

I need money!!

Känns seriöst som om jag behöver pengar. Jag måste gå till Hollister.. fuck you (hehe tänkte på en person). Men ska spara lite grann sen också. Onödigt tidsinställt inlägg.

Du kunde ha varit död 2 gånger

Julia.. Sån skitkonstig dag idag. Jag träffade Julia i mörby och åkte in till stan. Ringde henne innan och frågade om hon hade busskort som gällde för idag hon sa ja. När vi skulle ta tunnelbanan så såklaaaart funkade inte hennes bussskort för att det är en röd dag idag (helgdag) så då fick hon åka på min remsa för ville nt att hon skulle planka för det var ju vakter innanför som kunde se ? Dessutom är det över 1000 kr i böter för plankning. Aja, så vi åkte tunnelbanan en station, gick av kollade efter en buss som gick till stan hoppade på den gick av den sen och så skulle vi ta en annan buss. Vi såg bussen som vi skulle ta, sprang efter den men den åkte så vi fortsatte att springa efter den. Sen sprang vi tbx och så såg vi att den kom igen och hoppade på den och så bla bla sen när vi hade hoppat på den så frågade ja om den gick till gullmarsplan han ba ne så vi hoppade av den och sprang tbx för att hinna med en annan buss dit som gick 12.50. Julia sprang mot rött framför en bil och blev näästan överkörd. Sen inne i stan vare kaos typ vi åkte hem till henne och hämtade pengar och busskort sen åkte vi tbx till donken och åt mat där, 14.30 blev vår lunchtid. Sen kollade vi lite på kläder på HM, Julia provade en bh men råkade ha sönder bandet för den var för liten. heheheh. Sen åkte vi till tekniska igen och jag vettefan varför men så hoppade Julia ner på spåret där i tunnelbanan ? Jag ba "WHUUUUUTT" fick panik. Men omg hon hoppade ner där på spåret för inget. Men tunnelbanan skulle ha kommit om 6 min men tänk om den hade kommit tidigare för man vet aldrig? Hahah, sån sjukt jobbig dag men kul! Hahahha. Älskar dig konstiga sak.
Bild från bussen

Dagens outfit


SUGEN på skräckis med kompis !

Shiiit vad jag blir sugen på att se på en liten skräckfilm med någon kompis!! Jag döööör, någon som vill se någon dag kväll på påsklovet? Vet en sjukt underbar film som är lagom läskig som jag såg på för några månader sen. (Y
Den heter Orphan.

Mot stan ?

Ska snart träffa Julia och sen åker vi hem till henne för att hon ska hämta pengar sen åker vi (tunnelbana.. :(( ) till Donken och äter lunch. Sen kanske kolla i några affärer. Men nu måste jag gå, ska träffa henne kl 12.00! pöss

Töntigt inlägg

Inlägget innan var lite töntigt men fick dampi på min gamla compaq dator och var allmänt irriterad på allt och allting. Men nu tittar jag fortfarande på Eva och Adam är irriterad igen.


Windowsdatorer vs mac

skärmdump i windowsdator.

Skärmdump i mac
(De som inte har mac ser ingen skillnad på färgerna på mina bilder över)
Nu får jag tid att klaga här. Okej. Jag avvvvskyyyr nu windowsdatorer. Alltså jag förstår de flesta tycker om Windowsdatorer och älskar den och så osv och säger att mac är svår att hantera. Jag skulle vilja tala om för alla HUR underbar det här varumärket Apple är. Windows är SVÅRA att hantera gemfört med mac. Titta till ex på den översta bilden (skärmdump med windowsdator) och sen den nedersta. Ni som har Windowsdatorer ser inte min blogg så som den ska vara. TITTA PÅ RUBRIKEN på bilden längst ned, det är den rätta rubriken men sen om man tittar på windowsdatorn så blir den .. HEMSK. Önskar att alla kunde se min blogg så som den ska vara, för i windowsdatorer ser den ful ut. Förlåt för att jag klagar på windowsdatorer nu för de flesta har ju det ? Men jag blir bara irriterad på allt nu. Det var det jag ville säga. Och att mac äger ut windowsdatorer så jävla mycket. Den här texten låter skrytig men man måste ju kunna få säga sin åsikt. Goodbye.

PÅSKLOV!!

Bjuder med bilden för att det är påsklov!
Nu har påsklovet börjar WOHO! Men har inget att göra nu. Ont i huvudet men sitter vid datorn ändå. Jag är besviken på sims för det var inte så superkul som förut. Men ska spela mer nu i alla fall. Är ganska glad för jag ska kanske byta konståkningsklubb med Julia efter sommaren!! Och hon sa att hon kanske skulle börja på show konståkning och har tittat lite vad det är och det verkar askul faktiskt! Kanske skulle prova på? Men annars ska jag och hon kanske byta till speedgruppen där. (Y

OMG!

Kom på att jag ska börja spela sims nu! Alltså sims 2 för jag tycker inte om trean. Jaa! Onödigt inlägg. (Bild från google.)

Inget speciellt

Har bildbrist så slänger in en bild på mina Hunters.. ?
Tittar på Eva och Adam. Roligt! Ska gå ut och ta något i köket är ganska hungrig! Men mår bra nu, är frisk nu men hostar lite fortfarande och har huvudverk. Men ska bli roligt med påsklovet. Man kan lungt säga att jag behöver det just nu. Haha!

Nuttisar

Skrattar när jag ser den här bilden. <3

okej

Är hemma idag igen. Snart om ca 20 min ska jag och Elin se på en film tillsammans, men alltså det är på yt så vi kollar samtidigt bara. Får nog inte sova över hos Julia imorgon, blä! :(
Elsa samlar på Nemos (hennes katt) katthår i en burk för att hon tycker det är så lent. Haha snuskis!! Här är bild på håret:

Godnatt bloggen :*

Nu ska jag sova. Ganska tidigt men vill gå till skolan imorgon så kommer förhoppningsvis göra det. Fast vet fortfarande inte om jag ska det beror på hur jag mår imorgon. Jag vill inte vara sjuk på fredag för då ska jag vara med Julia och på lördag äre ju påskafton. Men k bry.

Drogar...

Alla "anaginas" videos just nu!

Angående löshår

En sak jag inte riktigt kan förstå är varför folk kan ha löshår. Alltså det verkar så sjukt äckligt.. Ha någon annans hår från typ Indien och sen hackat fast det i huvudet/håret? Urs alltså hur kan man göra sånt. Men folk tycker ju olika som tur är.
Britney Spears och hennes synliga löshår

Jag hatar..

När folk ritar långsamt på drawsomething.. Alltså jag dööör hellre än att vänta på att det tar lång tid för folk att rita.. Brukar alltid klicka på pass för att jag inte orkar vänta.. Kort stubin? Men åh blir irriterad bara! :[


Fin fina bilder


Äcklig bild.

Haha, mina ögonbryn ser enorma ut!
Men i alla fall. Tittar på Rosa just nu. Ska äta Ikeas köttbullar, potatismos med gräddsås. Mamma köpte hem det idag (fryspaketsak) så jag längtar tills jag ska äta det snart.. :]

Instagrambilder

Tråkiga bilder. Men har bildbrist. Här är veckans planer? :]
Ons: Kanske går till skolan
Torsdag: Påsklovet börjar efter skolans slut / köpa mobilpynt till mitt hemgjorda skal!
Fredag: Träffa Julia i mörby och sova sen hos henne.
Lördag: Påskafton! :D
Söndag: Packa till Hälsingland.

Ny design!

Laddade nyss ner den från takai gratis! Jag älskar den verkligen. Men ska dock byta header + bakgrund senare idag/veckan. Men hiss eller diss?

Dräggel


Åh! Det här är så sjukt min stil alltså. Love it!

Tittar på


Min och mammas chatt..

Hahhaha. Orkar inte.


Bad day.

Vet inte om jag ska gå på sommarlägret (konståkning.) för det kommer ju bli pisstråkigt om Julia inte går också men hon ska gå på något ridläger och det kostar mycket så hon tror inte att hon ska gå typ. Ska fråga Hanna om hon ska gå i alla fall. <3

Designen..

Vad tycker ni om den? Jag tycker den är ful men kommer att ha den ändå tills jag har fixat et ny. Headern är superful men ni får stå ut med den tills vidare.

New things

Skjorta: 99 kr styck Hollister.
Stickad tröja: 289 kr Hollister.
Gillar dem alla tre men jag är lite osäker på den sista skjortan för den är storlek M och är lite för stor.. Det fanns ingen annan storlek men får se om jag hittar någon mindre någon gång.

header?

Tycker ni att jag ska ha denna som header?
Min blogg ser billig ut.. Jag hatar bloggar som ser biliga ut fula.. Urs! Måste göra något åt saken. Det måste vara fint, men råkade ju radera förra designen.

Söndag

Verkligen hemsk bild tycker jag. Tråkig och ful. Men ändå så är den konstnärlig på något sätt.
Idag ska jag, mamma och pappa gå till rösjön snart. Ska ta med systemkameran så fixa en ny header till bloggen! Sen ska vi åka till täby c för att hämta ut biobilgetterna, för jag och Alexandra ska se på Hungergames idag klockan 17.30. Whooop whoop! Men nu måste jag gå. Se ya!

RSS 2.0