2015

Januari: färgade håret mörkare. 
 
Februari, var i NYC med mamma. 
 
Mars, åkte till mitt landställe. 
 
April, var i kungsan med några från klassen. 
 
Maj, mycket utekrök. Efter valborg bildades mitt nuvarande tjejgäng. <3
 
Juni, fick sommarlov och spenderade 3 veckor i Italien. 
 
Juli, kul kväll hos Paula. Kommer inte ihåg så mycket från juli månad haha!
 
Augusti, badade med Elin. Sedan börjde skolan!
 
September, KSG's inspark. Den var faktiskt väldigt rolig! 
 
Oktober, hösten var här. Jag och lottis köpte spontant biljetter till TEG och åvas halloweenfest av en tinderkille hahah. 
 
November, inte så mycket minnen här heller? Men bjöd i alla fall min mamma + pappa på fika på fars dag. 
 
December, var i London med mami. Och bokade Ayia fucking Napa med tjejerna!!!
Blev en kort årsresummé men tänkte det var lite roligt ändå att kolla tillbaka på vad som har hänt. Min favoritmånad var helt klart maj. Den månaden var sååå jävla rolig men otroligt skev. Men som sagt det roliga var ju att skratta åt det skeva som hände och ha ångest haha. Fucking ångestmånad men Maj, du var så rolig. hahahah! GOTT NYTT ÅR SÖTA SMÅ LÄSARE!!

Inget wifi nej

Julaftonskvällen
Asså fuck Telia. De skulle ha fixat vårt internet igår. Men när de kom hit så kunde de ej göra det (dessutom kom de kl 18 fast de skulle va här vid 13). Så nu måste vi vänta till den 12 januari och jag pallar verkligen inte!!! Har varit utan wifi då på nästan en månad. EN MÅNAD. Förstår ni hur jobbigt mitt liv är?!? Hur som helst.. Idag har jag möblerat om i mitt rum och spelat *dundundun* sims. Juste var också hos en dietist pga mina vegetariska kost. Har ju lågs blodvärden så hon ska hjälpa mig med kostrådgivning och så. Lite roligt näe hon ba "äter du fisk?" Och ja ba "nej jag äter ingenting". Menade förstås att jag inte åt något djur alls lol. Nej nu ska jag ta och sova för är extremt trött för första gången på hela jullovet.

Tisdag

Är det bara jag eller har iphonekameran blivit sämre efter att man uppdaterade den?
Hallå där! Igår var jag i stan med elin. Kollade efter något att ha på nyår men hittade inget. Men tror jag vet vad jag ska ha på mig ändå! Under kvällen spelade jag bara sims. Intressant aarå. Idag får vi förmodligen tillbaka wifin här hemma. Ska göra massa roliga inlägg då!! 

Fika

Weheartit
Hallå där! Är hos mormor nu på lite julfika, men ska strax gå. Ikväll ska jag bara spela siiiims 2 haha. Fasar för den dagen min gamla compaq dator slutar fungera.. 

Juljuljul

Min favoritjulklapp. Luktar så jäkla gott!
Igår var det som sagt julafton. Hade en mysig julafton bara med familjen. Fick så fina presenter: parfymen ovan, origins kräm, lush ansiktsmask, presentkort på lush, torrschampo, real techniques borstar, doftljus och att mina föräldrar ska betala en del av Ayia Napa resan! På kvällen gick jag och Disa en spontanpromenad. Idag hade jag bara tänkt chilla. Åt så mycket julmat igår så jag måste bara dega idag. Kom precis på att jag kan spela sims så det blir nog planeringen för idag. 

Mellandagsrea

Man kan verkligen se att de helst vill gå haha.
Ligger fortfarande i sängen. Kollade igenom aftonbladet och fick en klump i magen när jag såg en artikel: Allt om mellandagsrean. Är jag den enda som inte tycker om mellandagsrean?? För det första lurar affärerna om att det är så mycket billigare, fast det kanske bara är några kronor eller ingenting. För det andra är det sjukt mycket folk på stan så man blir helt trött. För det tredje är det i 90 % av fallen fula grejer på rean som affärerna inte lyckas sälja tidigare. Visst finns det undantag, ja. Men generellt sett är jag inte något fan av mellandagarna och dess "rea". Nu ska jag pallra mig upp ur sängen och börja dagen! 

Julklappar

Älskar inslagsningspappret + snöret från Ikea!

God jul

God jul på er!! Har fortfarande inget wifi hemma vilket gör att det blir svårare att blogga. Men i alla fall, idag är det julafton. Vi har fixat klart all mat hemma så om en timme eller två ska vi äta julmat. Skoja! Vi har ingen klassisk mat på julbordet. Visst har vi skinka, prinskorv, köttbullar men det är typ det enda juliga? Sedan har vi pastasallad, libanesiska filodegsrullar, potatisgratäng osv.. Inte så juligt men fan vad gott. Dessutom är jag vegetarian så finns ändå inte så mycket riktig julmat för mig att äta. 

Jaråå

Vapiano idag
Månadens ord: jaråå/jaadå. Jag och elin säger det hela tiden. I övermorgon är det julafton. Wohoo men är inte så taggad? Man var ju mer taggad när man var barn. Då fanns det några saker som var roligast i världen: Leksand sommarland, Träslottet (i Hälsingland), julafton och min födelsedag. Speciellt julafton. Fan det var verkligen bästa dagen på hels året! Men antar att ju mer man växer upp desto mindre känns dessa dagar viktiga?

Söndagkväll

När man försöker se snygg ut på selfies men hela armen ser helt sjuk ut??
Tjeina. Idag har jag varit på Ikea med min familj. Åt lunch och köpte en spegel (eftersom min förra gick sönder). Köpte också lite småskit. Under kvällkvisten kom disa och hennes pappa hem till oss en liten sväng för att snacka lite om resan osv. Haha jag är så fruktansvärt taggad! Imorgon har jag inga planer. Började må assåligt nu på kvällen? Fick jätteont i magen och känner mig lite illamående så ska nog bara vila imorgon. Vore madrömmen om man var sjuk under julafton. 

Igår

Igår bytte jag och mitt squad julklappar med varandra. Eller vi körde "secret santa". Fick alkoholfri rosé av paula såå gott. Till cata gav jag mystofflor och en mangp (eftersom hon är mangoälskare nummer 1). Allt var superlyckat!

Ayia Napa 2016!!!!!

Känslan när allt bara faller på plats. Fan vad skönt!! Nu jävlar kör vi alltså. Jag och två av mina bästa tjejkompisar, Elin och Disa, ska till Ayia Napa i juli nästa sommar. Efter flera månaders planerande. Eller nej från att jag och elin snackade om att bara vi ville åka någon helg till Köpenhamn.. Sedan vart vi helt inställda på att åka någonstans i medelhavet. Först tänkte vi mycket på Magaluf men sedan strök vi det alternativet. Sedan funderade vi mycket på Ios eller någon grekisk ö. I slutet var vi inställda på Rhodos eller Ayia Napa. Men sedan bästämde vi alla oss för att Napa vore det bästa alternativet. Känslan när vi gick ut från fritidsresors kontor på sveavägen då vi hade bokat resan. Vi skrek och hoppade av lycka!! Asså åh längtar så mycket till en vecka bestående FEST, FEST, FEST, sol och bad. Första utlandsresan med kompisar. Kunde inte blivit en bättre start på jullovet! 

:((

Har ingen internet hemma. Eller wifi om man ska vara korrekt. Nu är äntligen golvet klart på övervåningen, men det var en sladd ivägen för killarna som la golvet. Mamma och pappa sa till dem att klippa sladden "för den var förmodligen gammal". Jahopp. Så sitter man här i ett hem utan wifi och känner sig som en människa född på 40-talet. Nejmen seriöst var såå lack på dem när jag kom hem igår.. Aja de kanske kan fixa internet imorgon. Annars får vi vänta tills efter jul. Då börjar jag nog gråta på riktigt!! 

hej

Men hejsan! Nästa lektion är foto, sedan slutar jag 16. Såå segt och jag inte fram emot att sitta fast i rusningstrafiken. Onsdag är dagen jag mest ogillar på hela veckan. Men ska inte klaga nu är det ca 2 dagar kvar! Wohooo. Nu blev jag taggad igen för vi ska få sluta vid tre istället för fyra. 

Fem dagar kvar

Bästa bilden från i lördags hahahahah. Känner alltså inte alls snubben bakom oss.
Hallå! Imorgon är det sista skolveckan under 2015. Omg! Är extremt taggad för ledighet. Nu ska jag testa lite outfits för imorgon och sen kolla på en dokumentär. 

Lush

Jag är verkligen kär i Lush produkter. Förutom att de kämpar mot djurtestning så är allt färskt och veganskt (?). Dessa tre produkter köpte jag i London. Lush affären i London var en dröööm! Tre våningar stor med så mycket produkter. Jämfört med de små butikerna vi har här i Sverige. Fast en våning var fylld med bara badbomber. Jag måste vara en av få som inte tycker om lush badbomber.. De sprängs aldrig i vattnet utan förblir typ som en tvål?? Så nej de funkar inte för mig.. Hur som helst så var det extremt billigt inne på lush i England eftersom det är ett engelskt märke. Dessa tre gick liksom på 280 kr, så fick väldigt mycket för pengarna. 

Biorio


Bion var bra! Såg tsatsiki, farsan och olvivkriget. Massa andra barnfamiljer men man tackar ju inte nej till två gratis biljetter + popcorn och läsk. Efter bion åt jag lurre med elin på tacobar. Sedan gick vi runt i NK. Kom hem, åt middag och sen har jag läst min förbannat tråkiga svenska roman (336 sidor..) men skönt att jag har läst klart fanskapet. Sämsta boken jag har läst. Aja! Nu kollar jag på Rosa the movie. Kommer ihåg hur kär jag var o Ville när jag var liten haha. Rosa serien måste ju va den bästa!! Så många härliga barndomsminnen. 

Julkänslor + krossad spegel

Så jääkla skönt med helg jag! Idag fick jag julkänsla. Har knappt haft någon julkänsla under hela december. Men nu när mitt rum är iordningjort, städat och luktar polkagris från doftljusen så känner jag bara YES. Bring on christmas haha. Juste en skitgrej som hände var att min spegel gick sönder. Alltså den stora som står lutad mot väggen. Asså faan! Själva grejen att jag måste köpa en ny spegel oroar mig inte, det är bara åka till Ikea liksom. Men det är själva grejen att spegeln gick sönder = sju års otur. Fast nu tror jag inte på sånt där. Men ändå det känns inte bra. ://

Helgen

Hyde Park
Tjeina! Imorgon är det fredag. Sista helgen innan jullov. Är inte det ganska så sjukt? Det är liksom julafton om två veckor.. I helgen har jag saker planerade för en gångs skull haha. På lördag ska jag på bio med elin. Hade 2 gratisbiljetter till förhandsvisning av tsatsiki (?) eller något sånt. Man får gratis popcorn + läsk så det blir nice. Sedan ska vi fixa grejer i huset. Halva golvet är lagt och mitt rum står fortfarande fullproppat med grejer så ska bli skönt att flytta ut allt. Ska också hinna plugga på söndagen. Men det pallar jag inte skriva om för det är så tråkigt att läsa om heh. Juste vill också hinna fota sakerna jag köpte i London. Ja det var väl det! Nu ska jag ta bort sminket och duscha. Efter ska jag kolla på någon film. 

London

Min favoritstad efter Stockholm. Älskar människorna och miljön. Känner mig ganska hemma här, för några dagar i alla fall. Vet inte om jag skulle palla bo här för att det är så mycket hela tiden. Allt är så stort. Tunnelbanesystemet är enormt, alltid mycket folk överallt och trångt. Men London är en supermysig stad ändå. Och ja jag föredrar London framför New York alla dagar i veckan. Jag är nog en av få som säger så.. hehe. 

Helt vanligt onsdag

Har en del london bilder att lägga upp. Gör det så fort jag kommer hem hehe 
Hallå där! Har inte bloggat på flera dagar nu så tänkte att jag nu måste ta tag i detta haha. Hur som helst nu sitter jag i skolan och ska ha sam. Kommer inte på så mycket mer att skriva.. Det här blir ett sånt där inlägg man skrev i sjuan typ? Ett extremt tråkigt och ointressant inlägg. Personligen så tycker jag det är så ointressant när bloggare bara skriver om skolan och hur mycket plugg de har. Jag skriver mycket hellre om händelser som är roliga och tankar. Vet inte hur ni känner men detta är i alla fall vad jag tycker! 

Var tog pengarna vägen

Shoppat för över 3000 kr nu.. Seriöst haha vet inte vad jag har köpt?! Inte mycket kläder iaf. Mest skönhetsprodukter. Eller jo köpte adidas superstar skor (!!!!) i beige och ett par jeans så bara det gick på 1500. Aja är nöjd i alla fall. Oj gud nu känner jag mig som en sån där som bara pratar om pengar. Men det här är pengar som jag har sommarjobbat ihop eller via splay jobbet såå. Sedan tycker jag det är löjligt tt hålla på och hålla hemligt med vad saker kostar. Typiskt svenskt att man ska vara tyst när saker går bra.. Åker i alla fall hem imorgon kväll. Fan vad busigt att skolka från skolan en dag hihi. Men det är en måndag så det spelar inte så stor roll haha. 

London

Fjärde gången jag är här nu. Trots vanan att ta sig från flygplatsen till centrala London så fuckades allt upp idag. Jag och mamma gick på fel tåg, hamnade i någon förort? Tåget skulle in på service så vi sprang upp och ned mellan olika perronger.. Totalt så tog det här typ 3 timmar mer än vad det skulle ha gjort om vi bara tagit expresståget. Men näe mamma ska göra allt för att spara lite pengar haha. Aja! Vi har shoppat och gått runt på oxford street. Jag har skämt ut mig ockå. Nähä det var ovanligt? Var inne på Primark och skulle luta mig mot en galje där det hänger massa svarta kläder (var sjuukt trött) men då så råkar jag tydligen luta mig mot en kvinna som bar burka. Hann bara luta mig mot henne i cirka en sekund innan jag märke att hon rörde sig. Såg inte henne för att hon liksom smälte in i bakgrunden. Så pinsamt.. Jag ba "ohh sorry" och typ halvsprang iväg heh. Nu är vi på hotellet och har ätit middag från M&S. Bästa!! Åt en god äggmacka lol. Hejdå!! 

god fucking natt

Besviken på mig själv för att jag presterar dåligt i skolan. Ibland känner jag bara fuck it all. Som nu när engelska resultaten kom upp från senaste seminaret vi hade. Usch blir verkligen riktigt otaggad på skolan när jag får dåliga resultat. Men när jag får A i ämnen så tar jag inte åt mig det. Är inte det ganska typsikt? Att man bara tar åt sig dålig kritik, men när man väl presterar bra så känns det inte så speciellt.. Så är det för mig i alla fall. När jag får A så rycker jag ofast på axlarna. Men när jag får sämre resultat så blir jag helt sänkt. Vet inte vad jag ska göra med livet. Vad ska jag göra efter gymnasiet? Avskyr att vara den där "medelmåttan" i princip allt. 

Dokusåpor och nedstämdhet

Ligger sådär perfekt i sängen nu, katten sovandes mellan mina fötter så nu orkar jag inte resa mig upp för att hämta minneskortet för att ladda upp någon bra bild.. 
Kollar på Bachelor "tjejerna avslöjar allt", alltså där tjejerna som åkt ut får komma till studion och berätta. Måste säga att det är så spännande just nu haha. Aja förutom dokusåpor så rullar livet på förutom att jag känner mig lite nedstämd. Vet inte varför riktigt men alla människor har ju perioder där de känner sig lite "låga". Kanske är mörkret (som gör att jag blir så trött) + skolan + renoveringskaoset hemma som gör att vardagen blir lite tyngre. Längtar så mycket till jullovet. 

Kort stubin

Utsikt från Kulturhuset. 
Jag har så kort stubin. Funkar inte någonting som jag har hållt på med ett tag blir jag sur och skiter i det. Som när folk ska vara så otroligt långsamma i kassan och man står där i kön och ba vrider sig. Blir så irriterad på det. Då lämnar jag hellre saken jag ska köpa och går. Blir så irriterad på sånt haha! Skulle sätta upp ljusslingan utomhus på vårat staket eller vad det är. Började med att sätta upp på ett sätt men då räckte inte hela ljusslingan. Tog bort hela (vilket tog lång tid) och satte om på nytt. Då började den glappa och det blev inte jämnt ändå. Blev så irriterad så sket i det, sprang upp till mitt rum och smällde igen dörren. Så nu sitter det bara en halv ljusslinga runt staketet och resten hänger i en boll nedanför. Men det som gör att mig mest frustrerad är ju att man har lagt ner så mycket tid, så blir det dåligt och då tappar man ju lusten. Så är det med allt man gör! 

RSS 2.0