31 jan

Igår var jag i Vaxholm på promenad. På kvällen kom elin hit, åt middag och fixade oss. Sedan åkte vi till lottis som styrde hemmafekke!! Drack typ ingenting för pallade ej må dåligt idag. Och idag har jag inte gjort något. Ligger i sängen och kollar på Fifty shades of grey igen. Har inte sett den sedan förra året då jag såg den på bio. Den är faktiskt sjukt bra filmad men lite seg ibland. 

Riksdagen

Idag hade vi roligt i riksdagen. Sedan åt jag kajsa, jb, elin och cata på Pizzahut. Alltså orkar ej vad värt. Pizzabuffé för 85 kronor. Så fucking gott. Hade svenska som sista lektion. Kompletterade också lite från provet igår haha. Ibland undrar jag faktiskt om jag har lägre iq än andra människor.. :/

Tårarna ba rann

Ni läste väl mity inlägg igår.. Naturkunskapprovet idag gick käpprätt åt helvette. 20 minuter inpå provet (efter att inte ens ha fattat första frågan) så kände jag sådan ilska, frustation och sorg. Fan fan fan! Började gråta och satt tyst för mig själv medan tårarna rann ner på bordet. Till slut sa jag till min lärare som tröstade mig lite.. Det kändes bättre då och fick i alla fall halva provet gjort. Aja ibland får man faila lite. Efter skolan gick jag och elin på stan och åt på donken. Fick världens lyckorus när jag gick hem från bussen. Klockan var 16.30 och det var fortfarande ganska ljust. Åh vi går mot bättre tider. Är faktiskt taggad på livet nu. Hjälp vilka humörsvängningar  jag har haha! 

Varmare

 
Hej på er! Jag har verkligen nått den punkten i mitt liv då jag inte bryr mig så mycket. Blir inte ens påverkad om jag preseterar dåligt i skolan, inte pluggar eller så.. Är bara så trött på allt. Men men nu ska vi inte vara sura här. Tänkte istället rabbla upp lite positiva saker:
1. Vi går mot ljusare och varmare tider. Snön är nästan helt borta och det är plusgrader. Längtar så fruktansvärt mycket till våren.
2. Jag fyller år 8 dagar. Segt att fylla 17 när alla andra fyller 18 men jag får tänka att det bara är ett år kvar till 18. 
3. Trivs så bra med mina vänner och har bara så himla kul hela tiden. 

Inget spec

Hittade den här bilden från i somras hemma hos Paula. Det här är typ jag i ett nötskal?! 
Hallå där! När jag egentligen behöver plugga men istället kollar på en videoblogg när kissie får pedikyr.. Får skärpa mig nu. Annars så har jag varit i skolan då som vanligt.. Ingenting speciellt har hänt. Har verkligen världens bloggtorka. Det kanske märks?

fuck off måndag

Riktig humor, blir på riktigt så glad av systrarna Hofors haha
Fan för måndagen imorgon. Får kämpa mig igenom den sega rusningstrafiken imorgon.. Upp klockan sex på morgon. Nej asså ibland tänker jag lite på hur det skulle vara att gå i ett gymnasium närmare mig, så jag slapp åka in till stan varje dag. Men sedan kommer jag på hur ovärt det skulle vara. Vill ju upptäcka lite nya ställen.

A little party never killed nobody

Nu har jag äntligen återhämtat mig från fredagskvällen. Helt sjukt att man har kul i några timmar och sen mår skit 24 timmar efter?? Så ovärt om man tänker efter, fast ändå fett värt haha! Jag, elin, disa och leo drog iaf på en 18 årsfest i täby. Det var en fett rolig kväll, najs människor och så. Elin och jag drog dock ganska tidigt eftersom jag blev alldeles för full.. Fan nästa gång ska jag verkligen hålla mig till cider. Vodka är inte bra för mig. Tål det inte. Blir spyfärdig bara jag tänker på den äckliga smaken. Usch!! Så ovärt att dricka så mycket så att man inte ens är medveten om roliga saker som händer. Hur som helst.. Igår på eftermiddagen träffade jag disis och åt choklad och snackade lite om kvällen. Idag ska jag plugga. Hejdå! 

För jag har så roligt just nu

1. Vad heter du? Celine
2. Hur gammal är du? 16.. Men fyller 17 om typ 10 dagar. 
3. Vart bor du? Danderyd
4. Hårfärg? Brunett
5. Ögonfärg? Bruna
6. Hur lång är du? 173 ??
7. Kär? Nejej
8. Singel eller upptagen? Singel
9. Senaste hånglet? typ två veckor sen lol
10. Vad väljer du, godis eller chips? chips
11. Nämn tre saker på din att-göra-lista? SOVA, vara social, SOVA
12. Cola eller fanta? cola
13. Vad skulle du ha gjort utan mobil? gråtit 
14. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? Långa, stora händer/armar, snygg klädstil (dvs hipsterstil hehe), gosiga
15. Vad har du för mobil? Iphone 6
16. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Resa, shoppa, spara
17. Favoritland? Grekland kanske
28. Favoritfärg? det vet väl inte jag
19. Film? A walk to remember/The notebook/LOL
20. Bok? After haha
21. Serie? Vampire Diaries måste jag väl säga
22. Vad gillar du mest med dig själv? Att jag kan underhålla mig själv och skratta åt mig själv haha
23. Vad gillar du minst med dig själv? Att jag väääldigt lätt stör mig på folk (men det märks ej för då skulle jag var världens drygaste person varje dag typ haha)
24. Ut och festa eller myskväll? Fekke 
25. Saknar du någon just nu? nja
26. Vad är det bästa som hänt dig? Att jag föddes jaadå
27. Beroende av något? Luft, annars dör man ju. 
28. Ditt livs största misstag?  Såå dramatisk har jag ej varit. Men kan nog svara på denna fråga om ett år eller så haha. 
29. Har du några tatueringar? nej men vill kanske ha
30. Piercingar? örhängen
31. Vem är mest lik dig? Min skugga
32. Har du någon förebild? mig själv haha nej skoja vet inte
33. Vad ska du göra idag? Ska sova 
34. Vad är det värsta du vet? Extremt mycket kommer ej på något specifikt. 
35. Vad är det bästa du vet? När folk visar uppskattning/visar kärlek tillbaka.
36. Vad åt du senast? Middag, någon fryspasta som man värmer i micron. 
37. Vad vill du ha just nu? Bonaqua med hallon och björnbär smak
38. Vad köpte du senast? Bonaqua med hallon och björnbär smak
39. Om du fick en dotter nu, vad skulle hon heta? Ellen
40. Tränar du? Nej. Men jag gick till gymmet förra lördagen. 
41. När går du och lägger dig? Beror på. Helger 01-03, vardagar typ 21-23 ?? 
42. Vad är klockan nu? 22.37
43. Är du nöjd med ditt liv? JA, det måste jag säga att jag är!

Bästa

Hittade en jättebra remix på Hello. Tycker inte om originalet längre eftersom jag hörde den bokstavligt 100 gånger under Splay helgen. Men denna remix är grym!
 

Att känna sig hemma

Bjuder på en bild från maj förra året.
För några månader sedan ville jag inget annat än att flytta in till stan. Ville bort från villan jag bor i för att flytta med familjen till en lägenhet i stan. Var trött på villalivet. Trött på att ha bott i samma hus i 16 år. Trött på området, människorna och gud vet vad. Men under de senaste veckorna har jag bara känt: nej. Nej!! Jag vill absolut inte flytta?! Inte på länge i alla fall. Jag trivs så jäkla bra här i lilla Enebyberg. Lagom avstånd in till stan. Riktigt lugnt område och jag känner mig trygg. Jag känner mig trygg på ett helt annat sätt här än vad jag gör när jag går genom stan. Vet ju vilka som bor här, var gamla barndomskompisar bor och jag kan området utantill. Fan vad mysigt det är alltså. Även om jag typ inte längre har kontakt med någon som bor i Eneyberg (förutom Disa då heh) så känner jag mig ändå hemma här. Jag vill inte flytta, inte nu. För jag kan inte få det bättre. Känner mig hemma här! 

En vanlig onsdag sådär

Studiebesök på fotografiska muséet under fotolektionen
Hallå! Har äntligen bokat in klipptid imorgon. Ska nog klippa mig lite kortare än vanligt, men bara lite. Annars då? Jo jag suger på att blogga och jag stör mig på mig själv för att jag uppdaterar så dåligt.. Hur som helst, imorgon är det torsdag och det känns roligt. Är glad att jag har börjat ta tag i saker direkt? Typ att jag faktiskt kom på att jag behövde boka klipptid igår och ringde på en gång. Och att jag började plugga klart en del av plugget till nästa vecka. 

LOL

Okej ignorera det faktumet att den här bilden skulle ha publicerats den 13 januari. 
Hallå där! Har precis kollat klart på min favorit favorit favoritfilm LOL. Jag ser den minst en gång varannan månad. Men den är ju så fruktansvärt bra, mysig och jag mår bara psykiskt bra av den. Imorgon är det skola men jag är faktiskt helt okej taggad. Längtar dock till nästa helg redan haha bara för att få sova och slippa gå upp tidigt. 

Lördagkväll

Igårkväll hade Issa fixat världens finaste och godaste 18-års middag. Så god mat och trevligt folk! 
Vill ni veta något mer jag gjorde igår? Jag gymmade. Inne på friskis i mörby centrum. Skaffade ett gratiskort en vecka men kände redan under träningen igår att, 1. gym inte var för något mig, 2. träning är inget för mig. Tyckte det var urtrist att köra på maskinerna. Jag och pappa hade gymmat i 30 min trodde jag redan att vi hade kört en timme. Så nej fy! Inget mer gym för mig. Något jag däremot vill börja med är gruppassen på friskis + yoga. Kommer vara jag och tjugo andra tanter och gubbar men vad ska man göra? Jag måste börja träna på något sätt! 

Hipp hipp hurra

Det här blir året då jag lägger ut inlägg med (o)nyktra bilder på mina kompisar, men det är okej för då behöver man inte spela svår. 18 år, vi får hoppas att du imorgon mår. Grattis igen Issa! <333

Det är ALDRIG offrets fel

Jag kan inte sitta här längre och blogga om skitsaker när det finns så mycket som upprör mig på riktigt. Men jag vill bara uttrycka mig i ett blogginlägg om ett ämne som upprör mig otroligt mycket. Kvinnoförtrycket. Ingen har väl missat kvinnorna som blev sexuellt trakasserade i Köln och under festivalen We are Sthlm i Stockholm. För det första: Jag blir så rädd att polisen börjar ta politisk ställning. Vilka fan är de att mörklägga dessa trakasserier pga de inte vill "gynna SD" just för att de flesta övergreppen utfördes av killar med utländsk bakgrund. Sen när började polisen vara subjektiv? Polisen och domstolen ska vara objektiva och behandla alla likadant. Så att mörklägga det som hände var bara fel och odemokratiskt. Efter att ha lyssnat på Zara och Noels podd iförrgår där de tar upp just det här ämnet, och Zara nämner just det jag nyss, att när polisen faktiskt tar denna politiska ställning så blir det väldigt odemokratiskt. Jag håller med henne till 100 %. Mörkläggning är sådant man ägnar sig i diktaturer.
 
Är så jävla trött på att jag måste tänka på att inte åka hem med kjol mitt i natten efter en fest. Jag vill inte ens ha på mig kjol när jag är ute på stan (under dagtid går det bra men när det är mörkt föredrar jag jeans). Jag blir upprörd när jag ser folk på facebook som delar artiklar där det står att kvinnor blir sexuellt trakasserade på badhus, exempelvis Eriksdalsbadet i Stockholm. Det har gått så långt vissa badhus ska införa separata bubbelpooler för kvinnor och män. Jag är så trött på att JAG ska anpassa mig för att det finns de män/killar som inte kan hålla tassarna borta från kvinnor. Män som har en riktigt skev kvinnosyn och ser oss som objekt. Objekt som inte har några känslor utan som man kan göra vad som helst med utan att det får konsekvenser. 
 
Jag skriver det här inlägget för oss kvinnor, för att jag är så trött på att hålla tyst om det. Blir på riktigt upprörd när folk inte vågar uttala sig om dessa problem vi faktiskt har i Sverige (även om andra länder har det hundra gånger värre pga deras hemska åsikter om kvinnor). Jag är så trött på de killar/män som utför dessa handlingar. Jag skyller inte på alla män utan jag vill förtydliga att jag skyller på dessa som på något sätt trakasserar en kvinna. Sedan är jag så jävla trött på de som inte tar sexuella trakasserier/våldtäker på allvar, som kanske skyller eller förminskar offret. Jag vill inte leva i ett samhälle där jag känner mig rädd på kvällarna. Vi måste få ett stopp på det här. NU!

Motivation

Åh vad jag blev peppad av den här videon som Therese Lindgren la ut för någon månad sedan. Jag som alltid känt mig som den här "mellanmjölkspersonen" blev verkligen så inspirerad till att bara köra mitt egna race. Så jäkla bra! 

Bebis

Alltså hur kan djur vara så fruktansvärt söta? Förstår inte de människorna som inte gillar katter/kundar osv? Oliver har sovit som en stock i min säng hela natten och jag smälter, så himla söt. Han ser ut som en bebis.
Idag är jag ledig. Resursdag idag i skolan men jag har inget att komplettera/ligger inte efter. Ska åka till mall of scandinavia med JB idag. Har aldrig varit där tidigare? Så ska bli kul att gå dit. Eller rättare sagt åka buss dit. Älskar att åka buss. Föredrar buss framför tuben alla dagar i veckan. Även om det tar längre tid med buss ibland föedrar jag bussen. Vet dock inte jag omedvetandes känner såhärr pga klaustrofobi eller om det faktiskt är så. Men i alla fall så tycker jag att det är så mysigt att åka buss. Man kan se ut och bara vara. 

Nytt, unikt och fräscht

Vet ni vad som har hänt idag? Jo nu är äntligen vårat wifi fixat. EFTER EN MÅNAD UTAN WIFI HEMMA. Förstår ni hur lycklig jag är nu? Visserligen har jag haft internet i mobilen men jag har ju knappt kunnat slösurfa, kolla videos eller annat. Annars då? Idag har jag gjort något som vi alla har gjort någon gång: stannat hemma från plugget för att plugga. Ja, jag har tänkt ut den meningen typ hela dagen haha. Har ett dödsprov i historia imorgon och muntlig redovisning på naturkunskapen men det känns inte lika viktigt längre. Vill bara surfa, surfa och surfa på irrelevanta saker såsom bloggar, youtubevideos och annat. 

Lukt

(Jul)iver på Julafton. Han har många smeknamn.
Fick lite panik igårkväll över hur jag luktar/mitt hem luktar. Ni vet ju att alla människor typ har en speciell lukt som man ”känner igen”. Ba när man kommer hem till en kompis så luktar det som den personen. Men i alla fall, panikade lite igår och smsade elin och frågade vad jag egentligen luktar. ”Mysigt och rent typ”. Vad är det då?? Vad är definitionen på ”mysigt”? Jag skulle verkligen vilja veta vad jag luktar. Hur man kan lukta på mina kläder och ba ”det här är celine”. Personligen älskar jag att känna igen mina kompisars lukter. Alla har sin speciella lukt och det är så fascinerande haha! 

Hej på dig

Min dörr. Klistermärken från Brandy Melville
Tänker bara blogga lite snabbt, sedan ska jag fortsätta plugga. Det var inte lätt att gå upp idag kan jag säga haha. Somnade vid två inatt för kunde inte somna. Var typ inte trött? Sedan "genomled" jag dagen i skolan. Haha nä, så farligt var det inte. Men är bara så sjukt trött på en photoshopuppgift vi har. Vet inte hur många gånger jag bara vill kasta datorn i väggen och springa ut från klassrummet och gråta för att ingenting blir som jag vill. Fotolinjen är nice men det märks att det börjar bli svårare uppgifter.. 

Söndags(ångest)

Gick en promenad i skogen igår.
Fy vilken otrolig söndagsångest jag har nu. Funderar bara på att skita i allt. Har ingen lust, ork eller motivation till att göra något. Vill bara ligga kvar i sängen som jag gör nu med magont. Dessutom kommer släkten hem till oss idag och jag känner bara: jag hinner inte. Aja, kan inte göra så mycket utan internet på dagorn. Igårkväll var jag med lite kompisar och såg film. Det var mysigt haha. Ska försöka gå upp ur sängen nu. Får tänka att det bara är fem dagar av ångest sedan har vi typ ingenting i skolan? 

Skola

Herregud vad jag inte pallar den här lektionen. Slutar vid halv två idag men just nu vill jag bara sjunka ner under jorden av trötthet haha. Juste har helt glömt bort min lilla olycka med mobilen som hände iförrgår. Jag var i täby med elin och tydligen hade jag inte stängt min vattenflaska i väskan.. Så hela flaskan läckte ut. I väskan. Där min mobil låg. OMG. Min mobil började fucka så extremt mycket. Skärmen blev helt randig, ljudet slutade fungera och allt var bara kaos. När jag kom hem la jag mobilen på elementet och där låg den i typ 20 timmar. Dagen efter funkade den helt normalt igen OCH ljudknappen som hade varit trasigt förut (eftersom jag hade sönder det) fungerade nu. Haha hur blev det såhär?! Jag som trodde att jag behövde köpa en heelt ny mobil men näe. Är så glad! 

6 dagar av 2016

Det har gått sex dagar av 2016 och så mycket har hänt. Eller nja kanske mer att det känns som om det har hänt mycket men jag har i alla fall tänkt väldigt mycket. Fast det har ändå hänt så mycket på samma gång ändå så det känns mycket.. Mycket smsande, tänkande, överanalyserande och hyepande. Fast fan alltså vad jag ÄLSKAR såna människor ändå. Som är likadan som jag, som vill höra allt, överananalysera tillsammans, hypea tillsammans. De människorna är fan de bästa som jag verkligen känner mig bekvämast med. Nu ska jag sussa. Natti ! 

Hahah

Haha jag ser verkligen besatt ut!
Igårkväll var jag elin, disa och disas kompis leonora på ett krök vid Ropsten (?). Det var kul haha. Ehh ja har inte så mycket mer att säga he he he. Vi var ganska få men det var bara mysigt! Kom hem vid halv fyra och däckade direkt. Vaknade vid halv ett idag och sen dess har jag ätit pasta pomodoro och legat i sängen bara. Imorgon är det skola och jag är VERKLIGEN inte redo. Mår dåligt bara jag tänker på det. Längtar så jävla mycket till sommarlovet nu.

FEM OM MIG

- När jag var liten ville jag bli polis. Tyckte jobbet var så jäkla spännande samtidigt som jag ville hjälpa samhället. Då och då tänker jag faktiskt i de banorna, hur det skulle vara att vara polis. 

- Jag skulle påstå att jag är ganska pedantisk av mig. Allt måste vara tipp topp i mitt rum, annars kan jag inte må bra. Allting ska stå uppradat i hyllorna, alla kläder vikta osv.

- Älskar att tagga och planera saker, det är halva grejen! Som när jag och mamma skulle åka till London för första gången. Jag pratade varje dag i månader om det, planerade vart vi skulle gå osv. Varför strypa all glädje haha? 

- Sover alltid med två huvudkuddar. Finns det ens någon människa som sover med en? 

- Jag älskar utsikter. Det är en magisk känsla när man står på ett högt berg eller i en byggnad och ser ut. 

Läsa

Mmm skulle sitta fint nu
Läst After typ hela dagen idag. Fan vilket roligt liv jag har. Imorgon ska jag dock vara jävligt produktiv. Ska åka till täby c för att sitta på biblioteket och jobba med en photoshopuppgift vi gör i skolan. Måste kolla massa tutorials så i need wifi. Så sjukt tröttsamt det där! Snart ska jag gå och göra äggröra, mmm vad gott. Brukar ha 2 ägg, mjölk, grädde, salt och peppar och det blir svingott. Ätit det typ varje dag flera gånger per dag. Men först ska jag duscha. Juste! Imorgon ska jag göra en rolig grej/förändring hihi ni får se imorgon vad jag ska göra. 

Pin

Jag och elin <3
Kommer inte ihåg vad jag har gjort idag? Juste har bara varit hemma och sett på avatar (legenden om aang). Åkte och köpte solsidan med mamma efter middagen i videoaffären. Skämde ut mig så mycket. Videohyllan där alla filmer står fanns liksom inget som kunde hålla upp dem eller hur man ska säga. Så jag råkade ha ner heeela hyllan eftersom de stod så instabilt på en liten yta. Killen som jobbade där gick dit och tog upp alla filmer. Tänkte hjälpa till och satte upp några filmer men då ramlade de ner ännu fler filmer. Blev seriöst irriterad och lite generad så jag ba "haha oj det är inte första gången det här hände". Asså hur dumma är de inte egentligen som ställer upp massa filmer på en sån liten stödyta?? Haha så jag gav upp och gick därifrån. Skulle säkert bara haft ner ännu fler filmer. Liten rolig historia blev det till bloggen i alla fall.

Välkommen 2016


Nytt ååår!! Woho känns roligt. Igårkväll åt jag middag med elin och disa. Vi hade inga direkta planer för kvällen (nyårsfesten vi skulle gå på blev inställd..) så vi var rätt spontana. Vi hadd i alla fall mysigt, förade med skumpa och drinkar! Först lutade det åt att åka in till stan men vi drog i alla fall till disas kompis i täby. Det var så kul även fast vi bara var några stycken. Haha gud börjar skratta så himla mycket när jag tänker på kvällen och vissa grejer som var roliga. Märkte knappt när det blev tolvslaget, ändå var det jag som höll mest koll på det. Vid 00.00 skrek jag wohoo nu är det 2016 så sköts det lite raketer. Nejmen nyår var fan bra asså! Kom hem fyra imorse, då däckade jag och elin på dirren. Idag har jag bara sovit och legat i sängen dunderbakis. Men det är okej och det känns bättre att typ halva världen också är bakis idag. Nu ska jag äta middag! Puss

RSS 2.0