Finaste bilden jag har sett i hela mitt liv. <3

Amanda tog den här bilden på mig o elin i somras (ljusetrö). Den är så enormt svinfin!! Asså tycker den är så jäkla snygg så det inte är sant. (Lånar den från dig Amanda om det är ok.) 

Lite från idag

Shit jag har märkt att mitt huvud alltid är liite snett eller väldigt snett åt vänster på bilder. Vet ej varför haha
Här är lite bilder från idag! :) 

Ny pp

Har en ny pp på fb, har inte bytt sen i juli så det var ett tag sen. Tar alltid svartvita bilder för tycker man blir mycket snyggare då lol! Gillar inte att byta profilbild för är rädd för att jag inte får några likes eller kommentarer haha!.. Men har 15 likes men 0 kommentarer lite lol men det är fint! :D 

Hos ellebellebuus

Hallå! Är hos Elin vi har pluggat och tagit litte bilder. Berättar mer sen. 
 

Nya Uggs hehe

De ser bättre ut irl. Men känslan när man har köpt nya uggs. Åhh de är så mjuka och gosiga!! Älskar det. 

Ledig imorgon!!

Mina uggs gick sönder.. Man ser hur skitiga de var innan. 
Hallåå! Var i skolan det var helt ok ända tills min fucking uggs gick sönder lol! Men halkade och då bara slet det upp sig, alltså det sprack där fram så fick gå så där som på bilden resten av dagen. KUL! Haha nu ska jag skänka bort dem till Elsa om hon fortfarande vill ha dem för att pyssla med. XD Har köpt nya nu (kommer ett inlägg senare) är glaaad och de är så sköna. Nu ska jag och mamma gå till icca coop och köpa godis för det är typ rea på plockgodis? Kraaamiizaaar! 

Jag är sur och död

Orkar ingenting nu. Alltså vart så sur idag i skolan så ni vet inte. Höll på att börja gråta flera ggr. Mitt humör är bara sämst just nu. arghhh.. Har så tråkigt liv!! Händer ingenting, gör bara samma saker. Går upp tidigt, går t skolan, går hem, pluggar och lägger mig. Blir så irriterad. Pluggar så mycket men det går ändå inte fram känns det som blir så arg när jag inte förbättras i t.ex. engelska! Mitt huvud dunkar som inihelvete nu. Hoppas mitt humör kommer bli bättre snart för pallar inte va sur imorgon också. Hehe.. <3 
 

Måndag

haha såsiver ser ut som en dampmus 
Har varit i skolan slutade kvart i fyra sen på kvällen har jag pluggat väldigt lite och repeterat matten. Vart en sväng i täby, skulle lämna tbx hollister jeansen sen köpte jag en ny tröja också som ni ser på bilden men den e snyggare irl för då är den glittrig och så! Sitter med "såsiver" och ska duscha snart är lökig o se på wild kids och sen sooovaa. Gillar denna vecka förutom att vi har redovisning imorgon men annars är den helt OK! Vi är lediga på fredag så ska fira litte med gotti på torsdag kväll lol. 

Ska jag ha håret såhär imorgon?

den sista bilden var ju fin.. 
Måndagar tänker jag alltid "nu ska jag se bra ut" för vi har ju sovmorgon sen vill man ju starta veckan bra också! Har plattat hela håret förut sen doppade jag topparna/nästan halva håret i vatten och lät det torka och nu är det lockigt (självlockigt). Ska jag ha såhär imorgon med håret asså? Tycker det är så trist att ha rakt hår 365 dagar om året, så ska styla håret olika från och med nu. 

Haha mobba inte

Här är min önskelista som jag har jobbat med på eftermiddagen, ska skriva ut 1 ex till mamma och pappa var. Den är lite lol men kom inte på vad jag skulle önska mig, men det här är verkligen det jag önskar mig! Vad tycks? ;)

Julljus

Jag längtar så sjuuuukt mycket till julen så det inte är sant! Nejmen julen är den bästa och finaste högtiden som finns tycker jag, med alla ljus, känslan osv. Nu är det en månad kvar (minus 1 dag) kvar till julafton. TAGGA

Jag är tillbaka!

Nyss klar med Elins header osv. 
Hallå! Min mac funkar igen som vanligt. Pappa och min brorsa var inne i macstore eller vad det är och precis då började den funka. Konstigt men är svinglad för nu kan jag göra designers, spela sims, kolla på film osv! Hur som helst ville jag bara säga att jag kom på en idé, om att börja göra bloggdesigners till folk. Alltså har gjort ett antal bloggdesigners till mig själv men vill gärna hjälpa andra också. Dessutom utvecklas via html koder, så att jag kan göra finare designers sen. Om man inte har en bloggdesign som man tycker är snygg och man trivs på, tröttnar man på att blogga iaf jag.
Så om du vill ha en gratis header/bloggdesign eller något så kan du kommentera/mejla: [email protected] 
Kraaaam! :3 
 

Lättnad <33

Är så glad!! :D


En grej jag stör mig på

Hittade en svinsöt bild på weheartit
Det är när affärer/centrum/hus osv börjar med julsaker INNAN det ens är första december. Jag menar Ikea är ju allmänt känt att de börjar med julkulor och julpynt 2-3 månader innan julafton. Var i täby c idag det var riktigt fint med alla ljusslingor de hade satt upp på övervåningen men synd att de "förstörde" genom att sätta upp för tidigt, det är två veckor kvar till första dec typ.. Dessutom har många hus/lägenhter börjat med adventsstakar asså WTF det är typ 2 veckor kvar där med innan man sätter upp sin första grej?! Blir lite irriterad när man förstör jultraditionen och börjar med det innan det är ens första dec. Hollister hade julmusik också de var droppen asså! XD 
 

nolifers

Haha vet inte hur jag kom in på denna video men lite lol att de orkar. aja 

Elinlun

Min jättefina kompis Elin har skaffat ny blogg! Den heter elinlun.blogg.se så klicka HÄR för att komma till den eller klicka på bilden. Check it out now please! ;)
 

matkoma igen haha..

min jättegoda frozen yoghurt som jag åt idag
Hallå, vart en sväng i täby idag köpte ett par hollister jeans men ska lämna tbx dem för varje gång man sätter sig ner så ser man rumpstrecket, alldeles för låga i midjan lol. Tittar på wild kids lite från 2007, william är så jäkla söt! <3 

ögonen är det finaste på en människas kropp.


Bäst i Sverige

Kollar på den filmen nu, den är lite småmysig men barnslig. Ska snart åka till täby c med mamma för att lämna igen ett par byxor som har gått sönder sen köpa ett par nya Hollister Jeans kanske. Asså seriöst har träningsverk i armarna och i ryggen så kan knappt öppna kylen eller böja armarna för får så jäkla ont då! (Fick det av redskapsträningen från igår på gympan). Hejdå! 

Ingen rubrik

Bjuder gånger 100 med denna bild just because its FRIDAY. Ser alltid förfärlig ut efter en lång vecka/skoldag.
Verkar inte som om min mac kommer funka mer, den är helt död. Är svinledsen tror ingen förstår ingen tar det seriöst. :'( Tittar i alla fall på semesterduellen och är duktig så bloggar litte. Ska lyssna snart på sköna låtar och sen ska jag tvätta håret. Åt nyss indiskt till middag vilket är gott men är alltid i matkoma efter indisk mat. 

PARTYFREDAG!!

Körde på lockigt idag, inte 100 % lockigt men typ halvt ska nog ha det mer! Sen ser ni dagens outfit på första bilden. 
Men slutade 12.50 idag, fick ganska bra på fr provet , (A och C) :D haha, och E på en fråga. Har ätit indiskt nyss när jag kom hem från igårkväll, ska ta mer är svinhungrig för det va så äcklig mat i skolan. Jag och pappa skulle t banken idag för att skaffa bankomatkort till mig men det blev inte så för man behövde ta foton och så det har vi inte gjort och vi hinner inte för de ska på middag ikväll. Har tråkigt nu men ska ta mer mat så det är nice. 

Sad face.

Jag är otroligt ledsen över en incident som hände nyss, eller för typ 1,5 h sen. Men i alla fall så gick min mac sönder (min egna inte skolans), och är så himla ledsen över det. Den har stått bredvid mig i vått och torrt och jag har haft mycket användning av den gjorde ALLT där. Nu är det enda jag har kvar skolans mac, tur att jag har den men jag blir deprimerad av den. Avskyr skolan och gillar inte den här macen heller, den har grå skärm och min gamla hade svart och var mycket finare. Det hade tydligen kommit vatten i min gamla när jag (hehe..) badade med den i samma rum så hade det kommit ånga eller något för den slutade fungera, har läst på forum och mamma har hjälp mig att titta lite så nu håller den på att torka och min brorsa har skruvat i sär den. Det är en liten chans att den fortfarande fungerar men måste vänta i ett dygn. Jag är som sagt väldigt ledsen över det här, och hoppas att den kommer återhämta sig. Men säger sålänge R.I.P. Gråter när jag skriver det här nu men får hoppas som sagt på det bästa. 
Tur att jag hann göra bloggdesignen innan det här hände. 

Ny header

Gjorde en ny header lite snabbt nyss. Vad tycks? :D Jag gillar den faktiskt men tror att den bara är tillfällig tills jag kommer på något nytt. Använder mig alltid av Photoshop, det är verkligen det bästa programmet om man vet hur det funkar! Kollade på någon kurs på internet hur man redigerade bilder osv, är glad att jag vet hur man gör headers, designers och lite sånt. 

Imorgon är det fredag!

Samma rubrik som förra veckan! Vart smått arg idag på idrottslektionen då vi hade redskap. Var arg för att jag har äckligt mycket komplex för trosstrecket och kände mig som en idiot i mina gympabyxor, sen blev saken inte bättre när jag inte kunde göra en kullerbytta bakåt och när jag äntligen klarade fanskapet så kollade ingen så kunde inte fylla i på mitt papper att jag var godkänd i det. Aja efter ca halva lektionen var jag bara lite arg så jag bytte om till vanliga kläder och satte mig och tittade på. lol ni kan inte fatta hur arg jag var. Nu blir jag irriterad när jag skriver om det. Ska tvätta håret nu fryser som en idiot! Inga sura miner mer idag!

Slaktarn

En blomma i afrikas öken
Håller på att titta på den nu, på swefilmer. KLICKA HÄR OCH SE DEN. 
 
Den är bra, och sevärd men sorglig. Kram. 

nu har jag slutat!

slutade för typ 30 min sen!! woho :D


Orkar inte vänta!

Vill att julen ska komma nu! Längtar så mycket till jullovet. Orkar inte skolan.. haha.


Ny blogg?

Asså vet inte om jag pallar fortsätta på den här bloggen, namnet är så himla fult och svårt att komma ihåg och stava. Jag menar man ska ha ett bloggnamn som är lätt att skriva in för då är det bättre för folk kommer ihåg det, men jag har ju t.ex. två st e celinees så bara det är svårt. De flesta skapar nya bloggar med sitt efternamn det är svinsnyggt tycker jag! Låter så himla fräckt lol. Men dock så ökar riskerna för pedofiler och så.. De kan ju söka upp en men jag kanske skapar en ny blogg med mitt efternamn. Har ju ganska bonnigt efternamn men det finns ju värre! 

Ni har väl inte missat?

Sommarvideon som jag klippte ihop för några veckor sen. Titta gärna igen. Älskar den faktiskt den är så mysig, lite ego jag är men är riktigt nöjd med allt. :) På skrikperioden så var själva filmen då (har ju bara klippt ut skriken) 15 min lång och det var 15 skrik ungefär så cirka 1 skrik i minuten om man avrundar lite och så. 12 amanda skrik, 2 elin skrik och sen typ 1 delat skrik som jag elin o amanda skrek på. lol alltså 


kudde och ljussak

Lite suddiga bilder i alla fall den i mitten men orkar inte ta om. Köpte dessa för en vecka sen tror jag. Älskar den nya kudden som jag har köpt på Mio inte så dyr typ 200:- tror jag?.. Och sen ljussaken kostade 10:- mio. Ska börja inreda mitt rum med mera "mio" stil, det är såå snyggt och jag älskar deras prydnadssaker! Har typ bara mio kuddar. 

irriterad

Nu har grannarna två träd kvar i hela trädgården! haha.. Och man ser fönstret ovanför (köket) där personen kollade på mig. Kan inte springa runt i underkläder.. måste skaffa fula persienner! 
Nu har grannarna tagit ner nästan alla träd i sin trädgård ok lixom det är väl ok men nu är det SVINMYCKET insyn till mitt rum. Asså blir irriterad nu t.ex. stod gubben i köket och lagade mat och så stod jag i mitt rum och tittade ut genom fönstret och så såg jag att han kollade på mig genom sitt fönster till mitt blev lite smått irriterad så vinkade åt honom asså vanligt "hej" vink så nu kommer de nog inte kolla på mitt fönster mer. Blir irriterad varför ska alla grannar ta bort sina jävla trän så att man ser in till dem och de ser in till oss! ASSÅ såg min andra granne för någon vecka sen toa på sig sin deodorant haha jag bara lol. Men lixom vad är vitsen med att ta ned alla trän? Haha! XD 
 

När kommer snön?!

Asså jag längtar sjukt mycket till snön kommer och hela julen är min grej! haha, alltså älskar julen, julkänslan och allt sånt mysigt. Om jag skulle bestämma så skulle jag bestämma att snön skulle komma kring 5:de december och sen ska det vara kallt (typ -10) då också. Sen kring julen så ska det vara riktigt kallt och bara vitt överallt. Så skare vara!

hatar att gå

är påväg hem nu. är glad för att mån är slut. nu är det bara 4 jobbiga mornar kvar!


Helgen

Hallo. I fredags gjorde jag litte smått o gott spelade in musiksaken. Sen på lördagen från 10 på morgonen typ till elva på kvällen så har jag Elsa, Elin, Sandra nora amanda o ellie kollat på massa twilight filmer. Vi började me ettan och sen såg vi alla ända till fyran sen såg vi fyran part 2 på bio. Mys! Tyckte verkligen att filmen var stark och den är så himla fin och söt. Alla är så snygga och Carlisle är svinsnygg, Jake, Jasper o alla! <3 HAHA. Men den var svinbra i alla fall. Synd att alla är slut! :( Iaf, idag så har jag varit på café med mamma pappa o fabian det var skönt att få lite saker gjort haha tönt men jag gjorde klart engelska skiten nästan. Nu ska jag sova oj, klockan är halv elva men börjar halv tio imorgon. Men kraaaam! Hoppas ni har haft en bra helg. 
 

tränat

Oh tränade för ca en timme sen i en kvart, alltså intensivt med löpning i fem min, magövningar, lår och rumpa! Så nu är jag skitstolt och har ätit sallad till middag och pasta. Ska börja träna 15 min per dag, alltså inte träna jobbigt men kanske bara powerwalk i 15 min? Ska börja lugnt sen får vi se hur det går. Är ganska nöjd med min kropp faktiskt men det skulle ju inte vara fel att få slimmare kropp och bättre kondition? ;) Så nu skare bli ändring hoppas jag. Anledningen till detta är att jag mådde så sjukt dåligt under bip testet eller vad det heter och sprang typ bara 300 m innan jag la av. I sjuan sprang jag 1480 meter så det är jävligt mycket sämre. Nästa gång är mitt mål 2 km! hihi. Ska duscha nu och sen sätta på mig myskläder sen titta på ett avsnittt vampire diaries som jag har sparat tills idag och kanske dricka smoothie om jag blir sugen på något kallt. Ciao! 
 
inte riktigt kanske. eller?... 

Fredag!

är så jäkla ful på första bilden XDXDXD. Är svinglad att jag har varit i skolan hela veckan för det har varit jobbig vecka osv.. Men idag har jag inga planer haha! Men imorgon ska jag ha twilight maraton med några sen breaking dawn 2 klockan nio på kvällen tror jag wopaaaa! :D Men kollar på aldrig mera fet nu och chillar och har det superkul!! or not. Men hejdå <3 Ska göra VD blogg nu lol. 

Jag vill vara vig igen!

vet inte vad som hände med mitt ansikte..
Haha hittade en bild på mig här på bloggen, den var tagen i februari förra året. Asså shit vad vig jag var då gemfört med nu. Vill vara vig igen! Märkte idag att jag var sjukt ovig på idrotten då jag försökte gå ner i splitt men gick inte ända ner.. Måste definitivt bli vig och hälsosam, på julafton ska jag ta en bild då jag är nere i splitt det lovar jag. HAHA! 

Imorgon är det fredag!

dagens outfit: Jeans: levis, tröja gina? , linne under hollister
Skööönt, veckan har gått så snabbt. Kollar på Stalkers nu kollade förut idag på Portkod1321 den var väl ganska bra men inte svinbra. Vissa personer är så sliskiga, HAHA! Men Freddy åsblom är sliskig/skitsnygg haha <3 <3 Men han var mycket snyggare i Rosa the movie. Har inga planer för helgen haha händer inget i mitt liv, men antagligen så gör jag något. Nu ska jag fixa lite för imorgon längtar tills om 24 h! lol 
 

Ont i huvudet

Har inte ätit middag har bara pluggat hela tiden. Nu ska jag jag laga middag.. Snart kommer mamma o pappa hem från Berlin! :D Haha de hade bråkat om en jättetöntig sak, att resväskan hade gått sönder pga att juicen knappt fick plats jag ba lol! Men är på ganska dåligt humör nu, så svinstressad över allt skit och hinner inte med det. Längtar tills dagen imorgon är över. Brukar ju väldigt ofta säga "längtar till om 24 h" haha, känns bättre att säga så. Ska blogga minst ett inlägg om dagen men kommer inte på något att skriva om, men i helgen är det ny update och då ska jag blogga om roliga saker veckorna efter och så haha.. har så mycket bildbrist så därför har ni märkt att det bara är tråkiga bilder.

mys mys!

Glömde att laga middag så nu har jag satt på pastavatten så ska äta snart! Nu ska jag leta efter något bra program på datorn och sen duscha snabbt och sen äta. Är svinnervös för presentationen imorgon men måste helt enkelt göra skiten jag menar om jag darrar på rösten då gör jag väl det? Om jag kommer av mig då gör jag väl det? Kommer bli så jäkla skönt efter dagen imorgon om jag har gjort den och på fredag då... WHOOP WHOOP! nomnomnooom haha! :) (amanda) 

Sant


Väldigt mycket!

Hallo. Slutade kvart i fyra åt två bullar när jag kom hem och drack mjölk. Har pluggat sen dess och ska göra det till åtta. Längtar tills imorgon o onsdag är över. Ska förmodligen ha min SV presentation imorgon för hela klassen. Haha.. Vet inte om jag kommer gå ur eller om jag gör skiten annars får jag väl lösa det på något annat sett. Men nu ska jag fortsätta plugga. hihi det går bra! Kramisar. <3 
 

Godnatt!

Ska sova nu är inte alls så trött men måste ändå sova haha! Har inte mycket mer att säga men så skönt att jag har en lång sovmorgon imorgon. <3<3 nattis!


FEM VECKOR! (ungefär)

Men en bra grej är att det är ca 5 veckor kvar till jullovet!!! Då ska jag börja spela sims 3 också. Berättade idag för min syrra att jag bara spelar sims under lov, för de är mycket roligare för då har man mer tid jag menar om jag spelar sims så spelar jag det timmar i streck/dagar och har ju mycket andra saker att göra på helgerna. Kan också passa på att säga att det förmodligen kommer komma upp en ny design kring jullovet. Planerar mycket, men that's who I am! Tycker att roliga saker ska man ju göra vid roliga dagar. Jag menar man kan ju inte börja med en bloggdesign mitt i veckan typ för då har man massa annat skit + det är mycket mer glädjande att göra det på fredag för då känner man ju "frihet".

Söndag

 
Åh det är så irriterande att det är kolsvart ute för man tror att klockan är typ nio och tiden går fortare då! :( Har inte gjort något spec idag har varit hemma för har känt mig lite svag ändå efter sjukdomen. Haha gick ner 2 kg pga kräksjukan! :P Har bakat kanelbullar idag och de ska in i ugnen om typ 30 min. Sen har jag pluggat massa skit också. Börjar 10.20 imorgon YES för man behöver inte gå på musiklektionen. Är inte klar med mitt uppspel men mejlade smörigt och frågade min lärare och sa att jag hade stativ, kamera osv så ja.. Har matteprov imorgon känner mig ganska säker trevligt. :D Är så glad just nu men ändå deppig. Blir glad och deppig av att kolla på sommarvideon som är nedanför tycker den är så jäkla härlig och längtar tillbaka! 

Sommarvideo 2012

enjoy!


Just throw up..

Shit orkar inte. De ena o de andra o problemet nu det här. Är typ magsjuk min syrra blev nyss frisk från sin magsjuka och nu är jag typ smittad. Mådde förjävligt när jag kom hem sen nyss kräktes jag. Fy fan kändes som om jag kräktes upp 100 måltider. Okej går inte in på den saken mer men ni förstår. Är så stressad så hinner inte vara sjuk. Och som alltid får ja tårar i ögonen när ja spyr så nu ser jag ut som en tvättbjörn. Najs.


helvettes veckor

hehe stämmer inte alls för mamma vet läxorna bättre än vad jag gör lol
Har så mycket just nu. Längtar tills dagen imorgon kommer vara över, för har talet imorgon fast inte för hela klassen men ändå sen prov o skit. Asåå längtar tills nästa vecka också e över då ska jag fan ha fest eller något för att fira. Orkar inte! XD :( Nu fick jag minttandkräm i ögat också aj det svider grismycket. Asså åh har hkk prov o de kommer gå sämst för jag har inte pluggat så mycket.. hehe men det kan ju inte gå sämre än sämst. 
 

lite nytt snabbt

body wash mango den luktar jättefräscht! och sen en parfym (den gröna) den luktar fräsigt och citron/lime typ o sen likadan lukt lime/citron bubbelbad sak! Fick en gratis liten parfym också men den luktar inte såå gott men ändå hihi den va ju gratiiis! :D

De flesta människor använder mer kraft till att prata om sina problem än att lösa dem

 
 
 
 
 
 

Så mörkt ute!

Har bildbrist så kommer lägga upp lite justgirlythings bilder tills jag har andra bilder att lägga ut. 
Klockan är halv fem och det är ju nästan helt svart där ute. Asså seriöst, det är jobbigt men ändå lite mysigt. Snart är det ju jul också, shit tiden går så jäkla fort! Kändes ju som om det var sommarlov igår lixom och det är ju ca 7 veckor kvar till julafton! En rolig grej som jag ska göra någon helg när jag har tid är att jag ska göra "mitt sommarlov 2012", sätta ihop massa filmklipp och bilder från sommaren och sen redigera o lägga ut på youtube så kommer jag visa det i bloggen. Kommer då mest vara kompissaker men även london osv. :)
Nu har jag skrivit klart mitt tal och ska göra lite smågrejer i rummet och tvätta håret sen, har köpt inpackning så det är nice! Hejdoo <3 

Förlåt

såhär känner jag mig just nu
För uppdateringen, har inte haft så mycket ork eller så. Vet inte om jag pallar blogga så mycket, men ska försöka hålla mig till minst 1 inlägg per dag. Nu ska jag duscha sen kolla på the clique och dricka smoothie kanske? Aja puss. <3 

Exakt två månader kvar då

Seriöst ska bli jätteskönt. Orkar inte med livet just nu. XD


Tönt jag är

Min brorsa håller på att installera Windows på min mac så då kan jag spela sims två där! För nu kan man ju bara spela trean på mac o knappt de. Men jag avskyr trean tycker tvåan äger ut trean som fa*! Det e nt säkert att de funkar men får se.


Sims hela dagen

måste åka till täby snart för att köpa lite hudsaker på sephora och äta frozen yogurt där! 
Godkväll, har inte mycket att säga om dagen har haft det segt men lite underhållande ändå. Har spelat sims från klockan 10 idag på morgonen till 21 på kvällen, ca 11 h asså jäkla nörd jag är. Har inte gått utanför huset och knappt mig rum förtom matpaus och toapaus. Mår så illa och har ont i huvudet och ont överallt. bajs också. Aja nu ska jag titta på solsidan och kommer komma ut imorgon eftersom jag ska träffa lite kompisar, annars ska jag ut i alla fall och inte mer än 2 h sims imorgon! XD 
 

RSS 2.0