:))

onsdagsinspo
Tjenare bloggen haha neje skoja. Finns inte mycket att säga. Livet rullar på. Känner mig fett stressad och lat dock haha. Har den där känslan i kroppen, där man bara vill isolera sig ett dygn och inte prata med någon. Fast jag älskar människor, mer hatkärlek på den fronten. Men typ glömma bort alla idioter ett tag och bara fokusera på mig, vad jag vill göra och skita i alla andra.

Bländare 1.8

Om ni undrar vilket objektiv jag använder så är det Canon EF 50mm f/1.8 som finns att köpa här för bara 869 (!) kr. Perfekt för en amatörfotograf som vill ta bilder som ser proffsiga ut.
Mysig dag. Tänker på vissa saker som får mig att skratta, åt hur klumpig man kan vara. Jag och några andra har länge kallat min crush för en ett namn som han tydligen brukar kallas för.. Eller brukar och brukar men vi har pratat om det öppet, nämnt det namnet. PIN. Annars så har jag inte mycket att säga. Livet rullar på. Tänker mycket på studenten även fast det är två år kvar. Ja nej nu ska jag duscha och fräscha till mig för imorgon.

Lugn söndag

Nejmen hallå där! Nu står grillen redo och varm. Känner mig som en riktig svensk hah, tar fram grillen så fort det är bra väder. Men det är ju sjukt mysigt och gott med grillat. Mår toppen idag. Har dock bränt mig vid nyckelbenen idag så ser ut som en kräfta. Men har ändå fått färg på resten av kroppen. Sjukt att man känner sig så mycket snyggare så fort man blir brunare?! 

Natur

Våren är verkligen här
Tagit en promenad i Vaxholm idag. Passade på att ta massa foton pga de fina blommorna. Vädret var inte jättebra men redigerade en somrigare/gulare nyans. Ikväll blir det filmkväll med familjen. Tycker om att vara hemma med familjen nästan lika mycket som att vara med kompisar en helkväll. Igår var jag med en kompis, tog en liten promenad och snackade mest. Mysigt och behövligt efter en lång vecka!

-

En text till folk jag har velat säga ett förlåt till. Vet att säkert ingen av dessa personer läser det här inlägget men känns bra att få det skrivet. 
Förlåt X för att jag inte riktigt tog min tid att lära känna dig. Och för att jag inte tröstade dig/stöttade dig innan engelskan i nian när du grät. Kände enormt grupptryck och var rädd att bli utstött av min "grupp" och bli ensam resten av terminen. Kan bara tänka mig om jag hade varit du i den situationen. Och för de alla gångerna du bjöd mig och massa andra och inte fick något tillbaka. Jag förstår dig verkligen, hade tyckt samma sak. Förlåt Y för att betedde mig falskt förra sommaren. Ångrar mig verkligen och skulle göra vad som helst för att det ska bli som förut. Förlåt Z för att jag aldrig hör av mig men om jag ska vara ärlig så jag orkar jag inte efter det som hände i höstas. Och och slutligen sorry Å för att jag sparkade dig mellan benen så hårt att du låg på golvet pga smärta efter bara för att du tog mitt pennskrin i sjuan haha.. 

Kungsträdgården

Gud skulle ha tagit med mig systemkameran
Härlig vårdag. Sv nationella klart! Valde att skriva om talskräck eftersom jag vet så mycket om det ämnet, har ju/haft talskräck i många år, gått i terapi och shit. Det var kul att kunna skriva utifrån hjärtat. Efter provet drog jag och några andra till kungsan för att ta lite bilder och kolla på körsbärsträden. Det är så himla skönt att gå i ett gymnasium som ligger mitt i stan. Rekomenderas verkligen, finns bara fördelar. Nästan i alla fall. 

:/

Älskar Stockholm!
Usch vilken dag. Lång och jobbig. Slutade med att jag satt och grät tyst under hela matteprovet. Två frågor och jag fattade ingenting. Blir så arg på min inkompetenta mattelärare som inte kan förklara. Sedan är E-proven så svåra att jag inte ens förstår frågan. I matteboken kan jag lätt göra alla uppgifter utan problem. Lämnade inte ens in provet. Imorgon kommer jag lacka sönder på honom. Ska sätta honom på plats och kräva att få ett prov som inte är så jäkla svårt. För de uppgifterna som står på de proven han gör är inte på E-nivå som jag måste komplettera. Suck. 

Men hej

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Tycker jag är så himla dålig på att skriva.. Mina texter känns ofta jättedåliga. Har så många tankar om vad jag ska skriva men när jag väl skriver dem så blir det bara luddigt. Atm sitter jag och försöker plugga matte. Nej jag ska sluta skriva så mycket om plugget för det är extremt ointressant att läsa om. Jag somnar såfort jag ser bara massa pluggtext på andras bloggar. Sååå ointressant! Nejmen sålde min parfym idag. Kände mig som en jäkla drug dealer som säljer grejer vid tc haha. Aja fick lite pengar så det var värt det!

ohhh stand by me

Har lyssnat på låtar från 50-talet i helgen. Skrattgråter när jag hör den här låten av The chordettes. Ser framför mig hur jag och elsa dansar till den här låten som gamla tanter. 
Men heej! Sitter hungrig och stressad i mitt rum och slösurfar just nu. Skulle sitta så himla fint med en chèvrepizza från CG's. Åh vad gott! Har np läsförståelse imorgon. Vet att det inte kommer gå så bra, känner det på mig. Får alltid blackout under såna tillfällen. Kan läsa världens lättaste mening, typ att solen är gul, men jag förstår inte. Blir så stressad! 

Norrland by night

Hälsingland på kvällen
Hej på er! Gick upp 7.30 idag på glatt humör. Räknade matte direkt, åt frukost och gick sen ut för att kratta löv. Präktig jag känner mig. Men det känns bra. Tjänat lite cash också. Har lyckats sälja min hollisterväst äntligen. Alltså tacka gud för att blocket finns! 270 kr rikare bara på en timme. Den där västen alltså.. Skrattar bara jag ser den. Varför fan gick jag runt med en flytväst i sjuan? För den ser ju ut som en flytväst, bokstavligen. Vadderad och marinblå.

VANS

Jag är farlig när jag går in i butiker. När jag går in i en affär och blir kär i ett plagg/sak så köper jag den. Oavsett priset. Det finns lixom inget stopp på mig. Om jag blir "kär" i en materiell vara så köper jag det, punkt slut. Haha! I alla fall köpte dessa vans idag. Grymt snygga! Finns inne på Scorett för 650:- 

Helloo

I mitt rum
Imorse var jag i täby med familjen. Köpte ett par nya vans och ett linne. Nu på eftermiddagen skulle jag ha sett på en fotbollsmatch som vår familjekompis spelar i på ip. Men orkade inte gå när jag kom på att de spelar mot enebybergare.. nej tack haha! Hejar i alla fall på min kompis lag, hemifrån. Fast jag inte ens vet vilket lag de spelar i. Fotbollsmatcher är ändå så tråkiga att kolla på. Inget för mig! 

Fredaaaag


En liten mobild från NY.
Äntligen fredag! Ikväll ska jag över en till kompis. Snacka och äta middag. Trevlans! Annars så har jag ingenting planerat inför den här helgen. Längtar så otroligt mycket till sommaren. Italien i tre veckor sedan jobba intre veckor två dagar efter hemkomsten. Mina kompisar är typ bortresta i juli så bra att jobbet tar upp den tiden. Ser fram emot låånga sommarkvällar med kompisar och god dryck! Åhh. Bara man inte förväntar sig för mycket. Men ändå, det blir ju till vad jag gör det till.

mood

atm mood
Åh herregud hur irriterad och lack får man bli på människor? Orkade verkligen inte skolan imorse så stannade hemma. Blir arg varje gång vi har franska. Lärde mig mer franska på en vecka i friberga än 1,5 termin i ksg. Det suger. Matten efter orkade jag ej heller med. Blev dock förbannad arg nyss. Min brorsa stängde av mitt internet och då började jag lacka ur totalt. Just nu skulle jag bara vilja ta en lång promenad i skogen och en rökis medan jag tittar ut på utsikten. JA TACK. Är så jäävla irriterad på människor. På idioter. På jobbiga, vidriga människor. Kommer i såna här perioder ibland där jag hatar på allt och alla förutom typ två personer. Gud nu får jag abstinens måste ut nu. 

Trötter

Weheartit. Coachella värsta drömmen! Lovar någon gång i mitt liv ska jag på den här festivalen.
Lång dag idag. Började dagen med att bada på eriksdalsbadet. Det var helt ok! Simmade några längder sen fick vi gå till äventyrsbadet haha asså min klass är barn. Slutade kring fyra och åt middag. Intressant va? Nu ska jag duscha och tvätta håret. Ni vet en sån där lång dusch där man bara tänker och funderar. Det behövs just nu är såå trött och vill bara koppla av! 

Men oj vad deppigt

Visst är det deppigt väder ute? Imorse var det sol och varmt. Satt ute i bara t-shirt med några efter lunch. Sen blev det ju fan hagel, regn och snö. Alltså va??? Aja förutom vädret så har den här dagen varit bra. Talet gick bra och sedan så hade jag eng nationella muntligt. Skönt att ha det över! Engelskan gick dock inte alls bra.. Var nervös och snubblade på orden. Aja får prata med min lärare om jag får för dåligt betyg. Har ju ändå fått B/A på allt typ i eng hittills. Just nu sitter jag i mitt rum och är så trött. Jag är trött fysiskt och psykiskt. Vissa människor är så jäkla jobbiga och krävande. 

Bloggiss

Från april 2012. Känns fortfarande som att det fortfarande är 2012. Det var ju inte alls längesedan typ.
Herregud vad jag älskar att kolla tillbaka i mitt arkiv. Hur kul är det inte att se sitt liv, tankar och bilder från sjuan lixom? Jag går i gymnasiet nu och kommer att fortsätta blogga tills.. jag vet inte när! Jag har 10-15 unika per dag men vad gör det? Jag bloggar mest för mig själv ändå hah. Varför hade jag exakt samma pose på outfitbilder förut? Bara står jättestelt och har världens stelaste leende. HAHA! 

Söndagsångest

Från första kvällen i Hälsingland. Månskenet var så starkt att man såg sin egen skugga som om det hade varit en gatulykta. 
Fy vilken söndagsångest jag har just nu. Ska hålla mitt tal imorgon på svenskan. Är inte så nervös det är bara det att jag inte orkar träna på det idag. Har det hela tiden i bakhuvudet vilket är jobbigt. Nej ska nog ta tag i det nu så jag kan vara fri resten av dagen. Ja, nu är lovet nästan slut. Shit vad lat jag har varit det här lovet. Jävligt skönt och behövligt dock efter tre jobbiga projektveckor! 

+ -

Kör på en tb bild. För att det här inlägget inte ska bli för negativt (är på väldigt dåligt humör idag) så kör jag fem saker jag gillar och fem saker jag stör mig på.
 
+ Människor som älskar sig själva och vågar säga det. Tänker mig en Zara Larsson variant, very fab! Kan erkänna att jag ofta går runt här hemma (när jag har snyggkvällar), kollar mig i spegeln och säger att jag är bäst, snyggast osv. 
+ Positiva människor. Jag är såå trött på människor som klagar över smågrejer hela tiden. Visst kan man ha en dålig dag men att ständigt gå runt och sprida negativ energi, usch!
+ Blommor. Jag vet inte vad det är men jag är besatt av blommor. Var på plantagen här om dagen och kan forfarande inte sluta lukta på en blomma vi köpte som luktar lakris. 
+ Folk som säger vad de tycker. Ni är jävla bra!! I alla situationer även om det gäller något politiskt eller vad man inte gillar för mat (?) så är ärliga människor det bästa jag vet.
+ Mat. Jag äter heeeela tiden och njuter! Krämiga pastarätter eller glass mmm..
 
- Folk som aldrig tar initiativ. Jag lackar ur på den här punkten. För att två människor ska kunna hålla kontakten så ska båda bidra med initiativ. Ungefär 50/50 annars får det fan vara! Slutat kontakta de som aldrig skriver något sms för jag blir bara arg på att jag ska vara den enda. 
- För mycket skitsnack. Jag ska verkligen inte säga att jag aldrig har snackat skit om någon, det har vi alla gjort. Men när det hela tiden snackas skit och viskas blir jag väldigt obekväm. 
- När folk skriver dom, han, hon när det egentligen ska stå de/dem, honom/henne. SVÅRT ELLER? Det heter inte "jag älskar han" nejnejnej sluta får panik på sånt.
- Folk som bryr sig för mycket om vad andra tycker. "Vad kommer de tänka?", "Prata inte för högt", "Du skämmer ut dig för dem". Men snälla lilla du.. Sluta bry dig så mycket. Varför skulle man inte vilja ta plats för? Jag tar så mycket plats jag vill.
- Kryphelvetten. Bin, humlor, getingar, flugor. Blir tokig! De sätter sig hela tiden på min kropp och sticks. 

Shopping

Överdel från HM 149:-, underdel från Victoria's Secret
Vart en sväng på stan idag med en kompis idag trots min lathet haha. Men det var jättemysigt! Fick med mig den här bikiniöverdelen hem. Passar så bra till min underdel som jag köpte i USA. Kommer rocka (som kissie brukar skriva) den här bikinin i sommar. Bikiniunderdelen är seriöst den första underdelen som faktiskt sitter snyggt på. Har aldrig under mina 16 år hittat någon underdel som inte ser ut som en blöja på eller är för tight. Blev superglad när jag hittade den här i USA. Passade på att köpa en svart likadan också. 

Men orka

För att jag kan och vill lägga ut en bild på min kropp.
Nu har ju träningshysterin inför beach 2015 börjat. Jag tycker hela grejen är så jävla löjlig. Varför ska man hålla på att träna och vara nyttig helt plötsligt inför sommaren, sedan efter sommaren gå upp igen? Okej ja jag erkänner att jag har tänkt sådär, varje år, att nu ska jag ha en snygg kropp i sommar. Men det håller aldrig. Inte förrän iår jag har insett det. Jag har aldrig haft några direkta komplex över min kropp. Alltid tyckt att min kropp är ok. Lite kurvor och former och lite thigh gap som jag tycker är svinsnyggt faktiskt. Jag trivs i min kropp. Det är jag glad över för jag vet hur sjukt många personer (främst tjejer) som hatar sina kroppar. Varje kropp är unik och fin på sitt sätt. Istället för att träna ihjäl mig och äta gröna blad i en vecka så sitter jag här jävligt nöjd med min chipspåse och världens sämsta kondition. Inte direkt så att jag är stolt över min kondition som är urdålig, det är bara det att jag orkar inte bry mig. Träning går inte ihop med resten av mitt liv nu. Träna för din skull, inte för andras är det jag vill säga! Känn ingen press.

jag vill ha glass

Asså shit vad mitt höra ögonbryn är on point idag. Älskarttt!
Just nu skulle jag seriöst döda för glass. Helst GB klassiker, i en sån där kartong med 5 smaker. Alltså fuck vad jag vill ha deeeet. Är till och med redo att cykla till affären och betala med mitt kort för att köpa ett sånt där jäkla paket för 100 spänn typ. Shit vad borskämd jag låter haha.

Resa

Såg en del tranor uppe i Hälsingland.
Åh vill så gärna ut och resa. Bocka av ännu fler länder på min lista. Om jag skulle få välja en världsdel att åka tillbaka till skulle det vara Asien (även fast jag bara har varit i två asiatiska länder). Kina är så otroligt vackert, rörigt och annorlunda. När jag var där för några år sedan vantrivdes jag. Fast då hatade jag att resa för min familj åkte alltid på gruppresor till röriga länder med ett schema. Alltså det är bestämt varje dag vad man ska göra, vilken tid man ska gå upp osv. Skulle vilja besöka Thailand också. Även fast jag har föraktat Thailand lite pga det känns så "svenne" så verkar det så himla häftigt där. Skulle dock inte vilja åka tillbaka till Indien. Det var för mycket. För hopplöst. För mycket stirrande. Jag som inte ens är så jätteblond blev utstirrad av männen där. Dock var det landet väldigt fint, på vissa ställen. Alla kvinnor med färgglada sari på sig, blåa, rosa, gula, orangea, gröna you name it!

Kort skärpedjup

Vad tycks om mitt nya smyckesträd? Hämtade ut det igår från posten. Beställde det på Ebay för ca 100 kr. Mitt gamla var för litet + en gren hade gått sönder. Jag totalt älskar armband så det blir fler och fler smycken som måste få plats. 
Är förövrigt kär i det nya objektivet jag använder. För att förklara det enkelt, ett objektiv med kort skärpedjup som gör att allt annat som man inte fokuserar på blir suddigt. Så jäkla glad att både min brorsa och min pappa är fotointresserade som jag. Vilket gör att de kan hjälpa mig med allt som har med foto att göra, inställningar, objektiv, frågor osv. 

Äckliga kakor och plugg

En som som är säker: jag kan fan inte baka! Bakade cookies nyss men de gick inte att äta. Inte ens min familj tyckte om dem. Haha jag bara skrattade åt hur äckliga de blev medan min mamma slängde resten i soppåsen. Ser mer frestande ut på bilden, men lovar de var inte goda! 
Håller på att skriva ett tal (nationella prov) nu som jag ska hålla måndag direkt efter lovet. Lite surt är det att behöva plugga på lovet men jag tycker det ska bli himla kul ändå. Har valt ämnet "Dolda identiteter" vilket jag tycker är väldigt intressant. Uppfattar det som att människor målar upp en perfekt bild av sig själva men egentligen döljer sitt riktiga liv. T.ex. ett fitnesskonto på instragram kanske ägs av en supersnygg tjej, vältränad, smal, perfekt hår osv. Hon lägger upp bilder på när hon gymmar och hennes mat. Men egentligen så kanske hon har ätstörningar och har dålig självkänsla. Ett exempel bara, den här typen av människor finns. Överallt. Alla har väl någon gång förskönat sitt liv och sig själva för andra människor för att verka perfekt. Aja intressant är det och nu ska jag fortsätta! 

Hello there


Anledningen till att jag knappt har lämnat mitt rum (förutom några rundor till köket) är pga den här boken. Inne på nummer två nu. Ja jag njuter av att bara ligga i sängen och försvinna i boken. Förutom det så funderar jag på att klippa och färga håret under lovet. Kort. Riktigt kort ska det bli. Absolut inte kortare än till axlarna men jag får se! Vill färga håret på salong men det är så satans dyrt. Vet ej om jag pallar lägga 1000 kr på att få det klippt och färgat. Kommer ju ändå få lite utväxt om några veckor så känns ovärt.

Home sweet home

Två bilder från Norrland. Får gåshud av vyer som dessa. Jag älskar berg. Att stå på toppen av ett berg och kolla ut över landskapet är det bästa jag vet. Vyer överhuvudtaget är något av det bästa jag vet. 
Hemmaaa! Känns skönt. Mår dock otroligt illa av allt ätande de senaste dagarna. Men jag är nog inte ensam om det haha! Vem frossar inte i mat och godis under påskdagarna? Har också läst After de senaste dagarna. Läste klart bok ett nyss. Så nu har jag börjat på tvåan. Orkar inte ens beskriva min kärlek till böckerna. Så jäkla underbara. Om jag skulle beskriva After-triologin med tre ord skulle det vara kärlek, passion och svek. Nog om det nu.. 

Kallt

Ny vårjacka, mitt senaste inköp och fynd. Kostade 599:- på Bikbok men 149:- pga massa reor!
Fryser som fan just nu. Sitter ute och skriver det här inlägget. Kan knappt skriva. Hur som helst har en del bilder att lägga upp här från min torpvistelse. En ny header kommer också komma upp i veckan! Imorgon åker vi hem vilket ska bli skönt för det är jobbigt att inte kunna duscha på typ 4 dagar. Spelar dock ej så stor roll att jag går runt sunkig haha är mest i stugan eller ute i naturen. Shit vad kallt det är måste gå in nu! 

Vill till röda hus med vita knutar

Tb sommaren 2013, Hälsingland. Utsikt från landstället. 
Imorgon åker jag och min familj upp till Hälsingland. Ska bli så himla skönt. Taggad till tusen faktiskt. Att få komma bort från Stockholm lite. Behöver andas och vila lite efter jobbiga veckor. Och det gör jag bäst själv sittandes på en stor sten med utsikt över bergen. Förra påsken hittade jag en sådan plats och gud vad jag satt där. Satt i timmar, bara tänkte, lyssnade på musik och naturens ljud. Shit låter galen men jag älskar att bara sitta ute, gärna med en kompis och snacka i timmar. Annars så har jag inga andra planer för lovet. Ska vara med kompisar och hemma efter Hälsingland. Nu ska jag plugga till ett prov vi har imorgon. Kämpa sista biten nu Celine!

RSS 2.0