Gratis är gott

Idag fixade kåren gratis pizza i spökis.
Började egentligen vid tio men jag och elin skippade språket och chillade med lottis ett tag. Sen gick vi på engelskan i typ fem minuter. Efter har vi bara hängt på stan, jag och elin. Solade lite när jag kom hem förut hihi.

Life is good

Bjussar på en liten selfie jag la ut på min insta. Sad att min förra pizzabild fick fler likes än denna hahah. Visserligen typ 5 likes mer men ändå. Förstår inte folk som inte stödlikear typ??
Från att jag ba orkar ej livet till life is good. Skönt att mina halvdeppiga perioder varar såpass kort tid. Kan verkligen inte fatta att det är sommarlov NÄSTA VECKA. Förstår ni hur sjukt snabbt tiden har gått? Helt sajk och jag blir rädd när jag tänker på det. Vi alla förjänar det nu!
 

Mors dag

Min lilla morsdag "present". Skönt att bo i hus för då fixar man presenten gratis haha!
Usch den här helgen har bara varit ångest. Satt åtta timmar i streck igår med en indesign uppgift på 36 sidor som ska vara inne imorgon. Längtar tills ett dygn för då är helvettesdagen över. För imorgon ska jag komplettera på engelskan så att jag kan få ett C i slutbetyg. Grejen är den att jag fortfarande inte fattar vad jag ska säga.. Sen ska den där indesign uppgiften in på lektionen (inte helt klar än). Och efter skolan ska jag stanna kvar för att skriva en debattartikel på svenskan, återigen komplettering. Nog om skolan nu, tänk att vi alla har sommarlov om två veckor. Saaajk! 

Besvikelse och hopp

 Blev riktigt jäkla glad när mamma hade köpt hem en chèvrepizza från CGs. Men när jag öppnade kartongen hade de fucking ändrat receptet. Istället för chèvrebitar var det någon äcklig kräm och pizzan smakade grönmögelost. Höll på att börja gråta, helt seriöst. Återvänder aldrig mer till CGs. Förutom den äckliga pizzan så har jag äckligt mycket stress pga skolan. Mina betyg kommer vara pissigt dåliga det här året. Har inte anstängt mig särskilt mycket alls. Kommer få typ C i allt förutom några B och kanske något A eller två. Kanske inte låter så fruktansvärt hemskt men får halvt panik när jag vet var och vad jag vill gå för utbildning, som förmodligen har skyhöga antagningspoäng. Aja får satsa som få i trean och göra högskoleprovet flera gånger. Herregud vilket liv jag har en sån här fredagkväll haha. 

Tb

Tb till min outfit första dagen i gymnasiet. Jävlarr vad läcker jag kände mig i den här outfiten haha riktig lirare! (poängterar att mina ordval läcker och lirare är oseriösa, så att det inte blir något missförstånd lol). 
Hallå där. Åt pastasallad till lunch idag i skolan och nu ska jag äta pastasallad igen till middag. Mummelimumma är det enda jag säger. Känns som jag typ är den enda som faktiskt gillar skolmaten.. I ettan hade jag och alla andra otroligt svårt för den men nu har jag vant mig så mycket så att jag faktiskt tycker om den riktigt mycket. Okej inte alla dagar men när alla säger "åh vad äcklig mat" så sitter jag där och ba "det var ju fett gott". Fun fact va? 

Tankar

Min absoluta favoritlåt från Kents senaste och sista album. Får gåshud. 
Får lite halvt panik på hur ful min blogg ser ut. Ni kanske inte tänker på det? Men om man jämför med typ nouw så ser verkligen blogg.se väldigt oproffsigt ut. Känner dock inte att jag har lust att byta portal. Har alltid bloggat på blogg.se och min blogg är inget seriöst. Jag bloggar för att det är roligt att kolla tillbaka i framtiden och för att dela med mig av mina tankar + bilder. 

Vernissage


Jb och jag. Min min beskriver typ hela dagen haha så enormt trött!
Vilken dag asså. Har gått i skolan sedan 8.30-18.30 idag. Åt knappt någon lunch heller för maten var så fruktansvärt vidrig. Min klass, ES14B, hade i alla fall vernissage efter att skolan var slut. Det gick bra men vi fick lite panik först för att vi inte trodde att någon skulle komma. Men totalt kom det 60 personer under 1,5 h så det var ju bra. Nu ska jag duscha för känner mig som en riktig skunk. Försöker hinna med lite plugg också men äh vettefasiken om jag orkar det. 

dundundun

 
Italien. Tänk att det här var typ ett år sen?! 
Halloj på er! Igår när jag cyklade hem från min promenad med disa så tänkte jag verkligen på hur speciell sommaren är. Fruktansvärt klyschigt det låter, men det är fan härligt. Möttes av typ fem olika dofter. Först grillning sen nyklippt gräs, blommor och blöt asfalt. Inte konstigt att folk mår allmänt bättre på sommaren. 

Konsert

Igår såg jag och elin Darin på Gröna Lund. Älskar verkligen gröna lund och så värt att ha gröna kortet. Förknippar det med en massa fina barndomsminnen och sommarlov. Så i sommar blir det mycket häng här haha. Skämt åsido, det är flera najs konserter så det blir svinroligt. 

-

Alltså, världens bästa tips till er. Så jävla sköna och bra låtar. Lyssna nu annars får ni smisk! 
 

sur

Har under de senaste dagarna varit så grinig och trött på allt. Är verkligen trött på skolan och alla uppsatser vi har kvar att skriva. Jag längtar grymt mycket till sommarlovet. Men på ett sätt så hatar jag den här känslan när man ser fram emot något. Är så rädd att det kommer vara 10 grader och regn som förra året. Vad gör man ens då? Sitter inne och kollar på film eller gör något inomhus med kompisar. Tycker helt enkelt inte om att ha förhoppningar, för det blir aldrig som "drömmen man har tänkt sig". Vet inte om jag är inne i någon svacka eller om jag bara är riktigt skoltrött. 

Livsfarligt

En till bild på lotten
Det är fan livsfarligt att jag har tillgång till pappas ebaykonto. Har beställt så mycket skitsaker den senaste veckan. Köpt nio saker för 150 kr totalt. Hur mycket mer budget kan det bli? Och till er som säger att det är dåligt att köpa från Ebay, kolla vilket land er tröja är tillverkad i? Ser inte sån stor skillnad mellan HM's mobilskal som kostar över 100 kr där det står "made in china" och de skalen jag köper från Ebay. Utseendet är likadana, skalen ni hittar inne på HM finns garanterat på Ebay, bara det att HM stoppar 92 kr i egen ficka för ett mobilskal som kostar 100 kr i butik. :))

Fotande

Fotade lottis idag till utställningen vår klass ska ha om en vecka.
Halloj på er! Idag har jag gjort klart mina anteckningar till en uppsats vi ska skriva imorgon på engelskan. Tackar gudarna för att sparknotes finns, har inte ens läst halva boken hehe.. ;) På eftermiddagen åkte jag som sagt in till stan för att fota lottis. Hon fotade mig också. Jäkla skitväder är det idag. Är seriöst rädd för att löven från träden ska ramla ner/inte växa mer. Vissa löv har blivit bruna också. 

Yaas

Disi som aldrig vill vara med på bild <3
Kollar på cirkus magaluf och blir så extremt taggad för napa! Drömmen att leva lajf en vecka med mina två bästavänner där nere. Bara massa sol, bad och fest. Hur som helst ikväll är det eurovision och ska tagga till med chips och dipp hihi. 

Glömsk

Chillaxarn, inte för att bilden har något med resten av inlägget att göra.
Börjar ärligt talat tro det är något fel på mig.. Jag glömmer saker hela tiden. Idag var typ femte gången i rad jag glömde min mobil på laddning i klassrummet. Jag har glömt datorn, nycklar och mobilen x antal gånger nu. En gång glömde jag mina nycklar i skolan och jag märkte det inte förrän paula ringde och jag satt på bussen hem (hade alltså åkt i typ 35 min utan att ha märkt något) Det är inte ens roligt längre. Just nu tänker jag på faran i Ayia Napa. Glömsk + druckit lite grann = farligt. Måste typ tejpa fast mobilen i väskan.

Natur

Naturreservat i Norrtälje igår
Godkväll. Det märks att alla är riktigt skoltrötta. En månad och en dag kvar tills jag får sommarlov. De sista uppgifterna känns så otroligt sega och tråkiga. Vi hade vikare idag på medieproduktionen. Han frågade vad jag hade tänkt fota till utsällningen vi ska ha snart. Jag som inte hade någon aning egentligen försökte koka ihop någon historia. Sa att jag skulle fota på plattan för att det händer mycket där. Han ba "Okej.. Det låter inte så planerat". What? Här har jag förklarat för dig exakt vad jag ska fota och när så får man höra det här haha. 

Sommar

Kollade igenom gamla bilder. Den här är från juni förra året. Asså wow kolla mitt hår?! Så långt och fint 100 % naturligt.
Haft sån mysig dag idag. Åkte ut till Norrtälje innan lunch med mina föräldrar. Vi gick i ett naturreservat i flera timmar och solade. Tog massa bilder men tänkte lägga upp dem imorgon för är lat och orkar ej hämta kameran nu. Det är verkligen läskigt hur snabbt våren går. Nu är alla buskar gröna och blommor växer överallt. Om en månad är det ju sommarlov. Fruktansvärt sjukt härligt det känns! Lever lajf haha. 

Lördag 7 maj



Stan med elin | köpte max till lunch och satte oss vid nybrokajen | påväg hem från promenaden med disa.
Har bränt mig som faaan idag. Fast fått mycket färg ändå. Känner mig typ sommarbrun haha. Frågan är om andra ser det eller om det bara är jag? 

Fågelproblem

Den här fågeln asså.. Vi har haft mycket stora problem med den de senaste dagarna. Så fort min katt Missan är ute så kommer den här fågeln och försöker attackera henne. Den dyker ner och håller på att trakassera henne så att hon jagas in i hemmet. Jag ligger helt fridfullt och solar men så fort Missan är ute så går jag in för jag vet att fågeln kommer terrorisera henne/mig. För några dagar sedan så flög den nästan in i mig, skrek så himla högt! Det är bara Missan den reagerar på också, som är en kolsvart katt. När Oliver är ute så bryr den sig inte alls. Kanske har det med färgen på katten att göra?? I sådana här lägen vill man ju ha en modig katt som bara dödar eländet (säger en vegetarian haha) men istället blir hon rädd och springer in.

Lögner och trasig taxi

"Fina folket" som jag och elin är, så tog vi taxi hem igårnatt. Råkade dock ha sönder taxin hehe.. När jag skulle gå ut ur bilen så stötte jag mot kanten så att någon plastgrej flög av. Taxichauffören frågade om jag tappde något (för det lät högt) och jag ba "jaa jag tappade bara min mobil", och skyndade mig ut ur taxin. Hoppas han inte upptäckte det direkt efter. Vad är det med mig och lögner? Kan liksom starta en konversation med en vit lögn (bara på fyllan dock). Inget stor lögn alls men det är bara konstigt och stelt när jag tänker efter. Hur som helst, gårkvällen var fan rolig. Jag och elin är verkligen crazy bitches om man säger så. Älskar att ha en bästavän som man ba kan göra sjukt galna saker tillsammans. Och hur det än blir så har man alltid svinroligt tillsammans + skapar skeva men roliga minnen lol. 

Långhelg

Älskar när vårat körsbärsträd blommar. Är det körsbärsblommor?? Fint är det i alla fall.
Hallå!! Ikväll kommer min faster och min mammas kusin som är från holland på middag. Avskyr att prata engelska så blir väl inte så mycket snack hehe. Senare ikväll ska jag och elin åka till solna på fest.. Heheh får väl så hur det blir! 

Engelska haha

Grotesk bild snodd från issas privata insta hehe.
Nationella i engelska idag. Asså min engelska är väl inte den bästa. Började skratta mitt i provet åt mitt fjantiga exempel som jag tog upp i texten: om man vill googla på vad människor spelade för musik under renässanssn men inte vad vad renässansen är, hur ska man då veta vad man ska googla på? Av alla möjliga exempel så skriver jag detta.. Sedan upptäckte jag på slutet att jag hade skrivit "imporntant" istället för "important". Asså hahah. Hur som hemst, efter engelskan gick jag kajsa, issa och elin o shoppade + åt lurre på pizzahut. Deras buffé var lika god som vanligt. 

Berzelii park

Från i fredags
Kan vi bara prata om vädret? Det känns nästan som sommar. I alla fall senvår (?). Såfort det blev maj för två dagar sedan förvandlades hela Stockholm till världens glassväder. Hur som helst, nu är det bara två skoldagar kvar. Imorgon slutar vi tom 10.15 för vi har bara np prov i engelska som enda lektion. Nu ska jag tvätta håret för att vara extra fin och fräsch imorgon. Vissa dagar vill man bara briljera med skönhet haha. 

1 maj

Bilden ser lite dräggig ut.. Från igår!
Halloj! Igår var det som sagt valborg. Planerna har varit oklara hela tiden men jag jb, hennes kompis Elsa, elin och kajsa åt thai till middag. Sedan gjorde vi lite drinkar och drog ut på stan en sväng. Vi åkte hem relativt tidigt eftersom fältare och poliser redan var överallt. Även fast det inte blev så mycket kaos så hade vi det mysigt!! Skönt att vakna upp (inte) bakis.

RSS 2.0