Sista dagen

En bild jag tog iförrgår. Dock var det på dagen men tyckte det passade mycket bättre med en mörk himmel så mörkade ner i photoshop. Känns mer tumblr. Och ja jag vet att upplösningen suger men det får vara. 
Ja idag är det sista dagen på 2014. Sida 365/365. Känner ingenting. Dagen imorgon kommer inte förändra mitt liv något hah! Men ja känns ju lite roligt ändå med nytt år. Hoppas nästa år kommer bli bättre än 2014. Visst 2014 har varit bra faktiskt, men rätt så ostabilt och det har hänt mycket. Slutade nian, började gymnasiet.. ja! Har rätt så mycket träningsvärk från ett pass jag tränade igår. Kollar alltid på yt videos när jag tränar, men ger alltid upp innan den är slut. Men 13 minuters intensiv träning blev det. Det känns som fan i kroppen! Ska gå ner snart och springa på löpbandet. Minst 30 minuter. Ska nog sätta på någon film så jag inte tröttnar. Tänkte att jag skulle sluta med all skräpmat.. Eller sluta och sluta men minska onyttigheter, godis, donken osv. Men sedan såg jag ett recept, nutellamousse. Heaven?! Ska nog göra det i helgen. Bestämt mig för att jag får ha en dag i veckan då jag får äta vad jag vill fredag eller lördag. Nej nu ska jag träna fett taggad! 

Stay gold

Min bästa bild från igår
Har fortfarande problem med att somna. Legat vaken minst två timmar varje natt den senaste veckan. Även fast jag gör saker på dagarna så blir jag typ inte trött. Ligger vaken och tänker på massa saker i sängen. För många tankar.. Började kolla på en ny serie för några dagar sedan "Lost" heter den. Den är väldigt spännande och utspelar sig på en paradisö men jag blir för rastlös av att bara kolla på serier. Sett fem avsnitt bara, men den är ändå väldigt bra. Ska fortsätta nu! 

Bogesund

Nu är jag hemma från promenaden. Eller jag gick mest runt och tog foton. Ska redigera och fixa de andra bilderna och skriva några inlägg till dem sen. Det blev några riktigt bra bilder faktiskt. Ikväll ska jag och mamma åka till täby c. Behöver ett par nya gympaskor eftersom mina gamla har varit spårlöst försvunna i flera veckor. Tror det blir ett par nike free run igen, samma modell som innan. De är ju så sköna! Vill verkligen börja träna. Eller springa på löpbandet som står och dammar på nedervåningen. Ingen använder det längre.. Eller jo min syrra men jag vill också börja igen. 

Godmorgon

Vaknade upp till en snötäckt tomt. Nu är det perfekt med snö. Det är fint ute men samtidigt när det väl blir plusgrader så blir det inte slaskt i veckor. Älskar att det är minusgrader ute. Hur kallt det än är så gillar jag faktiskt vintern. Så himla fint med såna här dagar. Idag tror jag att jag ska följa med mina föräldrar till Vaxholm. Passar på att ta med kameran och hoppas på fina bilder. 

28 december

Har ingen bild från idag så här får ni en tb bild när jag var brun och fin! 
Idag träffade jag en gammal kompis. Eller gammal och gammal har inte träffat henne på år bokstavligen. Vi åkte skridskor i kungsträdgården och sedan tog vi en fika inne på NK. Det var verkligen jättekul att ses, mycket skratt och skvaller. Kom hem vid femtiden och nu ska jag äta middag!

Mellandagsrea

Mobilbild påväg in till stan imorse!
Det var faktiskt inte så mycket folk ute på stan idag. Trodde det skulle vara smockfullt men icke sa nicke! Haha. Kom fram till stan vid 11 med ellebelle, åt lunch på jensens (ta aldrig Nachos om ni går dit, vidrigt). Sedan gick vi flera timmar på stan. Köpte inget speciellt för vill verkligen spara varenda krona till NY. Är trött nu och hoppas att jag äntligen kommer kunna somna normalt ikväll. Har ju legat vaken minst 2 timmar när jag har försökt lagt mig. 

Visste du att?

Gud vad dåligt jag mådde på dessa bilder. Så stelt leende, ser ju ut att han ont. Januari 2012, dvs sjuan.
- Jag vill åka till Island så mycket. Vill åka dit och fota.
- Slösar mycket pengar. Tänker inte efter en gång till innan jag köper något. Köper så mycket skitsaker!
- Jag har fått mitt fotointresse tack vare bloggen. Speciellt på senare tid då jag började läsa foto i gymnasiet på fotolinjen. Om jag inte hade haft bloggen.. Vem hade jag då visat upp alla bilder för? 
- Jag hatar reor. Jag hatar 90 % av allting på reor typ. Det finns en anledning till varför det är rea, fula skitsaker som affärer inte lyckats sälja för ingen vill ha dem typ. Ändå ska jag på mellandagsrean imorgon hah! 
- Jag får panik i tält. Får alltid minst en panikattack när jag sover i tält. Vaknar upp typ mitt i natten, får panik, hjärtat börjar bulta och är livrädd för att jag inte hittar ut. Hatar tält! 
- Jag tyckte högstadiet var hemskt. Var rädd nästan varje dag innan jag skulle gå till skolan. Rädd för att få oförberedda frågor på lektionerna. Rädd för att det skulle komma någon oplanerad lektionsuppgift då vi skulle stå upp för klassen och prata. Rädd för att diskutera på engelska med killarna i klassen. Scenskräck i allmänhet. Grät och spydde ofta innan jag skulle till skolan av nervositet. Säger bara en sak: Tack och lov för att allt detta är över! 

Sommar

En strand på Hiddensee i somras. 
Längtar så mycket till sommaren. Fast alla årstider har sin charm så gillar faktiskt alla årstider lika mycket. Men sommaren åh.. Vara brun, fräsch och snygg. Snygga svala kläder. Bikinis. Åh gud! Min familj håller på och bestämmer var vi ska åka i sommar. Vet inte om jag har sagt det men vi har sålt vår båt som vi har åkt med i tyskland två somrar i rad. Så somar 2015 ska vi upptäcka medelhavets vatten, vilket eller vilka länder har vi inte bestämt. Har ju seglat i Grekland 2009 och det var så fint. Så ja när jag tänker på sommaren så blir jag alldeles varm. 

Det är inte lätt när det är svårt

Glass och andra onyttigheter. Marängsviss mums! 
Sitter i min säng och har kollat på typ tusen USA haular. Jag sitter och blir seriöst irriterad på de som handlar på HM när de är utomlands. Alltså va nej varför? Okej visst sure om man handlar på lush, The body shop osv sådana butiker för där är det ju halva priset jämfört med Sverige. Men HM? Världens mest basic affär som redan är billig i Sverige. Nej det förstår jag mig inte på. Annars då? Legat i soffan och kollat på film hela dagen i princip. Så jäkla skönt att bara vara. Slippa fixa sig och göra massa saker. På julen ska man vila. Punkt. Ska strax äta middag fast är inte så hungrig. 

Förändring

Innan skolan börjar igen ska jag tona håret. Egentligen är jag rätt nöjd med min hårfärg, passar bra till mina ögonbryn och jag älskar att vara brunett. Men jag vill bara ha en förändring. Jag vet inte hur det här kommer bli, lite askigare hoppas jag på. Som sagt så får det bli hur det blir. Om jag inte blir nöjd så får jag väl köpa ny färg.. Det är ju trots allt bara en toning så den försvinner med tiden. 

God jul!

I slutet av julklappsöppningen. Känns alltid lika sorgligt när det börjar närma sig sitt slut.
God jul på er alla. Nu är julen över känns det som. När julafton är slut då kan hela julen kastas ut. Varför ska granen stå och barra när det roliga är över? Haha tråkigt ju. Idag har jag i alla fall ätit så himla äckligt mycket mat och sötsaker. Mår illa, varför utsätter jag mig själv för sån här matkoma typ varje dag? Får sluta upp att äta varje sak mina ögon ser. Klockan 15.00 såg vi på Kalle Anka och efter det öppnade vi julklapparna. Är nöjd över mina julklappar. Vissa klappar var ju lite konstiga och onödiga hah som t.ex. en fågel med fjädrar och näbb som man har i håret som hårspänne.. Wtf är det lixom? Men annars så fick jag  balsam, shampoo och inpackning från moroccanoil, hårfärg, nagellack, gorilla stativ, usb-minne till skolan, photoshoptidning, moderskeppet guld i 1 månad, lite inredningsprylar till mitt rum, tangle teezer och 500 kr. Har glömt minst hälften av sakerna men skrev det som jag kom ihåg för tillfälligt. Hoppas ni hade en bra och mysig jul. Kram! 

Redigering före/efter

Jag vet jag vet att katten är oskarp och att fokuset ligger på skogen hah pin.
Gud jag känner mig så himla mätt. Jag lovar och svär att jag kommer gå upp minst 3 kg efter dessa veckor. Hemskt men nästa år ska jag ta tag i träningen och sluta äta massa skitmat. Herregud säger inte alla såhär? Kommer sluta precis så som det gör varje år. Man har motivation i typ en vecka sedan tränar man inte mer. Nejmen det är precis därför jag inte tänker ha nyårslöften för nästa år. Har under hela min livstid, eller så långt som jag kommer ihåg, haft nyårslöften. Men nu är jag trött på den skiten! Ta året som det kommer. Du kommer inte bli en ny människa bara för att det är nytt år. Varje år har jag haft sådana löften som "Bli mer vågad" eller "Bli mer social", "Få drömkroppen". Men allt är bullshit hah ta bara året som det kommer och ha inga krav på dig själv! 

Gif

Gick upp 11.00 exakt idag och åt frukost. Bestämde mig för att gå ut och ta bilder till en gif. Så ja här ovan ser ni resultatet. Ganska ful men helt okej ändå för att vara min första. Kommer ju lära mig mer ju längre tiden går. Det är ju svårt att fokusera när kameran är på stativ + motivet som rör sig så blir ju fokusen annorlunda. Jättedålig på att förklara men jag ska öva så att jag blir bättre! 

Jobbigt

Gjorde varm vit choklad nu på kvällen. Så gott men mäktigt. 25 g vit choklad, 2,5 dl mjölk per person. Sedan toppade jag med pyttelite kanel och hade i en polkagris. Riktig julstämning. Påminde mig om chailatte faktiskt! 
Försökte köpa en julklapp idag i täby. Hittade ingenting och blev sur när ansiktsmaskerna på lush var slut. Fick typ lite panik när det var så mycket folk. Tror det hänger ihop med den social fobin som jag har en släng av (sa min terapeuft för några år sedan). Ett tag var det riktigt tufft så fick sätta mig ner för att jag fick panik bland så mycket folk. Kändes som om alla kollade på mig och var rädd att jag skulle träffa någon jag kände när jag mådde sådär. Så nej överfulla köpcentrum vid juletider, aldrig mer!

Dan före dan före dopparedan

Det här är de enda juldekorationerna jag har i mitt rum. Och en tomtelyka som jag ska ta bort för den är så ful haha. Funderar på att gå ut idag och göra en gif, eller ta bilder som jag redigerar till en gif. Kommer säkert sluta med att jag är för lat för att gå ut men får se! 

Julgranen pyntad

Det här är det lilla ni får se av vår julgran. Eftersom den ser bokstavligen ut som en boll + att jag tycker att vårt vardagsrum är så fult så bjuder jag på denna bild på vår gran med mitt hemmagjorda filter.
Idag har städning och julpyntning varit prio ett. Nu är allting klart. Älskar verkligen lukten av julgranen som är i vardagsrummet. Luktar verkligen mysigt och juligt. Har också pyntat mitt rum lite. Kan visa bild på det imorgon. Ska åka iväg till täby c nu på kvällen för att inhandla de sista julklapparna, eller har bara en kvar att köpa till mamma. Kanske unnar mig själv något från lush och slår in i julklapp hihi. 

-

Har typ inte sett den här bilden? Hittade denna och massa andra liknande på mitt minneskort.
Varit så seg hela dagen. Bara varit hemma och kollat på serier. Haft lite ont i huvudet och på halvdåligt humör. Aja. Nu är i alla fall granen fixad, imorgon ska det julpyntas och städas i huset. Taggad till max inför julen. Nja kanske inte riktigt men det funkar. Lyssnat på michaelas och dashas podcast hela kvällen i princip. Lyssnade ju på alla avsnitt i somras men lyssnar om nu, saknar deras poddar så mycket. 

Lördag

Bjuder med en extremt ful bild på mig från igårkväll hahah. Förlåt för brusig mobilbild..
Igår var jag med elin och elsa. Cyklade hem till elsa kring fyra, vi åt pizza och lekte med hennes lillasyster. Alltså gud det var så mysigt, en liten tjej på tre år som var så rolig. Fick verkligen ögon för barn igårkväl.. Hur fantastiska är de inte? Och alltid glada med massa energi. Så enkelt att få dem att skratta. Längtar så mycket tills jag får barn en dag. Vet redan vad de ska heta om det blir en kille, har två alternativ hah. Kom hem tidigt, kring 23 och satt i trädgården typ 30 minuter innan jag gick in. Satt bara där på en bänk och kollade på stjärnorna. Behöver sådana stunder, då jag bara funderar med vad jag ska göra med mitt liv. 

Polaroid

Tumblr
Önskar mig så grymt mycket en polaroidkamera från fujifilm. Men det skär i mitt hjärta att filmen är såpass dyr så att varje bild kostar ca 10 kr, eftersom den "skriver ut från kameran". Det känns ju nästan för mycket och vill inte lägga flera hundra kronor på film. Det finns inte ens billig film på ebay, och då är det ju verkligen kört. Gud vad jag skulle älska en sån här kamera, ta bilder på vänner, ta med den till NY, sommaren. Åh så himla tumblr. Skulle sätta upp bilderna på väggen i mitt rum eller i min dagbok. Får se om det finns någon billigare utväg! 

All I want for christmas is you

Godmorgon! Idag är jag på mycket bra humör. Gick upp vid 8.40, tände adventsstjärnan, ljusslingan och jordgloben. Bästa ljuskombon i mitt rum! Tog en snabb dusch och åt frukost. Så himla mysigt ute med snön. Hoppas bara inte regnet förstör det sedan. Och vill ha minusgrader så att det inte blir slask. Börjar 12 idag och har två lektioner. Sedan är det julavslutning vid 16 tror jag. Blir mysigt! Det enda som jag är irriterad på är reklamen ovanför min header. Så jäkla fult och irriterande. Varför börjar blogg.se med reklam på sådana ställen? Usch. 

Imorgon får jag jullov!

Gillar inte Nikon. Bild från i måndags. 
Idag var en superbra dag. Gick från 9.55 till 17.00 och åt middag på donken efter med elin. Har skrattat hur mycket som helst idag men några underbara personer haha. Min humor börjar verkligen bli extrem, säger och drar skämt alldeles för långt över gränsen. Tycker ändå det är mysigt att gå till sent på dagen, blir så himla trött så allt blir så roligt då. Apropå ingenting: kom på att jag saknar konståkningen så mycket. No way in hell att jag börjar igen för är alldeles för lat att börja ny i en grupp där alla redan känner varandra osv. Sedan så är min prestationsångest ett stort problem. Men jag saknar bara att åka skridskor, kläderna, lukten i ishallen.. Inte åkt skridskor på 2,5 år tror jag att det är. Har ju ändå gått på konståkning i sex år totalt. Åh. 

test

 

Estetare

Sjukt gammal bild, från våren 2012, i sjuan hah! 
Har kollat på en och en halv säsong av Prison Break på typ 5 dagar, 34 avsnitt, 22 timmar serietittande. Egentligen så älskar jag inte den, asså den är sjukt bra men inte den bästa serien jag har sätt. Men sjukt bra sådespelare och väldigt spännande som sagt. Antar att de flesta av er läsare har en del plugg såhär innan jullovet? Inte jag nananana. Har bara två photoshopgrejer kvar, bokomslag och ett cd-omslag. Lyxigt. Kommer så få ta igen den här slappa tiden i tvåan, längre dagar och betydligt fler läxor och prov. Får väl njuta sålänge det varar. Just nu sitter jag och lyssnar på The Stranglers och har nyss bestämt outfiten inför imorgon. Sen när började jag lyssna på band från 70-talet och ha svart kjol, svart croptop och mörka converse? Känner inte igen mig själv. Äkta estetare alltså. Så sjukt jävla trött på märkeskläder, uggs, bootcut jeans, fkn missonibyxor osv. Är verkligen INTE uggstjejen längre. Kört på converse hela vintern. Converse i december lixom? Men jag trivs så jäkla bra såhär, lämnat danderydskretsen och hetsen kring märkeskläder.

Tredje advent

Sitter just nu och dricker på min banan och blåbär smoothie till frukost. Supergott! Idag står tapetsering igen på schemat. Jag och mamma tapeserade hallen hela dagen igår, fast vi hann inte klart. Förstår verkligen de familjer som påbörjar en renovering själva men aldrig blir klara och så står det ofärdigt i månader/år. Det tar ju jättelång tid! Först var det meningen att jag bara skulle hjälpa till men jag tog i princip över hela arbetet eftersom jag vet hur slarvig min mamma är och jag känner att jag måste ha kontroll. Måste också säga att jag är ett helvette att tapestera mer. Har som terapi att jag måste prata hela tiden för att kunna koncentrera mig när våderna ska upp, mönsterpassning och allt. Kanske borde byta till någon bygglinje haha? 

Vill bara sova och inte prata med någon

Meningslös dag. Var så himla irriterad på allt och alla precis hela dagen. Morgonen började bra men under första lektionen fick jag fruktansvärd huvudvärk. Ville bara skrika på allting. Matten var meningslös den med. Vissa dagar är bara såhär. Blir så arg och irriterad på varenda människa jag ser. Känner mig typ sjuk. Jättetrött och seg i alla fall. Hoppas morgondagen blir en bättre dag. Och att min huvudvärk går över. Ugh! 

Onsdaag

Började 8.30 med idrottsprov. Gick otroligt bra även fast jag bara hade pluggat 30 min sammanlagt hah. Hoppas på minst ett C i alla fall. Dagen har flytit på bra! Just nu har jag olivolja i håret och ska snart gå och tvätta håret. Superbra tips, dränk topparna i olivolja, sätt upp i tofs och låt det vara 1 timme innan du tvättar håret. Känner mig nästan nyklippt efter denna kuren. 

hej

Två dåliga mobilbilder från idag.
Bästa fucking tisdagen på länge! På hela terminen seriöst. Slapp första lektionen, franskan var perfa även fast jag fick två oförberedda fråogor av fanskapet hah. Slutade kring 14.00 med entreprenörskap. Ikväll ska jag till stinsen med mamma och kolla på kläder. Haha shit vad satsig jag är i skolan. Idrottsprov imorgon och jag kan ingenting, men säg inte det till mamma hah hon tror jag kan allt. Äh, det finns viktigare saker i livet. Fast nä. Men vi säger så ändå. Btw, hade svart croptop, svarta jeans, grå kofta och converse idag. Kände inte igen mig själv. Tänker aldrig gå tillbaka till en tråkig basic stil.. Jag dör för hipsterstil just nu.. Alltså inte jättehipster men estethipster. 

Tack som fan barnet



Börjar först 12.20 nu istället för 9.15! Woho godnatt. 

I don't give a shit

Tumblr.
Lite så känner jag nu. Orkar inte bry mig om något. Franska och estetisk kommunikation kan dra åt helvette. Idrottsprovet på onsdag också för den delen.. Så jäkla bortskämd egentligen. Här sitter jag med hur lite plugg som helst och får panik och blir sur när det kommer ett prov. Men seriöst estetisk kommunikation och franska, mina hatämnen på samma dag. Skriver typ varje vecka att jag hatar tisdagar men just nu är jag så lack. Vill bara lägga mig i sängen, sova och inte prata med någon. Blir irriterad på folk i skolan och ställer frågan i mitt huvud varför de ens andas haha! Det enda som gör mig glad är när jag ser min crush i skolan hahahah.. 

Bara 9 skoldagar kvar nu!

Testade lång slutartid på kameran
Idag vaknade jag av en enormt vacker soluppgång. Det var alldeles rosa och rött utanför mitt fönster. Gick upp vid halv tio för att plugga. Nu har jag varit iväg med mina föräldrar i arninge för att köpa tapeter till hallen. Var typ jag som valde tapeten. Tror det kommer bli jättefräscht i hallen. Den har ljusblå grund men vita cirklar så att det nästan ser ut som blommor. Låter fult men den är stilren. Köpte också en ljuslykta i silver. Nu ska jag städa rummet, tvätta håret och plugga vidare. Kl 20.00 börjar Torpederna, woho! Söndagens höjdpunkt. 

Helg

Igår var jag först i skolan som vanligt. Skön och rolig dag förutom en liten incident hah. Kvällen spenderades med amanda och elin hos amanda. Åt middag, kollade på idol och snackade. Supermys! Idag har jag lunchat med elin och astrid i stan. Åt taco inne i kungshallen. Sedan gick vi + sofia på bio. Såg Mockingjay och den var så himla bra! Längtar tills del två kommer ut på bio. Kom hem vid ca fyra och har sedan dess inte gjort så mycket. Försökt plugga men det har inte gått så bra. Har extrema koncentrationssvårigheter ibland. Just nu har vi gäster och ska äta middag snart. Men de snackar bara politik så jag kommer ju knappast vara med. Gillar att diskutera politik men inte med vuxna eftersom de är 110 % mer insatta än vad jag är. Finns ju inte så mycket att diskutera om när gästerna + min familj ändå har samma åsikter. Det blir mer så att de ojar sig över hur mycket de ogillar Sverige och vissa partier.. 

Hahahahah


Instagram, twitter, facebook.. Hela tiden haha! Stalkar allt och alla hah.
Är så himla taggad inför fredag imorgon. Så himla glad vet inte riktigt varför. Även fast livet känns hopplöst då och då så mår jag bra. Bra vänner och familj runt omkring mig. Ligger i sängen just och lyssnar på deppmusik och kollar igenom weheartit. 

Jullov om 14 dagar omg

Här är årets önskelista. Önskar mig inte så mycket eftersom jag kan köpa massa saker mycket billigare i NY.. 
Får jullov på torsdag nästnästa vecka. Taggad som fan! Denna vecka har gått otroligt fort. Imorgon börjar helgen och jag ska njuta till 100 %. Fast jag har en hel del plugg att göra faktiskt. Idrottsprov på 20 sidor till nästa vecka och engelska skriftligt. Aja ska tänka positivt nu. Min blogg känns lite tråkig just nu. Händer inget speciellt i mitt liv, bara "vanliga" saker. Går till skolan, pluggar, kompisar, sover, äter och andas typ. På tal om ingenting, blev så sjukt sugen på donkens chicken nuggets. Inte ätit något kött på donken på hur länge som helst. Nu snackar jag om kanske 1,5 år.. Är ju vegetarian till 90 % men blev himla sugen på nuggets nu även fast jag vet hur de har tillverkats.. usch. 

Inte någon julkänsla alls..

Julig årets julkalendern är iår.. Skattletande i Kroation. 
Har 0 julkänsla, även fast man ser adventsstjärnor och ljusslingor i villorna på gatan. Det känns bara inte rätt. Vet inte om det är pga snön, eller för att jag helt enkelt har växt upp.. I hela mitt liv så har julen varit den roligaste högtiden. Men nu, ingenting. Känner ingenting. Är så grymt besviken på julkalendern iår. Haha ja jag kollar på julkalendern. Växer aldrig ifrån det.. Återigen så handlar inte julkalendern om julen. Varför i helvette heter det JULkalendern om julen nämns typ 2 gånger i första avsnittet. Funderar seriöst på att mejla svt och fråga varför det aldrig handlar om julen nu för tiden. Inte ens snö. Piratskattletande i Kroation. Men okej det var ju jätte juligt och väldigt mycket julkänsla på det. Usch nej detta kanske låter töntigt men för mig är det ett stort problem hah. 

Nej inte tisdag imorgon..

Ungefär såhär som bilden ser ut känner jag just nu. Kall, tom och tråkig. Pallar ej tisdagar. Värsta dagen på veckan men deprimerande lektioner..
Är så himla trött. På idrotten så kör vi alltid rejäla pass (fast det är bra) men har alltid träningsvärk efter måndagar haha! Svenskaredovisningen gick helt okej. Bra för att vara redovisning generellt med tanke på hur mycket ångest och problem som jag har haft. Usch. Men ja, jag var knappt nervös innan och det gick bra. Engelskadiskussionen gick mindre bra.. Om jag är med fyra personer som är sjukt duktiga på engelska så sänks mitt självförtroende. Visst sa ju en hel del saker men mitt uttal haha.. Aja. Börjat kolla på en sjuuukt bra svensk serie. Torpederna heter den. En svensk serie regisserad av Felix Herngren (favoriiiit). Går på tv4play om ni undrar, och sänds på söndagar. Herregud vilken pangserie alltså! Blir aldrig dåligt när Felix Herngren är med och medverkar serier.

RSS 2.0