Grinda

Helloo! Idag åkte jag, jb, kajsa och elin tidigt ut till Grinda i skärgården. Vi badade, solade och bara hade det underbart. Riktigt skojig dag, har inte skrattat, fått panik, skämts och känt mig så fri på länge!

Kläder

Lite kläder jag ska tvinga elin ta med till Napa hehe. Tänkte inte ens lägga ut den här bilden men den var lite cool! Hur som helst, idag har jag sett på vampire diaries som jag har gjort de senaste dagarna. Fast på TVn. Himla skönt när mina föräldrar är borta faktiskt. Har levt i vardagsrummet och på altanen i ett par dagar.

Lurre och sola

Ja ni ser ju hur mysigt jag och erin hade det idag. Först täby c, sen svingod lunch och sen har vi bara solat på bryggan hela eftermiddagen. Är dock lite bränd.. Igen.. Ni ba okej haha. Blir så fruktansvärt irriterad på blogg.se appen. De har ändrat den så jag har ingen kontroll längre. Har alltid texten under bilderna men kan ej byta? Kan inte heller välja storlek på bilderna. FÅR PANIIIK. Måste liksom gå in på datorn och ändra i inlägget. Blir så jääävla sur haha känns inte roligt längre. 

leker

Blir så irriterad när folk ljuger och man vet att de faktiskt ljuger eftersom man är smart och har flera "bevis". Även om det är över en skitgrej så blir jag irriterad. Hatar också när folk ska envisas om att öppna en snap/sms efter aslång tid FAST den har sett notisen. Man ba vad tänker du med?? Jag ser att du sitter på exakt samma ställe, samma ställning, som du gjorde för en halvtimme sen. Det är inte rimligt att du inte sett notisen på din mobil. Eller när man har skickat iväg ett kik meddelande och det först är ljust D men sedan blir det mörkt. Man ba what?? Öppna inte appen då om du ska spela svårtillgänglig. Kan folk bara tänka efter lite mer för man märker alla smådetaljer.. I alla fall jag lägger märkte till det och jag blir så lack!! 

Mysigt

Här brukar jag sitta och läsa världens bästa bok, After, haha pin att jag aldrig tröttnar. Gillar att ha parasollet uppfällt på kvällen eftersom det blir mer som ett rum eller hur man ska säga. Det blir hur som helst mysigare! 
Som jag skrev i inlägget tidigare så slutade det upp med att jag firade midsommar hemma med familjen.. Har liksom haft tre olika planer, som alla skulle varit så roliga men som sagt så sket sig allt. Usch jag HATAR uttrycket "det sket sig". Det låter så fruktansvärt negativt och tråkigt Hatar när folk använder det. Så sitter jag här och skriver det, vilken fet dubbelmoral! Mina föräldrar är nere i Nice och kollar på båtar. Ångrar att jag inte följde med. Hade varit så roligt att besöka Nice och Monaco litegrann, fast de främst tittar på båtar där nere. 

Hängmatta

Ligger i hängmattan som mamma fick i födelsedagspresent här om dagen. Oliver verkar tycka om den lika mycket som jag haha! 
Imorgon är det midsommarafton. Det är verkligen sjukt oklart med vad som händer.. Det beror på olika faktorer och jag känner mig så stressad när man inte kan planera ordentligt. Ajaa det får väl bli som det blir. 

Underskatta ej solen kids

Rösjön, älskar den här badplatsen. Okej inte älskar för det är mycket sjögräs och sånt men varmt är det.
Asså hörni.. Underskatta inte solens strålar för det tar fan. Jag har alltid varit en sån som aldrig haft solkräm, inte i Sverige i alla fall. Men nu ligger jag här hemma, röd som en tomat med världens bikinilinje som ser ut som jag vet inte vad.. Måste shoppa solskyddsprodukter. Får ju panne när jag bränt sönder mig en dag i Sverige. Hur ska jag klara mig i napa?!? Panikens morsa är bara förnamnet. Vart i alla fall en lyckad dag. Elin kom hit vid tio imorse och vi har som sagt badat och varit hela dagen. På kvällen gick jag prommis med disa vilket också var mysigt fast jag var trött hihi. Känns bra haha! 

14

Tycker bilden är fett snygg bara haha.
Asså paniiiikens morsa att det bara är två veckor kvar till Ayia Napa. Om exakt två veckor är vi där nere och gör oss redo för första utekvällen. Blir helt nervig av tanken! Annars då?? Mitt sommarlov har varit okej hittills. Haft roliga roliga och tråkiga dagar. Typ alla av mina kompisar jobbar så blir ju svårt att ses. Är förövrigt inne i en sims period nu igen. Jäävlar vad jag spelar, himla kul är det haha! 

Fakta

- Min humor är ganska skev. Skrattar ofta åt folk eller säger grova saker. Skulle aldrig kunna titta på en video och skratta? Samma sak med filmer, jag skrattar aldrig när jag kollar på film.
 
- Har hellre få men nära kompisar som jag har extremt roligt med än jättemånga kompisar som jag knappt skrattar med. Varför lägga ner tid på tråkiga kompisar? Eh nej tack då är jag hellre med sådana jag alltid har kul med. 
 
- Jag ÄLSKAR att titta på människor som älskar sina djur. Svårt att förklara.. Mitt hjärta smälter varje gång jag tittar på jocke och jonnas vloggar, och de är så himla kärleksfulla mot Batman. 
 
- Stör mig på folk som tar komplimanger "för givet". Liksom att de är så vana att få komplimanger så att deras hybris flyger upp till himlen. SUCK
 
 

Bio

För några dar sen.
Såg Me before you ikväll. Alltså.. Trodde verkligen jag skulle älska den för jag älskar såna där typer av filmer, klassiska kärlekshistorier som är sorgliga. Men jag tyckte den var så fjantig. Vet inte vad det var men den var så seg?? Medan alla andra grät så höll jag på att skratta typ för den var så löjlig bara. Konstigt eftersom jag alltid gråter till sorgliga filmer men tyckte inte ens att den var sorlig? Kanske hade svårt för tjejen som spelade clark eller vad hon hette. Hmm haha! 

Kladdkaka och illamående

Rösjön igårkväll, så fint!
Idag har jag, elin och disa ätit kladdkaka  och bara chillat. Snackade lite om napa men mycket om andra saker också. Fick skjuts hem för att jag mådde så illa efter kakan haha blir så otroligt trött och mätt så kunde knappt gå haha. Ska städa mitt rum för får panne när det är såhär stökigt. Inte för att det är speciellt stökigt men ajaa! 

Kanot - vaxholm

Idag gjorde jag, mamma, pappa och min syrra en liten ulflykt till vaxholm. Vi hyrde en kanot och paddlade runt lite där. Så himla mysigt och lyckat även fast jag har bränt mig lite överallt haha! Imorgon ska jag och elin åka till mos och sen ska hon sova över hos mig, bästii!

ba chilla

Idag har jag bara solat och läst After. Något man aldrig tröttnar på. Alltså åh mår fan bra just nu. Rent allmänt liksom. Det är varmt, planerat roliga grejer den här veckan och sånt. Ska försöka ta och träna ikväll. En runda till rösjön och tillbaka för det enda jag gör just nu är äta och sitta still. 

((:

Lördagens haff ;))
Skämt åsido haha på kvällen igår var jag som sagt med disi. Vi bara myste, snackade och åt. Såna kvällar med kärlek behövs! Vaknade upp idag med två fästingar som satt på mitt knä? Wtf.. Har inte haft fästingar på flera år. Senaste gången jag kommer ihåg att jag har haft en fästing var typ 2012 och den satt i naveln. 

Sommarlov


Atm, sitter i sängen och ska se på film med chokladdoppade jordgubbar. 
Var på ett utekrök i täby igår. Vet inte vad det är men är typ aldrig särskilt taggad för krök längre? Beror väl lite på hur de är men ändå.. Aja drog tidigt i alla fall. Hur som helst så fick vi sommarlov idag. Hur sjukt är det inte att jag gått ut andra ring? Blir ju fan rädd och får tårar i ögonen när jag tänker på att det är ett år kvar till studenten. Trean går snabbast säger alla. Aja inte mer om skolan, det är sommarlov nu! 

assåå

Solnedgången i tisdags
Kul att vi har en redovisning i sam imorgon, på avslutningsdagen. Lite halvt panik samtidigt som jag bara vill skita i att vara stressad. Hoppas att det blir bra väder nu i sommar annars kommer det bli världens deppigaste sommar om det ska vara typ 14 grader och regn. Usch har varit på sånt sjukt dåligt humör de senaste dagarna. Känner mig dryg och otrevlig men blir bara irriterad på typ allt? Behöver sommarlov nuuuu. 

Tjuvjakt och allmänt

Även fast vi fick dåliga platser så var Tjuvjakt bäst!! 
Uppdaterar bloggen så fruktansvärt dåligt, inte okej för att jag själv stör mig på folk som har en blogg men uppdaterar typ 1-2 gånger i veckan. Skärpning nu! Hur som helst så hade vi utspark för treorna idag. Min klass failade totalt på flera områden. Vi hade som tävling att treorna skulle delas in i par och få en "ställning" typ mage mot mage, så ska de spräcka ballongen så snabbt som möjligt. Kul var det fast vi som sagt var lite klantiga haha orkar inte ens gå in på det. Imorgon är vi lediga för att ksg tar studenten, säger man så? Jäkla sjukt att jag tar studenten om ett år. Blir gråtfärdig bara jag tänker på det. 

Lör/sön

Igår var jag och issa på en fest hos hennes kompis i Bromma. Först förade vi lite och fixade oss hos henne sen drog vi till där festen var. Dock stannade vi typ 2 timmar innan vi drog hem.. Sov i alla fall över hos issa och idag har jag bara slappat och ätit mat! 

Dagarna som varit

Onsdagkväll med Disa. Stammis vid coop haha.
 
Torsdag eftermiddag. Issa och jag köpte cider och satte oss vid Nybrokajen. Paula och Cata kom också senare. Ett jäkla liv att få upp cidern utan en kapsylöppnade men efter mycket slit med nycklarna fick vi upp dem! 
 
Fredagsmiddag på Phil's burger med Elin och Kajsa. Alltså den här kvällen var Drömmen med stort D. Sjukligt god mat, varmt och fin uteservering på Kungsholmen. Skrattade också så mycket haha!

RSS 2.0