Måndag igen då

På kalas igår hos min syssling som fyllde 6. 
En vanlig dag i skolan igen. Har inte så mycket att säga om det lixom! Började halv nio och slutade 15.20. Har inga problem med skolan, verkligen inte. Men det enda jag tycker är jobbigt är att gå upp på morgonen. Fy fan vad jobbigt det är. Är så otroligt otaggad när telefonen ringer klockan sex lixom. Uschh. Aja, ska sätta igång med franskan nu. Vill verkligen behålla mitt A i slutbetyg så måste plugga som fan. Men först måste jag ta bort sminket. Kan inte plugga effektivt när jag är sminkad. 

Bra lördag

Bildbrist
Idag har jag fikat med Clara. Vi träffades på bussen innan sommaren och sen snackade om att ta en fika (som aldrig blev av under sommaren haha). Men idag sågs vi och det var så mysigt och kul att catcha upp lite! Först tog vi en fika på eh i täby, sedan kollade runt i affärer och jag köpte lite småsaker. Sen åt vi mat på donken. Kom hem nyss och nu ligger jag och jäser i sängen. 

fredag

atm mood just nu ://
Jag är bara så fruktansvärt otagg på allt nu. Allt känns bara tråkigt och hopplöst men orkar ändå inte lägga energi på löjliga saker. Kan inte riktigt sätta fingret på varför jag känner mig nere. Lite ångest för att jag blev arg på min familj och drog massa sladdar från tvn för jag blev så arg och då blev de irriterade på mig. Aja man har väl mått bättre, verkligen. Men jag hoppas jag känner mig gladare imorgon. 

E det fest får man komma

Jag är alltid lika glad på franskan
Har inte så mycket att säga om dagen. Imorgon är det fredag! Även inspark för ettorna (inte insparksfest utan bara massa lekar osv i spökis på skoltid). Min grupp har prisutdelning så det blir bara i slutet vi får dela ut lite godis. Jag och elin får gå runt och chilla helt enkelt. 

Sen i helgen har jag inte så mycket planer. Min syssling fyller 6 år så på söndag blir det lite släktkalas. Får se om jag hittar på något annat.

Trappor

Always happy when I see you. HAHA nej skoja gud vad töntigt.
Får fan ångest när jag ser ettorna haha. För det var så otroligt jobbigt att börja om på nytt faktiskt. Jag började i trivas på riktigt i klassen vid april/maj och höstterminen var så jääävla jobbig haha.  Men men får hoppas 99orna trivs bra redan från början! Det har gått tre dagar och jag är redan helt slut när jag går upp till skåpen. Vi har ju skåp längst upp nu på våning fem. Totalt är det 5 trappor upp varje morgon och typ 3 trappor när man ska lämna böckerna mellan lektionerna. Går inte riktigt ihop men det är jobbigt i alla fall. 

Värme o svett lol

Ligger i sängen och är såå trött. Hela dagen har varit rolig men varm. Började när jag cyklade jättesnabbt till bussen och fick stå och vänta i typ 3 min i solen innan bussen kom FULLSATT. Jahopp. Sen typ 5 min efter kom nästa buss som nästan var fullsatt och där satt också typ två skolklassen full med små barn. Stod där inne som packade sillar i typ 30 grader medan svetten rann. Haha de måste ha trott jag var sjuk eller något?! Sedan tog jag tuben från mörby och vid nästa station kommer det en till skolklass som går på precis där jag sitter. Tagg. Hmm ja och nu när jag åkte hem så skulle jag precis gå på bussen när det kom en till skolklass. Som fyllde hela bussen. Så där stod jag igen, 30 grader i bussen som packade sillar medan svetten rann. Längtar till hösten så jag slipper bli såhär himla varm haha är verkligen seriös. Kan fan inte åka kollektivtrafik till skolan när det är 25+ för jag svettas så jävla mycket lol. Men det ska bli svalare i veckan så jag längtar till det. 

Squad

Första dagen i skolan kunde inte varit bättre. Mötte upp mina girls vid 11 och åt brunch på café sirap. Vid 13 så var det upprop i skolan, lite info osv. Sen fick vi skåp och böcker. JAG FICK FUCKING ÖVERSKÅP! Är otroligt glad och lycklig över det. Förra året fick jag ha underskåp och de suger ju så mycket. Sen planerade vi insparken med sam och vid halv fyra slutade vi. Köpte hostmedicin och tog roslagsbanan hem med elin. Riktigt nice dag hihi. 

Lack

tb till härligare tider
Alla känner nog till den här klädkrisen som man har ibland. Alltså jag har INGENTING att ha på mig?! Provat allt som finns men det känns fult och obekvämt. Första skoldagen imorgon och jag vill bara känna mig snygg och bekväm. Just nu längtar jag till hösten bara för att man kan ha fina och mysiga kläder. Kan ju fan inte gå runt med tighta shorts i stan. Ska ju till skolan inte till stranden. Blir så arg!!

Drömmar

Alltså jag kommer nästan alltid ihåg mina drömmar när jag vaknar. Iaf de drömmarna som ja har drömt precis innan jag vaknar. För det mest går det hektiskt till i mina drömmar. Jag är en jävla hunter!! Brukar ofta drömma att jag blir jagad och måste springan ifrån den onda. Eller att jag slåss mot onda. Inatt drömde jag att jag smet från att betala på en toalett så blev jagad av en kvinna som sprang på fyra ben? Och sedan att det var en orm eller ngt som antog mig utmaningar så hade jag en motorsåg och sågade ner en en kruka med levande ormar i. Och att jag tog tvärbanan utanför stan med en främmande kille. Det värsta: att jag hoppade fallskärm! Så läskigt och verkligt. Kände verkligen känslan i kroppen när jag föll ner. Drömde också att jag kunde flyga om jag fångade en fjäril i handen. Jag elin och elsa skulle åka upp till ett skepp och ta reda på viktig information till någonting. Flög upp med fjärilen och hoppade fallskärm ner.. Och allt detta drömde jag inatt. Vaknade mitt i drömmen så kom jag ihåg allt. Men ofta så vaknar jag upp och ba wtf haha. Som inatt så himla random.. 

Ingen röst osv

Jävla förkyldning! Har ingen feber eller illamående längre men nu har jag tappat rösten och hostar hela tiden. Jag orkar verkligen inte komma till skolan och vara förkyld första dagen och allt. De två dagarna är som är kvar av sommarlovet måste jag bara hålla mig inomhus för att vila upp mig så mycket som möjligt. Btw så är min blogg tråkig.. Ska verkligen försöka variera med åsiktinlägg och intressanta inlägg. Och inte bara "idag har jag... Bla bla". Aja nu ska jag gå upp för ligger fortfarande i sängen. Måste städa rummet idag, ser hemskt ut. Ska ta före och efter bilder också. 

I början av gymnasiet

Här är en liten lista som du kan använda dig av om du nyss har börjat ettan/ska börja ettan. När jag har skrev det här har jag utgått lite från mig själv och andra kompisars erfarenheter. Så det kanske är skillnad om du börjar på ett gymnasium i din kommun, där alla dina barndomskompisar också börjar än om du börjar i en helt ny skola själv eller känner en person. Jag kan säga att jag absolut hade behövt en sån här lista för ett år sedan. Hoppas verkligen det finns någon etta där ute som läser det här och förhoppningsvis blir lite lugnare haha. ;)
 
1. Det är okej att vara blyg och tyst i början. Sålänge du hänger med de andra och visar intresse för att lära känna alla så löser det sig.
 
2. Le mot alla. Vet inte hur många leenden jag log mot mina klasskamrater under de första veckorna. 
 
3. Döm ingen. Den personen som inte säger någonting i början, som alltid sitter själv och verkar konstig kanske du är jättebra kompis med i slutet av ettan. 
 
4. Börja inte ogilla folk på direkten. Personerna kommer förändras varje dag. Ju mer tiden går kommer du se deras riktiga personligheter. 
 
5. De personerna du är med i början kommer du förmodligen inte umgås med i slutet av ettan, så stressa inte om du egentligen känner att du inte klickar med dem. Du kommer hitta till de som du klickar med.
 
6. Var dig själv. Om du är en blyg person så ska du inte komma till skolan med en mask som jättesocial osv. Det kommer visa sig snart när alla andra i klassen vågar prata mer och den där översociala blir den tysta personen. Tro mig, jag har sett det själv. 
 
7. Ljug inte heller. Det kommer också märkas och du gör dåligt intryck på andra. 
 
8. Bjud på dig själv! Om det finns någon snygg person i tvåan/trean som du stalkar i hemlighet, berätta det för dina klasskompisar. Det blir ett roligt samtalsämne och då får chans att visa att du är lite galen men rolig. 
 
9. Det gör ingenting om du säger något konstigt till någon eller gör något stelt. Ni kommer skratta åt det om några månader.
 
10. Om du vantrivs från första början BYT. Många kommer byta till och från under första terminen, det är inte konstigt.
 
11. Gå på insparksfesten. Det är ett tillfälle för dig att lära känna nya människor och ha något att snacka om dagen efter med din klass. 
 
12. Det här kommer kanske låta konstigt men du bör prioritera att lära känna din klass före studierna i första hand. Skolan blir så mycket roligare om man faktiskt trivs med sin klass och får kompisar man tycker om. 
 
13. Håll kontakt med dina gamla vänner, även om du valde en ny skola för att börja om. Det är skönt att ha kompisar utanför skolan och kunna prata av sig.
 
14. Förvänta dig inte att första året kommer vara lätt. Allt är nytt och det kan bli svårt att känna sig hemma. Men kom ihåg: det blir bättre!

Bättre

Min goda lunch idag som mama gjorde
Är mycket bättre idag. Men hostar och har ont i halsen. Men ingen feber eller ont exakt överallt haha! Kommer säkert hosta i två veckor nu. Blir alltid så när jag blir sjuk. Men men! Kollat på två säsonger av svenska hollywoodfruar igår och idag. Så himla roligt. Gunilla är ju bäst men är ganska säker på att hon spelar, att gunilla persson är en karaktär. Har ju intervjuat två filmare och filmredigerare i våras (skolarbete) som själva har jobbat åt tv3 och kanal 5, filmat på plats och klippt ihop. De sa ju själva att alla dessa dokusåppersoner är karaktärer. Nog om det nu ska jag skriva klart ett litet inlägg om gymnasiet. ✨

SJUK

Bild från Hälsingland där vi badade.. Fast nä när vi såg den här rackarn så blev det inte mycket bad kan jag säga haha. 
Jag ligger i sängen och är så jäävla sjuk. Feber och ont i halsen, öronen, ryggen, huvudet, tänderna och käken.. Hela kroppen typ. Kunde inte sova en blund inatt usch hatar att vara såhär riktigt sjuk. Är inte alls sjuk men när jag väl är sjuk så är jag brutalt sjuk. Började känna mig konstig igår när jag skulle möta upp elin på roslagsbanan för att åka in till stan. Klarade iaf en eftermiddag + kväll utan att känna mig dödssjuk men när jag kom hem så BAM. Så fort jag la mig i sängen så brann min hud typ samtidigt som jag frös. Jag har aldrig varit så varm alltså min hud var on fire bokstavligen. HAHA! Mår liiite bättre nu än vad jag gjorde inatt men fortfarande så seg. 
 

Stelheten som uppstår

Jag kan inte låta bli att skratta åt mig själv. I situationer som jag känner mig stel så börjar jag babbla på om jättekonstiga saker för att det inte ska bli tyst typ. Jag kan säga vad som helst, t.ex ljuga att jag har hund fast jag inte har det (HAHAHAHAH). Åh får fan panne på mig själv. Kan inte låta bli att skratta åt den situationen som hände ikväll när jag var på prommis med disa. Jobbigt när man går runt i enebyberg eftersom alla vet vem alla är. 

Mmmm..

02.00, sollentuna, när jag tog reda på vilken chipssmak det var jag åt så tog jag bild för att komma ihåg lol.
Hello lyssnar på relationspodden med bingo och katrin och solar. No shit haha? Gjorde nyss en äckligt GOD äggröra med grädde, salt, peppar och lite chili. Alltså hör ni hur gott det låter? Sååå gott! Snart ska jag och min familj åka och bada i vaxholm. 

Varmt

Rösjön, fick ny bikinilinje från idag hihi
Nyss kollat på Jesus Camp en till gång (finns på netflixt). Såg den för typ en vecka sedan. Alltså herre(gud) vad brutalt. Sjukt att vissa uppfostrar sina barn till att tro på något så starkt och låta barnen bli hjärntvättade. Jag kommer aldrig förstå det där. Hur sunt kan det vara att låta att femåring talar i tungor, gråta hysteriskt för att de får kontakt med gud och lära sig att abort borde stoppas för att det är bara gud som kan bestämma över ett liv. Visst att ha sin tro och religion är ju fine men det här är något extremt. Sekter skrämmer mig så mycket. 

"Varannan vatten är sexistiskt" - L

Hello friends. Jag sitter i bilen påväg hem från paula. Gårkvällen spenderades med paula, lottis och paulas kompisar i sollentuna. Det var fett kul hahah förutom att lottis mamma fick åka och hämta hem henne och bära henne på ryggen haha älskling. Nej men nu ska jag hem iaf ta bort gårddagens smink och vid 12 tiden kommer elin till mig så ska vi möta upp elsa. Puss 

Prank

Bästa som finns är att vara i stan en sen sommarkväll när solen är påväg ner med underbara människor
Sitter och kollar på prankvideos på youtube atm. En sak ni kanske inte visste om mig är att jag älskar prankvideos. Prenumerar på minst 5 olika yt kanaler där de gör grymma pranks! Om någon skulle försöka göra något prank/socialt experiment på mig någon gång skulle jag säkert till 99,9 % ha sett just det pranktricket förut lol. 

sunny day

Heejsan! Idag har jag inte gjort något speciellt. Solat, tvättat håret och duschat i typ en timme. Det känns fortfarande som om det är lång ledighet kvar. För alla börjar ju typ nästa vecka. Bara ksg som alltid börjar senare än alla andra. Börjar ju nästnästa vecka mån 24 aug. Det ska bli spännande, eftersom vi ska få fyra nya personer i klassen. Står i alla fall fyra nya namn på klasslistan såå. Tänkte ta och göra ett inlägg om några saker jag har lärt mig av under första året i gymnasiet, mest saker som var jobbigt i början när allt var nytt. Men först ska jag laga middag! 

Sthlm

Inte världens bästa kvalle men whatever
Härlig dag på stan med mina gäris. Blir så glad och på så bra humör när jag umgås med mina friendzz (much love). Gick runt på stan med paula, issa och lottis. Satt vid nybrokajen och bara snackade, typ vårt stammisställe. Kommer bli deppigt i vinter när man inte kan va ute såhär som vi är nu pga kyla.

?

Godmorgon! Ska sätta på mig kläder, fixa håret och sminket sedan laga cannelloni med pesto till lunch. Efter det drar jag in till stan för att möta upp babesen. Har dock tid hos en hompeopat vid 16 på östermalm. Vet inte riktigt om jag tror på homeopati.. Fast kan ju erkänna att jag har ätit tabletter (som innehållit olika örter) som skulle hålla en lugn och glad, ätit dem sedan första juli (när jag fick panikångest) och tror de har hjälpt. Men nu är de slut så ah får väl testa någon annan slags medicin/tillskott. 

11 aug

Okej jag är på bättre humör nu än vad jag var i senaste inlägget hehe. Men ändå så står jag fast vid det jag skrev. Hur som helst så tänkte jag gå ut i skogen och springa lite. Eller powerwalka snarare. Ja vet inte vad jag ska skriva mer. 

Det räcker

Fan idag är en sån där deppig dag där allt känns tråkigt. Vädret är tråkigt och jag tänker och grubblar på saker som gör mig lack. Jag kan inte förstå hur vissa människor tänker? Blir så lack när folk tar ens vänskap för givet. Nu får det fan räcka. Jag ska sluta bry mig om de som inte ger något tillbaka. Visst känns det patetiskt när det bara är en själv som hör av sig, frågar hur den mår, vad den har gjort osv. Det finns en oskriven kompisregel där man faktiskt SKA höra av sig och fråga hur man mår, gör eller bara skriver ett sms. Och folk som inte ens kan säga tack eller visa kärlek tillbaka. Inte tar initiativ till en kram. Tänker ofta på det här citatet "behandla andra hur du själv vill bli behandlad". Eh nej? Varför skulle jag behandla dig som en fucking drottning, bry mig och sånt när du aldrig gör så mot mig. Det räcker, jag orkar inte med såna människor. Fuck you och hejdå. 

Gårdagen

Igår vaknade jag i princip av ett sms från lottis där hon frågade om jag ville äta lunch i stan osv. Gick snabbt och åt frukost, solade och sen åkte in till stan. Men vi hann knappt börja äta lunchen i parken innan det kom fram en tiggare till oss som skulle sälja en tidning. Jag som visste om tidningstricket visste i princip att han tog lottis mobil. För han la tidningen över väskan och sen såg jag att han höll på med fingrarna under. Jag ba "lottis han tar din mobil, han tar din mobil, han tar din mobil". Så gick han iväg och vi började leta igenom hela väskan. Ingen mobil. Vi tänkte springa efter honom men allt gick så snabbt och  vi båda var ganska chockade. Så var försiktig hörni. Håll hårt i väskan om någon kommer fram och ska sälja någon tidning. Eller det kan vara en karta eller vad som helst. Ha inte mobilen på bordet/gräset utan i väskan och ha väskan hos dig. Lol. Aja efter det såg vi ella lite och snackade med henne. Sen gick jag och lottis runt typ hela söder och in till tc. Vi mötte upp paula i tc och köpte donken, satt i kungsan och åt. Sen gick vi till gamla stan igen. Spelade lite piano och hängde i gamla stan resten av kvällen. Åkte hem typ vid 22 och la mig. Det var min gårdag i detalj.

Selfies?

Igår hade jag selfiestund. Passade på när jag var fixad och ljuset var helt ok. Alltså jag tycker det är lite jobbigt med det här med selfies. För de selfies som jag tycker är bra på mig kanske andra inte tycker? För jag har sett personer som har en selfie på dem självs som kik/instaprofilbild som jag inte alls tycker är snygg. Typ att de gör en konstig min eller något sånt. Så ja vettefan alltså man ser ju inte sånt själv. Likadant som att det är bara en själv som ser komplex och fulheter på bilder som ens kompisar aldrig märker av. Sån är verkligen jag. Tycker jag ser helt fucking dum i huvudet med kameran (när den inte är spegelvänd) men ignorerar det ofta bara för att jag vet att det är jag som tänker på det. Hmm.

:))

Kom hem nyss och är riktigt trött. Ska bara sova nu och kommer förhoppningvis inte ha några sömnsvårigheter nu för är såå trött. Kom på en sak.. Skolan börjar om fucking två veckor. Seriöst. Eller 15 dagar typ. Hur sjukt fort har inte sommarlovet gått?! Så börjar man lixom tvåan. Jesus asså. Haha aja godnatt! 

Lördag

Godmorgon finisar. Alltså jag har problem med att sova, på riktigt. Är inte ens trött?? Varför blir det så under sommaren. Låg vaken till klockan 5 på morgonen och försökte sova. Tror jag slumrade till då och då men för det mesta låg jag bara i sängen och försökte somna. Samma sak natten innan den här natten. Men som tur är vaknar jag ändå upp utvilad och som vanligt efter typ 4 timmars sömn. Nu ska jag hoppa in i duschen, tvätta håret och sen laga lunch. Ska träffa Disa idag/ikväll. Gud känns som om det var jättelängesen. Saknar henne mycket!! Konstigt hur bra vänner man kan bli efter bara tre veckors jobb tillsammans haha! :) 

Mysi

Är så jävla brun nu är så glaaad. Oki syns inte på den här bilden men lovar fått så mycket färg. Har badat osv med elin idag. Det var mysiiii. Var sjukt nära på att svimma dock påväg hem. Värme + uppförsbacke + hunger och törst är ingen bra kombo. Haha så vi fick stanna med cykeln i racerfart, så slängde jag mig ner på marken för allt blev suddigt, blev snurrig och fick lock för öronen. Inte kul det!! 

gn

Hatar att jag inte blir trött på kvällarna såhär. Vill sova så jag vaknar i rimlig tid imorgon.. Alltid samma problem på sommaren! Har iaf pratat typ 1,5 timme med disa. Sjukt kontstigt att såfort jag pratar med henne så börjar jag prata som hon gör. Viskar vissa meningar och ändrar tonlänge mycket haha. Skrattar så mycket under våra samtal. Nu ska jag försöka sova hihi. 

Motherfucker

Sol, sol, sol
Ligger i sängen och kollar på spy kids lol. Vilket roligt sommarlov jag har haha! Skulle ha träffat elsa och badat idag men den lilla motherfuckern smsade fem på morgonen o ba näee jag måste sova. Så vi kanske tar det ikväll eller senare. Aja så kan det gå om man heter elsa hihi. Mhm men faktiskt hat-kärlek till den tösen haha godnatt. 

Favorit

Var i täby häromdagen för att köpa en ny mask of magnaminty eftersom min förra tagit slut. Min favorit!! Den luktar så jäääkla god mint och är så skön och kall i ansiktet. Tips, 79:- 

Blommor

Hemma hos mig är det inte många knop. Förflyttat mig mellan sängen och köket de senaste dagarna lol. Solade igår och fått fett mycket färg. Ser nästan lika brun ut som när jag kom hem från italyyy. Nästan hehe! Tänkte ta och möblera om i mitt rum och städa så jag tjänar lite pengar. I alla fall göra någonting haha. Aja ibland behöver man extra lugna dagar, älskar det!! 

En lista

Kör en sån här liten lista igen. Älskar att läsa när andra bloggare skriver bekännelser.
 
1. Jag hatar när folk ba "vi måste ses" elr "vi måste ta en fika någon gång" och sedan blir det aldrig av? Om du/jag säger det vill jag att vi bestämmer tid och plats på en gång. Är väldigt rakt på sak lol. 
 
2. Det värsta jag vet är när folk är sena till saker. Har vi bestämt en tid vi ska ses? DÅ SKA DU VARA DÄR. Visst 5-10 min försent är väl ok men blir det senare lackarrr jag ur (i huvudet) hahaha. 
 
3. Borde verkligen sluta ha förväntningar för det blir aldrig så ändå heh. 
 
4. Är nästan alltid på bra humör. Förutom när jag är hungrig då blir jag förbannad haha.
 
5. Upptäckte att jag skriver haha/lol efter typ varje mening här så jag inte ska låta så arg/för seriös.
 
6. Vill sååå gärna åka utomlands med någon kompis/kompisar nästa sommar. 

Bilder som får mig att skratta (med en liten förklaring till varför)

Ta bilderna med en nypa salt ;) 
Valborg, långholmen. Ja ni kanske ser vilka som är nyktra. Elsa babe, längst till höger aka mamma står där och poserar för ett fotografi med en väska som hon avskyr. Åh gud vad jag elin och elsa har skrattat åt hennes seriösa sätt att se bra ut på bilden. älskling! 
 
Ännu en till bild från Valborg med stackars Issa. Sorry gmn men kan inte låta bli att le när jag ser den här videon där du gråter en skvätt <3333
 
Herregud, den här skeva kvällen alltså.. Och stelheten i skolan efter. Ella och jag på toan hemma hos någon ??? vet ej hur vi hamnade där lol. 
 
Paula och jag efter att vi hade kissat i en hundpark innan vi skulle till Ella. JÄVLAR vad kissnödig jag var. Satt typ 40 min på tvärbanan och hade ont av smärta. Var fan nära att kissa på mig. Är seriös har aldrig varit så kissnödig i mitt liv förut!! Känns som om jag har kissat lite överallt i Stockholm och utanför lol. What to do lixom? 
 
Lottis och jag hånglade litt i Elias knä. (fyllehångel/kompishångel) fast hon är ju min flickvän ändå hihi, mer kärlek på fyllan. 
 
Lottis och Issas försök att vara modeller, de trodde de var f1 snygga fick jag höra dagen efter. Herregud skrattar bara jag ser den här bilden. Och lottis huvud som ser avhugget ut. 
 
Konferenslottis. HAHAHA
 
Dagen då vi slutar ettan. Trötta och kind of bakis. Varför vaknar jag upp helt svullen för??
 
Paula HAHAHA
 
Sekunden efter tappades drinken ut HAHAH så jäkla kul att fånga ett sånt här ögonblick på bild.
 
Lite bilder jag inte visat upp här i bloggen. Jesus vad jag skrattar när jag ser de här bilder (finns fler men de är lite mer vågade så därför är inte alla mina nära kompisar med). Ser så mycket fram emot fler kvällar att skapa minnen och ta roliga bilder med dessa, och säkert fler!

Netflix

Skaffade netflix igår. En månad gratis weho. Tycker utbudet är sämst men vafan det får duga. Det enda som jag gillar riktigt mycket är deras dokumentärer. Finns hur många som helst och gissa hur mycket jag gick igång när jag såg utbudet under fliken "dokumentärer". Jag älskar dokumentärer (både böcker och film) så nu ska jag börja titta. 

Allt är FAN

Från en sommardag i Hälsingland
Som rubriken lyder: allt är fan! Okej visst småproblem men ändå saker som gör mig arg. 1. Swefilmer har lagt ner. Ja det har väl ingen missat. Nu när jag verkligen vill se massa filmer så finns det ingen bra hemsida. Orka köpa typ netflix eller något som kostar skjortan. 2. Mitt hår är så tovigt. Inte borstat det sedan i onsdags förra veckan. Hehe men man kan ju inte borsta lockigt hår, ser ju ut som ett jävla fågelbo då. 3. Mitt rum är stökigt efter att vi kom hem för några timmar sedan. Alldeles för sur för att orka städa nu. 4. Min iphoneladdare är borta och jag har 3 % kvar. PALLA LIVET. 5. Så jävla trött på idioter och dumma människor i allmänhet (speciellt folk som vänder kappan efter vinden). Fy satan vad jag är trött på människor nu! Jag är på så dåligt humör nu så jag kokar sönder. Minsta ljud och notis på mobilen gör mig förbannad. Nu ska jag ta och reda ut mitt hår.. och mitt liv lol. 

Lejonklippan

Sitter på en en klippe mitt ute i skogen och lyssnar på håkan och kollar på solnedgången och reflekterar över livet. Kan man bli mer deppig haha?? Nej är inte alls deppig nu tycker om sånt här mycket. Uppskattar fina utsikter då man känner sig deep. Åh det är så jääääkla fint här. Bara jag och miljoner träd och utsikt över bergen. Är dock asrädd när jag går hit och hem för är rädd att en fucking björn ska komma. Vad gör man då??? Nej usch nu blir det för mycket mygg måste fly. Åker hem imorgon ska bli lite skönt. Ciao 

Svensk sommar

Mygg och kallt
Idag har vi varit på stranden. Jävlar vad kallt det var i vattnet. Ca 15 grader kanske? Aldrig varit såhär kallt i vattnet här uppe under sommaren. Och jag som ändå har varit här i Hälsingland varje sommar i 16 år.. Usch! Jäkla svenska sommarvädret iår. Tur att man fick tre sommarveckor i Italien. Första augusti idag. Augusti är ju typ skolmånaden. Det är nu man ska ha ångest för att skolan börjar snart. Men inte har jag det näe. Vilken skillnad från förra året hah gud så nervös jag var inför gymnasiet. 

RSS 2.0