trött

Idag hade vi friluftsdag eller vad det är orkar inte förklara vad vinteridrottsdag är för er som inte vet så kallar det friluftsdag. Gick först till ösbysjön och grillade körv (sojakörv jag och nora åt) sen tog vi bussen till mörby, gick runt där, fikade, gick in på Lindex i typ 1,5 h sen hade vi ett friskis o svettis pass! Det var faktiskt roligt och inte såå jobbigt, har inte alls ont någonstans. Var roligt att ledaren för friskisgympan var så glad och log så jag började skratta mycket.. Haha! Man såg också hennes svettdroppar rinna ner så det var blött på golvet. Aja det var roligt! Ska kanske skaffa kort där så med någon kompis, får se. :) Nu orkar jag nt skriva, ska fixa kläder för imorgon sen soovaaa. Mitt hår är fett. :( Hejdåå. Har ingen bild eller orkar nt lägga upp. 

sköna dagar kvar :)

<3
Imorgon är det friluftsdag, ska gå runt någon sjö sen friskis o svettis en timme! På fredag slutar vi halv tolv också. :) Har ritat lite nyss, blev bättre än igår för denna gång ser hon gladare ut och ögonen blev finare! Har inte mycket mer att skriva, ingen inspiration.. 

Målar

Innan ni bedömer bilden, lyft er från stolen sen backa 2 meter SEN kan ni titta på bilden och bedöma. Haha nejmen den ser sååå mycket snyggare ut om man står ifrån typ 2 meter för den blev så stor här. Nästa gång ska jag öva på ögonformen. Tecknade ett helt ansikte men resten såg ut som skit så vill inte ens visa det. 

Tisdag

Hej var i skolan bla bla! Gjorde redovisningen igår, jätteglad att ha den över osv! Har gjort lite franska nyss och planerat lite saker kring min födelsedag. Fyller 14 år om en vecka exakt. Ska läsa litte religion sen blir det mera plugg om jag orkar (inget spikat plugg men vill fördjupa mig i ämnen). Så vi hörs senare, svenska hollywoodfruar ikväll också! Wiie. :D



My hair

En bild från i söndags, mitt hår blev fint med locktång faktiskt! Har också en locktång från björn Axén men den är inte alls bra.. kanske jag som gör fel? hmm! 

Videoblogg med Elin

Haha gud vad jag är töntig! Lol men här får ni en liten söt videoblogg med mig och Elin från idag. XD


solsiidan

 
Ljuset i mitt rum är rosa, den där lampan man kan ändra färg på!
Tittar på solsidan nu! mys. åh orkar verkligen inte imorgon.. Redovisning för klassen och allt, vet inte om jag kommer göra den men måste göra den så jag kör på även fast jag är nervös som en idiot!! Bryr mig inte hur det går.. Men urs aja. Sportlov om 1 månad nu då! Skönt som bara den! Bara 20 skoldagar kvar, inte mycket. 

sunday

dagens outfit kan ta bättre bilder sen! 
ånej, pallar inte. Men ska inte klaga för har varit hemma tis, ons, tor, fre sen lör och sön så..! Ska iaf träffa elon idag, typ gå i täby c och luncha haha sen typ göra något annat. Har precis duschat och nu ska jag fixa mig mitt hår ser ut som en skurboll så det kommer ta lång tid. urs. 
 
 

alltid när jag ska blogga så slutar internet att fungera

Japp.. Såg iaf the last song nyss och åt pizzelissa! Den var sjukt fin film och otroligt sött par. Vad mer ska jag säga? hmm.. Idag var jag hos mormor och morfar och fikade det var gott med bulle! Sen har jag inte gjort mycket mera faktiskt. :) Godnatt. 

minnen.nu

Lite "historier" från sexan. + boda borg där på bilden. Jag är längst bak på bilden hahahahahahhahahahhahahaah
 
Sexan var nog den värsta tiden, eller den var helt okej då men när jag tänker tillbaka var jag så pinsam. Kom ihåg typical klädstilen då som jag hade, följde väl trenden i brage..? Leggingsjeans, gina tricot t-shirt med jätteful urrining, vitt linne under och kofta. Haha hade typ det varje dag.
 
Sen minns jag klassresan den var lol, alla blev typ fjortisar där? När man sprang runt på boda borg i lökigt linne och svettig o allt.
 
Sen i början av sexan så började jag sminka mig. Från början tog jag jättemycket svart kajal på övre ögonlocket och inget mer, fyfaaaan. SÅ halva mitt öga var svart, utan något under eller mascara lol.
 
Vi hade en äckelgubbe som vikare i princip halva sexan och jag minns en gång satt jag bredvid en kille och så pratade vikarien (ngn genomgång) och killen bredvid störde mig med pennan lite halvt sådär ni vet. Så jag sa till honom flera ggr sluta, sen började vikarien typ dampa på mig så jag ba gick upp och smällde igen dörren, gick ner till biblioteket, gick upp igen till extramattelärarens rum och sen började jag gråta där hos henne. gosh, pinsamt har aldrig i hela mitt liv gjort sådär alltså smällt igen dörren inför hela klassen som är tysta och så. lite minnen från sexan.

Värsta saken med vintern

korvbussar
Ni kanske tycker jag är skitlarvig nu men det är när sl bussarna är försenade. Asså står seriöst och kokar av ilska när de kommer typ 15 min försent och så åker det förbi 3 bussar på raken som är fullproppade. Och ibland får man springa in genom bakdörrarna och pressa sig mot något tjurig gubbe typ. Fattar inte vad som är deras problem????? Hur jäkla svårt är det att inse att om alla klagar på det, så måste de åka tidigare, skaffa fler bussar eller något. URS! Haha nu blev jag irriterad men jävla SL alltså. Dessutom har jag klaustrofobi så det gör inte saken bättre när man får hoppas på morgonen att man inte behöver trängas och stå som en packad sill i en lökig buss typ 26 c varmt. De här problemen finns ju bara när det är snö så detta tkr jag är det värsta med vintern. 

london shoppiiing

Detta är ett inlägg om London lite. Hehe alltså shoppingen där är AMAZING fast det är ju känt så.. Finns typ inget bättre shoppingställe ? Eller jo men aja! De har lixom alla drömbutiker samlade i ett! Det är som ett litet barn som går in i en godisaffär med godis överallt i massa färger (typ en sån i harry potter) så känner man när man kollar runt på londons shopping. Ska göra bucketlist på vad jag ska köpa där sen..! :D Åker dig om exakt en månad i fem dagar så denna gång hinner vi nog besöka sevärdheter, haha! förut shoppade jag o mamma i 3 dagar osv. Mina favoritäffärer där är Forever 21 och Juicy Couture! Fast nu har ju VS öppnat där. ;) 

roliga tider ful pose

23:de december, då hade man ju hela lovet framför sig att vila. Nu tar skolan över allt och helgerna går för snabbt. 

konståkning

prtscreenade bilder från svtplay
Tittar på konståkning just nu. Det svider som bara den och jag skulle inte ha slutat, därför gör det så ont. Försöker bara glömma bort den, eftersom jag bara blir ledsen när jag tänker på konståkningen. Åh gråter lite nu. :( Men det krävs ju jättemycket för att man ska bli något och det ville jag inte, ville bara vara bra på något och det är så sjukt fint med konståkning. 

friday again!

bild från i förrgår typ
Förlåt för den extremt dåliga uppdateringen men har ju varit sjuk i 4 dagar. Ska blogga mycket i helgen. Nu mår jag bättre men har ret hosta eller vad det heter. Borde verkligen städa rummet för det ser ut som elsas nästan haha nej inte så hemskt lol! Men har plockat undan allt osv. Har inga planer för helgen alls, gör väl förmodligen något med någon kompis eller familjen juste vi ska kolla på tapeter i helgen. Jippie!! Nu blev jag glad osv. 

vidrigt

Titta inte på klippet om du är ormrädd, det är inget läskigt (?) på videon men bara massa ormar osv..
Asså hatar hur folk behandlar djur i varma länder. Skulle aldrig gå på en sån här ormshow för då gynnar man ju detta. fyfan tycker bara detta är vidrigt att han på videon kastar cobrorna och sen slänger ner dem i en påse. Jag själv hatar ormar och andra äckliga djur men jag vill ändå inte att de ska behandlas som skit. Ville bara få ur det här haha.. Sen vill man ju inte veta hur de gör för att djuren ska göra som människorna vill. Hoppas att den dära äckelgubben dör

haha..


godnatt

Sjukt ont i huvudet och trött! Nu ska jag sova men ville bara uppdatera innan. Längtar tills denna vecka är över är så skoltrött. Har dessutom en redovisning på omsdag men måste klara av den. Så vi hörs imorgon. Har gjort lite magövningat förut och gud vad jag svor hehe.. jag blev svinarg på killen på yt fär hans övnigar var pissjobbiga osv! Aja hejdå.


ånei

Måndag imorgon.. SEGT. Helgerna går supersnabbt men det gör veckorna med men ändå segt.. Idag har jag typ slappat och måste börja träna så åkte ett varv med skidor i skidspåret i skogen, jobbigt för är förkyld typ för hostar och min hals kliar väldigt. Aja. Har nu offeciellt en bild på en "drömkropp" eller hur man ska säga? Jag vill verkligen få bättre kondis och få en fit kropp för pallar inte känna mig som en gammal tant när jag ska gå upp för backen till skolan hehe alla går om mig typ. Inte kul eller lite. Fyller förresten år om 16 dar typ det ska bli skönt att bli 14 men min dag kommer vara fan för mamma och pappa ska till tyskland den dagen för de måste på någon mässa där så.. Men har lärt mig att födelsedag, nyår, julafton osv är PRECIS som alla andra dagar så spelar lixom ingen roll om man har en hemsk födelsedag för man har 364 andra dagar att bli lyckade! Så egentligen spelar det inte så stor roll att de är borta för vi ska fira den innan osv. ;) hejdå

Trött osv

bild från igåår!
Bonjour! Sitter i mitt rum med massa ljus tända, cosy. Ska snart sätta på mig myskläder och lyssna på musikos. Måste bädda sängen först den ser ut som skit hehe! Känns som om jag kommer bli magsjuk för min syrra e det igen och alla är typ sjuka? Nejmen hoppas inte i alla fall. Har gjort klart alla nästa veckas läxor lol känns helt ok skönt förutom matten men den ärs pallar inte snacka skit nu! hehe. Ska bädda sängen nu och sen som sagt ta på mig mysoskläderos. 

:)

Idag ska jag köpa täckbyxor i någon cool färg som jag kan ha när jag åker skidor. Kommer ju åka skidor 1 gång per vecka i fem veckor via skolan och då vill man ju se bra ut i backen. ;) Nejmen tycker det ser skitcoolt när andra är färglada i backen. Har svart jacka till så alla färger passar. Men tror jag ska ha rosa byxor eller lila om det finns. Får se!


FRIDAY

Hello! Har haft en trevlig fredag. Helt ok i skolan, det var roligt sen så jag hem och nora o elin va i täby osv sen kom de hem till mig och vi pratade bara hehe, vi gjorde inget annat men det var skönt att få ut saker!! Känner mig fri nu fast kom på flera saker nu efteråt! hhaha! Har stoppat i mig massa skit nyss och sen för typ 1 min sen såg jag att mamma hade köpt min favoritmat med pasta, ost och tomatsås gooh mat så jag ba "åhhh.." för har matkoma nu så måste vänta 2 h innan jag äter middag. Ha en rolig partyfredag! haha skoja. 
 

5

randombild på mig hehe. typical mig typ?
*Tycker att löshår är äckligt.. Skulle ALDRIG ha det i mitt hår. urs!
*Har varit med i 10000 awkwarda situationer typ
*Älskar att duscha
*Tycker det är urlöjligt med ungdomar som dricker/röker för status. Bara pinsamt att se och man skäms över dem. Aja deras val att skämma ut sig
*En mattant gillar mig hehe lol! Eller det verkar som det för hon hälsar alltid, ler och sen när jag hostade en gång så frågade hon mig om jag var sjuk sen började hon berätta om hennes kompis som var sjuk på nyår. lol! 
 

Livet är jobbigt

Haha lol skoja denna bild har en mycket larvigare histora än vad det verkar som på rubriken..
Haft en lös tand i några veckor och nu tänkte jag "nej nu ska den fan ut" så jag ställde mig framför spegeln och vred åt olika håll, drog osv för att den skulle lossna. Tog ganska lång tid och det kom mycket blod (tog skitcoola vampyr/emo bilder från när blodet rann. Urs vad äckligt sjuk jag är! Men det var roligt. Men nu är den ute och slängde tanden i toan för den såg så äcklig ut och fick panik.. Nu har jag ett stort fint hål i munnen som ser ut som ett slakteri med kött osv. Lol, får inte le med tänderna på flera veckor kommer INTE gå men aja. 

Celine hissar

Kan aldrig få nog av sånt här. Spasaker eller vad det heter. Duschkrämer, body splash, body butter, scrub, badbubblor osv! Det är så fint och luktar så fräscht. HISS!

onsdaagg

Ska dricka varm soklad nu 
Hellå! Pallar inte skriva samma sak varje dag, gör inget ändå förut är i skolan går hem, äter, pluggar, sover typ. Hehe. Men snart är det freedaaag! bara 2 dagar kvar. Det är riktigt nice! Ska typ gå runt i täby c med elsor och fråga om det finns någon prao plats på någon affär där ? Får se om det blir något! Hoppas det för har inget att praoa på! Måste fixa något, kanske ska praoa på moviemall eller det vore intressant, för er som inte vet så gör man auditions där och mer typ "modellvärlden". Lol men det vore roligt för jobbade där när jag var yngre lite.. 

Snart har halva veckan gått då!

omg typ första gången jag lägger ut en egobild mot spegeln sådär. Hehe lite 2009 typ med alla fjortisar osv men bjuder. 100 % naturlig.. urs
Skönt! Var i skolan osv har pluggat massor sen. Hade elevensval vinteridrott som jag har valt och vi kommer åka till väsjöbacken 5 veckor i streck varje tisdag från 15-18. Lite segt men ska fråga om jag får åka längdskidor någon gång och sen är det någon gång man inte orkar/har för mkt plugg så då blire 3 ggr. Trevligt! Har fått jumboexem på armbågarna.. Det svider och det ser ut som om jag har brännsår där ? Skit mycket brännsår typ och sen ser det äckligt ut.. Så ska ha långärmade tröjor hela veckan ända tills det går bort så kan inte ha 3/4 tröjor för ingen får se armbågarna. Lol. Hejdå nu ska jag titta på tv3play Hollywoodfruar. :3 

längtar

mitt kampanjblad till biologin.. Blev fail för fick sätta ihop två bilder här till bloggen men den är finare direkt på pages, mycket info som är självklara men jaja lol
Om en vecka börjar typ model! 21 jan på måndagar. Ska bli himla skoj att börja följa ett tv-program igen. Imorgon är det Hollywoodfruar igen men det är totalt bara 4 avsnitt så det är kort.. Var ganska chill dag idag skola osv. Men ska lägga mig i sängen och titta på Hollywoodfruar lol, för börjar 8.10 imorgon. Var stressad när jag kom hem har massa läxor och skit och matteprov imorgon känner mig helt ok säker men man vet aldrig hur det går. Gjorde också klart en uppgift om rädda elefenterna t biologin som ska vara inlämnat idag den ser bra ut tycker jag! 

13 jan!

Vår jord som vi lever på är så vackert
Hellå! Idag har jag och min familj firat min syrras b-day 17 år! Det var lite skoj har ätit daimtårta och sen åkte vi iväg till en möbelaffär och köpte en soffa till vardagsrummet. Känns faktiskt overkligt men roligt roligt för den nya soffan är biiiiiiig så när vi får hem den ska jag bjuda mina kompisar på en fettisfilmkväll lol! Men det tar 5 veckor innan den kommer, precis innan sportlovet då! Vid sex idag åt vi på restaurang en kinarestaurang typ? Det var inget gott. Eller gillar Inte kinesisk mat alls! Men höll mig till nudlar och glass.. hehe! Det var en buffé men lite äckligt för man kunde ta mat sen skulle man ställa sig i en kö och så skulle maten bli stekt men det var massa kvinnor före mig i kön som tog ton med olika köttslag och stekarn använde samma wookplats, wookspade osv till allas mat så det blev köttpartiklar på mitt vego men åt det ändå för annars hade jag slösat på pengar ju! Har  också pluggat idag, massa geografi och matte! Det var roligt men nu ska jag ta ur tvätten och sen sova. Är inte alls trött men jaja. 

inspiration


blö

inspiration från weheartit
Har svinmycket träningsvärk i benen.. Urs verkligen hemsk känsla! Men det var dock värt det för min idrottslärare berömde mig att jag gjorde en perfekt rysk sak ? Någon övning där man skulle ta någon vikt mellan benen och svinga den fram och tillbax? Lol. Imorgon fyller min syrra år 17! Är lite avis för hon får en iphone 5! Men är glad för tror mina presenter passar perfektos, tre st iphone 5 skal! Idag var jag med elsa nora och elin det var mys vi åkte pulka men något kändes inte rätt idag. Kanske jag som var trött/deppig eller jag vet inte. Förlåt Elsa men har aldrig sett något sånt hemskt stökigt rum! Haha urs. Nu ska jag sova snart ska bara titta på Hollywoodfruar lite mer. :3 

trött på livet

Äter när jag är ledsen, det känns bättre! Är fittstressad över allt i skolan, betygen, vad lärare ska tycka om mig och hur jag ska hantera min skräck mot skolan, vad de andra ska tycka om mig osv. Orkar inte.. Finns bara en lärare som jag gillar och det är min idrottslärare han var lika bra som Liselott, kanske bättre vet inte. Är så jävla arg pga en sak om betygen men orkar inte rabbla upp det här för det är kbry men urs nu ska jag tvätta håret skönt med helg - nästa vecka börjar helvettet

Jag älskar prydnadsljus/ljushållare

Så min stil hehe! Massa ljus i fönster i olika mönster och färger som smälter in med varandra! Love it. Godnatt nu ska jag sova. :3 

Aj...

svullen på vänster sida
Slog i ansiktet i min stol nyss.. Skulle plocka upp något på golvet sen slog jag i min kind under ögat så nu har jag en bula där.. Urs bara den inte blir typ lila/grön blåmärke asså för jag har typ fobi för saker som ska hända mitt ansikte så att jag ser konstig ut.. Nejmen att jag ska få typ världens finne och att folk ser det och kommenterar.. Aldrig hänt men har iaf "fobi" för att bli konstig i ansiktet. ? 

Presentos från amigos

Skoja kan inte spanska och yes iphones tar "svinbra bilder" haha. 
Här är alla presenterna jag fick från mina kompisar nej nu ljuger jag för fick 3 saker till, en marabou daim som är sluuut och godis i den söta muggen och en väldigt bra sak som ligger i min byrålåda under mina jeans! ;) Haha! Men fick iaf hårinpacking, duschkräm, 2 sephora parfymer, pincett, jättecool eyeliner som är glittrig, badbomb, doftljus och mugg med godis som sagt som är uppätet. Åh är verkligen svinnöjd över allt!!! Har parfymerat mina gympakläder med strawberry parfymen och min tröja som jag ska ha imorgon med blueberry parfymen och har verkligen användbara presenter också! Tack älskar er Elsa, Nora, Elin, Sandra och Amanda!

Onsdaag

OMG!! Såg en sån enormt snygg underbaaaaaar bild på wehart it, shiiiit önskar mig en sån här liknande irl haha! Men seriöst jag dör så snyggt. Har en perfekt idé som jag ska göra, en vägg/ovanför min säng ska jag fylla med kompisbilder, teckningar minne och småskit som tonåringar har typ bussbiljetter eller vafan tänk vad snyggt att ha en liknande sån här bild (den ovanför)
Hello! Var i skolan idag det var helt ok faktiskt, nu i efterhand känner jag mig väldigt glad för på engelskan hade vi oförberedd "presentation" fast man skulle improvisera och sen sälja en produkt på engelska och sen säga inför klassen var med Disa och tro det eller ej men jag tyckte det var kul och var inte alls nervös innan, mest taggad över att få det gjort. XD Har iaf duschat nu med mina nya spaprodukter! Måste lägga ut julklapparna jag fick av mina kompisar älskar dem! Imorgon torsdag, är rätt så stressad men har hittat en taktik för att få så höga poäng som möjligt nu till sommarlovet (betygen) så det känns bättre! Ska klä på mig myskläder sen göra engelsk grammatik. Kramisars. 
 
 

Första skoldagen!

Idag var jag i skolan det var helt ok fast sista timmen diskuterade jag elsa anna och några fler lite grann om skulle kunna döpa tjejer till Erik t.ex. om man vill och killar till Clara osv. Sånt feministlarv!!!!!! Det är bara feminister som vill ha så, alltså de vill inte ha något kön alls. Så larvigt tycker jag, det är som om man skulle kunna säga hen till alla också och att tjejer och killar inte existerar. Aja nu vet ni min åsikt om det, vi diskuterade det i ca 1,5 h.. Men kände mig ändå ganska glad efter för jag behöver öva på att stå för min åsikt och diskutera osv! Hela min familj tycker som jag också, så 5/5 dissar det som de tyckte. Nu har jag gjort matte på kvällen, gick svinabra!! Gjorde ett fördjupningstal (ekvationtal) på 1 min! ;) Och nu gör jag engelsk grammatik får 300 när jag är klar med hela boken! Hejdå! 

iiiiihh

Nu ska jag försöka sova, skolan börjar imorgon kommee ek överleva men det är bra för snart är det sportlov då åker jag ju till London. Hejdå, godnatt!


Mall

Dig själv
Fullständigt namn: Celine Elenor Ingerd Fabien (skratta bara.. men Fabien är fransk så håll käft) 
Ålder: 13, 14 om 30 dagar. 
Längd: kanske 1,62 ?
 
Bor: Lite untanför Stockholm
 
kompisar
Personen du smsar mest med: Elin 
Närmaste vän: Vet ej, kan inte säga någon specifik 
Vilka umgås du mest med: Det är olika men är mest med mitt tjejgäng.
Hur ofta umgås du med dina vänner: Mycket under lovet på fritiden, hela tiden i skolan 
Vilket position har du bland dina vänner: Vet ej riktigt vad som menas men kanske skämtaren och får alla att skratta tror jag. 
 
Allmänt
Bästa köp: Min juicy ofc!
Vilka länder du har varit i: Spanien, Grekland, Norge, Finland, Indien, Kina, England, Tyskland, Danmark, Frankrike
Bor dina föräldrar ihop: Japp
Solsemester/storstadssemester: Tror solsemester! 

Fint

Ljusslingan lyser myyycket finare ut och starkare irl
Har städat mitt rum nu så det är fräsch och svinfint + bytt lakan. Var så mycket äckeldamm på hyllorna och golven men nu är de skinande rena! Ska duscha nu har hicka, älskar att duscha och känna mig fräsch. Fast e så lökig just nu så ska nog ha kallvatten. 

Skrattttttiiigt

Halå! Idag var jag med några kompisar vi gick på café sen gick vi hem till Nora och spelade något kortspel. Först var jag svinsur för avskyr verkligen kort och spel, ville göra ngt galet men det ville inte dem. Men det var roligt kortspel..! :D Imorgon ska jag vara med elsa och elin igen!! älskar att vara med kompisar för skrattar så mycket då!

Hemsk natt nice dag

vacker bild på mig och elon. klippte bort en hel del på denna bild hahah... bara du och du vet vrf! 
Somnade kring typ halv fyra idag.. Så hemskt! Kunde verkligen inte sova och var inte ALLS trött och har obekväma kuddar så urs det gick inte. Vid tretiden gick jag upp och åt 3 mackor med smör ost och gurka för var så jäkla hungrig, åt bara ris till middag och inget sen efter. Så var jätteorolig att jag skulle vara skittrött och sur idag när jag träffade elin och elsa men tvärt om!! haha det var myys. Först gick vi i täby och lunchade i typ 40 min kändes det som sen kollade vi lite osv men köpte INGET för ska spara pengar till London!!!!! som jag och mamma ska till på sportlovet i 5 dar!!! lol. Nu måste jag städa osv och byta lakan så det blir mysigt när jag ska sova ikväll. Ha en bra kväll är svinglad just nu!! <3 

Livsnjutare?

Miiin kisseee. Såsliver. <3 <3 

Synd

Det är synd att all snö är borta från marken.. Nu är det bara äcklig ful snö som är brun och smutsig. Fast egentligen spelar det ingen roll för julen är slut men vill kunna åka längdskidor haha! 
här är en bild från 2011. 
 
 

;)

Hallåå! Idag ska jag åka till mörby och köpa accesskort! Hoppas man får välja färg tror inte det men aja. E svinglad pga en sak och lite sur pga en sak. Nu kom Oliver in!! Haha nu ska jag fortsätta leta
h***** för vi har b**** f*** t** L***** nästa s*******. :D Kan någon gissa? Haha vet att en kan!! xD 

HAPPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D


2 bilder från igååår

Dumma träd på fyverkerierna.. haha urs de blev dåliga. :(

MÄTT

har ansiktsmask också fast den kliar som f*an så måste ta bort dem snart..
Hallo! Har just ätit upp en hel calzone utan skinka. Fyfan ångrar det för nu är jag mätt som f*n. Men ska dricka smoothie för är så sugen på något kallt i munnen för har värsta halsont + hosta ju.. Har precis kommit ut från duschen så nu ska jag ta på mig mjukisar + Aids free tröjan den gula haha! Sen blir det trubbel i paradiset den är sjukt fin asså de är typ på bora bora. Ciao! 

haha urs Gott nytt år!

HAHAHHAHAHAHA omg kolla startbilden.. Jag dör lol. XD XD XD 

 


RSS 2.0