Plugg

Efter det här inlägget ska jag sätta mig ner och plugga, eller sitter redan men ah. Hae 26 sidor i fotografisk bild till på onsdag då vi kommer få ett förhör på hur en systemkamera fungerar, var de olika sakerna sitter osv. Dock så tycker jag att det här är intressant, eller skulle kunna lära mig allt det här frivilligt eftersom det är mitt intresse också. Den här fotolinjen är perfekt för mig! 

Kisse säger hej

Vaknade vid åtta idag av lite söndagsångest. Usch! Men sen kom jag på en sak, jag är så himla fri. Ni förstår inte känslan jag har just nu. Kan bestämma för första gången över mitt egna liv helt och hållet. Eller nja kanske inte helt men åtminstonde i ett år. Det är så sjukt jäkla skönt att ha slutat grundskolan för när som helst skulle jag kunna hoppa av gymnasiet och börja ett annat. Och om det är skit där så kan jag sluta helt, ta ett sabbatsår och börja gymnasiet nästa år med 99:orna. Det är inte heller fel eftersom jag själv är 99:a och går med 98:orna som jag alltid har gjort så jag ligger ett steg före alla andra. Började ju skolan ett år tidigare, alltså när jag var 5 år så var alla andra 6 år. Så det jag ville säga med det här inlägget är att jag har fullt kontroll för typ första gången i mitt liv. Jag behöver ju inte gå gymnasiet alls, (men det kommer jag ju självklart att göra) men det finns så många möjligheter och olika varianter på vad man kan göra. Är så glad att jag slipper gå till friberga och må dåligt. Känner mig så himla fri.

Top notch

Ser ni lyckan i bilden? Jag gör det!
Är så jäkla lycklig just nu. Pizzan står i ugnen därefter blir det dillchips och kladdkaka med marsmallows i! Om typ 5 minuter är pizzan klar och då ska jag äta den och se på film i mitt nystädade rum. Är så himla glad att så god mat finns asså dansar av lycka. Och cred till min brorsa som bakade kladdkakan + sedan cyklade iväg och köpte chips till mig haha. Priset? Att jag skulle hänga upp hans tvätt som tog seriöst 2 minuter att göra. Såå värt det. Nu ska jag välja film och njuta av min ensamhet med maten.

Älskar pasta

Min lunch idag. Spaghetti, småtomater, broccoli, chèvre och lite grädde. Allt som behövs till denna underbara maträtt. Blanda ner den varma spaghettin med små chèvrebitar så att allt smälter, lägg i resten och blanda.
Vaknade idag kring halv tio gick upp och åt en macka. Idag har jag inga planer, men vill inte göra något för behöver verkligen vila haha. Blir så sjukt trött av allt i skolan så är helt slut. Måste verkligen möblera om idag eftersom jag mår psykiskt dåligt av den möbleringen jag har nu. Kan inte förklara men jag mår dåligt av såsom mitt rum är möblerat nu eftersom hela veckan har varit så jobbig.. Haft den här möbleringen i 2 veckor bara men kan inte ha det såhär. 
 

bloggtorka

Skulle behöva en bloggpause.. Dels för att jag inte har orken att göra massa inlägg satsigt, har inga fina bilder att lägga ut, det händer bara samma saker + är så sjukt trött. Skriver bara om samma saker hela tiden, hur dagen i gymnasiet var eller min nervositet hah. Fan jag orkar verkligen ingenting nu. Skulle bara vilja sluta i gymnasiet och sova resten av året + halva nästa år. 
 
Hur som helst så hade vi inspark idag. Det var väl okej men hade förväntat mig lite mer kanske. Var i en grupp där 3 tjejer kände varandra jättebra + 1 kille och 1 tjej som inte kände varandra (alla går i sam förutom jag). Hade nog hellre velat vara med min klass för då hade man ju bondat mer med dem. Aja första "utmnaningen" var att man skulle smälla en ballong mellan två personers kroppar. Japp haha så där ligger killen som jag har träffat i fem minuter på marken och jag ligger ovanpå och typ gnider mig mot hans mage (alltså min mage mot hans mage) för att den där jävla ballongen skulle smällas men det gjorde den aldrig hahah. Kan ni tänka er hur det såg ut? Och så står alla andra och tittar på och skrattar. Hahah gud det var lite pinsamt men kul. Det tog ett tag innan den smälldes och jag fick seriöst studsa på honom. Efter insparken gick jag och fikade med elin, så ovärt att ta en scones + en festis för 65 kronor. Skulle ha sparat pengarna och bara tagit festisen. 

Kort torsdag

Fjärde dagen i gymnasiet. Idag kände jag mig mer avslappnad, är inte 100 % självsäker än men det har ju gått bara 4 dagar. Började 12.00 med franska där vi gick runt i klassrummet och hälsade på alla och sedan var vi i grupper och pratade om oss på franska. Min franskagrupp verkar jättetrevlig! Sedan hade vi matte vilket också är kul eftersom min ma lärare är så bra, typ mitt favoritämne hittills. Sedan slutade jag 14:40 vilket kändes jättetidigt. Nu har jag precis kommit hem från täby, provade uggs där. Ska kolla på gamla PH från typ 2010 nu för andra gången och sedan äta middag vid sju. Imorgon är det först medieproduktion och sedan inspark. Är astaggad för insparken haha och man lär ju känna klassen bättre + andra när man gör olika lekar osv. Är inte alls rädd eller nervös för det, tvärtom det skulle bara vara kul att få göra något äckligt och galet lol. 

:(

Orkar inte redigera denna. Lol kolla horisonten.. Hur sned som helst!
Är så himla trött. Gick upp 5.50 och kom hem ca 17.00. Knappt ätit något idag, ingen frukost och två potatisar till lunch. Åt skitmycket när jag kom hem haha. Aja återigen så har dagen gått upp och ned, eller hur jag har trivts. Antar att det kommer vara såhär ett tag, tills man blir helt bekväm med klassen lixom. Vissa stunder är jag så stel så det finns inte haha men det går ändå. Lättare att prata med få personer än när hela klassen har rast typ. Förutom det så trivs jag svinbra i skolan, dvs med lärarna, lektionerna och lokalerna. Min matte/idrottslärare är som min gamla idrottslärare i sjuan så är asglad att jag äntligen har en bra lärare i matte eftersom jag har så svårt för det. Lol skriver typ bara om gymnasiet men det är det jag har i hjärnan hela tiden. Imorgon börjar jag 12 så det ska bli så skönt att sova lite mer.

Second day

Idag var det andra dagen i Kungstensgymnasiet. Vi hade inga lektioner utan det var information på varje "lektion". Gjorde en mattediagnos innan lunch, gick dåligt. Sen var det lunch och sen mer information på tre olika ämnen. Vi slutade kring två och gick till tunnelbanan med flera personer från klassen. Dagen har varit helt okej, dock gått upp och ner som en bergochdalbana. Ena stunden så trivs jag och pratar mycket med de i klassen men andra stunden så känns allt helt fel, känner mig stel och ful haha. Men antar att det kommer vara lite jobbigt de första veckorna. Alltså vem är egentligen 100 % bekväm och social med en helt ny klass? (Och hallå, vi har gått 2 dagar och man kommer inte känna såhär i tre år haha) Inte precis så att jag är tyst hela tiden men jag är inte heller den som pratar mest. Förutom att jag känner mig sjukt stel då och då så trivs jag bra! Alla i klassen är hittills snälla och de känns inte dömande vilket är skönt. Juste vi fick datorer idag och jag är sååå avundsjuk på samklasserna som fick Ipads istället för en seg jävla stenklump. Beskriver nog den där datorn bra, en tung sten som låter högt. Dessutom fick jag av alla en dator som inte har Word (alla andra har det) så måste gå och säga till om det imorgon och vet inte var jag ska gå.. Batteriet på pc:n räcker i typ 1 timme så man måste ha med sig laddare varje dag också + imorgon får vi systemkameror så måste bära tre tunga saker ända in till stan och tillbaka. Segt. 

Första dagen klar

Nu är första dagen klar. Var lite nervös imorse men inte så jättemycket. Först var det upprop och sedan gjorde vi "speeddating" för att lära känna varandra lite i klassen. Tyckte det var ett perfekt sätt att få kontakt utan att det blir stelt så det kändes jättebra resten av dagen. Hittills trivs jag och alla är verkligen snälla! De första veckorna i gymnasiet är ju jobbigast sägs det och det är nog sant. Det tar tid att hitta de som man tycker om och det tar tid att lära känna varandra från grunden. Så ja det var bra. Just den här lära känna delen har jag varit nervös för men gud vad kul det är egentligen att lära känna nya människor! 

Gymnasiet imorgon då!

Detta ska jag ha på mig imorgon! Och vita converse + väskan som hänger till vänster. Känns basic men är bekväm i det! 
Idag var jag först med och slängde massa gamla saker på en återvinningsstation med mina föräldrar haha. Men det var kul och skönt att bli av med massa saker! Sen åkte vi till Vaxholm och åt en glass. Åkte sen till täby för att köpa ett par nya jeans. Köpte de på bilden, vanliga svarta Diesel för 1099:- Så värt det för de är sköna och bra kvalité. Måste verkligen sluta köpa skitjeans. Nu snackar jag hm/gina/hollister. De är sjukt snygga på ibörjan och billiga MEN de håller bara ca 2-3 månader sen är de så uttöjda/tappat färgen eller något så man måste slänga dem och köpa nya. Nej nu är det slut med det! Vill ha ett par jeans som hellre är dyra, håller formen och håller i flera år. Mina levisjeans t.ex. köpte jag för 2 år sedan och sitter lika bra på mig idag, förutom att de har blivit lite slitna där bak. Men har använt dem väldigt flitigt, och det är så värt en tusenlapp för snygga jeans som håller i år istället för att köpa nya hela tiden. 

Fredag och lördag

Ja igår var jag ju på intervju på ksg. Det gick bra tycker jag, det estetiska programmet passar mig perfekt och verkar jättekul! Mycket foto, medieproduktion och lite annat som inte är så jobbigt typ. Fotoläraren sa typ "wow" eller "oj" efter varje bild och efter sa han att de var majestätiska. Så det känns bra! Efter intervjun gick jag och elin och lunchade på jensens eftersom hon också ska börja i ksg! Fick knappt i mig maten om jag ska erkänna. Lämnade ganska mycket vilket jag aldrig brukar göra där. Det var nog sista gången jag åt där på länge.. Aja, sedan gick vi lite på stan och hm. Efter åkte jag hem och klippte mig (ugh). Sen somnade jag tidigt. Idag har jag inte gjort något speciellt alls. Min familj har köpt en ny soffa så det är skönt. Hm har nog inte mycket mer att skriva nu. 

Jävla frisörer som inte kan klippa.

Gå inte till Nikita hair i Sollentuna centrum. Ja, ni ser ju hur det ser ut på höger sida.
ALLTID är det något problem när jag klipper mig. Blir aldrig nöjd, aldrig. För det första så fönar de mitt hår (och eftersom jag har lockigt så kan ni ju gissa hur stort mitt hår ser ut efter). Sedan så undrar jag om frisörerna verkligen är utbildade. Vafan är det här för hår? Vem lämnar sin kund såhär? Var så förbannat arg när jag kom hem och såg hur det såg ut efter att jag hade plattat det. Kärringjäveln har ju inte klippt lika på båda sidor. Varföööör är det alltid jag som blir ful efter klippning?! Går till olika frisörer varje gång för det är alltid någonting fel de gör, sådana misstag som ni ser ovanför. Åkte tillbaka till frisören nyss och klagade. Det ser lite bättre ut men det är fortfarande fult för hon har ju klippt bort håret så det är kortare. Fult blev det här inlägget men vill dela det här med er. Har mejlat Nikita hair och sagt hur hur missnöjd jag är och att jag aldrig mer kommer att gå till dem.

Katt



Är så glad att jag har en katt. Fy vad omysigt mitt liv skulle vara utan ett husdjur. Ingen som tog upp halva sängen. Ingen som hoppar upp i mitt knä när jag håller på med datorn. Ingen som jamar utanför min dörr när han vill gå in. Ingen som lägger sig på min ena kudde när jag har huvudet mot den andra kudden i sängen. Och framförallt så skulle jag inte ha någon som kunde trösta mig eller underhålla mig när jag är ledsen. 

Dålig dag

Vill tillbaka till det här.. Vill inte vara i fucking pisssverige (tre s?)
Den här dagen har varit hemsk. Mått illa hela förmiddagen + eftermiddagen. Det blev ingen intervju med fotolärarna på ksg. Satt och väntade i 50 minuter i receptionen innan jag gick hem. De satt tydligen i konferensrummet. Men de sa i mejlet att de skulle hämta mig vid receptionen. Om man är lite smart så går man ju och letar efter eleven när det har gått typ 20 min.. Aja. Just nu är jag så less på allt. Har verkligen ingen lust med något. Gymnasiet känns så oklart för vet inte hur det kommer bli. Det är en plåga att inte veta vad som kommer att hända några dagar framåt om jag kommer tycker om det eller ej. Är så himla arg på allt och alla. Så jävla less bara. Det enda positiva var att mitt hår var snyggt idag. Det här blev ett deppigt inlägg men behövde bara skriva lite.. Nu ska jag skriva av mig i min dagbok påriktigt, kommer säkert skriva flera sidor ugh. Har inte ens lust att kolla på PH om 25 min fast det alltid är dagens höjdpunkt. :(

Intervju idag!

2 mörka
 
2 ljusa
 
Valfria
"2 foton som ska tolkas mörkt och 2 foton som ska tolkas ljust", ungefär så lyder beskrivningen. Har letat och letat och tagit fram de bästa bilderna jag har tagit genom åren, de flesta är från förra sommaren. Och eftersom man får tolka mörkt och ljust hur man vill så vill jag inte ta en klassisk ljus dagsbild så trist.. Kommer ju förmodligen ha de här lärarna och de kommer ju sätta betyg på mig i fotoämnena så vill ju göra ett gott intryck för betygets skull! 
 
Här är de bilderna som jag ska visa upp idag på min intervju. Ska åka in till stan vid halv tre tiden och gå på en intervju med fotolärarna. Är lite nervös att jag inte kommer på vad jag ska säga fast det kommer gå bra för vill det här så mycket! 

Godkväll

Sommar och värme.. Åh!
Idag har jag återigen inte gjort något. Alla går ju i skolan så finns inte så mycket att göra.. Om en halvtimme ska jag titta på PH äntligen har längtat hela dagen. Måste platta håret innan dess också. Juste kom på en sak som jag har börjat störa mig på. Läser ju över 20 bloggar om dagen (ja vilket liv jag har), men det är när folk skriver "samt". Asså förlåt men vem fan skulle säga samt irl? påhittat exempel: "Hej bloggen idag åt jag gröt med banan samt en macka". Låter så jävla töntigt med samt och folk börjar skriva det mer och mer. Bara sluta!! Haha lol nejmen det var bara det jag ville skriva. Nu ska jag gå och äta en räkmacka med citron samt lite dill. 

Paradise hotel!!

Ligger i sängen och kollar på PH äntligen! Har laddat upp med popcorn och saft hahaha. Seriöst är så taggad på denna säsong och det här avsnittet är ju sjukt roligt hittlls. Stör mig på tjejen som pratar svengelska, kan du inte bestämma ett språk lol?! Menska kolla klart nu hejdå.

1 vecka kvar av sommarlovet

Om exakt en vecka börjar jag gymnasiet. Så den här veckan ska jag verkligen slappa och njuta av den sista tiden. Fast kan knappt slappna av när jag hör alla andra som börjar gymnasiet och skolan denna vecka. På onsdag ska jag i alla fall till KSG på en liten intervju eller något. Ska vissa upp några bilder som jag har tagit och prata lite om dem. Så jag kommer byta till estet, det är klart så nu ska de bara flytta över mig till estetklassen. btw såg att de har flyttat över mig nu fast till fel klass. Ska ju gå foto europa och inte foto foto. 

Finally

Idag har jag inte gjort något speciellt. Sprang på löpbandet i 40 minuter och har gjort lite annat. Städat och fixat lite. Äntligen är vår skitsoffa såld också. Alla i familjen hatar den (fråga ej vrf vi köpte den, den var skön i affären) men nu fick jag i alla fall nog och städade den och fotade den och sedan la ut den på blocket. Vi har velat sälja den i flera månader även fast den bara är 1,5 år gammal.. Ringde 8 personer på en timme som ville ha den men först till kvarn haha! Måste ladda min mobil nu, bara 2 % kvar och orkar inte ladda den men ah. 

Varför gör jag alltid duckface automatiskt

3 minuter färsk bild haha!
Kollar lite på frisörer runt om i stan för vill verkligen tona håret + klippa mig snart. Fast kom på typ nu att det är ingen idé att tona på salong för jag kommer ändå säkert inte bli nöjd.. Är väldigt kräsen och skulle kännas så surt om jag la 800 kr på klipp + toning och så blir det inte ens bra. Fast aja kanske gör det i alla fall för är desperat för en förändring och dessutom verkar de sjukt duktiga på en frisörsalong jag har spanat in..

Taken

Sjukt bra film! Såg den för några månader sedan och ser om den just nu. Helt galet att det förekommer sånt här i verkligenheten också..
Just nu dricker jag mitt rosa favoritte och äter choklad. Borde sluta äta så himla onyttigt för min hud har verkligen reagerat på det.. Nu åt jag sista chokladbiten på länge! Ska se på filmen nu. Ville bara tipsa om filmen taken, därför gjorde jag det här inlägget. Kram! 

-

Wow vilken deppig bild det blev
Har inte alls bloggat bra de senaste dagarna. Men men! I torsdags åkte jag elin elsa in till stan och gick till våra gymnasium. Det blev väldigt mycket längre eftersom jag bara skrev in gatuadressen och inte hela adressen. Till mitt försvar så är jag bra på att hitta allt. Seriöst allt. Och jag är bra på kartor det blev bara fel då jag skrev in hagagatan istället för hagagatan 11 lixom. Kan seriöst hitta saker som folk inte orkar göra.. Jag vet inte varför det är så, jag hittar personer bara och vet allt om dem innan jag ens har träffat dem haha lol creepy men det är inte så farligt som det låter. Aja igår kommer jag inte ihåg vad jag gjorde jo juste på kvällen åkte jag och mamma till täby och sedan 1,5 h till herräng för att hämta upp min pappa + brorsa som har åkt båt i några dagar från kalmar. 

Mycket funderingar

En mobilbild från några dagar sedan då jag, elsa och elin kvällsbadade.
Hejhej! Den här natten har varit skitjobbig. Förlåt för att jag skriver så mycket om gymnasium men jag måste skriva av mig. Tänkte på om jag skulle byta till estet eller inte. Enda "nackdelen" är väl att det går 15 tjejer och 1 kille där. Har dock inte något emot om det är typ en tjejklass eller inte, (varför har folk emot det? Det är inte precis så att man inte kan lära känna killar??) det är bara stämningen och hur jag trivs i klassen som spelar roll. Dessutom har estet fler roliga lektioner. Slipper debatten och snacka om politik i små grupper också. Kommer ju vara hur mycket sånt som helst på sam eftersom det är val i höst. Låg vaken till typ tre inatt och vred på mig i sängen. Ska fundera en dag till, men vet ändå att jag kommer byta till estet. Hur som helst, planerna för idag är åka in till stan med ilin och vajsingen lol. Vi ska prova att åka till till våra gymnasium haha så vi hittar rätt lixom. Ska gå och tvätta håret nu och äta lunch sen hejdoo! 

Update.

Ugh! Jag kan fota MEN jag kan bli ännu bättre. Jag älskar att fota. 
Mitt huvud snurrar just nu. Är alldeles varm och mår illa. Kanske var jag slarvig när jag valde saminriktning? Jag menar.. Det är väl okej men det är inget jag brinner för. Jag älskar att fotografera, jag älskar att stå bakom/framför kameran. Jag vill göra sånt som jag tycker är roligt. Men på saminriktningen så finns det inget som jag tycker är kul. Jo eller ämnena är okej men när jag väl börjar gymnasiet vill jag göra det JAG tycker om. Kom på det här beslutet för kanske 20 minuter sedan och nu är jag helt säker. Jag vill gå estet inrikning foto på ksg. Imorgon ska mina föräldrar ringa och fråga om jag kan få byta från sam till estet. Håller tummen för att det går. Det är ju trots allt bara 16 elever som går där (kollat klasslistan) och det finns 4 lediga platser kvar enligt gyantagningen för antal platser är 20. Min magkänsla säger allt. Det här är nog det första beslutet som min magkänsla har bestämt. Säker på att jag kommer trivas där är jag inte, men man kan ju aldrig vara säker. Men just nu känns det här beslutet så sjukt rätt och jag känner mig inte lika nervös som innan inför att börja gymnasiet. Hoppas hoppas att det går. Fan jag vill ju det här. Jag vill bli estetare.  

SA14A!!

Vill tillbaka till detta nu. När gymnasiet kändes så långt bort bara för ca 2-3 veckor sedan. Jag vill ha mer sommarlov och inte behöva vara nervös åh. 
Ligger i sängen med en klump i magen och tänker på gymnasiet. Igår kände jag när jag kollade på tv att något med gymnasiet skulle hända idag, eller att jag skulle få reda på något. Så jag går ut och kollar posten och visst där ligger ett kuvert med massa papper och inloggningsuppgifter till schoolsoft. Med en stor klump och fjärilar i magen loggar jag in på den nya schoolsoft och kollar klasslistan och det preliminära schemat. Att helt enkelt se helt nya namn på personer som ska gå i min klass är helt sjukt. Det kan verkligen gå hur som helst! Kan trivas, kan stormtrivas, kan byta klass, kan byta skola, kan hoppa av helt gymnasiet och börja nästa år.. Ja allt kan hända och jag förbereder mig för det värsta för vill inte ha några förhoppningar. Skulle aldrig utgå ifrån att jag kommer få det perfekt bara för att jag börjar i en ny skola. Aja så vi får se hur det blir sen. Är så jävla nervös! 

Men snälla..

Tyckte ljuset och spegelsaken var lite cool. För några veckor sen.
Hatar den här tiden på året verkligen. I början och i mitten av augusti när alla jävla skolreklamer sätts igång. Vem fan vill köpa en ny "cool skoloutfit" på Lidl? Ryggsäckar för 50 kr. Jag vill inte bli påmind om skolan! Varför kan man inte få njuta av sitt sommarlov ifred utan att alla affärer gör reklam för sina fucking skolgrejer. Förstår såklart att de vill sälja och att alla inte tänker som jag men jag blir bara så irriterad. Fast ändå.. De flesta börjar ju om en vecka, jag om 2 veckor men åhh. Får magont när jag ser reklamer på youtube som jag inte kan spola förbi med en sjukt irriterande wc anka röst som pratar i 80 km/h. Nej bara nej. ): 

Omg

Igårkväll var jag med elsa igen. Vi badade igen vid rösjön och köpte godis på ica. I två kvällar i rad har jag kört runt elsa på bakethållaren på cykeln fram och tillbaka till rösjön. Så har typ träningsvärk nu haha. Hur som helst så fastnade jag för en grym youtuber som gör jätteroliga pranks och annat. Satt och kollade på hans videos i flera timmar igårkväll, så roliga och klockrena! Och hans accent är så.. vacker haha! 

Glaad

Såg lite rådjur påvägen. Extremt dålig kvalité när det är lite mörkt och iphonekameran. Aja! 
Kom nyss hem från ett kvällsbad med Elsa. Det var så himla mysigt! Man måste verkligen passa på att göra somriga saker som att bada sent för snart är det höst och då dröjer det nästan ett år innan man kan uppleva varma sommarkvällar med kompisar. Det är nog det bästa som finns. Älskar verkligen att vara med kompisar på kvällen ute. Känner mig så otroligt fri och glad då. Man kan snacka helt fritt också utan att någon i familjen hör om man är hemma. Åh älskar livet just nu. Lever verkligen i nuet, tänker inte tänka tanken att sommarlovet snart är över och gymnasiet närmar sig. Varför ska man förstöra för sig själv flera veckor innan? Visst när det är några dagar kvar så kan man tänka på det men inte nu. Vill inte tänka på skolan alls just nu. Nu ska jag se på en film och äta massa sen duscha! 

Solat, nu promenad på löpbandet!

En bild från Damp. Vet inte om jag har lagt ut denna? 
Vaknade kring 11 och åt lunch direkt ungefär. Sedan har jag solat och duschat. Nu ska jag gå ner och ta en promenad på löpbandet som min familj har införskaffat. Tycker det är fett jobbigt att säga löpband så ibland säger jag rullband eller springmaskin.. Asså hahaha vad är det för ord lixom? Försöker säga löpband men ibland så råkar jag bara säga något annat. Ingen aning varför det bara blir så lol. 

Äntligen!

Köpte en krokhängare (?) och den där skylten när jag var i Tyskland. Har länge velat ha min dörr såhär istället för en vit trist dörr så är den nu lite roligare och effektivare. Lägger ju alltid fram kläderna jag ska ha nästa dag på skoldagarna så nu kan jag hänga upp dem istället för att lägga dem på stolen dagen innan.

Planer

Sov så himla dåligt inatt. Det var ju extremt varmt och jag hade mitt tjocka duntäckte så jag låg vaken under långa delar av natten. Fast nu är jag inte alls trött. Idag ska jag åka till täby med Elsa. Båda vi har saker att köpa (konstigt nog så behöver vi alltid saker samtidigt?) så ska köpa lite sminksaker och ett par nya jeans eller två. Sen måste jag verkligen städa mitt rum. Visst det var välstädat när jag kom hem igår men dammigt som fan. Nu ska jag gå och äta frukost, eller oj kanske ska äta lunch klockan är ju nästan halv tolv!

åh herre vad varmt det är inomhus


Omg vad brun jag ser ut haha! Måste bara underhålla brännan sålänge som det går! 
32 grader häruppe i huset och bara 19 utomhus. Så jag dör av värme så måste gå såhär. Himla skönt att vara hemma!! Ska tvätta alla kläder imorgon men nu ska jag gå och duscha. Har varit så trött idag och skämt ut mig på så många sätt haha kan berätta imorgon vad som hände idag. 

Spontan resa hem igen!

Sitter på en buss till Stockholm nu från Kalmar. Har redan åkt i två timmar och har ca fyra timmar kvar. Så kommer hem redan ikväll. Anledningen, alla är i stort behov av att åka hem. Först var det meningen att bara jag skulle ta åka från Kalmar men sen så har mina föräldrar jobb där hemma och räkningar att fixa så det här var det sista båtåket för iår, eller nja åker nog till Åland någon gång eller två i höst men aja. Ska bli så jäävla skönt att komma hem. Segt bara att jag har en stor resväska med fyra veckors packning + shopping. Sedan har jag kameran + datorn i min handväska och en liter vatten som mina föräldrar tvingade mig att ta med på bussen. Kan ni förstå hur tung den är? Kläder och skit för fyra veckor och massa tunga saker jag har köpt. Har ändå mest använt samma kläder som ni ser på bilderna. Varför blir det alltid så? Tur att vi har haft tvättmaskin på några ställen!

Lat jag är

Kommer lägga ut bilder numera från hela semestern eftersom jag inte har tagit någon bra bild under Sverigevistelsen. Så här får ni 2 bilder från Tyskland.
Har inte orkat ladda datorn på ca tre dagar så därför ingen uppdatreing. Laddaren gick sönder och den andra funkade bara när vi har landström så ja det blev såhär. Kommer hem nu på lördagkväll (kanske på söndag morgon), men förmodligen på lördag. Annars då? Sitter i båten nu påväg till Kalmar, framme vid 15 idag. Blev plötsligt sjukt illamående och fick ont i magen nu när jag tänkte på gymnasiet. Åh varför så nervös haha! ):

Smile smile

Igårkväll gick vi till stranden och badade. Åt också en jättegod kolaglass. Danskarna är bra på att göra glassar och ost! Kollar på husen som man kan hyra här i den här danska lilla byn. Förstår inte hur man kan hyra hus här? 1. Det här är landet så det finns typ ingenting att göra förutom stranden, 2. Det finns bara 2 restauranger i hela byn. Ja det är det enda som finns. Det är ju kul om man stannar här en dag eller två men sen räcker det. Aja smaken är som baken och tur är väl det. :)

Haha gud pinsamt

Jäkla internet är så långsamt så att bilderna inte kan laddas upp. Kan inte ens klicka fram en gammal bild arghh.. Det här inlägget får bli fult och bildlöst.
Skulle bada vid stranden igårkväll, det var lite folk på stranden. Hur som helst så hade jag bikini under shortsen och skulle ta av mig dem. Hade lite problem för de var lite blöta så då gick det trögt.. Men vad fan händer då? Jo hahah halva min underdel åker också ner när shortsen åker ner. Så där står jag nära strandkanten och flashar min vita rumpa för folk som sitter bakom. Gud vad jag skämdes, och vad jag skäms när jag skriver det här haha men äsch man får väl bjuda lite på sig själv. Kommer aldrig mer träffa de där människorna ändå så whatever. Imorgon lämnar vi Danmark och åker till trellefuckingborg längst ner i Sverige. Förlåt.. Men finns det någon tråkigare stad? Kanske för att jag har varit där minst 8 gånger och suttit på det där biblioteket i timmar för att vänta på färgan till Sassnitz. Nu ska jag fortsätta slösurfa och hoppas på att täckningen snart blir bättre! Natti. 

RSS 2.0