Cry me a river

Hur tänkte jag när jag la mig i sängen med mobilen nyss? Kommer aldrig orka gå upp och göra franskaläxan. Idag har jag iaf köpt insparksbiljett. Taggad som fan verkligen. Även om förra året sög så kommer jag iaf ha kul med mina kompisar det här året, så jo det blir nog asbra! Imorgon ska jag jobba på mina föräldrars konferens. Fast bara en timme mellan 8-9 på morgonen, men de behövde extrahjälp eftersom det kommer 150 pers (?) vilket är rätt många. Hjälpte till förra vintern också när pappa låg på sjukhus så det här året vet jag vad jag ska göra. 

katt

Har ingen bild på vår katt Missan men vi säger att det är den svarta katten på bilden som är Missan eftersom hon är helsvart lol 
Jag och min brorsa har argumenterat hela kvällen om när vår katt, Missan, föddes. I min gamla dagbook från typ 2006 stod det att vi köpte henne i augusti 2004 (och därmed är 11 år) men han påstod att hon föddes 2005. Fan asså jag vet att jag har rätt även fast vi kollade i försäkringsbolagspapprerna (där det stod att hon föddes 05..) Den enda personen jag litar på är ju mig själv så ah fan vilken hybris jag har hahaha men ärligt varför skulle min dagbok ljuga?? Godnatt.

LONDON

Nu har jag och mamma bokat en london weekend i jul!! Eller weekend och weekend, åker lördag morgon och kommer hem måndag kväll. Så 5 december bär det av till min favoritstad. Blir fjärde gången jag besöker London. Och efter att New York inte riktigt föll mig i smaken så säger jag helt klart London framför NY. Aldrig varit i London under jul så det ska bli riktigt narre. Står faktiskt på min bucketlist (lol) att jag ska besöka London/NY under jul. Hur fint med alla lampor och juldekorationer?! Taggaa ca bara två månader kvar. 

Inga jeans nej

Bildbrist så här är en bild på mig o lottis
Jag hatar att köpa jeans. Fy helvette asså. Variy i täby idag för att köpa nya kläder, dvs jeans. Men näe fy allt satt dåligt och blir alltid så arg när jag shoppar när det är mycket folk. Söndag, helgen efter löning vad tänker jag med?! Hur som helst så fick jag med mig en ansiktsskrubb från lush. Får aldrig nog från produkter därifrån. Men nu när jag faktiskt har pengar pga min lön så unnar jag mig lite extra hihi. 

Blomma

Mitt morgonhumör är inget att leka med.. Hela förmiddagen blir förstörd om jag väcks av någon. Vaknade vid halv åtta imorse av att min syrra skramlade i köket. Men aja gick upp tidigt och gjorde klart svenskan så det vart ju bra. Nu ska jag städa (eventuellt möblera om) i mitt rum. Ikväll ska jag bara mysa och kolla på film med mina föräldrar. Och äta chokladkaka mums hihi. 

Salut

I helgen har jag ingenting planerat. Men det ska bli grymt skönt! Inte bara varit hemma en hel helg på flera veckor? månader? Alltid haft minst en grej planerad men nu så ska jag bara chilla. Nej skoja har jättemycket plugg att göra men jag klagar ej eftersom det bara är att gilla läget och göra klart plugget. Sedan är man ju fri. Det är ju inte direkt jobbiga saker vi har, bara mycket tills i början av nästa vecka men som sagt så är det bara att börja med det. Nej ska fan sluta skriva om plugg det är fredagkväll. Men ska nog gå och lägga mig nu. Hela veckan har varit lååång! 

Mood

Gick upp vid sex imorse för att vara på skolan klockan 8 imorse. Skulle spela in en reklamfilm till insparken tillsammans med kåren. Asså.. Filmen blir säkert bra men jag kände mig så jävla efterbliven. Var utklädd till ett spöke och hade ett lakan över mig. Såg typ ingenting (förutom hålen för ögonen) och snubblade hela tiden. Fan asså hahah. Har naturkunskap just nu men kan ej koncentrera mig som vanligt + att vikaren är så jävla obehaglig. Puss!

Skolan


Shit är så hungrig nu. Väntar på att min syrra gör klart pannkakorna. Mmm! Idag blir en pluggkväll. Det enda stället jag kan plugha riktigt bra är i min säng. Dock måste jag ha helt städat i rummet och tagit bort sminket. Helst tända ljus också. Annars är jag inte lika effektiv lol. Imorgon är det skolfoto så måste tvätta håret ikväll och göra mig fin haha! 

Duktig jag är

Sitter på bussen påväg hem från vårdcentralen. Gud vad skönt att ha det gjort. Så snart ska jag ta järnprov och kolla om jag har brist på järn eller något annat ämne. Ser inte fram emot att komma hem nu, för måste börja med plugget direkt. Skulle helst vilja sitta på den här bussen i en timme till för orkar inte börja plugga.. Nice nu börjar det spöregna och jag har cykel. :))))))

Cuz I'm dying to see u again

Alltid när jag inte kommer på en rubrik brukar jag skriva en mening ur en låt/sångtext hihi. Nej asså fy faaan vad taggad jag är på allt. Oki plugget kan ta sig men allt annat är perfekt. Okej haha inte helt perfekt men är bara så taggad på livet. Vad har jag gjort idag då? Varit i skolan från halv nio till 15.20. Ångrar mig enormt att jag inte skippade svenskan. Gillar min svenskalärare mycket men hon som alla andra lärare tjatar om saker som man hela tiden hör. På engelska skrev vi en essay som förövrigt gick åt helvette. Har lektionen på mig imorgon men usch vilken dålig essay det blir. Bullshitar verkligen allt. Äh den här texten är skev som FAN och jag svär så grymt mycket men ah haha. 

Söndagen

Skogskyrkogården. Tycker att den här bilden är mycket finare i färg. Synd att vi måste göra dem svartvita! 
Hallå där! Idag vaknade jag vid halv sju men somnade om snabbt. Efter lunch åkte jag, mamma och pappa på en föreläsning om en familj som har seglat jorden runt under fyra år (de kom hem för ett år sedan). Ni kanske har sett ett program på tv där svenskar som bor utomlands? Kommer inte ihåg vad programmet heter men det gick på svt i våras, så jäkla bra! Hur som helst så var föreläsningen hur bra och inspirerande som helst. Inte för att jag vill segla jorden runt men det var så intressant att lyssna. De har ju varit med om så otroligt mycket under dessa fyra år. Efter föreläsningen som varade i ca 2,5 timmar så åkte vi till Skogskyrkogården en sista gång. Nu är jag nöjd med mina foton. Och ni som inte går i ksg så är det här alltså en skoluppgift där vi ska åka och fota på Skogskyrkogården och redigera dem i gammaldags stil, dvs repor, sepiaeffekt, vinjettering osv. Så nu ska jag sitta och redigera hela kvällen. 

Igår

Fyfan vad glad jag är för att jag har er 
Hejsan! Gårkvällen var mysig. Åt först pizza hemma hos Elias i hammarby sjöstad (underbar balkong + utsikt). Sedan drog vi till vitan men jag och några andra var bara där typ 30 min innan vi drog hem vid tio tiden. Är ändå sjukt glad just nu att jag drog hem tidigt för pallar ej vara bakis eller något idag när många saker står på schemat. Men återigen: grattis Ella! 

Words

Köpte det här linnet från Bikbok igår, 79:-
Godmorgon! Ska snart börja fixa mig för ellas b-day middag/fest. Är så taggad! Har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig. Vet verkligen inte vad jag ska skriva mer haha. Måste börja fixa lite saker nu ;) Ska gå om tre timmar. Ha en rolig lördag allihopa!

Heeelg

Även fast jag ser ut som en seriemördare på den här bilden gillar jag den. 
Efter skolan idag gick jag, jb, paula och issa runt lite i stan. Tog ytterligare några klistermärken från brandy lol. Bygger upp ett lager här hemma typ! Tog tuben hem vid halv fem  och sen dess har jag bara varit. Blir en lugn fredag för lilla mig. Kan behövas efter den här låånga veckan. Har nyss målat naglarna nu och kollar på hsm haha. 

Regn

Issas konstverk på min arm. 
Helloo. Vilken deppig dag. Vädret, regnet och mörkret haha. Varit sjukt trött hela dagen också. Slutade vid 13.20 och hade klipptid kl 14 vid odenplan. Blev helt ok nöjd. Är ju van med att gå från frisören antingen gråtandes eller rasande över att det blev så fult. Så ja det var väl inte världens bästa klippning men men! De flesta frisörer vet inte hur man hanterar hår över huvudtaget. Gått till minst fem olika frisörer och alla är dåliga.. Aja. Mötte upp elin efter frisören och tog en snabbfika på EH. Det var mysigt! Även fast det här kanske inte var den bästa dagen så har jag positiva och roliga saker att se fram emot. Nu ska jag och mami åka till täby hihi. 

Leva liveeet

Hejsan. Kom hem för 1,5 h sedan och var helt slut. Dampade sönder på fotolektionen idag. Ingenting gick som jag ville med photoshop. Så just nu är jag riktigt jäkla otagg på allt. Allt plugg osv. Kämpa två dagar till sedan helg! Har en del roliga grejer planerade i helgen hihi. Imorgon ska jag klippa mig också och efter det ska jag simma med elin (simma längder som träning). 

hej

Asså åhh fuckade upp gruppredovisningen totalt när jag började gapskratta mitt i min text. Jag har aldrig skrattat så mycket på en redovisning och det var inte för att jag var nervös eller så? Det var en mening som var så konstig och hade ingenting med min text att göra.. Skrattade lixom åt den meningen med elin förra veckan. När jag väl börjar skratta så kan jag verkligen inte sluta heller. En annan sak som händer typ hela tiden är att jag tappar bort saker?? På en månad har jag glömt mina nycklar hängandes i skåpet typ tre gånger? Och jag har inte upptäckt att de har varit borta förrän någon i min klas gett dem till mig. Tappade bort mitt block över helgen också som en lärare gav till mig idag. Måste sluta vara så slarvig. 

Måndag

Lite klyschigt citat men vafan jag gillar det ändå! 
Varför går helgerna så himla fort? Men ah snart är det helg igen så det gör inget. Vet inte vad jag ska skriva.. Har suttit här i fem minuter typ och bara tänkt ut vad jag ska skriva haha! Måsta ta tag i mitt liv nu. Inte för att jag har stora problem men har en checklista som jag måste bocka av: Köpa gymkort på friskis, boka in tid för en dietist och boka in tid för att ta blodprov. Dietisten och blodprovet är för att jag är vegetarian och behöver hjälp med min kost. Jag äter varken bra eller "rätt" så behöver hjälp med det. Och blodprovstagning för att kolla om jag har järnbrist (som vegetarianer lätt har). Kraam

Kuddar

Detaljbild på de två kuddarna jag köpte idag. 
Hallå där! Idag har jag gått en skogsslinga i Vaxholm med mami + papi och därefter åkte vi och handlade mat. Gick också in på Mio och kom hem med lite olika grejer till mitt rum, bland annat kuddarna ovanför. Tar bilder på de andra sakerna imorgon/i veckan när det är ljust ute. Skulle egentligen ha pluggat engelska men känner inte att det är någon idé eftersom jag är redan så efter. Nej nu måste jag tvätta håret börjar ju 8.30 imorgon kom jag på nu. Fan trodde jag började 10 imorgon åhhh..

Lång lista

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: bestämd, lojal och rolig.
Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: otålig. Kommer inte på något mer?
Vad är du rädd för? Sitta fast/trånga utrymmen och för att få panikångest. 
Vad är du mest nöjd med hos dig själv? Nejmen svårt vet inte.. Kanske att jag har olika sidor av mig själv. Tror de flesta bara sett min oseriösa sida vilket gör att folk kanske uppfattar mig som korkad ibland vilket jag inte är, tycker inte om när folk får mig att verka eller känna mig dum. Har en riktigt seriös sida faktiskt. Är en riktig tänkare och funderare och älskar att lära mig om saker som verkar omöjliga att förstå. Filosofiska frågor till exempel. Vet dock inte om det här svaret var så bra för den här frågan men ah. 
Det roligaste jobbet du haft eller har: Inte haft något jobb förutom när jag sommarjobbade på ett stall. 
När grät du senast? Några dagar sen. 
När skrattade du senast? Jag småskrattar lite då och då. Men ett skratt där jag viker mig och inte kan andas var väl för några dagar sen!
Vilka åkte du bil med senast? I förrgår.
Vilka åt du mat med senast? Paula, lottis, Issa och JB.
Vad var du rädd för när du var liten? 
Vad ville du som liten bli när du blev stor? Delfinskötare (även fast jag hade 0 intresse för delfiner). Sa dock bara det för att jag inte kom på något annat när andra frågade mig om vad jag ville bli. Kände sån press att jag behövde säga någonting. Dessutom ville typ alla tjejer bli delfinskötare i min klass. Så typsikt mig som dagisbarn att ljuga hahah. 
Värsta smärtan du råkat ut för: Helt klart psyisk smärta. En grej som hände för typ 3 år sedan som gjorde att jag grät konstant i flera dagar i streck. 
Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Mycket, men kommer inte på en speciell sak just nu. 
Någonting som gjort dig riktigt ursinnig och ledsen någon gång i ditt liv: När någon kompis har sårat mig. 
Har du någonsin sportat? Ja, jag har gått på konståkning i sex år. 
Någon du ser upp till: 

 

Lite mer personliga frågor

Har du någonsin tagit eller provat droger? Nej och kommer aldrig att göra det. 
Har du rökt? Ja  
Har du snusat? Usch nej finns inget värre och gubbigare. 
Har du druckit? Näh aldrig jag e nykterist!!!111 Man kan faktiskt ha kul utan alkohol!!!!!!!1111!!!! ja lol
Hur ska en kille vara eller se ut för att du ska falla pladask? Brunett, lång, stora händer, stora fötter, SNYGG klädstil dvs hipterstil typ åh så jävlaaaa snyggt. 
Finaste komplimangen du fått: Vet inte?? Av någon anledning har jag jättesvårt att tro på folk som säger komplimanger till mig. Tror bara att den människan ljuger så tar inte åt mig typ hah. 
Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång? Nej.
Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång? nej. 

 

Antingen- eller-frågor

Storstad eller landet? STORSTAD. Helt klart. 
Kött eller fisk? Är vegetarian men jag har inte ätit fisk på 9 år så måste väl säga kött då. 
Hund eller katt? Katt.
Vin eller öl? Vin ska det vara, vitt dock. Haha mår så jävla illa av rött vin. 
Charter- eller skidsemester? Chartersemester, sol och bad!
Sverige eller utlandet? Sverige men vill ändå åka utomlands på lov lixom. 
Sport eller nyheter? Nyheter
Hockey eller fotboll? Sjukt tråkig fråga haha hatar båda sporter men måste väl säga fotboll för hockeykillar luktar alltid så äckligt. 
Ljushåriga eller mörkhåriga killar? Mörkhåriga, BRUNETTER mmmm
Sommar eller vinter? Älskar alla årstider lika mycket. Räkna dock bort slaskdagar under mars månad. 
Vår eller höst? Tycker om båda men på olika sätt. Men säger väl vår eftersom man går mot ljusare och varmare tider. 
Flyg eller tåg? Tycker inte om något av dem. 
Bil eller buss? BIL BIL BIL. Finns det någon som svarar buss på den här frågan??


Katt

Ser ni hur underbart söt katten Gösta är?!? Kattbilderna är från lottis blogg. 
Idag har jag ätit lunch och hängt hemma hos paulas brorsa pga hon är kattvakt åt honom. Vi åt pasta med hemmagjord tomatsås, så gott! Åkte vidare till stan med issa och lottis, men var bara i två butiker innan vi skildes åt. Har ätit middag nu och ligger i sängen och jäser. Är så sjukt trött (speciellt till pianomusiken som spelas på datorn lol) Kommer typ somna när som helst. Nej nu ska jag se klart på Fångarna på fortet med gunilla persson och hennes dotter haha! 

??

Hello från en trött celle. Igår åkte jag och disa lite spontant in till stan och träffade ella, cata o anton. Hängde lite med dem innan vi mötte upp fler pers som jag ej kände. Hängde i vasaparken lite och sen gick hem till någon killes hemmafest?? Stod utanför hans lägenhet i typ 20 min för att få "komma in" och innan höll han något jävla tal om saker vi inte får göra och röra där inne. Efter att ha stått där i typ 10 min (ingen aning om vad vi är) så upptäcker jag att vi står fucking brevid ksg, mitt gymnasium. Så kände mig heelt säker och var glad över att jag kunde hitta till tuben sen när vi skulle hem. Vid det laget hade ella o cata dragit så vi kände ingen där.. Aja hela kvällen efter att vi hade gått från parken var bara konstig och inte värd allting haha. Men men en kväll i mitt liv spelar ingen roll. Jag och disa drog typ efter 20 för det var dött där haha kanske för att vi inte kände någon men ah! Nu är jag sjuk igen, hostar och alliting. Men om en timme ska jag åka in till stan och äta lunch med mina babes.

Utelåst?!

Fina Italien
Kunde inte hitta mina nyklar imorse så gick hemifrån utan dem. När jag kom hem förut var det ingen hemma. KUL, jag är utelåst tänkte jag. Så där sitter jag på trappen i typ 20 min, tar selfies och lägger upp på snap att jag är utelåst. Direkt när snapen är uppe på min mystory så kollar jag i väskan och där ligger nyklarna. Serri?! Så kan det gå om man är slarvig. ;-)

Tona håret

Nu sitter jag i min lilla tant-foliemössa och ska vänta 5 min till innan jag ska skölja ur färgen. Det kommer förmodligen bli ljusare och en varmare färg. Kanske lite orange/rödaktigt eftersom jag körde på en ljus färg och min hårfärg är ju mörk så då brukar det bli lite rött i solljus. Spännande i alla fall! Köpte toning eftersom jag inte skulle våga färga håret + det sliter mer. Så mycket skillnad kommer det nog inte bli hehe! 
 
Edit: Som vanligt så syntes det ingen skillnad.. /: Får ta tag i det på riktigt via en hårsalong och samtidigt passa på att klippa mig. Vill veeeerkligen ha en makeover. 

Tisdaaag

New York, sportlovet 2015.
Hej på er! Kollar på Idol nu som jag alltid gör med mina föräldrar mån-ons. Idag har jag varit i skolan som vanligt. Var dock så nära på att stanna hemma imorse pga min hosta. Hostade så mycket inatt så att jag spydde. Men masade iväg mig till skolan så det gick bra i ändå. Imorgon har jag studiedag. Ska bli så skönt att sova ut! 

Kalas förr i tiden

Hahaha herre säger jag bara. Kolla min katt som jag håller i.. Hon ser inte så glad ut haha vad ful. 
Sitter och skrattar åt min kalasinbjudan som jag hittade på en gammal hårddisk. Alltså ursäkta men ser ni hur hela inbjudan ser ut? Satt alltid med pappa och gjorde kalasinbjudningar i photoshop (?) när jag var liten. Hade alltid ett speciellt tema också. Bästa? Satsade STORT på det här kalaset kommer jag ihåg. Målade flera meters papper med palmer och djur som vi satte upp på fönstrerna så hela köket skulle vara som en "djungel".  

ENGELSKA

Varför är mina ögon röda
Hej friends. Har en tråkig engelskalektion nu men nynnar i huvudet på en sååå bra fransk låt som Issa visade mig för några dagar sen. Den heter Laissez Passer av Pilule Bleue. Blir på bra humör av den och peppad även fast jag är sjuk igen. Hostar och är hes. Kommer smitta alla i klassen haha lol nejmen. Måste återgå till mitt arbete nu tagga C i engelska lixom. 

Sju

1. Jag är livrädd för krig. Alltså verkligen LIVRÄDD för att det ska bli ett tredje världskrig under min livstid pga IS. 
 
2. Så fort det är något högt ljud så tror jag det värsta. Vaknade imorse av åska klockan halv sju typ, fick direkt hjärtklappning och trodde typ det var bomber. Haha nejmen gillar inte sånt. 
 
3. Just nu älskar jag regn. Fy vad mysigt. Vaknade halv sju idag, det ösregnar ute och man hör det där regnljudet. Sitter med en kopp te och kollar på twiligt. Myyyys.
 
4. Kan inte koncentrera mig i skolan. Gör allting hemma eftersom jag verkligen inte kan sitta och skriva/läsa långa texter i skolan. 
 
5. Jag tycker alla ämnen i skolan är roliga men orkar inte med att det hela tiden ska bli genus/jämställdhet inblandat. Visst är det viktigt men sånt men jag orkar inte höra det hela hela hela tiden. Somnar av uttråkan. 
 
6. Skrattar åt mig själv minst fem gånger per dag. 
 
7. Tycker det är så löjligt med folk som överreagerar på småsaker. Såg nyss att Liam Payne la upp en bild på insta där han sitter med en cigg och kommentererna väller in. "Why are you doing that Liam?", "NOOOOOO", "OMFG I'm screaming", "THAT BETTER BE A FAKE CIGGY LIAM". Ehh va? Låt folk göra vad de vill det drabbar inte dig om han röker?? 

Brandy melville stickers

Min älskade macbook pro som håller i vått och torrt. Haft min lilla bebis i hela fyra år nu och den funkar lika bra som den gjorde 2011 när jag fick den. Kommer aldrig någonsin kunna ha någon annan dator än mac. ALDRIG! 
Trodde hon sa max ett klistermärke så jag tog två när hon inte såg. Men när jag kom ut ur affären sa elin att hon sa max ett klistermärke per sort. HAHA så gick tillbaka till affären och tog alla sorter som fanns. Såå nöjd. När jag kom hem igår så trodde jag att det bara var pappersbitar lol. Hittade inte änden eller vad man ska säga. Men sedan fick jag upp pappret! 

Fredag

Gud är heeeelt slut!! Kom nyss hem från att ha ätit middag med amanda och elin. Så mysigt! Vi gick först till vapiano men efter kl 18 måste man ha legg. Så vi kom dit halv sex men de släppte ändå inte in oss.. Surt och dåliga regler. Många kunder de förlorar också, usch. Aja så vi gick till fridays så det var ju också gott. Nu ligger jag i sängen och ska kolla på film eller något. Och använda ansiktsmasken som jag köpte på lush idag. Var inne på brandy också och köpte örhängen bara för att ta massa gratis klistermärken. Velat ha sådana klistermärken LÄNGE så nu ska jag sätta på dem på min dator. Ni vet såna där klistermärken som lola har i LOL på sin dator. Sååå snyggt! 
 
EDIT: HÄXAN INNE PÅ LUSH GAV MIG FEL FUCKING ANSIKTSMASK. Sa att jag ville ha den som smakade citron men upptäckte nyss att jag det var fel smak. Är så irriterad. Ska gå till täby imorgon och kolla om jag kan byta till den rätta! I know det heter inte smak men kommer inte på vad det heter lol. 

Hej

Nu ska jag göra alla sakerna som jag inte gjorde igår. Tvättade aldrig håret och fixade aldrig naglarna. Provade dock höstoutfiten haha. Aja jag är verkligen i behov av nya kläder. Så nice att jag har flera tusen sparade så jag kan shoppa utan att det tar slut på en gång. Nä skoja skulle aldrig shoppa upp allt. När min lön kom in har jag blivit jättesnål. Inte ens donken känns värt längre att köpa. Ska nog börja ta några dagar i veckan då jag lämnar kortet helt och hållet hemma så jag inte kan köpa mat. För det är det enda jag köper under/efter skolan, MAT.

shhhhhh

Vad fan är grejen med det här tecknet egentligen? Allså varför gör alla det på bilder? Vet inte hur många krökbilder jag har där 5-10 pers står med böjda knän och gör så med händerna! Får fråga ella imorgon lol. 
Förutom att gå upp tidigt på morgonen pga skolan så är fan det näst värsta att alltid känna mig ofräsch. Alltså jag har nog aldrig känt mig snygg/fräsch i skolan. Är alltid varm och känner mig jätteäcklig. Mitt hår känns fult och kompakt och näe min självkänsla är fan sämst i skolan när det gäller utseende haha. Nu ska jag duscha, tvätta håret, fixa naglarna och ikväll ska jag åka till täby med mami. Men först ska jag prova lite höstoutfits. Har precis gjort klart franskaläxan. Herre när jag läser igenom vad jag har skrivit känner jag mig som misslisibell hahahah jag orkar inte. BTW har hittat en så jävla bra artist för några dagar sen, Jon Bellion. Lyssnar SÖNDER hans låtar. Where have u been all my life Jon?

RSS 2.0