segt väldigt segt

Är så seg, trött och ont i huvudet. Urs jobbigt! Min blogg är verkligen superful och den har nog aldrig varit såhär ful.. Haha men somsgt så tror jag designen är klar snart. Annars får jag väl beställa en annan typ. Juste ska titta på zoey 101 nu.. HAHA det var mitt favvoprogram när jag var typ 9-10 år? 
gammal bild från i våras
 

Fredag

Halloj! Har inte bloggat alls bra under de senaste dagarna. Men ändå så har statistiken varit ganska hög. Nice! Kommer blogga mer nu veckorna framöver, såfort min nya design är klar så kommer updaten vara på topp hoppas jag. Men Har spelat sims 2 typ 3 dagar i rad hela dagarna. Nörd, men har mina simsperioder och dessutom fick jag igång min gamla datorn, ÄLSKAR SIMS 2! Gillar inte trean alls.. På tisdag åker vi till landet fml men vi är bara där i 6 dar så får väl stå ut och blogga massor. Sen efter det kommer vi hem den nionde tror jag och sen den 11:de åker jag till London med mammsen ska bli skönt för har i flera veckor haft klädbrist och inte haft något att ha på mig snyggt som jag trivs i på typ en månad, URS ni fattar inte känslan den är fan värre än att inte äta mat.. nästan. Men nu ska jag fortsätta spela sims och vi ses igen imorgon! 
hiih vet inte hur man för över prt scr bilder från sims till datorn så det fick bli än superbra mobilbild. XD mobbat. 

Fuck love

Titanic. Tittar på Titanic och deppar. Standard. Men omg gråter seriöst kärleken mellan Rose och Jack är så .. obeskrivlig. Någon gång vill jag också säga "If you jump, I jump". 

<3


Mina söta kompisar! <3 
Bilder från typ i förrgår? När vi skulle köpa pizza/var i täby. Haha älskar de här bilderna näz. Ska fortsätta med det jag gör nu. Eller städa mitt rum lite snabbt. Mamma och pappa har inte kommit hem ännu de är vid båten men tror de kommer snart. 

Klart!

Har städat badrummet här uppe ny. 60 kr rikare! Men är ganska orolig och stressad för måste tjäna ihop 1500 kr på 11 dagar , nu inför London. Allt jag köper måste jag betala själv och det är ju en shoppingresa så måste ju ha pengar i fickan. Men för övrigt idag så har jag varit med Elsa och Elin hemma hos Elin vi såg på Sex and The city och åt lunch och så såg vi en rolig film på elin när hon var midre. Haha aww den var supergullig! Men nu läser jag en bok lite och tittar på witch har inget liv men måste göra det. 

Lönar det sig?

Asså det är så tråkigt att blogga just nu!! Har inget att blogga om och får ingen bekräftelse på det jag skriver om asså inga kommentarer dessutom stör jag mig grymt på nya blogg.se designen så vill kanske inte fortsätta blogga. Men ska kanske fixa designen snart men bloggar såfort jag har ngt att blogga om.. 
 
vi hörs!
xoxo, celine

Brist på liv

Hahah förlåt för mitt lilla humörsinlägg igår först så känner man sig ok när man har skrivit det men sen dagen efter känns det bara pinsamt. XD Men har brist på liv lär mig hela USA's stater utantill som vi gjorde i sexan och så tittar jag på vädret i olika länder typ i USA, afrika, spanien osv.. Kollar på lite resor och drömmer mig bort åhh Teneriffa <3 <3

Home again

Skönt! hihi men har åkt hem hela dagen och inte firad midsommar alls. Men det gjorde inget känns inte som någon speciell dag egentligen. Vi åt på donken till middag standard! Och sitter nu i mitt rum och kikar lyssnar lite på grannarna som badar i sin utomhuspool så orättvist!! Den är nybyggd och supersnygg vill också ha pool ju! Tittar på William Spetz videosar hahaha tror jag är kär.. <3 Nejmen herregud vilken kul kille! önkskar jag vore så kul, tänk om man vore det lixom? Ska duscha snart och dricka vatten hostar/halvspyr/ får kvällningar verkligen supermycket har varit jättehes aa mina kompisar vet hur hes jag var för några veckor sen hehehhe så var jag igen igår/förrgår men nu är det bättre! :D 
 

21 juni

Tiden går fort! För exakt en vecka sen blev det sommarlov. <3
Snart ska vi äta lunch klockan är nu halv elva ungefär, finsk tid. Sitter i solen nu och gör typ inget. En skitjobbig grej är att jag hatar att byta om med andra nyss bastade jag och duschade och så var det så awkward för alla i hela bastun satt helt nakna så satt jag med bikini eh men sån är jag. Vill inte vara naken lixom så med andra i närheten. Nu måste jag sluta för ska fixa maten sen ska vi bada! 
En dålig webcam bild
 

Finland/Åland/Mariehamn


Choo! En dum grej är att vissa gubbar här stirrar.. jag avskyr när folk stirrar på en man känner sig ful och så blir jag såååååååååå irriterad och arg typ "Har de inget annat att titta på eller?".. Har iaf haft en skitbra dag idag vi åkte typ vid sju imorse tog bara 7 timmar över Ålandshav med båten KORT! Sen har vi ätit eller jag har ätit pizza ute i solen (sista bilden) vid middagen. Den såg äcklig ut kanske på bilden men den är supergod och vegetarisk såklart!! (Äter ju inte kött utanför hemmet typ?". imorgon ska vi till Mariebad wiiie!! och mamma fyller år imorgon också. På fredag åker jag hem på midsommarafton, men vi brukar inte fira det med ngt speciellt kanske bara ngn tårta och god lunch. Midsommardopp på kvällen någon?! :D En superpinsam sak som hände idag var att det var några killar som åkte cykel kanske 14-15 år cyklade sådär på ett hjul framför oss min familj och omg då sa pappa högt och tydligt "Celine ser du hur coola de är"? Jag bara dog. De hörde tror jag. Tur att jag inte träffar dem mera iaf. Och dessutom så såg de ganska bra ut.. XD Men det var lite av dagen bloggar imorgon för det är gratis internet här i hamnen som är jättebra och snabbt! Hörs<3 

:D

Idag var jag med Elin, Elsa och Amanda vi hade vattenkrig hos Elin hahaha fett kul! Sen gjorde vi vofflor med massa gott på. Ikväll snart åker vi till båten för imorgon åker vi till mariehamn hihiih ska bli kuuul! Men omg kom nyss på att jag nt har present åt mamma för hon fyller år på torsdag. Tycker det är pissjobbigt med nya blogg.se designen vet inte om jag kommer blogga mera så jättebra har tröttnat också för att blogg.se appen inte funkar , annars skulle jag blogga mer. Vet inte om jag kommer blogga så mycket i mariehamn, eller jo det kmr jag nog.
Vi ska gå på restaurang och bada på mariebad åhhh vad kul!!
Här är två bilder på mariebad var där förra året skitmysigt! Tycker mariehamn är skitrolig stad och supermysig <3 <3 
Ses sen blöggen!! 

åhhh

Försöker övertala mina föräldrar om att jag ska få mitt barnbidrag.. Det går väl sådär. Tror inte jag kommer få det fast jag borde det för jag betalar nästan alla mina kläder ändå. Dessutom tycker jag de är orättvisa!! Är barnbidraget lika mycket för alla 1050 kr i månaden? Vet inte men antar det.. Fler av mina kompisar får det/kommer få snart och jag vill också ha mitt. Mina föräldrar ska "överlägga" till imorgon.. Får hoppas men somsagt kommer jag säkert inte få. PISSRÅTTA! :( Hmm har iaf druckigt/ätit smuttie nyss mmm gott!

Sötaaaaaaaa

Har varit med sötaste Amanda, Elin och Elsa idag. Först åt vi lunch i täby tog ceasarsallad hihiih sen så gick vi runt där lite sen åkte jag Elin och Elsa till mig för Amanda skulle hem för att fixa iordning för hennes syrra fyller år imorgon. Aja men vi 3 gjorde lite grejer och tog massa videos och webcam bilder hhahaha! Sen hoppade vi studsmatta. Sen gick de hem och vi har bestämt att vi ska bada i rösjön ikväll!!! Omg vad kul då äre första gången på året jag badar i en sjö och det är så mysigt på kvällen också. Så vi ska åka typ om en halvtimme -timme typ? :)

fy fan

Oliver hade en snigel i sin päls euw asså jag dog för han låg på mitt skrivbord nyss så såg jag att han hade en snigel där som hade fastnat. Dessutom när jag och mamma tog bort den med pappret så såg vi att den hade bajsat där.. Så det blir ingen katt i sängen inatt. URS fy vad vidrig nu ska jag duscha och torka av mitt bord som han låg på. fy fan!! 
hihi han ligger verkligen överallt i mitt rum. Sängen, under sängen, på bordet, på mattan, vid fönstret på fönsterbrädan och i byrålådan med mina kläder fast där får han nt vara för det är äckligt om han har massa djur och sånt i pälsen..

söndag

choo. Idag har jag varit på naturhistoriska med Alex, Annie, Magnus, Niklas och Samuel. Åkte tunnelbana!! aja men det var rätt sköj har inte varit där på aslänge men vi stack ganska snabbt för det var så lökigt och ja jag vet inte. Sen drog jag och Annie till täby vi kollade på Hollisterrean men ska inte köpa en enda sak innan London. Hhaa! Men har varit såå degig hela dagen kan jag bara säga mitt huvud känns jättetungt. Tappade min bearnesås i marken så att asmkt åkte ut.. Är trött i benen och huvudet men lever ändå tror jag. 


<3

Har kommit hem från Amanda det var jättemysigt och kul. Vi gjorde pannkakstårtor vilket blev det godaste jag har ätit på länge! Speciellt nutellatårtan med maränger och grädde. <3 Sen såg vi på HP lite och sen vid halv elva tiden hämtade mamma mig. Tittar på Anna Anka söker assistent hahahahahahah så himla fjäskigt program det är så himla kul att se när alla deltagarna smörar för henne.

mums

Hejsan bloggen! Har inte gjort mycket idag har varit hemma och bakat en smaskig kladdkaka. Min mamma, brorsa och syrra är på Ikea och min pappa åker båt med ngra kompisar så jag passade på att baka när mamma inte var hemma för får inte baka för henne för hon tycker jag bakar så äckligt och jag klantar ofta till det så att det smakar piss... hihi men själv tycker jag att jag bakar gott! Snart vid 17.00 tiden ska jag till Amanda och sova där och äta middag med Sandra och Elsa tror jag. Ska bli jättemysigt! 
kladdkakan jag bakade den ser äcklig ut men den var god. 

:)

Har kommit hem från Annie vi kollade på Barnhemmet den var konstig men ganska bra ändå, fattade inget.. Det var mysigt i alla fall. Love u! <3 Undrar hur denna sommar kommer bli har typ ingenting inbokat förutom London med mamma.. Önskar någon ville göra något kul med mig haha. Men kanske ska åka till sommarland men det sket sig ju med Julia fast vet inte hur det blir med andra. Men vill så gärna vara mycket med kompisar i sommar men det är ju så "awkward" som elsoj säger att vara ensam med ngn om man inte är en hel grupp.... :s 
Men positivt nu, it's SUMMER! :D 
KÄRLEK på denna bild. Den är så underbar.. <3 

städar

Igår städade jag vardagsrummet och nu har jag precis städat klart köket. Har blivit 35 kr rikare idag nu när jag städade köket. Fast kände mig lite som askungen för jag låg nere på knä med en hink och en trasa och svabbade hela golvet, är ensam hemma och har letat länge efter den riktiga svabben men jag hittade inte den så det fick bli trasa.. JOBBIGT! Men är klar nu så nu är det skinande rent! 
Liten del av köket

Så typiskt mig


Dreams

 

Seventeen

cha babes! Sitter och bläddrar lite i Seventeen nu och tittar på Svenska Hollywoodfruar. Tycker det programmet är tillgjort och löjligt egentligen men rätt så underhållande att titta på de där fruarna som tror de betyder mer än alla andra, vissa av dem i alla fall. 


When people changes become the world differently

Saknar alla minnen från förr, fast ändå inte men som sagt önskar jag kunde spola tillbaka tiden.

SOMMARLOV!!!!


HAHAHAHAH kolla mig på bilden.. XD (andra bilden)
OMG! Kan knappt fatta. Först är man i skolan och längtar och längtar i flera månader sen när man väl är där så känns det inte så som det gjorde förut. hm, men det är NIIIICEEE att vi har sommarlov nu. Först så hade vi avslutning sjöng i kören jag var fett lökig och röd i ansiktet för har bränt mig under båtresan heh så var nog rätt ful där på scen. Dessutom kände jag mig ful i mina kläder också, skulle ha tagit min vita klänning!! Efter skolan  gick vi till Elsa för att lämna hennes brev för hon är sjuk men hon var nt hemma hos sin pappa utan hos sin mamma. Sen gick vi till Elin för att lämna hennes brev för hon e också sjuk hon öppnade och så supersjuk ut. När hon öppnade började jag sjunga och då försökte hon stänga dörren.. XD :P Men aja sen gick vi hem till Sandra och åt mat mums! Vi skulle ha åkt till rösjön men vi åkte till Magnus för han har pool hahah! Var där liten stund sen gick jag för orkade inte vara där var trött och mådde inte så super. Var dessutom pissvårt att prata med dem alla för känner knappt dem bara ellie, sandra, clara och amanda så det var tråkigt faktiskt. Är blyg men hur fan kan man få en syl i vädret om alla typ känner varandra jättebra och pratar hela tiden?! XD :(. Gick precis när de skulle börja baka för ville inte stå där tyst som ett fån typ bakom alla.. :s Skit it, åt mackor när jag kom hem och har bestämt med Annie att vi ska ha filmkväll imorgon och se på skräckfilm. Ska bli så himla kul!! Saknar Elin och Elsa har nt träffat dem på typ 2 veckor ungefär! omg. Juste krya på dig Nora!

NYA BLOGG.SE

Gillar ni den? (ni som har blogg). Själv tycker jag att den är FÖR RÖRIG och så. Gillade den andra blogg.se bättre, innan den här förändringen. Men man vänjer väl sig och då blir det ju bättre sen! .
Om jag inte lär mig den här "nya blogg.se" så kan det bli så att jag slutar blogga eller byter portal. Men hatar den här nya saken, den är så svår och jobbig.. Hittar ingenting, vi får se hur det blir.

Julai + nytt skal

Julia låg i posten idag och mitt nya skal. Ska läsa Julia sen ikväll och skalet är verkligen skönt att hålla i + somrigt. Glaad! Väntar bara på ett skal nu för tillfälligt.

Borta bra hemma bäst

Är hemma nu, som ni kanske förstår. Men oj vad skönt! Har mycket att göra nu ska tvätta klart tröjan jag ska ha till imorgon (avslutning) och sen ska jag måla naglarna, vika in kläder, platta håret (tvättade det nyss), packa för imorgon och småstäda i mitt rum. Ska sätta på en bra film nu och sen göra alla dessa saker.
Har blivit lite solbränd i ansiktet men mest röd.. XD Men får se vad alla tkr imorgon om de tycker jag är brunare eller inte heh.
puss!
så himla töntig bild men har bildbrist, tog den nyss. webcam

Träning?

Ska börja träna nu hihi!!! Beach 2012? Here i come! Nejmen behöver äta bättre och få bättre kondition och sånt. Vill ha bättre hälsa än bad jag har nu och sen vill man ju få fastare kropp. Haha!


Detta gjorde min dag<3333

Lanthandeln. Nu har ja chips och cider gör hemresan imon och hp ikväll!! Guud vad jag är glad!!!!! :D


Snart Arholma

(En ö)
Snart är vi framme! Det här är en bra ö enligt mig för den har en mataffär och jag är i nödläge av mat just nu!!!!! Måste köpa chips där och massa annat. Imorgon åker jag hem ska bli underbart verkligen och på torsdsg är det skolavslutning, wow tänk att tiden går så fort. Vi började ju nyss sjuan ju?! Men det skönaste att komma hem är nog att få leva det SKÖNA livet och inte så trångt och hemskt här. Jag menar toan här är hemsk !!+ att det är skönt att träffa alla igen! Dessutom har jag inte tvättat håret eller duschat på.. lång tid. :o XD
image description

Konstigt väder

En bild från 4:de juni

Du gjorde min kväll/dag

Sitter på klippan och älskar mitt liv! Seriöst ska börja bli en livsnjutare nu och bara strunta i alla idioter och allting som jag mår dåligt av.


Lär känna mig del 1

Halloj. Jag tänkte göra typ som 2 eller 3 inlägg/videobloggar där jag berättar mer om mig själv och allmän fakta som inte många vet. Tänkte att jag har egentligen inte berättat detaljer av mig så jag tänkte börja med "lär känna mig" inlägg nu. Nästa inlägg , när jag kommer hem kommer jag göra en videoblogg typ 4-10 min lång?

Oredigerad bild från i förrgår
1. Jag vill så gärna vara ung igen, gå på dagis och inte behöva tänka på tonårssaker som nu.
2. Jag älskar att lära känna nya människor och skaffa nya kompisar men det blir oftast så att jag inte vågar ta andra steget typ fråga om ens mobilnummer eller så. Men iaf så älskar jag att lära känna nya personer.
3. Jag småäter jätteofta och älskar att tugga och ha mat i munnen, säkerhetsbetende kanske? Ska sluta med det.
4. Ibland undrar jag hur vissa människor tänker och hur vissa kan vara så korkade.. XD
5. Förut typ 2-3 år sen hatade jag att resa, tror pga min klaustrofobi. När vi var i Indien förra året typ så räknade jag ned dagarna från att vi åkte dit till att vi åkte hem. Jag längtade och hatade mitt liv för att min familj släpade med mig på sån hemsk tråkig resa.
6. Nu däremot så tycker jag det är kul att resa, bara det är sån resa som jag tkr om typ sol och bad resa/shoppingresa.
7. Jag känner mig jätteofta som en dålig kompis och känner mig elak mot folk som inte har gjort mig något.
8. Jag tycker att jag borde börja tänka på ett annorlunda sätt och jag tänker försöka sluta säga saker innan ja tänker efter.
9. En gång gjorde jag bort mig totalt.. När jag sa åt en kille att sluta snacka skit om en annan kille så snackade jag lite skit innan om en person. urs
10. Fattar inte varför det är så hemskt att svära. Vad kan hända lixom? Låt mig va ifred. :( <3
11. Ibland/ganska ofta känner jag mig så himla otacksam. Tänker inte berätta senaste gången jag var en pissidiot och sårade några personer. Ångrar det djupt.
12. Gillar mer vegetarisk än kött och äter nästan bara ekologiskt kött. Äter aldrig oekologiskt kött hemma.
13. Mamma köper alltid allting ekologiskt. Då menar jag allt, som finns som ekologiskt. Vårt vaniljsocker hemma är inte såntdär gott vitt pulver utan äkta vaniljstång som är brunt/svart pulver som är äckligt att äta bara sådär.
14. Känner mig såå sjukt äcklig och ful i skolan. Har aldrig känt mig fräsch och snygg där. urs! så hemsk känsla. 

Smidigt

Alltså jag döör! Min familj är så himla smidig.. Vi la loss nyss och precis då vi skulle läggs loss båten kom 8 motorbåtar fulla tonåringar som går typ i 8an eller 9an och såklart stirrade ju alla på oss när vi va klumpiga och så stod jag där med handskar, rufsigt hår, orange flytväst och killsolglasögon .. Alltså jag dig ja bara tänkte neeeeejjjj! Det var superpinsamt för jollen som jag höll fastnade i deras båt och vår. Det var nog de pinsammaste på hela resan!! :( det låter inte så pinsamt men med min familj och så om ni vore i den ställningen som ja var i. Omg!! XDXD


Sommarbilder från ängsö och rödlöga

Äntligen blev de här bilderna uppladdade! Har väntat i flera dagar på att få chans att få använda internetdosan som vi har men det har inte funkat. Men nu så! Älskar att ta bilder på djur, dock så är det svårt för de rör sig hela tiden.. Den första bilden blev kvalitén jättedålig och på de andra med men hoppas det duger eller jag vet inte orkar inte ladda upp dem igen. skit it, nu sitter jag i båten (haha som om jag aldrig gör det) mamma, pappa och min brorsa är på visning men jag orkade inte för det är under jorden i siaröfortet och jag hatar trånga utrymmen och grottor och små mörka rum. Men det är superskönt att sitta själv här i båten, har tagit brorsans dator för det är den enda som bredbandet funkar på eller pappas också men han vill nt låna ut sin för då tycker han att jag "tar den" och stänger hans flikar. :p Har inget mer att skriva, mer bilder från min "resa" kommer senare i veckan.
xoxo, Celine

glassigt värre

Älskar Twister! Utnämner den som min nya sommarfavoritglass! Kommer äta den mycket i sommar. Och desstuom så är isglassar mycket nyttigare än mjukglassar. Tycker det är skittråkigt att alla glasspriser har höjts. Jag kommer ihåg när en piggelin kostade 6 kr, nu kostar den typ 8-9 kr.. Pissdåligt! Men det är såna överpriser. Men Twister, piggelin de är asgoda och kalla och ganska bra pris. hihi!


Harry potter

Älskar verkligen Harry potter. Tittar på den första filmen nu och han är sååå söt! Tycker att de första 3 filmerna är sjukt bra sen så tappar de sista filmerna kvalitén för det är bara våld och krig och inte de här lugna stunderna som det är nu. Dessutom tycker jag att de första filmerna har mer fantasi än de andra..

Ps! Tack för alla fina kommentarer förut. Det värmer.. :')<3

image description


Inspiration


Min hytt

Inte så speciellt charmigt men förut när jag fick dela me min syrra var det sjukt jobbigt..


Tjaa

Försöker hålla undan mig från bloggen när jag är på dåligt humör men det blir bara att man skriver av sig men aja haha! Ni får förlåta mig. Sitter i båten vi ska äta snart är hungrig men vi åker just nu till kyrkogårdsön någon som ver vad det är? ;) har varit där jättemånga gånger men det var längesen vi var där så det ska bli kul. Snart eller inte snart men på onsdag eftermiddag typ vid 2/3 kommer jag hem. Gosh vad skönt det ska bli!! Känner mig så himla äcklig har inte duschat på typ 4 dagar nu och mitt hår är jättefett. Vi har dusch här på båten men har inte orkat använda den + att jag inte har eluttag för plattången.. Men kommet nog blogga mer idag men vi höörs lovers!


Am I perfect now?

Bara för att man inte har världens finaste kropp, är man ful då?
Bara för att någon säger att man har fult leende, är det sant då?
Ingen kan vara fucking perfekt, fatta det. Det finns inget perfekt människa, alla har sina brister. Fatta det och sluta döma folk efter utseendet, döm efter personligheten när du har lärt känna personen.
Tack och hej! :)

Vill bara höra det

Urs jag vill åka hem nu. Är fan ur balans ingenting är som det ska. Har pisstråkigt och känns som jag är ensam på en öde ö och alla har glömt mig bort. Ensam och ledsen. Vill tillbaka, seriöst till skolan fan det här är skitjobbigt orkar inte! Måste tillbaks och bara .. Ärs. Vill bara höra set. Hoppas jag inte klagar för mycket hit och dit fml lml men ni fattar inte. Vet inte vad som är rätt och fel och hur aka jag bete mig för att folk ska gilla mig. Är det fel på mig? Har jag fel sorts utseende för att folk ska lägga märke till mig? Är det det att jag inte har det där lilla extra? Ensam på en öde ö vill bara hoppa rakt ut i vattnet just nu. :( känns som om jag inte duger åt någon fucking människa. Vill bara höra det.


Det gör inte saken bättre bara värre

Skit i mig


Uppdatering från skärgården igen

Tog den här bilden igår
Hej! Nu sitter jag ute vid sittbrunnen i båten vi är påväg till en annan ö. Det är molnigt och lite sol och kaaallt! Men det var näz för typ 10 min sen såg jag en säl i vattnet, så gullig! Kommer hem på onsdag och då kommer uppdaeringen vara som vanligt igen. Nu måste jag sticka hörs !

LONDON SOMMAR 2012!!

I'm going to London baby!! Nejmen den 11 juli nu i sommar åker jag och mamma till London!!! Ska bli så sjukt kul. Fast mest åker vi dit för att shoppa hehehe men vi ska vara där i 3 och en halv dagar så tror vi hinner shoppa och se allting som finns , som verkar näz! Igår bokade vi hotell och SHIT vad det blev kris för vi bokade hotellet först och sen upptäckte vi att vi hade bokat FEL datum så det fanns inga flyg men så letade vi asmycket efter flyg men till slut hittade vi flyg också men det blev lite dyrare.. Vi var inte så noggranna för hotellet hade extrapris på just de datumen som jag hade hittat så det blev nog bra iaf. Tittade på 600 hotell innan jag hittade det "rätta" som vi tog, det ligger vid Paddington station om ni undrar. Så det ska bli kuul men är lite rädd för har ju fobi för tunnelbanor och i London äre ju det hela tiden som man måste åka men ska åka t-bana i Sverige så om ngn vill åka till stan så äre bara fråga HAHAH! :) Måste tjäna pengar som f'n nu för har bara ca 1 månad på mig men får låna pengar av mamma men ska tjäna så mycket som möjligt på en månad somsagt..

Foki looki

På ett sätt tycker jag de här kläderna är UNDERBARA men vet inte om de passar att matcha ihop med typ min egna stil lixom. Men skulle vilja köpa någon gång någon fokiwa grej!

Sommar?

Somrig outfit. Skulle vilja ha det här på stranden. yey !

Min rädsla för japanska skräckfilmer

Hej! Nu tänkte jag berätta min rädsla för japanska skräckfilmer. Jag har sett typ 2 japanska skräckfilmer och japaner är ju mer "utvecklade" i allt typ än oss andra och de gör även LÄSKIGARE skräckfilmer! Jag lovar. För typ ett år sen eller något så kollade min syrra och pappa på en sån film "One missed call" (japansk version) och då och då hörde jag pappas skrik ifrån vardagsrummet. HAHA, lät som om han åkte bergochdalbana! Men aja så gick jag dit och kollade också och fastnade där. Den var så himla läskig och var rädd när jag gick och la mig i flera veckor efter och det enda jag tänkte på var den där tjejen som dödade alla, och när Foki hade en videoblogg hade hon en sån där signal likt som den i filmen jag typ skrek då och stängde av fliken. Kunde alltså inte höra på den där klockan. Kan fortfarande inte ha stängt garderobsdörr nu för i filmen kom det ut en tjej (demon) eller något och så såg hon sig i spegeln så var hon en mördare med en blodig kniv i handen.. ! :(
TITTA PÅ TRAILERN: Vid 0:53 börjar den där hemska signalen !!! Och vid exakt 1:00 är den där hemska tjejen i garderoben. JAG HAR PRECIS EN SÅN GARDEROB. Nu vart jag rädd urs!!
Men annars är den faktiskt helt awesome och den är spännande men jag har lovat mig själv att jag aldrig mer kommer att titta på en japanskt skräckfilm!

Lml <3

Så himla somrigt det känns just nu. Är så sjukt glad just nu wiiiiieee!!!!!! :DDD

något måste i sommar

LÄNGTAR! Asså vet inte hur sommaren kommer bli en men sak är säker: stranden med kompisarna. näz det kommer bli. Asså måste verkligen bada massor i sommar. hihi! love it!


GLLLAAAADD!!!!

Berättar sen, om det blir någe av det!!

"Grattis" Sverige

Idag är det Sveriges nationaldag. Najs eller firar den inte eller något men fattar inte grejen med nationaldagen. Vad ska man ha den till? Men aja Grattis Sverige, eller hur man ska säga. <3


En film som jag har bra minnen från

Älskar den här filmen. Den är typiskt en sån här film jag kan kolla på en fredagskväll eller på något sommarlov så har så bra minnen från den. Även om den inte är läskig, och den är gammal, barnslig så tycker jag den är mysig att kolla på. Rekommenderar att ni tittar på den här. haha!

Just nu


Åh det är så fint här! De mystiska molnen påminner mig om filmen Peter Pan och drömmar. Vet inte men det är mycket finare i alla fall irl än på bilderna, svårt att fånga upp minnen som man ser det själv!

Chillar

Halloj! Sitter här ute på däck och dunkar musik haha mina öron kommer sprängas snart!


Är det värt att missa?



Bilder från idag som jag har tagit med systemkameran
Kollar fb bilder saknar er alla! :( Är det värt att vara borta eller vara hemma med er? Vet inte men det enda jag tänker på är att missa skolan men sen missar man ju kompisarna.
Hejsan! Båten ligger på svaj vid en ö. Det är supermysigt här och verkligen fint väder. Men ska snart sova vet inte varför men är trött. Vill ni se sen bilder på mitt "rum/hytt" i båten? För vi köpte ju en större båt typ för ngt halvår sen så det är första gången jag åker med den och då får hela familjen en egen hytt förutom mamma och pappa de delar.

Dagens outfit tisdag

Och sen röda Converse till det här och skinnjacka!

Framtiden?

Är det bara jag som undrar hur framtiden kommer vara? Okej det där lät löjligt alla vill väl ha en bra framtid och tänker på den ibland. Men tror jag blir tokig, vill så gärna veta. Vad som kommer hända, hur jag kommer att vara och allt sånt. Seriöst asså alla har väl säkert en dröm eller något man brinner för och man undrar hur det kommer bli. Jag tror att sålänge man verkligen brinnner för den grejen så kommer man kunna få den drömmen i uppfyllelse. Om man till exempel vill bli läkare fast det är jättemånga andra som också vill det måste man bara tro på sig själv, för sålänge man vill något kommer man på något vis lyckas om man gör bra ifrån sig.


Snart åker jag

Wiie, ska bli nääz! Och är ganska stolt för har typ 1-2 tidsinställda inlägg per dag VARJE dag ändå till jag kommer hem! Vill inte att bloggen ska ligga nere och så för jag tycker det är så himla irriterande när andra bloggare inte bloggar på typ en vecka. Det är ju ens "jobb" att göra så att man inte tappar bloggläsare. Blir bara irriterad när folk inte bloggar på flera dagar! HAHA. Men kommer ju blogga där också lite men bara så ni vet. Satstig jag känner mig.

Tidsinställt inlägg från 17 april.

Detta är ett tidsinställti inlägg, jag skrev alltså det här inlägget den 17 april kring 22.00 på kvällen. Livet. Tänk om jag har blivit av med min scenskräck nu? Tänk om jag har världens värsta liv? Tänk om jag ÄLSKAR skolan? Det är svårt att kunna veta vad som händer i framtiden. För det det här inlägget skrev jag ju för nästan 2 månader sen, 8 veckor, men tänk hur livet kanske har förändrats? Snart snart är det sommarlov, det som jag har längtat efter sedan i oktober, då jag började hata min skola. Urs! Undra hur det kommer vara, mitt liv alltså.
Undra vad som har hänt. Det gör jag verkligen. Och ja, det här inlägget skrev jag verkligen den 17 april 2012.

Nästa måste!!!

Såg på en tjejs blogg vad hon hade köpt för bikini och jag typ dooooog för guud vad snyggt det vart! Bikiniöverdelen till vänster (Hollister) och underdelen till den Cubus. Kommer verkligen köpa de här när jag kommer hem från skärgården. Herregud shit vad snyggt och såå min stil. Fast måste spara lite pengar men ändå!

Godnatt

Ska sova nu är ganska trött. Skönt att få kunna sova ut nu i flera månader typ. Haha kan knappt fatta att skolan är slut för ett tag. Hoppas den här sommaren kommer bli så jäkla nice!


New in

Hihihi. Här är mjukisarna jag köpte. Men köpte också örhängen på HM för 50 kr, fick presentkort därifrån typ för en vecka sen bara helt random , 50 kr. De kostade 39 kr. Vet inte varför jag köpte dem det var nog för att de ser så somriga ut och väldigt trevliga. Inte kanske min stil men jag gillar dem! :D

"Sommarlov"!!!!!!


Här är en somrig bild hhihi
WIIIIE! Nu har mitt "sommarlov" börjat! För åker ju bort imorgon förmiddag/efter lunch. Ska åka ut i skärgården med båten till massa öar typ ängsö, arholm, m.m. Det kommer bli najs. Men det ska inte vara så varmt men mamma och jag har köpt ett par nya mjukisbyxor idag till mig som jag ska ha för att inte frysa. De är asköna.

Just girly things

Alla bilder säger verkligen sanningen för en tjej, tycker jag. Kärlek. <3 Tycker verkligen att de här bilderna är underbara. Blir så glad av att titta på dem.

godmorgon

bjuder ed en muppad morgonbild
Gick upp vid tio över sex. Sen nu är jag helt klar ska bara fixa lite smågrejer och så. Om ca en halvtimme ska jag till Nora och sen åker vi till skolan. Det är sista dagen för mig idag, wiho!! Hoppas bara sommarvädret kommer tillbaka till avslutningen annars kommer det vara tråkigt om det är kallt lixom..

Kommentera!

Har tvättat spegeln fast det blev inte så bra, haha! Tvättade med kalklösande medel..
Statistiken ökar nu när jag har börjat uppdatera mera på sista tiden! woho!! Men får inga kommentarer. Känns kanske lite slösigt att skriva massa inlägg och så och inte få "feedback" på det jag skriver. Men aja!

Biologi

Vi har ju odlat ärtor på biologin för att vi skulle se vems som har växt mest under typ 2 veckor ungefär. Men kommer ju vara borta då så ska lämna in min labbrapport imorgon. Är nästan färdig har bara 2 frågor kvar. Är ganska stolt för mina ärtor har växt 20 cm! Kommer inte vinna tävlingen men det är ganska mycket i alla fall. hihi!

Lunch

Har nyss ätit lunch, mumsigt. Eftersom jag har ätit så himla mycket feta saker i helgen så lagade jag pastasallad. Gjorde jättelite pasta men det blev asmycket tillsammans med de andra grönsakerna.

lol

Jag: Ska bara äta lite syren det var så längesen.
Mamma: Va? Varför ska du det? Det kanske är farligt.
Jag: Ärs har gjort det många gånger förut
Mamma: Jaha är det därför du är så konstig i huvudet?
HAHAH. Asså jag dör.. XD
Ok det var inte så kul men jag var bara tvungen att lägga upp det..

Vit choklad och frukter + kvällen igår

Åt det förut nyss med Julia! Nu har hon gått hem men vi kollade på film igår, flummade, gick promenad och sånt. Det var jävligt nice men vi har skämt ut oss eller a jag har. hahaha! Jag orkar inte. Har irriterat henne mkte också. hihi. Men ska klä på mig nu sen ska jag göra skolarbete somsagt. Bloggar efter det. 

Söndag

Hej! Snart ska jag in i duschen och sen ska jag fixa färdigt några skolarbeten och sen blir det typ inge mer om jag inte ska göra något med ngn kompis idag! :)
dålig dagens outfit bild!

Dagens facelook

Vi är alla fina på olika sätt även hur oseriös bilden är
Jag är så konstig. :( XD Men tycker det bara är töntigt när folk lägger upp bilder typ på instagram där man ser helt stel ut och så skriver man ba "Ful chey här" och så får den bilden typ 40 likes. Lixom varför lägga upp en bild och säga att man är ful på den typ. Var lite avslappnad chilla lixom det är ingen som kommer säga att du ser jävligt ful ut. Vi är alla annorlunda på fina sätt.

Sockersug

Äter vit choklad fast jag har bortstat tänderna. Badass jag är. Men är så sjukt sockersugen!

Trååk

Har inget att göra. Asså borde göra massa skolgrejer men orkar inte. Måste hitta på något att göra i 2 h men åh. Snart kommer jag bli ensam hemma för hela min familj utom jag ska åka till stinsen så det är så himla najs att vara ensam hemma. yä! Ska städa mitt rum en snabbis också kanske. Bjuder med en sån där grodredigering.

goodmorning sunshines !

Väldigt blåsigt och regnigt just nu. Typsikt Sverige! Aja får väl överleva.. Julia kommer hit efter lunch ungefär och det passar ganska bra ändå för om hon gillar tårta och sånt så har vi typ massa tårta kvar men jag vet inte! Vi måste gå till mataffären och köpte något till ikväll. Har inte träffat henne sen dagen innan påskafton. OMG!
Men det ska bli näz i alla fall. Ska snart hoppa in i dushen. PS! Har en ny design. Vad tycker ni? Fast är inte helt klar med alla grejer och det blir bara pannkaka när jag försöker byta header för det funkar inte.

Grattis till studenten!

Konstiga bilder! HAHA. Men idag tog min brorsa studenten det var rätt skojj men det regnade så det var dåligt och gud vad han luktade öl sen efter för på flaket som de åkte på så sprutade de öl på varandra innanför tröjorna osv. fräsigt. Men släkten har gått nu och är mätt. Har tråk och är avundsjuk på mina grannar för de badar i sin nybygda pool just nu. Kvällsbad, tår. :( Aja. Ska ta bort sminket och imorgon ska jag vara med Julia och sen ska hon sova hos mig. Får se hur det går.. XD


RSS 2.0